0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Sango HARUKAWA 'Found 11 Related Products
Filtered By
author
By Sango HARUKAWA
Lelaki mencurigakan, Oguri Mushitarou terlibat dalam kedua-dua kes pemenjaraan Kunikada dan kematian penulis novel misteri yang menimbulkan kontroversi masyarakat, semuanya mengikut rancangan Dostoyevsky. Perkara ni memaksa Ranpo adakan pertarungan sengit dengan Mushitarou yang mempunyai kuasa luar biasa melenyapkan semua bukti jenayah, 'Jenayah Sempurna', tapi?!! Penahanan Dazai, pergerakan di sebalik tabir organisasi misteri 'The Decay of Angels' dan ledakan kes pegawai t Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Sango Harukawa
Atsushi is trying to prevent the fall of Moby Dick that will destroy Yokohama, but his progress is blocked by Akutagawa, who has also boarded the white whale. Trapped in a three-way standoff with Fitzgerald, they quickly find themselves helpless against the immense power of the Guild leader's "The Great Fitzgerald" Ability. Despite their mutual hatred, Atsushi and Akutagawa improvise a strategy to foil the Guild, but... The stormy Guild Arc finally reaches its conclusion! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Sango Harukawa
The Port Mafia begins to move according to the strategy laid out by Mori Ogai. The grievously wounded Akutagawa hunts down the cleric of the Guild, Hawthorne – but why has Ogai sent Nakahara Chuya on a solo mission to track down the base of the Armed Detective Agency...?! Meanwhile, the team of Kunikida & Tanizaki initiates a frontal assault on the Guild, taking on the mind-blowing Abilities of Steinbeck and Lovecraft! The tactical strategies of the 3 organisations colli Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Sango HARUKAWA
Akhirnya Port Mafia mula bergerak menggunakan strategi Mori Ougai. Akutagawa yang cedera seluruh tubuh memburu paderi The Guild, Hawthorne. Tapi apa pula niat Ougai menghantar Nakahara Chuuya seorang diri untuk jejaki kubu Agensi Detektif Bersenjata...?!! Selain tu 'Kumpulan Kunikida & Tanizaki' akhirnya menyerang The Guild dari depan, menentang kuasa luar biasa Steinbeck dan Lovecraft yang menjangkaui akal manusia biasa! Pertembungan strategi taktikal tiga organi Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Sango Harukawa
Pertarungan dengan The Guild berakhir dan agensi detektif bersama Port Mafia bersetuju untuk adakan gencatan senjata buat seketika waktu. Atsushi buat keputusan untuk terima permintaan menyiasat kemalangan trafik yang melibatkan kematian, manakala Kunikida pula terjebak dalam sebuah insiden pengeboman dan berdepan dengan realiti hidup mengikut idealisme. Ketika rakan Kunikida yang juga bekas anggota agensi detektif, gadis sopan berambut hitam, anggota eksekutif Mafia dan ra Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Sango Harukawa
Together with Nakajima Atsushi, Izumi Kyoka begins work as a new employee of the Armed Detective Agency. As the two of them are adjusting to their duties, Kyoka's former mentor in the Mafia - Ozaki Koyo - suddenly appears to take Kyoka back! No longer able to avoid confrontation with the Mafia and the Guild, the Agency prepares to resist to the bitter end under Fukuzawa's orders. The curtains rise on a pitched battle between three organisations of Ability Users! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Sango HARUKAWA
Izumi Kyouka mulakan tugas pertamanya sebagai ahli baru detektif agensi bersama Nakajima Atsushi. Diorang baru je nak sesuaikan diri bila tiba-tiba bekas mentor Kyouka ketika dalam mafia dulu iaitu Ozaki Kouyou datang menyerang untuk bawa balik Kyouka! Agensi detektif turut diheret ke dalam perbalahan antara mafia dengan The Guild, menyebabkan Fukuzawa terpaksa keluarkan arahan untuk bersedia dengan serangan balas secara kemas dan teliti. Pertarungan sengit tiga organis Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Sango Harukawa
Nakajima Atsushi mulakan tugas harian biasa sebagai detektif bersama Miyazawa Kenji dan Kyouka pula diterima jadi ahli agensi detektif baru. Ketika perselisihan dengan Port Mafia baru mula reda, kumpulan orang berkuasa luar biasa dari Amerika Utara yang sukakan kekecohan, 'The Guild' diketuai oleh Fitzgerald, datang serbu pejabat agensi detektif pula! Fitzgerald mahukan sesuatu dari Fukuzawa, tapi...?!! Manakala pembunuh upahan The Guild yang eksentrik, Montgomery, c Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Sango Harukawa
Seorang remaja bernama Nakajima Atsushi dihalau dari rumah anak yatim dan tiba kat Yokohama. Kebetulan dia menyelamatkan seorang lelaki yang lemas dalam sungai lepas gagal bunuh diri. Memperkenalkan diri sebagai Dazai Osamu, dia salah seorang ahli 'Agensi Detektif Bersenjata' iaitu sebuah organisasi terdiri daripada orang berkuasa luar biasa. Dazai sepatutnya menyiasat kes 'harimau makan orang' yang dilaporkan tiba-tiba muncul kat kawasan tu. Atsushi yang seperti ada kaitan d Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Sango Harukawa
Lepas pertarungan sengit dengan Akutagawa berakhir, Nakajima Atsushi dibawa ke bilik rawatan agensi. Setelah sedar, dia nekad lari supaya tak bahayakan agensi lagi. Tapi mafia tanpa belas kasihan menghantar Hirotsu Ryuurou dari unit perang 'Black Lizard'. Agensi detektif juga diserang Kajii Motojirou: penggila bom, Izumi Kyouka: gadis kecil berkimono dan ramai lagi ahli mafia berkuasa luar biasa! Aksi pertarungan kuasa luar biasa kini masuk Volum 2! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Sango Harukawa
Selepas puas diperguna mafia, gadis kecil bernama Izumi Kyouka akhirnya cuba bunuh diri. Nakajima Atsushi selamatkannya sambil cuba korek rahsia mafia dengan belanja dia makan tauhu. Ketika leka dalam suasana aman tu, Atsushi tiba-tiba ditangkap mafia lepas diperdaya Akutagawa. Dazai yang dikurung pula dilawati manusia paling dia benci, bekas partner zaman mafia dulu, Nakahara Chuuya! Dazai Osamu Iwn. Nakahara Chuuya dan Akutagawa Ryuunosuke Iwn. Nakajima Atsushi! Ap Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

11 Item(s)

*

Back to Top