9th Birthday Sale
9th Birthday Sale
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' KADOKAWA GEMPAK STARZ 'Found 265 Related Products
Filtered By
publisher
By re:ON Comics
Lat talilat tali tamplom! Memang seronok bila main sorok-sorok. Tapi jangan leka bila waktu senja menjelang. Misteri kehilangan jati selama tiga hari menggusarkan ramai pihak terutama keluarganya. Namun penemuan jati dalam almari kat rumah sendiri oleh kakaknya mencetuskan tanda tanya. Apa dah jadi pada jati selama tiga hari tu? Kenapa tak ada seorang pun jumpa? Himpunan 6 karya seram hebat dari Indonesia dan diterjemah ke bahasa Mekayu ni pasti buat bulu roma korang me Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Mashiro OOKI
Ubahlah keluhan ke senyuman menawan! Ai sukakan Haruto, kawan sepermainannya sejak kecil. Tapi Ai tak pernah jujur dengan perasaan sendiri. Suatu hari ibunya hadiahkan rantai loket amethyst. Kononnya rantai tu sangat berkesan untuk makbulkan cinta. Bila Ai berhajat, "Aku nak jadi jujur" pada rantai tu, muncul pari-pari comel untuk kabulkan permintaannya. Tapi pari-pari bernama Amyu tu macam tak boleh diharap je... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Ivy Ngu Mei Ee
"Siapa mamat yang kau suka tu eh?" "Apa hal tiba-tiba nak tahu?" "Aku cuma tak boleh bayangkan lelaki macam mana perempuan bengis macam kau suka. Lelaki tu bengis juga ke? Atau dia jenis budiman? Ceritalah kat aku." • • • Zayn yang penakut dan lemah berubah jadi lelaki sasa dan handsome bila menginjak dewasa. Lain pula dengan Teina aka 'singa betina' yang terkenal dengan sikap garang. Tapi hakikatnya, hanya Zayn yang tahu betapa lembut dan indahnya hati si g Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Dreamer
Akibat dendam terhadap Hilda, Joanna terpedaya dengan buku misteri berjudul 'Hajat Jadi Realiti'. Betul ke buku ni boleh tunaikan hajat? Adakah Joanna akan terperangkap dalam 'perjanjian puaka'? Nampaknya ada 'pertukaran' harus dibuat bila ketiga-tiga hajatnya ditunaikan!!! Kompilasi kesumat melibatkan makhluk halus dan sifat keji manusia. Selami cerita seram pelbagai variasi yang pasti buat korang meremang. Kisah hitam dunia si mawar dari siri terkini 'Black Rose' ! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Nurmala Samin
Episodik Mimpi Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Zint
Surprise~ Zint kembali dengan karya terhebat + termantap + terbaik dari ladang untuk tatapan kipas-susah-mati semua. Yahooo! Jom berkenalan dengan Vax serta PERANGAI pelik dan gila-gila dia yang boleh bikin orang lain tumpang gila sama! Adududu~ Kepada yang fikir Zint dah tak nak melukis, hiburkanlah hati duka lara tu dengan siri meletup ‘Under 18 Attitude’ ni. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Candy Factory
SIRI CANDY 39 KAMI BENCI BULI TOPIK: ANTIBULI Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Candy Factory
Sebagai ganjaran menyelesaikan insiden misteri sebelum ini, Pengetua Evan menghadiahkan ahli Majilis Perwakilan Pelajar percutian di Dubai. Alex dan beberapa orang putera naik satu kapal terbang, manakala Putera Gion, Livio dan Putera Shintarou dalam kapal terbang lain. Malangnya kapal terbang Putera Gion sahaja yang mendarat dengan selamat. Apa terjadi pada Alex dan putera lain? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Candy Factory
The number of abandoned pets at Helping Paws Animal Shelter is increasing! With more critters to look after, the operating cost of the shelter is shooting up. Can Julian and Candy JEM find a way to help Irwin? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Leoz
Angie has to bury her passion for heavy metal because her parents don't understand it. Then, a chance meeting reawakens her determination to stay true to her roots... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Candy Factory
With poor time management skills, Joni's unable to find time to do her homework or practise singing. Can Mia, Emilia, Mikael, and Julian help her plan and use her time wisely? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Black Ink Team
Concerned by anomalous animal activity in the vicinity of the North & South Poles, Dr. Darwin tasks Jake, Louis, and the rest with learning the truth! Amassing to display uncharacteristic and excessive aggression, surely this has to do with the Animal Kingdom! Sent to a wintry wilderness into the heart of polar peril, what will our heroes discover? Can they punch above their weight and emerge unscathed from such a HEAVYWEIGHT SMACKDOWN? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kaoru
Zack berdepan konflik bertemu lagi dengan Spike dalam perlawanan kelayakan Stellar Eight. Spike nekad menebus maruahnya yang tercalar dahulu. Mampukah dia mengalahkan pemain hebat ini dan dapatkan lencena Harimau Putih? Adrenalin lebih memucak kali ini! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Candy Factory
Joni, Mia, and Emilia have been chosen to be role models for their school's "Filial Piety Month". During this time, a suspicious stranger is seen in school. Who is he and what are his motives? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Candy Factory
Oh no! There's a food shortage on Momosu! The island has lost it's only vegetable supplier, and the people's demands for food can no longer be met. Will everyone on Momosu starve to death? How can Alex and the Princes resolve this situation? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Sango Harukawa
Separated from their comrades, Atsushi and Kyoka visit their former foe, Fitzgerald, in order to use the "Eyes of God" to locate Mushitaro, their own lead. Meanwhile, Yosano and her fellow fugitives learn the one of them has to transfer to the mafia, according to a deal between Fukuzawa and Mori. Fitzgerald's agenda, the approaching Hunting Dogs, Yosano's history with Mori – The past mercilessly looms as the trials of volume 16 unfold! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Candy Factory
Supernatural Encounters Joni, Emilia, and Mia are forced to join a science camp after a specimen goes missing from the lab. Thankfully, Richard and Anthony are also there. Their first photo together turns out to be the start of a series of spooky events which forces them to ask the question: do ghosts really exist? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Keith
Lawak Kampus kali ini lain daripada lain! Nikmatilah kompilasi cerita pendek Lawak Kampus +1 kisah spesel ini!!! Dapatkan barangan eksklusif SARUNG KUSYEN dengan setiap pembelian PEK SPESEL LAWAK KAMPUS ADD ON!! Hanya boleh didapati di Popular! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-0%)

By Candy Factory
Populariti Mia seorang yang lemah lembut tetapi ragu-ragu, Joni suka bertindak melulu dan Emilia pula tegas serta pentingkan kesempurnaan. Disebabkan perbezaan personaliti ini masalah sering timbul... Impian Ketika bercakap tentang cita-cita di dalam kelas, rupa-rupanya Emilia dan Mia sudah pun ada cita-cita sendiri. Joni pula belum pasti apa yang ingin dilakukan dewasa nanti. Joni mula rasa cemas apabila melihat kawan-kawan berusaha ke arah impian masaing-masing. B Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Nuharu Yachi
"TUP!" Tiba-tiba lampu kelas terpadam. Tidak sampai seminit, ia menyala semula. “Hantu!!!” Puan Sonia menjerit bagai mahu tercabut anak tekak. Lintang pukang semua berlari keluar kelas. “Kelas ni berhantu!” Sekolah Jeffery Anderson gempar dengan gangguan hantu dan menyebabkan pelajar dan guru panik. Dalam masa sama, Abell mendapati dirinya bertukar halimunan. Perkara terakhir yang diingatnya adalah perlanggaran dengan seorang pak cik tua selepas dikejar si pembul Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-32 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Nishiki
Apa cerita Meow dan rakan-rakan kali ini? Agak-agaknya lebih menggelikan hati tak? Kalau nak tahu, kenalah dapatkan Lawak Pasal Meow jilid ke-6 ini! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Nicole Bibi
"Tak ada apa-apa pun kat sini!" "Eh, apa tu? Macam mana 'dia' boleh ada kat situ?" Sebenarnya, kau dah masuk ke alam lain! Laman belakang; tempat lakukan pelbagai aktiviti. Tapi kemunculan 'dia' buat hidup korang huru-hara. Berani ke korang nak jejak tempat tu lagi? Lebih baik korang berhati-hati. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Blast Team
Kapten Kelab Badminton Aspen Heights, Sophia datang ke Sekolah Pine Hill untuk membalas dendam atas kekalahan Yancy. Mampukah Zack, menewaskan kapten Kelab Badminton? Pada masa sama, Miya tahu sesuatu dari bekas kapten mereka yang lama menghilang... Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-43 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 38.00 (-0%)

241-505 of 265

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top