9th Birthday Sale
9th Birthday Sale
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Acik Lana 'Found 518 Related Products
By Mueller
Forget far-away dreams of the future. Artificial intelligence is here now! Every time you use a smart device or some sort of slick technology―be it a smartwatch, smart speaker, security alarm, or even customer service chat box―you’re engaging with artificial intelligence (AI). If you’re curious about how AI is developed―or question whether AI is real―Artificial Intelligence For Dummies holds the answers you’re looking for. Starting with a basic definition of A Learn More
USUAL: RM143.75

NOW: RM 129.38 (-10%)

MEMBER: RM 115.00 (-20%)

By B.K. Borison
Nova Porter isn’t looking for love, and she certainly has no explanation for her attraction to buttoned-up, three-piece-suit-wearing investment banker Charlie Milford. Maybe it’s his charm? Or maybe it’s his determination to help her fledgling business however he can. Either way, she’s distracted every time he’s around. With her new tattoo studio set to open in her hometown of Inglewild, she doesn’t have time for frivolous flirtations. In an effort to get Charli Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

Out of stock

By
POKEMON 宠物小精灵 SUN & MOON JAP/ENG (E / C / M) What starts as a summer vacation in the tropical Alola region turns into the next exciting chapter in Ash Ketchum’s quest to become a Pokémon Master! There’s plenty for Ash and Pikachu to explore in this sunny new region, with exciting new Pokémon to discover and interesting people to learn from along the way—including the cool Professor Kukui and the fun-loving Samson Oak. More new faces will help guide Ash Learn More
USUAL: RM99.90

NOW: RM 99.90 (-0%)

MEMBER: RM 89.91 (-10%)

By Alejandro Lopez-Lira 
Use ChatGPT to improve your analysis of stock markets and securities In The Predictive Edge: Outsmart the Market Using Generative AI and ChatGPT in Financial Forecasting, renowned AI and finance researcher Dr. Alejandro Lopez-Lira delivers an engaging and insightful new take on how to use large language models (LLMs) like ChatGPT to find new investment opportunities and make better trading decisions. In the book, you’ll learn how to interpret the outputs of LLMs to craft s Learn More
USUAL: RM134.15

NOW: RM 120.74 (-10%)

MEMBER: RM 107.32 (-20%)

Out of stock

By Matt White
Unlock the full potential of generative AI for your business―an indispensable read for every modern leader looking to integrate generative AI in their organization In Generative AI: The Essential Guide for Business Leaders, celebrated AI researcher, strategist and industry executive Matthew D. White delivers an up-to-date and insightful new perspective of how business leaders should integrate generative AI into their own organizations. In the book, you’ll learn about the Learn More
USUAL: RM143.75

NOW: RM 143.75 (-0%)

MEMBER: RM 129.38 (-10%)

By Joel Farvault ,  Olivier Bergeret ,  Asif Abbasi 
The definitive guide to leveraging AWS for generative AI GenAI on AWS: A Practical Approach to Building Generative AI Applications on AWS is an essential guide for anyone looking to dive into the world of generative AI with the power of Amazon Web Services (AWS). Crafted by a team of experienced cloud and software engineers, this book offers a direct path to developing innovative AI applications. It lays down a hands-on roadmap filled with actionable strategies, enabling you Learn More
USUAL: RM287.75

NOW: RM 287.75 (-0%)

MEMBER: RM 258.98 (-10%)

By DK
Accompanying the English for Everyone Practice Book Level 1 Beginner, this illustrated course book features many vocabulary and grammar tips and tricks for adults learning English as a foreign language. This course book has eye-catching illustrations and step-by-step explanations, keeping content straightforward for easy learning. Packed with listening, speaking, reading, and writing exercises presented in bite-sized modules, you can follow the book from start to finish or d Learn More
USUAL: RM84.95

NOW: RM 84.95 (-0%)

MEMBER: RM 76.46 (-10%)

Out of stock

By DK
Accompanying the English for Everyone Practice Book Level 2 Beginner, this illustrated course book features many vocabulary and grammar tips and tricks for adults learning English as a foreign language. This course book has eye-catching illustrations and step-by-step explanations, keeping content straightforward for easy learning. Packed with listening, speaking, reading, and writing exercises presented in bite-sized modules, you can follow the book from start to finish or d Learn More
USUAL: RM84.95

NOW: RM 84.95 (-0%)

MEMBER: RM 76.46 (-10%)

Out of stock

By Khairi Ismail
Kehidupan dari hari ke hari, tanpa sedar membawa kita semakin hampir pada garis kematian. Namun, bila dan bagaimana kita akan menghembuskan nafas yang terakhir meninggalkan dunia yang fana' ini? Jika kita direntap nyawa sekarang, sudah bersediakah kita ke alam seterusnya? Adakah kita yakin akan tergolong dalam golongan yang mendapat nikmat di alam barzakh atau sebaliknya? Buku NEXT STATION: BARZAKH ini memaparkan perjalanan manusia setelah dicabut nyawa oleh malaikat dan situ Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

Out of stock

By Dr. Ashraf Rostam
Mencari haluan hidup yang tepat untuk diri sememangnya menyerabutkan jiwa. Ia tiada panduan. Ia menakutkan. Kita diharapkan terus berjaya, dan dipandang serong jika tersilap. Lama-kelamaan, kita seperti kehilangan diri yang dibayangkan dulu. Mana cita-cita dan semangat berkobar-kobar itu? Apalagi bila melihat orang lain mencapai apa yang kita mahukan. Perasaan ini pedih dan tidak selesa. “Perjalanan terhenti di sini. Laluan ini tidak sesuai untuk kamu.” Kecewa. Hilang kat Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Fathyakan
Dalam buku": The Secrets - Rahsia" penulis Fathyakan mencipta kata-kata yang memberi kesan mendalam untuk sembuh dan tumbuh dengan gabungan tiga bahasa yang berbeza iaitu Bahasa Arab, Bahasa Inggeris, dan Bahasa Melayu. Koleksi kata-kata di dalam buku ini menyelami hubungan antara (Derita) dan (Bahagia), menggalakkan pembaca untuk merenungi pengalaman sendiri dan mencari ketenangan dengan penuh hikmah. Setiap kata adalah cahaya bahagia yang menjadi panduan dalam gelap derita. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Abdullah Sidek
Kelantan merupakan sebuah negeri yang mempunyai sejarah yang agak tua namun agak kurang diberi perhatian oleh masyarakat di negara ini sedangkan sejarah Kelantan juga sangat menarik untuk digeledah. Kelantan telah menghadapi ancaman daripada negeri-negeri jiran seperti Patani, Terengganu, Reman dan juga Siam. Sebelum itu, Kelantan dikatakan pernah menjadi sebuah negeri yang berada di bawah kekuasaan Sriwijaya. Kemudian, Kelantan pernah berada di bawah penguasaan Siam dan juga Learn More
USUAL: RM38.90

NOW: RM 38.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.01 (-10%)

Out of stock

By Syira Lokman
Buku ini mengetengahkan perjalanan lengkap sejarah sekumpulan nabi berketurunan bani Israel. Bani Israel melalui liku-liku hitam kehidupan sebelum mereka terselamat daripada kezaliman penguasa. Kisah Nabi Yaakub AS sangat menarik untuk dibaca bukan sahaja kerana kesabarannya, malah baginda memiliki jalur keturunan yang unik. Bapanya seorang nabi, anaknya juga seorang nabi, bahkan baginda sendiri seorang nabi. Ini yang membuatkan kisah ini sangat unik daripada selainnya. Selai Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Hiro Arikawa ( Penterjemah : Iffah Syuqaira )
"Nana!" Ada nada terdesak pada suara Satoru. "Nana! Nana! Kau di mana?" Aku di sinilah! "Jangan tinggalkan aku ... duduklah di sisi aku." Ab, akhirnya. Akhirnya, kau nyatakan suara hati kan. Daijoubu dayo, semua baik-baik sahaja, semua baik-baik sahaja- Lima tahun kemudian, sebuah takdir perih menyinggah lagi. Namun, ia hadir bersama dua pelangi, bersama sebuah kembara yang tidak dirancang. Nana dan Satoru, ditemukan oleh sebuah takdir yang perit. Seperti tercipta Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Asyraaf Hazen
A man who masters patience, masters everything. Ketika Tuhan mengirimkan seseorang untuk menyelamatkan hidupmu, dia tidak akan berbicara pada ragamu, dia akan berkata pada hatimu. Zaheen Iskandar, lelaki yang punya segala-galanya. Dia bagaikan burung yang terbang bebas di langit biru, menggapai segala kemahuannya. Meskipun begitu, baginya kebahagiaan bukanlah di saat kita memiliki kesempurnaan, namun ketika kita dapat menerima ketidaksempurnaan dengan tulus dan ikhlas. “ Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Missliluna
Tamed that villain Ditikam belakang, dimanipulasi, diperdaya. Dunia ini sebuah lakonan. Tiada kebenaran, hanya penipuan. Permainan yang diciptakan demi kejatuhan telah menjerat mereka ke dalam perangkap satu sama lain. Mutiara Seroja, digelar Pearl. Dibesarkan oleh sebuah legasi gangster berkelas tinggi. Hidup bagaikan seekor anjing. Litar kehidupannya ini telah mematikan hati Pearl untuk mencintai dan dicintai setelah mengharungi pelbagai ancaman hidup. “I've warn you Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Andrea Hirata
Sang Pemimpi adalah sebuah lantunan kisah kehidupan yang memesona dan akan membuat Anda percaya akan tenaga cinta, percaya pada kekuatan mimpi dan pengorbanan, lebih dari itu, akan membuat Anda percaya kepada Tuhan. Andrea akan membawa Anda berkelana menerobos sudut-sudut pemikiran di mana Anda akan menemukan pandangan yang berbeda tentang nasib, tantangan intelektualitas, dan kegembiraan yang meluap-luap, sekaligus kesedihan yang mengharu biru. Tampak komikal pada awalny Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

Out of stock

By Natasha Mazya
Jangan teruskan atau bersedialah menerima akibatnya! Alex dan para putera terperangkap di dalam rumah agam milik Lester Rosenberg, seorang diplomat di Pulau Lorna. Awalnya Lester menjemput mereka untuk perjumpaan diplomatik namun dia tiba-tiba diculik! Kalau tuan keluar negeri, Kuini sebakul jadi bekalnya; Kalau tuan bijak bestari, Sisip yang betul, dapatlah kuncinya. Pada malam hujan lebat diringi petir sabung-menyabung, mereka dipaksa bermain permainan minda, m Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 12.90 (-19%)

MEMBER: RM 12.90 (-19%)

By Teme Abdullah
Berbaloikah hasrat yang dikejar, andai nyawa menjadi taruhan? “Do you really think you can run from us, Sofea?” * Sofea, seorang pekerja yang berdedikasi dan bijak, bercita-cita ingin berjaya di syarikat RICE dengan hasil usaha sendiri. Dia menyangka kehidupannya akan menjadi normal sepertimana orang lain. Namun, pertemuan dengan Danny — seorang atlet tinju tersohor — mengingatkan Sofea kepada sesuatu yang sudah lama dilupakan. Sebuah organisasi misteri yang telah me Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

By Adnin Roslan
"Ishak, Ibrahim, dan Ismail" - tiga sahabat sejati yang berbeza watak namun terikat dengan persahabatan sejati. Ismail, seorang yang cerdas dalam pelajaran dan agama, berbadan besar daripada usia dan sasa, diuji dengan satu pilihan: Sama ada nyawa ibunya, atau terlibat sebagai orang penting dalam kongsi gelap. Semua ini berlaku setelah usahanya mempertahan ibu tercinta daripada dihina si pengutip hutang di rumahnya, dia terbunuh seorang lelaki kongsi gelap di dalam rumahny Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Tadatada
Pertempuran Terakhir! Adakah Owen Akan Bertahan?! Owen memasang perangkap untuk tiga pesaing utamanya di dalam sangkar dan berniat mengebumikan mereka di sana selamanya. Jason dan Naoko cuba sedaya upaya menghalang tragedi ini berlaku tetapi dalam perjalanan mencari Charles, mereka bertembung dengan kanggaru yang menghalang laluan. Adakah mereka akan tiba tepat pada masa?! Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Keigo Higashino
The Final Curtain brings the story of Detective Kaga to a surprising conclusion in a series of rich, surprising twists with a confounding murder in Tokyo connected to the mystery of the disappearance and death of Detective Kaga's own mother. A decade ago, Tokyo Police Detective Kyoichiro Kaga went to collect the ashes of his recently deceased mother. Years before, she ran away from her husband and son without explanation or any further contact, only to die alone in an apartm Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

Out of stock

By Ahmad Isa
Perancangan untuk memasuki negara bersalji mengujakan?Ahmad dan Adilah. Lagipun, ini kali pertama Adilah berbasikal dalam cuaca dan keadaan begitu. Mereka terpaksa melalui pelbagai cabaran baharu?di sepanjang perjalanan. Di China, mereka merentasi sempadan tertinggi di dunia, Khunjerab Pass dan terpaksa melalui pemeriksaan imigresen dan?kastam selama 14 jam dalam kesejukan dan kelaparan. Di Kyrgyzstan pula, hajat mereka mahu merentasi gunung bersalji dengan basikal tela Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By
Dororo多罗罗 JAP/ENG (E / C / M) A samurai lord has bartered away his newborn son's organs to forty-eight demons in exchange for dominance on the battlefield. Yet, the abandoned infant survives thanks to a medicine man who equips him with primitive prosthetics—lethal ones with which the wronged son will use to hunt down the multitude of demons to reclaim his body one piece at a time, before confronting his father. On his journeys the young hero encounters an orphan wh Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 44.91 (-10%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By Najla Adi
Naskhah Jiwa Ke Jiwa ini telah ditulis mewakili jiwa anak remaja masa kini. Buku ini bukan hanya untuk remaja itu sendiri, tetapi juga kepada ibu bapa agar dapat lebih memahami gelodak jiwa remaja sendiri. Perjalanan luahan rasa ini digarap dengan menggunakan gaya story telling. Gabungan bicara hati seorang aku terasa sangat dekat dijiwa. Banyak kisah-kisah yang berunsur nasihat agar remaja banyak menyedari hal-hal yang tidak patut dan patut dilaksanakan. Sebuah buku healing Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
*Is specially designed for upper secondary school students seeking a comprehensive guide on crafting impactful and dynamic essays *It aims to enhance and inculcate brilliant writing skills through the integration of the following special features *Systematic categorisation of the essays under four specific types: Narrative, Descriptive, Expository and Argumentative *Extensive notes highlighting useful tips and pointers that are crucial in developing prolific writing skills *W Learn More
USUAL: RM16.90

NOW: RM 13.50 (-20%)

MEMBER: RM 13.50 (-20%)

By Neelofa , Haris Ismail
Dunia ini sudah tua, dan ia pasti akan berakhir. Namun, bilakah dan bagaimanakah episod akhir dunia ini akan berlaku? Jika kita masih hidup, bagaimanakah kita akan menghadapinya? Adakah kita akan tergolong dalam golongan yang beriman atau sebaliknya? Buku ‘Timeline Akhir Zaman’ ini akan merungkaikan perjalanan dan cabaran setiap tanda-tanda besar menuju Hari Kiamat; bagaimana situasi genting dan mencabar untuk mempertahankan aqidah Islam dalam masa yang sama manusia berge Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Affindi
Dalam jalinan kata-kata yang mengalir lembut, terpalit coretan cinta dan bangga seorang anak terhadap ibunya. la laksana rintik hujan yang mendinginkan jiwa yang gusar akan bayang-bayang kekhuatiran terhadap kehilangan. Perasaan cinta dan kecewa bersilih ganti. Setiap halaman adalah panggilan jiwa untuk memahami kerumitan perasaan manusia, daripada seindah kasih sayang sehingga segelap ketakutan. Kelak Kuingin Memeluk Hari Ini ialah suara kehidupan yang berkobar di balik Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Azenan
Lelaki sering kali kelihatan kukuh, tenang dan tidak mudah tersentuh. Padahal, hakikatnya mereka juga manusia - punya hati dan juga perasaan. Azenan meluahkan rasa gundah, nostalgia, gusar, rindu dan bahagia dari kaca matanya dalam mengharungi hari demi hari. Hidup yang berat ini tidak cuma dijalani, tetapi dimaknai. Kerana Laki-laki Juga Punya Hati adalah himpunan perasaan seputar cinta akan manusia, cela yang muncul daripadanya dan kasih akan alam sekeliling kita. Suara y Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Siti Aminah Ismail
Rumah atau istana di syurga tentunya tidak dapat ditandingi oleh mana-mana istana di dunia. Keindahan dan kemewahan syurga tidak dapat dibayangkan. Ia mengingatkan kita supaya sentiasa beramal dengan amalan-amalan ahli syurga. Bukan mudah untuk memastikan hari pertama kita berada di dalam syurga kerana ianya memerlukan perjuangan dan amalan yang banyak semasa hidup di dunia. Perjalanan ke syurga dilingkungi dengan onak dan duri. Manakala perjalanan ke neraka dikelilingi de Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Syaznixon
"Ada beberapa hal dalam hidup yang kita perlu ungkapkan aksaranya tetapi takdir tak pernah menyebelahi kita berdua." Kata orang, cinta itu saling melengkapi. Itukah yang dimaksudkan bila Arjuna Nara, jejaka bisu dipertemukan dengan Embun, gadis buta? “Kalau awak ada dekat saya, awak kena ketuk dua kali macam ni. Okey?” – Embun Kemunculan Embun di teratak keluarga Arjuna Nara membuatkan jejaka itu tertanya-tanya, siapa Embun sebenarnya. Rasa ingin tahunya terhadap gad Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Nurul Arissa
Datanglah berjuta diri mereka sekalipun, kau tetap yang satu di hatiku. Bibirnya mengukir senyuman, namun yang dia rasai, adalah yang sebaliknya. Bahagia, tapi hal itu tidak kuat menguasai jiwanya apabila rasa derita lebih mengatasi segala-galanya. Bukannnya dia tidak mahu mencintai seseorang, namun kerana trauma, dia memendam rasa itu. “Bukan salah aku. Aku terpaksa! Aku terseksa! Kau faham tak yang aku terseksa selama ni?! Aku takut. Dan semua tu aku tanggung seorang di Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Nulna
Dalam perjalanan menuju bahagia, masih terselit yang namanya duka. Seorang perempuan akan kelihatan cantik ketika dia menjahit lukanya sendiri. Baginya cukup definisi bahagia itu memberikan ketenangan bukan pasangan yang melukakan. Memulakan sebuah perhubungan dan berakhir dengan perpisahan merupakan prinsip Farha Nayla. Dirinya penuh konflik, dia mudah menerima cinta namun sukar untuk terus kekal dalam hatinya kerana baginya perkahwinan bukan satu kewajipan. Bercinta denga Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By
Tate no Yuusha no Nariagari盾之勇者成名录Season 1-3 JAP/ENG (E / C / M) Stories of old tell of four otherworldly heroes—wielding the sword, spear, bow, and shield—who defended the land from wave after wave of calamity. With the fate of the world in balance, the kingdom of Melromarc summons these legendary figures; in modern-day Japan, the call is answered, and the unwitting heroes are transported to this fantasy universe. Thrust into Melromarc and given the titl Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By
Dr. STONE 新石纪 New World Season 3 JAP/ENG (E / C / M) With the ambitious Ryuusui Nanami on board, Senkuu Ishigami and his team are almost ready to sail the seas and reach the other side of the world—where the bizarre green light that petrified humanity originated. Thanks to the revival of a skillful chef, enough food is being prepared for the entire crew, and the incredible reinvention of the GPS promises to ensure safety on the open sea. Preparations for the upcomi Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By
USUAL: RM275.90

NOW: RM 275.90 (-0%)

MEMBER: RM 248.31 (-10%)

By Leia Stone
From USA Today bestselling author Leia Stone comes the next book in the addictive Gilded City series, about a girl who must battle curses, dark powers, and her own heart. This world of dazzling fae magic and romantic pining is perfect for fans of Wednesday and Holly Black. The only guy in the world who could kiss me was about to be taken out by some Nightling with a vendetta against his family. Fallon Bane thought that being cursed to feel pain every time she was touched Learn More
USUAL: RM61.50

NOW: RM 61.50 (-0%)

MEMBER: RM 55.35 (-10%)

Out of stock

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.38 (-15%)

MEMBER: RM 6.38 (-15%)

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.38 (-15%)

MEMBER: RM 6.38 (-15%)

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.38 (-15%)

MEMBER: RM 6.38 (-15%)

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.38 (-15%)

MEMBER: RM 6.38 (-15%)

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.38 (-15%)

MEMBER: RM 6.38 (-15%)

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.38 (-15%)

MEMBER: RM 6.38 (-15%)

By Ibnu Ibrahim At-Tawari
Kewujudan Kesultanan Melayu Melaka merupakan asas pembinaan negara dan bangsa Melayu. Tun Seri Lanang dalam Sulalatus Salatin berkata, Melaka digambarkan mempunyai masyarakat yang tersusun, berperaturan serta mempunyai pentadbiran dan politik yang tersendiri. Namun, sayangnya selepas penat lelah tujuh Sultan mempertahankan kegemilangan empayar, Sultan Mahmud Syah merosakkan segalanya. Barangkali Sultan Mahmud Syah tidak pernah terdetik bahawa tindakannya yang menahan rombonga Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Marcel Link
The complete guide to building the mindset, knowledge, and skills of a professional options trader. If you’re a day trader or a sophisticated individual investor, you can move to the next level trading options as a full-time gig―and make a profit! Professional options trader Marcel Link argues that the most successful traders are the ones who treat trading like a business. It’s how he turned trading into a full-time job, and he shares all his secrets with you. In The Learn More
USUAL: RM132.00

NOW: RM 132.00 (-0%)

MEMBER: RM 118.80 (-10%)

By Man Tsang
Ejen Ling dari Libra, iaitu Seksyen 0 organisasi antarabangsa diarah menjalankan satu misi. Namun perjalanan menyempurnakannya tak semudah yang disangka. Kini misi bukan hanya melibatkan seorang anak perempuan organisasi yakuza, Yanagiba Gumi yang berkebolehan ‘sinestetik’. Malah mereka turut menjadi sasaran ninja Jonin dari organisasi pembunuh, Karma. Kisah aksi berdarah di antara ejen, ninja dan yakuza kini bermula! Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.00 (-0%)

By Muzuza
Kita semua hakikatnya sedang dalam perjalanan pulang. Persoalannya pulang ke mana? Adakah pulang yang bertuju dan terancang atau tanpa arah sehingga bumi bergoncang? Mencari Jalan Pulang ini adalah perihal perjalanan hamba yang ingin pulang bertaubat kepada Pencipta, cabaran-cabaran yang mungkin dihadapi dan pesan-pesan kekuatan dalam perjalanan mencari sesuatu yang paling berharga dari semua yang berharga; keampunan Allah Azza Wa Jalla. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Dr. Amir Syahir , Fakhrur Radzi
Sejak kecil, hidup kita sudah ada susunan yang tersendiri – bermula dengan sekolah dan berakhir dengan universiti. Apabila keliru, akan ada ibu bapa dan guru membimbing. Namun, setelah masuk ke alam dewasa, kita terpaksa memutuskan banyak hal sendiri, termasuk arah tuju kerjaya dan hidup. Kalau tersilap pilih, rasa macam ketinggalan bertahun-tahun. Adakah cara untuk tidak gagal sejak awal? Perjalanan mengejar kerjaya impian bukanlah seperti berjalan di atas garis lurus. Cit Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By LANA DEL REY
USUAL: RM84.90

NOW: RM 84.90 (-0%)

MEMBER: RM 76.41 (-10%)

By LANA DEL REY
USUAL: RM84.90

NOW: RM 84.90 (-0%)

MEMBER: RM 76.41 (-10%)

By
One Piece Live Action 航海王真人版 Season 1 JAP/ENG E / C / M The series follows the adventures of the Straw Hat Pirates as they explore the dangerous oceans, lands, and beyond in search of the "One Piece", a fabled treasure that will make their captain, Monkey D. Luffy, "King of the Pirates". But the Marines are on their ship's tail, and they are not the only crew searching for the One Piece. Armed with skills and an unbreakable friendship, the Straw Hats are ready Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By
Plunderer 掠夺者 JAP/ENG (E / C / M) In a post-apocalyptic world dominated by the so-called "Numbers," each human will have their identity branded with their own "Count," which could define any number related to their life. May it be one's walked distance or amount of compliments given to them by others, this Count could lead them to the abyss when it has dropped to zero. In the year 305 of the Alcian calendar, Hina has inherited a mission from her Mother, whose Count h Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Kate A. Boorman
A gripping YA psychological thriller from the author of What We Buried, about four teenage girls who descend into a dangerous underground cave system in search of a lake of local legend, said to reveal your deepest fears. When the cops arrive, only a few things are clear: - Four girls entered a dangerous cave. - Three of them came out alive. - Two of them were rushed to the hospital. - And one is soaked in blood and ready to talk. Amelie Desmarais' story begins believably e Learn More
USUAL: RM65.90

NOW: RM 65.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.31 (-10%)

Out of stock

By DK
Combining bold graphics with easy-to-understand text, Simply Nutrition is the perfect introduction for those who are short of time but hungry for knowledge. Covering a range of topics - from a healthy gut and the essential function of vitamins and minerals, to the pros and cons of plant-based diets, and the reasons why highly processed foods tend to be less good for us - each entry provides a clear and simple explanation of all of the key aspects of nutrition. Organized Learn More
USUAL: RM62.95

NOW: RM 56.66 (-10%)

MEMBER: RM 50.36 (-20%)

By Tarah DeWitt
A swoony story about friendship, love, and looking for the laugh in life, from the popular TikTok author, perfect for fans of B.K. Borison and Sarah Adams. 'Fake dating perfection . . . It's everything I look for in a romance, deftly blending heart, humour, and the perfect amount of angst' AMY LEA 'Pure romance catnip and a master class in yearning. Tarah DeWitt's writing simply wraps you up in joy. Cozy, tender, sexy, hilarious - I adored every word' RACHEL LYNN SOLOMON ' Learn More
USUAL: RM65.90

NOW: RM 65.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.31 (-10%)

By
Karakai Jouzu no Takagi-san The Movie 擅長捉弄人的高木同學剧场版 JAP/ENG(MOVIE) JAP(OVA) E / C / M A day before the start of the last summer in their junior high school, Takagi and Nishikata find a kitten on their way home, which they named Hana, and decide to take care of it until they find its mother. 季节变迁,高木与西片升上了初中3年级。尽管周围的人们开始考虑起各自的将来、不安和期待夹杂在一起,但高木与西片 Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.51 (-10%)

By Nik Zah
Naskah ini mengisahkan tentang pengorbanan dan perjuangan seorang ibu dalam menghadapi setiap ujian membesarkan anak. Buku ini bukan sahaja menyentuh soal pengorbanan seorang ibu tetapi turut mengangkat peranan dan keistimewaan seorang ibu. Naskhah ini memaparkan kisah-kisah perjuangan ibu yang disulami dengan suka duka bersilih ganti mengiringi perjalanan hidup anak-anak. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Muhammad Asri & Mat Lazin
Penulisan travelog kembara ini tidak menggunakan bahasa indah lagi berbunga-bunga. Tidak juga mencoretkan segala emosi yang dirasai hingga buat kita turut berdebar-debar atau cemas dengan situasi yang telah mereka lalui. Namun, bacalah dengan mata hati. Ini bukan catatan travelog biasa. Ini kisah perkembangan agama kita di Jepun, sebuah negara yang pernah terkenal dengan kekejaman tenteranya dan kini sangat terkenal dengan kemajuannya. Demi Allah, saya menangis! The Running M Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Muhd Farid Ariffin
"The pleasure of being lost is adventure." Itulah tujuan kami mengembara sebegini - untuk mencari adventure.Travelog memoir ini mengisahkan pengembaraan keluarga Dato' Mohd. Farid Ariffin, pengasas Majlis Kanser Nasional (MAKNA) - merealisasikan "idea gila": untuk pulang ke Malaysia dengan memandu kereta Volkswagen Beetle pada bulan November tahun 1977 setelah menamatkan pengajian undang-undangnya di Lincoln's Inn, London. Berpandukan peta lipat, mereka sekeluarga memulakan p Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Nik Nur Madihah
Kita sudah lama hilang arah, tercari-cari inspirasi dari kocek sendiri. Memerhati insan lain dengan kekaguman yang tinggi demi mencedok semangat dan pedoman menuju Ilahi. Sedangkan petunjuk itu sudah terbentang untuk dipelajari. Denai Cinta ialah perjalanan ke lubuk hati yang paling dalam. Demi menapis sesetengah emosi yang membuat hidup hilang kendali. Lalu sirah muncul menyelamatkan; memerikan kisah empat orang wanita teladan untuk mengeluarkan insan daripada kusut kemelut Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

1-518 of 518

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top