0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Normi Nas 'Found 144 Related Products
Filtered By
author
By Nasrullah Amran
LIFE IS BEAUTIFUL Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Normi Nas
BACKPACK INDIA: PUNJAB KE KASHMIR Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Jack Nasher
Competence does not speak for itself! You can't simply display it; you have to draw people's attention to it. World-renowned negotiation and deception detection expert, business professor, and mentalist Jack Nasher offers effective, proven techniques to convince others that we are talented, trustworthy, and yes, even brilliant. Nasher offers the example of Joshua Bell, possibly the world's most famous violinist. In January 2007, at rush hour, he stepped into a Washington, DC, Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

By Maria Laura Nasi

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

Learn More
USUAL: RM103.50

NOW: RM 103.50 (-0%)

MEMBER: RM 93.15 (-10%)

By 柳瀨久美子
  風靡全球的美味可麗餅   簡單快速!一支平底鍋就能完成   多樣麵糊配方X餅皮繽紛摺法X超百搭餡料   自由搭配組合,豐富美味又滿足   早午餐、輕食、點心好適合   60道人氣名店的創意巧思   想做就能輕鬆做,天天都能享受百變好滋味   ♥自家限定!利用平底鍋,輕鬆做出口味多變的法式餅皮   想要輕薄酥脆→加入「蕎麥粉和麵粉 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Hj Muhammad Nasir
Dalam rangka itu pulatah, kami menterjemahkan buku mengenai masalah kesihatan dpengubatan dalam ajaran Islam. Buku tersebut adalah “ATH-THIBBUN NABawIY” yang merupakan hasil karya seorang ulama besar dan terkenal lbnul Oayyim Al-Jauziyah, dan katml terjemahkan dengan memakai judul “RASULULLAH IS MY DOCTOR” . Buku aslinya terdiri dart kumpulan fasal demi fasal tanpa ada pembahagian bab. Oleh sebab itu, agar lebih senang dibaca dan mudah difahami, maka dalam menterjemah Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Hj Muhammad Nasir
Dialah yang menyediakan segala kenikmatan dan rezeki kepada seluruh umat manusia. Selawat dan Salam semoga sentiasa tercurah ke atas junjungan dan suri tauladan kita, Nabi Muhammad SAW berserta keluarga, sahabat dan orang-orang yang sentiasa beristiqamah di jalan-Nya hingga hari akhir. Seorang doktor Yunani zaman dahulu, Hipokrates berkata, \\\\\\\'Jadikanlah makananmu sebagai ubatmu dan ubatilah setiap orang yang sakit dengan tanaman bumi. Tanaman itu lebih mampu mendatang Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By P.Gunasegaram & Kinibiz
This book is a gripping account of the biggest, most audacious kleptocracy the world has ever known - over RM40 billion lost or stolen by a corrupt Malaysian government through 1Malaysia Development Berhad or 1MDB. It has all the elements of a Hollywood thriller with a cast featuring a sultan, a prime minister, his high-flying and even more high-spending wife, and a baby-faced whizz kid as the mastermind who was in his late twenties when it all started and who cavorted with a Learn More
USUAL: RM60.00

NOW: RM 48.00 (-20%)

MEMBER: RM 48.00 (-20%)

By SYAFIQ NASRI PUBLICATION
Pertama: Seorang MUALLAF yang berkongsi cerita mengenai kesusahan hidupnya mencari hidayah Allah SWT. Kedua: Seorang pemuda yang menceritakan mengenai perbuatan khurafat yang berlaku dalam keluarganya sendiri. Menghancurkan silaturrahim keluarga yang terjalin dan merosakkan hubungan baik sesama sendiri. Penulis mengambil langkah untuk mengolah jalan cerita dan diselitkan dengan plot yang dicipta sendiri, penuh dengan sindiran dan pengajaran kepada pembaca. Menurut penulis, be Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Tajul Zulkarnain , Nasa Yusuf
30 cerpen seram dalam buku ini. Sebahagiannya kisah benar dan sebahagian lagi adalah fiksyen. 1. Naskah Mati 2. Etwas 3. Sekilas 4. Pusaka 5. Selamat Tinggal Maya 6. Cindai Laila 7. Jelmaan 8. Kathrina 9. Amukan Roh 10. Incognito 11. Lapar 12. Lemah Semangat 13.Cinta Hati Abah 14. Housemate 15. Rooftop 16. Van Jenazah 17. Tersilap 18. Diari 1 Malam 19. Diary Seorang Penulis 20. Jangan, Mia! 21. 7 Hari Kembali 22. Rindu 23. Dua Penunggu 24. Menyewa De Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 狄帕克·喬布拉 , 納斯·卡法托斯
我們都是實相的創造者 暢銷書《超腦零極限》作者狄帕克‧喬布拉醫師 國際知名物理學家米納斯.卡法托斯教授 結合生物醫學、量子物理學、地球物理學及宇宙學專業 攜手探討──心念是否創造了實相?   我們的心念與宇宙心念相融合。   所有生物和惰性物質,都參與在宇宙的意識中。   人類的心念為何有創造性?因為宇宙有創造性。   人類的 Learn More
USUAL: RM61.60

NOW: RM 49.28 (-20%)

MEMBER: RM 49.28 (-20%)

By Nasrullah Amran
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Arysa Nasir
Saat kau hadir menghampar cinta, aku terlupa hati ini pernah terluka… Dua puluh lima tahun ditinggalkan tanpa alasan dan khabar, Mel menutup rapat pintu hatinya. Dia yakin, suaminya akan pulang untuk menjawab semua persoalan pedih yang bersarang dalam dada. Untuk menoktahkan penantiannya. Dua puluh lima tahun hidup mendukung sebuah amanah tugas dan persahabatan, Haniff menyimpan perasaannya di dalam gulungan harapan. Terus setia di sisi Mel dan anak perempuan mereka ya Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Haji Muhammad Nasir
Sunnah-sunnah Pilihan Haji & Umrah Sunnah nabi adalah teladan yang dicontohkan Rasulullah s.a.w bagi segenap umat Islam. Di dalamnya terkandung segala pertuturan dan tingkah laku serta berbagai ketentuan pokok yang harus dilaksanakan oleh setiap muslim di dalam mengharungi kehidupannya. Rasulullah s.a.w. bersabda yang maksudnya: “Kutinggalkan untuk kamu dua perkara, tidaklah akan tersesat selama-lamanya,selagi kamu berpegang kepada keduanya,iaitu Kitabullah (Al-Quran) da Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Nasihatku
Siapakah tidak gembira apabila kelak Allah mempertemukan kita kembali dengan si kekasih? Adakah kehidupan yang lebih indah bagi sepasang suami isteri daripada bersama-sama di dunia melayari cinta dan kasih sayang, lalu kedua-duanya disatukan kembali di syurga oleh Allah Yang Maha Mengasihani, lagi Maha Menyayangi? Buku ini membicarakan mengenai bagaimana cara agar kita dapat bersama-sama bahagia masuk ke syurga bersama keluarga kita. Jangan sesekali bercita-cita untuk masuk Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Nasihatku
Kebaikan itu sentiasa datang dari Allah. Kita sama sekali tidak mempunyai kuasa sedikit pun untuk mendatangkan kebaikan atau menolak keburukan kecuali dengan hidayah dari Allah. Ada banyak cara untuk menjadi Muslimah solehah. Akan tetapi, hanya Allah yang mampu menjadikan diri kita menjadi seorang yang solehah, melalui ibadah dan amalan yang terbaik seperti zikir, solat, menjaga kehormatan, dan perbuatan baik yang lainnya. Maka, Dear Allah, jadikanlah kami Muslimah Solehah. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Lily Haslina Nasir
Berpuluh tahun aku menanti. Berpuluh tahun aku mengharap. Aku kumpul rindu yang tak pernah berkurang. Allah mengirimkan aku kekuatan dan kesetiaan sebagai isteri. Aku tetap menunggu engkau pulang, Othman! Perlahan-lahan, banyak yang aku pelajari apabila aku mengenali lelaki seperti Othman. Dia lelaki yang terasuh melalui ombak dan ribut taufan. Dia lelaki yang tahan dibanting dan dihempas. Untuk perempuan yang setia pada cinta seperti aku, aku terpaksa menerima hidupnya seba Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Normi Nas
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Normi Nas
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Normi Nas
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Anastasia
MUZIKAL CHOIR DIVA Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Aizin Zamila , Balqis Jaz , Ruby Annas
Basikal lajak Afiq kembali meluncur laju sedangkan kakinya langsung tidak mengayuh pedal. Terasa seperti ada sesuatu yang bergerak amat pantas berada di belakang sedang menolak basikal itu. Dia tidak dapat mengawal lagi basikal itu. Basikal itu bergerak dan membelok sendiri. Basikal lajak Afiq seolah-olah menjadikan Firman sebagai sasarannya. Afiq mahu menjerit memberi amaran kepada Firman, namun tiba-tiba muncul makhluk seakan monyet dengan rupa seperti bangkai yang mereput Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Mira Ishak , Mus Nasmian , Sabrina Ismail
Hafiz bangun dari kubikelnya untuk bertanya sesuatu kepada Sarah. Tetapi dia terpaku apabila melihat ada susuk lembaga putih sedang berdiri betul-betul di sebelah kubikel Sarah. Lembaga itu membalas pandangannya. Seolah-olah sengaja memunculkan dirinya untuk dilihat. Berselendang merah dan hanya menutup sebahagian rambutnya yang panjang mengurai, lembaga itu pegun. Matanya lohong dan gelap sehingga jatuh ke pipi. Bibirnya hanya garisan hitam, berkedut-kedut di atas kulit muka Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Syafiq Nasri
Bersama-sama menyelami kisah suka duka seorang pemuda bernama Raihan dan sahabatnya Luqhfi. Mungkin ada yang sama dengan jalan cerita kita hari ini, kerana coretan ini adalah inspirasi dari kisah benar. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Lily Haslina Nasir
Engkau gadis pesona jiwa, lembut berkuasa memberi cahaya... Edan Israq - Dahulu nampak perempuan sudah lari satu kilometer. Masjid dan surau tempat dia lepak. Di sana dialah budak tukang bentang tikar dan sejadah. Kalau sesekali datang gila, dirakam video syok sendiri waktu dia menari breakdance untuk YouTube. Seandai ada gadis mahu berkenalan, cepat saja dia tolak. Perempuan yang tabarruj, jangan berangan nak jalinkan ukhuwah. Tapi siapa sangka, laluan takdir menentukan dia Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Charlotte Nash

Free trip to Paris: city of love, light, and clothes to die for . . .

Ten years ago, Rachael gave up the love of her life. Now she's being offered an all-expenses-paid trip to Paris - the city she's always dreamed of living in - to watch to him marry someone else.

Paris has all kinds of surprises in store for Rachael, who's more used to countryside lanes than Coco Chanel, including a handsome photographer. But the sparkling city of love, hope and longing Learn More

USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Lily Haslina Nasir
“Kau nak tahu... Baik... Kau dengar sini. Aku buat sebab aku suka kau! Aku sayang kau. Aku nak kau selamat. Aku tak mahu ada anggota badan kau yang berkecai dan aku yang kena kutip. Faham?” - Ziyad “Kita sebenarnya berbeza pendirian, Ziyad. Kau dari sebelah utara, aku dari sebelah selatan. Kau timur, aku barat. Di titik mana kita nak bertemu? Jadi kau jangan salahkan aku, kalau ada rasa curiga tu.” - Yasmin Ziyad El Zamri terkepung dalam perasaan terhadap Yasmin Qaw Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Haji Muhammad Nasir
BAGAIMANA MENJADI KAYA DENGAN CEPAT YANG DIREDAI ALLAH SWT Learn More
USUAL: RM26.90

NOW: RM 21.52 (-20%)

MEMBER: RM 21.52 (-20%)

By Aeyfa Nasri
TERBITAN: BESQ PUBLICATION PENULIS: AEYFA NASRI Bercinta melalui surat? Memang satu kerja gila bagi Zafira dengan Abang Surau. Meski tidak pernah bertemu mata, hati sepakat mengatakan rindu dan sayang. Namun, rasa itu tidak terungkap. “Let’s make a promise!”- Abang Surau Sayang… janji tinggal janji. Segalanya berubah tatkala Abang Surau tidak memunculkan diri. Mulai detik itu, hati cuba ditutup namun dihalang oleh Afiq. “Hati ni kalau boleh jangan dik Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Nizam Razak , Anas Abdul Aziz
Gerai Kokotiam Tok Aba telah diserang oleh si alien yang mahu membalas dendam terhadap apa yang telah BoBoiBoy lakukan kepada nasib dirinya. Tok Aba, Ochobot dan penduduk bumi yang lain kini diancam bahaya! Mampukah BoBoiBoy dan rakan-rakan mempertahankan bumi serta Power Sphera dari keganasan alien baru ini? Apa yang telah BoBoiBoy lakukan sehingga alien dari planet lain sanggup datang ke bumi demi melaksanakan misinya. Juga memaparkan episod khas yang eksklusif! Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Ustaz Muhammad Nasib Zawawi
Saat menunggu masuknya waktu solat seumpama menunggu saat untuk bertemu SangKekasih. Mendirikan solat pada awal waktu pula seumpama memenuhi janji setia untukbertemu Sang Kekasih.****Sebagai seorang Islam, bagaimanakah pelaksanaan solat yang anda dirikan itu? Ayuh!Tinggalkan solat orang jahil. Tinggalkan solat orang lalai. Tinggalkan solat orang riyak. Kitabangkit untuk mendirikan solat sebagai orang soleh, solat sebagai orang yang bertakwa, solatsebagai orang Muqarrabin dan Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 14.40 (-20%)

MEMBER: RM 14.40 (-20%)

By Anastasia
SIRI DIVA VOGS : DIET DIVA Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Nizam Razak , Anas Abdul Aziz
Kembara Bersama Boboiboy! Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Sally Pattinasarany
USUAL: RM21.90

NOW: RM 17.52 (-20%)

MEMBER: RM 17.52 (-20%)

By 米夏埃爾·納斯特
☆ 蟬聯德國《明鏡》週刊非文學類暢銷書榜TOP 1,熱銷20萬冊 ☆ 文章一週瘋狂轉載數百萬次,獲選入法國中學教科書 ☆ 獨立評論@天下書介高達三十多萬點閲 ☆ 原著改編電影即將於2018年上映   德國社會觀察家犀利寫實的筆鋒   寫出新世代在愛情、職場生活關係上的困惑   我們既矛盾,也迷惘   渴望愛,卻不知如何愛著一個人   明明在愛情裡, Learn More
USUAL: RM61.60

NOW: RM 61.60 (-0%)

MEMBER: RM 55.44 (-10%)

By Nizam Razak , Anas Abdul Aziz
Boboiboy dan rakan-rakan diberikan misi untuk menghantar bungkusan kepada salah seorang bekas ahli TAPOPS di Planet Dargha’ya. Namun, misi tersebut tidaklah semudah yang disangka. Berbagai rintangan yang harus dilalui mereka termasuklah menghadapi serangan makhluk asing yang merbahaya! Dalam misi mereka untuk menyelamatkan Power Sphera seterusnya pula, mereka bakal bertemu dengan saingan baru yang terhebat..dan tidak dijangkal? Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Lily Haslina Nasir
Nakal. Itu perkataan yang paling sinonim dengan Adib. Semenjak di kolej sehingga ke universiti, Adib sangat terkenal. Bukan terkenal kerana kecemerlangannya tapi terkenal kerana kenakalannya. Semua pernah Adib lakukan termasuklah membuat ‘dajal’ kepada Esya. Bagi Esya, Adib adalah musuh nombor satunya. Kerana Adib dia didenda. Kerana Adib habis pakaiannya rosak. Kerana Adib dia terkenal di kolej. Saya mungkin tak romantik, saya mungkin tak kacak, tak kaya... Tapi per Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Nizam Razak , Anas Abdul Aziz
Power Sphera- sekumpulan robot yang mampu menganugerahkan kuasa luar biasa sentiasa menjadi sasaran pemburu-pemburu Power Sphera sejak dahulu lagi. Oleh itu, satu organisasi rahsia yang dinamakn TAPOPS (Tracckers and Protectors of Power Spheras) yang diketuai oleh Komander Ciciko/Kokoci berusaha mencari dan menyelamatkan kesemua Power Sphera bagi mengelakkan kuasa-kuasa ini jatuh ke tangan yang salah. Dalam buku komik Boboiboy Galaxy:Kembara ke Angkasa, Boboiboy dan rakan-r Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Nizam Razak , Anas Abdul Aziz
Boboiboy dan rakan-rakan memulakan pengembaraan mereka ke angkasa! Namun perjalanan mereka dipenuhi dengan pelbagai rintangan. Mampukan mereka mengharungi cabaran-cabaran yang bakal tiba? Mungkinkah pertolongan akan tiba daripada seseorang yang mereka kenal? Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Pavanasutha
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By 安娜斯塔西亞·普拉基斯
像企業家一樣經營農場! 看城市農夫怎樣在屋頂打造有機蔬果傳奇 世界最大屋頂農場Brooklyn Grange 分享如何透過創業精神,改變在地飲食的故事   脫下西裝當農夫是不少上班族的心願,但如何創造獲利又不失從事農耕的初衷?   在紐約布魯克林區,有一棟曾是造船廠的白色建築,現在頂樓綠意盎然,種滿有機蔬菜,養蜂、養雞,還能舉辦婚禮、學生課外 Learn More
USUAL: RM50.80

NOW: RM 50.80 (-0%)

MEMBER: RM 45.72 (-10%)

By Jonas Jonasson
The bestselling novel from the author of The Hundred-Year-Old Man Who Climbed Out of the Window and The Girl Who Saved the King of Sweden

IT'S NEVER TOO LATE TO START AGAIN. AND AGAIN.

It's always awkward when five thousand kronor goes missing. When it happens at a certain grotty hotel in south Stockholm, it's particularly awkward because the money belongs to the hitman cur Learn More

USUAL: RM36.90

NOW: RM 36.90 (-0%)

MEMBER: RM 33.21 (-10%)

By Syafiq Nasri & Da'I Azrin
“Jika mereka boleh, aku juga boleh!” - Syafiq Nasri “Kalau aku tak pergi masjid waktu ini, ditakdirkan tak ada siapa di masjid, macam mana?” - Daʻi Azrin EJEN 1: Jadilah seorang Mukmin yang kuat luar dan dalam, supaya segala urusan dapat dilaksanakan dengan mudah dan tersusun. Usia muda semestinya punyai kekuatan fizikal yang lebih, jadi gunakanlah ia untuk menyumbang ke jalan kebenaran. EJEN 2: Wahai Muslimah! Kamu semua dah indah seperti bun Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Syafiq Nasri
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Siti Nasuha
SIRI PENYIASAT KADET MUDA - MISTERI PETI EMAS Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By H. Muhammad Nasir
Ketahuilah bahawa ibadah adalah keperluan bagi setiap manusia. Terkandung pelbagai hikmah dan rahsia-rahsia yang boleh kita perolehi apabila setiap ibadah yang dilakukan dengan betul. Dalam beribadah terdapat banyak kesan kebaikan antaranya: • Membersihkan jiwa manusia • Mendatangkan kebahagiaan kepada diri manusia • Meringankan diri seseorang untuk melakukan kerja-kerja kebajikan • Meletakkan sepenuh kebergantungan pada Allah Yang Maha Pencipta • Meraih Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Fatimah bt Abdul Nasir
RAKSASA SUKAN Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Nur Syafiqa Yusoff & Fatimah Abd Nasir
USUAL: RM26.90

NOW: RM 21.52 (-20%)

MEMBER: RM 21.52 (-20%)

By Nur Syafiqa Yusoff , Fatimah Abdul Nasir
366 CERITA SAHABAT RASULULLAH SAW Learn More
USUAL: RM34.90

NOW: RM 27.92 (-20%)

MEMBER: RM 27.92 (-20%)

By Syafiq Nasri
CINTA: Baru masuk dunia 'pertunangan', sudah berlagak seperti suami isteri. PEREMPUAN: Adakah engkau harini benar - benar muslimah sejati atau hanya muslimah dalam lakonan dan khayalan? FRIENDSHIP: Jangan terlalu mendongak ke langit sehingga lupa kehidupan di bumi. MEDIA SOSIAL: Cari Allah bukan time ada masalah sahaja, tapi setiap masa. AKHLAK: Kejayaan yang ada harini tidak kekal lama kalau akhlak nothing ! KELUARGA: Akan sampai satu masa, kawan lebih utama b Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Syafiq Nasri
Jika kita tidak kembali bertuhan kepada Allah. Sampai bila-bila kita akan penat berlari tanpa menjumpai penghujungnya. Dengan lafaz yang hakiki, kita mulakan larian ini. Let's Run Back to Allah. Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Dr. Anas Mohd Yunus
Bersolat dalam kesedaran tinggi Bukan hanyut dibawa angan-angan Lintasan perasaan dan imaginasi khayalan Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By 蘇曼那沙拉
NO.1 暢銷日本心靈智慧導師告訴你—— 九成的煩惱都是錯覺! 鍛鍊心靈冥想法,累積每個小靈光, 讓你擁抱快樂,幸福一輩子   人說:「我壓力大、常煩惱、不快樂、愛生氣,該如何是好?」   佛說:「一切煩惱源自『愛煩惱的心』。」   想阻斷煩惱的惡性循環,從鍛練「心靈的力量」開始!   人說:「人生非常珍貴,該如何過得有價值?」    Learn More
USUAL: RM74.40

NOW: RM 74.40 (-0%)

MEMBER: RM 66.96 (-10%)

By Syafiq Nasri
HWAITING! Nak berjaya kena fight. Baru jadi. Kawan-kawan. Hidup usah fikir orang lain terlebih dahulu. Fikirkan diri kita sendiri yang jahil ini. Next, baru fikirkan tentang mereka. Ciptalah kejayaan dengan ilmu yang dimiliki. Adakah anda cari ilmu untuk mereka? Sudah semestinya tidak. Kerana kita mencari ilmu kerana Redha-Nya. Dan ingin cipta kejayaan. Kejayaan tidak akan hadir dengan ilmu yang banyak di dada. Tetapi akan terhasil melalui ilmu yang diamal. Hwaiting! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 蘇曼那沙拉
NO.1 暢銷日本的心靈智慧良帖! 誠品、博客來年度暢銷榜   一生氣,幸福就遠離!   笑得出來,怒氣就消!   人說:「我明明不想生氣,為什麼老是忍不住發脾氣呢?   該怎麼做才不會生氣?」   佛說:「不要生氣。僅此而已。」   人說:「如果遇到令人忿怒的人或事,又該怎麼辦?」   佛說:「我們的心,應如一座有裂縫的鐘。」    Learn More
USUAL: RM72.90

NOW: RM 72.90 (-0%)

MEMBER: RM 65.61 (-10%)

By 柳瀬久美子
只要有牛奶、鮮奶油、糖、雞蛋這些簡單基本的材料, 就能在家自己做出最新鮮的冰淇淋。   先教基本冰淇淋的製作,再延伸出變化的款式──   如濃醇的美式牛奶冰淇淋,先教基本款的「香草冰淇淋」,變化款則有「櫻桃彩帶、蘋果肉桂起司、提拉米蘇、水蜜桃優格」等等精采的口味。   而清爽的義式冰淇淋,則是在仔細教導基本款後,再延伸出 Learn More
USUAL: RM34.30

NOW: RM 34.30 (-0%)

MEMBER: RM 30.87 (-10%)

By 蘇曼那沙拉
誠品、博客來年度暢銷榜! NO.1 暢銷日本的心靈智慧良帖! 生氣,幸福就遠離! 笑得出來,怒氣就消!   隨頁精選《化解忿怒心靈智慧小語》,隨時翻讀、隨時練習不動怒   人說:「我明明不想生氣,為什麼老是忍不住發脾氣呢?該怎麼做才不會生氣?」   佛說:「不要生氣。謹此而已。」   人說:「如果遇到令人忿怒的人或事,又該怎麼辦? Learn More
USUAL: RM35.75

NOW: RM 35.75 (-0%)

MEMBER: RM 32.18 (-10%)

By Muhd Nasruddin Dasuki
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Alyssia Nassner
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Dan Charnas
Night after night, chefs and their crews are able to multitask and produce in a way that puts deskbound workers to shame. In Work Clean, Dan Charnas uncovers their secret: mise-en-place - the organizational system that transforms the lives of its practitioners through focus and self-discipline. Through interviews with top chefs working in professional kitchens all over the world, culinary students, line cooks and restaurant employees, Charnas reveals the ten major principl Learn More
USUAL: RM54.95

NOW: RM 54.95 (-0%)

MEMBER: RM 49.46 (-10%)

1-144 of 144

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
*

Back to Top