0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Reeani Annur 'Found 6 Related Products
Filtered By
author
By Reeani Annur
CALON SUAMI BUKAN PILIHAN Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Reeani Annur
Nor Qaseh Umairah bukanlah gadis cantik yang badannya ramping macam pelakon Eja. Sesetengah mulut jahat panggil dia perempuan gemuk. Yang lebih lagi jahat panggil dia badak sumbu. Tetapi gelarlah dia apa-apa pun, dia tetap jadi kegilaan lelaki. Sayang, hati dia sudah beku untuk mempercayai manusia yang bernama lelaki. Sebab itulah dia kunci kemas-kemas pintu hatinya buat Qusyairy Adib. “Aku memang tak ada perasaan untuk orang macam dia.” Qusyairy Adib. Ya, dialah le Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Reeani Annur
Izam dan Hanis memulakan episod cinta pertama di Sekolah Menengah Kebangsaan Kristal Bayu. Namun, kemanisan dirasakan hanya seketika. Hanis tiba-tiba berpindah sekolah tanpa memberitahu Izam. Malah, dia orang terakhir yang tahu mengenainya dan Izam kecewa. Selama 10 tahun Izam menanggung sengsara merindui Hanis. Walaupun dalam tempoh itu dia telah bertunang dengan Rehan, tetapi dia terus hidup dalam kenangan cinta lamanya bersama Hanis. Jodoh akhirnya menemukan kembali Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Reeani Annur
Seorang hantu kucing. Seorang lagi pembuli kucing. Apabila kedua-duanya bertembung, huru-haralah jadinya. Aik, pasal kucing pun nak bergaduh ke? “Eh, yang encik duk tengok saja kucing tu kesakitan, kenapa? Tolonglah dia.” “Kucing tu dah tak lama dah tu. Biar ajelah dia mati kat situ. Rim kereta aku ni, kau tak nak tanya pulak teruk ke tidak tercalar kena divider.” “Encik dah langgar kucing tu, lepas tu encik tak mahu bertanggungjawab pulak?” “Dah dia m Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-10%)

By Reeani Annur
Daripada seorang penyanyi jalanan yang tidak punya apa-apa, Fadil menempa kemasyhuran bergelar superstar terkenal setelah menjuarai satu pertandingan realiti TV. Namanya menjadi sebutan, digilai ramai peminat dan perempuan-perempuan yang memandangnya sebelah mata dahulu kini cuba mendekati dia semula. Nena - “Boleh kita jadi macam dulu semula?” Qistina - “Tapi… Kalau I jadi girlfriend you, I berani jamin I takkan merajuk. Lagi I sayang you adalah.” Dua-dua ca Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Reeani Annur
Amell berharap jodohnya dengan perempuan cantik berbadan slim. Tapi, kenyataannya terbalik. Jodoh dia dengan perempuan yang berlawanan saiz. Aduh! Jatuhlah maruah sebagai lelaki handsome kalau macam ni. Lalu, macam-macam cara Amell buat untuk mengelak perkahwinannya dengan Orkid daripada berlaku. “Aku tak peduli. Aku nak kau beritahu dekat bapak kau, suruh dia pergi jumpa mama dan abah aku, putuskan pertunangan kita. Aku tak nak jadi tunang kau.” “Eleh, habis inga Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

6 Item(s)

*

Back to Top