0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Nur Doa 'Found 2 Related Products
Filtered By
author
By Nur Doa
“Apa masalah kau pandang aku macam tu? Nak gaduh?” soal Faizah sebaik sahaja berdiri di sebelah meja Qisya. “Cikgu, I tak nak duduk dengan samseng ni!” jawab Qisya sedikit melaung. “Cikgu... Tak payah ikut sangatlah perangai mengada-ngada perempuan gedik, manja dan pinky ni. Saya okey je duduk di sini,” ujar Faizah. Dia kemudiannya menjeling ke arah Qisya sekilas. “No! I tak nak duduk dengan you!” tengking Qisya lagi. Qisya, satu-satunya anak kepada usahawan b Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.72 (-20%)

MEMBER: RM 8.72 (-20%)

By Nur Doa
Humaira seorang anak mualaf yang baru sahaja berpindah ke Kampung Kurnia. Perkenalannya dengan Fatimah yang merupakan penduduk kampung tersebut telah membawa kepada hubungan persahabatan yang akrab di antara mereka. Namun hal ini tidak disenangi oleh Mak Jenab, ibu Fatimah kerana Mak Jenab sangat membenci mualaf disebabkan peristiwa lampau yang menghantui dirinya. Fatimah untuk menarik diri kerana kebenciannya pada Humaira. Walaupun jauh di sudut hati Fatimah dia mahu menyert Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.72 (-20%)

MEMBER: RM 8.72 (-20%)

2 Item(s)

*

Back to Top