0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Nizam Bachok 'Found 24 Related Products
Filtered By
author
By Nizam Bachok
Iri dan cemburu punti mengatasi kewarasan akal. Dia tak peduli sama ada musuhnya itu darah dagingnya dendiri atau tidak, yang penting dendamnya terbalas biarpun dirinya diperlaku kejam. Melati, si cantik manis dambaan ramai jejaka. Namun dia memilih jati tanpa mengetahui ada hati yang tercalar. Penyatuan mereka menyuburkan lagi kesumat di hati punti. Mungkinkah dengan darah boleh memuaskan punti? Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Khairul Nizam Khairani
"Cerita orang, suatu hari sewaktu Raja Tengah termenung di tengah-tengah tanahnya yang tandus, hujan panas turun tiba-tiba. Hujan panas itu amat lebat sehingga tanah tandusnya becak. Muncul seorang lelaki berpakaian seperti panglima Melayu. Lelaki itu mengaut sekepal tanah yang basah lalu diserahkan kepada Raja Tengah. Lelaki itu hilang sebaik hujan panas itu berhenti. Raja Tengah mendapati tanah itu mengandungi bijih.” Demi hidup senang, Raja Tengah telah membuat perjanj Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Ruqayyah Muhd; Hakim Zakaria; M.H Nizam
Diet-Licious adalah rakaman anekdotal tiga orang dietician (pakar pemakanan) dalam berdepan pelbagai kerenah pesakit (dan godaan makanan, ahah). Ditulis secara santai dan lucu, serta sarat informasi berkaitan nutrisi dan pemakanan. Bacaan ringan yang sesuai untuk mereka yang nak 'jaga makan'. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Khairul Nizam Khairani
“Kaduk, main jelangkung tu apa?” tanya Je’am. “Kira macam main spirit-spirit tapi tak pakai duit syiling.” “Habis tu pakai apa? Pakai kad kredit?” Sekumpulan pelajar Sekolah Menengah Dato' Bentara, Kijem, Begok, Ijan, Kaduk, dan Je’am terpaksa curi-curi bermalam di asrama semasa cuti sekolah. Pada malam itu, Ijan secara tidak sengaja termasukkan kakinya ke dalam besen yang menjadi bekas mereka merendam mi segera dan menyebabkan mi segera itu me Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Nizam Razak , Anas Abdul Aziz
Gerai Kokotiam Tok Aba telah diserang oleh si alien yang mahu membalas dendam terhadap apa yang telah BoBoiBoy lakukan kepada nasib dirinya. Tok Aba, Ochobot dan penduduk bumi yang lain kini diancam bahaya! Mampukah BoBoiBoy dan rakan-rakan mempertahankan bumi serta Power Sphera dari keganasan alien baru ini? Apa yang telah BoBoiBoy lakukan sehingga alien dari planet lain sanggup datang ke bumi demi melaksanakan misinya. Juga memaparkan episod khas yang eksklusif! Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Nizam Razak , Anas Abdul Aziz
Kembara Bersama Boboiboy! Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Khairul Nizam , Zayana Yusof
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Nizam Razak , Anas Abdul Aziz
Boboiboy dan rakan-rakan diberikan misi untuk menghantar bungkusan kepada salah seorang bekas ahli TAPOPS di Planet Dargha’ya. Namun, misi tersebut tidaklah semudah yang disangka. Berbagai rintangan yang harus dilalui mereka termasuklah menghadapi serangan makhluk asing yang merbahaya! Dalam misi mereka untuk menyelamatkan Power Sphera seterusnya pula, mereka bakal bertemu dengan saingan baru yang terhebat..dan tidak dijangkal? Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Dr. Mohd Nizam Abdul Kadir
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Nizam Razak , Anas Abdul Aziz
Power Sphera- sekumpulan robot yang mampu menganugerahkan kuasa luar biasa sentiasa menjadi sasaran pemburu-pemburu Power Sphera sejak dahulu lagi. Oleh itu, satu organisasi rahsia yang dinamakn TAPOPS (Tracckers and Protectors of Power Spheras) yang diketuai oleh Komander Ciciko/Kokoci berusaha mencari dan menyelamatkan kesemua Power Sphera bagi mengelakkan kuasa-kuasa ini jatuh ke tangan yang salah. Dalam buku komik Boboiboy Galaxy:Kembara ke Angkasa, Boboiboy dan rakan-r Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Nizam Razak , Anas Abdul Aziz
Boboiboy dan rakan-rakan memulakan pengembaraan mereka ke angkasa! Namun perjalanan mereka dipenuhi dengan pelbagai rintangan. Mampukan mereka mengharungi cabaran-cabaran yang bakal tiba? Mungkinkah pertolongan akan tiba daripada seseorang yang mereka kenal? Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Khairul Nizam Khairani
Sarjan Awai Anak Gamung yang dituduh membunuh peguamnya kini terasak apabila diburu oleh pihak berkuasa dan juga tentera upahan yang motifnya masih misteri. Hasratnya mahu melarikan diri pulang ke Sarawak terhalang apabila mengetahui anaknya, Desmond telah diculik kumpulan tentera upahan yang memburunya. Menyedari nyawa Desmond menjadi taruhan, Awai enggan lagi melarikan diri. Dia memilih untuk berjuang bukan sahaja demi maruahnya, namun juga demi nyawa anaknya. Darah pahlawa Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Nizam Bachok
20 himpunan cerita seram Nizam Bachok kembali menghantui malam pembaca. Cerita tentang nenek kebayan. syaitan dan jelmaan jin serta banyak lagi pasti buat semua tak lena tidur. Dapatkan naskhah korang segera. ‘Dari Alam Angker: Hantu Engsot’ pasti mengacau hidup korang... Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Nizam Bachok
Kompilasi seram Nizam Bachok kini kembali menghantui. 20 karya meremangkan dihidangkan kepada penggemar karya seram. Tunggu apa lagi? Jom dapatkan “Dari Alam Angker: Pendamping”. Hati-hati.... Jangan baca kalau lemah semangat… Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Khairul Nizam Khairani
Sarjan Awai Anak Gamung adalah salah seorang anggota Angkatan Tentera Malaysia yang ditugaskan di Bosnia di bawah misi IFOR. Kerana terlalu mengikut perasaan, Sarjan Awai telah bertindak di luar batasan dengan membunuh seorang jeneral pasukan tentera Serbia, Jeneral Revan Tanovic. Akibat diburu rasa bersalah atas tindakannya yang melampaui batas, Sarjan Awai telah meringkuk di dalam penjara di Croatia selamat lima tahun sebelum Angkatan Tentera Malaysia berjaya menemuinya dan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Zharulnizam Shah Zainal Abidin
Sejak Kampung Longkai dilanda geruh, kejadian pelik sering berlaku. Haji Ipin sedar ada kuasa jahat yang mengganggu. Makhluk durjana itu tiba-tiba muncul. Haji Ipin diserang penyakit misteri. Matanya berulat dan perutnya membusuk. Dia tahu angkara siapa, tapi mulutnya bagai dipasung. Kiai Shamsudin yang jauh di Batu Pahat mendapat firasat yang Haji Ipin, rakan seperguruannya sedang diuji permainan sihir. Sebagai pendakwah, dia wajib menyeru yang hak dan menentang yang batil. Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-10%)

By Nizam Bachok
Seram sejuk menatap 20 karya seram Nizam Bachok berjudul "Dari Alam Angker: Saka" ini. Biarpun begitu, ia juga penuh dengan sindiran. Setiap helaian diharap membuka mata pihak yang alpa dan tidak peduli tentang saat-saat akhir berdiri di muka bumi. Jangan biarkan hidup anda tersasar. Peluang kedua diberi namun… Hayati karya artis komik berbakat ini! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zharulnizam Shah Zainal Abidin
Malam itu, guruh menabuh langit bertalu-talu. Petir sabung-menyabung membelah sepi. Tiba-tiba lampu di rumah itu terpadam. Kedengaran suara mengeras. Suara lelaki dan perempuan yang menahan rengsa. Bulu roma Budin meremang. Seperti ada ‘benda asing’ di belakangnya. Dia meraba-raba mencari ayah dan ibunya. Dia terkejut ketika kilat memancar selepas guruh berdentum menampakkan ayahnya mengerekot seperti huruf ‘wau’ dan ibunya terbaring memegang dada dan tidak bergerak. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Khairul Nizam
USUAL: RM19.00

NOW: RM 19.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.10 (-10%)

By Nizam Bachok
"Tamu Senja" menghimpunkan 20 cerita seram yang meremangkan. Karya terbaru Nizam Bachok ini dijamin buat pembaca tidak senang duduk. Awas... mungkin ada yang sedang memerhati. Pastikan anda tidak bersendirian semasa membaca novel grafik seram ini… Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Mohd Khairul Nizam Zainan
BUAT PAHALA FREE GAYA RASULLAH Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Rozanizam Zakaria
AKU NABI ISA! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Nizam Bachok
Nizam Bachok kembali lagi dengan jilid kedua "Dari Alam Angker : Seringai Malam". Setiap halaman pasti meremangkan. Terjaga tatkala dinihari, keseorangan, sayup-sayup kedengaran ilai ngeri… Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By Nizam Bachok
Dunia ini bukan milik manusia sahaja... Suka atau tidak, kita berkongsi dunia dengan makhluk dari alam lain. Namun apabila dua alam ini bertembung... Pasti pelbagai kejadian misteri akan berlaku. Nizam Bachok membawa anda meneroka warisan puaka. Setiap cerita diolah dengan mesej teladan tersendiri. Selami alam angker dari sudut persepsi berbeza... Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

24 Item(s)

*

Back to Top