0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Rina Khan 'Found 153 Related Products
Filtered By
author
By Rina Farizq
BUDAK JAHAT itu membuatkannya bahagia dan menyemarakkan rasa cinta tapi tak sangka, Budak Jahat itu jugalah yang telah menghancurkan hati dan perasaannya dengan kejam! Saat dia menjalani kehidupannya yang baru selepas terluka dan dikecewakan, Budak Jahat itu boleh pula muncul semula. Mengapa? Sungguh dia tak suka! “I nak you lepaskan I. I nak bebas seperti you bebas memilih perempuan lain semasa I masih bersama dengan you sebelum ni.” - Minah “No. Never!” – Tengk Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Sharina Elisa
"""Minggu lepas seorang pecah kepala. Bersepai otak."" Pantas Delina menoleh. Wajah Sera todak beriak. Gadis itu berdiri di sebelahnya seolah-olah lupa langsung amarah tadi. ""Jatuh ke?"" ""Entah. Tapi orang kata, otak lembu kalau sedut waktu segar, sedap. Otak manusia mesti lagi sedap, kan? Sayang betul. Boom! Berkecai,"" Kata Sera sambil tangannya membuat aksi seperti letupan. Tregedi bunuh diri setiap malam Jumaat berlaku tanpa sebarang bukti. Delina, robot per Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-20%)

By 瑞娜·梅·阿考斯塔 , 蜜雪兒·哈契森
  ★週日時報、每日郵報、紐約郵報佳評如潮   ★售出逾12國版權:英國、美國、日本、泰國、韓國、芬蘭、波蘭、義大利、俄國、羅馬尼亞、塞爾維亞、中國   ★全球逾20間媒體報導:時代雜誌、華盛頓郵報、出版人週刊、英國BBC電視、星期日泰晤士報、美國NBC電視,以及荷蘭、加拿大、比利時、法國、愛爾蘭、西班牙、葡萄牙、南非、智利等各國媒體 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Rina Khan
Kehidupan Syaiful Rizal berada di titik sempurna. Di usia belum mencecah 30, Syaiful memiliki segalanya. Malah ura-ura untuk melangkah ke alam perkahwinan juga telah bermula. Namun di sebalik semua ini, Syaiful mempunyai satu rahsia hitam yang tak pernah diketahui sesiapa. Syaiful bukan lelaki biasa. Dia adalah anggota kumpulan perompak yang mengganas di sekitar ibu kota Kuala Lumpur sekian lama. Namun demi masa depan yang cemerlang, Syaiful mahu mengubah hala. Dia beriltiza Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By 凱蒂·康恩
  這是一個有待抽絲剝繭的愛情謎團   揪心結局三度翻轉,裝幀設計由你親手裁開書頁揭曉   他和她,誰能活到最後一頁?   ★《時光邊緣的男人》作者大讚:一口氣光速讀完,此書只應天上有!   ★英國媒體盛讚:這故事會先讓你心碎,再以世上最美的方式,在你受傷的心狠踹好幾下。   ☆好萊塢重點瞄準的新穎劇情,改編電影拍攝中    Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Datin Sri Hajjah Nurzarina
Sudah menjadi sunnatullah bagi anak Adam diberikan kepada mereka berbagai kenikmatan yang mereka cintai dan jadikan pandangan mereka dengannya di dunia ini sebagaimana firman Allah SWT, "Dijadikan indah pada (pandangan) manusia kecintaan kepada apa-apa yang diingini, iaitu wanita-wanita, anak-anak, harta yang banyak dari jenis emas, perak, kuda pilihan, binatang-binatang ternak dan sawah ladang. Itulah kesenangan hidup di dunia. Dan di sisi Allah-lah tempat kembali yang baik Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By 伊琳娜·波斯里
提升IQ的關鍵就在邏輯推理能力! 25類題型,400+道邏輯遊戲,讓你變身超級金頭腦 輕鬆應付企業面試、學校智力測驗,享受別人崇拜的眼光!   思考縝密、推理嚴謹,德國人優秀的邏輯能力舉世聞名,其中的秘密就來自於他們日常的系統化訓練。   德國邏輯學家弗雷格更認為,所有的數學最終可以歸化為邏輯,數學是邏輯的一部分。邏輯能力強的人,面 Learn More
USUAL: RM44.65

NOW: RM 44.65 (-0%)

MEMBER: RM 40.19 (-10%)

By Sabrina Ismail
“Orang yang banyak duit tak dijemput menjadi tetamu Dia di sini. Logiknya. Orang yang berduit itu yang senang Untuk datang. tak perlu risau tentang kewangan. Tetapi kenapa Kita yang tak berduit ini dipilih oleh Allah?” Seorang suri rumah yang tidak punya simpanan cukup, anak anak Kecil keliling pinggang, juga punya ilmu agama yang kurang dalam dada. hanya satu sahaja yang ada, iaitu doa hati kecilnya Kerana sebuah niat untuk bertamu di rumah Allah, pelbagai ujian dirint Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 卡特里娜·翁斯塔
如果週末過得精彩,你的人生也會同樣精彩。   這是一本關於我們如何贏得週末以及失去週末的書。   但更重要的,是要教我們如何拿回週末時光。   「本書提供強而有力的論證和實用的建議,證明拿回空閒時間、過更充實、更幸福人生的重要性。」 --《過得還不錯的一年》作者 葛瑞琴・魯賓      週末就像一座實驗室,能讓我們得以試驗自 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By 塞芭藜娜‧佛達-羅樂
充滿趣味的法式甜點又有新玩法!   這次教你完成充滿趣味又好吃的法式「餅乾杯」。   不必牢記繁雜的製作步驟。只要將最基本的原料通通丟進杯子模型裡攪拌均勻,送進烤箱後,再加上一點小巧思,馬上就能做出意想不到的各式美味餅乾!   造型獨一無二的餅乾杯,不僅能吃,還能喝!   是送禮、野餐、撫慰自己的完美選擇。   跟著 Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 41.58 (-10%)

By 帕拉格‧科納
台灣完整翻譯 獨家收入台灣版序 歷史學家莫里斯(Ian Morris):我認為科納正確地道出後一九八九年的趨勢似乎正帶我們邁向這個方向。 Wired雜誌共同創辦人凱利(Kevin Kelly):基礎設施即命運,跟著科納畫出的供應鏈就能看出未來的流向。 超級全球化的經濟版圖已經形成! 從西方到東方,全面的、有效的、流動性、韌性強的「連結力」、「供應鍵」、 Learn More
USUAL: RM84.70

NOW: RM 84.70 (-0%)

MEMBER: RM 76.23 (-10%)

By Siti Solehah , Pn Fakarina , Del Osmera
Megawati tergelak besar sehingga menggegarkan seluruh peralatan yang ada di situ. Jamilah sudah rasa lain macam. Ada sesuatu yang tidak kena di sini. “Kau nak tahu tak, mana tempat paling berpuaka dalam sekolah kita?” tanya Megawati. Jamilah menggeleng, tidak suka mendengarnya. “Sinilah, tempatnya. Bilik stor sukan kita!” Sekali lagi Megawati ketawa, tetapi kali ini tawanya sudah masuk kategori mengilai. Semakin lama semakin nyaring. Wajahnya memutih, pucat. Dan tar Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

Kru dari Langit adalah cerita-cerita dari petugas lapangan terbang, ikuti segala cabaran yang dihadapi oleh mereka. Bermula dari penjaga kaunter sehinggalah para juruterbang berkongsi cerita sisi lain yang anda tidak akan dengar melainkan dari kaca mata mereka yang bertugas. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Mira Ishak , Mus Nasmian , Sabrina Ismail
Hafiz bangun dari kubikelnya untuk bertanya sesuatu kepada Sarah. Tetapi dia terpaku apabila melihat ada susuk lembaga putih sedang berdiri betul-betul di sebelah kubikel Sarah. Lembaga itu membalas pandangannya. Seolah-olah sengaja memunculkan dirinya untuk dilihat. Berselendang merah dan hanya menutup sebahagian rambutnya yang panjang mengurai, lembaga itu pegun. Matanya lohong dan gelap sehingga jatuh ke pipi. Bibirnya hanya garisan hitam, berkedut-kedut di atas kulit muka Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Slayton Marina , Gregory W.Sla
Marina Slayton and her husband, Gregory, best-selling author of Be a Better Dad Today, reveal the secrets to finding true joy in the sacred role of motherhood. Using story, humor, empathy, common sense, and straight talk—grounded in reality and personal experience—Be the Best Mom You Can Be helps readers from the best and most influential mothers in history. The book centers on a mother’s desire for wisdom and her commitment to the wellbeing of her husband and children Learn More
USUAL: RM54.90

NOW: RM 54.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.41 (-10%)

By Sharina Elisa
Gadis genius secantik Rania tidak mengimpikan jejaka macho sebagai pelengkap hidup. Demi mencari cinta yang suci, dia menukar identiti menjadi gadis montel 130kg. Raqib, jejaka yang diminati Rania dalam diam bertindak mengherdik dan mencaci saban hari kerana bimbang gadis itu menyimpan rasa di hati. Adel Hauzan, doktor kosmetik muncul menawarkan peluang kepada Rania supaya mampu menjadi kurus dan jelita. Lima tahun Rania bersabar dengan kata-kata makian, dia jadi lelah dan Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Rina Farizq
TERBITAN: SUARA HATI PUBLICATIONS PENULIS: RINA FARIZQ Apa akan jadi bila crush yang kita stalk selama ini muncul di depan kita secara tiba-tiba? Bagi Nina Andria, itu satu bala! Bertambah kalut bila crushnya itu thau kegiatannya dan mahu menyamannya pula! "Instead of suing you, ada baiknya... kita ambil pendekatan dengan menjalinkan hubungan dengan lebih baik." Hah! Crushnya itu mahu menjalinkan hubungan dengan lebih baik? Macam mana tu? " Be my girl!" Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Rina Farizq
Sumpahan apakah ini? Kenapa lamaran yang datang bukan dari seseorang yang kacak macam Chace Crawford? Atau setidak-tidaknya daripada lelaki yang masih bertenaga. Ellina tidak mahu kahwin dengan Tuan Haji yang tua. "Kahwinlah dengan ibu saya. Tuan haji dengan ibu saya lagi sesuai."- Ellina "Ellina, I want to marry you, not your mom." - Tuan Haji Mujur ada aplikasi WhatsApp yang menghubungkan mereka berdua untuk berkomunikasi tanpa perlu bertentang mata. Kalau tidak, m Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Edrina Adha
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By Marina Mat Arus
nak adalah anugerah terIndah dan amanah dari yang Maha Esa buat pasangan yang sudah berumahtangga. Setiap daripada mereka juga lahir ke dunia dalam keadaan fitrah, iaitu suci dan bersih daripada segala dosa. Maka, kedua-dua ibu bapalah yang bertanggungjawab mencorakan kehidupan anak-anak sejak kecil. Mahu mendidik mereka menjadi seperti apa? Itu terserah pada kita selaku ibu bapa mahupun penjaga. Apa yang pasti, Islam datang dalam keadaan sempurna dan menyeluruh meliputi sega Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.51 (-10%)

By Aida Anggerik , Siti Solehah , Pn Fakarina
"Berpuakanya jambatan itu sebab dahulunya, kepala-kepala manusia yang disembelih diletakkan di bawah jambatan itu semasa pembinaannya sebagai pasak, agar ia kukuh dan tidak akan roboh selama-lamanya,” Tuan Guru Haji Yahya memulakan ceritanya. Tiga kisah yang berlaku dalam buku ini mungkin pernah benar-benar berlaku kepada kawan kepada kawan kita, atau sepupu kepada kawan kepada kawan kita. Yakinlah, alam ghaib itu wujud. Ia sentiasa menjadi misteri kepada kita, dan rahsi Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Cik Puan Fifi , Sabrina Ismail , Drfendi Ameen
Dendam Jasmin tidak pernah padam. Sejak hari kematiannya, dia menanam azam untuk membalas dendam terhadap pemandu-pemandu teksi yang jahat dan tidak jujur. Tiga kisah yang berlaku dalam buku ini mungkin pernah benar-benar berlaku kepada kawan kepada kawan kita, atau sepupu kepada kawan kepada kawan kita. Yakinlah, alam ghaib itu wujud. Ia sentiasa menjadi misteri kepada kita, dan rahsia kepada orang-orang yang dianugerahkan Tuhan untuk melihatnya. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Iman Nizrina
Zara Arissa hanyut dalam mencari kasih sayang dan perhatian dari orang tuanya. Sikap biadap dan kasar menutupi sekeping hati yang kosong serta dingin. Demi mengubah kehidupan anaknya, Megat Zaid sanggup mengatur perkahwinan, Zara Arissa dengan Tengku Irsyad anak sahabat baiknya sendiri. Bagi Zara Arissa, tindakan papanya suatu arahan yang menyakitkan hati dan jiwa. Bukan kasih sayang suami yang dipinta, cuma perhatian papa dan mama yang didamba. Walau bagaimana kuat mengelak, Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By 阿里·可汗 , 威廉·派屈克
————肉眼看不見的微小生物,才是對人類性命的最大威脅———— 從流感、漢他病毒、伊波拉病毒、炭疽病恐怖攻擊到SARS 從非洲、南美、波斯灣、亞洲到美國,為阻止流行病大爆發 25年資深防疫專家與最狡滑無情敵人的精采交手 同時揭開讓時疫雪上加霜的驚恐和貪腐真相   ◤醫療版《CSI》,面對神秘病原、變異病毒,看疾病偵探與致命傳染病對決的內 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Katie Khan
'A bold new talent' Matt Haig 'The most unique love story I've read in years' Rowan Coleman Ninety minutes. A few years from now, not too far in the future, two people meet. It is a classic story of boy meets girl. Except that it's not. When we find them, they have an hour and a half left. Unless they can save themselves, they won't survive. The clock is ticking. Bittersweet and life-affirming, Hold Back the Stars is the love story of the yea Learn More
USUAL: RM39.95

NOW: RM 39.95 (-0%)

MEMBER: RM 35.96 (-10%)

By 種村有菜
●天使般純潔心靈的惡魔公主,愛上了人類男孩的禁斷之戀。 ●全2集同時發售! 吉賽兒,出身惡魔界名門的公主殿下。 6年前,她喜歡上了賭上性命,拚死向她許願的椎名一立。 吉賽兒為了達成一立的願望,以及讓自己的戀情修成正果,變身為人類來到一立的身邊。 但一立的性格卻變得和當初吉賽兒相遇時完全不同。 而且他還有個重大的祕密──!? Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By 種村有菜
●天使般純潔心靈的惡魔公主,愛上了人類男孩的禁斷之戀。 ●全2集同時發售! 為了達成一立的願望,吉賽兒解除了變裝,現身於一立面前。 正當吉賽兒使盡全力要完成一立願望的那一瞬間, 隨侍在她身旁的馬索加吉卻發生異變, 恢復了過去的記憶,並打算抓住吉賽兒。 一立能夠幫助耗盡力量的吉賽兒嗎!? 惡魔與人類的戀愛故事,令人感動的完結篇 Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By Jessica Gunderson , Sabrina Miramon
You know the story of Snow White and the Seven Dwarfs, or do you? Did you know Snow White was a secret agent? Or the seven dwarfs were really sled dogs in the arctic? Navigate through three different versions of the classic fairy tale. In this story, YOU CHOOSE how it ends. Will you get your happily ever after? Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By Parag Khanna

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

" Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By 史考特·貝里納托
  ★《哈佛商業評論》首度公開資料視覺化的祕密   ★第一本結合科學數據、視覺思維、設計美學與溝通心理的簡報工藝全書   ★一張好圖表不是從畫圖開始,而是從思考開始!(資訊圖表講師、INSIDE主編 李柏鋒)   ★圖表界的新約聖經,我一輩子就在等這個東西。(簡報奉行創辦人 RainDog 雨狗)   連《跟誰簡報都成功》作者、簡報教母南西。杜 Learn More
USUAL: RM104.70

NOW: RM 83.76 (-20%)

MEMBER: RM 83.76 (-20%)

By Arina
Never hate yourself. Stop saying you're not beautiful, it's like you're sayng that God's creations are hideous. If you are beautiful inside, no doubt your outside will shine. It just takes the right person to see it. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Sabrina Jeffries
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Petrina Cliff , Kirstie Grainger
The Get ready for... Student's Book is packed full of engaging and fun activities to help students achieve success in the CYLET examinations.

Featured in the Student's Book are exam style practice questions and mock tests, so that learners know what to expect and can sit the test with confidence.There is also a wide variety of activity types, including speaking activities, puzzles, and labelling activities, which keep children interested and engag Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Marina Mustafa; Sara Khong
ONE-POT WONDERS is a collection of recipes that offers something for everybody—with a focus on home-made, convenient and healthy meals. These recipes feature a variety of foods—beef, chicken, seafood and beans—and include a balanced mix of heavy and light meals. To demonstrate the versatility of the PHILIPS All-In-One Cooker, we have included common everyday dishes alongside extraordinary creations that are easy to make at home. Using the slow-cooker mode, we can brin Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Chong Woon Lee , Marina Mustaf
Marina Mustafa and Chong Woon Lee have been cooking together and sharing recipes for almost 40 years. OUR MALAYSIAN KITCHEN is a bilingual collection of some of those recipes, which are also prepared by Malaysians at home and abroad. This collection reflects the true Malaysian spirit of Muhibbah, as represented by Marina and Woon Lee’s decades-long friendship and cooking adventures. May the flavours in this book bring Malaysians closer together, wherever they may be. Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By Petrina Cliff , Kirstie Grainger
The Get ready for... Student's Book is packed full of engaging and fun activities to help students achieve success in the Cambridge English Qualifications for Young Learners examinations.

Featured in the Student's Book are exam style practice questions and mock tests, so that learners know what to expect and can sit the test with confidence.There is also a wide variety of activity types, including speaking activities, puzzles, and labelli Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Petrina Cliff , Kirstie Grainger
The Get ready for... Student's Book is packed full of engaging and fun activities to help students achieve success in the Cambridge English Qualifications for Young Learners examinations.

Featured in the Student's Book are exam style practice questions and mock tests, so that learners know what to expect and can sit the test with confidence.There is also a wide variety of activity types, including speaking activities, puzzles, and labelling activit Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By 卡瑞納·伯格費爾特
瑞典第一大報得獎記者暢銷著作 銷售超過220萬冊   我想念人與人之間的互動。   和某人握手、擁抱某個人、親吻某個人的臉頰,   不論什麼都好。   我想念那些人們每天在做的小事,   大家認為理所當然的事。   這是一本透過剖析人性層面來深思罪與罰的書。   本書以近似小說筆觸和敘述的方式,撰寫真實人生的故事,而她希望透過這些 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By Vikas Khanna
Tired of soft drinks and smoothies? Shake up your tastebuds with Mocktails, Punches, & Shrubs, a truly unique collection of non-alcoholic cocktails that will excite and delight the senses. Enjoy over 80 simple and sophisticated mocktails, bursting with sweetness, spice, fragrance, and fruitiness. Learn how to mix up everything from Mango, Pineapple, and Chia Punch to Grape Coladas and Cinderella's Chocolate. Impress your friends with utterly unexpected flavour combination Learn More
USUAL: RM59.95

NOW: RM 59.95 (-0%)

MEMBER: RM 53.96 (-10%)

By Sharina Elisa
Fella diimplan cip berkomputer ke dalam otaknya. Sekaligus menjadikan dia kanak-kanak genius yang melampaui batas kebolehan manusia. Dia yang dilarikan oleh Dr. Imanina jauh ke dalam hutan, terselamat daripada turut menjadi mangsa dalam satu insiden yang meragut nyawa Prof. Farhan dan Prof. Amelia, ibu bapa Fella. Cip yang dicipta khas bagi tujuan ketenteraan itu menjadi buruan Ghaffar, penjenayah antarabangsa yang tidak pernah berhenti daripada terus menjejaki cip itu wal Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Sharina Elisa
"Aku ada benda nak cakap. Sebenarnya virus yang pengetua cipta tu tak ada kaitan langsung dengan apa yang berlaku sekarang ni. Cikgu Bell sendiri yang beritahu aku" - Wildan "Habis tu, siapa pengetua sebenarnya? Hantu? Mahluk asing?" - Sandra Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Sabrina Jeffries
USUAL: RM36.90

NOW: RM 36.90 (-0%)

MEMBER: RM 33.21 (-10%)

Written for both practicing mechanical engineers and students, FUNDAMENTALS OF CIVIL ENGINEERING is packed with comprehensive, practical and instant references to terms, formulae, graphs and tables. This book explains complex technologies through vivid, practical illustrations, informative features and in-depth discussion on current topics and developments in the field of engineering today. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Bay Mushawwir , Riduan A.Dullah , Teja Aretha , Ahmad Alkhani
pa kiranya kalau kau mampu berhenti berjalan, melutut perlahan sebelum bersimpuh sopan atau rebah sedar di pembaringan? Sekadar mana yang cukup untuk aku lukis-gambarkan kau dengan patah kata insan bertulis tangan. Tentang kau dan cerita yang mahu kau khabarkan. O Selmah O Selmah Daripada 56 nama pemilik jasad-badan, dengan 56 beza latar kejadian yang dihimpun menjadi satu naskah - perihal perempuan. Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Catharina Ingelman-Sundberg

From Catharina Ingelman-Sundberg, the author of the smash-hit The Little Old Lady Who Broke All the Rules, comes the third hilarious title in this much-loved series: The Little Old Lady Behaving Badly.

Nothing can stop The League of Pensioners, a wily gang of blue-rinsed rebels. They have a plan and to realize it they are going to need money, lots of money.

Martha and her friends set out to catch some of the biggest financial fish in the sea. In Learn More

USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Marina Mustafa
antara mimpi dan realiti,noura sendiri tidak pasti . Namun apa yang pasti,segala yang berlaku antara dia dan Vesa , bakal merungkai sebuah kisah yang akan mengubah hidup kedua-duanya Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 瑪莉娜·阿布拉莫維奇
  *本書為行為藝術教母,瑪莉娜・阿布拉莫維奇的自傳。   *本書有「三個瑪莉娜」:戰士的、靈性的,還有狗屁一樣的瑪莉娜,這部自傳是她50年以來最赤裸、最疼痛的自我審視。   *斯巴達式軍人家庭長大,紀律比愛重要;意志力造就了她的藝術生涯,渴求愛影響了她的人生。   *昔日與同是藝術家的情人共同創作,又戲劇性地分手;在表演 Learn More
USUAL: RM59.20

NOW: RM 59.20 (-0%)

MEMBER: RM 53.28 (-10%)

By Hussin Khan Bin Rahmatullah Khan
101 RESIPI DESTINASI MAKAN POPULAR PINANG Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Saniyasnain Khan
USUAL: RM16.90

NOW: RM 16.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.21 (-10%)

Lonely Planet: The world's leading travel guide publisher Lonely Planet Europe on a shoestring is your passport to having big experiences on a small budget, offering the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, what hidden discoveries await you and how to optimise your budget for an extended continental trip. Tour French chateaux, take boat trips to Greek beaches, hike past Bulgarian monasteries and glug Spanish wine; all with your trusted travel companion. Learn More
USUAL: RM165.00

NOW: RM 165.00 (-0%)

MEMBER: RM 148.50 (-10%)

By 卡塔琳娜·碧瓦德
  ★一出版即掀起國際旋風!美、英、德、法、西、義等25國版權售出   ★ 美國亞馬遜書店當月最佳選書   ★ GOODREADS書評網站上萬名讀者推薦   ★ 紐約時報排行榜暢銷書   ★ 英國「理察與茱蒂」讀書俱樂部選書   ★ 美國獨立書商協會 Indie Next #1 選書   ★ 博客來2016上半年外文選書   你我都是一本書,等著被翻閱、期待被了解。   饒 Learn More
USUAL: RM51.50

NOW: RM 51.50 (-0%)

MEMBER: RM 46.35 (-10%)

By Ai Morinaga
Aiko seorang editor majalah yang baru putus cinta. Akibat menampar kekasih baru bekas taman lelakinya di tempat kerja, dia disuruh mengambil cuti oleh bosnya. Namun ketika masih bercuti, dia diarahkan membuat liputan pertandingan berbasikal di Taiwan. Di sana dia bertemu jejaka pelumba basikal yang pendiam dan lebih muda. Sambil menikmati panorama dan makanan lazat negara tersebut, cinta mereka mula berputik. ‘Nanpuu’, sebuah kisah romantis yang difilemkan. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Marina Ekroos
  想過北歐式的生活,   除了改變居家裝潢之外,   你還可以把「北歐廚房」搬回家!   《北歐廚房的料理美學》收錄61道北歐料理提案,   有代代相傳的傳統美食,   有新舊融合的美味餐點,   22道前菜+21道主餐+18道甜點,   讓你的餐桌風景充滿北歐風情!      不像西式料理般多肉、多澱粉,   也不像中式料理般多油、多鹽。   Learn More
USUAL: RM57.10

NOW: RM 57.10 (-0%)

MEMBER: RM 51.39 (-10%)

By Katrina Leno

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

An intricately woven debut psychological mystery and a profound coming of age story for fans of Made You Up by Francesca Zappia and All the Bright Places by Jennifer Niven.

"Introduces a fierce Learn More

USUAL: RM39.90

NOW: RM 17.00 (-57%)

MEMBER: RM 17.00 (-57%)

By 瑪麗娜.柯拉可芙斯基
★ Amazon.com 亞馬遜讀者評價4.5顆星   ★《哈芬登郵報》、《快公司》雜誌等多家媒體推薦報導   網路興起,中間人沒消失,反而愈來愈多,也更重要,   其實,我們都是中間人,但很多人完全不自知。   掌握六大心法,讓你在成為一流的中間人。   本書整合經濟學、社會學和心理學的最新研究,   獨家傳授中間人的成功心法,   無論 Learn More
USUAL: RM54.30

NOW: RM 43.44 (-20%)

MEMBER: RM 43.44 (-20%)

By Marina Mustafa
EVERYTHING SAMBAL is a cookbook for Malaysians, After all, all Malaysians love sambal. Marina Mustafa kicks things off with a basic sambal tumis recipe and from there, goes on to show how it can be used in 30 well-loved Malaysian dishes. Who would have thought that one simple sambal can be used to make Ayam Percik, Sambal Udang Petai, Spicy Beef in Soya Sauce, Pandan Chicken, Mee Bandung, Stingray with Asam Pedas, Chilli Crab and even Pineapple and Salted Fish Gulai? Writt Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Qaseh Farina
Benci? Tidak sesekali. Semakin lama, semakin mencintai... Suka Ayin ? Oh ! Please... bukan taste Yayalah ! Ayin tu, berlagak ya ampun. Harapkan muka saja handsome, tapi perangai hampeh ! Namun, perasaan mula berubah selepas mengetahui kenapa Ayin jadi begitu. Bahagia berbunga apabila Ayin mula meyedari kewujudannya, tetapi hanya seketika. Ooo.. Kau tak layan aku ya, Sinar? Tak apa..Cara halus tak jalan, aku buat cara kasar. Cara baik tak dapat, aku buat cara jahat. - Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Marina Umezawa
Begitulah Nobara dipinang teman lelakinya Touga, seorang pelakon pentas. Nobara ingat kehidupan harian penuh bahagia akan bermula tapi...?!! Selain jejaka tajuk utama ada juga jejaka kaca mata, jejaka umpama serigala dan jejaka butler... Kemunculan jejaka kacak di sini sana! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Nurina Feeza
Maira Qaisarah - Cukup terkenal dengan gelaran Miss Selamba! Siapa sangka dialah manusia pertama yang berani lawan cakap bos! Berani disumbatnya bubur ayam Mc Donalds dalam mulut bos ketika sakit? Nampak tak, tahap keberanian dia? Muka selamba, siap tersengih macam kerang busuk lagi. Otak wayar putus pun ada! Iqram Fattah - Digelar Mr Singa kerana muka ketat sepanjang masa. Satu pejabat takut dengan dia, kecuali Maira. Sebab itulah dia digelar Mr Singa. Tetapi dia ni baik Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Siti Zarinah
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

1-153 of 153

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
*

Back to Top