0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Noor Hayati Yasmin Nga Timin 'Found 181 Related Products
Filtered By
author
By Mindtimind
USUAL: RM16.90

NOW: RM 16.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.21 (-10%)

Kucing telah mendominasi peradaban sejak zaman Nil lagi. Di mana ada manusia, di situ kucing mengiau. “Miau, miau, aummm…” Itulah jampi yang berkurun membuat manusia jatuh cinta pada bangsa berbulu yang licik, nakal, dan kaki jilat ini. Manuskrip ini jadi dalil betapa kucing telah menawan manusia. Di rumah. Di pejabat. Di kedai makan. Di tepi jalan. Segala-galanya kucing. Cuma AWAS. Jangan sampai buku ini sampai ke tangan bangsa anjing, burung, atau tikus! Panjang cer Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Ustaz Fauwaz Fadzil Noor
Usul fiqh ialah pintu kepada ilmu fatwa dan tarjih atau ijtihad. Ia juga medan yang sangat mencabar kerana berkaitan dengan hukum Allah yang berhajat kepada amanah dan kelayakan untuk menjadi rujukan orang ramai dalam mengeluarkan hukum-hakam. Buku ini mengandungi soal jawab usul fiqh, daripada mukadimah usul fiqh sehinggalah bab ijtihad. Kemudian, diikuti dengan perbahasan takhril, seterusnya ditutup dengan adaptasi kitab yang agung, iaitu al-Waraqat oleh Imam al-Haramain. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Aku Dengar Studio
Pernah dengar cerita tentang eskalator telan orang? Benarkah ia satu kemalangan... atau ada sebab lain? Macam mana pula legenda menghitung anak tangga pada malam hari? Benarkah ia boleh mengancam nyawa? Kesimpulannya, apa sebab eskalator boleh telan orang? Dan kenapa pula, kalau hitung anak tangga boleh bawa maut? 'Aku Dengar Kat Tangga Ada...' menyingkap misteri tangga yang belum terungkai! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Rohaniah Noor
BACKPACK INDIA: 4 IDIOTS Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Noor Hayati Yasmin Nga Timin
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Natasha Ngan
Each year, eight beautiful girls are chosen as Paper Girls to serve the king. It's the highest honor they could hope for...and the most cruel. But this year, there's a ninth girl. And instead of paper, she's made of fire. In this lush fantasy, Lei is a member of the Paper caste, the lowest and most oppressed class in Ikhara. She lives in a remote village with her father, where the decade-old trauma of watching her mother snatched by royal guards still haunts her. Now, the gua Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Lynn Weingarten
USUAL: RM55.90

NOW: RM 55.90 (-0%)

MEMBER: RM 50.31 (-10%)

By Nurhayati Ishak
Zachary: Dari benci cinta itu datang. Kerana cinta, aku tidak boleh melepaskan kau pergi. Kecelakaan yang berlaku kepada aku bukan asbab untuk aku menjerat kasihmu. Biar aku dianggap memenjarakanmu di dalam sangkar emas. Demi memandangmu, mendengar suaramu saban waktu, aku terpaksa melupakan sifat belasku. Damia: Zachary, kau perdayakanku tanpa aku ketahui apa maksud sebenarmu. Memenjaraku di istanamu bagaikan patung cendana. Kalau cinta, di mana sentuhan kasihmu? Aku diber Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Adrie Noor Al-Fatia
Buku sekuel kepada 50 Misteri Menggemparkan Dunia yang terjual melebihi lebih 20 000 naskah. Naskah ini membongkarkan "misteri-misteri" yang selama ini tidak diketahui kebenarannya. Adakah ia rekaan? Ataupun sebenarnya itulah kebenaran? Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Sania Yasmin
“Adik meniaga nasi lemak dan karipap ajelah mak!” – Humaira. Itulah keputusan Humaira. Berniaga untuk mencari rezeki. Bukan nak kaya. Emak keras membantah. Abah dan Maryam menyokong. Humaira menang! Pelanggan datang dan pergi. Dan ada yang tersangkut dengan si gadis. Tambahan karipap pusing berintikan sardin menambat rasa tekaknya. Walau pilihan ayah, Muiz berkenan juga. “Awak ada teman lelaki?” – Muiz. “Saya ada abah dan mak.” – Humaira. Sebenarnya Hum Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By 雅思敏·伯蘭
  華文界第一本超強月亮許願聖經,首度完整揭密!   ::: 引領全球百萬讀者心想事成的月亮奇蹟 :::   長踞英國亞馬遜占星榜前三名   當宇宙主動給予幫助時,夢想將離你越來越近。月亮繞著地球公轉,每當經過一個星座就會啟動相對應的能量,因此若能在對的時間向月亮許願,便能與月亮的神奇力量連結,大大提升願望實現的機率。善用月亮魔法, Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 59.12 (-20%)

MEMBER: RM 59.12 (-20%)

By Noorfadzillah
Nai Uteh atau Nek Uteh telah menerima tawaran ilmu perbidanan daripada Tok Phrak Nyai ekoran kemelut rumah tangganya. Seisi keluarga cukup tahu perbidanan yang dijalankannya berlandaskan amalan syaitan. Setelah usianya kian menginjak, Nek Uteh terdesak mencari pewaris ilmu perbidanan dan anak belaannya. Dia cuba bermacam cara memujuk menantu dan cucu perempuannya, namun tidak berhasil. Nuwairah, jururawat hospital swasta mengalami gangguan sejak pertunangannya dengan Haziq. R Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Prof Madya Dr Sharifah Hayati
Ini petua ibu dan anak.. Ibu-ibu, gegar iman dulu sebelum gegar iman anak. Power kan ilmu supaya 'tak kalah' dengan anak. Eh! Fizikal perlu kuat, perlu sihat, baru pantas dan aktif. Bertolak ansur untuk perkara 'harus'. Bersabar, bersabar dan bersabar lagi. Tunjuk kasih, tunjuk sayang. InsyaAllah bahagia akan datang. Jangan bisu, tegur bila perlu, jaga bahasa. Anak, dengarlah. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Aku Dengar Studio
ROH DALAM KELAS KOMIK SERAM BIKIN MEREMANG & KENCANG PASTI MENGGIGIL KETAKUTAN SIRI ÁKU DENGAR KAT...' MEMBUATKAN SUASANA TEGANG & BADAN KEJUNG! Kelas merupakan tempat paling lama kamu habiskan masa berbanding rumah. Jika ada seseorang beritahu kamu bahawa ada hantu di dalam kelas, apa yang kamu akan lakukan? Dapatkah kamu terus belajar seperti biasa? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Naim Tamdjis , Julie Jasmin , Noorfadzillah
Ada misteri di sebalik lukisan. / ORKID - NAIM TAMDJIS Arman mula bekerja dengan Syarikat Faz & Chong Development, sebuah syarikat pembinaan terunggul di Lembah Klang. Memandangkan baru bekerja di situ, Arman perlu bekerja lebih masa untuk menyiapkan kerja-kerja perakaunan yang tertangguh. Bermula dengan pengawal tua yang pelik dijumpainya semasa pulang ke rumah lewat malam. Pelbagai kejadian pelik berlaku. Perkenalan dengan Kemboja dan Orkid yang tinggal di tingkat paling a Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Dr .Noor Hayati Yasmin
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Nor Hayati , Norsa'adah
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By 奈爾·霍賓斯
晚年要活得精彩,節食減肥不再是目標 你已經到達人生的一個新里程碑,能吃就是福 從現在開始每一口吃進肚子裡的食物都是讓生命發光的養分 吃對+運動,延長趴趴走、生活自主自理的歲月 這才是人生該有的境界!   醫院裡,體弱多病的老年人多數患有多重共病,失智症、帕金森氏症、中風、心臟病、走不穩、肌少症,都與嚴重營養不良有關。   在 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By 威廉·麥唐諾 , 麥克·布朗嘉
★ 博客來選書、誠品選書、金石堂強力推薦 ★ ★ 誠品暢銷榜 ★   好的設計就像大自然,沒有浪費這回事!   想像一下,河流想要怎樣的肥皂?櫻桃樹又會怎樣設計一棟房子?   在大自然裡,沒有需要丟棄的東西——當一棵櫻桃樹開滿花朵、而這些花朵又紛紛落地時,沒有人會覺得資源被浪費了——因為所有枯枝、落葉、落花,都將回到土壤,再度 Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 41.58 (-10%)

By Noor Suraya binti Adnan Sallehudin
101 Resipi Air Tangan Mak Cik Raja Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Noor Unnahar
USUAL: RM69.90

NOW: RM 52.43 (-25%)

MEMBER: RM 52.43 (-25%)

By Marzuki Mohd Noor
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Dato' Hj Md. Daud Che Ngah
Buku eksklusif berkenaan perlaksanaan ibadah haji dan umrah dengan kupasan yang terperinci berserta dengan dalil yang sahih dan diyakini. Turut dimuatkan gambar-gambar, ilustrasi, rajah dan lakaran peta yang menarik bagi menceritakan perjalanan ibadah haji. Buku yang sangat sesuai untuk semua pembaca yang ingin menambah ilmu berkenaan ibadah ini dan juga yang ingin melaksanakannya malah ianya sesuai untuk dijadikan rujukan agar lebih yakin dalam melakukannya. Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 26.10 (-10%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Dr. Noor Hisham Md. Nawi , Mazidah Muhammad
Modul ini di rangka khusus untuk membantu masyarakat menyemak semua gerbang perkahwinan dan pembinaan keluarga untuk tujuan penambahbaikan. Modul ini di susun berdasarkan kerangka tasawur Islam yang berpaksikan prinsip tauhid. Ia ialah terjemahan amali kepada Dasar Keluarga Mawaddah Kelantan dan Panduan Keluarga Mawaddah Negeri Kelantan. Keistimewaan modul ini ialah persembahannya yang bersifat pratikal dan mudah serta menawarkan pelbagai aktiviti yang boleh membantu semua ah Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Dr. Rangan Chatterjee

"Rangan's easy, common-sense plan can help everyone live a happier, healthier life" - Jamie Oliver

"Rangan is revolutionizing the way we think about health, he will make you feel better than you have in years" - Amelia Freer

Sunday Times Bestseller
Amazon No. 1 Bestseller

Dr Chatterjee believes that a small change in the way you...
RELAX
EAT
MOVE
SLEEP
can make Learn More

USUAL: RM79.95

NOW: RM 79.95 (-0%)

MEMBER: RM 71.96 (-10%)

By Nik Alia Hayati
LISTEN TO YOUR HEART Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 17.60 (-20%)

MEMBER: RM 17.60 (-20%)

By Dr Hayati Yasmin
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Dr Hayati Yasmin
USUAL: RM20.00

NOW: RM 16.00 (-20%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Rozlan Mohd Noor
In a sleazy back alley of Kuala Lumpur, the body of a young woman is found. She was killed in a sadistic manner and her features erased beyond recognition. Inspector Mislan Latif and Detective Sergeant Johan Kamaruddin of Special Investigations (D9) take the case. What puzzles them is that no one had lodged a missing-persons report, so the young woman is not only faceless but completely unknown. An autopsy by Dr. Safia reveals a mysterious object lodged in the victim’s s Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Muhd Kamil Ibrahim & Fazimah Hayati
Penawar Kehidupan mengisahkan betapa manusia sentiasa diuji dan bagaimana manusia membuat pilihan bagi mencari jalan keluar. Ada yang semakin jauh tersasar dari Pencipta. Jalan lurus diketepikan. Mereka memilih laluan sukar kerana tidak mahu berfikir. Bagaimana manusia jahil boleh terjebak ke lembah maksiat dan melakukan syirik dan khurafat? Biar setinggi mana pun pelajaran, jika tanpa pertimbangan akal dan iman, seseorang itu akan mudah diseret syaitan untuk mengingkari p Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Noor Suraya
KELIP-KELIP KUSANGKA API Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By Yasmin Zuhairi
“Rambutnya yang panjang sampai ke situ, dan matanya berwarna merah muda…” Kita tahu hidup di mana, dengan siapa, untuk apa, dan bagaimana. Namun, tidak tahu mengapa kita hidup, mengapa di lahirkan ke dunia dan mengapa kita dilahirkan. Inilah dinamakan takdir. Hanya Tuhan yang tahu alasan memberikan takdir yang berbeza kepada mahluknya. Takdirlah yang membawa kita ke kehidupan seperti ini . Selain takdir, hidup juga merupakan pilihan. Siapa saja berhak memilih apa yang a Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By GABUNGAN PENULIS
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Noor Suraya
10 ( 10 NOVELLA ) Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 55.00 (-0%)

MEMBER: RM 49.50 (-10%)

By Rodier , Ika Madera , Noor Suraya
DEWI Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By Umar Muhammad Noor
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By 麥可·邦吉·史戴尼爾
  ★第10屆國家獨立卓越獎一般商業類書籍   ★2016年國際圖書獎領導與管理類決選書籍   ★《華爾街日報》、亞馬遜書店暢銷書   千禧世代的部屬,不能念、不能罵,怎麼帶?   責任制時代,不只自己的工作要做,部屬沒做好的工作也要做,   難道沒有更輕鬆的做事方法?   爆肝主管救星,全球頂尖經理人都在學的領導習慣   活用簡單的 Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 41.58 (-10%)

By 艾揚格
呼吸控制是控制心念最重要的環節 控制呼吸、控制心念,是體位法最重要的基礎   瑜伽呼吸修練聖經   實用、全面又精準的調息法操作指南   14種瑜伽調息法練習,艾揚格親身示範近200張圖片   調息法看似簡單易學,卻是一門高深的藝術。   氣息好比洶湧的河流,被大壩和運河馴服後,可以供應巨大的能量。   調息法,是呼吸控制的科學和 Learn More
USUAL: RM80.10

NOW: RM 64.08 (-20%)

MEMBER: RM 64.08 (-20%)

By 陳依僑 , Nguyen Kim Nga
今周刊․財訊報導:東協大躍進,台灣囝仔成了東協闖王。   越南是東協五國之一。   越南語非學好不可,   台商赴越南創業必備。   企業家、投資、經商、工作、觀光、溝通無障礙;   家有越南配偶、新著民、家事幫傭、監護工、勞工絕對好溝通。 本書特色   .1秒開口說越南語:中文拼音對照,易學就會,初學越南語最強入門書, Learn More
USUAL: RM53.75

NOW: RM 53.75 (-0%)

MEMBER: RM 48.38 (-10%)

By Gabungan Penulis
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Noor Hayati Yasmin , Norsa' Adah Ahmad
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By 雅絲敏·歐斯曼
  最經典:法式糖果做法大公開   馬卡龍、太妃糖、蛋白霜、牛軋糖等各式經典法式糖果,每一款都有做法,跟著步驟一步步做出最具法國味的糖果。   最清楚:13大分類,便利搜尋   全書分13大類糖果,書末附有難易度及糖果索引。清楚的分類,易於找到想要製作的糖果。   最實用:軟硬脆實等口感的製糖方法都有   簡單清楚的各類製糖方法 Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 66.51 (-10%)

By Sania Yasmin
“KITA kahwin lari ni tau!” - Muzaffar. Rasa tak sangka yang dia sanggup melakukan perkara yang pernah didengari suatu ketika dahulu. Ini semua gara-gara duit hantaran tak cukup. “Macam mana nak kahwin kalau duit hantaran yang mak nak tu tak cukup-cukup!” - Khairina. Lima belas ribu sebagai duit hantaran! Bukannya Khairina anak menteri mahupun anak raja duit hantaran sebanyak itu. Tetapi, emak mahukan yang terbaik untuk anaknya. Tak mahu anaknya susah jika ditingga Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

Written for both practising mechanical engineers and students, FUNDAMENTALS OF MECHANICAL ENGINEERING is packed with comprehensive, practical and instant references to terms, formulae, graphs and tables. This book explains complex technologies through vivid, practical illustrations, informative features and in-depth discussions on current topics and developments in the field of engineering today. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Dr. Hassan Noor
Ensiklomini Akidah adalah buku menarik yang sesuai untuk pembacaan kawan-kawan. Dilengkapi dengan ilustrasi gambar yang cantik dan menarik, kawan-kawan dapat mempelajari asas akidah Islam dengan cara yang lebih menyeronokkan. Belajar dengan cara yang menyeronokkan, tentu kawan-kawan lebih mudah faham, bukan? Selain penuh dengan gambar menarik dan berwarna-warni, huruf hijaiah dan perkataan jawi juga disediakan bagi membantu pemahaman kawan-kawan. Kosa kata bahasa Melayu, b Learn More
USUAL: RM9.00

NOW: RM 9.00 (-0%)

MEMBER: RM 8.10 (-10%)

By Ustaz Fauwaz Fadzil Noor
Ilmu sains forensik merupakan salah satu cabang daripada teknologi kini yang jarang diberi perhatian dalam perbincangan melibatkan hukum Islam. Pelbagai persoalan timbul mengenai penggunaan sains forensik dari kaca mata Islam. Justeru, buku ini merupakan kompilasi soal jawab yang disusun daripada Kolum Soal Jawab Fiqah Forensik, majalah al-Ustaz. Buku ini juga mengupas mengenai forensik makanan, harta pusaka dan jenayah seperti mencuri, zina, liwat, arak, judi, dadah, sihir d Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Dr Noor Hayati Yasmin
USUAL: RM21.00

NOW: RM 16.80 (-20%)

MEMBER: RM 16.80 (-20%)

Bolehkah disambung balik tangan yang dipotong kerana hukum hudud? Bila najis jadi suci? Bolehkah mengubat di negara orang kafir dan mengambil upah daripada mereka? Bolehkah kita berubat dengan dadah? Bagaimana kalau saya sentiasa terkentut? Adakah orang yang menderma organ menanggung dosa si penerima? Itu baru enam daripada begitu banyak hukum-hukum yang diceritakan dalam buku ini. Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Jay Bonansinga
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Pak Ngah Alipz
Nabil, seorang kanak-kanak bisu yang bercita-cita untuk menjadi superhero dengan bantuan rakan baiknya, Lucky, seekor kucing yang mempunyai kuasa telepati untuk berkomunikasi dengan Nabil. Tetapi perjalanan Nabil untuk menuju cita-citanya berdepan dengan cabaran besar apabila Lucky diburu oleh Ejen Mugen dan Mr. Panda yang diutus oleh kumpulan misteri bergelar The Admin. Siapakah Lucky atau Raven yang sebenarnya? Mengapa dia dikehendaki oleh The Admin? Ikuti kisah Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Siti Surjinah Sarnap
Setiap anak wajib mengetahui hak ibu bapa yang perlu ditunaikan sama ada kedua-duanya masih hidup atau sesudah meninggal dunia; bagaimana perilaku yang mesti ditonjolkan pada ibu bapa, apakah perbuatan yang mendatangkan mudarat pada mereka semasa di dalam kubur, apakah pahala amalan yang boleh dihadiahkan dan sampai kepada mereka. Ilmu ini wajib difahami untuk memudahkan anak menunaikan kewajipan berbakti kepada ibu bapa. Buku ini harus dibaca oleh semua anak - sama ada tu Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 24.90 (-0%)

MEMBER: RM 22.41 (-10%)

By Ustaz Fauwaz Fadzil Noor
Buku Celik Fiqah 24/7 ini merupakan sebuah buku yang menghimpunkan koleksi soal jawab pelbagai aspek kehidupan sama ada dalam ibadat, muamalat, munakahat, adab bermasyarakat dan sebagainya. Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Wan Kamalsha Amina Noor
Seorang ketua negara adalah pemimpin rakyatnya.Seorang majikan adalah pemimpin pekerjanya.Seorang Ketua Kampung adalah pemimpin penduduk kampungnya.Seorang ayah adalah pemimpin keluarganya.Seorang individu adalah pemimpin dirinya sendiri. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Hasrudi Jawawi , Eqbal Mohaydeen , Illya Abdullah , Noorfadzillah
Percutian Naurah, Puteri, Nora, Masni dan Musliha ke Air Papan Mersing dilanda malapetaka selepas mereka menginap di sebuah tempat penginapan jenis hostel yang tidak berpengunjung. Sejak mereka menjejakkan kaki di tempat penginapan itu, Naurah sudah merasakan ada sesuatu yang tidak kena. Ternyata tebakan dia mengena apabila malam menjelma, mereka hilang seorang demi seorang. Makhluk apa yang telah menculik mereka? Apabila yang berada di hadapan mata, bukanlah yang sebenarn Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Noorfadzillah
Bila Tok Pawang Itam kembali dari Kalimantan membawa sesuatu yang berpuaka. Ini soal 'benda' dalam guci itu. Ini tentang keharmonian Kampung Long Nira dan sekitarnya yang tidak lagi aman damai. Ini kisah pertemuan, misi Suraya dan Doktor Tengku Amir yang bukan satu kebetulan. Pertentangan pendapat apabila berdebat soal dunia perubatan moden dan kelebihan ayat-ayat suci al-Quran. Sehinggalah kedua-duanya terlibat dalam satu pertembungan berhadapan dengan sesuatu yang syirik da Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Noor Laila Aniza
Karya ringkas ini menjelaskan serba sedikit terapi untuk pasangan yang belum dikurniakan zuriat. Jangan berputus asa daripada rahmat Allah, pasti ada jalan dan ketentuan yang terbaik untuk kita. Redakan hatimu, tenangkan jiwamu, hapuskan air matamu. Selamat berbahagia dunia dan akhirat sekalipun tanpa zuriatmu sendiri! Learn More
USUAL: RM8.00

NOW: RM 8.00 (-0%)

MEMBER: RM 7.20 (-10%)

By Bunga Amani
Pertemuan yang tidak diduga itu puncanya. Punca terjadi sebuah ikatan. Ikatan yang berbelit, berselirat dan sukar hendak dilerai hingga menjadi ikatan suci yang tersimpul rapi. Pergaduhan antara Tiara dan Syed Wafi gara-gara salah faham itu makin berpanjangan. Bagi Syed Wafi, dia mahu mendengar permohonan maaf dari bibir Tiara kerana menumbuk dan menampar wajahnya. Sebaliknya Tiara, tak kuasa mahu melayan kehendak lelaki yang dikenali dengan kaki mabuk itu. Bukankah yang Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Noor Azaniah Noor Azmi
USUAL: RM9.50

NOW: RM 9.50 (-0%)

MEMBER: RM 8.55 (-10%)

By Dato' Haji Md. Daud Che Ngah
INSPIRASI HAJI, Rahsia yang tersimpan mengupas hikmah dan pelajaran di sebalik pelaksanaan ibadah haji. Sejarah dan rahsia pensyariatan ibadah haji wajar diketahui umat Islam agar ibadah haji dapat dihayati sepenuhnya. Pulang dari tanah suci bukan sekadar membawa gelaran haji/ hajah, malah suatu amanah supaya sentiasa mendekatkan diri kepada-Nya dan menyeru manusia lain supaya mentaati-Nya. Antara isi kandungan buku ini:  Sejarah syariat haji.  Beberapa rahsia Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

1-181 of 181

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
*

Back to Top