0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' SYUHADA SAFIAN 'Found 14 Related Products
Filtered By
author
By SYUHADA SAFIAN
Ana benar - benar terkelu. Berat sekali tuduhan yang Idah lontarkan buat Ana. Yang paling Ana terkilan, Idah sanggup marakhan ibu. Ana tahu, hati Idah benar - benar panas saat ini. Adakah ungkapan " Gomenasai " mampu menyejukkan hati Idah. Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By SYUHADA SAFIAN
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By SYUHADA SAFIAN
Menjadi gadis backpackers di bumi gajah putih merupakan Impian buat Hana, Ekin, Syirah dan Kila. Namun, perjalanan leih 10 jan dengan Hatyai Express atas tiket persembahan teater yang disertai Syirah berubah menjadi sebuah mimpi ngeri bersiri. Tanpa mereka sedari, wang bernilai ratusan ribu ringgit terus menghantui tanpa henti. Makin jauh dibuang, makin banyak masalah yang datang! Bagaimana nasib mereka? Mampukah kebijaksanaan Hana, keberanian Kila, Kekalutan Ekin, termasukl Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By SYUHADA SAFIAN
Aku ada sekumpulan kawan yang pelik. Nak tahu apa peliknya? 1. Budak Pelik 1 - Budak lelaki milenium yang terperangkap dalam dunia manusia purba. Dia ni terlepas dari muzium agaknya? 2. Budak Pelik 2 - Makan buku, tidur buku,mandi buku. Dia ni punyalah genius. Aku syak, dia minum air rebusan buku kut. 3. Budak Pelik 3 - Dia ni pemburu alien. Makin lama, aku rasa dialah alien yang sebenarnya. 4.Budak Pelik 4 - Ratu Jatuh. Rekod jatuhan tertingginya ialah 77 kali sehari. Tapi s Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Syuhada Safian
“Jadi maksud Ana, Sleepover Sweet Muslimah itu lebih kurang macam... Sesi pillow talk kita tempoh hari?” Ina menyoal seraya mengembalikan ingatan Ana pada saat ini. “Ina setuju! Perkara ini hasrus dipercepatkan. Kalau boleh, kita jalankan semasa cuti penggal pertama ini, nak?” cadang Ina. Ana tak sangka, program yang pada mulanya berjalan dengan lancar berakhir dengan satu tragedi yang menyeramkan. Secara tiba-tiba, kehilangan Lina, gadis pintar di sekolah kam Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 10.32 (-20%)

MEMBER: RM 9.68 (-25%)

By Syuhada Safian
“Ana nampak apa yang berlaku semalam...” Ana segera menuturkan kata-kata itu. “Jangan masuk campur urusan saya. Sebelum apa-apa yang berlaku pada awak, lebih baik awak menyerah kalah. Berikan kemenagan itu pada saya. Faham??? Alya bersuara dengan nada keras. Menjadi peserta dalam Act-Venture Games sememangnya detik yang sudah lama Ana nanti-nantikan. Tapi Ana tak sangka, sukan ekstrem ini sangat mencabar mental dan fizikal. Satu demi satu kejadian aneh berlaku. Yang Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Syuhada Safian
“WEEEEEEE!” Cantiknya belon Amani! Haaa... Cuba tengok ni... Ada bentuk buah, haiwan dan bentuk makanan. Semua comelcomel!!! Ooh La La! Tapi kan... S w o o o s h h h ! ! ! Alamak, belon Ooh La La Amani dah hilang! Uhuk! Uhuk! Siapa yang ambil belon Ooh La La Amani? Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Syuhada Safian
Wah, banyaknya kucing yang sayangkan Luqman! Tapi, mana Comel, kucing peliharaan Luqman ni? Comel bersembunyi lagi ke? Luqman harap Comel tak sedih dengan Luqman sebab Luqman selalu main dengan kucing dan haiwan-haiwan yang lain. Kalau boleh, Luqman nak sayang dan jaga semua haiwan di dunia ni. Barulah kita semua gembira! Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Syuhada Safian
Kawan - kawan, Amani ada 1 rahsia tau. Rahsia tentang sayur - sayur yang bertukar menjadi raksasa hijau di dalam pinggan Amani. Takutnya! Tapi mama kata, Amani kena perlu atasi rasa takut ini. Amani perlu tewaskan raksasa hijau itu. Nak tahu caranya? Kawan - kawan kenalah baca buku ini! Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Syuhada Safian
ANA #INSTAFAMOUS Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 10.32 (-20%)

MEMBER: RM 9.68 (-25%)

By Syuhada Safian
SNAS : ANA IDOLISTA Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 10.32 (-20%)

MEMBER: RM 9.68 (-25%)

By Syuhada Safian
“Oh My Allah! Guys, you have to look at this!” ujar Syira. Wajahnya cuak. “Ni ke water rafting? Ekin tak nak masuk lah!” ujar Ekin yang sudah mula hendak menangis. “Ekin, janganlah macam ni. Hana pun takut juga. Tapi Hana yakin insya-Allah tak ada apa-apa,” ujar Hana yang menjadi penenang untuk kesekian kalinya itu. “Tapi, Kila tengok gambar dalam telefon Syirah tu macam berbahaya je,” balas Akila yang menambahkan semula ketakutan Ekin. Ekin, Syirah, H Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Syuhada Safian
SNA : DETEKTIF AMANI BERAKSI Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Syuhada Safian , Farish
WAHHHHHH! Seronoknya Taman Gula-Gula Amani!. Taman Gula GulaAmani ada macam-macam bentuk tau. Ada pohon gula-gula kapas yang besar, gelongsor coklat susu yang menyeronokkan dan lolipop gergasi yang berwarna-warni. Menariknya! Semua gula-gula Amani nampak lazat dan sangat sedap! Sekarang Amani nak tanam lebih banyak gula-gula lah! Tapi, Along tak bagi Amani tanam gula-gula! Arghhh,kenapa pula ni???! Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

14 Item(s)

*

Back to Top