Popular
Popular
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Doubleday UK 'Found 7224 Related Products
By
此书的内容包含日常生活中的各种主题和词汇,可帮助学生掌握阅读、书写和思考的技能,同时有效且快速地增加词汇量,提高学生国、英、华三语的词汇应用能力。 Kandungan buku ini merangkumi topik dan perkataan yang meliputi pelbagai bidang dalam kehidupan seharian kita. Ini dapat membantu murid-murid menguasai perbendaharaan kata dan cara penggunaannya dengan lebih cepat dan berkesan. Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By
Koleksi Cerita Teladan daripada Al - Quran dan Hadis menghimpunkan pelbagai cerita yang sarat dengan pengajaran. Kanak - kanak dapat mendalami cerita - cerita yang disulami dengan nilai - nilai murni yang mampu mendidik mereka ke arah yang lebih baik. Keistimewaan Buku ini adala perkatan - perkataanya dicetak dengan dua warna mengikut suka kata. Ia akan memudahkan bacaan anak - anak anda walaupun masih dalam proses belajar. Mudah - mudahan buku ini dapat memberi ikhtibar kepa Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Lauren Roberts
From the international bestselling author of Powerless, comes a sizzling and heart-racing new story set in the Kingdom of Ilya. Perfect for fans of The Hunger Games and Fourth Wing. Adena and Paedyn have always been inseparable. Fate brought them together when they were young, but friendship ensured they’d always protect each other and the home they built in the slums of Loot. But now Paedyn – an Ordinary – has been selected for The Purging Trials, which means almost c Learn More
USUAL: RM65.90

NOW: RM 65.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.31 (-10%)

Out of stock

By  Emily Henry
Daphne always loved the way Peter told their story. How they met, fell in love, and moved back to his lakeside hometown to begin their life together. Too bad it turned out to be more of a prequel, a complication to Peter’s actual love story, the one that ends with him dumping Daphne before their wedding to begin a relationship with his lifelong best friend, Petra. And so that’s how Daphne’s story really begins: stranded in beautiful Waning Bay, Michigan, without friends Learn More
USUAL: RM89.95

NOW: RM 89.95 (-0%)

MEMBER: RM 80.96 (-10%)

Out of stock

By Jojo Moyes
Meet Sam. Meet Nisha. Two women living very different lives. But when their paths cross, causing each a world of trouble—and finding some missing shoes is the only way to solve it—they’re left with a choice every woman must face: to walk alone, or stand together... Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 64.95 (-0%)

MEMBER: RM 58.46 (-10%)

Out of stock

By 出口保行
★一出版榮登人文社科、親子教養、心理學,三大類別第1名 ★銷量突破10萬冊 ★日本amazon 4.4顆星推薦 若你打從心底相信「我家的孩子絕對不會變壞」, 請務必仔細閱讀本書! 孩子會說出口的在意, 連1%都不到! 等到向父母求助時, 事態往往嚴重到難以修復!   「自以為的好」只是家長的自我滿足   父母不經意的一句,可能已變成「對孩子的詛咒 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 47.00 (-15%)

Out of stock

By Gabor Mate
We tend to believe that normality equals health. Yet what is the norm in the Western world? Mental illness is on an unstoppable rise. Some 45% of Europeans suffer high blood pressure, and nearly 70% of Americans take at least one prescription drug. Illness and trauma are defining how we live. In his new masterpiece, renowned physician, addiction expert and author Gabor Maté dissects the underlying causes of this malaise - physical and emotional, and connects the dots betwe Learn More
USUAL: RM74.90

NOW: RM 74.90 (-0%)

MEMBER: RM 67.41 (-10%)

Out of stock

By
Nabi Muhammad s.a.w merupakan rasul terakhir yan diutuskan kepada umat manusia. Baginda membawa rahmat ke seluruh alam semesta. Baginda bukan sahaja diangkat menjadi utusan Allah tetapi juga sebagai khalifah Islam yang mengetuai angkatan tentera Islam. Baginda juga menyatukan umat Islam di Mekah dan Madinah dengan mempersaudarakan mereka sewaktu peristiwa hijarh ke Madinah. Baginda membawa perubahan besar sewaktu zamanya dengan mengajarkan erti kehidupan, persaudaraan dan jug Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Kyouka Izumi
Tsukina is finally settling down and engaged to the Captain of the Knights, Ill, even as the threat from the enemy kingdom continues to loom over Oselle. As her wedding day draws near, Bran, a frequent patron of her book café, begins to show signs of suspicious behaviour. What is Bran hiding from her, and will Tsukina’s cover as the saviour be exposed? Learn More
USUAL: RM48.30

NOW: RM 48.30 (-0%)

MEMBER: RM 43.47 (-10%)

Out of stock

By Soichiro Yamamoto
‘The au~tumn skies~ are---’ Oh, hi, Nishikata here, practising the song for our music test. Oof... This song... We had to practise singing it in pairs, so today, I asked Takagi-san to meet at the back of the school... I know, I know—I didn’t realise it’d look like I was going to confess, okay?! I can’t believe I shot myself in the foot this time; usually, it’s Takagi-san who manoeuvres me into these awkward situations! Argh!! Learn More
USUAL: RM48.30

NOW: RM 48.30 (-0%)

MEMBER: RM 43.47 (-10%)

Out of stock

By Makoto Ojiro
Unable to sleep at night, Ganta Nakami is cranky and unpopular with his classmates. He discovers that the school observatory, once used by the now-defunct astronomy club, may be the perfect place for a nap—but he’s not alone. Fellow insomniac Isaki Magari is willing to share the observatory with Nakami, and a friendship between the two begins as they bond over the most unlikely things. Learn More
USUAL: RM48.30

NOW: RM 48.30 (-0%)

MEMBER: RM 43.47 (-10%)

Out of stock

By 法蘭西斯‧福山
暢銷書《政治秩序的起源》作者法蘭西斯‧福山新作   古典自由主義正處於危機之中。   自由主義是在歐洲宗教和民族主義戰爭之後發展起來的,是一種治理多元化社會的體系,其基礎是平等和法治的基本原則。它強調個人追求自己的幸福且不受政府侵犯的權利。   眾所周知,自由主義並不總是能實現自己的理想。在美國,許多人在法律面前被剝 Learn More
USUAL: RM61.60

NOW: RM 61.60 (-0%)

MEMBER: RM 55.44 (-10%)

By
Yakusoku no Neverland约定的梦幻岛 (JAP/ENG-TV) (JAP-LIVE MOVIE) E / C / M At Grace Field House, life couldn't be better for the orphans! Though they have no parents, together with the other kids and a kind "Mama" who cares for them, they form one big, happy family. No child is ever overlooked, especially since they are all adopted by the age of 12. Their daily lives involve rigorous tests, but afterwards, they are allowed to play outside. There is only one rule they Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 53.91 (-10%)

MEMBER: RM 47.92 (-20%)

By
ULTRAMAN BLAZAR 布莱泽奥特曼 JAP (E / C / M) The Global Guardian Force (GGF) was established in 1966 in response to the worldwide outbreak of kaiju attacks. As global warming continues to rise, a GGF special forces unit led by Gento Hiruma finds itself in a dangerous situation when its cleanup operation goes awry before an Ultraman appears. Gento is later transferred to lead SKaRD, short for the Special Kaiju Reaction Detachment, a newly formed covert team that utilizes Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By
Slam Dunk The Movie : The First 灌篮高手剧场版 Shohoku's "speedster" and point guard, Ryouta Miyagi, always plays with brains and lightning speed, running circles around his opponents while feigning composure. Born and raised in Okinawa, Ryouta had a brother who was three years older. Following in the footsteps of his older brother, who was a famous local player from a young age, Ryouta also became addicted to basketball. In his second year of high school, Ryouta play Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By Taufan
Masa hari lahir Tommy, ayahnya hadiahkan monster comel dinamakan GogiMon. Tapi dia ni pandai tangkap lalat je. Haih... langsung tak boleh menandingi Woodymon, monster gagah bermuka bengis milik Si Besar. Tommy yang nak sangat kalahkan Si Besar mula melatih GogiMon untuk jadi kuat, tapi... GogiMon masih lagi lemah! Bila kawasan mereka digemparkan dengan kes seludup monster, tiba-tiba Tommy dapati GogiMon hilang! Oh, tidak! GogiMon kena culik ke?!! Karya dunia fantasi terkini Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Keladi
Kompilasi Keladi Tak Lapuk Dek Zaman! Spesel buat kipas-susah-mati kisah alam Nusantara, karya terunggul artis komik berbakat besar, Keladi kini menemui korang! Nak tema cinta, seram, aksi, kepahlawanan dan macam-macam lagi? Semuanya dikumpul dalam satu komik! Tak dilupakan nilai pengajaran dalam setiap ceritera yang bakal membuka mata dan buat korang menilai kehidupan dari sudut pandang berbeza. Dah bersedia untuk ke dunia Keladi? Jom, gerak sekali! AMARAN: Ilust Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

Out of stock

By
ATTACK ON TITAN 進擊的巨人 SEA1(JAP/CAN/MAN/ENG), SEA2-3(JAP/ENG/CAN), FINAL+JUNIOR HIGH (JAP/ENG), SP+MOVIE(JAP) (E / C / M) Several hundred years ago, humans were nearly exterminated by giants. Giants are typically several stories tall, seem to have no intelligence, devour human beings and, worst of all, seem to do it for the pleasure rather than as a food source. A small percentage of humanity survived by walling themselves in a city protected by extremely high Learn More
USUAL: RM159.90

NOW: RM 143.91 (-10%)

MEMBER: RM 127.92 (-20%)

By
Kyuukyoku Shinka Shita Full Dive RPG ga Genjitsu Yori mo Kusoge Dattara 如果究极进化的完全沉浸RPG比现实还更像垃圾游戏的话 Ten years ago, at the peak of the VRMMO development industry, a game titled "Kiwame Quest" entered the scene with potential like no other. Boasting a colossal total of 10 sexdecillion branches of possible story scenarios, this game pursued ultimate realism, ranging from humanlike NPCs to the perfect replication of all senses and phy Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 23.31 (-10%)

MEMBER: RM 20.72 (-20%)

By
Dororo多罗罗 JAP/ENG (E / C / M) A samurai lord has bartered away his newborn son's organs to forty-eight demons in exchange for dominance on the battlefield. Yet, the abandoned infant survives thanks to a medicine man who equips him with primitive prosthetics—lethal ones with which the wronged son will use to hunt down the multitude of demons to reclaim his body one piece at a time, before confronting his father. On his journeys the young hero encounters an orphan wh Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 44.91 (-10%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By
Parasyte-The Maxim Shinichi Izumi seorang murid sekolah tinggi biasa yang tangan kanan terjangkit oleh parasit makhluk asing bergelar "Migi" ("kanan"). Migl ialah parasit pertama untuk menghasilkan hubungan simbiotik dengan hosnya, semasa dia dan Shinichi menjalin hubungan persahabatan begitu berat. Migi bukan satu-satu sahaja Parasit di muka bumi, namun, dan tatkala kes pembunuhan Parasit manusia mula tercetus, manusia berusaha membunuh Parasit. Shinichi dan Migi mendapat Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 53.91 (-10%)

MEMBER: RM 47.92 (-20%)

By Dr Anders Hansen
Do you want to reduce your stress levels, boost your memory, mood and focus, and be more creative? Then it’s time to get moving! In this groundbreaking international bestseller, psychiatrist and mental health guru Dr Anders Hansen presents the simple yet effective method for reducing stress and anxiety, boosting your memory, raising your IQ, and even slowing down the ageing process. With practical and concrete advice on how we can all reap the benefits of daily movement, Learn More
USUAL: RM109.90

NOW: RM 109.90 (-0%)

MEMBER: RM 98.91 (-10%)

Out of stock

By August King
Komik istimewa ini didedikasikan kepada pembaca yang ingin tahu tentang dunia. Marilah bersama meneroka dan membongkar misteri alam yang belum diketahui! PATUNG BUANGAN DIRASUK ROH? SYOT LIVE 01 DIGANGGU ROH #TSUKUMOGAMI #ORANGHALIMUNAN ADA MANUSIA BERTUBUH PENDEK DI DUNIA INI? SYOT LIVE 02 PUAK MANUSIA BERTUBUH PENDEK YANG TELAH PUPUS #PUAKMANUSIAPENDEK #MANUSIAPIGMI ADAKAH BIASAN DISEBABKAN OBJEK TIDAK DIKENALI DARI DALAM LAUT? SYOT LIVE 03 BIASAN ANEH Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
8 Penulis Selongkar Kisah Merinding! Adakah tangkal bakal menjadi penyelamat atau kacau-bilaukan hidup? Jom korek misteri dan rahsia tersembunyi. Karya seram artis komik ini bersedia untuk memasuki ruang kelam Dari Alam Angker... Piano Merah Bacalah Lagi Baran Lakonan Hidup Penangan Bawa Aku Balik! Hollow Seeker Keliru Lorong Bangunan Kotak Komplot Bala Penangkal Rumah Hantu Puan Rama-Rama Gambar Bilik 404 Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Jo , Kin
Semua orang ingin mencintai dan dicintai. Namun bagi Faye, dia jadi ekstra gelabah dan tak berani bertentang mata bila berhadapan lelaki disukai. Bertemu Stonie yang kononnya boleh tolong Faye dalam misi cintanya, dia sedar impiannya tak mudah dilaksana. Adakah dia akan bertemu cinta sejati atau jadi solo selamanya? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Venki Ramakrishnan 
Nobel Prize-winning molecular biologist Venki Ramakrishnan transforms our understanding of why we age and die - and whether there's anything we can do about it. We are living through a revolution in biology. Giant strides are being made in our understanding of why we age and die, and why some species live longer than others. Immortality, once a faint hope, has never been more within our grasp. Examining recent scientific breakthroughs, Ramakrishnan shows how cutting-edge ef Learn More
USUAL: RM114.90

NOW: RM 114.90 (-0%)

MEMBER: RM 103.41 (-10%)

Out of stock

By J. R. R. 托爾金
套書贈品: ① 第三紀元末期中土世界地圖 ② 譯名表別冊 20世紀以來最具影響力的高度奇幻系列作品 不只是一場壯闊的冒險;更不止於權力對人性的試煉 中土世界是人類命運的隱喻,是當代人的神話 「與其抗拒,反而該展開行動,即便結局可能黑暗無比。」 2024年全新中文譯本 Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul   「『 Learn More
USUAL: RM385.00

NOW: RM 385.00 (-0%)

MEMBER: RM 346.50 (-10%)

By Jeffrey Archer
24 hours to stop the crime of the century The race against time is about to begin… THE TOWER OF LONDON… Impenetrable. Well protected. Secure. Home to the most valuable jewels on earth. But once a year, the Metropolitan Police must execute the most secret operation in their armoury when they transport the Crown Jewels across London. SCOTLAND YARD… For four years, Chief Superindendent William Warwick – together with his second-in-command Inspector Ross Hogan – has Learn More
USUAL: RM52.00

NOW: RM 44.50 (-14%)

MEMBER: RM 39.00 (-25%)

By Dedy Koerniawan
Ada khabar angin di bangunan tempat aku bekerja. Ia berkenaan projek pembinaan bangunan ini yang dulunya selalu terhalang sebab perkara aneh berlaku melangkaui akal fikiran. Sehingga tiga bulan kemudian, projek pembinaan bangunan ini diteruskan dan siap dalam masa dua bulan je! Aku rasa pelik... kenapa pembinaan yang ambil masa sangat lama dan selalu terhalang, boleh jadi lancar dalam masa dua bulan je? Ada suatu saat apabila frekuensi antara dua dimensi menjadi s Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Xanseviera
Arashy, si makhluk asing yang jadi pelajar baru kelas Zulaikha ada kuasa magik. Mujurlah Zulaikha dan kawan-kawan beri alasan Arashy memang hebat buat silap mata demi merahsiakan identiti sebenarnya. Tapi... adakah rahsia akan terbongkar apabila ada kawan sekelas minta Arashy ajar teknik 'silap matanya'? Ikuti Zulaikha dan kawan-kawan belajar melukis, buat hadiah untuk kawan, belajar dengan cikgu ganti bertubuh sasa dan banyak lagi! #Melukis #SilapMata #Hadiah #CikguSado Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

Out of stock

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid tahun 1, 2 dan 3 agar lebih efektif dalam menulis karangan *Contoh karangan disusun dan ditulis secara dwibahasa untuk membantu murid lebih memahami dan seterusnya mudah menulis karangan *Rangkuman pelbagai tajuk karangan menjadikan buku ini menarik untuk dijadikan panduan Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
*Susunan karangan mengikut tema dalam buku teks *Penggunaan ayat yang mudah difahami oleh murid *Jumlah patah perkataan yang sesuai untuk murid tahap satu *Mempunyai sudut Mengenal Kata untuk membantu murid memahami maksud perkataan dalam karangan Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By Dr. Aidh Bin Abdullah Al-Qarni
Sesungguhnya sekarang ini kita masih hidup. Tetapi suatu hari nanti kita akan mati. Hanya Allah SWT yang mengetahui bila dan di mana kita akan mati. Kematian sebagai pintu gerbang menuju kehidupan akhirat setelah mengalami Sakaratul Maut. Ia adalah peristiwa yang sangat dahsyat. Rasulullah SAW pun merasakan Sakaratul Maut. Bagaimana Rasulullah SAW, sahabatnya, orang-orang shalih serta orang derhaka dijemput dan mengalami Sakaratul Maut? Selain Sakaratul Maut, dikupaskan juga Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Nazrin Nashir
Dalam satu hari, kita dihadapkan dengan seribu satu pilihan. Masa pula bergerak laju, bagaikan mendesak kita untuk membuat keputusan serta-merta. Semua ikhtiar kita lakukan — bertanya rakan dan pakar, juga merujuk artikel — agar tidak salah memilih. Namun, apabila usaha tidak berhasil, kita bingung. Apa yang silap? Mungkin, sewaktu kita mencari bantuan daripada orang lain, kita terlupa bahawa tiada pun yang lebih mengetahui apa yang terbaik selain Allah SWT. Menerusi buku Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Fakhrul Islam
Setiap hari, hidup kita seakan-akan pentas perlumbaan dalam menentukan apa yang patut kita buat, ataupun siapa yang patut kita jadi. Kita membandingkan diri dengan orang lain. Kita terkejar-kejar untuk menjadi lebih baik. Semua perkara mesti dibuat dan diberikan perhatian. Akhirnya, kita tidak lagi mampu memberi erti kepada setiap sesuatu dilakukan, sehingga kehidupan terasa kosong. Dunia moden semakin menghubungkan, tetapi kita semakin hilang ketenangan. Mungkin sebenarnya k Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By Izzuddin Al Jitrawiy
Penulisan kali ini lebih menumpukan kisah, sejarah dan poin-poin penting berkenaan bangsa dan alam Melayu itu sendiri. Tidak terlalu ilmiah dan berat untuk dibaca kerana objektif karya kali ini adalah untuk memberikan pengetahuan di luar jangka para pembaca sekalian. Tidak banyak kisah, sejarah dan fakta menarik dihidangkan kepada kita semua sebagai orang Melayu. Banyak sisi negatif dan meragukan sahaja dihidangkan kepada kita semua sebagai orang Melayu. Banyak sisi negatif d Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

By Bonda Nor
Buku MALAM ni tentang apa? Tentang menyembuhkan luka. Tentang melepaskan rasa yang terkurung di jiwa dan menyesakkan dada. Tentang memulihkan semangat agar boleh terus beroleh kekuatan melalui ujian dan bersangka baik pada setiap ketentuan. Tentang melatih diri menjadi lebih matang dan lebih baik lagi! Menerusi MALAM, ada 15 bab yang selalu menjadi beban pada jiwa. Penulis mulakan setiap bab dengan 'POV AKU' untuk mewakili dan mengiakan setiap apa yang dirasai oleh pembaca. K Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Najla Adi
Naskhah Jiwa Ke Jiwa ini telah ditulis mewakili jiwa anak remaja masa kini. Buku ini bukan hanya untuk remaja itu sendiri, tetapi juga kepada ibu bapa agar dapat lebih memahami gelodak jiwa remaja sendiri. Perjalanan luahan rasa ini digarap dengan menggunakan gaya story telling. Gabungan bicara hati seorang aku terasa sangat dekat dijiwa. Banyak kisah-kisah yang berunsur nasihat agar remaja banyak menyedari hal-hal yang tidak patut dan patut dilaksanakan. Sebuah buku healing Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Faizah Ahmad
Naskhah buku FAHAMI AKU ini membawa pembaca untuk memahami jiwa penghidap depression dan juga untuk penghidap depression sendiri untuk memahami situasi dan kesakitan yang dialami. Penulis berkongsi kisah bagaimana perjuangan melawan penyakit ini bermula sehinggalah sembuh. Penulis berkongsi banyak tips penyembuhan untuk penghidap depresi. Bahkan banyak perkara dikongsi agar penghidap lebih memahami situasi yang dihadapi. Ini adalah penting kerana dapat menaikkan semangat dan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Bushra Talib
Di Sebalik 114 Nama-Nama Surah merupakan sebuah buku yang merungkai kisah-kisah di sebalik nama-nama surah yang terkandung di dalam Al-Quran. Buku ini cukup ringkas dan padat dengan ilmu pengetahuan tentang kisah yang terkandung di dalam Al-Quran. Buku ini sesuai sebagai permulaan untuk pembaca yang ingin memahami Al-Quran, khususnya buat pembaca yang baru belajar untuk mendalami Al-Quran. Buku ini sesuai untuk dijadikan bahan belajar kerana kandungannya yang mudah untuk difa Learn More
USUAL: RM60.00

NOW: RM 60.00 (-0%)

MEMBER: RM 48.00 (-20%)

By Normah Omar , Muhd Kamil Ibrahim
Mengisahkan pengalaman bagaimana penulis berdepan dengan pelbagai liku kehidupan sebelum mencapai kejayaan dalam bidang akademik dan kerjaya. Malah puncak kejayaan tertinggi dalam bidang akademik dan kerjaya membawa penulis bergelar Profesor Emeritus dan juga Profesor Perakaunan. Setiap liku dihadapi dengan tabah dengan bersandarkan doa dan pertolongan Allah, justeru setiap kesusahan, Allah berikan jalan penyelesaian. Penulis mencatatkannya supaya menjadi inspirasi kepada ge Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Zul Aimran Omar
The Warriors - Perang-perang 4 khalifah mengetangahkan siri peperangan selepas kewafatan Rasulullah SAW yang berlaku pada zaman 4 khulafa ar-Rasyidin iaitu Sayidina Abu Bakar RA, Sayidina Umar RA, Sayidina Uthman RA dan Sayidina Ali RA. Meskipun pasukan tentera Islam mengalami serba kekurangan dari aspek bilangan tentera dan kelengkapan perang dalam kebanyakan perang yang disertai, namun ia bukan satu alasan untuk mereka mudah menyerah kalah. Ikuti babak strategi tentera Isla Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Ummi Zira
"Tidak mengapa untuk menangis. Tidak mengapa untuk kecewa. Tidak mengapa untuk marah. Tidak mengapa untuk beremosi apa pun jua. Bukan hanya emosi gembira dan bahagia saja perlu dirai, tetapi juga emosi-emosi sebaliknya. Akan tetapi, ia perlulah dikawal dan diuruskan dengan baik. Sememangnya ada caranya." Jika dibandingkan antara ibu dengan bapa, ibu merupakan antara insan yang paling dekat dan berhubung terus dengan anak sejak anak berada di dalam rahim lagi. Maka, perlunya k Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Keith
Edisi Terhad! Pek Spesel Kukuh + Kualiti Tip-Top! Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 35.00 (-0%)

By Keith
Edisi Terhad! Pek Spesel Kukuh + Kualiti Tip-Top! Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 35.00 (-0%)

By
Siri Upin Ipin Kisah Kami di musim Ketiga bahagian 1 ini berkisar tentang kisah Upin & Ipin seharian bersama Opah dan Kak Ros. Jomkita ikuti kisah mereka dalam Siri Kisah Kami kali ini dengan pelbagai cerita lucu yang menarik dan pengalaman mereka bersama kawan - kawan baik mereka. Jangan lupa dapatkan juga sambungan musim ketiga bahagian 2 untuk dijadikan koleksi simpanan komik kesayangan anda. Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 20.90 (-19%)

MEMBER: RM 20.90 (-19%)

By
Siri Upin ipin Kembara Kami di musim ketiga bahagian 2 ini berkisar tentang kisah penggembaraan aksi Upin Ipin. Ikuti kisah mereka dalam siri Kembara Kami kali ini dengan pelbagai cerita aksi kembara yang menarik mereka bersama kawan - kawan baik mereka. Jangan lupa dapatkan juga koleksi Upin Ipin edisi komik yang lain untuk dijadikan koleksi simpanan komik kesayangan anda. Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 20.90 (-19%)

MEMBER: RM 20.90 (-19%)

By
Didi & Friends Rescue Squad (DRS) ialah pasukan penyelamat kecemasan di Bandar Hora Horey. Ikuti kisah keberanan Didi, kecerdasan Nana dan kecekapan Jojo menggunakan kenderaan pelbagai guna mereka dan pelbagai bentuk gajet untuk membantu penduduk dalam apa jua keadaan. DRS turut berkongsi petua cara keselamatan dan kemahiran menyelamatkan nyawa kanak - kanak selaras dengan semangat untuk mendidik. Dapatkan koleksi komik DRS ini dan jadikan ia salah satu koleksi kesayangan and Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.90 (-0%)

By Osman Deen
Cikgu baru masuk sekolah? Memang jadi makanan Ax dan kawan-kawanlah! Ax, Kaio dan Yosi, pelajar nakal sekolah yang cukup dikenali dan digeruni. Tidak ada sesiapa yang dapat menumpaskan Ax atau mempermainkannya di sekolah sehinggalah muncul Cikgu Monday, guru Sains baru. Dia disenangi semua dan lincah menumpaskan tiga sekawan itu. Makin membuak-buak Ax nak prank si cikgu! Tetapi apabila Yosi melihat Cikgu Monday melakukan sesuatu yang aneh, tidak seperti perawakannya yang dise Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 17.90 (-19%)

MEMBER: RM 17.90 (-19%)

By Kaoru
Alex dan putera-putera sentiasa berjaga hingga lewat malam hingga kurang tidur. Hanya Putera Leon yang tidur dan bangun pagi tepat pada masa setiap hari, tidak kiralah betapa sibuknya dia. Melihat keadaan kawan-kawan yang lesu, Putera Leon menegur mereka. Tetapi ada sebabnya kenapa Alex dan putera lain tidak mendapat tidur yang cukup. Apa yang mereka sedang sembunyikan? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Tadatada
Leia, pembaling berbakat sejak kecil mempunyai impian untuk menjadi pemain besbol profesional. Tetapi semasa perkhemahan, dia dan rakannya ditangkap oleh semangat harimau! Dia menggunakan kebolehannya untuk melarikan diri daripada bahaya dan minat mengembaranya mula berkembang... Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-0%)

By Leoz
Komik seram bikin meremang & jantung berdegup kencang. Pasti menggigil ketakutan. Siri 'Aku Dengar Kat...' membuatkan suasana tegang & badan kejung! Raungan Membingitkan Bayangan misteri tersembunyi di bumi Perancis membentuk persekitaran menakutkan. Dari istana terbiar hinggalah kawasan desa yang sunyi sepi, suasana seram dan ghaib menyelubungi setiap cerut. Adakah fenomena aneh dan peristiwa menakutkan ini mempunyai maksud di sebalik? Dan adakah kuasa jahat terus berleluas Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.00 (-0%)

By Solar Team , Monsta
Jilid 2 - Sengketan Kuasa Apabila digabungkan, kedua-dua bahagian artifak dalam pegangan Alex dan Amato bertukar menjadi menjadi Power Sphera dipanggil PiBot, yang mempunyai kuasa untuk membuka portal antara dimensi. Kuasa ini menjadi rebutan lanun robot jahat, Ironbeard yang mahu menggunakannya untuk kepentingan sendiri. Pasukan Alex dan Amato menyedari bahawa Ironbeard perlu dihentikan dalam apa jua keadaan, walaupun terpaksa mengetepikan syak wasangka dan bekerjasama Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By C2V
Tina dan Steve murid baru di sekolah. Mampukah mereka berkawan dan berbaik dengan murid lain? Belajar cara untuk berkawan, selesaikan konflik, mengenal pasti kawan buruk dan menghargai kawan baik bersama Tina, Steve dan kawan sekelas baru mereka! Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By King Kong
Zack, seorang pelajar sekolah menengah dibuli oleh Simon dan gengnya kerana fizikalnya pendek. Pada suatu hari, gempa bumi secara tiba-tiba menggegarkan sekolah mereka. Zack dan rakan-rakan terperangkap dalam permainan ikhtiar hidup yang menyeksakan. Kini mereka terkandas di kawasan aneh dan penuh misteri. Mereka perlu berdepan tumbuhan yang melancarkan 'tembakan' dan bermacam kejadian ngeri lain. Apa sebenarnya yang berlaku di alam aneh mengerikan ini? Mampukah Zack bertahan Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-0%)

By Takasi
Eh, macam-macam idea dah dicurahkan tapi misi masih statik dan tak ke mana. Sampai bila nak tunggu? Beralah dan mengalah? Tu bukan cara tiga ekor Raja Miau ni kononnya. Berani berjuang sampai titisan peluh yang terakhir. Masalahnya... berani dan berjaya ke? Hahaha! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.00 (-0%)

By
USUAL: RM12.99

NOW: RM 12.99 (-0%)

MEMBER: RM 11.69 (-10%)

By
USUAL: RM15.99

NOW: RM 15.99 (-0%)

MEMBER: RM 14.39 (-10%)

By Fhais Salim
Kadang-kadang enviromental factor yang buatkan parents stress. Bukan anak tu sendiri... and buku ni In Syaa Allah membantu mommy untuk menjadi ibu yang paling rapat dengan anak-anak. My Parenting Journey Book by Mohd Fhais Salim. Semalam sampai harini dah baca half dah. Now i know yang Aaira sekarang dalam fasa 'The Terrible Two'. Ingatkan parenting ni untuk anak-anak je, rupanya untuk parenting ni untuk kita (parents) juga. Worth to buy! . Banyak bahan bacaan tentang parenti Learn More
USUAL: RM50.00

NOW: RM 50.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.00 (-20%)

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda serta dapat meningkatkan perbendaharaan kata anda. Selamilah keseronokkannya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

1-7224 of 7224

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top