0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' HANA 'Found 413 Related Products
By Nani Mohd Salleh
Siri Terima Kasih Allah ini memberi pendedahan awal sains kepada kanak-kanak tentang sains penciptaan dan kejadian. Beberapa tema yang telah dipilih iaitu deria, anggota badan, organ tubuh dan alam semesta merupakan aspek yang paling hampir dengan dunia kanak-kanak. Siri Terima Kasih Allah ini akan menunjukkan secara sederhana dan ringkas beberapa ciptaan yang Allah kurniakan kepada kita dalam bentuk cerita dan ilustrasi yang menarik agar mudah difahami. Selain menyediakan ba Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Saadah , Qurratul
Kisah tiga adik-beradik yatim yang tinggal di Rumah Kebajikan Anak-anak Yatim Darul Riayah. Demi meringankan penderitaan yang terpaksa ditanggung ibu lantaran bapa sudah tiada, Rohana, Ibrahim dan Luqman rela tinggal di Darul Riayah. Rohana; berumur 12 tahun. Merupakan kakak sulung. Sangat mengambil berat tentang adik-adiknya. Seorang yang penyabar, gigih berusaha dan tidak mudah putus asa. Ibrahim; berumur 10 tahun. Merupakan anak yang kedua. Seorang yang keras kepala dan su Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By 望月實 , 花房幸範 , 三木孝則
為什麼新聞說這家公司賺錢,其實是賠錢?為什麼新聞說這家公司賠錢,其實已經賺了錢?簡易財報分析術,投資人最想要,主管們更需要! 哲學是什麼?新力與松下電器的復活戰略又是什麼?專業會計師全方位解說「經營者腦袋的想法」與「企業的商業經營模式」,以案例研究的方式,來分析臉書、谷歌、蘋果等大公司的商業經營模式。分為以下7個章節進行 Learn More
USUAL: RM51.50

NOW: RM 51.50 (-0%)

MEMBER: RM 46.35 (-10%)

By Hanani Bahadin
Muhammad Akif Raihan, seorang pemuda yang tidak pernah mengenali Rana Fathiah a.k.a Thia. Namun, dia sering menjadi mangsa keganasan gadis berlesung pipit itu. Sesungguhnya dia berasa aneh dengan sikap Thia yang begitu sukar untuk diduga. Rana Fathiah, seorang gadis belasan tahun yang hidup tanpa adik-beradik dan dibesarkan oleh ibunya seorang diri. Sepanjang hayatnya, Thia tidak pernah berkawan dengan hamba ALLAH yang berlainan jantina daripadanya. Hal ini menjadikan Thia Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.11 (-10%)

By Elif Shafak
From award-winning writer Elif Shafak, the Orange Prize long-listed author of The Forty Rules of Love and The Architect's Apprentice, Honour is a tale of love, betrayal and clashing cultures.'A powerful book; thoughtful, provoking and compassionate' Joanne Harris, author of Chocolat'My mother died twice. I promised myself I would not let her story be forgotten . . .'Leaving her twin sister behind, P Learn More
USUAL: RM49.50

NOW: RM 49.50 (-0%)

MEMBER: RM 44.55 (-10%)

By Suhana Amiril
KERANA DIA TUHANKU Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 增田由希子
在網路相片社群Instagram的帳號@nonihana_擁有超高點閱率, 同時也經常出現於《花時間》的花藝創作家——増田由希子 所呈現的365日的美好花作,絕對是讓人想參考學習的優雅花藝設計。 翻開每一頁,輕鬆的畫面,記錄著花藝設計師每天的點點滴滴; 也許不是澎派華麗的大作,而是幾株花草就能構成的和諧自然; 順著時令,欣賞每個季節,由大自然所呈現的孕 Learn More
USUAL: RM34.30

NOW: RM 34.30 (-0%)

MEMBER: RM 30.87 (-10%)

By 山下
誰說旅行就只能省錢餓肚吃少少,汗流浹背髒兮兮?小資男女一起來,讓我們一起在曼谷把錢花得漂漂亮亮!對世界旅行充滿熱情的山下大叔,大方公開用超低價擁有超高C/P值的泰式行程,並獨家分享讓你眼睛一亮的私房景點!原價超過3000元的大城王朝遺跡之旅 & 水都舊時光之旅 & 私藏祕境天堂海灘……等精采行程,讓你等不及訂張機票,奔赴陽光南國!這才 Learn More
USUAL: RM37.20

NOW: RM 37.20 (-0%)

MEMBER: RM 33.48 (-10%)

By Annur Shanana
KAIRA, gadis malang yang menjadi mangsa hinaan penduduk kampung disebabkan fizikalnya yang cacat dan hodoh. Akibat perbuatan khianat Kalsum yang sekian lama menyimpan dendam terhadap keluarganya, rumahnya dibakar. Neneknya terbunuh dalam kejadian itu. Kaira yang terselamat dari bencana itu kini hilang tempat bergantung hidup. Dia membawa diri jauh dari kampung bersama segunung rasa sedih dan dendam yang berapi. Segalanya berubah apabila dia dihumban ke dalam sebuah perigi Learn More
USUAL: RM18.90

NOW: RM 18.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.01 (-10%)

By Damya Hana
DALAM satu kemalangan kecil yang tidak disengajakan, Tengku Syahran dan Zahlia bertemu. Ketika itu, Tengku Syahran sedang buntu memikirkan cadangan emaknya ingin menjodohkan dia dengan Linda, seorang wanita yang tidak pernah dicintai. Seminggu mengenali Zahlia, Tengku Syahran menyatakan hasratnya untuk memperisterikan Zahlia untuk mengelak dirinya dikahwinkan dengan Linda. Zahlia terkejut dengan permintaan Tengku Syahran. Tengku Syahran tidak dikenali dan tidak mungkin Zah Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Eqbal Mohaydeen
Reykal dan Tenku yang bersahabat berkongsi cerita tentang kisah seram yang pernah didengari mereka berdua. Mereka berdua galak bercerita sehingga tanpa disedari, kejadian-kejadian yang menyeramkan mula menghantui mereka. Satu demi satu kejadian misteri yang menggerunkan bertubi-tubi mengganggu kedua-dua orang sahabat itu. Seolah-olah terdapat satu kuasa jahat yang memburu mereka dengan penuh bernafsu. Bahana apa yang melanda? Adakah ia realiti atau ilusi? Persoalan demi perso Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Penulisan2u
Antologi cerpen dan mini novel Tercetusnya aksara indah warkah sang pujangga... 1. Cinta Yang Pergi - Mardihah “Kau tak sembahyang ke? Aku tengok kau macam tak ikut Aleeya sembahyang aje. Eh, Asmidar. Kau kena solat, baru hati kau tenang dan aman tau.” 2. Daim – Aliesha Kirana “Nama saya, Daim.” “Hah, Daim? Macam coklat Daim tu?” “Ya. Daim. Macam coklat Daim.” 3. Surat Untuk Bakal Isteri- Hanan Az-Zahra Salam perkenalanku hulurka Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Dhieya Adlynna
Tragedi cinta membuatkan Hazwanie terbelenggu menyambut cinta suci Shahridwan.Siapa sangka takdir telah menemukan kedua-duanya dalam satu kejadian yang tidak diingini yang seterusnya menjadi titik permulaan hubungan di antara mereka. Disebabkan takdir jugalah mereka di pertemukan sekali lagi sebagai majikan dan pekerja dan tinggal di bawah satu bumbung yang sama. Namun begitu, demi ego mereka saling bertelagah sesama sendiri walaupun puncanya cuma sebesar hama. Saling bertika Learn More
USUAL: RM18.90

NOW: RM 18.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.01 (-10%)

By Candy Factory
Selepas Daniel berjaya menjadi naib juara kejohanan tae kwan do, dia berkawan dengan pemenang, Xander. Sementara itu, kes serangan melibatkan perempuan merisaukan semua orang.Joni dan Daniel berjaya selamatkan adik Xander daripada diculik dan mereka dapat tahu yang Xander belajar seni mempertahankan diri untuk melindungi adiknya. Siapakah lelaki mencurigakan yang selalu berlegar di kawasan sekolah itu? Dapatkan penjenayah kes ini diberkas? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Rattana Kodchanat
这是一套教导孩子培养良好品德的图画故事书.每一册的故事包含着不同的道德价值内容。《让我们成为朋友吧》是一个帮助小朋友发展情绪智商(EQ)的有趣故事。 书中附上汉语拼音、给家长/老师的话,以方便师长与孩子一起阅读时,参考使用。此外,师长们也可扫描封面的QR码,以观看本书使用方法及内容介绍的视频。 Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Rattana Kodchanat
这是一套教导孩子培养良好品德的图画故事书.每一册的故事包含着不同的道德价值内容。《呷呷呷的鹅》是个给那些只为了自己着想的小朋友的虚构故事。小通,一个以自我为中心的男孩和一群神秘又吵的鹅.“呷呷呷。我要这个。我要那个。”小通是怎么摆脱这些烦人的鹅呢? 书中附上汉语拼音、给家长/老师的话,以方便师长与孩子一起阅读时,参考使用。 Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Rattana Kodchanat
这是一套教导孩子培养良好品德的图画故事书.每一册的故事包含着不同的道德价值内容。《请抱抱我 》是一个让小朋友学会爱与关怀的有趣故事。 书中附上汉语拼音、给家长/老师的话,以方便师长与孩子一起阅读时,参考使用。此外,师长们也可扫描封面的QR码,以观看本书使用方法及内容介绍的视频。 Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Rattana Kodchanat
这是一套教导孩子培养良好品德的图画故事书.每一册的故事包含着不同的道德价值内容。《可爱的家庭 》讲叙一个温馨又充满欢乐的家庭的故事。 书中附上汉语拼音、给家长/老师的话,以方便师长与孩子一起阅读时,参考使用。此外,师长们也可扫描封面的QR码,以观看本书使用方法及内容介绍的视频。 Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Rattana Kodchanat
这是一套教导孩子培养良好品德的图画故事书.每一册的故事包含着不同的道德价值内容。《脏兮兮的小男孩》是一个让小朋友学讲究卫生好习惯,提倡健康的有趣故事。 书中附上汉语拼音、给家长/老师的话,以方便师长与孩子一起阅读时,参考使用。此外,师长们也可扫描封面的QR码,以观看本书使用方法及内容介绍的视频。 Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Rattana Kodchanat
这是一套教导孩子培养良好品德的图画故事书.每一册的故事包含着不同的道德价值内容。《学会分享的小鳄鱼》是一个让小朋友学会要懂得分享,不计较,才能成为一个快乐的人有趣故事。 书中附上汉语拼音、给家长/老师的话,以方便师长与孩子一起阅读时,参考使用。此外,师长们也可扫描封面的QR码,以观看本书使用方法及内容介绍的视频。 Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Rattana Kodchanat
这是一套教导孩子培养良好品德的图画故事书.每一册的故事包含着不同的道德价值内容。《爱生气的小女孩 》是一个让小朋友学会如何控制好自己的情绪。 书中附上汉语拼音、给家长/老师的话,以方便师长与孩子一起阅读时,参考使用。此外,师长们也可扫描封面的QR码,以观看本书使用方法及内容介绍的视频。 Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Rattana Kodchanat
这是一套教导孩子培养良好品德的图画故事书.每一册的故事包含着不同的道德价值内容。《有一天,我会长大…… 》是一个让小朋友学会如何健康成长的知识。 书中附上汉语拼音、给家长/老师的话,以方便师长与孩子一起阅读时,参考使用。此外,师长们也可扫描封面的QR码,以观看本书使用方法及内容介绍的视频。 Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Rattana Kodchanat
这是一套教导孩子培养良好品德的图画故事书.每一册的故事包含着不同的道德价值内容。《凌乱的房间》的故事可让孩子可以从故事中学会收拾好自己的东西、保持身体干净等良好习惯,并实践在日常生活中。 书中附上汉语拼音、给家长/老师的话,以方便师长与孩子一起阅读时,参考使用。此外,师长们也可扫描封面的QR码,以观看本书使用方法及内容介绍的 Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Ust. Mohd Zanzuari
YASIN SEDERHANA BARAQAH Learn More
USUAL: RM2.50

NOW: RM 2.50 (-0%)

MEMBER: RM 2.25 (-10%)

By
YASIN DOA AL-QURAN(SERDEHANA) Learn More
USUAL: RM2.50

NOW: RM 2.50 (-0%)

MEMBER: RM 2.25 (-10%)

By Dr Aidh Abd
Dalam Tausiyah Cinta yang singkat dan cakap jatuh cinta, perlukan kesiapan diri. Yang kelak akan berakhir pada mahligai penuh berkah. Maka jika salah menyatakan cinta tentulah hanya dukacita yang dirasa. Ia tak perlukan pentas drama dan romantis murahan, yang sering dibelenggu dek kemaksiatan. Cukuplah dalam walimah sederhana dan hati yang terjaga. Kerana cinta adalah jambatan menuju syurgaNya. Dan cinta yang hakiki terbentuk dalam potret keluarga yang sakinah, mawaddah w Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Dhiya Shiha
Harapan setinggi gunung diletakkan untuk bertemu dengan anaknya. Sebagai seorang ibu dia tidak mahu berdendam dengan anak sendiri. Namun lain yang diharapkan lain pula jadinya. Anak-anak sudah lupa diri. “Kau orang berdua ni tak faham ke apa yang aku cakap? Mak aku Datin, bapa aku Datuk, kau tak tau lagi ke? Lebih baik kau orang berdua pergi dari sini sebelum isteri aku datang. Aku kira sampai tiga aje, kalau kau orang tak keluar juga aku aku suruh pengawal heret”“ Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Evelyn Rose
.. dan Dialah yang mengetahui jiwa setiap hamba-Nya... 13 jam di dalam penerbangan ke London menaiki MAS A380, takdir menemukan HANA SOFEA dan SYED HAYDAR, jejaka idamannya. Mencipta kenangan terindah di langit biru. Mereka bergelar kekasih kayangan untuk empat jam, menari tango bersama, menjelajah seluruh pesawat bersama, merasai enaknya Caramel Latte bersama… Tapi tatkala MAS A380 mencecah lantai bumi, segalanya pergi bagai wap di udara. “Hana, thank you for Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Saodah Lasim
Kisah tiga adik-beradik yatim yang tinggal di Rumah Kebajikan Anak-anak Yatim Darul Riayah. Demi meringankan penderitaan yang terpaksa ditanggung ibu lantaran bapa sudah tiada, Rohana, Ibrahim dan Luqman rela tinggal di Darul Riayah. Rohana; berumur 12 tahun. Merupakan kakak sulung. Sangat mengambil berat tentang adik-adiknya. Seorang yang penyabar, gigih berusaha dan tidak mudah putus asa. Ibrahim; berumur 10 tahun. Merupakan anak yang kedua. Seorang yang keras kepala dan su Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By 大衛張 , 應德剛 , 彼得‧米漢
電視充斥美食競賽節目,廚師晉升為偶像名流。 名流主廚時代來臨,然而高到極處終有時, 當喧囂落定,廚師這行業將會如何? 廚藝和料理界又會怎樣演變? ◆主廚大聲說!大衛張領眾家主廚道盡廚師這行和料理界的楣角內幕,言辭交鋒,觀點犀利,經驗分享,看熱鬧更看門道! ◆廚師眾生相!有致力餐廳清潔的牛肉店廚師,有為南極工作站煮食的廚師,有 Learn More
USUAL: RM54.30

NOW: RM 54.30 (-0%)

MEMBER: RM 48.87 (-10%)

By Hairynn Salehuddin
“Arina... Arina... Jodoh kita memang kuat. I betul betul tak sangka dapat berjumpa dengan you lagi. You know what, I just nak beritahu dekat you yang you kena ikut cakap I sebab I ada simpan gambar-gambar you tanpa...” - Dato Haris Iskandar “A... Apa yang Haris nak daripada Arina sebenarnya? Haris nak buat apa dengan gambar tu? Tolonglah, Haris. Jangan benarkan orang lain melihatnya.” - Nurul Arina Pertemuan semula Arina dengan Haris selepas beberapa tahun membawa Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By 彼得.英格朗
觸動人心、具文學感染力的一戰史書 一百年前爆發的第一次世界大戰,帶來國家形式的轉變、革命運動、女權興起與美國勢力崛起,深刻影響了之後的世界。 一戰被視為歷史中重大的悲劇,但身在其中的人往往未能理解戰爭的災難性全貌。不同於其他戰史,瑞典史學家英格朗以二十二位來自法國、英國、德國、奧匈帝國、俄羅斯等十個國家,有著不同階級、性 Learn More
USUAL: RM94.40

NOW: RM 94.40 (-0%)

MEMBER: RM 84.96 (-10%)

By Suhana Amiril
ALLAH TAK PERNAH JAUH Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Hana Ilhami
NAJIHA... Demi merealisasikan hasrat dan menggembirakan Dona, dia menghubungi Rahul yang membawa diri ke Amerika selama tiga tahun. Demi kebahagiaan sahabatnya yang beragama Hindu itu, dia memujuk Rahul agar pulang ke pangkuan keluarga. Namun, siapa sangka niatnya menghubungi Rahul membawa episod baru dalam hidup Rahul. “Kalau saya tahu hidup saya akan terganggu macam ni, tak ingin saya hubungi awak dulu.” - NAJIHA “From now on, I'll follow you you like a shadow o Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Aleya Aneesa
Dalam hidup ini, manusia sering kali diberi banyak pilihan untuk meniti lorong-lorong kebahagiaan. Memilih siapa yang layak disayangi dan siapa pula yang tidak. Tapi, tidak bagi Dhamira Rysda. Dia tidak pernah punya kesempatan itu. Mahu atau tidak, dia hanya ada Aly Rasyid. Itulah racun, itulah penawar dalam hidupnya. Tapi siapa dia mahu mencabar takdir? Lalu, dunia yang selama ini penuh dengan warna-warni mula gerhana dalam sekelip mata hanya kerana dia mahu melayan d Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Ben
Ben kembali dengan jilid ke-2 "Te@mare". Kisah kali ini penuh aksi apabila Mia diculik dan Colin cuba diselamatkan oleh Colin. Bagaiman perkembangan hubungan Hana dan Colin? Keiko pula dipelawa sertai geng Ryder. Karya cinta, aksi, persahabatan dan terselit juga elemen kekeluargaan ini pastinya menghiburkan! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Muhd Kamil Ibrahim & Mohd Zain
Usahawan Akhirat secara pintar melihat dunia hanya sebagai singgahan sementara. Mereka berniaga di dunia. Keuntungannya boleh dinikmati di dunia dan lebih mewah lagi di akhirat. Sebaliknya, perniagaan semata-mata atau melebihkan secara melampau kehidupan dunia boleh menyebabkan mereka menggigit jari ketika berhadapan dengan Allah pada hari penghakiman. Penghakiman Allah sangat jelas, yang mana ada yang menerima balasan syurga dan selebihnya akan berhadapan dengan azab seksaan Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Zany Ezatie
Pertemuan Noah Mikael dan Hana Carmelia tidak begitu baik semenjak awal lagi. Noah Mikael membenci cikgu baru itu yang dirasakan mencabar maruahnya sebagai ketua kumpulan empat sahabat yang sangat dihormati di Bok Seng High School. Namun, siapa sangka? Perasaan benci Noah Mikael itu akan bertukar pada cinta. Semakin dia mengenali Hana Carmelia semakin Noah Mikael angau dan ...more GET A COPY Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Umie Nadzimah
Kata emaknya, Cik Pah, Suria Rihana tak pandai melawa, sebab itu tak ada lelaki mahu mendekat. Dia cuma tahu pakai baju kurung, baju kurung dan baju kurung. Mahu runtuh langit kalau dapat tengok dia pakai skirt labuh macam anak-anak dara zaman sekarang. Lagi satu,dia tak reti pakai kasut gegirl, yang dia tahu hanyalah kasut kanvas tapak rata tu. Pergilah mana pun, fesyen dia itu, itulah juga. Buruk sangatkah berpenampilan begitu? Emak dia dan sepupunya, merangkap anak saudara Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Anna Raihana
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Jeffrey Archer
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Be Careful What You Wish For, the fourth instalment in Jeffrey Archer's The Clifton Chronicles, opens with Harry Clifton and his wife Emma rushing to hospital to learn the fate of their son Sebastian, who has been involved in a fatal car Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 17.00 (-57%)

MEMBER: RM 17.00 (-57%)

By Jeffrey Archer
Be Careful What You Wish For opens with Harry Clifton and his wife Emma rushing to hospital to learn the fate of their son Sebastian, who has been involved in a fatal car accident. But who died, Sebastian or his best friend Bruno?When Ross Buchanan is forced to resign as chairman of the Barrington Shipping Company, Emma Clifton wants to replace him. But Don Pedro Martinez intends to install his puppet, the egregious Major Alex Fisher, in order to destroy the Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Shazreen Fazlynda
Meletup di Youtube, dan sekarang dia menulis buku. Dia menulis secara sederhana tentang hidup. Dalam hidup ada pasang surut, ada turun naik, ada rindu benci, ada cinta dendam. Antara semua perkara itu, ada kisah Shazleen yang acah-acah deep. Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Saadah Taib
Kisah tiga adik-beradik yatim yang tinggal di Rumah Kebajikan Anak-anak Yatim Darul Riayah. Demi meringankan penderitaan yang terpaksa ditanggung ibu lantaran bapa sudah tiada, Rohana, Ibrahim dan Luqman rela tinggal di Darul Riayah. Rohana; berumur 12 tahun. Merupakan kakak sulung. Sangat mengambil berat tentang adik-adiknya. Seorang yang penyabar, gigih berusaha dan tidak mudah putus asa. Ibrahim; berumur 10 tahun. Merupakan anak yang kedua. Seorang yang keras kepala dan su Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By 野村美月
  “Hanachirusato” When Hikaru was on the earth…   是光莫名在意起跟母親告別時,在一旁支撐他的葵,內心產生了動搖。在這種時候,以美智留的發言──「我、我推薦赤城是光同學,擔任文化祭的執行委員。」為開端,是光變得要幫忙顧月夜子主辦的日舞社攤位,朝衣也要求他參加特別警備班,還要為文化祭的準備四處奔波。   是光不但不習慣這些學校 Learn More
USUAL: RM31.50

NOW: RM 31.50 (-0%)

MEMBER: RM 28.35 (-10%)

By S.N. Hisayah Haron
ASMYALIANA ARIFFIN... Dia tidak sangka nasib hidupnya berubah dalam sekelip mata. Terpaksa berdepan dengan ujian, Mya reda menjadi umi dalam sekelip mata, menjadi isteri tak dijangka. Demi menjaga maruah diri, dia harus mengkhianati dan melukai hati seseorang Atas alasan itu, Mya dan ZALIFF MOHAMMAD disatukan atas ugutan Mya sendiri setelah dirinya dinodai lelaki itu. Biarpun sudah beristerikan NATRAH yang merupakan kakak angkat baik kepada Mya, pemikiran cetek Zaliff yang Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-10%)

By Aireen Erina
RAMAI kawannya sudah berkahwin. Dia juga teringin ada suami! Farhana, anak bongsu yang celupar dan keras kepala ini kemudian terdesak memilih lelaki yang baru putus tunang sebagai suami. Apa cerita? Alif lebih penyabar berbanding Farhana. Mereka tinggal serumah, tetapi tidak sebilik. Perangai Farhana yang ‘angin kus-kus’ sering timbulkan sengketa. Empat bulan si suami gigit jari, baru dapat tidur sekatil. Itupun dengan janji pinjaman peribadi RM50 ribu. Amboi… Rum Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By 高橋哲哉
憑什麼要別人為我們(可有可無)的利益而犧牲? 從福島核電廠與沖繩的美軍基地談起, 探討無所不在的犧牲體系。 從小我們就認識到「不要損人利己」、「己所不欲,勿施於人」、「別把快樂建築在別人的痛苦上」等普世價值。在這樣的共識基礎上,誰還敢坦然要求別人為自己的利益而犧牲,甚至為自己可有可無的利益而犧牲?從這最樸實的角度出發,確 Learn More
USUAL: RM45.80

NOW: RM 45.80 (-0%)

MEMBER: RM 41.22 (-10%)

By Umi Kalsom
PERKAHWINAN diaturkan oleh keluarga? Ashraf langsung tidak menyangka! Lebih memeningkan kepala, apabila dia mengetahui nama calon yang disebutkan oleh mummynya, Puan Mazlin. Ainnur! Si budak kampung itu?! Tidak mungkin. “Orang tak nak kahwin dengan budak kampung tu… mummy jangan paksa Ash!” - Ashraf Khairi. “Ain akan kahwin dengan abang Ash!” - Ainnur. Dan jawapan itu cukup untuk membuatkan Ashraf kehilangan kata. Bergaduh mulut? Itu merupakan perkara bi Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-10%)

By Muhd Kamil Ibrahim
Masya-Allah, Subhanallah, Allahu Akbar. Kesemua manusia akan dibangkitkan semula untuk menghadap Allah SWT bagi menghadapi mahkamah perbicaraan. Ia proses yang dijanjikan bagi menentukan kehidupan seterusnya. Inilah proses terakhir tetapi penting dan paling mustahak. Kita bertanggungjawab dengan apa yang dilakukan di dunia. Ada pembalasan jelas dan nyata. Ia adalah hari kegembiraan bagi sesetengah insan dan kedukaan bagi yang lain. Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Fazlyn Ridz
“Nama kau Kudin ya?” “Apasal kau gelak?” “Kudin nama kau? Memang sesuai sangat dengan kau. Nama kau sama buruk dengan baju kau!” Si Edrina ini memang berlagak orangnya. Sudahlah berlagak, cerewet pula itu! Disebabkan dia dibesarkan di Kuala Lumpur, maka suasana kampung memang tidak kena dengan jiwa bandarnya. Kepada lelaki seorang itu dia memandang rendah dan jelak! Lelaki bernama Kudin itu pula berbeza sikapnya. Dia sekadar lelaki kampung yang hidup m Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 田川美由
12位咖啡館老闆教你如何起步! 第一次開店就成功! 「我想要開一間咖啡館!」 你是否曾有這種夢想? 若一輩子要靠咖啡館過日子, 是否真的可行? 如何靠自己的力量開一間咖啡館, 有這樣的想法卻不知道該從何著手, 本書依照每一步驟說明「開咖啡館」的過程。 同時說明會發生何種問題, 又該如何解決、與老闆們的心聲。 幫助你「打造屬於自己 Learn More
USUAL: RM35.75

NOW: RM 35.75 (-0%)

MEMBER: RM 32.18 (-10%)

By Ruhana Zaki
SURAT DARIPADA TUHAN Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Muhammad Kamal Sulaiman
Dr. Morsi ialah presiden yang terpilih secara demokrasi buat pertama kalinya dalam sejarah politik Mesir. Pada pilihan raya presiden 2012. Dr. Morsi menang dengan 52% suara, namun kenapa ia digulingkan? Siapa yang diuntungkan? Siapakah pula tokoh-tokoh dan kelompok yang telah berusaha merampas kuasa daripada tangan Morsi? Padahal setahun pemerintahannya banyak kegemilangan yang telah diraih. Benarkah As-Sisi, menteri pertahanan yang telah mengangkat sumpah di bawah Morsi t Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Damya Hana
Kedatangan Aliff Zulkarnain, pewaris Samudera Holdings ke pulau itu telah mengubah hidup Khadeja. Pertama kali bertentang mata, dia merasakan suatu perasaan yang meresap ke sanubarinya. Keikhlasan dan kesungguhan Aliff berjaya melembutkan jiwa kental Khadeja. Dia diperisterikan walaupun mendapat tentangan hebat daripada keluarga lelaki itu. Namun, ada hati yang terluka. Cinta luhur Budiman untuk Khadeja serta kasih Dr. Suzana untuk Aliff, terus menjadi rahsia. Tidak di Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Raihanah
Al-Quran bukan sekadar kitab sejarah yang menghimpunkan kisah-kisah para anbiya' dan umat-umat terdahulu. Sebaliknya, Al-Quran adalah sebuah kitab ilmu yang mengajar manusia menguruskan kehidupan. Setiap paparan kisahnya mengandungi iktibar. penyampaianatau penulisan manusia. Setiap himpunan watak, dialog, situasi dan intipati ceritanya begitu kuat, jelas dan tegas. Antara surah yang yang paling terkenal ialah surah Al-Kahfi. Empat kisah di dalamnya memberikan satu impak yang Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.71 (-10%)

By Hana
《吃早餐,彻底改变了我》是hana和卤猫一起呈现给我们的提倡健康生活方式的书!   Hana用文字表述了自己多年做早餐的心得,以及因为吃早餐而改变了自己的生活习惯,这些习惯的改变带给自己生活正能量。卤猫用自己治愈的插画,把hana的早餐制作过程表现出来。让读者在欣赏正能量文字的同时,也可以参照hana一年四季的早餐搭配来自己做早餐。   《吃 Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 18.50 (-49%)

MEMBER: RM 18.50 (-49%)

By Ben
Kisah suka duka kehidupan remaja… Colin meminati Hana sejak kali pertama bersua di perpustakaan. Titik perkenalan mereka membuatkan Ryder cemburu lalu tercetus pergaduhan antara Ryder dan Colin. Bagaimana agaknya nasib Colin? Tercapaikah impian Colin untuk bersama Hana? Apa pula kaitan antara Mia, Colin dan Ryder? Ben kembali menghiburkan peminat karyanya! Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By Illa Shanahila
Bagi Aisya Humaira, menjaga bayi sendirian selepas abang dan kakak iparnya berhijrah ke Dubai adalah perkara senang. Pada dia, menjadi ibu sebelum masanya langsung tidak mendatangkan masalah apabila mommy dan daddynya ada membantu. Dan, langsung dia tidak menduga, menjaga si kecil yang kerinduan ibu dan bapanya bukan sesenang yang disangka. Oleh itu, dia perlu mencari pak cik kepada anak buahnya itu. Tapi siapa? Zulfa, si cinta pertamanya tu menolak. Nak bina kerjaya dulu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

241-653 of 413

Page:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
*

Back to Top