0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Ng Hwei Wan 'Found 2533 Related Products
Filtered By
author
By Tan Phay Shing
With their delicate meringue-based shells and variety of decadent fillings, macarons are the perfect treat to share with family and friends. Now you can take them to the next level with creative baker Tan Phay Shing. Her first book, Creative Baking: Macarons, took the baking world by storm with a collection of macarons in the shape of animals, vehicles and things around the house. In this book, she shares all the basic techniques she uses to make her adorable macarons. With Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 52.43 (-25%)

MEMBER: RM 52.43 (-25%)

By Suzanne Young
Westworld meets The Handmaid's Tale in this start to a thrilling, subversive near future series from New York Times bestselling author Suzanne Young about a girls-only private high school that is far more than it appears to be. Some of the prettiest flowers have the sharpest thorns. The Girls of Innovations Academy are beautiful and well-behaved-it says so on their report cards. Under the watchful gaze of their Guardian, they receive a well-rounded education that promis Learn More
USUAL: RM61.90

NOW: RM 61.90 (-0%)

MEMBER: RM 55.71 (-10%)

By Prawan Prayoonhong , Dusit Kladchat
别西卜偷走鼠疫杆菌的活性标本,并将疫鬼释放出来。眼看疫鬼侵袭众人,小蚊立即前来救援,并阻止别西卜。 不料,小蚊一行人不幸感染鼠疫。在危急之下,小蚊解锁了终极免疫武器——铁娘子。他变身后,成功压制了别西卜与疾病。 别西卜心有不甘,执意要替妹妹复仇。小蚊使出最后一击,将别西卜击倒。在小蚊和弗兰肯的劝说下,别西卜终于醒悟,后悔 Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Nantachaphorn Theprangsri , Suchada Polpichetakul
小红帽从小生活在单亲家庭里,与患有轻微多疑症的妈妈相依为命。某天前往奶奶家的途中,她不幸遭遇狼群首领的袭击!经过一番战斗,她好不容易逃脱狼群魔掌,并势必要寻找能够除掉狼群的方法。传说只有美丽的眼睛才能制止狼群的行动,这下可把向来无所不能的小红帽给难倒了。虽然她的小伙伴――洛奇弱不禁风,却势必要帮助她改善眼睛问题,打造迷 Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Stephen King
Soon to be a major motion picture from Paramount Pictures starring John Lithgow, Jason Clarke, and Amy Seimetz! Stephen King’s #1 New York Times bestseller Pet Sematary, a “wild, powerful, disturbing” (The Washington Post Book World) classic about evil that exists far beyond the grave—among King’s most iconic and beloved novels. When Dr. Louis Creed takes a new job and moves his family to the idyllic rural town of Ludlow, Maine, this new beginning seems too good to Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 33.90 (-26%)

MEMBER: RM 33.90 (-26%)

By 史蒂芬·霍金
  本書將是你最後一次能讀懂霍金的機會   牛頓給了我們答案,霍金卻給了我們問題。   而且霍金所提出的問題,仍將在往後數十年間,   持續引領出重大的突破與進展……   我們將可歸因於,我們是站在霍金肩膀上的緣故。   ——索恩(Kip S. Thorne),2017年諾貝爾物理獎得主   霍金在這本全球矚目的遺作裡,   提出了關於人類文明如何 Learn More
USUAL: RM77.00

NOW: RM 77.00 (-0%)

MEMBER: RM 69.30 (-10%)

By Adrian Wong
传说日本有一个不可唤其名的鬼怪, 一首不可朗读出来的“杀人诗”, 一条不可在夜晚进入的隧道…… 因为“他们”曾夺走了无数鲁莽之人的性命…… 收录在本书的6宗迷离档案将告诉你,因好奇心而惹来的丧命之祸…… 杀人诗 ~ 民宿惊魂 ~ 不能说的名字 死亡隧道 ~ 命定之爱 ~ 团聚 Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Peace Publishing
\ 5種完美比例飛機造型 ∕ \ 200架獨一無二的酷炫款式設計∕ 做出無人匹敵的操控技巧, 享受摺出各種立體造型的飛行樂趣! 你也可以成為最厲害的「世界冠軍紙飛機達人」!   特別的立體設計,可以摺出火箭、飛機、和老虎,   猜一猜你摺的是什麼?   一同學習認知,讓孩子充滿想像力;色彩豐富鮮明,吸引孩子的目光   手眼協調,活化大腦 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By Tsang Katie , Kevin
The brilliantly funny third SAM WU book - the bravest scaredy-cat in the world! Perfect for reluctant readers and fans of Pamela Butchart. Sam Wu is NOT afraid of anything. Except for quite a lot of things. Like ghosts. Sharks too. And also THE DARK! And so when Sam goes camping in the woods with his friends and cousin Stanley, who knows what scary kind of things they'll face . . .? Sam Wu is NOT Afraid of the Dark is the third book in this brilliantly funny and accessible Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.31 (-10%)

By Ramlee Awang Murshid
"Anding Ayangan II, kisah yang sangat mengujakan dan dibayangi dengan imaginasi yang penuh magis. Kisah masih berteraskan konsep saspens thriller. Anding Ayangan II tetap sebuah penceritaan bersandarkan Dark Dream dan make believe. Nilainya sangat tinggi dan berbaloi untuk dihayati. Seperti pembaca sedia maklum, kekuatan gaya bahasa dan teknik penceritaan yang penuh dramatik lebih memberikan kesan kepada pembaca. Berkisarkan mengenai dua dunia yang mempunyai kehidupan be Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Prawan Prayoonhong , Dusit Kladchat
当年一场疫苗实验项目失误,不仅造成弗兰肯和贝尔反目,更让贝尔走火入魔成疾病魔王别西卜。从那次之后,弗兰肯和别西卜都在纠缠不休地斗争着。 为了保护众人,弗兰肯决定狠下心,单独找上别西卜摊牌,结束这一段纠缠不休的斗争。 然而,别西卜不是省油的灯。他释放大量的水痘疱疹病毒,让弗兰肯也招架不住! Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Nantachaphorn Theprangsri , Suchada Polpichetakul
某个遥远国度的宁静小镇里,镇上的护发专家――伊托勒和柯路把长发公主捉走了!长发公主留有一头严重受损的长发,想不到却因此被盯上,成了伊托勒的新产品测试对象。长发公主被他们困在一座高塔里,唯一能够使她逃离的方法,竟然是把长发剪短,并把剪下的长发结成绳子,然后顺着爬下高塔?! Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By 凱倫·阿姆斯壯
  《週日泰晤士報》(Sunday Times)暢銷書   一趟數千年西方宗教歷史之旅,   一場對科學宗教和無神論者的答辯   16、17世紀科學興起之後,以基督宗教為中心的西方宗教受到極大的衝擊和挑戰。近期應運而生的無神論者之砲火,更是針對宗教施行的暴力、教條、文字信仰猛烈抨擊,引起廣大民眾的熱烈迴響。但世界級的宗教權威學者阿姆斯壯卻指出 Learn More
USUAL: RM89.30

NOW: RM 89.30 (-0%)

MEMBER: RM 80.37 (-10%)

By 安潔絲·納維多
  觀察力X推理力X成就感   字謎遊戲 另類數獨 有趣迷宮   生活經驗應用 益智推理 比一比找不同    視覺分析 數理思維 語文能力 論證思考   年節假期必備,最豐富、最多元的燒腦遊戲書,準備接招!   熱血沸騰的冰上曲棍球賽季即將展開,明星球員卻在開賽當天遭人攻擊!?   更衣室裡的祕密紙條隱藏了什麼訊息?   擔心自 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Lang Leav
The much anticipated new book by international bestselling author Lang Leav. A breathtakingly beautiful collection of contemporary poetry and prose, offering powerful insights into love, heartbreak, relationships, and self-empowerment. Filled with wisdom and encouragement, every single page is a testament to the power of words, and the impact they can have on the relationships you build with others. And most importantly, the one you have with yourself. Lang Leav captur Learn More
USUAL: RM74.95

NOW: RM 56.21 (-25%)

MEMBER: RM 56.21 (-25%)

By 安荷樂絲·杜良特
  , , 淚水永遠不可能沾濕電子郵件 , ,   一封封關於懊悔、繋絆,及夢想的人生信簡   訴說著愛的刻不容緩   ●首刷溫馨限定:作者寫給台灣讀者的專屬信,展信愉快!   ●西班牙暢銷作家法蘭西斯科.米拉雷斯推薦:「這部小說是美妙的驚喜!」   ●亞馬遜網路書店上千名讀者感動推薦   ●全球16個版本,征服歐美文壇的西班牙新興作家 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By Ng Wei Aik
Strata Management Tribunal Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By King Chen
  痞客邦第二屆休閒旅遊潛力獎得主 King Chen,   部落格累積人氣破千萬,暢玩關西旅遊新指標!   2019全新增訂!19種周遊交通票券&收錄竹田城跡、美山町、道船神社、萬博紀念公園等熱夯話題景點   想在最短時間內,一次玩到四個城市最豐富的玩樂體驗嗎?   想知道在有限的時間內,遊歷四個城市,該如何移動嗎?   不知道如何規畫行程、 Learn More
USUAL: RM60.05

NOW: RM 60.05 (-0%)

MEMBER: RM 54.05 (-10%)

By Thaleungsak Laungsarn
Garin dan Run tiba di sebuah bandar selepas ditarik oleh tangan misteri semasa berada dalam ruang masa. Di sana, Garin dan Run menentang homonculus yang ganas. Mitas pula cuba membunuh Run. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Sun-Kyung Lim
Semuanya bermula apabila Ingki yang berasal dari dakwat membawa Eori kembali ke rumahnya dalam sepohon pokok gergasi yang terbesar di rimba dan dipenuhi dengan buku cerita. Setiap kali Eori membaca buku cerita dan memakai topi ajaib, Eori akan dibawa masuk ke dalam alam buku cerita di mana Eori memainkan peranan watak dalam cerita. Komik Eori berdasarkan cerita-cerita rakyat yang popular di kalangan kanak-kanak muda di merata dunia. Setiap cerita mempunyai pengajaran penting Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 7.92 (-20%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By Sun-Kyung Lim
Semuanya bermula apabila Ingki yang berasal dari dakwat membawa Eori kembali ke rumahnya dalam sepohon pokok gergasi yang terbesar di rimba dan dipenuhi dengan buku cerita. Setiap kali Eori membaca buku cerita dan memakai topi ajaib, Eori akan dibawa masuk ke dalam alam buku cerita di mana Eori memainkan peranan watak dalam cerita. Komik Eori berdasarkan cerita-cerita rakyat yang popular di kalangan kanak-kanak muda di merata dunia. Setiap cerita mempunyai pengajaran penting Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 7.92 (-20%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By Sun-Kyung Lim
Semuanya bermula apabila Ingki yang berasal dari dakwat membawa Eori kembali ke rumahnya dalam sepohon pokok gergasi yang terbesar di rimba dan dipenuhi dengan buku cerita. Setiap kali Eori membaca buku cerita dan memakai topi ajaib, Eori akan dibawa masuk ke dalam alam buku cerita di mana Eori memainkan peranan watak dalam cerita. Komik Eori berdasarkan cerita-cerita rakyat yang popular di kalangan kanak-kanak muda di merata dunia. Setiap cerita mempunyai pengajaran penting Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 7.92 (-20%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By Sun-Kyung Lim
Semuanya bermula apabila Ingki yang berasal dari dakwat membawa Eori kembali ke rumahnya dalam sepohon pokok gergasi yang terbesar di rimba dan dipenuhi dengan buku cerita. Setiap kali Eori membaca buku cerita dan memakai topi ajaib, Eori akan dibawa masuk ke dalam alam buku cerita di mana Eori memainkan peranan watak dalam cerita. Komik Eori berdasarkan cerita-cerita rakyat yang popular di kalangan kanak-kanak muda di merata dunia. Setiap cerita mempunyai pengajaran penting Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 7.92 (-20%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By Sun-Kyung Lim
Semuanya bermula apabila Ingki yang berasal dari dakwat membawa Eori kembali ke rumahnya dalam sepohon pokok gergasi yang terbesar di rimba dan dipenuhi dengan buku cerita. Setiap kali Eori membaca buku cerita dan memakai topi ajaib, Eori akan dibawa masuk ke dalam alam buku cerita di mana Eori memainkan peranan watak dalam cerita. Komik Eori berdasarkan cerita-cerita rakyat yang popular di kalangan kanak-kanak muda di merata dunia. Setiap cerita mempunyai pengajaran penting Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 7.92 (-20%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By Sun-Kyung Lim
Semuanya bermula apabila Ingki yang berasal dari dakwat membawa Eori kembali ke rumahnya dalam sepohon pokok gergasi yang terbesar di rimba dan dipenuhi dengan buku cerita. Setiap kali Eori membaca buku cerita dan memakai topi ajaib, Eori akan dibawa masuk ke dalam alam buku cerita di mana Eori memainkan peranan watak dalam cerita. Komik Eori berdasarkan cerita-cerita rakyat yang popular di kalangan kanak-kanak muda di merata dunia. Setiap cerita mempunyai pengajaran penting Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 7.92 (-20%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By Sun-Kyung Lim
Semuanya bermula apabila Ingki yang berasal dari dakwat membawa Eori kembali ke rumahnya dalam sepohon pokok gergasi yang terbesar di rimba dan dipenuhi dengan buku cerita. Setiap kali Eori membaca buku cerita dan memakai topi ajaib, Eori akan dibawa masuk ke dalam alam buku cerita di mana Eori memainkan peranan watak dalam cerita. Komik Eori berdasarkan cerita-cerita rakyat yang popular di kalangan kanak-kanak muda di merata dunia. Setiap cerita mempunyai pengajaran penting Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 7.92 (-20%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By Sun-Kyung Lim
Semuanya bermula apabila Ingki yang berasal dari dakwat membawa Eori kembali ke rumahnya dalam sepohon pokok gergasi yang terbesar di rimba dan dipenuhi dengan buku cerita. Setiap kali Eori membaca buku cerita dan memakai topi ajaib, Eori akan dibawa masuk ke dalam alam buku cerita di mana Eori memainkan peranan watak dalam cerita. Komik Eori berdasarkan cerita-cerita rakyat yang popular di kalangan kanak-kanak muda di merata dunia. Setiap cerita mempunyai pengajaran penting Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 7.92 (-20%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By Sun-Kyung Lim
Semuanya bermula apabila Ingki yang berasal dari dakwat membawa Eori kembali ke rumahnya dalam sepohon pokok gergasi yang terbesar di rimba dan dipenuhi dengan buku cerita. Setiap kali Eori membaca buku cerita dan memakai topi ajaib, Eori akan dibawa masuk ke dalam alam buku cerita di mana Eori memainkan peranan watak dalam cerita. Komik Eori berdasarkan cerita-cerita rakyat yang popular di kalangan kanak-kanak muda di merata dunia. Setiap cerita mempunyai pengajaran penting Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 7.92 (-20%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By Ben Wong
CHUCK CHICKEN 08: MAKHLUK ASING! Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Shima Awang
Benarlah penantian itu satu penyeksaan. Dek memungkiri sebuah janji, Nur menggelar orang yang paling disayanginya manusia munafik! Lelaki itu menghilang tanpa khabar berita bertahun-tahun lamanya. Kebisuan dan kehilangan lelaki itu memberi tamparan hebat buat Nur. Perasaannya buat lelaki itu semakin pudar dan tawar, tetapi dalam masa yang sama dia merindui lelaki yang pernah dianggap lebih sebagai seorang abang. “Abah tipu! Tak mungkin manusia munafik tu bagi cincin dekat Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Wannie Nordin
“Nama saya Intan Darissa binti Ahmad Imran.” – Darissa Bagaikan terpaku Hakim mendengar suara itu memperkenalkan dirinya. Cantik macam bidadari kayangan! Memang cantik, secantik Miss Universe! Ya… Miss Universe! Itulah gelaran yang sewajarnya diberi untuk gadis cantik yang telah berjaya membuat hati lelakinya terusik dan terpikat dengan hanya sekali pandang sahaja. Tetapi, ternyata untuk memiliki cinta Miss Universe yang bernama Darissa itu bukannya mudah; penuh deng Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Thaleungsak Laungsarn
Garin dan Run telah bersepakat untuk menentang seorang yurodivy, Rasputin. Saksikan kehebatan ilmu sains serta ilmu sihir dalam penyelesaian kes kali ini. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 10.32 (-20%)

MEMBER: RM 10.32 (-20%)

By Yap Zhuo Yong
Kononnya kapal selam UB65 telah disumpah. Akibatnya ia sering terbabit dalam kemalangan hingga meragut banyak nyawa. Rupanya ada pemburu tamak tak mahu mengaku kalah meskipun pernah terserempak 'hantu' kat tanah perkuburan. Macam-macam kisah seram dari kem tentera dan sekolah yang pernah dikuasai Nazi suatu ketika dahulu masih jadi buah mulut sampai hari ni... 6 karya misteri pasti buat korang diselubungi ketakutan tatkala membacanya! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Lee Bong Gi
"Mulai hari ini, prinsip keluarga kita ialah berani untuk menyahut cabaran berjimat!" Demi menjadi orang kaya, Keluarga Bakhil memutuskan untuk menerima sebarang cabaran berjimat cermat! Pelbagai cabaran disahut seperti penjimatan majlis perkahwinan, cabaran mengasaskan perniagaan, cabaran hidup tanpa wang perbelanjaan dalam sebulan! Ayuh kita menyahut 12 cabaran berjimat yang sukar bersama Keluarga Bakhil! Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 10.32 (-20%)

MEMBER: RM 10.32 (-20%)

By Gantawi Thangchalaungchi
动物小管家们最后的挑战来啦! 终于迎来最后一轮的测试!小伙伴们必须竭尽全力完成。当军诺还在寻找自身的立场时,却发现杰奇失踪了!目前,乐滋滋动物园正改建为开放式动物园,因此必须将杰奇坟墓边的树迁移至森林保护地带,也许这是造成军诺找不到杰奇的原因。杰奇不在了,军诺如何才能通过挑战呢? 一起来见证军诺与伙伴们成为最棒的动物小 Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Iwan Reaz
Adik-adik pernah bercita-cita untuk menjadi seorang penulis? Adik-adik mahu jadi penulis tetapi tidak tahu caranya? Tahukah adik-adik bahawa usia muda bukan penghalang untuk menulis buku sendiri? Ketahuilah bahawa Adrian juga masih bergelar seorang pelajar. Tetapi beliau percaya pada minat dan bakat yang dimiliki. Berbekalkan semangat juang dan bimbingan daripada mentornya, Aiman Syafiq, Adrian berjaya menjadi seorang penulis superstar! Bagaimanakan cara untuk bergelar seor Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By J.K. Rowling

Selama ini Harry Potter menyangka yang dia hanya seorang budak lelaki biasa, anak yatim piatu yang menumpang di rumah ibu dan bapa saudaranya – sehinggalah dia bertemu dengan seorang lelaki gergasi, mendaftar di Sekolah Ahli Sihir Hogwarts, belajar bermain Quidditch, dan berjuang untuk menyelamatkan nyawanya. Semua itu dialaminya kerana dia HARRY POTTER, SEORANG AHLI SIHIR!

Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 23.92 (-20%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By J.K. Rowling

Harry Potter seorang ahli sihir terkemuka yang menentang kuasa jahat dan ilmu hitam. Harry, yang kini merupakan pelajar tahun kedua di Sekolah Ahli Sihir Hogwarts, tidak mengetahui bahawa seperti tahun lalu, pengalaman yang mengerikan menantinya di Hogwarts.

Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 23.92 (-20%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By J.K. Rowling

Selama dua belas tahun, Penjara Azkaban, sebuah kota kubu sihir yang mengerunkan, telah memenjarakan banduan paling kejam, Sirius Black. Ahli sihir itu, yang dikatakan penyokong kuat Raja Kuasa Jahat, Lord Voldemort, telah berjaya melarikan diri dari penjara, dan kini sedang memburu Harry Potter untuk membalas dendam atas kejatuhan tuannya. Harry Potter dalam bahaya. Tembok tebal sekolah sihirnya sekali pun tidak dapat melindunginya daripada Sirius Black, apatah lagi denga Learn More

USUAL: RM34.90

NOW: RM 27.92 (-20%)

MEMBER: RM 27.92 (-20%)

By J.K. Rowling

Apabila perlawanan Quidditch Piala Dunia dicemari oleh insiden amuk para penyokong Voldemort serta kemunculan Tanda Kuasa Jahat, jelas yang Voldemort bukan semakin lemah tetapi sebaliknya! Tanda-tanda penting kebangkitan semula Raja Kuasa Jahat ke dunia ajaib menjadi alamat bagi kecundangnya satu-satunya manusia yang terselamat daripada sumpahan maut Raja Kuasa Jahat itu, Harry Potter. Jadi, apabila nama Harry Potter tersenarai sebagai wira Kejohanan Ahli Sihir Trio yang s Learn More

USUAL: RM43.90

NOW: RM 35.12 (-20%)

MEMBER: RM 35.12 (-20%)

By J.K. Rowling

Harry Potter naik angin kerana dibiarkan terkontal-kantil di rumah keluarga Dursley sepanjang cuti musim panas walhal dia mengesyaki pada masa yang sama, Voldemort sedang mengumpulkan pengikut dan dia mungkin akan disergap. Setelah dia diselamatkan oleh sekumpulan ahli sihir yang menjadi pengawal peribadi, dia mendapat tahu yang Dumbledore sedang mengumpulkan semula ahli Kumpulan Phoenix, pertubuhan rahsia yang dibentuk buat pertama kalinya bertahun-tahun lampau untuk mene Learn More

USUAL: RM43.90

NOW: RM 35.12 (-20%)

MEMBER: RM 35.12 (-20%)

By J.K. Rowling

Pertengahan musim panas, tetapi kabus di luar musim yang melanda, menerpa cermin-cermin jendela. Di biliknya di rumah keluarga Dursley di Privet Drive, Harry Potter sedang tertunggu-tunggu penuh cemas Profesor Dumbledore datang sendiri untuk menjemputnya. Harry hampir-hampir tidak percaya bahawa dalam banyak tempat di dunia, Profesor Dumbledore muncul di rumah keluarga Dursley. Mengapa baru sekarang profesor itu datang? Apakah perkara yang penting sangat yang tidak sempat- Learn More

USUAL: RM43.90

NOW: RM 35.12 (-20%)

MEMBER: RM 35.12 (-20%)

By J.K. Rowling

Harry Potter dibebani sesuatu tugas berat, berbahaya, dan kelihatan mustahil: menjejaki dan memusnahkan baki Horcrux-Horcrux Voldemort. Harry belum pernah berasa begitu kekosongan atau memandang masa depan dengan penuh ketidakpastian seperti yang dialaminya sekarang. Namun, dia perlu sedaya upaya mencari kekuatan diri bagi menyempurnakan tugas yang diamanahkan. Dia terpaksa meninggalkan keselesaan dan kehangatan di The Burrow dan mengharungi, tanpa gentar dan ragu-ragu, la Learn More

USUAL: RM43.90

NOW: RM 35.12 (-20%)

MEMBER: RM 35.12 (-20%)

By Nix Ridzwan
Iman mengembara bersama Kugar dalam melaksanakan misi mencari kunci peti azimat dan juga mencari anak dan isteri Kugar. Mereka telah terserempak dengan Radeus, salah seorang manusia Satria yang juga merupakan pahlawan pedang yang digeruni. Mereka telah berjaya memujuk Radeus untuk turut sama dalam pengembaraan tersebut memandangkan Radeus juga mempunyai misi mendapatkan kembali pedang keturunanya yang telah dicuri. Dalam pergembaraan mereka iaitu Iman, Info, Kugar dan R Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Tang Ah Chai , Imran Bin Mohd Rasid , Jeremy Lim Jiang Shen , Yvonne Tan Yit Fong
"Malaysia Baharu ini bukanlah hasrat Tun Dr. Mahathir Mohamad, Datuk Seri Anwar Ibrahim, Lim Guan Eng, Mohamad Sabu, atau saya sendiri, sebaliknya ini adalah hasrat berama rakyat Malaysia... [dan] sepertimana yang disimpulkan oleh jurnalis Malaysia Juliet Yeow dalam artikel terbarunya, 'sungguhpun kita belum menjadi Malaysia Baharu, kita sekarang sudah ada upaya untuk menyebut dengan penuh yakin bahawa kita tidak akan sekali-kali balik ke Malaysia lama!" - Lim Kit Siang Buku Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Wan Nur Najihah
"‭Papa tu tak setia dengan ibu. Berbelas tahun ibu hidup bermadu. Ibu sanggup tahan ‬dengan papa. Tolonglah ibu minta cerai dengan papa. Rina tak suka tengok ibu hidup macam ni. Ada laki macam tak ada. Ibu terlalu baik, papa yang tak pandai hargai ibu‭."‬ MARINA KHADEEJA Hadirnya dia setelah 10 tahun orang tuanya berkahwin. Hidup yang diharapkan indah seperti pelangi hancur disebabkan ayahnya yang memilih untuk berpoligami. Dia saksi penderitaan ibunya yang hidup ber Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By 卡娅·努尔英恩
我们为什么会有不同的人格? 学习和记忆的方式有何不同? 男人和女人的方向感为何不同? 喜怒哀乐与大脑有什么关系? 听莫扎特的音乐就能变聪明吗? 你的大脑让你成为你自己。是大脑让你得以与其他人沟通,从简单的寒暄交流,到理解别人说的是“反话”或“话里有话”,都靠它。大脑也赋予你不同的感受和个性。大脑会记得童年发生的事,会学习,会 Learn More
USUAL: RM48.00

NOW: RM 48.00 (-0%)

MEMBER: RM 43.20 (-10%)

By Cheeming Boey
In a time of turmoil and tuberculosis, threatened by war, two very different lives are united by love. This book explores the lives of Gor Ko (played by my dad) and Ah Pui (played by my mom) as they overcome great challenges and difficulties to finally come together to form the greatest underrated comic book artist ever (me), just so I can tell their stories. Learn More
USUAL: RM36.90

NOW: RM 29.52 (-20%)

MEMBER: RM 29.52 (-20%)

By 馬克·史坦格勒 , 保羅·安德森
生活品質跟治療一樣重要   權威醫師臨床實證的治療解答   你可以擁有更多、更好的生命選擇!   傳統癌症治療雖然佔有一席之地,但也有其局限性及嚴重副作用,對癌症患者來說,成功治療的判斷標準不僅是活下來,更要活得好!一直以來,整體及輔助療法都很關注患者的生活品質,協助癌症患者減少化學治療、放射治療、手術後帶來的常見副作用 Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 55.00 (-26%)

MEMBER: RM 55.00 (-26%)

By 大衛·瓦勒 , 魯柏·楊格
  名聲,比金錢更重要   名聲在21世紀的價值,將會超過20世紀的貨幣   本書先定義「名聲」是什麼,同時說明名聲與行銷、公關、品牌塑造、形象或地位的差異何在,以及為什麼要瞭解這些差異。   作者接著說明幾個與名聲相關的重要議題,包含:名聲如何塑造、如何維持、為什麼會遭到破壞、名聲破壞之後如何重建。還有,我們的名聲將如何在 Learn More
USUAL: RM61.60

NOW: RM 49.28 (-20%)

MEMBER: RM 49.28 (-20%)

By 丹尼爾·威靈漢
掌握9大認知原則,就能掌握有效學習的訣竅! 不是學生不喜歡學習,原來是大腦喜歡這樣學!   ★比爾∙蓋茲(Bill Gates)大力推薦   ★《商業周刊》第1622期書摘推薦   ★被評選為教育教學與學習10大好書之一 本書特色   大部分教師都會感到困惑,學生為什麼對課堂上的知識學習興趣缺缺,卻熱中於打電玩、滑手機,對偶像劇的 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Tang Ah Chai
" the New Malaysia is not what Tun Dr. Mahathir Mohamad, Datuk Seri Anwar Ibrahim, Lim Guan Eng, Mohamad Sabu or myself individually want, but what Malaysians, both inside the country and the worldwide Malaysian Diaspora, want. .. As Malaysian journalist Juliet Yeow concluded in her recent article, 'while we are not quite Malaysia Baharu, we now have the power to say, with certainty, we will never go back to being Malaysia Lama!'" - Lim Kit Siang This book is an anthology o Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By Kua Kia Soong
The 14th GENERAL ELECTION (GE14) defeat of the Barisan Nasional Coalition, which had ruled the country since 1971 was unprecedented in Malaysian history. The displacement of what seemed an unshakeable BN led regime, is testimony to the determination of the Malaysian people and the persistence of civil society in their votes for Pakatan Harapan because the coalition had promised in their GE14 manifesto to implement wide ranging reforms that made them seem radically different f Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By 張小怡 , Robert King
  50句英語,翻轉你的英語能力,   讓您說英文像老外一樣流利。   好到連老外都說讚!   文壇大師說過:寫文章,就要像女人的迷你裙,句子越短越好!   說英語也是,越短越生動,越短越流利,   一句話,只要2個字、3個字、4個字,就夠了。   面對老外,馬上對答如流,   老外怎麼說,都聽得懂。   本書收錄外國人天天說的超短句 Learn More
USUAL: RM46.05

NOW: RM 46.05 (-0%)

MEMBER: RM 41.45 (-10%)

By 安格莉卡·法蘭茲 , 丹尼爾·諾斯勒
  Q:何謂不死族?   A:泛指死後復行於人間或者從墳墓作祟的怪物,包括殭屍、喪屍、吸血鬼、索命鬼、復行者等等   Q:對付不死族的方法是什麼?   A:1.石鎮、2.釘樁、3.火焚、4.挖心、5.斬首、6.以上皆是   ★「比任何吸血鬼小說都更恐怖。」――《新蘇黎世報》周日版(NZZ am Sonntag)   ★「……一趟前往早已逝去的時代的探訪死人之旅…… Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Aku Dengar Studio
Pernah dengar cerita tentang eskalator telan orang? Benarkah ia satu kemalangan... atau ada sebab lain? Macam mana pula legenda menghitung anak tangga pada malam hari? Benarkah ia boleh mengancam nyawa? Kesimpulannya, apa sebab eskalator boleh telan orang? Dan kenapa pula, kalau hitung anak tangga boleh bawa maut? 'Aku Dengar Kat Tangga Ada...' menyingkap misteri tangga yang belum terungkai! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Ben Wong
Dee menghantar Robotzilla untuk menghuru-harakan Tenggeran Rocky. Dee mengugut untuk memusnahkan empangan lalu menyebabkan seluruh bandar ditenggelami air sekiranya Datuk Bandar tidak mahu menyerahkan satu bilion ringgit kepadanya. Walaupun memiliki kuasa daripada telur emas, Chuck tidak dapat menumpaskan Robotzilla. Apa yang dapat dilakukan oleh Chuck untuk melemahkan lawannya yang perkasa itu bagi menyelamatkan seluruh bandar daripada ditenggelami air? Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 7.12 (-20%)

MEMBER: RM 7.12 (-20%)

By Ben Wong
Doktor Mingo mencipta sejenis cecair hijau yang dapat menukarkan benda hidup menjadi raksasa pemusnah. Malangnya, eksperimen tersebut tidak berjaya dan Doktor Mingo hendak menghapuskan ceccair itu. Pen dan Guin membuang cecair hijau itu di kawasan perkuburan yang terpencil. Cecair hijau itu tumpah ke tanah dan meresap ke dalam kubur-kubur di situ. Tanah di kawasan itu mula merekah dan beberapa zombi bangkit lalu mengancam penduduk. Zombi-zombi itu mula menguasai bandar dengan Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 7.12 (-20%)

MEMBER: RM 7.12 (-20%)

By Damrong Pinkoon
To become successful, people must start with their thoughts. If we start with the right thought, we start on the right foot. If we start on the right foot, we head in the right direction. Many do not know the right way to think. Many fail because they start with negative thoughts. Apart from beginning with the right thoughts, taking the right action is equally important. Living a life guided by the right principles is crucial. Learn More
USUAL: RM36.90

NOW: RM 36.90 (-0%)

MEMBER: RM 33.21 (-10%)

By 潔西卡·亞歷姍卓 , 伊本·珊達爾
  跟著全世界最幸福國家的父母   一起教出有自信、適應力強、情緒穩定、自重愛人的全人孩子   丹麥──   人口僅500萬的北歐小國   過去四十年,幾乎年年獲選「經濟合作暨發展組織」全球最幸福國家   名列聯合國〈幸福報告書〉、世界經濟論壇〈全球競爭力報告〉優等生   是什麼原因,讓丹麥人一直如此幸福?   丹麥人幸福的關鍵是 Learn More
USUAL: RM50.80

NOW: RM 50.80 (-0%)

MEMBER: RM 45.72 (-10%)

1-2533 of 2533

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top