0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' lily haslina nasir 'Found 62 Related Products
Filtered By
author
By Lily Franky
  這是一個永恆長眠於東京鐵塔腳下的我母親的小故事   有母親在的地方就是家。   一本傳頌母愛的至高傑作   如果你是一個男人,這肯定是一本你希望媽媽還在世上的時候閱讀的書   老媽對每個人都很特別。   這本幾乎以自身經歷寫成的小說,除了寫母愛的無私偉大之外,更令人感動是作者完全深愛著母親。母子之間互動簡單而溫暖,讀 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 莉莉·布魯克斯-達爾頓
即使身處世界盡頭,即使在戀人懷裡, 他依然無法說出自己很寂寞。   ★ 美國國家書卷獎得主科森.懷海德(Colson Whitehead)年度最愛小說!   ★ 美國Shelf Awareness書評網站、芝加哥書評網(Chicago Review of Books)年度選書!   ★ 出版者週刊、《書單》雜誌、華盛頓郵報、波特蘭水星報等多家媒體好讀盛讚!   ★ 美國權威書評Goodreads網站,近 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 39.00 (-28%)

MEMBER: RM 39.00 (-28%)

By Moniralily
Aku boleh menjadi pendengar setia waktumu, Tetapi untuk hari-harimu, Aku perlukan sebuah cinta... Perkenalan Zuhar Izqi dengan seorang gadis bernama Ismira Liyana membuatkan Zuhar jatuh cinta buat kali kedua, begitu juga dengan Ismira. Mereka berdua bercinta, tetapi mendapat halangan daripada Fareed, Rina dan kedua-dua orang tua mereka sendiri. Fareed mahukan Ismira, manakala Rina juga mahukan Zuhar sedangkan Fareed dan Rina merupakan pasangan kekasih. Pelbagai kisah menari Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Haslina Hassan , Ann Wan Seng
Isu LGBT sentiasa menggamit perhatian orang ramai. Ada yang menyokong dan tidak kurang juga yang menentang. Setiap mereka mempunyai pandangan dan hujah masing-masing mengenai isu yang semakin hangat dibicarakan sejak kebelakangan ini. Umum tidak mengetahui siapakah sebenarnya golongan LGBT dan cerita-cerita di sebalik tabir yang menyelubungi kehidupan para pengamal seks songsang dan di luar tabie serta fitrah manusia ini. Buku ini menjawab segala persoalan yang berkaitan deng Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.11 (-10%)

By Hj Muhammad Nasir
Dalam rangka itu pulatah, kami menterjemahkan buku mengenai masalah kesihatan dpengubatan dalam ajaran Islam. Buku tersebut adalah “ATH-THIBBUN NABawIY” yang merupakan hasil karya seorang ulama besar dan terkenal lbnul Oayyim Al-Jauziyah, dan katml terjemahkan dengan memakai judul “RASULULLAH IS MY DOCTOR” . Buku aslinya terdiri dart kumpulan fasal demi fasal tanpa ada pembahagian bab. Oleh sebab itu, agar lebih senang dibaca dan mudah difahami, maka dalam menterjemah Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Hj Muhammad Nasir
Dialah yang menyediakan segala kenikmatan dan rezeki kepada seluruh umat manusia. Selawat dan Salam semoga sentiasa tercurah ke atas junjungan dan suri tauladan kita, Nabi Muhammad SAW berserta keluarga, sahabat dan orang-orang yang sentiasa beristiqamah di jalan-Nya hingga hari akhir. Seorang doktor Yunani zaman dahulu, Hipokrates berkata, \\\\\\\'Jadikanlah makananmu sebagai ubatmu dan ubatilah setiap orang yang sakit dengan tanaman bumi. Tanaman itu lebih mampu mendatang Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Arysa Nasir
Saat kau hadir menghampar cinta, aku terlupa hati ini pernah terluka… Dua puluh lima tahun ditinggalkan tanpa alasan dan khabar, Mel menutup rapat pintu hatinya. Dia yakin, suaminya akan pulang untuk menjawab semua persoalan pedih yang bersarang dalam dada. Untuk menoktahkan penantiannya. Dua puluh lima tahun hidup mendukung sebuah amanah tugas dan persahabatan, Haniff menyimpan perasaannya di dalam gulungan harapan. Terus setia di sisi Mel dan anak perempuan mereka ya Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Haji Muhammad Nasir
Sunnah-sunnah Pilihan Haji & Umrah Sunnah nabi adalah teladan yang dicontohkan Rasulullah s.a.w bagi segenap umat Islam. Di dalamnya terkandung segala pertuturan dan tingkah laku serta berbagai ketentuan pokok yang harus dilaksanakan oleh setiap muslim di dalam mengharungi kehidupannya. Rasulullah s.a.w. bersabda yang maksudnya: “Kutinggalkan untuk kamu dua perkara, tidaklah akan tersesat selama-lamanya,selagi kamu berpegang kepada keduanya,iaitu Kitabullah (Al-Quran) da Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Lily Haslina Nasir
Berpuluh tahun aku menanti. Berpuluh tahun aku mengharap. Aku kumpul rindu yang tak pernah berkurang. Allah mengirimkan aku kekuatan dan kesetiaan sebagai isteri. Aku tetap menunggu engkau pulang, Othman! Perlahan-lahan, banyak yang aku pelajari apabila aku mengenali lelaki seperti Othman. Dia lelaki yang terasuh melalui ombak dan ribut taufan. Dia lelaki yang tahan dibanting dan dihempas. Untuk perempuan yang setia pada cinta seperti aku, aku terpaksa menerima hidupnya seba Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Lily Collins
USUAL: RM44.90

NOW: RM 44.90 (-0%)

MEMBER: RM 40.41 (-10%)

By Lily Haslina Nasir
Engkau gadis pesona jiwa, lembut berkuasa memberi cahaya... Edan Israq - Dahulu nampak perempuan sudah lari satu kilometer. Masjid dan surau tempat dia lepak. Di sana dialah budak tukang bentang tikar dan sejadah. Kalau sesekali datang gila, dirakam video syok sendiri waktu dia menari breakdance untuk YouTube. Seandai ada gadis mahu berkenalan, cepat saja dia tolak. Perempuan yang tabarruj, jangan berangan nak jalinkan ukhuwah. Tapi siapa sangka, laluan takdir menentukan dia Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Azimah Lily
Nur Hasliya meneruskan hidup dalam trauma yang dihadapinya setelah terselamat daripada kemalangan ngeri. Pintu hatinya untuk lelaki tertutup setelah kejadian ngeri tersebut. Namun, kehadiran Adli, merangkap sahabat abang kembarnya mengetuk hatinya untuk jatuh cinta lagi. Shahrul Adli melarikan diri ke Perlis setelah cintanya dikhianati kekasih hati, Rita dan abangnya sendiri. Namun, ketika hatinya kian terubat, Rita hadir menagih kembali cintanya. Adli buntu. Tiada siapa yan Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Lily Irdina
Selena – Model cantik kacukan darah orang London. Wajahnya bak pelakon terkenal Cara Delevigne. Tidak hairanlah dia boleh berdamping dengan Jared yang punya rupa. Merah jambu warna pilihannya. Mulutnya agak becok. Hobinya suka cuci mata tengok mat saleh. Kacak-kacak katanya. Amanda – Bakal memegang title doktor. Lebih suka memerhati daripada berkata-kata. Bila diusik, malas dia nak ambil kisah. Hitam warna kegemarannya. Menghias bilik warna hitam menjadi hobinya. Kata Op Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Lily Haslina Nasir
“Kau nak tahu... Baik... Kau dengar sini. Aku buat sebab aku suka kau! Aku sayang kau. Aku nak kau selamat. Aku tak mahu ada anggota badan kau yang berkecai dan aku yang kena kutip. Faham?” - Ziyad “Kita sebenarnya berbeza pendirian, Ziyad. Kau dari sebelah utara, aku dari sebelah selatan. Kau timur, aku barat. Di titik mana kita nak bertemu? Jadi kau jangan salahkan aku, kalau ada rasa curiga tu.” - Yasmin Ziyad El Zamri terkepung dalam perasaan terhadap Yasmin Qaw Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Haji Muhammad Nasir
BAGAIMANA MENJADI KAYA DENGAN CEPAT YANG DIREDAI ALLAH SWT Learn More
USUAL: RM26.90

NOW: RM 21.52 (-20%)

MEMBER: RM 21.52 (-20%)

By Azimah Lily
BIAR BETUL!NAMA DIA BOUGAINVILLEA Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Lily Brooks-Dalton

'Fans of Emily St. John Mandel's Station Eleven and Kim Stanley Robinson's Aurora will appreciate the Brooks-Dalton's exquisite exploration of relationships.' Washington Post

Augustine, a brilliant, ageing scientist, is consumed by the stars. He has spent his entire life searching for the origins of time itself. He has now been left alone on a remote research base in the Arctic circle, all communication with the outside world broken Learn More

USUAL: RM47.90

NOW: RM 47.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.11 (-10%)

By Lily Brooks-Dalton
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By Lily Haslina Nasir
Nakal. Itu perkataan yang paling sinonim dengan Adib. Semenjak di kolej sehingga ke universiti, Adib sangat terkenal. Bukan terkenal kerana kecemerlangannya tapi terkenal kerana kenakalannya. Semua pernah Adib lakukan termasuklah membuat ‘dajal’ kepada Esya. Bagi Esya, Adib adalah musuh nombor satunya. Kerana Adib dia didenda. Kerana Adib habis pakaiannya rosak. Kerana Adib dia terkenal di kolej. Saya mungkin tak romantik, saya mungkin tak kacak, tak kaya... Tapi per Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Lily Collins
USUAL: RM76.90

NOW: RM 76.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.21 (-10%)

By Azimah Lily
Jika itu dugaan untukku, aku pasrah. Aku akan tempuhi semuanya dengan reda. Akan aku lindungi orang yang aku sayangi. “Dalam usia muda, dia memegang jawatan Pengarah Urusan Global Bersatu. Dia juga merupakan nadi penggerak Global Bersatu sehingga Global Bersatu tersenarai sebagai antara sepuluh syarikat gergasi yang berjaya dan setaraf dengan syarikat gergasi lain di dunia. Dania juga pernah jadi cover majalah Dewan Perniagaan. Kau tahu tak majalah tu hanya akan menyiark Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By H. Muhammad Nasir
Ketahuilah bahawa ibadah adalah keperluan bagi setiap manusia. Terkandung pelbagai hikmah dan rahsia-rahsia yang boleh kita perolehi apabila setiap ibadah yang dilakukan dengan betul. Dalam beribadah terdapat banyak kesan kebaikan antaranya: • Membersihkan jiwa manusia • Mendatangkan kebahagiaan kepada diri manusia • Meringankan diri seseorang untuk melakukan kerja-kerja kebajikan • Meletakkan sepenuh kebergantungan pada Allah Yang Maha Pencipta • Meraih Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Lily Haslina
Norlia, seorang gadis kampung yang naif. Dia bahagia dengan caranya sendiri. Kehadiran Ghafar seolah-olah membuka lembaran baru buat Norlia. Layanan Ghafar yang baik, sikap Ghafar yang selalu mengambil berat menjentikkan satu perasaan indah dalam hati Norlia. “Kaki abang boleh melangkah, badan abang boleh pergi tapi hati abang ada pada Nor.”- Ghafar “Nor tak kenal abang sangat. Rasanya abang tak kenal pun sapa Nor.” –Norlia. Hati yang condong akhirnya tumba Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Fatimah bt Abdul Nasir
RAKSASA SUKAN Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Nur Syafiqa Yusoff & Fatimah Abd Nasir
USUAL: RM26.90

NOW: RM 21.52 (-20%)

MEMBER: RM 21.52 (-20%)

By Nur Syafiqa Yusoff , Fatimah Abdul Nasir
366 CERITA SAHABAT RASULULLAH SAW Learn More
USUAL: RM34.90

NOW: RM 27.92 (-20%)

MEMBER: RM 27.92 (-20%)

By Lily Moha , Ruqayyah Muhd
Makan. Semua orang suka makan. Sedih ke, gembira ke, kurus ke, berisi ke. Makan tetap makan. Kita perhati tak apa yang kita makan? Biasanya kita 'ngap' saja. Mari sini, dua orang dietitian ni nak bercerita tentang makan. Sedap sangat makan itu ini. Rupanya menambahkan penyakit. Buat badan jadi tak sihat. Selamat membaca. Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Haji Muhammad Nasir
FIQH WANITA Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By H. Muhammad Nasir
Iman itu terdiri daripada dua bahagian; kesabaran dan kesyukuran. Sabar dan syukur merupakan bahagian dari sifat-sifat Allah Subhanahu wa Ta'ala dan dua nama di antara nama-nama-Nya yang indah, kerana Allah menyebut diri-Nya sebagai yang Maha Bersabar dan Maha Bersyukur. Iman muncul dari ilmu serta dari perbuatan-perbuatan baik seorang manusia. Amal manusia itu terbahagi kepada dua iaitu kemanfaatan kepada kehidupan dunia dan akhirat dan kemudaratannya kepada kedua kehidu Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By 星野莉莉
 學年No﹒1美少女野薔薇陷入危機中,   為了守護大家的心臟,   「玩偶防衛隊」將起身奮戰!   經歷了無數作戰,   薄荷等人與玩偶搭檔的羈絆也漸漸加深──   而這次輪到五月成了敵方的新目標!   他心中隱藏的「弱點」將趁勢被攻破…!?      用玩偶帥哥的吻把心臟奪取回來!   令人心跳加速♡   緊張刺激的浪漫戰鬥! Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.00 (-0%)

By Arysa Nasir
Percintaan Adriana dan Navin merentasi sempadan agama dan budaya mendapat tentangan hebat kedua-dua belah keluarga. Keluarga Adriana mementingkan status dan salasilah keturunan manakala keluarga Navin pula bimbang perbezaan itu akan menyebabkan hubungan mereka tidak mampu bertahan sepertimana peristiwa yang pernah mereka saksikan suatu waktu dahulu. Dijangkiti HIV positif dalam sebuah tragedi, Adriana bertuah kerana cinta Navin tetap utuh.Tekad Navin memeluk agama Islam da Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Azimah Lily
Semuanya gara-gara Datin Sharifah Mawar. Kerana ingin melarikan diri dari ibunya, Aina bersetuju dengan tawaran nenek Rina, Tengku Fauziah. Orang Gaji!!! Itu pilihan kerja yang dia ada sementara menyembunyikan diri dari kehendak ibunya sendiri. Selain itu, Tengku Fauziah juga meletakkan syarat yang lain pula. Orang gaji hanyalah alasan sahaja. Tujuan sebenar Aina adalah untuk merawat cucu Tengku Fauziah, Tengku Haikal Iskandar. “Saya tak sangka masa tuan kecil dulu, t Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-10%)

By 星野莉莉
  為了保護地球不被邪惡勢力所侵略,   薄荷與生薑化身為「防衛隊」一員,   一同展開戰鬥!   為了變身而反覆進行接吻的兩人,   在擊敗諸多敵人的同時,彼此的羈絆也漸漸加深…!   然而這次輪到了野薔薇與蘿勒這對搭檔被當成目標──!?      14歲少女與玩偶,用吻拯救全世界!!   奇幻X動作的第2集上市☆ Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.00 (-0%)

By Lily Simpson

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

Learn More
USUAL: RM133.90

NOW: RM 133.90 (-0%)

MEMBER: RM 120.51 (-10%)

By Lily Haslina Nasir
Sofeatululaishah a.k.a Pia Pemuk (Sofia Pendek Gemuk). Gadis yang digelar bendul dan jendul ini ialah staf baru di syarikat Menara Rumah Manis. Entah mana silapnya, dia selalu menjadi ‘mangsa’ Chairil Razlan. a.k.a Chairil Cougar, pewaris tunggal Menara Rumah Manis yang sangat anti dengan cara hidup orang perempuan ‘moden’. Buktinya, dia haramkan staf memiliki akaun Facebook, Twitter dan Instagram! “Isu global dia orang ni tak habis-habis nak buang selulit. Pakai Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Lily King

*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.
*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title.

A New York Times Bestseller

Winner of the 2014 Kirkus Prize

Winner of the 2014 New England Book Award for Fiction

A Finalist for the National Book Critics Circle Award

A Best Book of the Year Learn More

USUAL: RM75.70

NOW: RM 17.00 (-78%)

MEMBER: RM 17.00 (-78%)

By Arysa Nasir
AMYLIA dan Khairil Azree bahagia dan punya anak kembar. BFF masing-masing pula masih bujang trang tang-tang. Hidup sunyi tidak berteman. Sepakatlah suami dan isteri mahu menjayakan misi bantuan jodoh antara Taufiq dan Hidayah sehingga duduk bersanding di atas pelamin. Malangnya, hati Taufiq tidak terbuka menerima salam perkenalan Hidayah yang dibawakan oleh Amylia dan Khairil Azree. Apabila kena ‘reject’ mentah-mentah, Hidayah jadi ‘tak hingin’ dengan Tau?q. Mereka Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Ustaz Mohd Shahrizal Nasir.
TUHAN… RAHMAT-MU KUHARAPKAN Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By 星野莉莉
《半妖少女綺麗譚》、《轉吧!企鵝罐》角色原案--星野莉莉   愛與正義的校園奇幻最新作品!   用少年少女們的KISS來守護世界!!   笹倉薄荷,14歲。   某天回到家時突然發現一個   名叫「生薑」的詭異玩偶出現在家中!   雖然薄荷被選為「防衛隊」的一員,   必須保護這個世界,抵抗來自異世界的邪惡侵略者,   但是……   玩偶居 Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.00 (-0%)

By Lily Chen
30歲的你,想學好日文、拓展視野; 40歲的你,想學好日文、結交朋友; 50歲的你,想學好日文、暢遊日本; 60歲的你,想學好日文、豐富人生。 大人們,這是你最後一次機會, 學習日文就趁現在, 因為你再也沒有時間可以浪費! 年過30以後,時間比人少、記性比人差、雜事比人多, 現在還不下定決心學好日文, 未來你覺得還有可能嗎? 【招生對象】30歲以 Learn More
USUAL: RM53.75

NOW: RM 53.75 (-0%)

MEMBER: RM 48.38 (-10%)

By Fatimah Abdul Nasir
USUAL: RM22.90

NOW: RM 22.90 (-0%)

MEMBER: RM 20.61 (-10%)

By Zara Lily
DHIEYA ARISHA… Gadis yang hampir tercampak ke dalam neraka ciptaan manusia berhati binatang. Namun qada' dan qadar Tuhan, dia diselamatkan oleh seseorang. Namun tidak semudah itu perjalanan sebuah kehidupan. Setiap pertolongan mengharapkan sebuah pembalasan. Tidak mudah lelaki itu untuk melepaskannya. Tetapi itu bukan sebab utama. Ada sesuatu yang istimewa menggugat naluri hati lelaki itu menyebabkan dia nekad. Kerana budi yang ditabur lelaki itu, maruah dirinya masih terpe Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By VANLILY
如果你閒時喜歡做甜品,定必看過網絡甜姐兒Vanlily的作品。追看網誌這麼久,終於等到Vanlily推出甜品書啦﹗一杯又一杯主題式甜品,掌握得恰到好處的造型,看得人匉然心動。 Vanlily還怕你看不明白,步驟圖一張一張的展示,生怕你弄壞了浪費材料暴殄天物啊﹗ 雪糕筒蛋糕、栗子意大利芝士杯、黑白芝麻布丁、造型蘋果批、動物芒果杯、菠蘿海綿蛋糕......你 Learn More
USUAL: RM44.00

NOW: RM 44.00 (-0%)

MEMBER: RM 39.60 (-10%)

By 張瑀庭
自己的健康,自己把關!   現今陸續爆出的黑心醬油、毒奶粉、假天然香精麵包、劣質油品……,你還能吃得安心嗎?   擁有廚師執照、護理師執照的作者張瑀庭,因為工作與專業之故,吃遍大街小巷,用比一般「美食家」更獨到的觀察,堅持「好東西不該被埋沒」,明白的告訴大家:什麼才是真正的「好食物」。   書中教你如何分辨米、麵等「正餐 Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By Nurliza Mohd Nasir
Cinta? Usah sebut di hadapan Lydia. Mendengar nama lelaki sahaja, dia jadi benci tahap dewa. Namun, Imran bukan lelaki yang mudah putus asa. Lagi gadis itu lari, makin galak dia mengejarnya. Lelaki ini memang gila, itu fikir Lydia. Tapi, dia akhirnya tidak mampu menolak perasaan indah yang mengulit mimpinya. Lydia dan Imran bersatu atas nama cinta. Tetapi siapalah mereka untuk menolak takdir. Antara mereka ada orang ketiga membuat onar hingga kedua-duanya berpisah kasih. S Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-10%)

By VANLILY
如果你閒時喜歡做甜品,定必看過網絡甜姐兒Vanlily的作品。追看網誌這麼久,終於等到Vanlily推出甜品書啦﹗一杯又一杯主題式甜品,掌握得恰到好處的造型,看得人匉然心動。 Vanlily還怕你看不明白,步驟圖一張一張的展示,生怕你弄壞了浪費材料暴殄天物啊﹗ 雪糕筒蛋糕、栗子意大利芝士杯、黑白芝麻布丁、造型蘋果批、動物芒果杯、菠蘿海綿蛋糕......你 Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 31.20 (-20%)

MEMBER: RM 31.20 (-20%)

By VANLILY
如果你閒時喜歡做甜品,定必看過網絡甜姐兒Vanlily的作品。追看網誌這麼久,終於等到Vanlily推出甜品書啦﹗一杯又一杯主題式甜品,掌握得恰到好處的造型,看得人匉然心動。 Vanlily還怕你看不明白,步驟圖一張一張的展示,生怕你弄壞了浪費材料暴殄天物啊﹗ 雪糕筒蛋糕、栗子意大利芝士杯、黑白芝麻布丁、造型蘋果批、動物芒果杯、菠蘿海綿蛋糕......你 Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 39.00 (-0%)

MEMBER: RM 35.10 (-10%)

By VANLILY
如果你閒時喜歡做甜品,定必看過網絡甜姐兒Vanlily的作品。追看網誌這麼久,終於等到Vanlily推出甜品書啦﹗一杯又一杯主題式甜品,掌握得恰到好處的造型,看得人匉然心動。 Vanlily還怕你看不明白,步驟圖一張一張的展示,生怕你弄壞了浪費材料暴殄天物啊﹗ 雪糕筒蛋糕、栗子意大利芝士杯、黑白芝麻布丁、造型蘋果批、動物芒果杯、菠蘿海綿蛋糕......你 Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

By 郑丽丽 , 郑英杰
  《真实的领导者:构建组织文化、驱动卓越绩效的实用方法和案例》介绍了要成为“真实可信”的领导者需要具备的核心要素,即能力、创建包容性环境、同情、性格、信念与勇气、信誉,在此基础上围绕共同的核心价值观构建组织文化、通过绩效管理开发人力资本。这是“真实领导者”的精髓,在真实领导者的带领下,组织将留住优秀的人才,员工与组织 Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 36.00 (-0%)

MEMBER: RM 32.40 (-10%)

By Syeikh Muhammad Nasiruddin Al-Bani
Bersumberkan dari Sunnah Nabi Muhammad SAW Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Syeikh Muhammad Nasiruddin Al-Bani
AKHLAK MALAM PENGANTIN Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Haji Muhd Nasir
Apakah rezeki itu? Rezeki ialah apa yang mendatangkan faedah dengannya. Maka yang anda makan adalah rezeki, yang anda minum adalah rezeki, sifat-sifat ciptaan dari kesabaran, kebijaksanaan, keberanian dan sebagainya adalah rezeki, dan tiap-tiap sesuatu yang mendatangkan faedah dinamakan rezeki. Akan tetapi manakala Allah berfirman: "Dan makanlah dari rezeki yang telah diberikan Allah kepada kamu, iaitu yang halal lagi baik', maka ia dimaksudkan kepada apa yang dimakan manu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Lily Suriani
NAMANYA Puteri Anntasya, tetapi hidupnya tidak seindah seorang puteri. Hanya tujuh tahun dia ditatang bagai minyak yang penuh. Ketika itu, dunianya terasa begitu indah. Namun, akhirnya dia dicampak ke istana rindu yang membuatkan dia terasing sendiri. Merindui seorang lelaki yang begitu tegar melukai. Rindu itu mendidik hatinya menjadi dingin dan beku. Rindu itu juga mengajar hatinya untuk tidak percaya pada cinta. Baginya, lelaki dijadikan daripada software yang sama, tid Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By VANLILY
如果你閒時喜歡做甜品,定必看過網絡甜姐兒Vanlily的作品。追看網誌這麼久,終於等到Vanlily推出甜品書啦﹗一杯又一杯主題式甜品,掌握得恰到好處的造型,看得人匉然心動。 Vanlily還怕你看不明白,步驟圖一張一張的展示,生怕你弄壞了浪費材料暴殄天物啊﹗ 雪糕筒蛋糕、栗子意大利芝士杯、黑白芝麻布丁、造型蘋果批、動物芒果杯、菠蘿海綿蛋糕......你 Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 39.00 (-0%)

MEMBER: RM 35.10 (-10%)

By Kh. Bachtiar Nasir
MASUK SYURGA SEKELUARGA Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Hj. Muhammad Nasir
Ibnu Mas'ud r.a berkata: "Sebesar-besar ayat dalam al-Quran adalah ayat Al-Kursi dan ianya seadil-adil ayat dalam al-Quran. Dan ianya juga merupakan ayat yang sangat menakutkan serta ayat yang sangat menimbulkan harapan dan rahmat Allah SWT." Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By H. Muhammad Nasir
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.71 (-10%)

By Azimah Lily
Setelah 26 tahun membawa diri ke kota London, Munirah mengambil keputusan untuk pulang ke Malaysia bersama anak-anaknya Aleya, Alisa dan Alina untuk berjumpa dengan suaminya, Dato Syed Mohd Kadir yang sebelum ini tidak mengetahui akan kelahiran tiga puteri kembarnya selepas dia menghalau keluar Munirah dari rumahnya. “For what? Kenapa kita nak jumpa dia? Kewujudan kita pun dia tak tahu. Tak ada faedah pun. Bukannya dia kenal kita. After all this time, ibu yang besarkan k Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.90 (-10%)

By Lily Haslina Nasir
Kisah Lisa dan Farid, kini dalam satu kompilasi. Novel kompilasi ini, menceritakan Lisa sebagai Cinderella dan Snow White dan Farid tampil dengan luahan rasanya dalam mini novel ekslusif, Akukah Putera Impian Itu? Ketahui isi hati Lisa dan Farid dalam kompilasi hebat ini. Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By LilyFranky
這本書掀起了只有當年的《挪威的森林》才能相提並論的閱讀風潮這本書讓日本許多離鄉到東京打拼的男人在電車上哽咽這本書女性們不帶著手帕或紙巾無法讀完它這本書讓日本人瘋狂地想對媽媽說:「謝謝妳!媽!」 感動到這種程度,已經完全不覺得是在讀小說了。Lily先生,謝謝你!2005年至今,暢銷已突破兩百一十萬冊,日本各界公認國民文化新里程碑。 Learn More
USUAL: RM45.80

NOW: RM 45.80 (-0%)

MEMBER: RM 41.22 (-10%)

1-62 of 62

Page:
  1. 1
  2. 2
*

Back to Top