0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Syuhada Safian 'Found 19 Related Products
Filtered By
author
By Syuhada Safian
Wah, banyaknya kucing yang sayangkan Luqman! Tapi, mana Comel, kucing peliharaan Luqman ni? Comel bersembunyi lagi ke? Luqman harap Comel tak sedih dengan Luqman sebab Luqman selalu main dengan kucing dan haiwan-haiwan yang lain. Kalau boleh, Luqman nak sayang dan jaga semua haiwan di dunia ni. Barulah kita semua gembira! Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.18 (-25%)

MEMBER: RM 8.18 (-25%)

By Nurul Ain Syuhada
“Kau ni ahli sihir eh?! Kau yang sebabkan aku patah kaki!” “Aku bagi tahu apa yang aku nampak aje!” Zap! Teringatkan ejekan demi ejekan sewaktu dia masih kecil itu buat jantung Mareeya bagai direntap. Semuanya bagai deja vu. Sebolehnya dia tidak mahu kelebihan itu. Mampu melihat masa depan dari anak mata seseorang? Itu semua malapetaka baginya. Mareeya berdoa semoga suatu hari nanti dia menjadi manusia yang normal. Tapi… Setelah 24 tahun memiliki kebolehan itu, ti Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Syuhada , Aisyah , Era
Nasihat Nabi Kita adalah himpunan hadis-hadis Rasulullah SAW dan disertakan dengan cerita yang menarik dan penuh manfaat sebagai rujukan kepada kawan-kawan! Pelajari cara Rasulullah SAW menjaga silaturahim. Cara Rasulullah SAW bekerja dan beribadah. Serta pelbagai lagi sunah Rasulullah SAW. Selamat membaca. Semoga kita tergolong dalam kalangan umat yang mencintai dan dicintai Rasulullah SAW. Selamat membaca. Semoga kita tergolong dalam kalangan umat yang mencintai dan cinta Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Syuhada Safian
Kawan - kawan, Amani ada 1 rahsia tau. Rahsia tentang sayur - sayur yang bertukar menjadi raksasa hijau di dalam pinggan Amani. Takutnya! Tapi mama kata, Amani kena perlu atasi rasa takut ini. Amani perlu tewaskan raksasa hijau itu. Nak tahu caranya? Kawan - kawan kenalah baca buku ini! Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Nuruk Ain Syuhada
Selepas pemergian kedua orang abang kembarnya, Nur Aina yang lebih dikenali Nunu mula dipersiakan kedua orang tua apabila mereka lebih memilih kerja daripada dirinya sendiri untuk mengubat luka perit kehilangan anak kembar itu. Tertekan dengan perlakuan kedua orang tuanya, Nunu sentiasa membuat masalah di sekolah hanya untuk meraih perhatian dan sedikit masa dari orang tuanya. “Bukan salah dia orang I’m spoiled! Ayah pernah cermin diri tak? Bilanya mama dengan ayah ada m Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Nur Syuhada
USUAL: RM16.90

NOW: RM 16.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.21 (-10%)

By Nurul Ain Syuhada
MARYAM, gadis yang umurnya kian lanjut usia dan belum terbuka pintu hatinya buat sang arjuna setelah pernah dikecewakan… Sehinggalah dirinya mula didatangi seseorang yang baik bicaranya, murah dengan senyumannya. Tanpa diduga, mereka berdua menetap di bawah satu kondo yang sama! “Kenapa saya tak pernah nampak awak?” – MIKAEL “Resident kat sini mungkin beribu. Probability awak nak terserempak dengan saya macam satu nisbah tujuh ribu. So, memanglah kita tak pernah t Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Syuhada Safian
ANA #INSTAFAMOUS Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Syuhada Safian
SNAS : ANA IDOLISTA Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 9.68 (-25%)

MEMBER: RM 9.68 (-25%)

By Syuhada Safian
Terima Kasih Allah!' adalah lanjutan daripada novel 'Yeay... Ramadan Datang Lagi' dan 'Hmm... Dugaannya Berpuasa Ni...'. Tajuk 'Mama Tak Puasa Ke?', mengungkap hari-hari tertentu dalam sebulan yang membenarkan seorang perempuan yang telah akil baligh untuk tidak berpuasa di bulan Ramadan. Nenek sebagai pembimbing bertanggungjawab menerangkan perkara tersebut kepada Amani. Tajuk 'Saat al-Quran Turun Ke Bumi' pula menceritakan tentang bagaimana Allah SWT menurunkan al-Quran kep Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Syuhada Safian
REVOLUSI SATRIA BULAN BINTANG 5 Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By Syuhada Safian
Siri Terima Kasih Allah ini memberi pendedahan awal sains kepada kanak-kanak tentang sains penciptaan dan kejadian. Beberapa tema yang telah dipilih iaitu deria, anggota badan, organ tubuh dan alam semesta merupakan aspek yang paling hampir dengan dunia kanak-kanak. Siri Terima Kasih Allah ini akan menunjukkan secara sederhana dan ringkas beberapa ciptaan yang Allah kurniakan kepada kita dalam bentuk cerita dan ilustrasi yang menarik agar mudah difahami. Selain menyediakan ba Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Syuhada Safian
Ima nak jadi doktor clown juga?” tanya Dr Sway menginginkan kepastian. “Haah. Ima suka Dr Sway dan Dr Rara. Doktor berdua baik sangat. Suka buat kami ketawa,” jawab Ima bersungguh-sungguh. Dr Sway terharu. Walaupun terpaksa ‘tinggal’ di wad pediatrik selama beberapa bulan, namun ia jelas tidak meruntuhkan semangat Ima. Ima, pesakit leukemia di wad 151 tetap ceria untuk menghiburkan setiap penghuninya. Dia mahu menjadi doktor badut seperti Doktor Sway dan Dok Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Nurul Ain Syuhada
HUBUNGAN baik yang terjalin di antara Elman dan Hannah sejak dari kecil retak dek satu insiden. Walaupun bukan salah Hannah, namun gadis itu tetap bersalah pada pandangan mata Elman hinggakan lelaki itu membencinya sehingga mereka melonjak dewasa. Perasaan SAYANG itu bukan susah untuk menjadi BENCI... Kerana harta, Elman akur dengan permintaan ibu bapanya asalkan harta keluarganya tidak jatuh ke tangan orang lain. Walaupun dulu memang sayang, dulu memang cinta, namun peras Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Syuhada Safian
“Eh, Auni pun ada? Jomlah kita rehat samasama,” ajak Delisya pula. “Tak apalah Delisya, Auni rehat dengan Aisya nanti,” tingkah Auni. Dia terpaksa berbohong. Dia tidak mahu Safiya bertambah sakit hati terhadapnya.A uni dan Safiya merupakan sahabat baik. Namun disebabkan satu peristiwa, hubungan mereka menjadi renggang. Sejak hari itu, Safiya tidak mahu bertegur sapa dan cuba menjauhkan diri daripada Auni. Hal itu membuatkan Auni berasa bersalah dan cuba untuk berbaik Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Nur Ain Syuhada
“Alfan dengan Dyla dah habis. Maaflah. Dyla memang tak pernah suka kat Alfan pun sebelum ni. Maaf bagi harapan.” “Dyla tahu Alfan tak pernah pandang perempuan lain selain Dyla, kan? You are my first love! Waktu Alfan nak SPM, kenapa baru sekarang bagi tahu?” Semua orang ada kisah silam masing-masing. Cuma yang bezanya, kisah itu tamat begitu sahaja. Tapi tidak pada Nur Haidyla dan Alfan. Kisah silam membawa mereka kepada sebuah dendam dan penyesalan. “... Kau Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Nur Ain Syuhada
"Oi cicak kobeng! Ayat aku tu! Yang kau sibuk-sibuk ciplak buat harta sendiri pulak apahal? Ayat aku tu milik aku secara rasmi tau tak!" Aku semburkan ayat-ayatku dihadapan wajahnya. Nur Alia Airysha, seorang gadis yang datang dari kampung ke Kuala Lumpur dengan niat untuk mengumpul duit demi keluarga dan membiayai kos pembelajarannya. Dengan bantuan sahabat Alongnya, Kak Yati, Airysha bekerja di sebuah butik terkemuka yang dimiliki oleh Datin Aleeya. Muhammad Danial Fr Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Syuhada Safian
“Oh My Allah! Guys, you have to look at this!” ujar Syira. Wajahnya cuak. “Ni ke water rafting? Ekin tak nak masuk lah!” ujar Ekin yang sudah mula hendak menangis. “Ekin, janganlah macam ni. Hana pun takut juga. Tapi Hana yakin insya-Allah tak ada apa-apa,” ujar Hana yang menjadi penenang untuk kesekian kalinya itu. “Tapi, Kila tengok gambar dalam telefon Syirah tu macam berbahaya je,” balas Akila yang menambahkan semula ketakutan Ekin. Ekin, Syirah, H Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Mohd Safian Zakaria
MUKZIJAT ZIKIR-ZIKIR ASMAUL HUSNA - UNTUK LELAKI Learn More
USUAL: RM3.50

NOW: RM 3.50 (-0%)

MEMBER: RM 3.15 (-10%)

19 Item(s)

*

Back to Top