0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Yan 'Found 301 Related Products
Filtered By
author
By Michael Yang
  不必練習一萬個小時,只要50回的練習,   即可熟能生巧,攻克英文重大考試!   掌握勢必出現及占比分高的「克漏字」、「閱讀測驗」兩大題型+   經考生實證的「抓補法」解題3步驟,   輕鬆Catch學測、指考、英檢、多益等各大考試。   ★主題多元,閱讀更有樂趣   全書精選50回短篇、長篇內容,網羅各大考試常考主題文章,難易度由淺 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By 雅尼斯·瓦魯法克斯
  「給爸爸一點時間,我要帶妳參加一場思考世界的實驗」   世界上不公平為何這麼多?   「市場社會」到底出了什麼事?   以及人類遇上資本主義後的一切問題與挑戰。   本書作者雅尼斯.瓦魯法克斯曾在各類場合出現在各國元首、諸多專家會議以及世界無數的學生面前。現在,這位著名的行動主義者及前任希臘財政部長,要面對一位重要且難 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By Dhiyana
“Nama Uncle, Ryan. Ali boleh panggil Uncle Ryan.” – ULTHAF DARYAN Perkenalan singkat itu membuatkan Ryan dan Ali semakin rapat dan mesra. Dan melalui Ali juga lah Ryan bertemu semula dengan Aileen, selepas enam belas tahun berpisah. Rasa yang sekian lama terpendam di dalam hati terasa kembali segar dan menggebu. Demi untuk Ali, Ryan sanggup bertukar menjadi Mr. Nanny. Menemani dan melayani Ali setiap hari tanpa jemu. Tumpahnya kasih dia pada Ali melimpah ruah. Aileen y Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 凱莉安·佩崔西
  藏肉達人變身炫腹美人!   不挨餓!0運動!快速瘦!不復胖!   好萊塢巨星御用 凱莉安醫師   公開20年來幫助數千人成功剷腹的祕密   只要短短10天,體重少6公斤,腰圍少14公分!   風靡美國、名人巨星盛讚的骨頭湯   遠勝肉毒、拉皮、晚霜的「液態黃金」   將讓你由裡到外、全身上下美出新高度   關於腹部脂肪的4個誤解:   · Learn More
USUAL: RM84.70

NOW: RM 84.70 (-0%)

MEMBER: RM 76.23 (-10%)

By 吉姆·麥考米克 , 瑪莉安·卡林區
一本讓你搖身變成金牌業務員的銷售實戰祕笈! 賣產品、賣觀念、賣服務,賣什麼都可以成交!   如何解讀潛在客戶的語氣與動作?   怎樣展現自己的舉止及態度?   從搖頭拒絕到握手成交,「身體語言」就是最關鍵的鑰匙。   你有過這種經驗嗎?   約客戶談生意的時候,對方無意識地旋轉手上的筆;   向客戶做簡報時,對方老是瞄手機或眼 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Jason Shyang
THE POTATO COUPLE 3 : MEMORIES OF YOU AN Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 22.43 (-25%)

MEMBER: RM 22.43 (-25%)

By Dr Bryan E . Robinson
"People are our most important asset." Every company pays lip service to this platitude, but how many companies really embrace it? People are what sustain--or ruin--your brand. If your people are not excited about the company, indifferent, or even alienated from it, your competitive advantage will disappear. In The Ultimate Competitive Advantage, FranklinCovey experts Shawn D. Moon and Sue Dathe-Douglass lay out the steps leaders can take to tap into their companies' most v Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

By Hasif Rayyan
Hasif sudah lama tidak didatangi lembaga hitam yang mengganggunya sejak remaja. Sebelum ini, lembaga itu selalu mengancam Hasif dengan fikiran-fikiran negatif sehingga memberi kesan kepada kehidupan seharian dan perhubungannya dengan orang sekeliling. Jika bukan disebabkan sahabat baiknya Rakzhan, yang sentiasa membantu mempertahan dan melindungi Hasif, dia tahu sudah lama dia akan tewas di tangan lembaga itu. Namun satu hari, entiti yang ditakuti itu muncul kembali dalam Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By 亚当·布赖恩特
这是一场关于“领导力”的对话。此书的原始素材来源于作者采访记录,因此行文多由对话组成,类似于一场关于“领导力”的热烈讨论,轻松易读。 来自七十多位CEO的经验之谈。所谓名师出高徒,这本书书中揭示的管理艺术并非一家之言,而是“百家争鸣”,其中涵盖了七十余位美国大型公司高管的管理和领导经验,为诸多有志于修炼“领导力”的读者提供 Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By 柯比·布萊恩
★我從沒見過像他這麼堅定追求卓越的球員,因為他知道:要成為最棒的球員,需要拿出和別人不一樣的做法。──保羅.蓋索,隊友 ★這本書就是一扇窗,讓你窺見一位籃球大師的內心世界。──菲爾.傑克森,教練 ★當我聽到人們說自己從曼巴精神中得到啟發,我就覺得一切的努力、所有汗水、每一個凌晨三點起床練球的時刻都值得了。這也是我寫本 Learn More
USUAL: RM153.85

NOW: RM 153.85 (-0%)

MEMBER: RM 138.47 (-10%)

By 艾力克斯·班納楊
  「我的人生究竟要幹什麼?」   你曾經問過自己這個問題嗎?你又得到什麼回答呢?   這個問題就是本書的起點,因為有一個人急迫地想知道答案。   這個人是艾力克斯‧班納揚,在大二之前,他的人生還真的不怎麼精采。   他父母是伊朗人,以難民身分移民到美國,胼手胝足養大三個小孩。    他在學業上從不是特別突出,也不是學校裡 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Suri Ryana
“Marry me, señorita.” - Isa Alejandro. Tak habis-habis lelaki kacukan Sepanyol itu melamar Sofiy Leia sehingga gadis itu kusut dan serabut dibuatnya! Takkanlah nak terima lamaran lelaki yang baru dikenalinya tak sampai seminggu itu? Sudahlah lepas laku. Pengetahuan agama lelaki itu pulak boleh dikatakan zero! Atuk dan nenda pun susah nak percaya yang cucu mereka mahu memilih gadis Muslimah seperti Sofiy sebagai bakal isteri. “Lain pulak taste dia kali ni, abang Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 23.90 (-20%)

MEMBER: RM 23.90 (-20%)

By Aireen Aryana
Kay Dhamina muncul di Syarikat Fantasia Interior Design dengan satu misi. Misi mencari jawapan kepada siapa yang menyebabkan adiknya Rose Dhamia menderita Anhedonia. Pasti tekanan yang diterima Rose sangat hebat semasa bekerja di syarikat itu. Apa yang berlaku sebenarnya? Lebih menghairankan Kay, semua orang termasuk keluarganya sengaja merahsiakan perkara sebenar daripadanya. “Kalau betul, biar Kay yang cari dan gali sendiri rahsia yang semua orang cuba simpan ni. Dan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Bernice Narayanan
Tun was building a boat in Langkawi. Being a celebrity of sorts, anything he did was welcomed and talked about. And everywhere he went, a crowd was ever present. Building a boat was mega newsy for the people of Langkawi. he was constatntly asked about the name of the boat. "Apa nama?" "Apa nama?" (What's the name? What's the name?) The lighter side of the former Prime Minister rose to the occasion and he named his boat 'Apa Nama'. I looked at Tun in disbelief. "You a Learn More
USUAL: RM50.00

NOW: RM 40.00 (-20%)

MEMBER: RM 40.00 (-20%)

By Nurul Asmayani , Ami Susiani
Koleksi Kisah Penyuntik Semangat Anak-anak Agar Rajin Solat dan Puasa. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By 柳瀨久美子
  風靡全球的美味可麗餅   簡單快速!一支平底鍋就能完成   多樣麵糊配方X餅皮繽紛摺法X超百搭餡料   自由搭配組合,豐富美味又滿足   早午餐、輕食、點心好適合   60道人氣名店的創意巧思   想做就能輕鬆做,天天都能享受百變好滋味   ♥自家限定!利用平底鍋,輕鬆做出口味多變的法式餅皮   想要輕薄酥脆→加入「蕎麥粉和麵粉 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By 雅各·威爾森 , 萊恩·羅力
75道經典生酮料理,附錄烹飪科學 第一次入酮就上手! 在瞭解所有關於生酮的科學原理與觀念後, 您是不是也迫不及待地想要嘗試這種生活方式呢? 本書為您提供75道經典生酮飲食料理 從早餐、 開胃菜/小菜、 主菜/配菜、 甜點與高湯, 加上﹝營養素含量﹞、﹝準備時間﹞與﹝烹調時間﹞, 還有附錄的烹飪科學, 讓您在執行生酮計畫上,能夠一次 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Haji Muhammad Zuhirsyan
Dalam kehidupan seharian kita, terkadang pelbagai peringatan dan petanda diberikan oleh Allah SWT kepada kita, hamba-Nya yang sering lalai dan alpa sama ada kita menyedarinya atau pun tidak. Petunjuk-Nya datang dalam berbagai bentuk dan cara supaya kita tidak terus hanyut dalam melakukan dosa dan maksiat terhadap Allah SWT. Tetapi sayang, jika kita tidak pernah membuka mata hati untuk melihat dan memahami tanda-tanda cinta-Nya sehingga datanglah suatu tanda yang tidak lagi k Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Chempaka Lyana
TUAN MUDA: Aku tak tahu kenapa aku jatuh cinta padanya. Nak kata elegan sangat, tidaklah. Ganas, suka berontak dan usik ibunya adalah. Jatuh cinta pandang pertama! Itulah Nur Hana Sulaiman, gadis yang pertama kali aku melihat sedang berkaraoke di laman rumah selepas habis majlis kahwin abangnya. Gadis yang marah giler kat aku sebab aku langgar pokok ‘bunga kembang pukul 10:00’ dia tu. Eh ehhh…dia tak nampak ke kereta aku kereta apa? Kereta Jaguar kut. Kenapa dia tak ho Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Dyan Sheldon , Anna Rebecca Morrison
A tender, witty ghost story - and an exciting new direction for the internationally bestselling author of Confessions of a Teenage Drama Queen. Celeste and Sorrel, Reuben and Orlando: high school friends who hang out together all the time. When Sorrel gets hit by a car one rainy night, it's not surprising the others fall apart in various ways. But it's not just grief they're struggling with - it's parents. Unfair, demanding, challenging parents who are, quite frankly, maki Learn More
USUAL: RM41.90

NOW: RM 41.90 (-0%)

MEMBER: RM 37.71 (-10%)

By 萊恩·霍利得
★暢銷書《成長駭客行銷》作者最新著作 ★網路企業策略主管、時尚集團總監、傳奇樂團歌手、暢銷書作家等,各路長銷高手爭相推薦   潮流愈快速,愈需要持久的深度經營力   從核心出發,解析默默穩穩獲利的長銷秘密   既然都要嘔心瀝血,不只暢銷,更要長銷!   長銷的驚人力量!   .「星際大戰」系列自第一部電影問世至今,營收在四十 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By Philip Yancey
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Yang Meng
With the rapid development of the cultural tourism industry, how can local products be introduced to the market? The answer is, of course, through their packaging. Featuring the exquisitely crafted packaging designs of local products from around the world, including China, Japan, Russia, Spain, Portugal, Italy, this book demonstrates how design appeals to the tourist. The special characteristics that make these local product packaging examples unique are introduced alongsi Learn More
USUAL: RM165.00

NOW: RM 165.00 (-0%)

MEMBER: RM 148.50 (-10%)

By Dhiyana
Demi Luqman Firdaus... Nuqman danial kembali muncul setelah sekian lama menghilangkan diri. Sekeping nota ringkas... menimbulkan seribu persoalan di dalam kepala. Athar Faiz ditinggalkan sebagai tanda kenangan dan juga sebuah amanah yang perlu dipikulnya. Kemunculan gadis yang bernama Inara Sofea di Bandung, penuh dengan misteri. Nuqman yang sememangnya sentiasa tenang, menghulurkan bantuan. Hati lelakinya mula dijentik perasaan halus apabila senang meluangkan masa bersama- Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By 萊恩·霍利得 , 史提芬·漢賽蒙
● 甫出版即攻占各大報暢銷榜,華爾街日報暢銷榜盤踞11週 ● 風靡好萊塢名人、矽谷企業家、名作家、聯邦法官、運動員,阿諾‧史瓦辛格也力推的人生哲學! ● 眾多網友拍攝書評影片,口碑相傳、大力推薦   不屬於你的,就不要操心。   我們人生中最重要的任務只有一個:仔細辨別哪些外在事物不屬於自己的控制範圍,哪些與自己所掌控的選擇有 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By Azanil Fitri , Haryani Kamilan
Dajal, makhluk perosak akhir zaman yang tugasnya menghasut manusia melakukan kejahatan. Maka manusia yang terdorong melakukan kejahatan juga tidak ada bezanya dengan Dajal. Ini adalah kisah lima sahabat yang punya perangai kejam yang amat. Mereka digelar Senior Dajal yang membuli tanpa belas, semata-mata untuk menunjukkan kuasa. Mereka senior jadi semua orang dipaksa tunduk hormat. Siapa melawan, akibat yang menanti teramat berat. Langsung menikus para junior, takut men Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By 木村英輝 , 瑪塔
您知道嗎? 木村英輝的作品這裡也有,那裡也有! 連京都通都會錯過的另一種京都藝術樣貌就在這裡!   木村英輝(Ki-Yan)作品大膽、鮮明的用色以及充滿生命力的動植物主題不但可以讓人感受日本傳統藝術之美,也是現代流行藝術的呈現,而且從餐廳到醫院、警局,任何大眾可以看到的公共空間都能展示,這是它最令人著迷的地方。 本書中的SOU SOU( Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By Suri Ryana
Pertemuan pertama di antara Thalia Aysara dan CEO Al-Hayyan Group, Tuan Faleeq Al-Hayyan telah mencetuskan salah faham hingga menyebabkan Tuan Faleeq mengelar Thalia pencuri manakala Thalia pula menggelar Tuan Faleeq sebagai penculik. Walaupun mereka saling bercakaran namun, Tuan Faleeq telah membantu membebaskan Thalia daripada cengkaman Abang Joe, lelaki hidung belang yang beristeri dua. Kebarakan di kilang Al-Hayyan Group telah menyebabkan Thalia secara tidak sengaj Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By 約書亞·菲爾茲·密爾本 , 萊恩·尼克迪穆
我們無法用物品來填補空虛,物品只會摧毀生活, 讓我們在物質的汪洋中,孤單飄流。   大家都弄顛倒了。不是先找到人生的意義,然後生活才變簡單。   而是先讓生活變簡單,讓擁有的東西變少,我們才能發現人生的意義。   ★作者為美國極簡主義領導者,有超過五十二萬名粉絲追隨,曾幫助兩千萬以上的人人找回人生的意義。部落格每年點閱率破 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By 布萊恩·卡普蘭
政治強人崛起、極右翼思潮竄升、反體制怒火吹向全球 民主究竟是無可取代的普世價值,還是烏合之眾的心血來潮   ★哈佛大學甘迺迪政府學院──推薦延伸閱讀書目   ★美國《紐約時報》年度好書   ★英國《金融時報》年度好書   ★獨立出版人圖書獎 銀獎   美國開國元勛傑佛遜(Thomas Jefferson):「自由的代價即是恆久的警戒。」   ▪ 如 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Haryani kamilan
APRIL FOOL ASMARA Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Que Lyana Suhaimi
SNAS : ANA & PUTERI ELISA (EKK) Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Dhiyana
Pertemuan pertama antara Wafiy dan Ayra bermula ketika di Sabah, di salah sebuah universiti tempatan. Jurang umur yang berbeza empat tahun, ditolak ke tepi oleh Wafiy. Misi dia hanya satu, misi memikat Ayra, seorang pelajar Master. Kenakalan dan juga kecomelan Wafiy membuatkan hati Ayra selalu diuji. Hati cuba menidakkan perasaan sendiri, tetapi selalu saja dia tewas tersungkur. Ketika hatinya dah mula menerima sahutan kasih dari Wafiy, panggilan telefon dari mak membuatkan d Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

Tahukah anda bahawa Hospital (lama) Changi di Singapura, hospital Nocton Hall di England, hospital Universitario di Honduras, hospital (lunatic) Beechworth di Australia, dan sebuah hospital yang tidak diketahui namanya di Jepun telah tersenarai sebagai 5 buah hospital paling berhantu di dunia. Malah, carian di internet mencatatkan terdapat beratus-ratus lagi hospital di dunia pernah mengalami peristiwa-peristiwa misteri serta menyeramkan. "Makcik-makcik cleaner yang selalu j Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Abdul Rahman Sandriyanie Wahid
Perancangan Baginda SAW yang teliti dan teratur telah menghasilkan satu jentera perang yang memiliki kekuatan seimbang dan berupaya menghadapi musuh bagi memastikan kemenangan di pihak kaum Muslimin dalam menegakkan agama Allah SWT. Setiap konsep yang ditunjukkan Baginda SAW tersebut, telah mengikut lunas-lunas perundangan, perikemanusiaan dan bukannya bermotifkan hasad dengki dan dendam. Di dalam buku ini, penulis telah menceritakan strategi dan taktik perang yang telah digu Learn More
USUAL: RM16.80

NOW: RM 16.80 (-0%)

MEMBER: RM 15.12 (-10%)

By Fitri Liyana Amir
HIPOKRIT - BESQ Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Suri Ryana
Demi kesihatan neneknya, Adam Putra mengajak Kay, gadis brutal yang langsung tak feminin untuk berlakon sebagai pengantin olok-oloknya kerana tunangnya (Karlisha Zandra) membatalkan perkahwinan mereka pada saat akhir. Kay yang tidak mahu disatukan dengan Irham, mamat sewel yang menyakitkan hatinya itu bersetuju berlakon sebagai pengantin olok-olok Adam Putra dan mengikut lelaki itu ke Jepun untuk bertemu dengan nenek Adam Putra. Musim dingin dan salju tebal di Jepun menjad Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By 楊科·茨維可夫
喜歡網路上的各式各樣的「從地圖看○○」? 那你更不該錯過把這門藝術玩到極致的先鋒《偏見地圖》。 ——中文版獨家收錄英文版沒有的隱藏版地圖共十八幅——   在「地球是圓的」變成天文學正解之前,地圖勾勒的不只是現實中的相對位置,更反映出精神上的理想世界,例如耶路撒冷必須位在世界中心,又例如依照基督教地形學,世界應該長得像聖體 Learn More
USUAL: RM117.05

NOW: RM 117.05 (-0%)

MEMBER: RM 105.35 (-10%)

By 菲利普·范·帕雷斯 , 楊尼克·范德波特
真的可以不爽不要做 讓你能真正自由做選擇,而不是被迫接受現狀的基本經濟保障   愈來愈嚴重的不平等,已經是無可否認的情況   問題是:我們該如何改善現狀?   基本收入,或許是能突破當前困境的最佳方案   從歐洲芬蘭、美洲加拿大到非洲肯亞,許多國家已經在實驗的基本收入,到底是什麼?   第一本全面解析基本收入的中文著作 Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 66.51 (-10%)

By Stephen Hanselman , Ryan Holiday
USUAL: RM69.95

NOW: RM 69.95 (-0%)

MEMBER: RM 62.96 (-10%)

By 凱瑟琳·雷恩·海德
  感覺過寂寞的人都為之落淚的一本書   這世界有很多很多艱難,   但一定有什麼辦法可以不分開,而是一起跨越。      《讓愛傳出去》電影原著作者逼哭無數讀者的代表作   Goodreads破萬滿分書評!   95%的人讀完都愛上了「她」!      才讀完《別讓我離開》三天,我又不斷翻回去讀,簡直離不開了!──《生活筆記》書評      這 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By 克里斯多福·萊恩 , 卡西爾達·潔莎
「男人為了性付出愛,女人為了愛付出性」,真的是如此嗎? 如果一夫一妻是人類的天性,為什麼「忠誠」如此困難? 什麼又是「忠誠」?是不是只有性的忠誠,才是忠誠?   在遠古漁獵採集社會的人類的性生活,是開放的、分享的,從而是生趣盎然、性致蓬勃的,那是一個性的樂園。然而進入農業時代後,人類彷彿墮入了集體的「失樂園」,性成為社會 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By 片柳弘史
  1997年9月5日迄今,德蕾莎修女逝世二十週年,世人難忘她纖弱卻有力量的身影。   日文銷售破五萬冊 插畫家RIE 溫暖繪圖   百萬暢銷書《在落地之處開花》作者、日文版推薦者渡邊和子修女這樣說:   「片柳神父在德蕾莎姆姆身邊,體會到她對每個相遇的人所展現的慈愛,藉著他的文字,讓我們想起那些遺忘的事。」      為什麼每個見到德蕾 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By 約書亞·菲爾茲·密爾本 , 萊恩·尼克迪穆
人生最重要的問題是什麼? 你敢不敢真心回答,然後實踐。   這本書,是兩名三十歲年輕人追尋極簡生活的心之旅,   也是他們自問了成千上萬次之後,給自己的答案   這不是一本整理術或收納書,是關於「人生」的故事,   而 這也將是「你」的故事。   ★ 他們分享在部落格上的文字,每年感動四百萬人次,是全美最受歡迎的部落客之一。 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By Tae Yang
PLEASE TAKE NOTE! 2 random version – BLUE or RED or WHITE Customers who purchase this product/album will get random version (one of the versions). ……………………………………………………………………………………………………………………………………………… White Night (stylized as WHITE NIGHT) is the third studio album by South Korean singer Taeyang. It was released on August 16, 2017 and is his first album in th Learn More
USUAL: RM225.90

NOW: RM 225.90 (-0%)

MEMBER: RM 203.31 (-10%)

By Chris Ryan
When the SAS takes on the Narcos there can be only one winner.Set in 2011 in Mexico and London, Warlord is based on real events. Series hero Danny Black leads an SAS squad on loan to the CIA and sent to the Mexican border. The old Columbian drug gangs are being driven out by New Mexican gangs and their crack killing teams, called the Zitas. This is leading to a new, unprecedented flood of heroin engulfing southern American states. Danny's squad is to take the Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Bryan Peterson , Susana Heide Schellenberg
Veteran photographer and instructor Bryan Peterson is best known for his arresting imagery using bold, graphic color and composition. Here he explores his signature use of color in photography for the first time, showing readers his process for creating striking images that pop off the page. He addresses how to shoot in any type of light, and looks at color families and how they can work together to make compelling images in commercial and art photography. He also helps re Learn More
USUAL: RM134.90

NOW: RM 134.90 (-0%)

MEMBER: RM 121.41 (-10%)

By 柳澤英子
※瘦身的禁忌是忍耐! 想瘦,只要建立正確飲食習慣即可。 ※日本暢銷食譜作家柳澤英子, 繼《瘦身常備菜》(天下雜誌出版)之後, 又推出系列新作《丈夫瘦身常備菜》!   本書介紹便當也可以使用的「瘦身常備菜」,   讓有「三高」的老公,3個禮拜就瘦下8.7公斤,   創造能健康激瘦、夫妻一起「同享瘦」的奇蹟食譜。   書中也提到所謂的「瘦 Learn More
USUAL: RM40.05

NOW: RM 40.05 (-0%)

MEMBER: RM 36.05 (-10%)

By Ryan Holiday
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Khairul Nizam , Zayana Yusof
Siapa sangka walaupun berstatus OKU, Nizam membuktikan bahawa tak kisah siapa pun anda, anda boleh melakukannya. Hanya boleh menggerakkan 3 jarinya, namun Nizam mampu mengembangkan bisnesnya sehingga mengubah taraf kehidupan keluarganya. MasyaAllah..amat mengagumkan! Nizam sentiasa bersemangat untuk meningkatkan lagi bisnesnya. Di sebalik kejayaannya, ada sisi sadis yang perlu ditelan. Pernah ditipu puluhan ribu ringgit, pernah telefonnya dicuri di depan mata, perna Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By 瑞克‧楊西
「誰敢這樣寫結局?!」前所未見雙主角聯手出擊! 「第五波」狂潮全美暢銷3,000,000冊,強攻紐約時報、Amazon網路書店排行榜 讀者熱切討論祈求「不。准。斷。尾」青少年科幻三部曲,終極完結 繼《暮光之城》、《飢餓遊戲》之後,呼聲最高的科幻巨作!   最後之戰 即將開打   它們終於「到來」,敵人是它們,但也是我們。   當信任歸零,還有什 Learn More
USUAL: RM50.80

NOW: RM 50.80 (-0%)

MEMBER: RM 45.72 (-10%)

By Zara Ryana
Dia bukanlah ratu cantik, ratu kebaya atau yang seangkatan dengannya. Tetapi, seperti nama yang tertulis pada surat beranak dan kad pengenalan, namanya adalah Ratu Althia. Tak pernah bercinta. Tetapi, bila berjumpa dengan Edrus yang berjaya mengusik naluri perempuannya, dia mula rasakan hidup huru-hara. Lagi bertambah huru-hara apabila Ratu Althia dapat berita mamanya nak berkahwin lagi. Nak kahwin pula dengan adik kepada Edrus iaitu Taufiq. Puan Misbah menentang keras. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Que Lyana Shuhaimi
SNAS : ANA STAILISTA Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Que Lyana Suhaimi
KMT : DIARI ANNA AISYA - AKU, KAU, BFF Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Que Lyana Suhaimi
PUCCI PINK UNTUK IBU Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Dhiyana
RINDU TIADA NOKTAH Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By NUR MAYANI
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By 萊恩·霍利得
★ 一舉攻占《華爾街日報》、《今日美國》、《芝加哥論壇報》、《華盛頓郵報》、《出版人周刊》等各大暢銷榜   《紐約時報》暢銷作家挑戰人類思維的警世血淚之作,趁「自我」還沒毀了你之前,時時提醒自己!   上萬讀者跪著看完都說:「真想把每頁撕下來當壁紙,時時提醒自己!」   當社會94狂,你必須慌張,   因為你的自信,會不會從來 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Dyan Sheldon
A delightfully witty page-turner, brilliantly observed, with a sophisticated point to make about gender stereotypes - from internationally bestselling author Dyan Sheldon. From the writer of Confessions of A Teenage Drama Queen and My Worst Best Friend comes this hugely entertaining teen read, all about what it really means to be a girl. ZiZi likes to think of herself as a girly girl: her wardrobe is almost exclusively pink, her daily makeup routine can take upwards of an Learn More
USUAL: RM38.90

NOW: RM 38.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.01 (-10%)

By Yeni Ismayani
buku yang bakal membantu anda;memukau ,menarik perhatian prospek-prospek anda tanpa susah -susah lagi. Hanya dari smartphone , dari poket anda sajaa…that’s all…. Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

1-301 of 301

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top