Comic Carnival
Comic Carnival
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Aria 'Found 519 Related Products
By
此书的内容包含日常生活中的各种主题和词汇,可帮助学生掌握阅读、书写和思考的技能,同时有效且快速地增加词汇量,提高学生国、英、华三语的词汇应用能力。 Kandungan buku ini merangkumi topik dan perkataan yang meliputi pelbagai bidang dalam kehidupan seharian kita. Ini dapat membantu murid-murid menguasai perbendaharaan kata dan cara penggunaannya dengan lebih cepat dan berkesan. Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By Hanya Yanagihara
From the author of the classic A Little Life—a bold, brilliant novel spanning three centuries and three different versions of the American experiment, about lovers, family, loss and the elusive promise of utopia. In an alternate version of 1893 America, New York is part of the Free States, where people may live and love whomever they please (or so it seems). The fragile young scion of a distinguished family resists betrothal to a worthy suitor, drawn to a charming music te Learn More
USUAL: RM95.90

NOW: RM 95.90 (-0%)

MEMBER: RM 86.31 (-10%)

By Mary Thompson
The Gluten-Free Secret to Enjoying Incredible Sourdough Loaves, Breads & Pastries If you're gluten-free, then you understand the struggle of finding delicious, gluten-free breads and baked goods. But with Mary Thompson, founder of the beloved A Couple of Celiacs food blog, baking scrumptious glutenfree sourdough is not only possible, it's easier than you'd think! Master the art of sourdough baking under the guidance of an expert to whip up wheatless Learn More
USUAL: RM114.90

NOW: RM 114.90 (-0%)

MEMBER: RM 103.41 (-10%)

By Ariana Grande
USUAL: RM80.90

NOW: RM 80.90 (-0%)

MEMBER: RM 72.81 (-10%)

By Ariana Grande
USUAL: RM80.90

NOW: RM 80.90 (-0%)

MEMBER: RM 72.81 (-10%)

By MARIAH CAREY
USUAL: RM271.90

NOW: RM 271.90 (-0%)

MEMBER: RM 244.71 (-10%)

By
Buku ini mengajar adik - adik tentang cara - cara Rasulullah menjalankan ibadah dan amalan dalam kehidupan seharian Baginda. Buku ini lengkap dengan ilustrasi komik pesanan Rasululah s.a.w dan kisah teladan. Setiap hadis bersumberkan daripada hadis sahih yang diriwayatkan oleh para periwayat hadis yang dipercayai. Learn More
USUAL: RM34.90

NOW: RM 34.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.41 (-10%)

Out of stock

By
Buku ' Pilihan Doa Amalan Harian ' menghimpunkan doa - doa untuk dijadikan amalan dan panduan seharian. Disampaikan dalam bentuk menarik serta ilustrasi berwarna. Ia menarik minat kanak - kanak untuk membaca, menghafal dan mengamalkannya. Mudah - mudahan hidup anak - anak diberkati dan dirahmati. Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

Out of stock

By Bella Osborne
Two lonely bookworms. An unexpected friendship. A library that needs their help 'A touching story of a friendship between a troubled teenager, a yoga-practising farming woman in her seventies and a local library. A delight!' - Sunday Times bestselling author Katie Fforde Teenager Tom has always blended into the background of life. After a row with his dad and facing an unhappy future at the dog food factory, he escapes to the library. Pensioner Maggie has been happily alone Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Maria Kajiwa , Eb Reza , Uja Hamza
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

Out of stock

By Daniel Kahneman
The Sunday Times bestseller 'A monumental, gripping book ... Outstanding' Sunday Times Wherever there is human judgement, there is noise. 'Noise may be the most important book I've read in more than a decade. A genuinely new idea so exceedingly important you will immediately put it into practice. A masterpiece' Angela Duckworth, author of Grit 'An absolutely brilliant investigation of a massive societal problem that has been hiding in plain sight' Steven Levitt, co-author of Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 42.40 (-15%)

MEMBER: RM 37.40 (-25%)

Out of stock

By Richard Osman
the second novel in the record-breaking, million-copy bestselling Thursday Murder Club series by Richard osman! it's the following thursday. elizabeth has received a letter from an old colleague, a man with whom she has a long history. He's made a big mistake, and he needs her help. His story involves stolen diamonds, a violent mobster, and a very real threat to his life. As bodies start piling up, elizabeth enlists Joyce, ibrahim and Ron in the hunt for a ruthless murderer. Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 46.36 (-20%)

By
P008【影像故事】依然屹立不倒 一位來自挪威的攝影師走進歐洲原始森林,記錄下它們的美麗、珍貴和脆弱。 義大利的阿布魯佐、拉吉歐和莫利塞國家公園是歐洲一些最古老山毛櫸森林的家園。幸好是位於難以抵達之處,這些樹木數百年來皆未遭人砍伐。 原始森林是歐洲自然遺產,大多數都受到保護。但它們真的安然無虞嗎? 原始自然的寧靜和絕美,深深吸引 Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.00 (-0%)

By 瑪麗亞·凱莉 , 麥卡拉·安琪拉·戴維斯
★★★限量精裝小瑪麗亞封面★★★ 當天后釋放了心中的小女孩,彷彿回到那年海邊, 梳開了原本糾結的髮絲與心結,再度翩翩飛舞! 《紐約時報》暢銷榜TOP1、AMAZON網路書店4.8顆星超高評價 傳奇天后瑪麗亞‧凱莉唯一親筆回憶錄X獨家收錄59張珍藏照片 「我花了一輩子的時間,換來寫這本回憶錄的勇氣與洞見。」   你絕對聽過經典的聖誕名曲〈All I W Learn More
USUAL: RM100.10

NOW: RM 100.10 (-0%)

MEMBER: RM 90.09 (-10%)

By 蘿蕊·葛利布
本書建議搭配以下書籍服用,效果更佳 ——《也許你該找人聊聊:一個諮商心理師與她的心理師,以及我們的生活》—— 美國當代精神醫學大師、美國史丹佛大學精神醫學榮休教授歐文・亞隆: 「我讀心理治療的書超過半個世紀了,但從沒見過《也許你該找人聊聊》這樣的書 ——這麼大膽、這麼直白、這麼多好故事,又這麼坦誠、深刻而引人入勝。」    Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By 瑪麗亞·凱莉 , 麥卡拉·安琪拉·戴維斯
《紐約時報》暢銷榜TOP1、AMAZON網路書店4.8顆星超高評價 傳奇天后瑪麗亞‧凱莉唯一親筆回憶錄X獨家收錄59張珍藏照片 「我花了一輩子的時間,換來寫這本回憶錄的勇氣與洞見。」   你絕對聽過經典的聖誕名曲〈All I Want For Christmas Is You〉,或許震懾於展現精湛海豚音的〈Emotions〉,也曾隨著脫稿玩家女主角的愛歌〈Fantasy〉扭動身體。這次,瑪麗亞‧凱莉要你 Learn More
USUAL: RM84.70

NOW: RM 84.70 (-0%)

MEMBER: RM 76.23 (-10%)

By Gillian Tett
Financial Times Book of the Year The Times Book of the Year A revelatory model that explains how we buy, sell, work and live. 'Absolutely brilliant.' Daniel Kahneman, author of Thinking, Fast and Slow ___ Meet the business anthropologists seeking to explain how we buy, sell, work and think. From supermarkets to factories, trading floors to tech firms, their methods are revealing the hidden codes that define our lives. The result is a wholly new way to see human behaviour Learn More
USUAL: RM72.90

NOW: RM 72.90 (-0%)

MEMBER: RM 65.61 (-10%)

By Kellyann Petrucci
Whether from stressful times like the holidays or from the demands of your regular routine, your body naturally becomes depleted over time, making it even more difficult to lose weight and maintain the energy and vitality you need to get through the day. This is something Dr. Kellyann Petrucci experienced firsthand in 2017 while she was writing her last book, doing nonstop TV appearances, and running her business. She gained 20 pounds, her hormones went haywire, and she was Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

By Edward M. Hallowell
A revolutionary new approach to ADD/ADHD featuring cutting-edge research and strategies to help readers thrive, by the bestselling authors of the seminal books Driven to Distraction and Delivered from Distraction World-renowned authors Dr. Edward M. Hallowell and Dr. John J. Ratey literally “wrote the book” on ADD/ADHD more than two decades ago. Their bestseller, Driven to Distraction, largely introduced this diagnosis to the public and sold more th Learn More
USUAL: RM79.95

NOW: RM 79.95 (-0%)

MEMBER: RM 71.96 (-10%)

By
FOCUS KSSR Tahun 4 – siri rujukan yang lengkap dan padat dengan ciri-ciri istimewa untuk meningkatkan pembelajaran murid secara menyeluruh. Siri ini merangkumi Kurikulum Standard Sekolah Rendah (KSSR) yang baharu serta diolah berdasarkan buku teks. Pastinya satu sumber yang hebat bagi setiap murid! Ciri-ciri istimewa FOCUS KSSR Matematik Tahun 4 REVISI: √Fokus Bab √Eksperimenüi-THINK √Aktiviti PENGUKUHAN & PENTAKSIRAN: √Praktis Formatif √Praktis Sumatif √Pe Learn More
USUAL: RM15.95

NOW: RM 15.95 (-0%)

MEMBER: RM 14.36 (-10%)

By TOYO
•Preinked and ink refillable •Exceptional imprint quality •Stamp words of encouragement and recognition •Variations of wording for your option •For Teachers, Parents and Students Learn More
USUAL: RM9.45

NOW: RM 9.45 (-0%)

MEMBER: RM 9.45 (-0%)

By Tirzah Price
One of BuzzFeed's best YA books of 2021! Perfect for fans of the Lady Janies and Stalking Jack the Ripper, the first book in the Jane Austen Murder Mysteries trilogy is a clever retelling of Pride and Prejudice that reimagines the iconic settings, characters, and romances in a thrilling and high-stakes whodunit. When a scandalous murder shocks London high society, seventeen-year-old aspiring lawyer Lizzie Bennet seizes the opportunity to prove herself, despite the interfere Learn More
USUAL: RM54.95

NOW: RM 54.95 (-0%)

MEMBER: RM 49.46 (-10%)

By Xanseviera
Kelas Zulaikha dapat tugasan menjahit apron. Zulaikah yang kreatif mula melakar apron dengan reka bentuk sendiri. Masalahnya... mampu ke Zulaikha jahit apron unik tu? Ikuti Zulaikha menjalani kehidupan seharian sambil belajar cara untuk kurangkan sikap pelupa, kepentingan melakukan aktiviti kecergasan di luar, cara menzahirkan penghargaan untuk persahabatan dan banyak lagi! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Marian Keyes
The international No.1 bestselling author writes her first sequel starring her most beloved character - form an orderly line! Back in the long ago nineties, Rachel Walsh was a mess. But a spell in rehab transformed everything. Life became very good, very quickly. These days, Rachel has love, family, a great job as an addiction counsellor, she even gardens. Her only bad habit is a fondness for expensive trainers. But with the sudden reappearance of a man she'd once loved, h Learn More
USUAL: RM94.50

NOW: RM 94.50 (-0%)

MEMBER: RM 75.60 (-20%)

By 丁海寅 , 金智秀 , 刘仁娜 , 张胜祖
Starring- Jung Hae-in, Jisoo, Yoo In-na, Jang Seung-jo 主演:丁海寅、金智秀、刘仁娜、张胜祖 Language-Korean 韩语对白 Subtitle-Chinese/English/Malay 中/英/巫字幕 剧情简介 Snowdrop takes place in 1987, a pivotal year in South Korean history that included the June 1987 Democracy Movement, a mass protest movement with the purpose of forcing the dictatorship in South Korea to hold fair elections, and the resulting December 1987 democratic ele Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Janice Johnson Dias
An accessible blueprint to embolden our daughters to be critical thinkers, fearless doers, and joyful change agents for our future?from the proud mother of teen activist Marley Dias, founder of 1000BLACKGIRLBOOKS. Renowned sociologist Dr. Janice Johnson Dias has devoted her life to nurturing and training girls to become change-makers—whether through her investment in her daughter Marley’s humanitarian projects or through her work w Learn More
USUAL: RM79.95

NOW: RM 79.95 (-0%)

MEMBER: RM 71.96 (-10%)

By
FOCUS PT3 KSSM Tingkatan 1 • 2 • 3 – siri teks rujukan yang lengkap dan padat dengan ciri-ciri istimewa untuk meningkatkan pembelajaran murid secara menyeluruh. Siri ini merangkumi Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM) yang baharu serta mengintegrasikan keperluan Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3). Pastinya satu sumber yang hebat bagi setiap murid! •Revisi √Infografik √Info RBT √Kata Kunci √Glosari √Peta Konsep •Pengukuhan & Penaksiran √Praktis Learn More
USUAL: RM30.95

NOW: RM 30.95 (-0%)

MEMBER: RM 27.86 (-10%)

By Anuar Darwisy
Aku mati untuk hidup' Desas-desus masyarakat setempat mengatakan apartmen itu berhantu. Ada yang mendakwa puaka di situ boleh menyerupai orang yang dikenali. Termakan helah, boleh mendatangkan musibah. Dafi tidak ada pilihan lain untuk menyewa bilik di apartmen itu kerana sewanya murah. “Cuma satu aje aku nak pesan. Bila malam, jangan nak melilau sangat.” – Iman “Beraninya kamu, Dafi! Kalau akak, mati hidup semula pun tak mahu menyewa situ.” – Zubaidah Sehingg Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Aisyah Madadiy
“Kamu kata, kamu tak hidup dengan kenangan. Jadi kenapa masih terkesan dengan hal lalu?” Nawal Hamdi tekad. Kali ini dia memilih bersendirian. Dia tidak lagi berharap pada ayahnya. Dia tidak lagi peduli pada Wadi, lelaki yang telah menghancurkan harapannya. Mana mungkin perempuan yang kuat sepertinya kalah dengan emosi sendiri. Nawal membawa diri jauh ke London demi menjejaki kakaknya. Sudah lima tahun kakaknya menghilang tanpa khabar setelah berkahwin dengan lelaki p Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Maria Kajiwa
Selama berada di pulau ini, bersaudaralah kita manusia dan bunian Sebutir geliga bunian menjadi paksi kekuatan kerajaan bunian lautan sejak ratusan tahun. Mengikut cerita ayah aku, pulau tu memang ada bunian. Hantu pun ada.”- ZAHID Pada tahun 1801 Masihi, dua orang pemuda, terpaksa berlindung di sebuah pulau yang dikatakan berpuaka. Demi menyelamatkan nyawa adiknya, Damak terpaksa mencari air sehingga tersesat di dalam hutan tebal. Dia kemudiannya diselamatkan oleh seora Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 瑪麗亞·艾塞 , 法蘭·路易茲
  ★大衛‧鮑伊 David Bowie──走在搖滾界與時尚界尖端的搖滾變色龍!   ★首部以「第一人稱」視角撰寫的大衛‧鮑伊圖文傳記,親臨其境的閱讀感受!   ★ 全彩精裝典藏版!淡江大學拉丁美洲研究所陳小雀教授專文導讀推薦!   ★ 全球最大書評網Goodreads近五星好評!Amazon.com五星絕讚好評!   ★《哈潑時尚雜誌》(Harper's Bazaar) 讚譽作者為「圖文 Learn More
USUAL: RM104.70

NOW: RM 104.70 (-0%)

MEMBER: RM 94.23 (-10%)

By
FOCUS PT3 KSSM Tingkatan 1 • 2 • 3 – siri teks rujukan yang lengkap dan padat dengan ciri-ciri istimewa untuk meningkatkan pembelajaran murid secara menyeluruh. Siri ini merangkumi Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM) yang baharu serta mengintegrasikan keperluan Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3). Pastinya satu sumber yang hebat bagi setiap murid! •Revisi √Infografik √Info Sejarah √Kata Kunci √Glosari √ Peta Konsep •Pengukuhan & Penaksiran √Pra Learn More
USUAL: RM30.95

NOW: RM 30.95 (-0%)

MEMBER: RM 27.86 (-10%)

By
FOCUS PT3 KSSM Tingkatan 1 • 2 • 3 – siri teks rujukan yang lengkap dan padat dengan ciri-ciri istimewa untuk meningkatkan pembelajaran murid secara menyeluruh. Siri ini merangkumi Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM) yang baharu serta mengintegrasikan keperluan Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3). Pastinya satu sumber yang hebat bagi setiap murid! REVISI √Infografik √Info Islam √Kata Kunci √Glosari PENGUKUHAN & PENTAKSIRAN √Praktis Formatif √Kertas Learn More
USUAL: RM31.95

NOW: RM 31.95 (-0%)

MEMBER: RM 28.76 (-10%)

By 大衛·洛克
──風行全球百萬菁英的實證行為科學── 科技再怎麼發達, 人類的大腦永遠是宇宙最厲害的武器(前提是你會用)。 神經領導學權威大衛.洛克博士教你, 善用大腦這個超強工具, 隨時發揮最佳表現!   ★《哈佛商業評論》、《紐約時報》、《彭博商業週刊》爭相報導!   ★《順著大腦來生活》回答了人類最重要的問題:如果大腦是個舞台,如何 Learn More
USUAL: RM86.25

NOW: RM 86.25 (-0%)

MEMBER: RM 77.63 (-10%)

By
FOCUS PT3 KSSM Tingkatan 1 • 2 • 3 – siri teks rujukan yang lengkap dan padat dengan ciri-ciri istimewa untuk meningkatkan pembelajaran murid secara menyeluruh. Siri ini merangkumi Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM) yang baharu serta mengintegrasikan keperluan Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3). Pastinya satu sumber yang hebat bagi setiap murid! •Revisi √ Contoh Tekerja √ Info Matematik √ Koleksi Tip √ Kesalahan Lazim √ Peta Konsep •Pengukuhan Learn More
USUAL: RM33.95

NOW: RM 33.95 (-0%)

MEMBER: RM 30.56 (-10%)

By 张安翔 , 赖昌铭
“疫情下——活着”纪录片的照片集整合了疫情下马来西亚的实况。“活着”以照片和简单的文字结合了前线人员与家属、贫穷社区、冠病康复者、人道工作者、外籍客工和难民的整体概况,并记载一个疫情的时代。 Learn More
USUAL: RM70.00

NOW: RM 70.00 (-0%)

MEMBER: RM 63.00 (-10%)

By
Siri Excel SPM merupakan buku rujukan komprehensif dan efektif yang ditulis berdasarkan Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM) baharu. Setiap judul dalam siri Excel SPM menepati standard pembelajaran yang digariskan dalam Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) Tingkatan 4 dan 5 secara menyeluruh. Ciri-ciri istimewa yang terdapat dalam buku ini dirancang dengan teliti untuk meningkatkan pemahaman murid bagi setiap topik yang dipelajari. Elemen yang berkaitan den Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.11 (-10%)

By
FOCUS PT3 KSSM Tingkatan 1 • 2 • 3 – siri teks rujukan yang lengkap dan padat dengan ciri-ciri istimewa untuk meningkatkan pembelajaran murid secara menyeluruh. Siri ini merangkumi Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM) yang baharu serta mengintegrasikan keperluan Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3). Pastinya satu sumber yang hebat bagi setiap murid! •Revisi √Infografik √Info GeografiüKata Kunci √Kesalahan Lazim √Peta Konsep √Glosari •Pengukuhan & P Learn More
USUAL: RM32.95

NOW: RM 32.95 (-0%)

MEMBER: RM 29.66 (-10%)

By Laydee Amarfi
Pencarian isteri A.Rafie berakhir apabila dia bertemu dengan Natasha, stafnya sendiri. “I’m looking for a woman to marry.” – Rafie “Rich hot dude macam you ni Tuan Rafie, banyak perempuan di luar sana beratur untuk jadi wife you.” – Natasha Terperangkap dalam mainan Rafie, Natasha akhirnya bersetuju mengahwini duda kaya itu. Dia akur pada prinsip dirinya yang cintakan wang. Tapi tanpa diduga, rupa-rupanya ada harga yang dia perlu bayar untuk kehidupan barunya Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Rosie Andrew
Outstanding... a seething, haunting delight' Beth Underdown, award-winning author of THE WITCHFINDER'S SISTER 'Darkly compelling and dripping with atmosphere... bewitching' Stacey Halls, Sunday Times bestselling author of THE FAMILIARS A beguiling tale of superstition, myth and murder, perfect for fans of The Binding, The Essex Serpent and Once Upon a River. SHE IS AWAKE... Norfolk, 1643. With civil war tearing England apart, reluctant soldier Thomas Treadwater is summoned h Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

By Syu Ariani
Kamu, yang takkan pernah aku lepaskan. Kadang-kadang satu keadaan boleh bawa kita pada kebahagiaan yang sejati. Kadang-kadang satu niat buruk boleh bawa kita pada keikhlasan yang tak bertepi. Namun, jika tersilap haluan bersedialah membawa ke neraka dunia. York menjadi saksi Akif dan Syadha bernikah tanpa rasa cinta, York juga menjadi saksi mereka saling jatuh cinta. Namun sekembalinya ke Malaysia. “Nur Syadha Alani... I’m proposing to you to be my wife. My real wife. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Wannie Nordin
Cinta itu ada tarikh luputnya. Rindu itu ada penghujungnya dan dendam itu ada batasnya. Sekuat mana pun kau cuba membunuh sebuah perasaan dendam, akan tetap ada seseorang dari masa lalu cuba menghancurkan keindahan sebuah cinta. Beria-ia Ammara hendak menyambut ulang tahun perkahwinannya yang ke-10, namun tanpa belas kasihan Ammara diceraikan begitu sahaja. Alasannya? No more spark! Tak sangka hubungan suami isteri itu mempunyai expired date. Farid memang jantan tak guna! Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Reen Syazreena
Adakah cinta itu akan terus tidak terungkap hanya kerana satu kesilapan? Bila firasat hati sudah menjangka derita, sampai bila perlu ditanya apa itu bahagia? Seberapa banyak indah yg kau lukiskan, kenapa akhirnya selalu saja duka yg kau berikan? Demi menyelamatkan perniagaan milik keluarga yang ditimpa masalah kewangan, Maya Ariana diminta berkahwin dengan Adam Ezriey. Waktu itu, Adam sedang bercinta dengan Hana Darlina yang juga merupakan sahabat baik Maya. Mengetahui diri Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Hanin
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By
Code Geass 反叛的魯路修 R1+R2(JAP/CAN/ENG) AKITO THE EXILED (JAP/ENG) MOVIE 1-3 (JAP) MOVIE FUKKATSU (JAP/ENG) (E / C / M) In the year 2010, the Holy Empire of Britannia is establishing itself as a dominant military nation, starting with the conquest of Japan. Renamed to Area 11 after its swift defeat, Japan has seen significant resistance against these tyrants in an attempt to regain independence. Lelouch Lamperouge, a Britannian student, unfortunately finds himself Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 55.92 (-20%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By Catherine Price
When did you last feel exhilarated and lighthearted? When were you last engaged, focused and completely present? When is the last time you felt fully alive? In other words, when did you last have fun? In our always-on, tech-addicted lifestyles, we often think of the pursuit of fun as an indulgence. When we do find time to relax, we often turn to activities that are not actually that enjoyable, let alone fun: bingeing on television and movies, doomscrolling the news, or Learn More
USUAL: RM89.95

NOW: RM 89.95 (-0%)

MEMBER: RM 80.96 (-10%)

By
六年级国文练习PRAKTIS KSSR BAHASA MELAYU 6 100% 符合小学国文标准课程配合最新《课程与评估标准》编写。备有精简实用的笔记和多样化的优质练习。 100% Berdasarkan Kurikulum Standard Sekolah Rendah Bahasa Melayu. √Nota yang mudah dan efektif √ Variasi latihan yang berkualiti Learn More
USUAL: RM5.60

NOW: RM 5.60 (-0%)

MEMBER: RM 5.60 (-0%)

By TadaTada
Jason, Charles dan Shizuno inigin menyertai penerokaan gua bersama rakan lain tetapi rupa-rupanya perlu mendaki gunung terlebih dahulu! Kawan mereka Tyson pula hilang dan bermulalah pencarian dalam kegelapan di tasik bawah tanah. Haiwan artropod mengerikan menanti Jason dan Shizuno di bawah tanah. Sesuatu perlu dilakukan untuk terus hidup. Leon dan Marina juga bertarung haiwan yang sama... kala jengking! Bagaimana semua ini akan berakhir?! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
One night, an office worker named Kobayashi comes across an injured dragon named Tohru who had come from another world. Wanting to repay Kobayashi's hospitality, Tohru starts living with her as a maid, soon attracting the attention of other dragons that came to the human world. 普通上班族小林小姐的家中住著來自異世界的龍,托爾.托爾因為某些原因而暫時無法返回故鄉,而暫時居住於小林小姐家中,能夠變化成人類的形態活動. Pa Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 36.72 (-20%)

MEMBER: RM 36.72 (-20%)

By Zint
Alif makin serasi dengan rutin hariannya tanpa motosikal walaupun hakikatnya, jiwa race dia sentiasa bergelora. Dalam kepala asyik fikirkan cinta pertamanya tu sampai jadi buntu.Namun, pertembungan Alif dengan Zikri dalam LRT membuka mata Alif tentang hala tuju hidupnya dalam dunia sukan perlumbaan. Adakah Zikri akan bantu Alif capai impiannya?Kisah Alif dan motosikal hampir menuju garisan penamat!Dapatkan jilid ke-5 yang pantang menyerah kalah sekarang! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By TadaTada
DAPATKAN SEMULA ASET KESATUAN YANG DICURI! Semasa misi pencarian dokumen Kesatuan Pengembara yang dicuri, Alex dan Midnight Belle menuju ke Mongolia untuk mendapatkan tinggalan khazanah nenek moyangnya. Khazanah itu ada seruling magis yang mampu menghidupkan orang mati! Tetapi mereka pula diserang musuh yang menggunakan seruling magis itu. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Acik Lana
Tengku Bakti seorang yang memiliki pakej lengkap dalam hidupnya. Segak, kaya raya dan berjaya. Namun kelebihan tersebut menjadikan dia manusia yang megah dan sombong. Maka hiburan dunia telah menjadi 'makanan' harian untuknya. Berpoya-poya dan berpesta tanpa pernah memikirkan dosa pahala. Dia enjoy begini! Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.20 (-20%)

Out of stock

By Tim Man Jadda Wajada 10
Kunci sebuah persahabatan adalah bagaimana cara silaturahim itu dijaga. Buku ini mengisahkan tentang sahabat Syurga berdasarkan variasi sudut pandang oleh penulis-penulisnya. Gabungan kisah-kisah dalam naskhah ini membentuk suatu gambaran yang hampir sempurna tentang dunia persahabatan dan perkaitannya dengan destinasi dambaan setiap muslim iaitu Syurga Allah SWT. Adakah wujud sahabat Syurga mutakhir ini? Atau ia hanya sekadar fantasi? Adakah kita perlu menanti, mencari atau Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.70 (-10%)

By
Siri Excel SPM merupakan buku rujukan komprehensif dan efektif yang ditulis berdasarkan Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM) baharu. Setiap judul dalam siri Excel SPM menepati standard pembelajaran yang digariskan dalam Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) Tingkatan 4 dan 5 secara menyeluruh. Ciri-ciri istimewa yang terdapat dalam buku ini dirancang dengan teliti untuk meningkatkan pemahaman murid bagi setiap topik yang dipelajari. Elemen yang berkaitan den Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.11 (-10%)

By 黎慧珠
英國《素食生活》雜誌評為「五大最好的中國餐廳」!   《Harvest Vegetarian Kitchen 豐收蔬食廚房》老闆兼「有碗話碗」部落格主,歷時兩年精心設計,符合大眾口味、融合中西料理精髓、美味健康的純素舒食料理。   最有溫度的蔬食常備料理,   為自己、更為心愛的家人。   提供豐富膳食纖維、冷熱皆宜的純素常備配菜,方便無法天天下廚的人。   Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By
FOCUS SPM KSSM Tingkatan 4 • 5 – siri teks rujukan yang lengkap dan padat dengan ciri-ciri istimewa untuk meningkatkan pembelajaran murid secara menyeluruh.Siri ini merangkumi Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM) yang baharu serta mengintegrasikan keperluan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM). Pastinya satu sumber yang hebat bagi setiap murid! •Revisi √Infografik √Nilai Islam √Kata Kunci √Nota Komprehensif √Info Islam √Glosari •Pengesahan & Pentaksi Learn More
USUAL: RM29.95

NOW: RM 29.95 (-0%)

MEMBER: RM 26.96 (-10%)

By Janet Skeslien Charles
When war is declared, the Library is determined to remain open. But then the Nazis invade Paris, and everything changes. In Occupied Paris, choices as black and white as the words on a page become a murky shade of grey - choices that will put many on the wrong side of history, and the consequences of which will echo for decades to come. MONTANA, 1983Lily is a lonely teenager desperate to escape small-town Montana. She grows close to her neighbour Odile, discovering they sha Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Damon Galgut
When war is declared, the Library is determined to remain open. But then the Nazis invade Paris, and everything changes. In Occupied Paris, choices as black and white as the words on a page become a murky shade of grey - choices that will put many on the wrong side of history, and the consequences of which will echo for decades to come. MONTANA, 1983Lily is a lonely teenager desperate to escape small-town Montana. She grows close to her neighbour Odile, discovering they Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

By Junnifa Uzodike , Simone Davies
Drawing on principles developed by the educator Dr Maria Montessori, The Montessori Baby shows how to raise your baby from birth to age one with love, respect, insight, and a surprising sense of calm. Cowritten by Simone Davies, author of the bestselling The Montessori Toddler, and Junnifa Uzodike, it’s a book filled with hundreds of practical ideas for understanding what is actually happening with your baby, and how you can mindfully assist in their learning and developmen Learn More
USUAL: RM93.95

NOW: RM 93.95 (-0%)

MEMBER: RM 84.56 (-10%)

By Veon/Vezill
In the aftermath of the Munarian defeat, Rain, Sean, and Stone head to Tazen's village to look into the matter of anomalous animal activity! When an ambitious subchief stirs up trouble, riling up the villagers, our heroes must quell the unusual unrest before it's too late! Met with a blast from the past, it will take all they have to learn the true identity of THE HEIR OF THE SKY DEMON! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

1-519 of 519

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top