Popular
Popular
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' DEAR NOVELS 'Found 344 Related Products
By Emma Törzs
NAMED A NEW YORK TIMES NOTABLE BOOK OF THE YEAR & ONE OF THE BEST FANTASY NOVELS OF THE YEAR “Astonishing and pristine, the kind of debut I love to be devastated by, already so assured and sophisticated that it’s difficult to imagine where the author can go from here. . . . It’s simply a delight from start to finish.” – AMAL EL-MOHTAR, New York Times Book Review “Follow where this novel leads and you will be lost in a bewitching spell, a book of magic about bo Learn More
USUAL: RM65.95

NOW: RM 65.95 (-0%)

MEMBER: RM 59.36 (-10%)

Out of stock

By Yulin Kuang
A REESE'S BOOK CLUB PICK! “Emotional, relatable and binge-worthy." –Tessa Bailey “I’ll read anything she writes. An absolute star." –Emily Henry “I was hooked on the very first page. Don't miss this one!" — Carley Fortune Two writers with a complicated history end up working on the same TV show... Can they write themselves a new ending? A sexy and emotional enemies-to-lovers romance guaranteed to pull on your heartstrings and give you a book hangover from br Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 64.95 (-0%)

MEMBER: RM 58.46 (-10%)

Out of stock

By William Ritter
Abigail Rook never intended to be the mortal bridge between the human and supernatural world. But now, the power of the Sight is hers alone. She should be able to solve crimes and help New Fiddleham, New England find calm in its supernatural chaos. The only problem? She has no idea what she’s doing. And New Fiddleham isn't waiting for Abigail to be ready. Abigail's fiance, Charlie, works alongside her to unravel the magical disappearances, but as a shapeshifter, he's under Learn More
USUAL: RM65.95

NOW: RM 65.95 (-0%)

MEMBER: RM 59.36 (-10%)

By 安里アサト
首都發生駭人聽聞的自爆恐攻、 「軍團」猛烈進攻,加上人數暴增的難民。 在臆測與猜疑引來的混亂局勢當中, 部分共和國國民在聯邦領土鋌而走險,發起武裝暴動。 於前線進行撤退支援任務的機動打擊群,也被調動參與鎮壓行動。 然而蕾娜依然被扣留於後方,讓辛心煩意亂── 而尤德則伴著千鳥等「小鹿」 踏上前往舊共和國領土的「最後之旅」。 收到他 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

Out of stock

By Rebecca Ross
The epic sequel to THE QUEEN’S RISING: a tale of love, rebellion, alliance and betrayal, from the extraordinary Sunday Times and New York Times number-one-bestselling author of DIVINE RIVALS. Perfect for fans of Leigh Bardugo, Sarah J Maas and Shelby Mahurin. Brienna and her new family have restored the rightful queen to the throne of Maevana. Now begins the difficult task of uniting the land’s fourteen proud, rebellious houses – and ensuring justice is served to the L Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 64.95 (-0%)

MEMBER: RM 58.46 (-10%)

By Meg Shaffer
Clever, dark, and hopeful . . . a love letter to reading and the power childhood stories have over us long after we've grown up' V.E. Schwab, author of The Invisible Life of Addie LaRue 'A dreamy, inventive novel about how books can not only change lives but save them too' Sarah Addison Allen, author of Other Birds One of the Washington Post's top ten feel-good novels of the year: a perfect gift for book lovers everywhere! During her lonely childhood, Lucy Hart found sola Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Tan Sue Lynn
Sue Lynn Tan’s highly acclaimed, bestselling Celestial Kingdom duology is expanded with this new compilation of stories from before, during, and after the events in Daughter of the Moon Goddess and Heart of the Sun Warrior, all from the perspectives of beloved characters. Return to the Immortal Realm, a world of gods, magic, and legendary creatures—and embark upon new adventures of valor, danger, and love. Tales from the Celestial Kingdom collects nine spellbinding stor Learn More
USUAL: RM95.95

NOW: RM 95.95 (-0%)

MEMBER: RM 86.36 (-10%)

By Antoine de Saint-Exupery
Antoine Se SaintEexupéry's The Little Prince is an endearing tale of equal appeal to the young and the grown-ups. It blends a simple story of an aviator forced to land in a remote desert and his meeting a small boy, the little prince from another planet, with an allegory of human condition; entertaining, thought-provoking and mind-triggering in the process. The beautiful illustrations drawn by the author are as expressive as his simple language that conveys deeper shades of Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 39.90 (-43%)

MEMBER: RM 39.90 (-43%)

By Sekar Shanmugam
This book is geared towards making you, the new (and not so new) people manager, the micro-CEO of the team that you are leading today! It presents a refreshing approach for people managers to: • get the big picture view of the company and the business • engage and mobilize employees to deliver business outcomes Learn More
USUAL: RM56.00

NOW: RM 56.00 (-0%)

MEMBER: RM 50.40 (-10%)

By Aishah Nerina , Shafiyyah Mei , Suriati Munal
Di dunia ini semua manusia pasti diuji dengan kehilangan, kesusahan, kesedihan, kesakitan kesengsaraan. Namun, ketika Allah SWT menurunkan ujian dalam hidup kita, ini bermakna Allah SWT hendak meninggikan darjat kita di sisi-Nya. Ujian dan musibah juga ialah tanda kasih sayang Allah SWT kepada makhluk-Nya. Semakin besar ujian yang diturunkan, semakin besar pula pahala yang dianugerahkan-Nya. Oleh itu, buku ini perlu dimiliki kerana mengandungi nasihat dan pesan-pesan kebaikan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Anna Milia
Perceraian Hilda dan Dato’ Firas menjadi viral seluruh negara, kerana Firas adalah ahli perniagaan terkenal. Perpisahan yang membawa seribu satu kisah duka. Namun, setelah dua tahun berpisah, tiba-tiba Hilda datang bersama sebuah marriage proposal. “Saya nak kita kahwin semula.” - Hilda “What’s your game? Saya tak ada masa nak layan permintaan gila awak.” - Firas Bagi Firas, tawaran Hilda dirasakan sangat menarik. Tapi, apa niat tersirat bekas isterinya itu? Nam Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.80 (-20%)

By Zaza Qry
Perkahwinan dengan rasa cinta itu tiba-tiba putus di tengah jalan. Kalau meraung pun sudah tidak berguna kerana si suami sudah melafazkan talak. Bukan satu, tapi tiga sekali gus! Apabila tersedar, Nafis tidak dapat buat apa-apa lagi. Hidni sudah diceraikan dengan talak tiga! Kerana cinta yang masih mendalam, Nafis buat rancangan gila. Mencari cina buta! “Awak nak tengok saya merana ke?” - Nafis “Awak baru terfikir, kan? Bukan senang nak cari cina buta yang betul-betu Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.80 (-20%)

By
The album comes with: 1. Outbox (1ea) 2. Hardcover Binder/ Booklet (28 pockets) (Random 1 out of 13) (24ea) 3. Lyric Book (28pgs) (1ea) 4. CD-R (2ea) 5. Random Photocard (Random 4 out of 52) *Subject to actual product content Learn More
USUAL: RM128.00

NOW: RM 115.20 (-10%)

MEMBER: RM 108.80 (-15%)

By Eyra Shazleyra
Jika kita tak ditakdirkan bersama, harus kenapa rasa itu terjalin? Tiara bukan Cinderella walaupun punya ibu tiri yang telah memusnahkan bahagia hidupnya. Tiara seorang gadis yang cukup tabah dalam menghadapi badai dunia. Jika muncul Raffhan dianggap Prince Charming yang bakal membawa bahagia, Tiara langsung tak hadap. “Kau boleh tolong bukakan kasut aku?” - Raffhan “Oh. Maaf. Saya bukan orang gaji.” - Tiara Tercalar ego Raffhan hanya kerana gadis yang bukan sesiap Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Nina Swantan
Mengikat hati kerana janji, mengukuh sejati dengan ikatan suci. Siapa bilang menjadi jutawan muda semudah disangka? Tidak bagi Kayla Kirana Xin. Dia jelita dan kaya-raya, namun hidupnya dikelilingi kesunyian, muslihat dan kepalsuan. Hadirnya Haikal sebagai pengawal peribadi banyak membantu Kayla merungkai kepalsuan itu. Haikal pula, lain yang ingin dia rungkai, lain pula yang dia temui mengenai jutawan muda itu. “Saya takkan lepaskan awak, Kayla Kirana Xin! Saya takkan l Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Shain Rose
"I shouldn't have enjoyed him calling me his wife, but I also shouldn't have had him between my legs . . ." ️A HOT, DARK ROMANCE FROM THE TIKTOK SENSATION - SHAIN ROSE IS YOUR NEW OBSESSION ️ OUR MARRIAGE ISN'T REAL. SO WHY DO OUR KISSES FEEL SO GOOD? Declan Hardy, heartthrob and retired billionaire, is my complete opposite. He's commanding: I'm cooperative. He's loud when I stay quiet. All we have in common is that both our names are on my father's will. He'll inherit Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Malachi Edwin Vethamani
A collection of stories that explore the intersections and conflicts in family lives and sexuality that are typical in contemporary Asian societies, yet also universal. These stories are set from post-independent Malaysia to the early decades of the 21st century, the Covid-19 pandemic years. Women are torn between marriage and emancipated lives of their own, a young boy whose taste or memory is shaped by May 13, mixed-race couples split by the walls of race and religion, gay Learn More
USUAL: RM82.50

NOW: RM 82.50 (-0%)

MEMBER: RM 74.25 (-10%)

By Cyndie Spiegel
Bighearted and hopeful. Unflinchingly honest and healing. A profound compendium of intimate, inspiring essays and thoughtful prompts that will keep you afloat in difficult times and sustain you in the everyday. Microjoys are a practice of uncovering joy and finding hope at any moment. They are accessible to everyone, despite all else. When we hone the ability to look for them, they are always available. Microjoys are the hidden wisdom, long-ago memories, subtle treasures, Learn More
USUAL: RM79.95

NOW: RM 79.95 (-0%)

MEMBER: RM 71.96 (-10%)

By
讲述富裕的资本家殷勇,一直以来都在蒙古的牧场过着隐居生活,因为侄子太春和已故恩人的女儿俊晶求助而返回韩国,准备跟腐败的“法钱”组织,以及互相勾结的财阀与检 察机关开战,只为保护心爱的家人,并为因故而亡的老朋友复仇。 Eun Yong, a money business titan and an affluent financial capitalist, has been living a life of a recluse in the pastures of Mongolia. Eun returns to Korea wh Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By
《恋人》讲述经历丙子胡乱后,错综复杂的恋人之间的爱情和百姓的生命力,能征服绫裙里的美人柳吉彩(安恩真 饰)的男子只有南延俊(李学周 饰),然而南延俊的心只向着吉彩的朋友恩爱(李多寅 饰),在神秘男子李张灦(南宫珉 饰)出现后,一直不断对吉彩表示好感。 在此期间丙子胡乱爆发,吉彩吃尽了苦头,踏上了避难之路,李张灦为了吉彩努力平 Learn More
USUAL: RM119.90

NOW: RM 119.90 (-0%)

MEMBER: RM 107.91 (-10%)

By
Hametsu no Oukoku 破灭的王国 JAP/ENG (E / C) “魔女”原本是给人类带来智慧与安宁的存在。然而,因为“超产业革命”的发展,利迪亚帝国有了凌驾于魔法的科学文明,于是便把魔女视作阻碍进步的“敌人”,甚至开始了“魔女狩猎”。被魔女克萝耶所扶养长大的人类阿德尼斯,因为挚爱恩师的死亡,誓言要报复同族的人类。化身为以绝望为粮食的修罗,他在杀戮 Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By Anggun Masie
Ketika takdir merantai hati, cinta ini takkan pernah terganti. Asbab berhenti kerja dan bertemu dengan sepasang kembar, membawa semula rasa yang pernah dipendam buat seorang lelaki dalam hati Kenanga. Perpisahan selama 16 tahun, Adam kembali dengan salah faham yang disalah tafsir oleh Kenanga sendiri. Paranoidnya terhadap lelaki telah meletakkan Adam ke satu dasar yang sukar untuk diselami. “Saya nak ikut adat, tapi selalu kena tolak. Kalau dengan cara macam ni awak boleh Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Azieana
Mulut kata tak suka, tapi hati dah jatuh cinta. Ryzal cuba menolak saranan orang tuanya untuk dijodohkan dengan Qaisara kerana sejak awal lagi dia tak pernah menyukai gadis itu. Tapi, penolakannya tidak diendahkan, menyebabkan dia semakin membenci Qaisara. “Kau tahu tak yang kau ni seorang yang tamak? Tak tahu bersyukur. Sepatutnya kau sedar siapa diri kau. Apa asal usul kau. Hati aku ni dah lama sakit. Dah berdarah dan bernanah disebabkan kau!” Ryzal “Kenapa? Hairan Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By David Nicholls
A wonderful, wonderful book' THE TIMES 'Perfect' NEW YORK TIMES 'A modern classic' DAILY MIRROR 'You'd be hard pressed to find a sharper, sweeter romantic comedy' INDEPENDENT 'Big, absorbing, smart, fantastically readable' NICK HORNBY TWENTY YEARS, TWO PEOPLE, ONE DAY 15th July 1988. Emma and Dexter meet for the first time on the night of their graduation. Tomorrow they must go their separate ways. So where will they be on this one day next year? And the year after tha Learn More
USUAL: RM65.90

NOW: RM 65.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.31 (-10%)

By Nita Prose
A new mess. A new mystery. Molly the maid returns . . . Molly Gray wears her Head Maid badge proudly for every shift at the Regency Grand Hotel, plumping pillows, sweeping up the guests’ secrets, silently restoring rooms to a state of perfection. But when a renowned guest – a famous mystery writer – drops very dead in the grand tea room, Molly has an unusual clean-up on her hands. As rumours and suspicion swirl in the hotel corridors, it’s clear there’s grime lur Learn More
USUAL: RM89.95

NOW: RM 89.95 (-0%)

MEMBER: RM 80.96 (-10%)

By Anna Milia
Yakinkan hatimu, akulah takdir terindah yang kau nantikan. Caden Hud jatuh cinta pandang pertama. Terus dijejaki Dian, si mural painter. Semua tentang Dian dirasakan terlalu indah. Angin bahagia bertebangan di angkasa setiap kali bersama gadis itu. “Saya book awak!” - Hud “Untuk apa?” - Dian “Jadi isteri saya.” - Hud Hud rasa macam nak hentak kepala ke bumbung kereta dek kegelojohannya. Hentak dua tiga kali. Biar hilang terus ingatan. Dian terima lamaran yan Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.90 (-10%)

By Zaifu Zaman Ahmad
Mira tak pernah merancangnya! Malah, bukan pelan Mira langsung untuk melakukannya! Mana mungkin dia ada pelan untuk menamatwatkan riwayat pembantu rumahnya sendiri, Sumi, yang dipercayai semenjak dulu lagi? Namun, hal itu tetap berlaku. Mira telah membunuh Sumi tanpa niat! “Sumi dah mati, bang.” - Mira “Mati?” - Nawawi “Macam mana dia boleh...” - Mira “Mira tak sengaja.” - Nawawi Nawawi terkejut bila tahu apa yang telah Mira lakukan. Malah, lebih mengejutk Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Nursuzahan
Satu janji yang mengikat kita untuk selamanya... Hidup seorang wanita bernama Jass indah dan cukup segala, bagaikan seorang puteri lindungan bulan. Cantik dan manja, itulah dirinya. Sentiasa disayangi insan-insan di sekelilingnya. Berbeza dengan hidup seorang lelaki bernama Jay, yang hanya ditemani nenek tercinta. Hidup di kampung yang serba sederhana, namun ia tetap indah buat dirinya. Takdir menemukan Jass dan Jay dalam satu kehidupan yang sangat berbeza. Jay sebagai se Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Asha Lim
Terlalu banyak soalan dan luahan yang tidak pernah terungkap dengan lisan. “Mak dengan Aunty Yana ingat nak satukan Fia dengan anak kedua dia.” Kacak, baik, sopan santun dan mempunyai kerja yang bagus. Itulah kata-kata ibunya, tapi bagi Aafia, lelaki yang mempunyai pakej lengkap sebegini kebiasaannya sudah berpunya. Bagi Aafia juga, mustahil untuk lelaki berpakej lengkap begitu adalah bujang dan jenis menurut aturan keluarga. Pasti lelaki itu mempunyai kekasih d Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Azieana
Menanti pada yang sudi walaupun ada ketikanya aku terasa hati... Milia dan Mikael telah menjalinkan hubungan cinta sejak bertahun-tahun, tapi hubungan itu gagal diikat dengan sebuah perkahwinan. Hubungan cinta mereka juga selalu ada pasang surut dan tidak direstui oleh keluarga Milia. Perkenalan Milia dengan Dato’ Ian Zulkarnain kerana berebutkan sehelai gaun telah membuka lebaran baru. Pertemuan demi pertemuan membuatkan hubungan mereka menjadi rapat. Disebabkan beb Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By
Kami-tachi ni Hirowareta Otoko 众神眷顾的男人 Season 2 JAP/ENG (E / C) Since reincarnating into a new world, Ryouma Takebayashi has used his god-given graces to tame countless slimes and employ them to improve the lives of everyone around him. With the astonishing success of his laundry shop, Bamboo Forest, he is finally ready to take on new frontiers and open a branch in the neighboring city of Lenaf. Abiding by his promise with his dearest friend, Eliaria Jamil, Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By Tracy
Hidup Soraya sebelum bertemu Gibran sangat normal walaupun dia sering dipulaukan oleh rakan-rakan kolejnya. Setakat dipanggil dengan gelaran yang bukan-bukan, telinganya sudah lali. Namun, hidupnya yang normal berubah huru-hara setelah satu demi satu benda pelik terjadi ke atas dirinya setelah dia terbangun daripada tidurnya pada satu pagi. Rakan sebilik yang tidak pernah sebulu dengannya, menjadi mesra. Kedudukan barang di dalam biliknya tiba-tiba berubah. Paling menakutkan Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By 黄修琦
我有一个宝贝,它的名字叫叽叽。 叽叽的身高是45厘米,体重则是166克。它比我矮,也比我轻,但却是保护我,让我安心的小士兵。 很多人说叽叽臭臭的。才不是呢!叽叽闻起来香香的,我最喜欢叽叽的味道了。 不管是吃饭、睡觉,还是玩游戏,我都要带着它一起。它陪我长大,接收我所有喜怒哀乐,是我最最最要好的朋友! 我要一辈子和叽叽在一起,谁都不 Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

Out of stock

By Toshikazu Kawaguchi
The fourth novel in the internationally bestselling Before the Coffee Gets Cold Series, following a new group of customers in a magical time-traveling Tokyo café. The regulars at Café Funiculi Funicula are well acquainted with the whimsical ability it grants them to take a trip into the past—as well as the strict rules involved, including that each traveler must return to the present in the time it takes for their coffee to get cold. In Toshikazu Kawaguchi’s previous Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 62.91 (-10%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By Mariana Zapata
If you loved From Lukov with Love - the sensational TikTok hit that captivates readers all over the world - then you don't want to miss any of Mariana's unique romances. No one writes slow burn like Mariana Zapata and her millions of fans agree! 'Everything Mariana writes is pure gold, and I credit her for my undying love of some of my favorite tropes: slow-burn, enemies to lovers, and grumpy/sunshine...Mariana is an absolute rockstar and a true gift to romance readers every Learn More
USUAL: RM59.95

NOW: RM 59.95 (-0%)

MEMBER: RM 53.96 (-10%)

By Lang Leav
Internationally acclaimed poet Lang Leav’s debut adult novel combines her poetical lyricism and emotional acumen to create a rich and compelling coming of age narrative set against the backdrop of anti-Asian sentiment sweeping Australia in the late 90’s. A stirring portrayal of guilt, loss, and memory, Others Were Emeralds explores the inherent danger of allowing our misconceptions to shape our reality. What comes first, the photograph or the memory? The daughter of Learn More
USUAL: RM89.95

NOW: RM 89.95 (-0%)

MEMBER: RM 80.96 (-10%)

By Tan Sue Lynn
The stunning conclusion to the Celestial Kingdom Duology Those forged through fire form the strongest blades. After winning her mother’s freedom from the Emperor, Xingyin lives peacefully at home on the moon. But that fragile peace is threatened by a strange new magic –Xingyin is determined to keep clear of danger, but the discovery of a shocking truth forces her to flee her home once more. Xingyin and her companions venture across the Immortal Realm, encountering cunn Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 51.96 (-20%)

MEMBER: RM 51.96 (-20%)

By Aminimint , Aman Wan
Sebulan dengan keluarga baru, Aichan mula selesa dan bersemangat untuk belajar tentang Islam daripada Papa dan Mama, terutamanya kakak tiri Aichan, Sarah. Ditambah pula dengan Ramadan yang semakin dekat, Sarah sangat bersemangat untuk berkongsi tentang Islam. Maka, Aichan pun terikut untuk berpuasa sekali buat kali pertama dalam hidupnya. “Aichan suka Sarah… tapi Sarah ni terlalu cerewetlah!” kata Aichan memprotes. Semua kesalahan yang Aichan buat dalam solat atau puasa Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Faraa Musa
Dear insecurity, Jika dapat aku melangkah keluar dari tubuh badanku dan melihat diriku dari sudut pandang berbeza, mungkinkah aku mengenalimu? Di saat insecurity menghantui, peluklah diri. Di saat kecewa pada diri, peluklah diri. Di saat tidak mampu mengharungi esok hari, peluklah diri. Kerana kamu cuma ada diri dan Tuhan untuk meraikan ketidaksempurnaan, juga demi menapak liku-liku kehidunpan yang terbentang di hadapan. P/S: Dan hei, menangislah jika perlu. Ja Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Cheritasis
Jangan pernah jadikan aku pilihan kedua dalam hatimu... Intan Syuhailah – Disebabkan emaknya tak nak dia menjadi anak dara tua, maka Intan pun diperkenal dengan anak Mak Cik Ani yang muda tiga tahun daripadanya. Duda anak satu pula tu! Zharul Ariffin – Laju saja dia terima bila emaknya nak perkenalkan dia dengan anak dara lanjut usia itu. Sebab hati Zharul memang dah tak terberkenan sangatlah pula. Tak kisahlah dia cik adik dan Intan cik kak. Masing-masing dah main mat Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Hanny Esandra
Mula-mula gaduh, lama-lama jodoh. Pelanduk dua serupa! Seiras. Sangat seiras sehingga Saufi Sazali tidak sedar yang dipeluk itu bukan arwah isterinya, tetapi Aufa Falisha. Terkejut betul Falisha bila ada lelaki asing memeluknya. Natijahnya, satu tamparan hinggap pada pipi Saufi, lalu menyedarkannya daripada terus dibuai mimpi. “Saya dah lupakan dan saya dah boleh terima kenyataan yang Ira dah tak ada, tapi kenapa awak muncul dan rosakkan segala-galanya? Awak buat perasa Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Zaza Qry
Tidak sempurna cinta ini tanpa dirimu... Ditolak cinta oleh ‘crush’ membuatkan Aqina Malisa terus menyendiri. Dia risau dia akan terluka lagi. Sehinggalah satu hari adiknya, Mardini, membawa pulang seorang lelaki berjambang. Aqina gelar lelaki itu Orang Utan, kerana jambangnya yang menutup mulut. Geli-geleman Aqina melihat lelaki tersebut. Keluarga Aqina mahu jodohkan dia dengan lelaki yang bernama Shiraz itu. Apa yang paling tak dapat Aqina terima, mereka hanya cerita Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.90 (-10%)

By Cahaya Ainn
Cinta di hatiku bagaikan angin, tak nampak dek mata kasar, tapi boleh dirasai. Pernah tak terfikir atau terbayang yang satu hari nanti kita akan bekerja dengan bekas teman lelaki kita? Sebagai babysitter pula tu! Ulya terserempak dengan Aidan, bekas teman lelaki yang telah menghilangkan diri secara tiba-tiba sepuluh tahun dahulu. Aidan terpaksa menjaga anak-anak saudaranya setelah kematian kakak dan abang iparnya. Sangat terdesak sehinggakan Aidan terpaksa menawarkan kerja Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Lily Rose
Bila ego seteguh Menara Galata, binasakah oleh cinta seluas langit Kapadokya? Istanbul - kota romantis penuh pesona buat pasangan berbulan madu. Namun tidak bagi Yuhanis. Datang sendirian mengubat hati yang remuk dikhianati dan serik dengan insan bernama lelaki. Sangkanya, dia mampu untuk mengembara sendirian tanpa bergantung harap dengan mana-mana lelaki. Ternyata dia silap! Nyawanya hampir terancam! Insiden itulah yang mempertemukannya dengan Jake, jejaka mat salih yang b Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Rachel Renee Russell
When Nikki discovers that her arch-nemesis, MacKenzie, has started writing a gossip column for the school newspaper, she's worried that she will share info on Nikki's crush, Brandon to the whole school. To keep an eye on MacKenzie (and bonus: spend time with Brandon!) Nikki joins the newspaper and somehow ends up working as the advice columnist, Miss Know-It-All. At first it's fun to answer all the letters from the kids at school, but when her inbox is suddenly overflowing, Learn More
USUAL: RM59.50

NOW: RM 59.50 (-0%)

MEMBER: RM 53.55 (-10%)

By
Boku no Kokoro no Yabai Yatsu 我内心的糟糕念头 JAP (E / C) Kyoutarou Ichikawa may look like a shy and reserved middle school student, but deep within his heart is a bloodthirsty killer. His ultimate desire is to see his classmate Anna Yamada's beautiful face writhing in pain before he ends her life. But this fantasy may never come to fruition, as Ichikawa starts to see an entirely different side to Yamada. Often seeking refuge in the library, Ichikawa frequently runs Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By Scott Cawthon
An in-depth look at all the characters from Five Nights at Freddy's in a beautiful, deluxe hardcover format! The massive roster of characters from Five Nights at Freddy's is presented here in a giant hardcover that will make the perfect addition to any fan’s library. From the games to the novels and short stories, all the characters are here and laid out in awesome detail that will deepen the knowledge of even the most enthusiastic player. With over 200 pages of full-color Learn More
USUAL: RM121.90

NOW: RM 121.90 (-0%)

MEMBER: RM 109.71 (-10%)

By Dolly Alderton
What I learnt from sharing my most private pain with a semi-professional problem-solver was that the mere act of asking for help was, in itself, healing. It was as if I had crept down to the docks under cover of darkness and floated a message out in a bottle, imagining how it might be received. By writing it, I was acknowledging that someone might care about me; that they'd be able to say the right thing without knowing me. Because I was feeling something that other people ha Learn More
USUAL: RM62.95

NOW: RM 62.95 (-0%)

MEMBER: RM 56.66 (-10%)

By Lang Leav
nternationally acclaimed poet Lang Leav’s debut adult novel combines her poetical lyricism and emotional acumen to create an enthralling coming of age narrative set against the backdrop of anti-Asian sentiment sweeping Australia in the late 90’s. A stirring portrayal of guilt, loss, and memory, Others Were Emeralds explores the inherent danger of allowing our misconceptions to shape our reality. What comes first, the photograph or the memory? The daughter of Cambodian r Learn More
USUAL: RM89.95

NOW: RM 71.96 (-20%)

MEMBER: RM 71.96 (-20%)

Out of stock

By Liyana Musfirah & Maimunah Mosli
“What’s beautiful about being broken is that you start to realise how much feelings you carry. You are introduced to the layers of emotions that you never knew were in you all along.” *** Life is a place for us to be tested—this is something we know but going through a painful and heartbreaking experience can leave the heart feeling like it’s shattered into pieces. We succumb to the pain, drown ourselves in the whirlwind of emotions, and we end up becoming Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Jen Calonita
What if Elsa and Anna never knew each other? Following the unexpected death of her parents, Elsa finds herself the sole ruler of Arendelle and mysterious powers begin to reveal themselves. She starts to remember fragments of her childhood that seem to have been erased - fragments that include a familiar-looking girl. Determined to fill the void she has always felt, Elsa must take a harrowing journey across her icy kingdom to undo a terrible curse... and find the missing Pri Learn More
USUAL: RM44.90

NOW: RM 44.90 (-0%)

MEMBER: RM 40.41 (-10%)

Out of stock

By AALIN AMILY
Meskipun pautan cinta di hujung dahan, Tidak merapuh, setiaku bertahan. Putus hubungan dengan Ikhmal, Seri terus bertunang dengan bosnya sendiri, Seth Aliman. Gila! Tak pernah terfikir dek akal semua itu akan terjadi dalam sekelip mata. Namun, layanan mesra Seth terhadapnya berubah setelah mereka berkahwin. “Aku akan pastikan kau menyesali setiap saat kau lalui Bersama aku. Sekali aku dah benci, sampai mati pun aku akan bencikan kau!” - Seth Aliman Seth mengotakan se Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By ANNA MILIA
Aku pernah menyesal dengan pertemuan ini, namun aku lebih menyesali perpisahan kita. Dia disuruh lari pada hari pernikahan. Namun, Airin memilih untuk menjadi isteri kepada Ilhan, the most eligible bachelor. Cukup dua tahun usia perkahwinan mereka, Airin membawa diri. Dia mahu membina hidup baru. Lama dia menyepi sebelum muncul tujuh tahun kemudian. Kenapa? Kerana dia perlukan wang Ilhan yang sudah berpangkat Dato’. Dengan pelan Dato’ Ilhan yang tersusun, mereka ke Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By ZEA AURA
Mampukah serpihan hati dicantum kembali tatkala luka masih bersisa? Hati mana tidak terluka apabila ditinggalkan begitu saja tanpa sebarang peluang? Empat tahun hidupnya terkapai-kapai. Pelbagai tohmahan terpaksa Aireen hadapi seorang diri. “Selepas satu jangka masa yang panjang, baru diri saya diakui sebagai isteri oleh awak, Tuan Faidh Iskandar?” Terluah jua kata-kata yang dipendam Aireen selama ini. Itu pun setelah hati dan maruahnya seperti diinjak-injak oleh lela Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By EMMA MARIAM
Kadang kadang semanis cotton candy. Kadang kadang sepahit espreso. Begitulah cinta antara kita. Kerana kata putus daripada Ilan Rafzal, Kamelia bertemu dengan Isa Rafael di Hong Kong. Seorang lelaki bisu dan pekak yang penuh misteri. Awak boleh luahkan apa yang ada dalam hati awak tu. Saya akan jadi ‘pendengar’ setia awak. - Isa Rafael Buku nota menjadi perantara mereka. Setiap luahan Kamelia, Isa Rafael ‘dengar’ dengan penuh setia. Sesuatu terjadi dan Kamelia te Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.90 (-10%)

By Clay
When Evil Rears Its Ugly Head, What Form Will Good Take To Give Battle? With the magic concealing the realm of Fan-Tsi undone, the world is swept up in a tide of magical monsters, the likes of which have never been seen! Not since Kriemhild's emergence have The Seekers faced a more dire threat to all they hold dear! With the many-headed Hydra lurking offshore and Dar'Wyn's arcane abomination loose in the realm, the end seems nigh! What role will the reawakened dragons hav Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By B.K. Borison
‘The Lovelight series is my happy place’ - SARAH ADAMS, author of The Cheat Sheet Mixed Signals is a sweet and steamy small-town romance from TikTok favourite author B. K. Borison. The story features a bashful man who can rock a Hawaiian shirt, a hopeful and dreamy bakery owner, enough sweets to give you a cavity, and your favourite Inglewild residents. Layla Dupree has given up on love. She’s waded through all of the fish in the sea, each one more disappointing than Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By Roshani Chokshi
Gorgeous and ornate' Holly Black 'Lingers like a fever dream' V.E. Schwab Do not look. Do not ask. Do not pry. A sumptuous, gothic story about an obsessive female friendship cursed to end in tragedy, a marriage unraveled by dark secrets, and the danger of believing in fairy tales - the breathtaking adult debut from New York Times bestselling author Roshani Chokshi. Once upon a time, a man who believed in fairy tales married a beautiful, mysterious woman named Indigo Maxwe Learn More
USUAL: RM65.90

NOW: RM 65.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.31 (-10%)

By Hussain Anika
Zara and Adnan are just friends. Always have been, always will be. Even if they have to pretend to be girlfriend and boyfriend... Zara loves love in all forms: 90s romcoms and romance novels and grand sweeping gestures. And she's desperate to have her own great love story. Crucially, a real one. So when her best friend Adnan begs her to pretend to date him to cover up his new top-secret relationship, Zara is hesitant. This isn't the kind of thing she had in mind. But there's Learn More
USUAL: RM60.90

NOW: RM 60.90 (-0%)

MEMBER: RM 54.81 (-10%)

By Sarah J.Mass
No masters. No limits. No regrets. Aelin Galathynius takes her place as queen in the fourth book of the #1 bestselling Throne of Glass series by Sarah J. Maas. Celaena Sardothien has embraced her identity as Aelin Galathynius, Queen of Terrasen. But before she can reclaim her throne, she must fight. She will fight for her cousin, a warrior prepared to die for her. She will fight for her friend, a young man trapped in an unspeakable prison. And she will fight for her people Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

1-344 of 344

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top