0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Rina Farizq 'Found 5 Related Products
Filtered By
author
By Rina Farizq
HUN ISKANDAR tak pernah terfikir seorang Instafamous muda akan muncul dan mahukannya. Apa lagi sampai memanggil, Love pula! “Hello, Love.” “Why do you want me, Lea Andrea?” “Sebab you handsome.” “Beritahu saja apa sebenarnya yang you nak.” “You bukan saja bertubuh tegap tapi berpenampilan menarik. Good looking. You tak macam kebanyakan lelaki yang sama umur dengan you. Tak stail pak cik-pak cik. You tak nampak tua. Muka dan gaya you tak macam orang yang beru Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Rina Farizq
ROMEO. Lelaki itu bukan saja tampan dan memikat tapi, memiliki sepasang mata yang tajam dan membunuh. Lelaki berketurunan Turki itu juga telah membuatkan hati Armilia goyah. Walaupun tak suka dengan perangai Si Romeo, perasaannya semakin tak menentu bila bersama lelaki itu. "A real man stays faithful and knows one woman is enough." "Itu saja?" Amboi, 'itu saja' eh? "Tak ada lain yang you harapkan? Like... yang baik, romantik, handsome dan kaya ke? Kasut yang nak paka Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Rina Farizq
Cantik tetapi sombong, itulah Bunga. Hot dan sentiasa menjadi topik membawang, itulah Mika a.k.a Tom Hardy gelaran Yaya. Tinggal berjiran tetapi suka bertelagah, itulah mereka. “Macam mana bra kau tu ada pada dia?” - Yaya “Mana dapat ni? Curi ke?” - Bunga “Curi? Benda dah terpakai macam tu? Seriuslah! Nasihat aku, masa sidai benda tu, kau sepitlah elok-elok supaya tak jatuh kat ampaian orang!” - Mika Insiden yang memalukan itu buat Bunga jadi bengang dengan Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Rina Farizq
BUDAK JAHAT itu membuatkannya bahagia dan menyemarakkan rasa cinta tapi tak sangka, Budak Jahat itu jugalah yang telah menghancurkan hati dan perasaannya dengan kejam! Saat dia menjalani kehidupannya yang baru selepas terluka dan dikecewakan, Budak Jahat itu boleh pula muncul semula. Mengapa? Sungguh dia tak suka! “I nak you lepaskan I. I nak bebas seperti you bebas memilih perempuan lain semasa I masih bersama dengan you sebelum ni.” - Minah “No. Never!” – Tengk Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Rina Farizq
TERBITAN: SUARA HATI PUBLICATIONS PENULIS: RINA FARIZQ Apa akan jadi bila crush yang kita stalk selama ini muncul di depan kita secara tiba-tiba? Bagi Nina Andria, itu satu bala! Bertambah kalut bila crushnya itu thau kegiatannya dan mahu menyamannya pula! "Instead of suing you, ada baiknya... kita ambil pendekatan dengan menjalinkan hubungan dengan lebih baik." Hah! Crushnya itu mahu menjalinkan hubungan dengan lebih baik? Macam mana tu? " Be my girl!" Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

5 Item(s)

*

Back to Top