0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Zint 'Found 48 Related Products
Filtered By
author
By Zint
Fox and Jime bersimpati dengan nasib Cikgu Lis... apalagi anak kesayangan cikgu ganti tu hilang. Jenuh Cikgu Lis sendiri dalam bahaya. Tup... tup... boleh pula Fox jumpa Milo. Tak sangka biarpun brutal, Fox faham perasaan anak yatim yang cacat pendengaran dan rindukan kasih sayang ayah. Kenali sisi lain Fox, Jime dan geng!!! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By Zint
Satu demi satu rahsia di sebalik kewujudan pembunuh kini terbongkar. Siapakah dalang sebenar? Nasib Ten dan Lianne pula masih belum diketahui. Adakah diorang akan bertemu semula atau terpisah buat selama-lamanya?  Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Ten dan Encik Roy yang cedera akibat letusan bom ditangkap sekumpulan survivor. Siapa diorang sebenarnya? Bagaimana pula dengan nasib Lianne? Selamatkah dia? Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Gara-gara ingin selesaikan misi sebuah media sosial misteri, kakak kepada kenalan Jime cuba bertindak di luar kawalan. Jime ambil keputusan menyertai laman sosial tersebut untuk dapatkan maklumat. Apa nasib Jime agaknya? Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By Zint
Ten kembali bersemangat menentang pembunuh selepas sembuh daripada kencederaan. Lianne yang pada mulanya takutkan pembunuh kini beraini melindungi diri sendiri. Perjalanandiorang ke Kuala Lumpur demi mencari kakak Ten diteruskan. Adakah diorang akan berjaya akhirnya Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Jime dan Cody dijadikan tebusan oleh Sophia. Fox pula terpaksa sertai Geng Sedonio demi menyelamatkan kawan-kawannya. Siapa ketua Geng Sedonio sebenarnya? Apa yang akan berlaku? Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Disebabkan selalu dapat watak mob, Chitose mencabar diri menyertai uji bakat watak heroin. Tetapi pesaingnya adalah seiyuu paling popular dan rakannya dari syarikat sama! Inikah masanya untuk Chitose, si seiyuu comel yang pandang rendah terhadap dunia sekeliling 'menyeru' semangat dirinya?!! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Nampaknya geng White Pigeons semakin berani arahkan peserta main game berbahaya. Jime yang terpengaruh main game tersebut dan cederakan diri hingga... hilang nyawa?!! Apa dah jadi pada Jime? Selamatkan Jime, Fox! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Perjalanan Ten dan Lianne dalam menjejaki kakak Ten kali ini lebih mencabar. Diorang berdepan dengan pembunuh lebih bahaya malah sekumpulan manusia cuba membunuh diorang. Adakah diorang akan selamat? Dapatkan jilid kelima ni untuk menjawab segala persoalan! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Fox yang berpaling tadah telah memeranjatkan orang disekelilingnya termasuk ayahnya. Apakah penyebab Fox menyertai Geng Sedonio? Macam mana pula dengan Cikgu Sophia? Siapa dia sebenarnya? Terlalu banyak persoalan di dalam jilid kali ni yang pastinya sangat menarik! Dapatkannya segera! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Geng Sedonio tetap teruskan misi menjerat Fox untuk sertai diorang. Apa agaknya diorang nak buat kali ni...? Jime pula teruja dengan kedatangan seseorang dari sekolah lama dia... Nak tau siapa? Tunggu apa lagi? Dapatkan 'Under 18 Elite' jilid 9 sekarang! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Jilid kali ni mengisahkan kembara Ten dan Lianne ke KL mencari kakak Ten. Di pertengahan jalan, diorang bertemu kawan baru yang terselamat dari serangan pembunuh. Apa cerita diorang dan ke mana arah tujuan masing-masing? Jom dapatkan jilid terbaru ni untuk ketahui jawapanya. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Karya saspens ketiga zint kembali menghantui minda pembaca. Jom selami kisah seram Ten sepanjang perjalanan ke KL untuk mencari kakaknya. Ten dan Leanne berjaya selamatkan diri kali ni namun… di dalam pusat beli-belah yang dikunci rapat tu masih ada bahaya yang menanti… Dapatkan jilid ketiga ni untuk ketahui cerita selanjutnya! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Kesinambungan jilid 1, "Hope" kembali mendebarkan pembaca di luar sana. Ten kini dalam perjalanan ke KL untuk mencari satu-satu harapannya. Sepanjang perjalanan penuh halangan dan serangan "manusia" sekeliling. Ingin tahu nasib Ten dalam naskhah terbaru ini? Dapatkan karya terbaru Zint sekarang! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Apa pula cerita Fox dan geng kali ni? Dengar cerita diorang sertai pertandingan sukan antara sekolah... namun jurulatih diperlukan. Diorang main sukan apa? Berjaya tak jumpa jurulatih sesuai untuk pastikan diorang menang? Jangan lupa dapatkan "Under 18 Elite" jilid terbaru ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Jilid terakhir "Raiden" kini di pasaran. Apakah pengakhiran untuk King yang patah hati dalam percintaan? Adakah bahagia atau derita? Jakaf pula apa cerita? Mampukah dia menewaskan Raiden? Komik kelakar diselangi dengan aksi ini pasti menghiburkan pembaca! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
‘Hope’ adalah karya saspens pertama Zint pasti buat pembaca tak senang duduk. Mengisahkan pengembaraan Ten menuju ke Kuala Lumpur untuk mencari kakaknya selepas diserang ‘orang’ sekeliling. Apa sebenarnya dah terjadi kat semua kawan-kawan dan ahli keluarga Ten? Adakah harapan Ten untuk berjumpa kakaknya tercapai? Dapatkan ‘Hope’ sekarang! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Fox dan kawan-kawan kembali mengucar-ngacirkan suasana. Pertarungan sengit antara Taylor dan Fox mencetuskan perbalahan besar antara geng diorang. Lepas tu, Fox terjerumus dalam kes pembunuhan tak disengajakan. Elene pula macam biasa... Masih tergila-gilakan Fox. Nak tau kenapa dia obses sangat dengan Fox? Jom dapatkan jilid terbaru ni. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By 卢稳亢
温情三部曲漫画珍藏版收录了大马著名导演周青元三部卖座电影《大日子》、《天天好天》以及《一路有你》的漫画改编版。漫画内容特别穿插了电影里的片段及一些未曝光的细节和剧情,让读者们在漫画的世界里,得到有别于电影的另一番感动。 Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 29.90 (-40%)

MEMBER: RM 29.90 (-40%)

By Zint
Pengembaraan King sebagai Raiden kini kembali mengecohkan suasana. Apa pula barang perlu dihantar kali ni? Adakah Jakaf dan sekutunya berjaya menumpaskan Raiden? Jom dapatkan naskhah terbaru ni untuk tau jawapannya! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Dalam Lawak Kampus 18 jilid ada banyak cerita celaka yang membawa gembira kepada pembaca… Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Karya popular Zint ‘Kijiya’ dah sampai ke penghujung. Jilid ke-15 ni bakal menghuraikan segala persoalan tentang hubungan Laryu dan Kijiya. Adakah penemuan Blue Crystal memberikan impak positif kepada manusia yang mempunyai masalah pelesit?Segalanya akan terjawab dalam jilid akhir ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
"Raiden Transnet" mengisahkan tentang King,seorang lelaki yang diambil bekerja sebagai penghantar barang... tapi tugasnya bukan sekadar penghantar biasa tau. Karya terbaru Zint ni memang menghiburkan. Penuh dengan jenaka, aksi dan dendam. Jom beli... tunggu apa lagi? Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Jime nekad untuk mengubah nasibnya agar tidak jadi mangsa buli lagi. Namun begitu, tidak semudah itu dia mengiyakan segala perilaku ahli dalam kumpulan barunya itu. Adakah itu sikap "gengster" sejati? Kumpulan samseng mana pula yang Jime ingin sertai selepas Foxcrew? "Under 18 Elite" terbaru ada jawapannya! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By 卢稳亢
大家期待已久《baozou!未成年》终于回来了!这一次实在是太离谱了!竟然一集比一集更搞笑!还等什么?让我们一起来笑个够吧! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Zint
Bergelak ketawa dengan karenah AX, Yosi dan Kaoi menerusi jilid ke-5 "Lawak Under 18"! Karya terbaru Zint kini kembali sebagai memenuhi masa lapang korang. Jom belek jilid terbaru ni sampai habis! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Berhibur bersama AX, Kaoi & Yosi dalam karya ke-6 "Lawak Under 18". Ada je karenah mencuit hati tiga sekawan ni. Dapatkan karya Zint ni, dijamin menghiburkan! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By 卢稳亢
《暴走!未成年》又来跟大家见面了!闹个不停的AX,YOSI,还有阿鬼这三个捣蛋又合使出什么新招来作弄身边人?让我们来一起边看边笑吧! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Bergelak ketawa dengan karenah AX, Yosi dan Kaoi menerusi jilid ke-5 "Lawak Under 18"! Karya terbaru Zint kini kembali sebagai memenuhi masa lapang korang. Jom belek jilid terbaru ni sampai habis! Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By Zint
Lawak Under 18 jilid ke-4 kembali untuk buat korang ketawa terbahak-bahak. Karya terbaru Zint ni dijamin biki gamat. Kerenah nakal Ax, Yosi dan Kaoi tak pernah reda. Ada je diorang bertiga nak buat hal. Jom relaks santai dengan Jilid ke-4 ni!! Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By 卢稳亢
AX, YOSI和阿鬼搞怪三人组,不知不觉陪伴大家来到了《暴走!未成年》的第五集咯!卢稳亢的搞笑漫画绝对会让你从头笑到尾!不信?看了保证让你无法停止看下去! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 卢稳亢
《暴走!未成年》里的搞怪三人组又找到新玩意咯!这一集绝对让你笑破肚皮!到底那新玩意儿会是什么呢?自己来寻找答案吧!别忘了和身边朋友一起分享哦! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Zint
"Aku paling benci samseng dan gengster yang suka buli orang!" Molly, gadis comel beusia 13 tahun selalu dibubli sejak kecil. Pada suatu hari, dia diselamatkan oleh seorang lelaki misteri daripada dibuli, tetapi rupanya lelaki tersebut ahli keluarga gengster terkenal. Bagaimana Molly hendak hindari terbabit dalam pergaduhan gengster paling ditakuti? Kisah cinta + aksi + dunia persekolah, kehidupan remaja kini bermula~ Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By Zint
Jilid ke-3 "Lawak Under 18" karya Zint sudah mari! Geleng kepala tengok telatah AX, Yosi dan Kaoi. Cuma nak diingatkan jangan sesuka hati tiru kerja gila diorang tu. Legakan stres dengan kerenah selamba diorang. Gelak... itulah penawar terbaiknya! Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By 卢稳亢
“笑料超越了我的电影作品“周星星 ”超贱!超颠!超傻!”九把剑 “最具影响的低谷漫画!”超时代杂志 荣获瓜拉呢拉最佳无厘头漫画大奖 荣获乐贝尔超级无厘头国际贡献奖 Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Ax, Yosi dan Kaoi kembali lago dengan telatah Lawak Brutal diorang! Kerenah pelik dan Lawka Sempoi karya Zint knofem menggeletek pembaca! Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By 卢稳亢
改编自畅销巫文版漫画《未成年》的全新四格漫画,卢稳亢独特的搞笑创意力,势必让你随着主角们一起陷入暴走中! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 卢稳亢
《暴走!未成年》终于来到第三集咯!这集的未成年三人组又合做什么蠢事挑动你的笑筋呢?三人组的疯人疯事只可解压,不可模仿! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Rembat kara terkini Zint, "Bo"s Scout. Kisah lawak sempoi MR.Coke bersama protegenya, Kax yang menyelesaikanKes dan masalah orang sekeliling mereka. Bukan setakat manusia, malah hantu un mereka tolong! Tak logik? Takper... janji kelakar! Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.75 (-10%)

By Zint
Lawak? Konfem! Kelakar giler? Konfem 100%! Apa lagi?!! Rembat cepat kompilasi komik strip "Lawak Under 18"! Karya unggul Zint dengan lawak sempoinya dijamin menghiburkan. Kerenah lawak brutal AX, Yosi & Kaio pasti bikin korang berulang kali membacanya! Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By Zint
Komik aksi Zint, "Under 18: Elite" jilid kedua kini kembali! Jime masuk grup gengster Kason sebab dia dah tak nak kena buli lagi. Pada hari perlawanan antara grup gengster untuk ahli baru, Jime dipaksa berlawan dengan ahli grup Blacker. Barulah dia sedar dunia gengster ni bukannya hebat mana pun. Masa tu la Fox datang selamatkan keadaan! Apakah nasib bakal menimpa Jime? Mampukah Fox tumpaskan Oddy? Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By 卢稳亢
忍者来了!当老师不再是教科学、数学、英文、历史,而是遁地术、隐身术、飞镖、烟雾弹时,场面会有多搞笑呢?而我们的主角们又是怎么用忍术作弄老师? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By ZINT
Scarbot dan Monky muncul dengan telatah mencuit hati. Scarbot mencipta pelbagai mesin untuk kemudahan Monky dan kawan-kawan. Dr. Golo dan Kapten Red pula sibuk dengan pelan untuk tumpaskan Scarbot. Sikap suka membazir Puan Golo membuatkan Dr. Golo pening kepala! Pelbagai kerenah yang pasti membuat pembaca semua tak kering gusi! Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By Zint
Jime ni pelajar baru kat sekolah. Dia datang dengan niat berkobar-kobar untuk tunjukkan kebolehannya... Tetiba dia bertembung dengan sorang manusia pelik bernama Fox! Pastu bila dalam kelas, Jime mula dibuli rakan sekelas... Macam dewa maut, Fox datang buat keadaan jadi haru-biru! Siapa Fox ni sebenarnya? Apa kisah silam Jime sampaikan dia bersungguh sangat nak jadi kuat? Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By Zint
Peperangan siber mencapai kemuncak! Dapatkah Elan jejaki Mr. O demi merangut gelaran Raja Digital Gladiator? Dalam masa yang sama, gadis manis bernama Natasha mula mengusik naluri jiwa Elan. Ketika cuba selami jiwa masing-masing, mereka dikejutkan dengan berita tentang seseorang.. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By Zint
Peperangan siber mencapai kemuncak! Dapatkah Elan jejaki Mr. O demi merangut gelaran Raja Digital Gladiator? Dalam masa yang sama, gadis manis bernama Natasha mula mengusik naluri jiwa Elan. Ketika cuba selami jiwa masing-masing, mereka dikejutkan dengan berita tentang seseorang.. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By Zint
SEDIH! Ron yang dikumpul hilang ketika bertarung dengan raksasa. Visi untuk melepas ujian level 1 sekali gus bergelar Ahli Sihir nampaknya bakal berkubur! "Kesudian" James menceritakan apa sebenarnya yang berlaku semuanya angkara Sekolah 2071 yang cuba mendajal musuh ketat diorang, Sekolah 0109. Berjayakah Sekolah 0109 melepasi ujian kelayakan? Adakah hujahan James boleh diterima pakai? Ikuti susur galur kehidupan pelajar Sekolah 0109 yang tidak pernah patah semangat untuk me Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

By Zint
Masing-masing hendak buktikan kehebatan skil yang ada pada diri. Tidak kiralah pelajar ahli sihir Sekolah 0109 mahupun 2071! Apatah lagi dikehendaki menjalani ujian level 1 di EP-23. Tampak berani tapi sebenarnya masing-masing cuak dengan ujian yang bakal dihadapi. Ujian empat hari ini bakal mencetuskan cerita tersendiri! Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 6.50 (-0%)

MEMBER: RM 5.85 (-10%)

48 Item(s)

*

Back to Top