0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Kipas Hikmat 'Found 24 Related Products
By Keith
Lawak Kampus Kompilasi Mantap' datang lagi. Woohoo! Edisi ke - 4 ini merangkumi karya dan teks asal Jilid 16 - 20 + cerita ekstra spesel untuk tatapan kipas -susah -mati semua. Kompilasi ini dijamin takkan hampakan pembaca. Pernah ke ' Lawak Kampus ' kecewakan korang? Ops! Apa lagi? Jom bergelak ketawa bersama! Learn More
USUAL: RM36.90

NOW: RM 36.90 (-0%)

MEMBER: RM 36.90 (-0%)

By Zint
Surprise~ Zint kembali dengan karya terhebat + termantap + terbaik dari ladang untuk tatapan kipas-susah-mati semua. Yahooo! Jom berkenalan dengan Vax serta PERANGAI pelik dan gila-gila dia yang boleh bikin orang lain tumpang gila sama! Adududu~ Kepada yang fikir Zint dah tak nak melukis, hiburkanlah hati duka lara tu dengan siri meletup ‘Under 18 Attitude’ ni. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By J.K. Rowling
Selama ini Harry Potter menyangka yang dia hanya seorang budak lelaki biasa, anak yatim piatu yang menumpang di rumah ibu dan bapa saudaranya – sehinggalah dia bertemu dengan seorang lelaki gergasi, mendaftar di Sekolah Ahli Sihir Hogwarts, belajar bermain Quidditch, dan berjuang untuk menyelamatkan nyawanya. Semua itu dialaminya kerana dia HARRY POTTER, SEORANG AHLI SIHIR! Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 23.92 (-20%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By Keith
Lawak Kampus 365 menampilkan karya terbaik kipas-susah-mati & artis komik berkaliber sempena Ulang Tahun Ke-15 LAWAK KAMPUS. Nikmatilah buah tangan teristimewa di abad ini! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-0%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Rock on! Kompilasi Komik Gempak dah masuk jilid terakhir. Selain sambungan beberapa siri dari volum sebelum ni, ada tambahan siri best lain. Buktikan korang kipas-susah-mati brutal dengan memiliki kompilasi finale #OtaiLegenda ni! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 12.00 (-20%)

MEMBER: RM 12.00 (-20%)

By Kipas Hikmat
PENGISIAN BUKU YANG PENUH PADAT!: - Menggunakan konsep gabungan elemen KARTUN dengan FORMULA2 Matematik secara unik dan kreatif. - COLORFUL serta GAMBAR yang menarik menambah keseronokan murid untuk study - Sebagai persediaan hadapi peperiksaan UPSR. Kandungan buku telah disemak oleh guru Matematik sekolah yang berpengalaman luas. - Lakaran komik berwarna yang bersahaja menjadikan buku ini lebih COLORFUL & SANTAI. - Objektif utamanya adalah untuk menarik minat pelajar-p Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 36.00 (-20%)

MEMBER: RM 36.00 (-20%)

By Kipas Hikmat
KEISTIMEWAAN 2 BUKU INI : • Dibahagikan kepada 2 bahagian : Edisi 1 & 2. Setiap edisi mempunyai topik-topik yang berbeza. • Informasi Kimia berkonsep komik santai. • Tanpa ayat panjang meleret. Hanya fakta penting yang perlu diingati. • Menggunakan pelbagai teknik seperti diagram, ilustrasi, jadual, yang berwarna-warni. • Menyediakan contoh-contoh soalan berserta jawapan untuk rujukan dan kefahaman mudah. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Kipas Hikmat
KEISTIMEWAAN 2 BUKU INI : • Dibahagikan kepada 2 bahagian : Edisi 1 & 2. Setiap edisi mempunyai topik-topik yang berbeza. • Informasi Kimia berkonsep komik santai. • Tanpa ayat panjang meleret. Hanya fakta penting yang perlu diingati. • Menggunakan pelbagai teknik seperti diagram, ilustrasi, jadual, yang berwarna-warni. • Menyediakan contoh-contoh soalan berserta jawapan untuk rujukan dan kefahaman mudah. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Ada yang ternanti-nanti jilid terbaharu kompilasi komik GEMPAK tak? Berita baik buat kipas-susah-mati! Jilid ke-6 ini lebih istimewa, sarat dengan pelbagai kisah terbaik kegemaran korang dan tentunya lebih #ManisMemikat~heart Komik Gempak Persona pastinya sebuah nukilan wajib beli! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 12.00 (-20%)

MEMBER: RM 12.00 (-20%)

By Keith
Lawak Kampus 365 menampilkan karya terbaik kipas-susah-mati & artis komik berkaliber sempena Ulang Tahun Ke-15 LAWAK KAMPUS. Nikmatilah buah tangan teristimewa di abad ini! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By Kipas Hikmat
Mengapa Fuiyooo Senangnya Sains (Tahun 1-6) Harus Dimiliki? ● Konsep bukunya yang berwarna-warni, sempoi dengan kartunnya dengan cuba meminimakan penggunaan teks. ● Ada disertakan teknik mengingat dan menghafal yang mudah. ● Penulis sudah dikenali ramai di FB malah mempunyai ramai pengikut. ● Koleksi siri bukunya merupakan best-seller dalam carta jualan buku umum. ● Menggunakan pendekatan berbeza untuk menarik minat pelajar belajar iaitu dengan menggunakan kemahira Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Ain Maisarah , Azanil Fitri
Sekolah Sri Bangsar berhantu? Ya, siang hari ia sekolah biasa. Tetapi apabila malam menjelma, ia dipenuhi hantu-hantu dan dikenali sebagai Sekolah Seram Bangsar. Satu hari, Doktor Penatdol dari Jabatan Kesihatan Hantu telah membuat pemeriksaan. Setelah penilaian dibuat, didapati semua hantu mempunyai masalah berat badan. Toyol sudah tidak boleh mencuri kerana tersekat di pintu pagar. Pontianak sukar menakutkan manusia akibat asyik jatuh tersembam dari dahan bertenggek yang Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By Abu Muhammad Al-Isfari
Penulis blog yang memiliki ribuan peminat. Pelbagai komen masuk apabila beliau terus memaparkan buku tulisan beliau. Ini blog beliau, http://hikmatul-islam.blogspot.com/ Asas utama menjadi wanita solehah Nak jadi solehah untuk siapa? Mari kita ubah mindset kita tentang solehah. Mendalami maksud Isteri Solehah. Penting sangatkah gelaran wanita solehah. Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 16.80 (-20%)

MEMBER: RM 16.80 (-20%)

By Hikmatul Islam
Apabila menyebut tentang cinta, sering tergambar kemesraan antara lelaki dan perempuan. Adakah ini yang dimaksudkan dengan cinta? Adakah kita sudah cukup bertuah apabila bercinta dengan manusia? Lalu di mana letaknya cinta untuk Yang Maha Pencipta, dalam hati kita? Naskhah ini merungkai definisi cinta yang sebenar dalam kehidupan seorang wanita. Seandainya seseorang wanita itu benar-benar melorongkan cintanya ke jalan yang diredhai oleh agama, pasti cinta berfungsi sebagai Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 14.40 (-20%)

MEMBER: RM 14.40 (-20%)

By Rahimidin Zahari
Sang Kancil telah memperdayakan Harimau sebanyak tiga kali. Kali pertama Kancil menjaga gong Raja Sulaiman yang sebenarnya sarang tebuan. Harimau yang memalu gong tersebut telah menyebabkan tebuan menyengat tubuhnya. Keduanya, Sang Kancil menjadi penjaga seruling Raja Sulaiman dan sekali lagi lidah Harimau tersepit oleh batang buluh kerana ingin meniup seruling tersebut. Dan ketiganya, Kancil memakai tali pinggang hikmat yang sebenarnya merupakan Ular Sawa yang sedang mengora Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 12.00 (-20%)

MEMBER: RM 12.00 (-20%)

By Koyomi Minamori
Kepakaran gengster berambut perang Yamamura Souji adalah mengelap kipas dan masak rebus ikan sebelah! Dia bekerja di Housekeeper Man, iaitu sebuah syarikat yang menghantar khidmat pembantu rumah majoritinya lelaki. Mengemas atau mencuci, semua boleh dibuat. Namun yang paling digemari ialah menyelesaikan masalah rumah tangga dengan penuh semangat membara. Hari ni pun, jom kembalikan semula senyuman dalam keluarga di Jepun! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By Kang Gyung-Hyo
Mimpi ngeri Do Tori yang sering dialami membawanya jauh ke Republik Czech. Setibanya di sana dia bertemu dengan Katherine dan Karel yang mencari legenda batu hikmat. Kemudian Tori menyedari dia sebenarnya sedang menjejak petunjuk rahsia legenda dan sejarah Czech. Apakah khazanah dan bahaya yang bakal ditemui? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By J. K. Rowling
** Edisi Ilustrasi Harry Potter Dengan Batu Hikmat (Kulit Keras Berjaket) Siri novel Harry Potter J.K. Rowling yang telah terjual melebihi 450 juta naskhah dan diadaptasikan ke filem, kini muncul buat julung-julung kalinya dalam versi berwarna penuh yang menakjubkan. Edisi Ilustrasi Harry Potter dengan Batu Hikmat diilustrasikan oleh Jim Kay, pemenang anugerah Pingat Kate Greenaway. Ilustrasinya yang mengagumkan memberi gambaran keajaiban dunia ajaib Harry Potter dalam Learn More
USUAL: RM109.00

NOW: RM 87.20 (-20%)

MEMBER: RM 87.20 (-20%)

By Luvis Eija
Sara Dhia. Seorang gadis desa yang hidupnya senantiasa dirundung duka. Sejak kecil dia telah dijaga oleh makciknya kerana kedua ibu dan bapanya telah meninggal dunia. Namun, menumpang kasih ibu saudara tidaklah sama dengan kasih ibu sejati. Banyak derita yang harus dia tempuhinya. Pertemuan tak terduga dengan seorang lelaki bernama Adam Hakimi telah mengikat dia buat selama-lamanya dengan lelaki itu. Atas alasan hutang, Sara disunting oleh lelaki itu sebagai suri. Biarpun Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Zuan
Kompilasi Jumbo'menghimpunkan tiga jilid 'Mat Gempak'. Memang epik habis! Setiap selakan halaman, dijamin pecah perut dengan kerenah Mat Gempak dan rakan-rakan. Mengimbau kembali karya sensasi [email protected], semua peminat 'Mat Gempak'wajib ada kompilasi ini. Barulah namanya kipas-susah-mati MAT GEMPAK. Learn More
USUAL: RM36.90

NOW: RM 36.90 (-0%)

MEMBER: RM 36.90 (-0%)

By Kenny Chua
Setelah 15 tahun, 3 karya unggul Kenny Chua dikompilasikan untuk hiburan semua. Berkisar tentang trio penyiasat persendirian; Jinggo, Joned & Kido cuba membantu permasalahan dengan bayaran mencecah RM5 Juta! Macam-macam benda pelik mesti dicari. 'Kompilasi Jubli 15' didedikasi khas untuk kipas-susah-mati Jinggo yang rindukan telatahnya malah pembaca yang baru hendak berjinak dengan karya Kenny ini. Ayuh kita ikuti pengembaraan Jinggo! Ekstra! 8 muka surat komik sisispan istim Learn More
USUAL: RM36.90

NOW: RM 36.90 (-0%)

MEMBER: RM 36.90 (-0%)

By Kipas Hikmat
Tahukah anda, Matematik itu tidaklah sesukar mana jika tahu tekniknya? Malah, sangat menyeronokkan bila anda berjaya membongkar rahsianya. Kipas Hikmat kini tampil dengan pendekatan terbaharunya menguasai Matematik. Malah, teknik beliau turut mendapat pengiktirafan daripada pelbagai pihak kerana berjaya mengembalikan minat pelajar mempelajari subjek Matematik. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By J. K. Rowling
Selama ini Harry Potter menyangka yang dia hanya seorang budak lelaki biasa, anak yatim piatu yang menumpang di rumah ibu dan bapa saudaranya – sehinggalah dia bertemu dengan seorang lelaki gergasi, mendaftar di Sekolah Ahli Sihir Hogwarts, belajar bermain Quidditch, dan berjuang untuk menyelamatkan nyawanya. Semua itu dialaminya kerana dia HARRY POTTER, SEORANG AHLI SIHIR! Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 15.92 (-20%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By Kipas Hikmat
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

24 Item(s)

*

Back to Top