Hot Picks
Hot Picks
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' PENERBITAN KASEH ARIES 'Found 13 Related Products
Filtered By
publisher
By Cik Tet
Perwatakan Husna yang degil dan suka melawan telah membuahkan rasa cinta dalam hati Amzar, seorang jejaka yang berumur awal 40-an. Lagi kuat Husna melawan, lagi besar keinginan dalam hatinya untuk memiliki anak manja Pak Cik Hamidi itu. “Una nak kahwin dengan saya?” “Tak naklah, Una. Dahlah tua, muka penuh dengan semak-samun. Gelilah, pak cik. Nak cari bibir pun tak jumpa.” “Kenapa nak cari bibir saya? Una nak buat apa dengan bibir saya ni?” Walau luaran Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Miss Dee
"Perkenalan dengan Zaf tidak menyangka akan membawa Dania berjumpa dengan Zahin semula. Zahin Arsyad, lelaki yang telah menghancurkan hati dan perasaannya suatu masa dahulu. “I tak kenal you dan I tak nak kenal you. You ingat you hensem sangat ke? Cermin diri you tu dulu. Setakat you ni ramai lagi yang nakkan I. Bukan you seorang lelaki dalam dunia ni. Jangan berlagak sangatlah yang I akan jatuh suka dengan you. You siapa nak bergandingan dengan I?” - Dania Wafa. Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Sara Hezra
XARLHARIETH dan MYA ADELIA bertemu ketika sesi temuduga dan ia berakhir bukanlah dengan cara yang baik. Rentetan itu dengan tanpa sengaja beberapa lagi pertemuan demi pertemuan terjadi. Namun pertemuan dengan lelaki dingin dan ego itu tidak pernah tak malang buat Mya. Mya sudah naik serik untuk bersua muka dengan lelaki itu. Malangnya lelaki itu seolah membayangi langkahnya. “Ini kali ke-5 kita bersua muka tapi dalam situasi yang berbeza. Cuma sekarang saya tak faham ken Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Sara Irdina
Melihat perkahwinan kakaknya membuatkan Maisara menyimpan hasrat untuk tidak berkahwin terutama dengan orang kaya yang berlagak sombong.. Baginya, kebahagiaan dia apabila melihat keluarganya bahagia bukannya berkahwin dan dapat suami yang kaya raya. Tapi, apa yang dia tak nak itulah yang datang mendekat dan melekat padanya. Azriel yang muncul dalam hidupnya cukup buat dia gila dengan sikap tak faham bahasa. Apa yang dia cakap, satu pun Azriel tak ambil peduli tetap mahu dia Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Nurharyati Ishak
Perpisahan kita bukan abang sengajakan. Fiona yang memulakan, membuatkan abang sangat terluka. Tetapi cinta abang terikat mati padamu sampai bila-bila. ~ Syed Syeikh Ibrahim Akhtar a.k.a Baim Fiona terluka, abang. Kehadiran Fiona bagai tersua-sua meminta cinta dari lelaki macam abang. Siapalah Fiona di mata abang. Biarlah Fiona bawa diri. Tempat Fiona bukan di sisi abang. ~ Fiona Jiwamu aku pegang. Rohmu kuseru. Kaulah cinta hatiku. Biar jiwa kita bersatu di alamku. Nur Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Wan Nur Najihah
Pertunangan harus membawa kepada perkahwinan! Tapi keadaan itu tidak memihak kepada Dina. Kerana reunion sekolah itu semua berubah. "Kalau awak fikir Nazim baik, dia akan layan saya ke? Dia sedar dia dah bertunang, kenapa dia mesti layan saya kalau dia betul-betul sayangkan awak?" -Lisa "Awak perempuan, sanggup awak lukakan hati kaum awak? Awak tak rasa bersalah ke? Kalau Nazim boleh sayangkan awak, masa bertunang dengan saya. Awak tak rasa ke dia akan sayang perempuan Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Ieya Sya
Andainya detik dan waktu bagi Ara adalah magis, bagi Iyan, itu tidak lebih daripada satu hukuman. Mulanya Ara menyokong Dollah yang membenci Iyan, seorang chef terkenal disebabkan cemburu. Namun apabila bertatapan sendiri dengan Iyan, angan-angan cinta monyet mula muncul walaupun dia tahu, Ara dan Iyan, terlalu mustahil boleh bersama. Iyan tu kekasih selebriti! Iyan + Aifa Hani = Bagai permata berkilau. Iyan + Ara = Berangan saja mampu. Itu kata Ara Elisya. Kata Iya Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Miss Elle
“Air apa kau buat ni? Perempuan kampung macam kau ni memang bodoh, ya? Langsung tak tahu buat kerja?.”Soalnya kasar. Berdesing telinga aku mendengar kata-katanya itu. Tanpa dapat ku tahan-tahan lagi air mataku menitis perlahan namun aku segera menyekanya dengan hujung jari. Kenapa aku menangis?. Bukan kerana aku lemah tetapi aku terlalu marah dengannya dan benci dengan perbuatannya itu. Tiba-tiba pintu ruangan pejabat Ayden terbuka. “Ryqal.. Aku nak tanya kau.”Ayat A Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Maya Adira
Kalut! Beberapa hari sebelum majlis pernikahan, Izyan dan Iqram menghilang. Semutar dua keluarga mencari, namun dua sejoli itu bagai hilang ditelan kabus. Che Embun sudah hilang daya, mahu terguling. Hajah Jawaher pula terduduk, pening kepala. Kata Haji Manaf dan Che Azhan, gantikan saja dengan pasangan lain. Nak buat macam mana, kad jemputan sudah diedar. What? Kahwin?? Dengan abang si Iqram, bakal adik ipar yang tiba-tiba halimunan. Dengan Harris, si ngok ngek perasan mu Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Cik Tet
Pertama kali bertentang mata, ada rasa aneh menjengah hati kedua-duanya. Namun rasa yang terbit terpaksa disembunyikan di sudut hati yang paling dalam kerana si dia itu bakal menjadi milik orang. Tiga tahun berlalu, kedua-dua hati itu ditemukan kembali. Masing-masing dengan lara di hati lantaran kesakitan yang ditinggalkan insan tersayang. Cinta kembali mengetuk hati kedua-duanya. Bagi Diyana Aqilah, rasa cinta itu perlu dilawan. Bimbang kalau hati bakal dilukai lagi. Nam Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Dilla Ahmad
BETUL ke kata orang, orang lelaki dan orang perempuan tak boleh jadi BEST FRIEND? Sebab, nanti salah seorang akan jatuh cinta! “Kau kawan baik aku, Azwa. Tak sanggup rasanya nak lukakan hati kau tu. Kau faham tak maksud aku?”- HADI “Pergi ajelah, Hadi. Tak payah fikir pasal aku. Selama ini pun kau dah banyak menyusahkan aku.”- AZWA: “Jadi Itu yang kau anggap aku selama ini? Menyusahkan kau?” – HADI “By the way, nama I Adrian.”- ADRIAN “I Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Aira Eddy
Pilihan jodoh oleh Syarifah Al Bahiyah adalah pilihan muktamad. Setiap butir perkataan yang keluar daripada mulutnya adalah arahan mati. Mampukah cucu kembar pertama Syarifah Al Bahiyah, Tengku Zaim Hakimi bin Tengku Zahid Harith mencari gadis yang sekufu dengannya sebelum tempoh yang diberikan tamat? "I don't have someone special in my heart. Someone yang sesuai untuk dijadikan calon isteri. Along rasa macam nak give up!" - Tengku Zaim Hakimi Cinta yang tiba-tiba datan Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Rafina Abdullah
Encik Pengacau itu geleran untuk Razlan, seorang pemuda kaya yang hidup dalam dunia gelapnya sendiri, suka bercakap kasar, dingin dan sukar diramal sikapnya. Yang memberi gelaran itu, Amalina, seorang gadis tomboy yang selamba dan lurus. Sejak kali pertama, memang jiwa Amalina jadi kacau sungguh! Layana Razlan yang sekejap okey kemudian tidak okey buat Amalina jadi tidak faham. Makin serabut bila Razlan bila Razlan beria-ia hendak jauhkan diri dari Tommy Edward. "Boleh tak da Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

13 Item(s)

*

Back to Top