0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Norhadani 'Found 10 Related Products
Filtered By
author
By Norhadani
“Err... Idah ada nampak Snow tak? Snow dah hilanglah...” adu Ana. “Idah kata Idah tak tahu. Tak tahulah! Apasal tak faham-faham lagi ni?” Bermati-matian Idah menafikan. Ana bukan menuduh Idah, tetapi Ana hanya inginkan kepastian. Walaupun Ana cuba mempercayai, tetapi rasa was-was masih bersarang di hati Ana. Ana bukan apa, Ana rasa terkilan kerana belum puas bermanja dengan Snow, Snow hilang entah ke mana. “Snow... Snow pergi mana?”bisik Ana perlahan. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 9.68 (-25%)

MEMBER: RM 9.68 (-25%)

By Norhadani
Kadangkala Allah sembunyikan matahari. Kemudian, Dia datangkan petir dan kilat. Kita akan menangis dan tertanya-tanya, ke manakah hilangnya sinar. Rupa-rupanya, Allah ingin memberi kita pelangi nan indah.” Kehidupan yang serba sederhana tidak menghalang Ashraf dan adiknya mendapat kasih sayang yang tidak berbelah bagi dari kedua ibu bapanya. Kerana kasih sayang itulah, Ashraf membesar sebagai anak yang baik, menghormati kedua ibu bapa serta menjadi seorang pelaj Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.72 (-20%)

MEMBER: RM 8.72 (-20%)

By Norhadani
SNAS : ANA RINDU AYAH ( EKK ) Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 9.68 (-25%)

MEMBER: RM 9.68 (-25%)

By Norhadani
Menikmati coklat kegemaran adalah sesuatu yang menggembirakan. Rasanya yang manis dan pelbagai perisa membuatkan ramai menggemarinya. Farah dan Qiy juga penggemar coklat sehinggakan mereka cuba membuat coklatsendiri. ChocoDiva, itulah nama coklat mereka. Hasilnya, berjaya! Bermula daripada minat, mereka cuba pulamembuat perniagaan kecil dengan menjual coklat di sekolah. Wow, sambutannya cukup hebat. Tapi, ada mata-mata yang tidak senang melihat kejayaan mere Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 10.32 (-20%)

MEMBER: RM 10.32 (-20%)

By Norhadani
"Aku mencintai sahabat-sahabatku dengan segenap jiwa ragaku, seakan-akan aku mencintai sanak saudaraku. Sahabat yang baik adalah yang seiring sejalan denganku dan yang menjaga nama baikku ketika aku hidup ataupun setelah aku mati." (Imam Syafie) "Idah tak salah apa-apa. Begitu juga dengan Dania. Ana tak ambil hati pun dengan apa yang berlaku. Apa yang Ana mahu ialah kita semua berbaik-baik dan tolong-menolong. Di sini kita macam adik-beradik dan Ana sayang dengan semua adik-b Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.18 (-25%)

MEMBER: RM 8.18 (-25%)

By Norhadani
“Oh, ini rancangan jahat korang semua ya? Sampai hati awak mempermainkan perasaan saya, Damia. Memang perempuan seperti kamu semua tidak boleh dipercayai!” tengking Hasan.“Kalau kamu semua anggap saya ada perasaan terhadap Uswatun Hasanah, itu semua salah. Sebesar kuman pun saya tidak ada hati pada dia!” Hasan al Basri seorang pelajar Tingkatan Enam nekad menjauhi mana-mana perempuan sehingga menubuhkan Kelab Antiwomen. Baginya perempuan umpama panah beracun yang Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 11.12 (-20%)

MEMBER: RM 11.12 (-20%)

By Norhadani
“Assalamualaikum...” Ana memberi salam sekali lagi. Langkahan mereka semakin menghampiri tangga itu. Idah tiba-tiba menyiku Ana lalu berbisik. “Tak ada jawapan pun?” Ana mengangkat tangan, isyarat untuk menyuruh Idah bersabar. “Huhuhu...” Suara itu semakin jelas. Ana memandang Idah, menghantar ‘isyarat’ agar mereka segera menghampiri tangga itu. Lampu suluh di tangan digenggam kuat. Sebaik sahaja cahaya pada lampu suluh itu ‘terkena’ suatu objek Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.72 (-20%)

MEMBER: RM 8.72 (-20%)

By Norhadani
“Sebagai seorang kawan, mestilah Ana tidak mahu Idah dimarah Kebahagiaan itu memang dijanjikan dalam hidup, tetapi bukan bermakna kita akan oleh cikgu! Dan sebagai seorang kawan, Idah tak patut berdiam diri dan sentiasa bahagia sepanjang hayat. Dugaan dan cabaran akan sentiasa merentangi anda selamat daripada dihanyutkan oleh arus penyesalan. “Sudahlah tu, Ina... Idah... Mari kita selesaikan perkara ini dengancara baik. Kita kan bersahabat?” pinta Ana. “Huh, mulai sek Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.72 (-20%)

MEMBER: RM 8.72 (-20%)

By Norhadani
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.72 (-20%)

MEMBER: RM 8.72 (-20%)

By Norhadani
Walau gembira mana sekalipun, dalam masa yang sama air mata pasti akan mengalir. Tapi air mata itu menitis bukan kerana sedih. Mungkin juga kerana terharu bila mana hati yang sekeras pepejal batu, akhirnya hancur lebur dek kemaafan yang tulus. Idah bagaikan tidak terkata apabila mendengar kata-kata Ana. Dia tidak menyangka begitu ikhlas hati seorang insan bernama Ana. Lantas dengan perasaan yang amat bersyukur, idah sekali lagi memeluk Ana denga erat dan pelukan itu dibalas o Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.72 (-20%)

MEMBER: RM 8.72 (-20%)

10 Item(s)

*

Back to Top