0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Panel Penulis Ana Muslim 'Found 624 Related Products
Filtered By
author
By 山梨廣一
愈是優秀的人才,愈容易故步自封! 全球首席顧問公司——麥肯錫獨家思考術 解鎖職場能力值,工作思維再進化 要你職場升級「絕對做得到」!   「和運動及藝術相同,不將『思考』視為有趣的事,或是不相信即使是困難的事情也有實現的可能,就無法達成專屬於那個人的出色演出。」   總在事情還沒完成前就先否定一切,以習慣性的思考模式安穩過 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By 黛安娜·雷納 , 史蒂文·杜澤
  倘若你必須費盡力氣使某件事情發生,   那麼也許生命對你另有安排。   「我越是匆忙,越是落後。」   「不間斷的會議,讓我窒息。」   「我在不同任務之間切換,因此很少獲得完成任何一件事的滿足感。每次的勝利都有苦澀的後遺症,因為我太累了,累到不想慶祝,只是接著去完成清單上的下一個任務。」   「拼命完成工作縱使能產生 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 44.36 (-20%)

MEMBER: RM 44.36 (-20%)

最熱門的烘培社團公認,6萬社員一致說讚   *從基礎開始,圖解標示麵糰製作的關鍵,適合烘焙新手。   *一圖一步驟,餅乾配方標示明確,只要跟著做,一定做得出來。   *清楚列出烤箱預熱溫度/上下火溫度/時間,成功率高。   *社團中最多社員詢問的餅乾製作Q & A大公開!   *保證成品好吃又好看,送禮自用兩相宜。   *氛圍感十足 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By Ana Eimaya
Kalau bertunang tak semestinya sampai ke jinjang pelamin. Lebih kurang dua bulan saja lagi, status diri Nur Adinda dan Tengku Haidar bakal bertukar single kepada married. Namun, sedang hati mereka memandu menuju pelamin angan, tiba-tiba ada pula yang datang melanggar. Terus jadi ‘pelamin anganku musnah’. “Tolong tarik balik keputusan awak. Kita dah nak berkahwin, kan sayang?” – Haidar “Tak nak dan tak mungkin! Sebab tak lama lagi kita nak jadi suami isterilah sa Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Aireen Aryana
Kay Dhamina muncul di Syarikat Fantasia Interior Design dengan satu misi. Misi mencari jawapan kepada siapa yang menyebabkan adiknya Rose Dhamia menderita Anhedonia. Pasti tekanan yang diterima Rose sangat hebat semasa bekerja di syarikat itu. Apa yang berlaku sebenarnya? Lebih menghairankan Kay, semua orang termasuk keluarganya sengaja merahsiakan perkara sebenar daripadanya. “Kalau betul, biar Kay yang cari dan gali sendiri rahsia yang semua orang cuba simpan ni. Dan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Farhana Numan
"Kehidupan desa yang damai sekelip mata menjadi suram kerana pemergian ibu tercinta. Bukan sekadar suram, awan seolah-olah menjadi gelap-gelita. Emneya terpingga-pingga sendirian mencari langkah. Ternyata mendung yang singgah ada pelangi yang sedang menanti. Cinta terpatri, kasih bersemi. Erman dan Emneya terus bahagia melayari bahtera indah rumah tangga. Namun pelangi pula semakin sirna. Di saat cinta sudah disulam dengan rona-rona kasih yang tulus, tanpa diduga, sang sua Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Bernice Narayanan
Tun was building a boat in Langkawi. Being a celebrity of sorts, anything he did was welcomed and talked about. And everywhere he went, a crowd was ever present. Building a boat was mega newsy for the people of Langkawi. he was constatntly asked about the name of the boat. "Apa nama?" "Apa nama?" (What's the name? What's the name?) The lighter side of the former Prime Minister rose to the occasion and he named his boat 'Apa Nama'. I looked at Tun in disbelief. "You a Learn More
USUAL: RM50.00

NOW: RM 50.00 (-0%)

MEMBER: RM 45.00 (-10%)

By Hana Ichika
Together with her childhood friend Morio, Morikawa Kokone heads for Tokyo to help her father Momotarou, who has been arrested under false charges. As she naps during the journey, Kokone dreams that she is Ancien, the princess in a fantasy story that her father always told her when she was little. How will Kokone save her kingdom from monsters in the dream world and clear her father's name in the real world? The worlds of fantasy and reality collide in the climatic conclusion Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Hana Ichika
Morikawa Kokone menuju ke Tokyo dari Okayama bersama Morio, kawannya sejak kecil. Tujuannya untuk selamatkan Momotarou, ayahnya yang ditahan polis atas tuduhan palsu. Dalam perjalanan, Kokone bermimpi jadi Ancien, seorang puteri dari dunia mimpi. Dia masuk dalam pengembaraan menakjudkan berkaitan kenangan keluarga Morikawa. Ia berdasarkan kisah rekaan yanh ayahnya selalu cerita sewaktu kecilnya. Bolehkah diorang tewaskan raksasa yang menyerang dunia mimpi dan sekali gus sela Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Fara Hana
Bunga Aurelia - Gelandangan? Tidak pernah terlintas di fikirannya yang dia akan ‘tersadai’ di lorong gelap dan kotor ini, meniti hari mendatang yang penuh kesulitan. Hadirnya Benjamin memberinya sinar harapan. Kemewahan yang diberi bukan sedikit, kasih sayang yang ditabur bukan sementara. Benjamin dunianya kini. Lelaki itu adalah segala-galanya. Benjamin - Dalam diri Bunga ada Benjamin yang silam… Benjamin yang bukan siapa-siapa. Dia tahu apa yang Bunga rasakan. Dia men Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Konami Kanata
Chi yang keluar bermain hampir dilanggar kereta, namun sempat diselamatkan oleh mama, Ah, Chi dah ingat mama! Hmm, mujurlah mama tak apa-apa. Tapi... bagaimanakah kesudahan hidup Chi? Adakah Chi akan kembali bersama mama atau tetap bersama keluarga Yamada? Saksikan semuanya dalam volum terakhir ini! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Thaleugsak Laungsarn
Garin dan Run telah dibawa ke sebuah negara. Mereka akan berhadapan dengan roh penghisap darah. Di sana, mereka telah bersepakat untuk menghapuskan roh penghisap darah tersebut. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Oki Setiana Dewi
"Jelaskan kepada kami, apa itu Islam?" "Apa itu jihad?" "Apa itu makanan halal?" "Bagaimana cara ibadah kamu?" "Adakah kamu tidak mati jika berpuasa?" "Kenapa kamu pakai tudung? Apa fungsinya?" Tiga negara. Kesemuanya mempunyai minoriti penduduk yang beragama Islam. Bagaimana kita dapat memberikan pemahaman kepada mereka? Bagaimana kita dapat belajar daripada mereka? Oki Setiana Dewi menjelajah ke tiga buah negara. Mengunjungi komuniti Islam d Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 30.40 (-20%)

MEMBER: RM 30.40 (-20%)

By Yazana Samsul , Nf. Amira Sall
"Ketahuilah, ketidaksempurnaan yang kau ada itu bukan kelemahan kau. Tetapi, ia iadalah kelebihan. Itulah 'sempurna' yang kau miliki. Lesung pipit adalah satu kecacatan. Begitu juga dengan tahi lalat pada wajahmu. Dan ia dipanggil KECANTIKAN. Ia sangat INDAH. Air mata dan tangisan kau itu bukan sia-sia. Sesudahnya, tidakkah kau memperolehi kelegaan dan semangat bagi mencapai apa yang kau mahu? Jadi, jangan bimbang. Ketidaksempurnaanmu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Hijanah & Hazalif
Tatkala Tuhan memerdekakan seseorang hamba kerakusan dunia, maka dia berlari keluar daripada penjara 'Syaitan' yang bersalut duka demi menjadi pengganti sang ayah yang mati kerana agama. "Kenapa kalimah Allah ada di pergelangan tangan aku?" "Mengapa muncul lelaki bercahaya dalam mimpiku? Siapa dia?" Aisyah Hijanah, wanita berjiwa lemah, kudratnya keletihan dek sering jatuh tersungkur. Rambutnya ditarik bertubi-tubi, kepalanya ditebuk sehingga dibuang kemanisan dunia, Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 23.92 (-20%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By 柳瀨久美子
  風靡全球的美味可麗餅   簡單快速!一支平底鍋就能完成   多樣麵糊配方X餅皮繽紛摺法X超百搭餡料   自由搭配組合,豐富美味又滿足   早午餐、輕食、點心好適合   60道人氣名店的創意巧思   想做就能輕鬆做,天天都能享受百變好滋味   ♥自家限定!利用平底鍋,輕鬆做出口味多變的法式餅皮   想要輕薄酥脆→加入「蕎麥粉和麵粉 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By 金川顯教
總著作累計暢銷100萬本 世界頂尖7年級會計師, 顛覆傳統PDCA的「CAPD法則」, 14天行動計畫,徹底改變工作效率!   你是認真工作,還是奴性太重?請檢視你是否有以下的「社畜思維」:   ➡「命都賣給公司了……」   ➡「光整理代辦清單,一整天都沒了……」   ➡「因為工作做不完,所以最近睡眠不足……zZZ」   ➡「我也想看書充實自己,但 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Nur Hanan Mardhiah Ghazali
Perniagaan yang dijalankan Rasulullah s.a.w. atas dasar kejujuran dan reputasi akhlak yang mulia, ramai yang menjadikan baginda sebagai rakan kongsi dalam perniagaan termasuklah Khadijah binti Khuwailid, isteri baginda sendiri. Khadijah mengahwini Rasulullah s.a.w. juga kerana terpesona dengan akhlak yang mulia baginda ketika menjalankan perniagaan. Berbekalkan akhlak terpuji ketika berniaga, baginda menjadi usahawan yang berjaya dan disegani oleh masyarakat arab. Sesua Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By Konami Kanata
Chi tetap menafikan dia seekor kucing walapun puas diyakinkan oleh kawan-kawannya. "Chi sama macam ayah, ibu dan Youhei la." Adakah Chi akan terima kenyataan bahawa dia bukan manusia? Bolehkah dia terima kehadiran mama? Dan... kenapa mama memanggilnya Sarah? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 赤松中學
★《緋彈的亞莉亞》人氣作繪者組合 赤松中學 x こぶいち,最新系列! 汗水與淚水的青春軌跡──發光吧,奮戰的少女們!   ──目標!啦啦隊全日本盃冠軍!   在培育出各類運動選手的女子體育學校──南高校。千愛、舞櫻、直子以少少的三個人展開了啦啦隊社「CHEERS」的活動,若要參加全日本盃,至少需要七位社員。和啦啦隊完全勾不著邊的料理社 Learn More
USUAL: RM33.90

NOW: RM 33.90 (-0%)

MEMBER: RM 30.51 (-10%)

By Lana Popovic

"Lush. Delicious. Bewildering. And darkly magical. Popovic has created a world that you tumble into from the very first words and wish you could stay in forever." -Evelyn Skye, author of The Crown's Game

"Wicked Like a Wildfire was like devouring a succulent fairy fruit-it will rob your time, settle into your dreams, and leave you starving for more." -Roshani Chokshi, New York Times bestselling author of The Sta Learn More

USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Diana Gabaldon
USUAL: RM49.95

NOW: RM 49.95 (-0%)

MEMBER: RM 44.96 (-10%)

By Konami Kanata
Chi yang sedang rancak bermain dengan Kotch didatangi dua ekor anak kucing... yang serupa dengannya! Siapa mereka dan siapa 'mama'? Dalam masa yang sama, Chi juga meragui diri sendiri. "Chi rasa Chi memang bukan kucinglah." Adakah persoalan Chi akan terjawab? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Chempaka Lyana
TUAN MUDA: Aku tak tahu kenapa aku jatuh cinta padanya. Nak kata elegan sangat, tidaklah. Ganas, suka berontak dan usik ibunya adalah. Jatuh cinta pandang pertama! Itulah Nur Hana Sulaiman, gadis yang pertama kali aku melihat sedang berkaraoke di laman rumah selepas habis majlis kahwin abangnya. Gadis yang marah giler kat aku sebab aku langgar pokok ‘bunga kembang pukul 10:00’ dia tu. Eh ehhh…dia tak nampak ke kereta aku kereta apa? Kereta Jaguar kut. Kenapa dia tak ho Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Gantawi Thangchalaung Chi
June dan Chesky telah hadir ke pusat latihan penjaga zoo muda. Di sana, June telah berkenalan dengan ramai kawan baharu. Setiap calon perlu lulus dalam ujian penjagaan haiwan terlebih dahulu sebelum menerima latihan yang lengkap. Adakah June dapat menghadapi ujian yang diberikan? Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Siti Nordiana
Dunia yang sekadar persinggahan, namun kita sering terlupa kepada yang namanya pinjaman, lalu kita lemas dalam ujian, hanyut dalam kecewa yang berpanjangan. Sedar dan bangkit dalam kealpaan, itu yang seharusnya kita lakukan, kerana akan lemahlah jiwa jika kita berlagak lemah, akan kuat semula jika kita berlagak lemah, akan kuat semula jika kita berlagak gagah, biarpun tidak mudah dalam mengorak langkah, namun hati yang berat ini harus dipaksa-paksa. Wahai hati yang hebat diu Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By 浦長瀬昌宏
肺炎高居台灣十大死因第三位,其中八成都由誤吸造成 吞嚥障礙正是吸入性肺炎的元兇 吞嚥力衰退這事最可怕的是它經常是不自覺的 改善吞嚥力不僅能避免誤吸,也是高齡者維持身體機能的第一步 30秒自我檢測+3分鐘自主訓練=由口進食的能力 日本耳鼻喉科名醫量身打造吞嚥訓練, 從預防到治療,一天3分鐘讓自己多活10年   超詳細圖解!簡明易懂    Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 43.12 (-20%)

MEMBER: RM 43.12 (-20%)

By Qairis Safiyah
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By Nur Wana Wahidah
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By 渡部和泉
在這條競爭激烈的創業道路上, 曾經掙扎、徬徨,甚至也曾面臨絕望。 最終靠著相互扶持而堅持下來。   18間獲得成功的小咖啡館,18個攜手創業奮鬥的家庭。   開店契機、經營理念、餐飲特色、創業資本額、空間配置、具體建議……   ──毫無保留公開分享!   放假時總喜歡到不同風格的咖啡館裡悠閒地待上一天,欣賞店內擺設、享用美味餐點 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By GMAC (Graduate Management Admission Council)

The definitive guide from the makers of the GMAT exam

The GMAT Official Guide 2019 is the definitive guide from the Graduate Management Admission Council, the makers of the GMAT exam. It contains over 900 real GMAT questions from past exams, including 130 never-before-seen questions, plus the following features:

  • An overview of the exam to help you get familiar with the content and format
  • Detailed answer explanations that explain how th Learn More
USUAL: RM191.80

NOW: RM 191.80 (-0%)

MEMBER: RM 172.62 (-10%)

By GMAC (Graduate Management Admission Council)

A supplement to the Official Guide with 300 additional verbal questions

The GMAT Official Guide 2019 Verbal Review provides additional practical preparation focused on the verbal portion of the exam. Written by the Graduate Management Admission Council, this guide contains 300 real GMAT questions from past exams, including 45 never-before-seen questions, plus the following features:

  • An overview of the exam to help you get familiar with the con Learn More
USUAL: RM83.80

NOW: RM 83.80 (-0%)

MEMBER: RM 75.42 (-10%)

By GMAC (Graduate Management Admission Council)

A supplement to the Official Guide with 300 additional quantitative questions

The GMAT Official Guide 2019 Quantitative Review provides targeted preparation for the mathematical portion of the GMAT exam. Designed by the Graduate Management Admission Council, this guide contains 300 real GMAT questions from past exams including 45 never-before-seen questions, plus the following features:

  • An overview of the exam to help you get familiar with the Learn More
USUAL: RM83.80

NOW: RM 83.80 (-0%)

MEMBER: RM 75.42 (-10%)

By 水島廣子 , Catsua Watanabe
  不要再說自己很糟糕,不要再說自己已年華老去,   獻給愛自己的大女人們,只要能找回自我肯定感,   在任何年齡都能有美麗光彩!   「我知道,你已經很努力了。」   請帶著溫柔的心,去疼惜這樣的自己   日本人際關係療法首席專家,帶你展開讓人生美好反轉的心靈練習   ◎別再說「自己很糟糕」,而要說「你辛苦了」。   ◎「尋 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Konami Kanata
Chi yang ceria kadang-kadang suka merajuk. Tapi, merajuk pun Chi tetap comel! Jom buat origami instimewa Chi? Chi dan kawannya, Kotch yang sedang bersiar-siar, berlari tak cukup tanah apabila dikejar seekor anjing! Diorang panjat pokok tinggi demi menyelamatkan diri. Tapi... "Tingginya..." "Macam mana kita nak turun?" Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Liza Suhana Ramli
Naskhah ini bukan saja perlu dimiliki oleh pelajar, pensyarah atau guru, ia juga sesuai dibaca oleh sesiapa saja yang sedang berusaha mahu memperbaiki diri. Leteran jika dizahirkan dengan suara, kadang memekakkan telinga. Tapi coretan ini berjaya menukarkan leteran menjadi ‘sesuatu’ yang perlahan-lahan mampu meresap masuk ke dalam jiwa.  Sungguh ini bukan coretan kosong. Ada inti. Paksinya realiti yang menjentik hati. Bahkan kisah-kisah yang terkandung di dalam buku Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Konami Kanata
Chi yang baru sembuh dari radang mata tak dibenarkan keluar dari rumah demi keselamatannya. "Chi kena keluar juga, Kotch mesti tengah tunggu Chi..." Adakah keluarga Yamada akan membenarkan Chi untuk keluar bermain lagi? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Mardiana Nordin
Buku Pengajian Malaysia Edisi Keenam ini disediakan sebagai rujukan lengkap para pelajar Institut Pengajian Tinggi Awam dan Swasta yang mengambil kursus Pengajian Malaysia di peringkat Sijil, Diploma dan Sarjana Muda di institusi pendidikan masing-masing. Buku ini mengandungi enam bab keseluruhannya yang mencakupi kesemua tema utama seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Tinggi Malaysia dalam sukatan Mata Pelajaran Pengajian Umum (MPU). Keseluruhannya, kandung Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Raisya Adriana
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By Dania Hanania
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By 娜娜阿库娅
科普:热缩片(プラバン),聚苯乙烯,为一种无色透明的热塑性树脂,加热后可缩小至原先的1/5左右。 使用方法是用砂纸在热缩片上朝同一方向均匀打磨,至其呈白色(或直接购买磨砂热缩片),然后用彩铅在磨沙表面绘制图案,也可以用橡皮章印上去。图案绘制完成后用吹风机或微波炉加热1分钟,热缩片制作完成。 《超详细的热缩片入门教科书》 热缩 Learn More
USUAL: RM58.00

NOW: RM 58.00 (-0%)

MEMBER: RM 52.20 (-10%)

By Crystal Anabella
Pertemuan pertama, pipi Luth calar kena tampar. Pertemuan kedua, jantung Elena hampir tercabut. Pertemuan ketiga, Luth Zafrel mengisytiharkan perang buat Ammara Elena. Perang menyakat dan buat gadis itu malu bertingkat-tingkat. “Bagi saya bos tak ada gaya lelaki yang dilamun cinta. Gaya lain ada.”- Elena “Gaya apa?” - Luth “Gaya playboy.” - Elena “Playboy paling hot, paling handsome dan paling seksi yang pernah awak lihat, kan?”- Luth Luth Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Pelbagai Penulis
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ana Sofiya
"Boleh saya duduk sini?" "Diam aje? Boleh ke tidak ni?" Soalan diiring sekuntum senyum yang menawan. "Dah duduk dah pun. Tanya apa lagi?" Garang saja suara Anis didengari Edzra. Senyuman Edzra menjadi semakin lebar kerana dia suka jawapan itu. Melawan! Pertemuan pertama berpanjangan menjadi pertemuan seterusnya. Pelbagai telatah Edzra yang memualkan Anis dan pelbagai karenah Anis yang melucukan Edzra. Anis yang manis, suka main tarik tali. Edzra pulak tak akan lepaskan tal Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Dhiyana
Demi Luqman Firdaus... Nuqman danial kembali muncul setelah sekian lama menghilangkan diri. Sekeping nota ringkas... menimbulkan seribu persoalan di dalam kepala. Athar Faiz ditinggalkan sebagai tanda kenangan dan juga sebuah amanah yang perlu dipikulnya. Kemunculan gadis yang bernama Inara Sofea di Bandung, penuh dengan misteri. Nuqman yang sememangnya sentiasa tenang, menghulurkan bantuan. Hati lelakinya mula dijentik perasaan halus apabila senang meluangkan masa bersama- Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Acik Lana
Juna si penganggur yang memegang 'jawatan' kasanova, toy boy, playboy dan heart breaker memiliki satu 'keistimewaan' yang mungkin tidak dimiliki oleh orang lain. Tapi sayang, kelebihan itu disalahguna untuk mendapatkan kesenangan dunia dengan cara mudah. Peduli apa halal haram, yang penting dia hidup mewah! Namun tanpa disangka, Juna bertemu dengan si model muslimah bernama Jane Razman kerana satu pertolongan. Entah apa takdir yang tersembunyi, mereka kerap kali terserempa Learn More
USUAL: RM37.00

NOW: RM 37.00 (-0%)

MEMBER: RM 33.30 (-10%)

By Dana Mele
Kay Donovan may have skeletons in her closet, but the past is past, and she's reinvented herself entirely. Now she's a star soccer player whose group of gorgeous friends run their private school with effortless popularity and acerbic wit. But when a girl's body is found in the lake, Kay's carefully constructed life begins to topple. The dead girl has left Kay a computer-coded scavenger hunt, which, as it unravels, begins to implicate suspect after suspect, until Kay herself i Learn More
USUAL: RM54.50

NOW: RM 54.50 (-0%)

MEMBER: RM 49.05 (-10%)

By Hazira Hanapi , Aman Wan
Kesempitan wang, kedaifan hidup serta keuzuran ibu bapa menjadi pendorong Husna untuk kekal berjaya dalam akademik. Sepenuh hidup dihambakan demi mendapat keputusan cemerlang. Sebuah tawaran biasiswa akhirnya menjadi penentu masa depan dan kesenangan keluarga. Namun, dirinya terpaksa berhadapan dengan beberapa calon pelajar terbaik yang kini menghalang bahagia. Husna terdesak. Sebuah kesilapan akhirnya bertukar menjadi dosa. Langkah yang berdarah tidak mampu disucikan k Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Hana Ilhami
“Kalau Aliah melangkah keluar dari rumah ni, gugur talak!” - HISYAM Dari berterusan menjeruk rasa, lebih baik Aliah mencari bahagia sendiri. Aliah nekad pulang ke kampung bersama tiga orang anaknya untuk membina hidup baru. Rumah tangga yang dibina atas dasar suka sama suka akhirnya runtuh jua. Aliah pasrah. Di kampung, kisah rumah tangganya terbongkar apabila Pak Osman, ayah Aliah yang nyanyuk terlepas cerita kepada Talhah, teman sekampung Aliah sedari kecil. Khaba Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Konami Kanata
Chi yang dibenarkan keluar mula mengembara dan menemui banyak benda baru! Kenapa jiran-jiran berkelakuan aneh? Apa yang ada dekat taman? Eh, kawan baru? Ikuti kembara Chi yang menyeronokkan! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Suri Ryana
Pertemuan pertama di antara Thalia Aysara dan CEO Al-Hayyan Group, Tuan Faleeq Al-Hayyan telah mencetuskan salah faham hingga menyebabkan Tuan Faleeq mengelar Thalia pencuri manakala Thalia pula menggelar Tuan Faleeq sebagai penculik. Walaupun mereka saling bercakaran namun, Tuan Faleeq telah membantu membebaskan Thalia daripada cengkaman Abang Joe, lelaki hidung belang yang beristeri dua. Kebarakan di kilang Al-Hayyan Group telah menyebabkan Thalia secara tidak sengaj Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Panel Penulis Ana Muslim
SAYA SAYANG RASUL Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Anastasia
MUZIKAL CHOIR DIVA Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Panel Penulis Ana Muslim
PIJA NAK JADI SUPERSTAR Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By 鹿子木健
  日本狂賣!出版隔天即迅速二刷!   為什麼鹿子木式投資法比銀行定存安全,   又比不動產投資賺錢呢?   因為本書的投資方式極為簡單,   只要「觀察線圖的形狀,決定要不要買賣」而已。   即使是自認為「不擅長看數字,腦筋也不靈活,不適合投資」的新手,   也能放心地用這個方法賺錢。   本書提供的方法雖然很難創造巨大的獲 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 水野學
中川政七商店、熊本熊、茅乃舍、東京中城…… 這些超熱門品牌都由他操刀, 為什麼只要跟知名設計師暨創意總監水野學合作, 商品就會持續大賣?   你還在相信「只要做出好商品,就一定會大賣」嗎?   現在這個時代,又好又便宜的商品多得跟山一樣,想在眾多競品中脫穎而出,得到消費者的青睞,「做得好」是基本條件,而搞錯方向的差異化,只會 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Mariana Mazzucato
Superb ... At a time when government action of any kind is ideologically suspect, and entrepreneurship is unquestioningly lionized, the book's importance cannot be understated' Guardian According to conventional wisdom, innovation is best left to the dynamic entrepreneurs of the private sector, and government should get out of the way. But what if all this was wrong? What if, from Silicon Valley to medical breakthroughs, the public sector has been the boldest and most valuab Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

By Hazira Hanapi
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Artis Nomik , Hazira Hanapi
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Ain Maisarah & Nana Syaza
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

1-624 of 624

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top