0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' PENULISAN2U 'Found 134 Related Products
Filtered By
publisher
By Nojie
“Sudi tak kahwin dengan saya?” - Naurah Naurah buat kerja gila dengan melamar lelaki tidak dikenalinya hanya kerana mahu membalas balik permainan Umar terhadapnya. Cinta disangkakan ikhlas, rupanya hanyalah pertaruhan Umar dan rakan-rakannya. Sudahnya, diheret pula lelaki yang langsung tiada kaitan dalam hidupnya. Lelaki yang langsung tidak diketahui asal usulnya. Dan paling penting, lelaki tidak diketahui namanya. “Nama bakal suami pun awak tak tahu, kan? Kalau a Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Nur Ain al-Abbas
Memahami hatimu lebih sukar daripada memilikinya. Pengalaman lalu mengajar Yuhanis tentang erti perbezaan taraf hidup. Akhirnya Yuhanis menjadi seorang wanita yang terlalu berhati-hati dan mementingkan rasional berbanding emosi. Kerana sikapnya itu, dia terlepas pandang terdapat insan yang menyayanginya dalam diam. Namun, pemberian kotak kecil berbalut rapi dengan ikatan reben berwarna keemasan tanpa nama penerima amat mengejutkan Yuhanis. Bertambah tidak percaya apabil Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Katrina Adam
“Alahai... Kami pula yang kena denda? Okeylah, tak kisah... Apa denda kami?” - EIZHAM “Sekarang abang berdua berpeluk di depan saya. Tadi bukan main suruh saya, kan? Apalagi, peluklah. Alah... Macam loving couple tu.” - JULIANA MAZ Senior dan junior. Peristiwa yang tidak disangka-sangka telah menjadi titik permulaan bagi sebuah perkenalan dan sebuah jalan kehidupan baru. Juliana Maz ingin merasakan kehebatan bercinta. Alangkah bahagia dan sejuknya jiwa apabila Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Nurrul Shuada
Dendam masa lalu telah menghapuskan perkataan ‘cinta’ dari kamus hidup Inspektor Muhammad Afham Nazhan. Sisa yang tinggal sekarang hanyalah untuk memastikan Roy diberkas dalam tangannya sendiri. Kematian kekasihnya beberapa tahun yang lepas perlu dituntut bela! Detik tengah malam di dalam sebuah hutan belantara. Detik yang sedang bermula segalanya. Dengan hanya berniat untuk membantu seorang inspektor polis yang tercedera, Cinta Fiska mempertaruhkan keselamatannya d Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Azura Rasiddin
“Saya tak tahulah apa masalah awak dengan saya. Yang penting, saya tahu awak sombong. Dan sebab itu, saya rasa saya tak perlu nak minta maaf kepada perempuan sombong macam awak. Fair enough!”- Halifie Pertemuan pertama di antara Cartaz Amani dan Halifie mencetuskan perasaan benci dalam hati mereka. Namun, jodoh mereka begitu kuat. Bermula dengan hidup berjiran sehinggalah menjadi hubungan kekeluargaan. Senang cerita, Cartaz Amani tidak dapat melarikan diri daripada Hal Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Nina Kamal
MOON... Seorang gadis kampung yang hiperaktif. Yang cantik bak bulan yang diakui oleh mata- mata di sekelilingnya. Kelebihan yang ada membuatkan semua mata sang arjuna membulat dan rahang hampir terjatuh setiap kali memandangnya. Adrian Eusoff satu-satunya lelaki yang dia amat tergila-gilakannya. “Moon sayang kat Abang Ian. Moon nak kahwin dengan Abang Ian. Abang janganlah kahwin dengan perempuan tu. Kahwinlah dengan Moon.” – MOON. IAN... Seorang pemuda biasa namu Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Danisyarahmat
“Kalau kau buta lagi bagus. Tak adalah nak menyemak buat masalah di sekolah lagi.” Ain Syuhada, pengawas yang sebesar anak gajah itu ingin balas dendam kerana ditolak jatuh ke dalam lumpur sawah. Racun serangga jenama Redinsect segera disembur ke muka Aidil Zafran. “Aku tak nampak apa-apalah!” Ah, sudah! Sungguh Ain Syuhada tidak menyangka racun serangga itu mampu meragut penglihatan Aidil Zafran. Kalau dia sanggup jadi hamba tebusan seumur hidup untuk membay Learn More
USUAL: RM19.00

NOW: RM 19.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.10 (-10%)

By Syima Syawal
“ Bunga tahi ayam?!” - ELLA “ Cuba kau jangan lihat dari namanya, tapi kau pandang pada keindahannya. Biarpun baunya busuk, tapi tetap mampu menyerikan taman. Betul tak?” - HAKIMi Bila awek rock bertemu dengan mamat K-pop, hasilnya memang sangat mengujakan. Bukan sefahaman tetapi huru-hara jadinya. ELLA dan HAKIMI berlainan minat, berlainan fesyen. Masing-masing sering mengutuk antara satu sama lain. Namun dalam diam, Ella suka mencuri – curi pandang. Gaya lel Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Marissa
Semua, atau tak payah langsung! Beberapa tahun lalu di zaman sekolah menengah… “Oh, jadi kau stalk kita orang, ya? Boleh tahan pervert juga kau ni, ya…” – ZARAA “Ya, aku memang dah lama stalk korang semua. Sekolah aku kat sebelah aje. Sebenarnya aku jealous sebab aku nampak korang bertiga ni selalu aje happy-go-lucky. Aku pula jenis yang susah yang nak cari kawan. Errr, lupa pula aku nak kenalkan diri. Nama aku Aiman.” – AIMAN Bermula dari zaman s Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Tinta Ana
Secerah dan sehangat namanya, aku akan cuba sedaya-upaya untuk pergi jauh dan lebih tinggi. Cinta dan cita-cita, mampukah digapai kedua-duanya? Percintaan Wirda dengan Razif Firman semakin hari semakin hambar apabila lelaki itu semakin berjaya dalam kerjayanya. Nak berjumpa pun kena buat janji temu. “Kerja saya bukan macam kerja awak.” “Setakat makan-makan tu, bila-bila pun boleh.” “Sudahlah saya sibuk ni.” – RAZIF FIRMAN Dalam masa yang sama, dalam p Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Ain Kamalia
Pertemuan Yana dan Ben di sebuah kedai makan telah mencipta sebuah permulaan kisah yang berbunga-bunga dalam hati mereka. ... “Mata tu tak payahlah pandang tempat lain, pandang pinggan nasi aje boleh tak? Ataupun kalau teringin sangat nak pandang orang, you pandang I aje… sebab I pun orang.” –Ben Di situ bermulanya hubungan teman tapi mesra mereka. Semuanya mereka lakukan bersama, hampir seminggu tujuh hari. “Kenapa you letak nama I Ben 10?” “Ben 10 tu Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Azimah Lily
Setelah 26 tahun membawa diri ke kota London, Munirah mengambil keputusan untuk pulang ke Malaysia bersama anak-anaknya Aleya, Alisa dan Alina untuk berjumpa dengan suaminya, Dato Syed Mohd Kadir yang sebelum ini tidak mengetahui akan kelahiran tiga puteri kembarnya selepas dia menghalau keluar Munirah dari rumahnya. “For what? Kenapa kita nak jumpa dia? Kewujudan kita pun dia tak tahu. Tak ada faedah pun. Bukannya dia kenal kita. After all this time, ibu yang besarkan k Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.90 (-10%)

By Hessa Widad
Pertemuan yang tidak diatur membawa satu titik perubahan dalam hidup Nasrun Parsha. Semuanya gara-gara dek ketajaman kata-kata yang dilontarkan oleh seorang gadis yang tidak dikenali. Tanpa sedar, tercalit memori yang tidak disangka-sangka. Dugaan demi dugaan yang dihadapi oleh Suhana membuat dia menjadi seorang pemendam. Siapa sangka cinta yang disulam selama lebih lima tahun terlerai dua minggu sebelum tarikh nikah. Cinta yang direstui oleh kedua-dua belah keluarga tidak Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By June Muhammad
Syurga seorang isteri...Adalah bersama suami... “Zahra tak mahu kahwin dengan Abang Fitri!” – Zahra. “Dengan keadaan diri Zahra sekarang, siapa yang nakkan Zahra?!” – Encik Zainal. Kebahagiaan ZAHRA AISYA direntap dalam satu peristiwa yang tidak disangka. Biarpun menentang keras rancangan Encik Zainal, akhirnya Zahra terpaksa akur menikahi MUHAMMAD FITRI untuk menutup perkara memalukan itu. “Zahra benci dengan abang, tau tak?! Benci, benci sampai ke ak Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

121-254 of 134

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
*

Back to Top