Comic Carnival
Comic Carnival
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' IMAN PUBLICATION 'Found 1035 Related Products
By Aalin Amily
Meskipun pautan cinta di hujung dahan, Tidak merapuh, setiaku bertahan. Putus hubungan dengan Ikhmal, Seri terus bertunang dengan bosnya sendiri, Seth Aliman. Gila! Tak pernah terfikir dek akal semua itu akan terjadi dalam sekelip mata. Namun, layanan mesra Seth terhadapnya berubah setelah mereka berkahwin. “Aku akan pastikan kau menyesali setiap saat kau lalui Bersama aku. Sekali aku dah benci, sampai mati pun aku akan bencikan kau!” - Seth Aliman Seth mengotakan se Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By John C. Maxwell
The Best-Selling Leadership Book of All Time Just Got Better! HarperCollins and John C. Maxwell are celebrating the milestone anniversary of Maxwell's New York Times bestselling book The 21 Irrefutable Laws of Leadership with the publication of a new revised and updated 25th Anniversary Edition. Maxwell has gone through every word of this book and updated it for the next generation of leaders. He has added new insights to these timeless laws and included lessons learned sin Learn More
USUAL: RM93.95

NOW: RM 93.95 (-0%)

MEMBER: RM 84.56 (-10%)

Out of stock

By Redcode , Xeno
Dinosaur yang pernah menguasai dunia atau haiwan zaman kini akan bertahan? Pasukan Remy dan Jake bertanding untuk membuktikan mana yang akan menang! Bersedia menyaksikan lapan perlawanan hebat, liar dan hampir mustahil! Pernah melihat kumbang Caucasus berdepan Triceratops? Bagaimana pula harimau Siberia melawan Allosaurus? Tidak mungkin? Percayalah, kamu tidak mahu terlepas pertempuran epik ini! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By
Crayon Shin-chan The Movie : Densetsu wo Yobu Buriburi 3 Pun Dai Shingeki 蜡笔小新劇場版 :3分钟百变大进击 JAP/CAN (E / C / M) An action comedy including parodies of tokusatsu monster/hero genre, such as "Godzilla" and "Ultraman." A time-space conditioner from the future, Miraiman, suddenly appears before the Nohara family, and he requests the family to fight against giant monsters who appear from time-space distortion one after another, in order to save the Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 17.52 (-20%)

MEMBER: RM 17.52 (-20%)

By
Boku No Hero Academia 我的英雄学院 JAP/ENG (E / C / M) Midoriya Izuku ialah seorang pelajar sekolah menengah rendah dalam suatu dunia di mana orang yang mempunyai kuasa peribadi yang luar biasa (個性 kosei, "keperibadian", Bahasa Inggeris: Quirk). Namun, dia didapati kelainan kerana kekurangan kuasa tersebut sehingga dibuli orang sebayanya terutamanya dari Katsuki. Walau bagaimanapun, dia tetap mengimpikan mahu menjadi Adiwira (ヒーロー Hiro) dengan All Might, Learn More
USUAL: RM119.90

NOW: RM 95.92 (-20%)

MEMBER: RM 95.92 (-20%)

By Freeman Publications
If you feel like you’ve “missed the boat” on Crypto. Think again…Because while the crypto market increased 10x in the past year alone, this book will show you it’s not too late to invest in the #1 asset of the 2020s What was once a fringe currency only used by a dark corner of the web… is now the fastest growing financial asset on Earth. And this is just the beginning… You see, we are still in just the 3nd inning of Crypto as a financial entity. So while no Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Teme Abdullah
Saka raja yang diwarisi telah memberi kesaktian luar biasa kepada Sang Putera. Jijik dengan amalan syirik jurai keturunannya itu untuk kekal berkuasa, Putera Aradhana Sastra, pewaris tunggal Kesultanan Aradhanapura melarikan diri untuk menjadi rakyat biasa. Dengan harapan, hidupnya akan lebih tenteram. Namun, kemunculan suatu makhluk dari gua yang tahu asal usul Sang Putera menggugat rencananya. “Aku sudah tidak tahan hidup melarikan diri seperti ini! Sedalam mana aku Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

Out of stock

By
Mahouka Koukou No Rettousei 魔法科高校的劣等生 JAP/ENG JAP(MOVIE+SP) (E / C / M) Siri ini disetkan dalam sebuah dunia di mana sihir wujud dan telah digunakan sebagai teknologi. Bagaimanapun, kebolehan menggunakan sihir ditentukan oleh genetik, mengehadkan bilangan ahli sihir yang wujud. Pada tahun 2095, Tatsuya Shiba dan adiknya Miyuki Shiba adalah pelajar baru mendaftar di Universiti Gabungan Magik Sekolah Swasta ( Sekolah Tinggi Pertama) . Pelajar akan ditentukan Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 55.92 (-20%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By
Learn first animal words and noises, with chunky pages shaped like super-cute animals. Learn More
USUAL: RM33.90

NOW: RM 33.90 (-0%)

MEMBER: RM 33.90 (-0%)

Out of stock

By
Neon Genesis Evangelion 新世纪福音战士 JAP/ENG/CAN(TV+MOVIE1.0+2.0+3.0) JAP/ENG(MOVIE DEATH+THE END+SHIN)E / C(TV) E / C / M Pada tahun 2000, telah beraku satu malapetaka besar yang dipanggil "Hentaman Kedua (Second Impact)" dimana, hampir seluruh Antartika musnah dan melenyapkan hampir separuh bilangan penduduk dunia. Malapetaka tersebut dikatakan disebabkan oleh hentaman sebuah meteor pada kelajuan tinggi menghasilkan tsunami, perubahan paksi Bumi (sekaligus menyeb Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 79.90 (-0%)

By Black Ink
Mod haiwan bermula... Siapa Lebih Berkuasa? Manusia Haiwan dan orang suruhannya telah membuat huru-hara. Kapal telah bertukar menjadi tempat pemburuan di mana orang ramai menjadi mangsa! Amarah haiwan liar yang terlepas dari kurungan tidak memberikan banyak pilihan pada wira X-VENTURE untuk menyelamatkan mangsa. Manusia Haiwan semakin hampir mendapat apa yang diingini tetapi ada seseorang yang mampu selamatkan keadaan. Bagaimana hendak melarikan diri daripada sekumpulan lipa Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Haitun Kamarazaman
Dia menantu yang tidak diiktiraf, hanya kerana dirinya seorang gadis kampung tang tiada gelaran. Sejak anak dan suaminya dibawa pergi, hidup Jeha berubah 360 darjah. “Aku tak gila. Sumpah aku tak gila! Yang gila, orang yang pisahkan aku dengan anak aku.” – JEHA Ditakdirkan selepas 20 tahun, anak itu kembali ke Lipis mencarinya, namun kisah duka belum berakhir. Penghinaan demi penghinaan terpaksa dihadapai angkara kisah silam ibunya. “Mustahil kota bersatu Izz, cinta Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

Out of stock

By INCHE LEBAH
Fakhrul lahir dari keluarga yang mengongkong, cita-citanya sudah diatur sejak di dalam dakapan umi lagi. Namun selepas dia membaca novel bestseller yang dihadiahkan oleh Haris, jiwanya seolah olah terbang melepasi langit dunia, fikirannya semakin gila dengan impian untuk menghasilkan buku pertama. Ternyata, angan angan itu bukan sebuah hadiah yang mudah didakap gembira. Bahkan orang yang dipercaya selama ini adalah duri dalam daging. Dirobeknya tidak berperikemanusiaan. Ham Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 36.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-20%)

By SHADHIA
NUR NADIA Seorang gadis pendek yang berumur 20 tahun. Memakai kaca mata tebal akan tetapi dia bukan sembarangan nerd. Tidak mudah dibuli, dia mempunyai prinsip dan meskipun cara pemakaiannya yang 'up to date' itu tidak ada alasan bagi dia untuk tidak menutup aurat. Seorang gadis ceria dan peramah, dia juga rajin menolong orang yang memerlukan bantuan. TENGKU ADRIAN HARIS Lelaki tinggi lampai yang berumur 29 tahun. Berwajah tampan dan digilai oleh semua perempuan diluar sana Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

Out of stock

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

Out of stock

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

Out of stock

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

Out of stock

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
CHILDREN'S ACTIVITY BOOK Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Kikai Sentai Zenkaiger 機界戰隊全開者 JAP (E / C / M) 事情发生的非常突然,所有超级战队的世界,以及‘机界机器人’的世界‘机械托比亚’,通通遭到‘机械托比亚王朝托吉铁克)’使用封闭齿轮一一收入囊中。 仅剩余最后的平行世界,但因意外导致‘机械托比亚’与‘这个世界’开始融合。1个月后,‘机械托比亚王朝托吉铁克’迟迟无法将这个世界封进齿轮, Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 55.92 (-20%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By King Kong
Justin tinggal dengan Ren Goto dan mula menerima latihan khas. Pada masa sama, berita mengenai pertarungannya dengan Ted sampai ke Kelab Karate Daiichi. Ini menyebabkan dia menjadi tumpuan. Justin diberi pengecualian dan dijadikan wakil Kelab Karate Daisan untuk kategori sekolah menengah. Bagaimana dia mampu menyaingi  peserta Kelab Karate Daiichi yang yang lebih hebat?     Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Rose Harissa
EDDY EZLI berkahwin ketika mereka masih bergelar pelajar di Boston, USA. Malangnya usia perkahwinan mereka hanya bertahan selama setahun empat bulan. Tak sanggup hidup susah, Khairina meninggalkan Ezli dan anak mereka yang masih kecil. Mereka bercerai. Trauma dengan kegagalan rumah tangga, Ezlli menutup pintu hatinya. Sekembalinya ke Malaysia, Ezli bergantung penuh pada emaknya, Puan Faridah untuk menjaga dia dan Afi. Bagaimanapun Puan Faridah nekad merancang sesuatu demi mas Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Norhafsah Hamid
Sarah—an introvert and a law student in England, struggling to stay true as a Muslim. Things started to go wrong when Sarah crossed paths with Linda. Everything about Sarah irked Linda, especially her outdated and devout lifestyle. Whilst Sarah endured the backlash from her peers, Jonah–the ‘Romeo’, came into her life and attempted to woo her like the other women he had charmed. While Sarah endured the nightmare of vicious rumors and being ostracized, Linda was surp Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Norhafsah Hamid
Crying doesn't mean you’re questioning God’s plan. It means that you’re human. ”Sarah—now a full-fledged lawyer, struggling to balance her work and life. As Sarah and her friends were tussling to adjust with adulthood, Jonah the ‘Romeo’ started a new religious journey. Just when she thought life was about to get rosy, test and hardships came rolling in. Sarah was taunted and accused of being barren by a family member and had to ward off a shameless seducer awa Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Norhafsah Hamid
Hassan sat down next to his mom and dad as he stared vacantly at the grave. He felt numb. His other siblings were behind him, sobbing quietly. The imam began his sermon. Hassan’s mind started drifting off. He wondered if the body inside the grave will be okay. Will he be lonely? Will he be afraid? He wondered if the body can still hear them. Hassan’s own tears rolled down his cheeks. He felt a lump in his throat. The tragedy has shreds the heart to pieces. Hassan never k Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Aiman Azlan & Dr. Harlina Halizah Siraj
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By 丁海寅 , 金智秀 , 刘仁娜 , 张胜祖
Starring- Jung Hae-in, Jisoo, Yoo In-na, Jang Seung-jo 主演:丁海寅、金智秀、刘仁娜、张胜祖 Language-Korean 韩语对白 Subtitle-Chinese/English/Malay 中/英/巫字幕 剧情简介 Snowdrop takes place in 1987, a pivotal year in South Korean history that included the June 1987 Democracy Movement, a mass protest movement with the purpose of forcing the dictatorship in South Korea to hold fair elections, and the resulting December 1987 democratic ele Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Anuar Darwisy
Aku mati untuk hidup' Desas-desus masyarakat setempat mengatakan apartmen itu berhantu. Ada yang mendakwa puaka di situ boleh menyerupai orang yang dikenali. Termakan helah, boleh mendatangkan musibah. Dafi tidak ada pilihan lain untuk menyewa bilik di apartmen itu kerana sewanya murah. “Cuma satu aje aku nak pesan. Bila malam, jangan nak melilau sangat.” – Iman “Beraninya kamu, Dafi! Kalau akak, mati hidup semula pun tak mahu menyewa situ.” – Zubaidah Sehingg Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Hasrizal Abdul Jamil
Mengapa sebenarnya seseorang gagal mencapai apa yang diinginkan dalam hidup? Walhal cita-cita sudah jelas, azam sudah sempurna, dan semangat juga sudah melangit. Rupa-rupanya, yang hilang daripada kita adalah sikap. Ia merupakan sains dan sunnatullah di sebalik mana-mana kejayaan. Mahu menjadi keluarga terbaik, tetapi tidak proaktif dalam menzahirkan cinta. Mahu menjadi teman akrab, tetapi sentiasa menjatuhkan antara satu sama lain. Mahu menjadi masyarakat unggul, te Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Zaifu Zaman Ahmad , Eb Feeza , Asraff Shaari
"SEMBANG KARI Gadis itu mula megesot cuba untuk menghampiri Harun, Tangannya mula menolak tubuhnya sendiri. Kepalanya masih lagi ditundukkan. Seolah-olah berat untuk diangkat. Harun terus kaku. “Mak! Hantu!!!” Melengking suara Harun menjerit cuba mengatasi bunyi deru hujan yang turun. Serentak dengan itu dia mengorak Langkah seribu, Tidak peduli pada simen licin, Harun mahu menyelamatkan dirinya, Terpekik-terlolong dia menjerit. SANG KEKASIH “Sayangku… Kau dan a Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 11.70 (-10%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Syeraho
"Jangan kalah dengan diri kau, Athena!" Setelah misi menyelamatkan isteri presiden yang diculik menemui kegagalan, negara Erudayn gempar pula dengan berita pembunuhan presiden dan serangan android pengganas. Rentetan tragedi itu membuatkan Athena merasakan kewujudannya sebagai manusia ciptaan adalah penyebab utama. "Kau hanyalah manusia ciptaan yang mengecewakan!” Keadaan semakin genting apabila Athena tiba-tiba bertukar menjadi makhluk bengis yang tidak mampu di Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Aisyah Madadiy
“Kamu kata, kamu tak hidup dengan kenangan. Jadi kenapa masih terkesan dengan hal lalu?” Nawal Hamdi tekad. Kali ini dia memilih bersendirian. Dia tidak lagi berharap pada ayahnya. Dia tidak lagi peduli pada Wadi, lelaki yang telah menghancurkan harapannya. Mana mungkin perempuan yang kuat sepertinya kalah dengan emosi sendiri. Nawal membawa diri jauh ke London demi menjejaki kakaknya. Sudah lima tahun kakaknya menghilang tanpa khabar setelah berkahwin dengan lelaki p Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Wan Muhd Naqiuddin
Izinkan aku mencuri sayangmu... Tengku Nina Az-Zahrah… Kerana dendam, dia kembali ke tanah air. Dendam terhadap Tengku Soleha, ibu tirinya yang telah menyebabkan kematian adik dan mamanya. Bukan itu sahaja, wanita jahat itu merampas seluruh harta yang menjadi milik keluarganya. Dia kembali menuntut haknya dengan imej baharu sebagai Nina Khalid. Devan Rafandra... Kerana dendam, dia menjadi mangsa. Ditangkap khalwat dan terpaksa berkahwin dengan Nina Khalid sedangkan dia su Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Aein Dhiyauddin
Izinkan aku mencuri sayangmu... Tengku Nina Az-Zahrah… Kerana dendam, dia kembali ke tanah air. Dendam terhadap Tengku Soleha, ibu tirinya yang telah menyebabkan kematian adik dan mamanya. Bukan itu sahaja, wanita jahat itu merampas seluruh harta yang menjadi milik keluarganya. Dia kembali menuntut haknya dengan imej baharu sebagai Nina Khalid. Devan Rafandra... Kerana dendam, dia menjadi mangsa. Ditangkap khalwat dan terpaksa berkahwin dengan Nina Khalid sedangkan dia su Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

By Fazlyn Ridz
Dia janda meletop. Keindahannya meledakkan debaran sukma seorang jejaka. Mengikat setia pada cinta nan membara. Deborah dan Iqmal saling mengenali semenjak zaman sekolah. Saling menyimpan perasaan antara satu sama lain. Sayangnya, perasaan itu tersembunyi hanya kerana salah sangka dan cemburu. Tiada sesiapa antara mereka tahu... cinta itu bukan sekadar cinta monyet. Move on setelah Iqmal hilang demi mengejar cita-cita, Deborah Raymond menikahi Zalman, lelaki yang dikenalinya Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Yana Agasshi
Pilihanku hanyalah mencintaimu... Dia umpama cahaya dalam botol kaca. Meski sekelilingnya rapuh, dia sentiasa membuat orang lain bahagia. Tawanya didengar sampai kampung sebelah. Gila-gila tapi polos, sudah cukup untuk menggambarkan gadis itu. Kedatangan Amar Luthfi di kampungnya membuatkan dia bergelar 'stalker tegar'. "Dari hujung rambut sampai hujung kaki, abang memang idaman Ara. Ara yakin ada jodoh kita." NURUL ZAHRA. Ternyata Amar Luthfi juga menyimpan rasa special b Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Hyun Yunzz
Sengsara di alam realiti, melangkaui aurora halusinasi yang tiada infiniti. Dia didera, dikurung dalam bilik bawah tanah oleh keluarga sendiri sejak kecil. Gadis ini bangkit semula dengan mewujudkan sebuah permainan video yang mustahil sehingga mematikan ramai manusia. Dia mencipta satu watak permainan video Owarinashi yang tertanam pelbagai memori indah untuknya alami. Dia mahukan kebahagian seperti Faye Mnemosyne. Enam orang lelaki terkurung di dalam bangunan usang keran Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Laydee Amarfi
Pencarian isteri A.Rafie berakhir apabila dia bertemu dengan Natasha, stafnya sendiri. “I’m looking for a woman to marry.” – Rafie “Rich hot dude macam you ni Tuan Rafie, banyak perempuan di luar sana beratur untuk jadi wife you.” – Natasha Terperangkap dalam mainan Rafie, Natasha akhirnya bersetuju mengahwini duda kaya itu. Dia akur pada prinsip dirinya yang cintakan wang. Tapi tanpa diduga, rupa-rupanya ada harga yang dia perlu bayar untuk kehidupan barunya Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Ayesha Syahira
In life, we always have that one friend whom we turn to in times of happy and sad, good or bad. As Muslims, can that ‘friend’ be our Quran? Can the Quran be the one that you turn to when you need to be uplifted, comforted and are in need of answers? In this book, author Ayesha Syahira shares the journey she took when she decided to make the Quran the companion she loves and trusts. Building a Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By
Siri ini terbukti berkesan membantu anak-anak membaca pada usia awal. Paling berkesan pada kanak-kanak prasekolah dan sangat membantu murid pemulihan. Buku ini diterbitkan oleh guru-guru yang berpengalaman tinggi dan pakar dalam penyusunan ayat dan terbukti bahawa kanak-kanak yang dapat membaca awal sebelum bersekolah dan didedahkan dengan bahan-bahan bacaan yang baik dapat menguasai ilmu dengan mudah dan berjaya dalam pembelajaran. Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Siri ini terbukti berkesan membantu anak-anak membaca pada usia awal. Paling berkesan pada kanak-kanak prasekolah dan sangat membantu murid pemulihan. Buku ini diterbitkan oleh guru-guru yang berpengalaman tinggi dan pakar dalam penyusunan ayat dan terbukti bahawa kanak-kanak yang dapat membaca awal sebelum bersekolah dan didedahkan dengan bahan-bahan bacaan yang baik dapat menguasai ilmu dengan mudah dan berjaya dalam pembelajaran. Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Siri ini terbukti berkesan membantu anak-anak membaca pada usia awal. Paling berkesan pada kanak-kanak prasekolah dan sangat membantu murid pemulihan. Buku ini diterbitkan oleh guru-guru yang berpengalaman tinggi dan pakar dalam penyusunan ayat dan terbukti bahawa kanak-kanak yang dapat membaca awal sebelum bersekolah dan didedahkan dengan bahan-bahan bacaan yang baik dapat menguasai ilmu dengan mudah dan berjaya dalam pembelajaran. Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Siri ini terbukti berkesan membantu anak-anak membaca pada usia awal. Paling berkesan pada kanak-kanak prasekolah dan sangat membantu murid pemulihan. Buku ini diterbitkan oleh guru-guru yang berpengalaman tinggi dan pakar dalam penyusunan ayat dan terbukti bahawa kanak-kanak yang dapat membaca awal sebelum bersekolah dan didedahkan dengan bahan-bahan bacaan yang baik dapat menguasai ilmu dengan mudah dan berjaya dalam pembelajaran. Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Siri ini terbukti berkesan membantu anak-anak membaca pada usia awal. Paling berkesan pada kanak-kanak prasekolah dan sangat membantu murid pemulihan. Buku ini diterbitkan oleh guru-guru yang berpengalaman tinggi dan pakar dalam penyusunan ayat dan terbukti bahawa kanak-kanak yang dapat membaca awal sebelum bersekolah dan didedahkan dengan bahan-bahan bacaan yang baik dapat menguasai ilmu dengan mudah dan berjaya dalam pembelajaran. Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Siri ini terbukti berkesan membantu anak-anak membaca pada usia awal. Paling berkesan pada kanak-kanak prasekolah dan sangat membantu murid pemulihan. Buku ini diterbitkan oleh guru-guru yang berpengalaman tinggi dan pakar dalam penyusunan ayat dan terbukti bahawa kanak-kanak yang dapat membaca awal sebelum bersekolah dan didedahkan dengan bahan-bahan bacaan yang baik dapat menguasai ilmu dengan mudah dan berjaya dalam pembelajaran. Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Siri ini terbukti berkesan membantu anak-anak membaca pada usia awal. Paling berkesan pada kanak-kanak prasekolah dan sangat membantu murid pemulihan. Buku ini diterbitkan oleh guru-guru yang berpengalaman tinggi dan pakar dalam penyusunan ayat dan terbukti bahawa kanak-kanak yang dapat membaca awal sebelum bersekolah dan didedahkan dengan bahan-bahan bacaan yang baik dapat menguasai ilmu dengan mudah dan berjaya dalam pembelajaran. Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Siri ini terbukti berkesan membantu anak-anak membaca pada usia awal. Paling berkesan pada kanak-kanak prasekolah dan sangat membantu murid pemulihan. Buku ini diterbitkan oleh guru-guru yang berpengalaman tinggi dan pakar dalam penyusunan ayat dan terbukti bahawa kanak-kanak yang dapat membaca awal sebelum bersekolah dan didedahkan dengan bahan-bahan bacaan yang baik dapat menguasai ilmu dengan mudah dan berjaya dalam pembelajaran. Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Smart Jawi ini dihasilkan untuk para pelajar mahir dalam menguasai ayat Jawi yang menjadi tunjang asas pembelajaran Al-Quran. Buku ini disusun ringkas agar para pelajar mudah memahami, mempelajari dan mengenal huruf-huruf Jawi sehinggalah bacaan ayat. Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Smart Jawi ini dihasilkan untuk para pelajar mahir dalam menguasai ayat Jawi yang menjadi tunjang asas pembelajaran Al-Quran. Buku ini disusun ringkas agar para pelajar mudah memahami, mempelajari dan mengenal huruf-huruf Jawi sehinggalah bacaan ayat. Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

1-1035 of 1035

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top