0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Reka bentuk dan teknologi 'Found 10245 Related Products
By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Siri ini diterbitkan khusus untuk memastikan semua murid mempunyai akses kepada Pengajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) walaupun berada di rumah masing-masing. Objektif lain siri ini adalah untuk memastikan murid dapat menghabiskan silibus mereka dengan cara yang mudah dan berkesan walaupun tanpa akses kepada Internet dan ketiadaan gajet. Kandungan siri ini dirangka secara khusus mengikut keperluan buku teks dan diolah menggunakan formula yang dapat dikerjakan di rumah. Maknanya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By Frank Faranda
"Fear, Contemporary Society, and its ConsequencesFor anyone suffering from the global pandemic anxiety surrounding the new coronavirus, comes a long awaited exploration of one of the most powerful and primitive human emotions. A history and culture of fear. Over the last five hundred years, life for the average human being has changed dramatically-plagues no longer wipe out entire families, and no longer do we empty our chamber pots into the street. But, progress in the We Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 63.92 (-20%)

Out of stock

By LOGITECH
▪ Simple, reliable, and hassle-free presentation remote ▪ Unmistakable three button design ▪ Bright red laser pointer ▪ Customizable with Logitech Presentation App ▪ 20-meter operating range ▪ Designed for a secure grip ▪ Connect via USB receiver orBluetooth® ▪ Support Windows,macOS,iOS, andAndroid Learn More
USUAL: RM209.00

NOW: RM 149.00 (-29%)

MEMBER: RM 149.00 (-29%)

By ROSE ALEYA
Kerana amanah arwah Haji Ibrahim, Syasya Lyana dan Adh Khusyairi disatukan sebagai pasangan suami isteri. Permulaan kisah mereka penuh drama. Ada saja perang dingin dan angin ribut taufan yang membadai. Malah, mereka saling membenci dan menyakiti. "Aku memang akan cari perempuan yang lebih layak berbanding kau untuk dijadikan seorang isteri. Malah, aku akan cari seorang isteri yang jauh lebih sempurna." - ADH Namun, rahsia Tuhan tak siapa yang tahu. Dalam saling membenci, ada Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

Out of stock

By Sayaka Ide
Sara lahir dari suku Hin, suku penunggang kuda. Sebab tulah dia mahir menunggang kuda dan memanah. Tapi gadis ni juga obsesi makan. Suatu hari dia nak pergi ke ibu kota yang dikenali sebagai 'syurga makanan lazat'. Tapi apa nasib Sara bila dia terserempak dengan satu 'kumpulan misteri'? Sebuah kisah yang tak ada siapa pun tahu! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Kafka Asagiri
Atsushi dan Kyouka yang tengah bergelut tapi masih percaya dengan 'pembinaan semula Agensi Detektif' dapat maklumat untuk hubungi 'seseorang' yang pernah beri amaran pada dlorang sebelum ni. Kemudian diorang menyelinap masuk fasiliti hiburan, Kasino Udara yang diuruskan salah seorang ahli The Decay of Angels, Sigma. Jouno dan Anjing Pemburu lain pula akhirnya dapat tahu lokasi sang harimau putih dan hantar Penyiasat Pengintipan, Tachibara dan ahli paling menakutkan, Pen Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By ABU TOLHA IQAMUDDIN
Misteri 7 Misi dan Konpirasi 30 Dajjal sebelum Dajjal. Dajjal telah bersama - sama kita sekarang. Dajjal telah kuasi dunia menghasud dan menghuru - harakan masyarakat manusia, dunia telah terperangkap dalam sistem dajjal. TRUMP isytiharkan diriyan TUHAN Yahudi. Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 23.92 (-20%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

Out of stock

By DATO' IR. HAJI MOHAMAD BIN DALIB
Melalui buku ini, pemilik kenderaan dapat memahami asas penjagaan kereta supaya hayat kereta lebih panjang ... tidak cepat rosak dan sekali gus dapat menjimatkan kos. Apabila kereta berkeadaan baik, kes kemalangan jalan raya juga dapat dikurangkan. Paling penting ialah penyelenggaraan yang betul dan tepat pada masanya. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By BIJA ROSLY & FIDA JAAFAR
Pelaburan dalam hartanah bukan sahaja sekadar membeli rumah (atau rumah-rumah) dan menuai hasil daripadanya tanpa henti. Cabaran utama selepas urusan dokumentasi selesai dan kunci bertukar tangan adalah bagaimana cara menguruskannya dengan efisien? Ramai yang tewas dalam bab pengurusan hartanah kerana ia melibatkan pelbagai kerenah dalam jangka masa yang panjang. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By KENNY LEE
Ramai orang nak beli rumah tapi tak berjaya kerana pinjaman tak diluluskan. Adakah anda salah seorang dari mereka? Atau adakah anda tidak jelas berapa amaun pinjaman rumah yang anda layak? Buku ini membongkar segala strategi medalam yang anda wajib tahu sebelum membayar deposit membeli rumah. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Candy Factory
Joni, Mia dan Emilia telah terpilih sebagai murid contoh untuk sambutan 'Bulan Taat Ibu Bapa' di sekolah mereka. Tiba-tiba ada seseorang yang tidak dikenali muncul di sekolah. Siapakah dia dan apa motifnya? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By
Siri Topikal Kertas Percubaan Tahun Tahun Lepas SPM - SBP merupakan kerjasama penerbitan eksklusif antara Majlis Pengetua Sekolah Berasrama Penuh Kebangsaan dengan Penerbit Mahir Sdn. Bhd. Kelebihan siri ini ialah: * Soalan yang menepati piawaian SPM. * Soalan berkualiti yang dibentuk oleh guru-guru pakar SBP. * Skema jawapan berstruktur untuk penskoran A+. * Diguna pakai sepenuhnya di sekolah-sekolah yang menghasilkan keputusan cemerlang. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By
Siri Topikal Kertas Percubaan Tahun Tahun Lepas SPM - SBP merupakan kerjasama penerbitan eksklusif antara Majlis Pengetua Sekolah Berasrama Penuh Kebangsaan dengan Penerbit Mahir Sdn. Bhd. Kelebihan siri ini ialah: * Soalan yang menepati piawaian SPM. * Soalan berkualiti yang dibentuk oleh guru-guru pakar SBP. * Skema jawapan berstruktur untuk penskoran A+. * Diguna pakai sepenuhnya di sekolah-sekolah yang menghasilkan keputusan cemerlang. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
Siri Topikal Kertas Percubaan Tahun Tahun Lepas SPM - SBP merupakan kerjasama penerbitan eksklusif antara Majlis Pengetua Sekolah Berasrama Penuh Kebangsaan dengan Penerbit Mahir Sdn. Bhd. Kelebihan siri ini ialah: * Soalan yang menepati piawaian SPM. * Soalan berkualiti yang dibentuk oleh guru-guru pakar SBP. * Skema jawapan berstruktur untuk penskoran A+. * Diguna pakai sepenuhnya di sekolah-sekolah yang menghasilkan keputusan cemerlang. Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By
Siri Topikal Kertas Percubaan Tahun Tahun Lepas SPM - SBP merupakan kerjasama penerbitan eksklusif antara Majlis Pengetua Sekolah Berasrama Penuh Kebangsaan dengan Penerbit Mahir Sdn. Bhd. Kelebihan siri ini ialah: * Soalan yang menepati piawaian SPM. * Soalan berkualiti yang dibentuk oleh guru-guru pakar SBP. * Skema jawapan berstruktur untuk penskoran A+. * Diguna pakai sepenuhnya di sekolah-sekolah yang menghasilkan keputusan cemerlang. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By
Siri Topikal Kertas Percubaan Tahun Tahun Lepas SPM - SBP merupakan kerjasama penerbitan eksklusif antara Majlis Pengetua Sekolah Berasrama Penuh Kebangsaan dengan Penerbit Mahir Sdn. Bhd. Kelebihan siri ini ialah: * Soalan yang menepati piawaian SPM. * Soalan berkualiti yang dibentuk oleh guru-guru pakar SBP. * Skema jawapan berstruktur untuk penskoran A+. * Diguna pakai sepenuhnya di sekolah-sekolah yang menghasilkan keputusan cemerlang. Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Seri Koyuki is just trying to have a normal school life, but instead he ends up acting as the straight man to his odd classmate, Kabuto Hanadori. Kabuto is a delusional high school student, whose fantasies range from believing he is a knight on a journey, to claiming that removing his eyepatch will release a darker alter-ego who he refers to as Michael Offenbarung Dunkelheit. Seri is determined not to let himself get pushed around by Kabuto, but it seems that this will be eas Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By
It is widely believed that science can provide rational explanations for the countless phenomena of our universe. However, there are many aspects of our existence that science has not yet found a solution to and cannot decipher with numbers. The most notorious of these is the concept of love. While it may seem impossible to apply scientific theory to such an intricate and complex emotion, a daring pair of quick-witted Saitama University scientists aim to take on the challenge Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By
There are people who can get into people's minds and control their memories. This power is used to eradicate mysteries and cases or worse, to assassinate. The potential of said power is strong enough that it is able to destroy people's minds; however, it can backfire and eat up one’s own heart. To counter it, chains are used to lock and protect each other's weak and dangerous hearts. From one's growing fear and disdain, they're consequently called as a "Pet." 有一群人 Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By
*Topik dan tema yang sesuai dengan kanak-kanak *Latihan yang sistematik dan beraneka *Latihan yang menarik dan interaktif *Jawapan lengkap Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.90 (-0%)

By
Siri Praktis Hebat! PT3 KSSM merupakan siri latihan intensif mengikut topik. Siri ini direka untuk memahirkan murid dalam menaakul soalan berdasarkan format pentaksiran pusat PT3 terkini. Instrumen tambahan seperti soalan KBAT dan i-THINKdapat menjana prestasi murid ke arah kecemerlangan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri Praktis Hebat! PT3 KSSM merupakan siri latihan intensif mengikut topik. Siri ini direka untuk memahirkan murid dalam menaakul soalan berdasarkan format pentaksiran pusat PT3 terkini. Instrumen tambahan seperti soalan KBAT dan i-THINKdapat menjana prestasi murid ke arah kecemerlangan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By Rutger Bregman
THE SUNDAY TIMES BESTSELLER 'A beacon of hope for a frighted world' DANNY DORLING 'This is the book we need right now' TELEGRAPH 'It'd be no surprise if it proved to be the Sapiens of 2020' GUARDIAN It's a belief that unites the left and right, psychologists and philosophers, writers and historians. It drives the headlines that surround us and the laws that touch our lives. From Machiavelli to Hobbes, Freud to Dawkins, the roots of this belief have sunk deep into Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

Out of stock

By
*Disusun khas untuk murid tahun 1, 2, dan 3 *Terbahagi kepada dua bahagian, Membina Ayat dan Menulis Karangan *Bahagian Membina Ayat membantu murid membina ayat berdasarkan ilustrasi *Bahagian Menulis Karangan membimbing murid menulis karangan berdasarkan tema dan rangka karangan *Panduan komprehensif untuk meningkatkan kemahiran murid membina ayat dan menulis karangan Learn More
USUAL: RM18.90

NOW: RM 18.90 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-0%)

By
*Latihan tambahan yang berdasarkan sukatan pelajaran KSSR Semakan yang terkini *Latihan dalam setiap unit disusun daripada mudah kepada yang lebih mencabar minda *Siri ini boleh membantu murid menguasai dan mengukuhkan kemahiran pengiraan Matematik Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

61-10305 of 10245

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top