0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Noriss Nur 'Found 341 Related Products
Filtered By
author
By Nuriarina
Widad dikejar oleh konco-konco kelab malam kerana dipaksa melayani lelaki. Akhirnya Widad berjaya melarikan diri dan diselamatkan oleh Aidil. Rentetan itu, satu permasalahan yang tak disangka telah dihadapi oleh si lelaki yang sudahpun beristeri. Aidil terpaksa mengahwini Widad. Dia telah mengambil keputusan untuk merahsiakan perkahwinan kedua yang telah dipaksa oleh Zafrul. Semuanya untuk menyelamatkan si gadis daripada menjadi buruan konco-konco jahat kelab malam yang sebe Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Nurwahyu
“Ana, saya tahu awak marahkan saya.” – CARL FALIQ “Habis tu, takkan awak nak saya ketawa dan tepuk tangan dengan gembira?” – ANA AISHA Demi sebuah misi, Faliq terpaksa akur yang jalan perpisahan adalah terbaik untuk mereka. Bukan hati sudah tidak sayang, tetapi dia tidak mahu episod hitam yang pernah menimpa Camelia dulu berulang. Episod itu telah menyebabkan Camelia dibunuh dengan kejam. Jauh beribu batu di bumi Brazil, Carl Faliq masih meneruskan misinya. Mis Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Nurul Ain Syuhada
“Kau ni ahli sihir eh?! Kau yang sebabkan aku patah kaki!” “Aku bagi tahu apa yang aku nampak aje!” Zap! Teringatkan ejekan demi ejekan sewaktu dia masih kecil itu buat jantung Mareeya bagai direntap. Semuanya bagai deja vu. Sebolehnya dia tidak mahu kelebihan itu. Mampu melihat masa depan dari anak mata seseorang? Itu semua malapetaka baginya. Mareeya berdoa semoga suatu hari nanti dia menjadi manusia yang normal. Tapi… Setelah 24 tahun memiliki kebolehan itu, ti Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Siti Fatiha Yahya , Sharifah Nursyahidah Syed Annuar
Di tangan Siti Fatiha & Sharifah Nursyahidah, Hallyu bukan sekadar produk budaya popular Korea Selatan – drama, filem, muzik, makanan segera & fesyen – tetapi juga kuasa lunak (soft power) yang memiliki dimensi ekonomi dan politik. Melalui olahan yang kemas dan padat, penulis menghuraikan bagaimana Hallyu terbentuk hasil perubahan struktur ekonomi Korea Selatan yang kemudiannya menjadi bahan eksport yang menguntungkan ekonomi serta sosio-politik Korea Selatan. Tidak puas Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Wan Nur Najihah
"‭Papa tu tak setia dengan ibu. Berbelas tahun ibu hidup bermadu. Ibu sanggup tahan ‬dengan papa. Tolonglah ibu minta cerai dengan papa. Rina tak suka tengok ibu hidup macam ni. Ada laki macam tak ada. Ibu terlalu baik, papa yang tak pandai hargai ibu‭."‬ MARINA KHADEEJA Hadirnya dia setelah 10 tahun orang tuanya berkahwin. Hidup yang diharapkan indah seperti pelangi hancur disebabkan ayahnya yang memilih untuk berpoligami. Dia saksi penderitaan ibunya yang hidup ber Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

Kucing telah mendominasi peradaban sejak zaman Nil lagi. Di mana ada manusia, di situ kucing mengiau. “Miau, miau, aummm…” Itulah jampi yang berkurun membuat manusia jatuh cinta pada bangsa berbulu yang licik, nakal, dan kaki jilat ini. Manuskrip ini jadi dalil betapa kucing telah menawan manusia. Di rumah. Di pejabat. Di kedai makan. Di tepi jalan. Segala-galanya kucing. Cuma AWAS. Jangan sampai buku ini sampai ke tangan bangsa anjing, burung, atau tikus! Panjang cer Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Nurharyati Ishak
Perpisahan kita bukan abang sengajakan. Fiona yang memulakan, membuatkan abang sangat terluka. Tetapi cinta abang terikat mati padamu sampai bila-bila. ~ Syed Syeikh Ibrahim Akhtar a.k.a Baim Fiona terluka, abang. Kehadiran Fiona bagai tersua-sua meminta cinta dari lelaki macam abang. Siapalah Fiona di mata abang. Biarlah Fiona bawa diri. Tempat Fiona bukan di sisi abang. ~ Fiona Jiwamu aku pegang. Rohmu kuseru. Kaulah cinta hatiku. Biar jiwa kita bersatu di alamku. Nur Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Puteri An-Nur
"Dunia percintaan sememangnya indah jika pasangan setia. Tetapi tidak bagi Nur Syahadah apabila dia diuji dengan kecurangan tunangnya yang bermain kayu tiga. Lebih parah tunangnya curang dengan kakaknya sendiri. Setelah dikecewakan, Nur Syuhadah akur akan jodoh yang dipilih oleh abinya iaitu Yusof. “Nur mesti terima Muhammad Yusof. Dialah lelaki yang terbaik untuk anak abi ni.” - Abi Walau pada mulanya agak berat untuk Nur terima, tapi dia percaya pilihan abinya adalah Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 23.20 (-20%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Nurul Asmayani , Ami Susiani
Koleksi Kisah Penyuntik Semangat Anak-anak Agar Rajin Solat dan Puasa. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Liza Nur
Walaupun selalu digelar gadis blur, Aisyah bahagia hidup dalam dunia kecilnya yang hanya berpusat pada kerjanya di sebuah farmasi yang sunyi dan lepak bersama kawan karibnya, Akil. Apabila kakaknya, Aireen menyuarakan niat untuk menikahi Annas, seorang lelaki yang curang dan mahu Aisyah menjadi bridesmaidnya, keadaan menjadi huru-hara. Aisyah yang menyimpan rahsia perbuatan belot Annas dan Rilda terpaksa memikirkan cara untuk berterus terang dengan kakaknya. Annas dan Rilda p Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Datin Sri Hajjah Nurzarina
Sudah menjadi sunnatullah bagi anak Adam diberikan kepada mereka berbagai kenikmatan yang mereka cintai dan jadikan pandangan mereka dengannya di dunia ini sebagaimana firman Allah SWT, "Dijadikan indah pada (pandangan) manusia kecintaan kepada apa-apa yang diingini, iaitu wanita-wanita, anak-anak, harta yang banyak dari jenis emas, perak, kuda pilihan, binatang-binatang ternak dan sawah ladang. Itulah kesenangan hidup di dunia. Dan di sisi Allah-lah tempat kembali yang baik Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Noriss Nur
Kenapa harus memiliki buku ini: Pola bercetak secara percuma Lengkap langkah demi langkah bergambar Senang untuk difahami Penulis yang berpengalaman dalam bidang jahitan Kesemua langkah lengkap diajar bermula dari membuat pola, memotong kain dan sehingga menjahit kain. Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 40.50 (-10%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Rabihah Nur Ridhuan
Manisnya cinta apabila ia diakhiri dengan sebuah perkahwinan. Impian yang dipendam selama dua tahun oleh Orked dan Raf akhirnya tercapai jua. Raf anak tunggal yang suka dipujuk bukannya memujuk membuatkan Orked jadi keliru sendiri. Walau bagaimanapun, cinta Orked tetap kukuh buat Raf. Namun sayangnya manisnya cinta mereka menemui penamatnya apabila kemunculan skandal di antara bapa Raf iaitu Encik Rahman dan Tasya. Skandal itu menjadi titik permulaan kepada keruntuhan rumah t Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Eshal Nuranis
Perkahwinan yang berlangsung antara Hazill dan Airis semata-mata sebab dendam. Kematian Hazieq menjadi asbab hidup Airis menderita. Bukan setakat emosi, tubuh badannya juga sering disakiti. Airis lelah dengan semua ini. Walaupun menikahi Hazill tanpa rasa cinta, Airis tetap cuba meraih perhatian suaminya. Dia tahu syurga terletak pada lelaki itu. Manakala Hazill yang terikat antara sayang dan dendam masih mempertahankan egonya. “Kau tak tahu betapa sakitnya aku sekarang. A Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Nurrul Shuada
“Eh, perempuan ni muncul dari planet mana ya? Kawan kau ke, Sara? Kalau perempuan ni kawan kau, aku nasihatkan lain kali kau pilihlah kawan yang elok-elok. Cari yang waras sikit, ya?” – AKID ARYAN “Awak tak puas hati dengan saya ke? Kalau tak puas hati, cakap! Sesedap rasa saja cakap saya ni gila, ya? I’ll sue you. Just wait and see.” -PUTERI IMANINA Pertemuan pertama yang terus membengkakkan hati Puteri Imanina terhadap Akid Aryan. Sudahlah ditolong dari kecelak Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Rosa Nur
Diculik, dikurung dan diseksa oleh si bongkok kerana ingin melihat orang-orang seksaannya menderita seperti orang yang dicintainya sebelum ini. Antara yang menanggung akibat adalah RAYYAN FIRDAUS, HANNA HANANI dan beberapa orang lagi rakan mereka. Dan ini pula antara kata-kata dendam orang yang dicintai si bongkok... “Kau orang berdua nak tahu tak apa yang aku letak dalam keranda tu? Aku letak lipan. Aku letak kala jengking!” “Ala, tak payahlah nak merayu-rayu. Hati ak Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Nurhayati Ishak
Zachary: Dari benci cinta itu datang. Kerana cinta, aku tidak boleh melepaskan kau pergi. Kecelakaan yang berlaku kepada aku bukan asbab untuk aku menjerat kasihmu. Biar aku dianggap memenjarakanmu di dalam sangkar emas. Demi memandangmu, mendengar suaramu saban waktu, aku terpaksa melupakan sifat belasku. Damia: Zachary, kau perdayakanku tanpa aku ketahui apa maksud sebenarmu. Memenjaraku di istanamu bagaikan patung cendana. Kalau cinta, di mana sentuhan kasihmu? Aku diber Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Dr. Nur Hanisah
"Best ke belajar medik kat India? Dengar cerita, banyak mayat kat sana." "Wah!Belajar kat India? Jumpa Shah Rukh Khan?" "Oh, belajar kat India! Reti la ni cakap bahasa Hindi?" Pelbagai soalan menghujani aku apabila aku memberitahu aku seorang pelajar perubatan di sebuah universiti di India. Tidak semua orang fasih berbahasa Hindi di India. Setiap daerah ada dialek mereka yang tersendiri. Tu belum cerita pasal gaya angguk kepala pun dah macam geleng kepala. Bayangkan kala Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Nur Kamilia Naaimah Nordin
Buku 200 Tip Keluarga Bahagia Gaya Rasulullah memberi informasi kepada kita tentang bagaimana ingin menjadi bakal pasangan, suami isteri, ibu bapa, anak serta keluarga mengikut panduan Islam dan acuan gaya Rasulullah s.a.w. Buku ini memberi menyediakan 200 tip yang praktikal dalam menuju ke arah pembentukan keluarga bahagia gaya Rasulullah s.a.w. Buku ini juga menyediakan 40 hadith sahih dan hasan yang sesuai dijadikan amalan serta panduan dalam membina keluarga yang de Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By Nur Hanan Mardhiah Ghazali
Perniagaan yang dijalankan Rasulullah s.a.w. atas dasar kejujuran dan reputasi akhlak yang mulia, ramai yang menjadikan baginda sebagai rakan kongsi dalam perniagaan termasuklah Khadijah binti Khuwailid, isteri baginda sendiri. Khadijah mengahwini Rasulullah s.a.w. juga kerana terpesona dengan akhlak yang mulia baginda ketika menjalankan perniagaan. Berbekalkan akhlak terpuji ketika berniaga, baginda menjadi usahawan yang berjaya dan disegani oleh masyarakat arab. Sesua Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By Muhd Nur Iman Ramli
Zombie mendedahkan Zombie mana yang asli, dan mana yang palsu. Terbukti Zombie benar-benar wujud, tetapi ia tidak seperti sebagaimana ramai daripada kita sangkakan. Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Ruby Nur Airis
Umpama lukisan di dinding, itukah lukisan di hati? Jika begitu, aku ingin lukisan di hatiku menjadi lukisan di dinding. Agar dapatku padam segala silap dan salah. Izzad Firdaus, lelaki yang pernah bahagia dengan dua gadis. Gadis yang punyai nama yang hampir sama. Bagaimana itu boleh terjadi? Tetapi hanya satu menjadi suri hatinya dan mahu dibawa hingga ke syurga Firdausi. “Senafas rindu telah kuucapkan. Semerdu kata telah kulagukan. Semoga sejambak kasih sanggup kau tadahk Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Nurul Hakimah Mohamad
Siang dan malam. Tanpa henti. Sentiasa merindui. Walaupun di ambang mati. Dalam doa pada saban malam, bermunajat Nabi kepada Tuhan, melampiaskan kerisauan terhadap umatnya. Dari jeluk hati mulia, tidak lekang ingatan kepadamu. Wahai Tuhan, mohon umat sentiasa teguh di jalan yang Engkau redai. Jangan Kau mengazab mereka, sungguh mereka tidak mampu menanggung murka. Nabi mencintaimu. Malah, menangis keranamu. Sedangkan Nabi dengan kita tidak pernah berjumpa, air matany Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Theya Nur
Ceritera Cinta Kita... Dia sangka akan berjaya menempuh gerbang perkahwinan yang sarat bunga dan duduk di atas pelamin indah dengan Firdaus Naiem. Semua angan-angannya lebur apabila tunangnya memilih kawan baiknya sebagai isteri. Zatifa Adelia serik dengan lelaki! Ditunangkan dengan gadis pilihan ayahnya, Hazriq Ayyad memberontak. Dia tidak mahu mengikut rancangan ayahnya yang gilakan duit itu. Dia mengatur rancangan sendiri apabila Zatifa Adelia muncul tepat pada waktuny Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Nureen Mirza
Menatap wajah Hannan Iman setelah dua tahun terpisah, hati Hizzad tak tentu rasa. Dia bagaikan budak sekolah yang pertama kali jatuh cinta. Angaunya mencecah langit ketujuh. Cemburunya sukar untuk dikawal. " Sudi tak awak terima saya semula dalam hidup awak?"- Hizzad " Saya tak naklah! Awak tak faham bahasa ke? "- Hannan Hati Hizzad meronta-ronta mahu merujuk semula dengan bekas isterinya. Namun, dah tentulah Hannan tak sudi. Yalah, dulu dia juga yang ceraikan Hanan. Al Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Fadhli Nuruddin
USUAL: RM37.90

NOW: RM 34.11 (-10%)

MEMBER: RM 34.11 (-10%)

By Wan Nur Najihah
Pertunangan harus membawa kepada perkahwinan! Tapi keadaan itu tidak memihak kepada Dina. Kerana reunion sekolah itu semua berubah. "Kalau awak fikir Nazim baik, dia akan layan saya ke? Dia sedar dia dah bertunang, kenapa dia mesti layan saya kalau dia betul-betul sayangkan awak?" -Lisa "Awak perempuan, sanggup awak lukakan hati kaum awak? Awak tak rasa bersalah ke? Kalau Nazim boleh sayangkan awak, masa bertunang dengan saya. Awak tak rasa ke dia akan sayang perempuan Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Nur Wana Wahidah
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By Nur Khadijah
"Tak kenal ... Maka tak cinta" Bagaimana caranya kita dapat dekat dengan Allah SWT secara zahir dan batin? Kita sering mendengar peribahasa “tak kenal maka tak cinta.” Begitu juga jika kita ingin mencintai Allah SWT dengan hati dan jiwa, kita perlu mengenali-Nya dengan lebih dekat. Bukankah semasa berkenalan dengan seseorang pasti bertanyakan namanya? Begitu juga semasa kita berkenalan dengan Allah SWT yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang kita perlu mengetahui nama-Nya Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By Nur Shamsiah Onn
Gempar!! Misteri jari terputus di taman permainan kanak - kanak menggemparkan penduduk ! Saban hari ada sahaja kes aneh yang berlaku. Satu demi satu kes rompakan terjadi. Apabila ditanya, mangsa ibarat hilang kata - kata .Ada satu kuasa yang menggerakan perbuatan jahat di sebalik jari - jari misteri. Persoalannya, milik siapakah jari tersebuk. Adakah milik seorang manusia atau hanya sebuah entiti? Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Diannur Amanda
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By Syamnuriezmil
Safa Auliya mempunyai lima senarai impian yang masih belum direalisasikan. Bagi Safa Auliya, impian perlulah disimpan sebagai rahsia kerana kalau diberitahu pada orang lain, kelak tak akan menjadi kenyataan. Sebab itulah hubungan dia dengan Umair Wajdi hanyalah setakat kawan baik walaupun setelah sepuluh tahun mereka berkawan, kerana Safa Auliya tak mampu untuk beritahu impiannya kepada Umair Wajdi. Sehinggalah... “Kak Safa... Abang dah tak ada.” Umair Wajdi meninggal Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Dr. Nurhanisah , Dr. Siti Fairu
Akhlak merupakan cerminan daripada pancaran keimanan yang telah meresapi dan menepati dalam hati seseorang. Oleh sebab itu, akhlak yang lahir daripada seseorang merupakan tindak balas automatik daripada minda bawah sedarnya tanpa boleh dibuat-buat. Jika baik imannya, maka baik akhlaknya. Begitulah sebaliknya. Learn More
USUAL: RM75.00

NOW: RM 75.00 (-0%)

MEMBER: RM 67.50 (-10%)

Kru dari Langit adalah cerita-cerita dari petugas lapangan terbang, ikuti segala cabaran yang dihadapi oleh mereka. Bermula dari penjaga kaunter sehinggalah para juruterbang berkongsi cerita sisi lain yang anda tidak akan dengar melainkan dari kaca mata mereka yang bertugas. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ain Maisarah , Nur Khairiah
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Shasya Ali , Rashiela Nurain
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By SITI NUR DHUHA
Dalam satu kejadian tersilap masuk bilik hotel, telah menemukan Fieza Eviena dan Raja Irwan Afenddi. Eviena telah menyangka, dirinya telah dinodai oleh Raja Irwan Afenddi atau lebih gemar digelar sebagai Raja Ferdy. Bermula dari situ, Fieza Eviena mula memburu Raja Ferdy untuk memperisterikannya. Namun Raja Ferdy adalah anak pemilik syarikat penerbitan terkenal dan berpengaruh. Mana mungkin dia sudi menjadikan Eviena, sebagai bakal isterinya. Kerana satu insiden, Fieza Eviena Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Nuruk Ain Syuhada
Selepas pemergian kedua orang abang kembarnya, Nur Aina yang lebih dikenali Nunu mula dipersiakan kedua orang tua apabila mereka lebih memilih kerja daripada dirinya sendiri untuk mengubat luka perit kehilangan anak kembar itu. Tertekan dengan perlakuan kedua orang tuanya, Nunu sentiasa membuat masalah di sekolah hanya untuk meraih perhatian dan sedikit masa dari orang tuanya. “Bukan salah dia orang I’m spoiled! Ayah pernah cermin diri tak? Bilanya mama dengan ayah ada m Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Nurul Amirah Abdul Rahim
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Khalisah Nuriman
165 KUIZ SUPER MINDA BUKU 1 Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 11.92 (-20%)

MEMBER: RM 11.92 (-20%)

By Nurul Husna
Bermula cerita apabila seorang budak lelaki merangkap sepupu tinggal bersama-sama keluarganya di bawah satu bumbung yang sama. Perasaan apabila ada lelaki bukan mahram di dalam rumah, menyerabutkan. Itulah yang dirasakan oleh anak perempuan sulung keluarga itu. Hal utama yang harus dipastikannya, aurat, ikhtilat, keseopanan dan kesusilaan juga harus dijaga. Ironinya, Perbualan panjang pertama mereka tentang couple. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Nur Shamsiah On
SNAS : ANA..SAYA SAYANG AWAK (EKK) Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 9.68 (-25%)

MEMBER: RM 9.68 (-25%)

By Nur Shamsiah On
SNAS : SARANGHAE ANA (EKK) Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 9.68 (-25%)

MEMBER: RM 9.68 (-25%)

Tahukah anda bahawa Hospital (lama) Changi di Singapura, hospital Nocton Hall di England, hospital Universitario di Honduras, hospital (lunatic) Beechworth di Australia, dan sebuah hospital yang tidak diketahui namanya di Jepun telah tersenarai sebagai 5 buah hospital paling berhantu di dunia. Malah, carian di internet mencatatkan terdapat beratus-ratus lagi hospital di dunia pernah mengalami peristiwa-peristiwa misteri serta menyeramkan. "Makcik-makcik cleaner yang selalu j Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Nurfaz
“Baiklah. Saya janji. Saya tidak lagi buat semua tu... dan biarlah kali ni pertemuan terakhir kita. Saya nak awak tahu. Cinta saya ikhlas. Tapi saya janji tidak sesekali kacau awak lagi...” ITULAH janji Thia, gadis cantik, bijak, berkerjaya dan sukakan kanak-kanak setelah meluahkan rasa cintanya terhadap Zarul, lelaki yang dikenali di alam maya. TETAPI siapa sangka ada pertemuan kali kedua untuk mereka. Ia bukan pertemuan indah seperti novel-novel yang Thia tulis. C Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Nurfaza Alisya
“Awak ni buta ke?! Tak nampak ke saya tengah jalan ni?” Jiwa Aimi Najwa bergolak tidak tentu arah. Mengapa lelaki yang pernah menjadi mangsa tengkingannya adalah anak majikannya sendiri? Dan dia juga lelaki yang menyambutnya ketika mahu jatuh pada karnival pengantin, yang dimarahinya kerana melanggarnya ketika keluar dari lif. Entah di mana harus disorok wajahnya. Namun, Aimi Najwa harus bersabar menghadapinya. Yang penting rahsianya tidak diketahui teman sepejabatnya. N Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Syamnuriezmil
Hanya kerana mahukan sebuah dewan sekolah bagi memudahkan anak muridnya belajar, Thiya terpaksa menyamar menjadi calon menantu Tengku Fareha untuk anaknya, Tengku Faal Haris... Yang merupakan ‘seorang’ buaya! Mulanya, Thiya ingatkan penyamaran itu dah kantoi apabila Tengku Fareha betul-betul muncul. Sekali... Tengku Fareha pun mula berlakon. Rupa-rupanya, Tengku Fareha ada agenda lain! Tengku Fareha menyuruh Thiya terus menyamar dan... Terpaksalah Thiya bertahan dengan Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 26.40 (-20%)

MEMBER: RM 26.40 (-20%)

By Haszrul Azrie , Tengku Nurhusni , Nordianah
Lelaki ini dikatakan lelaki paling dikehendaki di Malaysia pada PRU14. Lelaki ini mengubat rindu rakyat Malaysia kepada almarhum ayahandanya; Tuan Guru Nik Abdul Aziz. Lelaki ini membawa auranya tersendiri, tenang, lembut, sentiasa tersenyum dan mudah didekati. Lelaki ini mendapat perhatian rakyat bukan Islam melalui ucapannya di himpunan rakyat di Putrajaya, Ramai yang mahu mengenalinya dengan lebih dekat. Pasti anda juga sebahagian daripada mereka! Terkini! Kami bawakan Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Nurulhuda
Dari Malaysia ke bumi Eropah, Menuntut ilmu mengejar ijazah, Merseyside Liverpool terbentang megah, Terkenang Penciptanya yang Maha Indah, Old Trafford Manchester menggamit memori, Bekerja di kilang menyara diri, Glasgow dan Edinburgh di cuti semester, Mencari tanda-tanda kebesaran-Nya, Di London berkumpulnya umat Muhammad, Solidariti tanda sayang dan penyelamat umat, Pulang ke Malaysia dengan kenangan terindah, Membentuk keluarga sakinah mawaddah, Ke bumi Mesir kami selusuri Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Wan Nur Najihah
" Kau nak cerai,kan? Aku ceraikan kau dengan talak tiga. Puas hati kau? - NAZRIEL Dan sejak itu dia menutup pintu hatinya serapat mungkin. Percintaan selama 8 tahun akhirnya sia-sia dan perit untuk terima hakikat perkahwinan dengan isteri yang dicintai gagal. Enam tahun bersama anak tunggalnya, hidupnya kembali diuji dengan kehadiran seseorang. "Nasiblah kahwin dengan saya dapat pakej sekali dengan Nufail." - NAZRIEL Bagi Adra tidak mungkin dia mahu menerima lelaki i Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Nur Izzah Hani
PERMATA Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Nur Shamsiah On
Abu Huzaifah seorang kanak-kanak yang penakut dan kurang yakin diri. Sifat negatifnya itu membuatkan dia sering takut untuk berhadapan dengan sesuatu. Suatu hari, Abu Huzaifah telah melihat kejadian buli di sekolahnya. Dia telah memaklumkan kejadian itu kepada guru disipllin. Zikri, ketua geng buli tersebut mula mendendami Abu Huzaifah kerana dia telah didenda oleh guru disiplin. Kerana perasaan takut itu, Abu Huzaifah telah meminta kebenaran ibu dan bapanya untuk menyertai k Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Nur Shamsiah On
Ana Solehah bersama adiknya Ibrahim dan Luqman adalah anak yatim. Hidup mereka berubah sejak tinggal di rumah kebajikan Darul Riayah. Di tempat itu bermulalah episod kehidupan Ana bersama adik-adiknya. Pelbagai kisah menarik yang berlaku. Dia semakin matang dan menjadi seorang penyayang, baik hati, amanah, bertanggungjawab, rajin belajar dan pelbagai jati diri yang dipelajari berdasarkan pengalaman hidupnya bersama kawan-kawannya. Sabda nabi SAW yang bermaksud: Sayangi apa ya Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Reeani Annur
CALON SUAMI BUKAN PILIHAN Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Nur Fatimah
SUPER MINDA JUNIOR BUKU AKTIVITI 1 Learn More
USUAL: RM13.50

NOW: RM 13.50 (-0%)

MEMBER: RM 12.15 (-10%)

By Nur Dania Aisha
SUPER MINDA JUNIOR BUKU AKTIVITI 2 Learn More
USUAL: RM13.50

NOW: RM 13.50 (-0%)

MEMBER: RM 12.15 (-10%)

By Aiman Banna , Nuridhzuan
AKU BUKAN NABI Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Syamnuriezmil
Adeena Aurell (Addie) berusia sepuluh tahun, merupakan anak tunggal pasangan Razean Safiya dan 'Aun Adwa'. Dia tidak pernah membayangkan yang suatu hari nanti, apabila dia terjaga daripada tidur, mami dan papanya akan berpisah. Pada mulanya, Addie tak kesah. Nak buat macam mana, jodoh tak ada. Tapi... Setelah hampir enam bulan Addie terpaksa berpindah-randah macam orang nomad... Dia mula naik angin! "Alamakkk... Addie tertinggal buku BM kat rumah mami!" "Kan papa kata Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Nuranis
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.11 (-10%)

By Abihah Nur Ridhuan
CINTA HATI NAYLI Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

1-341 of 341

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top