Best of 2021
Best of 2021
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' UNDER18 ATTITUDE 'Found 4 Related Products
Filtered By
seriesname
By Zint
Ada lelaki misteri muncul kat sekolah dan ajak diorang cari alien. Kejap! Mick kenal lelaki tu? Apa hal nak kena cari alien pula?CUBA DULU, BRO!Idea Mick untuk cekau duit nak beli instrumen muzik kena tolak mentah-mentah dengan Vax. Teruk sangat ke idea tu?!!JRENGGG~Krez jumpa musuh lama, bos gengster yang buat kerja haram!READY, FIGHT!Kasi sapu jilid 5 ni sampai habis!!! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Zint
Kat sekolah Vax, Krez dan Mick ada pelajar baru yang buat Mick angau + tak keruan! Wow, cun sangat ke dia. Jeng Jeng!Krez pula tiba-tiba mood swing sebab kawan lama datang bersemuka. Huh? Krez ada rahsia tersembunyi?Oh no!Apa-apa pun, jaming tetap on. Barulah boleh join metal show!Wohoo!Jilid ke-3 lebih mantap, beb! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Ada pelajar cun + bijak kat sekolah Vax and the gang terdesak minta tolong? Pertolongan apa agaknya sampai Vax kena jadi... perempuan? Seriuslah?!! Tapi siapa sangka senakal-nakal diorang, dalam hati ada taman rupanya! Sanggup jugalah hulurkan bantuan. Fuh... Unbelievable! Tolong tu, tolong juga. Tapi jamming jangan lupa. Let's rock, guys~! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

4 Item(s)

*

Back to Top