9th Birthday Sale
9th Birthday Sale
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' KADOKAWA GEMPAK STARZ 'Found 2547 Related Products
By CHIROLU/ 原作; 景.トリュフ/ 角色原
拉提娜踏上旅途,隨著迪爾回鄉。 首次出遠門的她一邊滿心雀躍, 一邊欣賞街上的花與料理, 同時也努力面對偶爾面臨的戰鬥。 這時她在港都古瓦雷遇見一名魔人族女性。 這是她被迪爾收養之後, 第一次和同種族的人說話。 他們將得知關於魔人族的事, 以及拉提娜的新事實── 本集也收錄了許多拉提娜和獸娘的諸多姊妹故事! 守護《我家女兒》的溫馨家 Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.00 (-0%)

By 三部敬
千里得知「火字男」利用她的卑劣企圖。 從一登那裡得到的訊息內容,千里理解了一登的心情與處境。 在強烈的不安情緒下,千里決定向某人尋求幫助…! 究竟一登年幼時發生過的事件真相為何?祕密逐步明朗的第七集! ©Kei Sanbe 2020 / KADOKAWA CORPORATION Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.00 (-0%)

By 新挑限
正藏、依音這對老夫妻 憑藉神祕蘋果的力量重返青春。 為對方年輕的模樣小鹿亂撞, 並過著跟以前一樣的平穩生活, 然而!? ©Kagiri Araido 2020 / KADOKAWA CORPORATION Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.00 (-0%)

Out of stock

By 一智和智
貼與誠實。齋藤先生的強處,逐漸改變周圍的冒險者!! 轉生異世界的前萬事屋齋藤先生,在這個世界絕非「特別」的強。 但是,告訴嚴重健忘的魔法師咒語、用身體當盾來保護小妖精、 將針對敵人的合適武器拿給戰士。 齋藤先生不知從何時起,成為隊伍當中不可或缺的存在。 度過充實的每一天的齋藤先生,有一天在大迷宮中發現了新的橫穴。 眾多的冒險者為 Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.00 (-0%)

By Jo
Following the pirate incident, Ed begins to doubt himself and his ability to continue working as a police officer. But as he wrestles with his inner demons, the Ravens take Ed and Parry’s mothers hostage… Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Sakura
Elizabeth · The Queen Who Led England To Glory · QUEEN OF HER PEOPLE'S HEARTS Even though she was the daughter of a king, she had an unhappy childhood. Her mother was executed, and her own sister locked her up in the Tower of London. Nevertheless, she persisted in her studies and refused to lose hope, growing up to become a strong and intelligent woman. As Queen, Elizabeth dedicated her life to her country and people, and led England to emerge as a world power... T Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Tadatada
The Ultimate Battle! Will Owen Be The Last Man Standing?! Owen set up a trap for his three major rivals, intending to bury them there forever! Naoko and Jason tried their best to prevent this tragedy, but on their way to find Leon, they encountered a boxing kangaroo blocking their way! With the clock ticking, will they be able to save the day in time?! Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By King Kong
Conquer The Unknown With Wits And Courage! Barely escaping the clutches of the last game, our heroes find themselves thrust into another one! This time, the arena roars with prehistoric life - Deinonychus, Spinosaurus, Brachiosaurus, and more! Can our heroes outwit and outrun these monstrous opponents and clear the game? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By 李承澳
一位平凡的十五岁少女,李芷宁突然被奇怪生物盯上,遭受袭击。 危难之际,同学郑飞然和吴天亮使用超出常人认知的神秘力量解救了她,并自称为“世界术”的使用者。随着他们为李芷宁进行保护工作,一场以李芷宁为中心的攻防战正式打响。与此同时,奇怪生物与动机不良的人类勾结,势要将李芷宁抢夺到手,各怀鬼胎的两股势力也为事情带来更多不可测 Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

Out of stock

By Zint
BOOM VS TANK Demi rapat dengan teman baik Julia, Boom sanggup join Persatuan Silat yang hidup segan mati tak mahu. Tapi asyik tidur je masa latihan. Haih~ Lepas tu berani pula nak sahut cabaran Tank! BATTLE START! Jaguh sebenar bakal ditentukan dalam rematch antara Cole dan Shaw. Ada peluang lagi ke untuk Cole buktikan kekuatan sebenar? Semangat tempur takkan pernah padam! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

Out of stock

By Frog
Apa yang sebenarnya berlaku kepada pasangan pengasas program T-SPACE masih tidak terjawab... sehinggalah baru-baru ini menerima mesej misteri dari Marikh yang mendakwa pasangan suami isteri ini masih hidup. Trish Marks mencari kepakaran dan idea dari X-Central. Ini mendorong X-VENTURE menyahut cabaran kembara! Melangkah dengan beraninya ke tempat yang belum pernah kanak-kanak jejak. Namun pasukan wira kita tidak tahu tentang agenda tersembunyi yang menanti! Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

Out of stock

By Nishiki
Geng meow ni kalau tak comel memang tak sah, kan? Ada je telatah mencuit hati setiap hari. Tapi jangan lupa diorang ni ‘majikan’ tau! Nak harapkan diorang ikut cakap? Mimpi jelah. Mujur masa nakal pun masih comel, sejuk hati~ Yeay, Lawak Pasal Meow 16 kini kembali ceriakan korang! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

Out of stock

By Rahim Ramli
Di sebalik maya dan realiti “Hai, Remy. Selamat berkenalan. Mulai saat ini, sayalah teman awak.” Remy, pelajar introvert di kolej menaruh hati pada Ilyana, gadis berambut pendek yang nyata jauh berbeza dengan dirinya. Namun kerana Remy yang suka menyendiri, dia cuma memendam perasaan dan mengambil keputusan membeli EyesCU, sebuah cermin mata berteknologi tinggi. Melalui EyesCU, Remy berjaya mencipta Maya, teman maya untuk mengisi kekosongan hati. Sejak adanya Maya, Re Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

Out of stock

By Kaoru
Sofia and Sera are both wilful young ladies who often ignore the feelings of others, making those around them feel awkward. The two participate in a singing audition, and their arrogance leads to harsh criticism and disappointing results.  Meanwhile, Peter's decision to end his friendship with Corey leaves Corey sad and frustrated. How can they fix these problems? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Neko
Money Management When Joni spends the money she saved up for revision books on something else, Emilia and Mia try their best to get their friend to manage her money properly and correct her poor spending habits. Can Joni make full use of her friends' aid and learn to save money? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By 张家辉
爱捣蛋”的斯仔、“无厘头”的清补凉、“满脸烦恼”的暗疮男、“零鸡蛋天王”的零分男和“正义又神秘”的青蛙王子,带你们闹翻校园,让你们笑翻天! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

Out of stock

By Bliss
Kisah tentang seorang penulis misteri yang selalu sembunyikan wajahnya dan seorang gadis yang kehilangan keluarga... Konflik keluarga Helena menyebabkan dia sering memberi semangat kepada diri dan adiknya, Arthur dengan bercerita. Detik-detik yang tidak menyenangkan seolah-olah berlalu pantas ketika menyelami cerita itu. Namun bila malang menimpa Arthur, Helena menghiburkan diri dengan cerita dan lukisan rekaannya bagi mengisi kesunyian harinya. Semangat Helena mula kem Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Bliss
Kisah seorang penulis misteri yang mencari semangat yang hilang dan seorang gadis yang kehilangan keluarga… Selepas mengetahui hal sebenar, Helena meninggalkan rumah anak yatim dan bertemu Encik Serigala yang sedang mencarinya. Dia membawa Helena pulang ke rumahnya untuk sementara waktu. Memahami keadaan Helena, mereka berjaya melengkapkan buku cerita masing-masing. Pertemuan itu turut memberi semangat kepada Encik Serigala untuk berdepan dan berdamai dengan sisi dirin Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By 刘怡廷
莫莫西男子学院迎来了联合国特别官员毕夏普,他是来巡视和审查王子们的学习进度。尔文校长和戈弗雷副校长为此非常惆怅,还安排许多进修课程给王子们。法国的希尔王子在美术课中展现了卓越的艺术天赋,他对颜色的感知非常敏锐。到底王子们符不符合审查的标准呢? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Rimui Yumin
Tak sangka... Dia pun boleh lihat 'mereka'... Tak sangka... Aku tak sendirian lagi... Qiu Dong, seorang pelajar dengan gaya bowl cut seorang yang suka menyendiri. Dia ada satu impian iaitu mencari roh yang 'hilang'. Demi mencapai hasrat tersebut, Qiu Dong menjadi 'bas' untuk roh-roh berkeliaran. Pertemuan dengan rakan sekelas, Jing Jing membuka dimensi pandangan Qiu Dong. Jing Jing mempunyai kebolehan serupa namun dia lebih ceria dan bersemangat. Kehadiran gadis itu mula m Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Rimui Yumin
Demi mencari roh ibu yang hilang, Qiu Dong menjadi 'bas pengantara’ untuk roh-roh berkeliaran. Bersama Jing Jing, gadis muda bersemangat dan Feng Ji, roh yang hilang ingatan membantu hasrat Qiu Dong menjadi kenyataan. Demi mencapainya, pelbagai suka duka perlu dilalui bersama. Namun, apabila memori Feng Ji semakin pulih, retak menanti hubungan mereka... Kisah silam dan masa depan. Antara hidup dan mati. Tentang hantu dan manusia. Segala hasrat yang lahir dari hubungan yang Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Oga
Seorang pendaki dilaporkan hilang apabila terperangkap dalam hujan lebat. Ed, Parry dan pasukan polis dikerahkan menjejak mangsa di kawasan pergunungan namun usaha mencari dan menyelamat tidak semudah yang disangka. Apabila banjir kilat tiba-tiba berlaku dan menghanyutkan semua orang termasuk Ed, bagaimana pasukan penyelamat atasi cabaran ini? Adakah semuanya akan selamat? Bertempur dengan bencana dalam jilid terakhir ‘Siri Barisan Hadapan’! Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Vezill
HAIWAN MODEN vs HAIWAN PUPUS/TERANCAM vs HAIWAN PRASEJARAH PASUKAN X-VENTURE SIRI DUNIA HAIWAN IV HAIWAN PUPUS MUNCUL SEKALI LAGI? Berlaku sesuatu yang aneh di kawasan pedalaman gersang di mana dua pemburu haram ditemui mati dengan kesan kecederaan pelik. Kejadiaan ini telah mencetuskan huru-hara kerana tidak pernah terjadi di Tasmania! Lebih mengejutkan terdapat kesan jejak seperti haiwan yang sudah pupus. Adakah Pasukan X-VENTURE akan menemui legenda yang telah hilang ata Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Sakura
探究历史人物的成长之路 漫画版名人传 伊丽莎白女王一世 · 引领英国成为强国的女王 · 人民心中的女王 虽然伊丽莎白出生于王室,但母亲丧命于死刑台上,还被姐姐亲手关进伦敦塔里,度过不幸的少女时代。可是,她没有丧失希望,反而努力念书,成长为一位聪明又美丽的女性,引领英国成为世界强国。 《名人传系列》以漫画的方式讲述名人的孩童 Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By 韦荣
父亲战死,母亲病倒,使年仅13岁的保罗被迫扛起养活一家的重担。 命运的接引,让保罗遇见一家神秘的职业介绍所,并获得在蘑菇农场工作的机会。 可是,由于不擅长时间管理,一样接一样的任务让保罗措手不及,什么都做不好。究竟保罗能否在失败中成长,掌握时间管理的诀窍,继续待在蘑菇农场呢? 遨游充满想象力的奇幻世界,一起跨过成长路上的 Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Nicole Bibi
MALAM YANG SERAM DI ITALI Korang mungkin pernah dengar fasal legenda rumah dan istana berhantu, serta insiden hilang di Itali. Negara ni seolah-olah menyembunyikan cerita seram yang menarik minat ramai orang. Tapi korang kena hati-hati, sebab cerita seram ini mungkin menjadi mimpi ngeri yang korang tak dapat lupakan~ Komik seram bikin meremang & jantung berdegup kencang. Pasti menggigil ketakutan. Siri 'Aku Dengar Kat...' membuatkan suasana tegang & badan kejung! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Wesley
PERANGAI MASING-MASING BUAT PUSING KEPALA! Macam tulah gambaran ragam penduduk Kampung Momoland. Tak ada yang normal melainkan luar biasa + tak masuk akal! Tapi yang pasti gelagat seisi kampung boleh buat korang ketawa guling- guling~ Apa lagi? Jom tambah kekalutan hidup korang tu! Hahaha!!! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Neko
Pengurusan Wang Joni menggunakan duit simpanan buku rujukan untuk membeli benda lain. Disebabkan hal ini Emilia dan Mia cuba membantu Joni menguruskan kewangannya dan berbelanja dengan lebih baik. Mampukah Joni berubah dengan bantuan kawan-kawannya dan berjaya menyimpan duit? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By King Kong
Infinite Challenge Series 01: Nightmare Forest: Survival Game Lesson 1: Strange Plants Conquer The Unknown With Wits And Courage! Zack, an ordinary secondary school student, endures relentless bullying from Simon and his gang due to his short stature. One day, a sudden earthquake shakes the school, and Zack and his schoolmates are inexplicably transported into a strange and mysterious land, they must confront menacing plants that fire deadly projectiles and other horror Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Tatsuya Endo
Adik Yor, Yuri datang melawat keluarga Forger!!! Twilight dan Yuri mula menyiasat satu sama lain, pada masa sama menyembunyikan identiti mereka; seorang perisik dan seorang polis rahsia. Yuri yang terlalu melindungi kakaknya mendesak Twilight untuk buktikan mereka ialah suami dan isteri sebenar...! Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 14.90 (-7%)

MEMBER: RM 14.90 (-7%)

By 张瑞成
献给对这世界充满好奇的读者,让我们一起探索未知、揭开宇宙的奥秘! 大脚怪最早出现在哪里? 直播课 01 马来西亚大脚怪 #大脚怪 #巨猿的后代 目睹水怪的出没? 直播课 02 湖底的蟾蜍王 #蟾蜍王 #基因突变 第三只眼原来是慧眼? 直播课 03 矿工的冤魂 #山泥崩塌 #活埋矿工 Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 韦荣
以各种职业为背景,揭开灵异现象背后的秘密,带你深入魑魅的黑暗之旅…… 偌大的田野,空气中总是弥漫着沁人心脾的稻香绿叶味。大人们在田野努力的工作,小孩们在田野欢快地撒野,无拘无束,自由快乐。然而这看似一片生气勃勃的景象,却潜藏着许多不为人知的秘密。深吸一口气,仔细闻一闻,也许会闻到空气中也有一丝血味…… Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 李国权
朝着No.1的目标前进! 这回,小航成功——组织X冒险调查团! 在打倒了大蛇后,小航等人迎来了难得的休闲时刻。期间,小航成功筹建了一支探险队,但目标不是寻找宝藏,而是寻找香巴拉之门及去了解其他智慧种族,并命名为“X冒险调查团”!他们的第一个任务就是调查牛头人村村长提出的请求…… Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By 文煌
马修的进攻和夜行者病毒的危机,小宇等人能否解决? 阿空和冒险家潜入了X基地寻找秘密武器,却得知另一个宇宙的存在。另一边,马修已经得到了所有阿卡托的力量,开始向重机战士攻击,而且无人能敌。眼看重机战士即将全灭,小宇和艾美丽及时赶到,还带来了关于马修过去的真相…… Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Tatsuya Endo
Perisik terhandal Twilight memang tiada tandingannya bila menyamar dalam misi berbahaya demi keamanan dunia. Tetapi apabila dia menerima sebuah tugasan penting, dia akhirnya tertekan dan bergelut dengan masalah ni! Seorang yang tak suka bergantung pada orang lain, Twilight harus mencari isteri dan anak demi misi menyusup ke sebuah sekolah swasta elit. Apa yang dia tak tahu ialah isteri yang dipilihnya adalah seorang pembunuh upahan dan anak angkatnya pula mempunyai kuasa tel Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 14.90 (-7%)

MEMBER: RM 14.90 (-7%)

By Tatsuya Endo
Twilight perlu menyusup masuk ke Akademi Eden yang berprestij untuk mendekati sasarannya, Donovan Desmond. Tetapi adakah dia telah merosakkan peluang anak perempuannya, Anya akibat kelakuannya ketika temu duga kemasukan? Mungkin misi yang benar-benar mustahil kali ni adalah memastikan Anya menjadi pelajar yang cemerlang dan berkawan dengan anak lelaki Donovan yang sombong, Damian! Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 14.90 (-7%)

MEMBER: RM 14.90 (-7%)

By Keith
Edisi Terhad! Pek Spesel Rekaan Bergaya & Fungsi Teruk! Penyandar Telefon Akrilik Lawak Kampus! Jadi Koleksi Wajib Kumpul! Material: Akrilik Saiz: 8.5cm (L) x 17cm (P) *Sila tanggalkan plastik pelindung. *Warna mungkin sedikit berbeza dengan gambar. Ukuran mungkin 1-2cm berbeza kerana pengukuran secara manual. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 27.90 (-20%)

MEMBER: RM 27.90 (-20%)

By Keith
Edisi Terhad! Pek Spesel Paling Comel & Tahan Lasak! Penyandar Telefon Akrilik Lawak Kampus! Tak Perlu Pegang Telefon Lagi! Cepat Beli! Material: Akrilik Saiz: 8.5cm (L) x 17cm (P) *Sila tanggalkan plastik pelindung. *Warna mungkin sedikit berbeza dengan gambar. Ukuran mungkin 1-2cm berbeza kerana pengukuran secara manual. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 27.90 (-20%)

MEMBER: RM 27.90 (-20%)

By Kaoru
Sofia dan Shasha, dua gadis muda yang sama-sama keras kepala sering tidak pedulikan perasaan orang lain sehingga orang sekeliling berasa kurang senang. Sofia dan Shasha menyertai sebuah pertandingan nyanyian tetapi hasilnya mengecewakan, malah mengundang kritikan dek keangkuhan mereka. Pada masa sama, keputusan Xander untuk memutuskan persahabatan dengan Daniel membuatkan Daniel sedih dan kecewa. Bagaimana mereka boleh selesaikan semua masalah ini? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 12.90 (-19%)

MEMBER: RM 12.90 (-19%)

By Sakura
Elizabeth I Pemimpin England Menjadi Kuasa Besar Bukan Calang-calang Permaisuri Walaupun berketurunan diraja, Elizabeth I mempunyai zaman kanElizabeth I · Pemimpin England Menjadi Kuasa Besar · Pemerintah Terakhir Dinasti Tudor Bukan Calang-calang Permaisuri Walaupun berketurunan diraja, Elizabeth I mempunyai zaman kanak-kanak yang malang. Ibunya dihukum mati dan kakandanya mengurungnya di Menara London. Tanpa mengalah, Elizabeth memotivasikan diri dengan pembelajaran Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Axie Oh
Rentetan kisah romantis XOXO, ASAP membawakan watak kegemaran ramai, Sori, anak perempuan kaya pemilik syarikat hiburan dan Nathaniel, bekas teman lelaki bintang K-popnya. Adakah kisah cinta mereka layak diberikan peluang kedua? *** Sori bekerja keras sepanjang hidupnya untuk menjadi idol K-pop. Sehinggalah pada suatu hari, dia sedar dia tidak mahu kehidupannya terus menjadi perhatian umum. Namun keputusan untuk berhenti bukanlah di tangannya; dia terperangkap di antara Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-49 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 10.90 (-22%)

MEMBER: RM 10.90 (-22%)

By Xeno , Vezill
Is Proliferating A Pandemic The Beastmaster's Final Fatal Play?! Having ingested an insidious microscopic menace, The Beastmaster brings his cache of contaminated crustaceans to Neptune's Bounty to transform the Shadow of Death's fowl infection into the ruinous rat-borne Deathshadow virus! When word reaches our heroes, it's action stations as Rain, Sean, Stone, and the others race against time to get their hands on some super essential samples! With the looming threat of ant Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Kaoru
Anu concocts a hypnotic drug to use against Charles. But before he can do so, Livio steps in, thwarting his plans. An argument ensues, and Prince Gion tries to break up the fight. In the commotion, the phial containing the drug is broken, and the three of them quickly succumb to the concoction, falling into a deep sleep. Upon awakening, Prince Gion finds himself in a whole new world... Prince Series 10th Anniversary Collector's Edition With Character Bios Exclusive Con Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 14.40 (-10%)

MEMBER: RM 12.80 (-20%)

By 青蛙
在妈妈严厉的管教下长大的阿三,是个被同学欺负也选择默默承受的“乖宝宝”。然而,当他认识了村子里公认的坏孩子组织“导弹团”后,阿三意识到自己必须做出改变。 但导弹团的“团长”阿新似乎另有所图,究竟他到处恶作剧的真正目的是什么?而他的过去和阿三又有什么关联呢? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 12.80 (-20%)

MEMBER: RM 12.80 (-20%)

By Tadatada
SEMASA ALEX BERCUTI, WATAK BARU MENCURI TUMPUAN! RYUU DRAKON BERIKRAR MENJADI PEJUANG PALING KUAT! Budak misteri yang mengiringi Red Blade tidak lain tidak bukan adalah No. 84, Ryuu Drakon, iaitu anak kepada tuan Red Blade yang menggerunkan. Ryuu ingin meneroka peninggalan naga, memanfaatkan kuasa mistik serta mencabar pejuang terbaik di dunia dan berada di puncak kehebatan seni bela diri. Dia juga mempunyai aspirasi rahsia sepanjang hidupnya... Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Iqbal Rafiuddin
Sebut saja nama Vanness, mesti terbayang gogal oren di kepala dan plaster kecil di kiri mukanya. Inilah remaja paling nakal dan malas di SMK Lawak Kampus. Hidupnya tak pernah sunyi tanpa prank yang sememangnya memeningkan Cikgu Noodle dan warga sekolah. Sampai Pengetua pun dah putus asa dengan perangainya. Tapi adakah semua orang tahu ada sebab Vanness berperangai begitu? Semuanya berubah bila dia terjumpa sebuah buku merah yang mampu merealisasikan hajat. Vanness hampir p Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.60 (-20%)

By Sharina Elisa
Suarakan hatimu... kawan~ Kehadiran Fifi di dalam kelas terasa amat janggal. Joni, Emilia dan Mia berusaha memahami karakter sebenar gadis itu. Fifi sering membawa diri, menyukarkan mereka untuk mengenalinya dengan lebih mendalam. Joni mula curiga apabila ternampak kesan lebam pada pergelangan tangan Fifi dan mula merencana untuk membongkarkan perkara sebenar. “Saya tak tipu! Joni, Mia, Emilia, Kim Ji-won dan Adam yang buli saya! Mereka cederakan saya!” - Fifi Ta Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 12.90 (-19%)

MEMBER: RM 12.90 (-19%)

By Natasha Mazya
Jangan teruskan atau bersedialah menerima akibatnya! Alex dan para putera terperangkap di dalam rumah agam milik Lester Rosenberg, seorang diplomat di Pulau Lorna. Awalnya Lester menjemput mereka untuk perjumpaan diplomatik namun dia tiba-tiba diculik! Kalau tuan keluar negeri, Kuini sebakul jadi bekalnya; Kalau tuan bijak bestari, Sisip yang betul, dapatlah kuncinya. Pada malam hujan lebat diringi petir sabung-menyabung, mereka dipaksa bermain permainan minda, m Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 12.90 (-19%)

MEMBER: RM 12.90 (-19%)

By Fajar Sulaiman
Terkadang ada hal yang tidak boleh dipaksa untuk dipertahankan atau dimiliki. Dia hadir dalam hidupmu mungkin hanya untuk menguji seberapa gigih perjuanganmu dan selapang mana hatimu untuk merelakan. Kerana percayalah Tuhan mencintaimu melebihi dia yang kamu cintai. Pada akhirnya aku pun hanya perlu terbiasa tanpa kehadiranmu. Hingga tiba hari ketika aku semakin menerima dan hatiku semakin pulih. Terima kasih telah memberiku kesempatan untuk memperjuangkan seseorang. Da Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Candy Factory
Candy 10th Anniversary Siri Candy Edisi Khas Sarung Kusyen Saiz: 45cm x 45cm Material: Kapas *Warna mungkin berbeza dengan gambar dan saiz mungkin 1-2cm berbeza kerana pengukuran manual. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 23.90 (-20%)

MEMBER: RM 23.90 (-20%)

By 陈国胜
西班牙不可思议事件 西班牙是一个充满灵异传说的国家,许多不可思议的事件在当地各个角落悄然上演。从掉落的耶稣受难像、自燃的照片到离奇的死亡等,无一不弥漫着令人窒息的恐怖氛围。而这种种灵异事件的发生,似乎暗示着有股邪恶的力量在悄然逼近,等待着将人们引入无尽的深渊…… 瞬间让你起鸡皮疙瘩的恐怖漫画、心跳加速的惊悚小说、不寒而 Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 11.20 (-20%)

MEMBER: RM 11.20 (-20%)

By 刘怡廷
美美和莎莎都是刁蛮任性的大小姐,常常忽略别人的感受,令身边的人感到为难。两人参加某项歌唱比赛,自尊心过强的她们遭到多番批评和打击。另一方面,信毅因为某些事而和裕太绝交,令裕太伤心又懊恼。到底他们该怎么做才好呢? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 12.80 (-20%)

MEMBER: RM 12.80 (-20%)

By Mayuki Anan , lain-lain
Selamat datang ke dunia kisah dongeng ngeri... Cinderella Dilumuri Darah - Mayuki ANAN Kerudung MErah Di Kala Malam - Konomi WAGATA Cinta Mendalam Otohime - Eiko KOMURO Rahsia Duyung - Riko MAYAMA Puteri Permata - Mako FUKUNAGA Serigala dan Si Kerundung Merah - Yoko TERASHITA Enam dongeng horror menemani malam korang! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.00 (-0%)

By Dreamer
Pear dilamar syarikat penerbitan muzik terkemuka untuk menjadi penyanyi pelatih. Bakat yang ada pada dirinya memukau dan menggetarkan jiwa semua pada malam itu. Satu malam yang sangat indah, ditemani salju halus menenangkan suasana. Tapi kegembiraan itu cuma singgah sebentar, kerana kebenaran kisah silam Coco dan ibunya mula terungkap. Rahsia silam dan permainan emosi mula menjengah jilid ke-7!  Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.00 (-0%)

By Baba Chuah
Kompilasi Padu Baba Chuah! Stail lukisan klasik lagi unik karya Baba Chuah kini sedia untuk dinikmati! Himpunan komik penuh riuh, aneh, seram dan mencuit hati bakal buat korang tak lekang dari dunia komiknya yang tersendiri. Penceritaan di luar kotak + lukisan padu confirm layan habis serta berbaloi untuk ditambah dalam koleksi. Dah sedia untuk masuk ke dunia imaginasi kreatif Baba Chuah? Ayuh! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.00 (-0%)

By Kafka Asagiri
In Mersault, Dazai and Sigma are facing off against Dostoyevsky and the vampirised Chuya in a life-or-death battle of wits. During the battle, Sigma gets an inside look at the secret of Dostoyevsky’s Ability. Meanwhile, as the struggle over “One Order” continues at the airport, Atsushi battles the vampirised Akutagawa. As Atsushi remains confused about the right thing to do, the situation descends further into chaos elsewhere! Towards the end of the “One Order” s Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 黑墨工作房
绝种动物袋狼竟然在塔斯马尼亚出现?! 在澳洲的塔斯马尼亚岛上,发生了一起动物走私犯被不明动物咬死的事件,更传出已经绝种的动物——袋狼还存活的消息。 因此,X探险特工队奉命出发前往该岛查证,已确认该动物是不是袋狼,又或是其他不明的生物? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By 黄嘉俊
接连数天的暴雨,将整座城市笼罩在阴郁的氛围中。为了寻找一名已失联超过24小时的登山客,警方临时组建了搜救队,然而搜救行动却受暴雨所阻,进展得极不顺利。眼见雨势越来越大,领队决定中止行动,未料此时山洪突然爆发,而且还将所有人冲散,艾德更是就此下落不明…… Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By 热血同盟
对宇宙充满热情的马克斯夫妇——T-SPACE公司创办人,在一次太空旅行中失去了联系。多年以后,他们的女儿——特拉斯收到了一条来自火星的讯息,为了寻回父母,特拉斯请求X探险特工队与她一同出发去火星。然而,他们却未料到T-SPACE公司内竟然有人另有所图…… Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

1-2547 of 2547

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top