Anniversary20
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Nan Nan 'Found 3986 Related Products
By
Tokyo is currently experiencing rain showers that seem to disrupt the usual pace of everyone living there to no end. Amidst this seemingly eternal downpour arrives the runaway high school student Hodaka Morishima, who struggles to financially support himself—ending up with a job at a small-time publisher. At the same time, the orphaned Hina Amano also strives to find work to sustain herself and her younger brother. Both fates intertwine when Hodaka attempts to rescue Hina Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
By dying, a powerless boy obtained the ability "Return by Death," allowing him to go back in time upon death. Natsuki Subaru was abruptly summoned to another world on his way home from the convenience store one night. In this new world where he had nothing and no one to turn to, the one power he gained was "Return by Death," the ability to turn back time upon his own death. To protect those he holds dear, and to take back irreplaceable moments in time, he fights despair as h Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 31.92 (-20%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

By
The world is ruled by spirits, goblins and all manner of strange creatures. Human beings are persecuted, to the very point of extinction. One day, a golem and a lone human girl meet. This is a record of the pair; one a member of a ruined race, the other a watchman of the forest. It tells of their travels together, and of the bond between father and daughter. 這是一個陸地被異形生物們所支配的世界。人類正遭受迫害,面臨滅絕的危機。就在 Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 31.92 (-20%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

By
Urano Motosu loves books and has an endless desire to read literature, no matter the subject. She almost fulfills her dream job of becoming a librarian before her life is ended in an accident. As she draws her last breath, she wishes to be able to read more books in her next life. As if fate was listening to her prayer, she wakes up reincarnated as Maine—a frail five-year-old girl living in a medieval era. What immediately comes to her mind is her passion. She tries to find Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 31.92 (-20%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

By NCT 2020
PRE-ORDER DATE: 23.09.2020 – 25.10.2020 The album comes with; 1. Booklet 2. 1 Folded Poster 3. 1 Lyric Paper 4. 1 Random Photocard 5. 1 Random Bookcard 6. 1 Special Bookcard (Randomly Supply) *All images used are for illustrative purposes only Learn More
USUAL: RM146.00

NOW: RM 124.10 (-15%)

MEMBER: RM 124.10 (-15%)

By
Siri Skor A+ Kertas Model mesti dimiliki untuk membiasakan diridengan format SPM dan menjawabsoalan dengan yakin! Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By Adam Baratta
The Great Devaluation may be one of the most timely books ever written on the state of the global economy. Baratta sums it up simply enough with the following idea: "What seems crazy in normal times becomes necessary in a crisis." The Great Devaluation is the #1 bestselling book that explains why the real crisis facing the world today is not the Coronavirus. The real crisis facing the world is explosive government debt and deficits. Governments are now left with no choice b Learn More
USUAL: RM85.80

NOW: RM 85.80 (-0%)

MEMBER: RM 77.22 (-10%)

By NCT 2020
PRE-ORDER DATE: 23.09.2020 – 25.10.2020 The album comes with; 1. Booklet 2. 1 Folded Poster 3. 1 Lyric Paper 4. 1 Random Photocard 5. 1 Random Bookcard 6. 1 Special Bookcard (Randomly Supply) *All images used are for illustrative purposes only Learn More
USUAL: RM146.00

NOW: RM 124.10 (-15%)

MEMBER: RM 124.10 (-15%)

By
A mysterious girl named Rita gathers heroes from the Super Sentai teams at the Planet Nemesis (惑星ネメシス, Wakusei Nemeshisu). The heroes are told that any wish they desire will come true if they can win the “Super Sentai Greatest Battle” tournament, the 160 heroes divided into 32 teams of five to compete against each other to have their wishes granted while contending with the mysterious Gaisoulg who seeks worthy opponents to battle. The story follows the Oddball Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
In Japan, there are seven superhuman highschoolers who are world-class geniuses in various fields ranging from governance to economics and beyond. On one fateful day, these seven wind up in a plane accident and wake up only to find themselves in another world. Finding themselves in a foreign place where magic and beast-people are real, they immediately proceed to panic-or at least that's what would've happened if they were some run of the mill students!! If anything, these Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 31.92 (-20%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

By Richard Davies
"Winner of the Enlightened Economist Prize 2019 Winner of Debut Writer of the Year at the Edward Stanford Travel Writing Awards 2020 Longlisted for the Financial Times & McKinsey Business Book of the Year Award 2019 'Extreme Economies is a revelation - and a must-read.' Andy Haldane, Chief Economist at the Bank of England To understand how humans react and adapt to economic change we need to study people who live in harsh environments. From death-row prisoners trading Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 46.36 (-20%)

By Graeme Simsion
Incredibly funny, life-affirming and warm-hearted' Heat __________ Big-hearted, hilarious and life-affirming, The Rosie Result is a story of overcoming life's obstacles with a little love and a lot of overthinking. Don Tillman - scientist, husband, father, and world's greatest problem solver - met his wife Rosie by inventing The Wife Project. But ten years on from marrying 'the world's most incompatible woman', Don is facing a set of human dilemma tougher than the trickiest Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 46.50 (-0%)

By Keiko Ishihara
Puteri Rosa yang sebatang kara dah bersedia untuk berkahwin walaupun atas desakan politik. Namun bila lelaki bernama Azel muncul lalu menculiknya atas permintaan seseorang, Puteri Rosa mula keliru...Siapa dia sebenarnya? Mampukah semua masalah ditangani sebaiknya?Kompilasi kisah fantasi permata, 'Di Padang Rumput Hujung Dunia', 'Puteri Bunga Ros: Lenanya Terhenti', 'Bintang yang Merayau-rayau itu...' dan kisah cinta angkasa 'Kudryavka' menggamit jiwa! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Xeno
Dr. Charles dan Jason Diggs mengetuai Pasukan X-VENTURE ke lokasi tersembunyi di kepulauan Afrika untuk menghentikan rancangan Kerajaan Haiwan. Jake, Louis dan yang lain mendapati mereka terjerumus dalam bahaya maut dengan kerumunan 'kepala tukul'. Masihkah boleh bertahan dengan serangan dari semua arah? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
At the renowned Shuchiin Academy, Miyuki Shirogane and Kaguya Shinomiya are the student body's top representatives. Ranked the top student in the nation and respected by peers and mentors alike, Miyuki serves as the student council president. Alongside him, the vice president Kaguya—eldest daughter of the wealthy Shinomiya family—excels in every field imaginable. They are the envy of the entire student body, regarded as the perfect couple. However, despite both having alr Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By
This is the official 3rd Season of The Seven Deadly Sins (Nanatsu no Taizai). The current era is that of one where the world of humans and the world of those who are non-human have not been separated. With great and terrible power, revered by many, and sometimes feared by the population, the Holy Knights protected the Kingdom of Liones. The princess of the kingdom, Princess Elizabeth, just one person, has stepped out of her country on a journey searching for some certain peop Learn More
USUAL: RM41.90

NOW: RM 41.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.90 (-0%)

By
From the Chaldea Security Organization’s Arctic base, humanity’s last Master, Ritsuka Fujimaru, and his Servant Mash Kyrielight have traveled through time and space to six disparate countries and eras, all to reclaim the future stolen from the world in the Incineration of Humanity, a dread cataclysm engineered by the King of Mages in his attempt to wipe out the human race. And now, to repair the final Singularity, the pair begins their journey to ancient Mesopotamia. 人 Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 43.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.90 (-0%)

By
A mysterious virus appears during the industrial revolution that transforms infected humans into Kabane (カバネ, "corpses") and rapidly spreads. Kabane are aggressive, undead creatures that cannot be defeated unless the glowing golden heart, which is protected by a layer of iron, is pierced, or an important body part is completely severed (such as the head). Unfortunately, most melee weapons and the steam-pressure guns used by the bushi (武士, "warriors") are not very ef Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By
"Hanako-san, Hanako-san...are you there?" At Kamome Academy, rumors abound about the school's Seven Mysteries, one of which is Hanako-san. Said to occupy the third stall of the third floor girls' bathroom in the old school building, Hanako-san grants any wish when summoned. Yashiro Nene, an occult-loving high school girl who dreams of romance, ventures into this haunted bathroom...but the Hanako-san she meets there is nothing like she imagined! Kamome Academy's Hanako-san...i Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By
In the 16th century, the city of Florence booms with cultural and creative revival in celebration of the Renaissance. Arte, a delightful young lady from an aristocratic family, dreams of being an artist and contributing to the renewal of civilization. However, with her father's death, she ends up losing the only person who believed in her passion for art. Now she is expected to marry a nobleman and live as a refined housewife without disgracing her family name. Reluctant to a Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By
Although traumatized by witnessing the murder of his parents by one of the Choushuu, Ichimura Tetsunosuke's thirst for revenge leads him to desire strength. At the age of 15, Tetsunosuke approached the Shinsengumi, wanting to become one of its members. However, Tetsunosuke lacked the skill, mind, and will to emotionlessly cut down whoever threatened peace and the Shinsengumi. Even with the support of his brother Tatsunosuke and his newfound friends of the Shinsengumi, little Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
In the year 2199, Earth faces its greatest crisis. Due to unrelenting bombings by the alien race known as "Gamilas," the planet can no longer sustain its inhabitants. In exactly one year, humanity is set to become extinct. In desperation, the people of Earth establish the Earth Defense Force, their last defense against the power-hungry Gamilas Empire. However, humanity finds a glimmer of hope after receiving a message from the mysterious planet Iscandar, which offers them a d Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By TYPE-MOON
  擊敗第一騎英靈劍豪的立香與武藏,為了探查下總國發生的異象而出發前往土氣城。在土氣城下的一連串邂逅,究竟是真相的線索,抑或另一場風暴的序章?在加入了新伙夥伴的立香一行人面前,第二騎的英靈劍豪現身!超人氣手遊漫畫化,驚濤駭浪的第二集! Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Ruqayyah Muhd
Biasanya, persepsi awal orang awam mengenai diet sihat itu suatu yang mahal, susah untuk dibuat dan sukar diikuti mesti diubah. Hingga menyebabkan ramai yang terbantut hasrat mahu mengubah pemakanan kerana memikirkan kos-kos bulanan yang akan meningkat. Tidak dinafikan, diet sihat yang sering dipaparkan dan dikongsikan banyak mempunyai menu-menu barat dan sukar untuk diikuti. Apatah lagi, apabila sudah biasa makan nasi bercicah sambal, mahu tukar makan ‘Grilled chichen wi Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By KAY OMENA
“Kahwin dengan saya dan buktikan pada Farid.” – Qishmin. “Awak cintakan dia, tapi nak kahwin dengan saya?” – Ashan. Permintaan Qishmin buat Ashan rasa dia seperti dipergunakan. Bagi Ashan, cintanya cuma satu, dan itu milik Qishmin sejak dulu. Tapi bagi Qishmin, cintanya untuk Farid. Ashan itu adalah musuh tradisinya sejak kecil. “Saya sanggup buat apa saja untuk bahagiakan awak walaupun apa yang saya buat ni cuma memperbodohkan diri sendiri.” – Ashan. Demi s Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 23.40 (-10%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By HERA HASHIM
“Kenapa aku? Kenapa kau terus jumpa ayah aku? Kenapa kau tak terus cakap dengan aku?” – Zahra. "Aku tak pernah bercinta. Sebab tu kut aku 'minta' kau terus dari ayah kau. Bagi aku, cara begitu lagi terhormat.” – Naqib. Dua kali kecewa bercinta, Maria El-Zehra agak ragu-ragu untuk terima Naqib. Tapi atas sokongan keluarga dan Naqib adalah jawapan pada istikharahnya, Zahra akur. Menjadi isteri pada Ahmad Naqib Ramadhan ketika diri masih bergelar pelajar, bukanlah sesu Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By SUFEA HAREEZ
Bagi Aireen, Faiq Iqbal itu sombongnya tak boleh dibawa berbincang. Sebab itu dia panggil Tuan Sombong. Dan bila ditawarkan menjadi isteri pada bosnya itu, dia bagai tak percaya. Rasa seperti main-main pun ada. Iqbal pilih Aireen atas desakan mamanya. Dan perkahwinan mereka ada kontrak, perlu dirahsiakan dari pengetahuan umum. “Kita akan hidup macam suami isteri yang lain. Tidur sebantal, sekatil dan sebilik. Kontrak kahwin aku bukan dengan kau tapi dengan mama aku.” – Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By MAYA ADIRA
“Seseorang untuk aku cintai” Siapa kata kahwin tu indah? Siapa cakap jatuh cinta itu macam pelangi, penuh warna-warni, hangat dan bahagia? Ashrafi Misterius dan pendiam. Lari daripada keluarga kerana perbezaan pendapat dan daripada cinta yang dirundung nestapa. Aisha Gadis polos dari kampung. Hijabnya terbuka sampai dia tak senang duduk. Selepas dibawa berubat, barulah lega. Sanctuary Kafe menemukan Ashrafi dan Aisha, mengikat mereka dalam ikatan perkahwinan. Aisha ha Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By SARA HEZRA
HARRAZ AHMAD , seorang photographer yang menerima bos baru di departmentnya. Bos barunya itu bernama AMINAH TEMPO. Nampak garang dengan gaya bos yang bossy tapi bila dah kerja sekali, baru dia tau bos dia tu memang sporting. Keluar bekerja rasa macam berdating pulak. Err, tapi dia sesorang je rasa macam tu. Maklumlah, lelaki lepas 30-an yang kesunyian ditinggal awek. Itu hal bos boleh tinggal kat pejabat la. Pening-pening layan karenah bos balik rumah dia akan relaks. Cuma Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By ANN HANN
Martin dan Lili berjumpa di dalam sebuah game show yang dianjurkan E-Rose Tv. Di situlah Martin melahirkan rasa kagum dengan lila yang dianggapnya berbakat luar "Okay. Saya harap kita dapat jumpa lagi, Lila - MARTIN Selepas game show itu, mereka dipertemukan sekali lagi. Kali ini sebagai ketua dengan pekerja. Lebih memalukan Lila bila dia terikat dengan Martin disebabkan hutang yang bukan berpunca darinya. Tetapi Martin tidak peduli semua itu. Baginya Lila adalah gadis yan Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By AZIZAH AMI
TERSEDAK Rinie tatkala Alif membawa seseorang ke rumah untuk diperkenalkan padanya. Macamlah dia tak kenal dengan Abu tu. Setiap kali dia ke bengkel, mata lelaki itu galak memandang daripada atas ke bawah. Gatal bukan main! "Keluarlah berkenalan dengan dia." Alif memaksa. "Abang Long tak nampak ke Rinie tengah makan tengah hari ni? Abang Long pergilah layan dia. Suruh Rinie pula dah," rungut Rinie lalu meneguk air kosong dengan laju. Arin dah menggeleng geram. "Lepas makan, A Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By NURIL BAHANUDIN
Hari-hari bercekau macam harimau dan singa. Kalau di pejabat ini pendapat masing-masing jarang senada seia sekata tapi, tup-tup mereka mengumumkan hendak bertunang. Itulah kemuncak hubungan Lya Hanna dan Amal. "Hanna! Where is my Hanna? Hannaku?" Mulut Amal riuh memanggil Lya Hanna. "I'm here!" Tak nampak wajah, hanya suara dan tangan terangkat tinggi melambai. Badan dan wajah terlindung di sebalik PC yang bersaiz 16 inci. "Oh, there you are." Amal melangkah girang mendekat. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By LUVIS EIJA
Nur Auni, cerita hidupnya tidak seindah insan lain. Walaupun lahir daripada keluarga yang berada, tetapi hidupnya ibarat melukut di tepi gantang. Bukan dia yang menyisihkan diri tetapi dirinya yang selalu disissihkan. Semenjak dari kecil lagi dia terpaksa menghadap kebencian keluarga terutama mamanya, membuatkan dia membesar di dalam penuh persoalan. Kenapa? Atas salah dan silap apa? Ujian terhebat buat Nur Auni bila dia dihalau keluar daripada rumah oleh papanya. Hampir set Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 26.10 (-10%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By ZAZA QRY
Dua tahun Abyana Ruzda melarikan diri daripada lintah darat. Dia ingatkan dia hanyalah penjamin kepada pinjaman wang Wazir, lelaki yang dia ingat akan menjadi khalifahnya hingga ke akhir hayatnya, rupanya dialah peminjam wang itu. Bertemu dengan Encik Lintah Darat yang kacak membuatkan hati Abyana Ruzda berdebar kencang. Tiba-tiba, Encik Lintah Darat buat perjanjian melupuskan hutangnya yang banyak itu. Hanya ada satu saja syaratnya. Kahwin dengan Encik Lintah Darat a.k.a Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By SHUKRIAH RODZI
Permainan bunuh-membunuh yang bersifat seperti teka-teki sebegitu benar-benar memberi adrenalin yang menggetarkan jantungnya. “Kau berani terima tak job ni? Dia ofer banyak bagus maaa! Memang upah lumayan kau boleh dapat. Kalau tolak, rugi la.” Zappp! Terus terbenam. Tanpa kekok, mata pisau skalpel yang tajam bersinar terus ditujah untuk membelah bahagian lapisan kulit perut yang telah kaku itu dalam satu garisan yang selari dan simetri. “Alahhh... Apa yang peliknya k Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By DYNNA ZAIN
Tengku Hannah Thalia. Sebaris nama yang cukup menggeruni rakyat jelata Kerajaan Akalil. Kerajaan Akalil yang sering menjadi buah mulut di serata tempat kerana ia merupakan satu-satunya kerajaan yang masib mengekalkan adat Perpatih Putih. Sebut saja namanya, pasti penduduk Akalil mula terbayang pandangan mautnya. Bahkan gadis itu diberikan gelaran Puteri Hazel kerana ketangkasannya dalam berlawan pedang, kebijaksanaanya dalam menutur kata, juga kerana keberaniannya seperti see Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.12 (-20%)

By TINA DERIKA
Bagi Haryani cinta itu mudah untuk digapai. Asalkan kena taktik halus pasti beres. AzIan! ltu misinya. Dia tak peduli kalau orang lain mengata. Dia juga tak hirau akibat yang bakal ditanggung oleh emaknya, Puan Maimun. HukumanNya? Lagilah dia sengaja lupa. Demi nyawa tunangannya yang sedang koma, Azlan terpaksa terima Haryani sebagai isteri pertama. Pun begitu, dia tetap tepati janjinya untuk menikahi Nadira apabila dengan izinNya gadis itu kembali sedar. Satu peristiwa ber Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By ARSYARI ADNAN
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Andrew Lee
In Volume 2 of Popular Ghost Stories, author Andrew Lee serves up a further slection of goulish and grisly tales from Malaysia as well as a pick of letters from readers with their own supernatural experiences to share. In 'The Shadow' a man is plagued by a dead man's shadow and wonders how to rid himself of it, and in 'One Less for Dinner' diners at Happy Restaurants discover fortune cookies containing sinister predictions. In 'Apartment Number 999" the new tenants begin to r Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By SARA AISHA
“Aku haramkan diri daripada jatuh cinta kepadanya. Jadi, tidak! Hati ini bukan melaungkan nama dia.” NURUL JANNAH Kata orang, cinta itu manis. Perkahwinan itu indah. Tetapi aku? Manisnya cinta aku menemui penamat kala aku menikahi dia. Dua tahun menyulam kasih, rupa-rupanya itu sekadar pentas ciptaan Amsyar untuk mengikat aku dalam perkahwinan penuh derita. “Aku kahwin dengan kau sebab aku nak hancurkan kau.” - Amsyar “Aku bukanlah perempuan yang kau bole Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By PENA KAYU
Menyayangimu sampai habis waktu Nurul Inara itu kakak kembarnya. Yang mama agung-agungkan. Yang mama puja separuh mati. Dia pula, sekadar anak itik yang hodoh di mata mama. Dia Nurul Iman yang dilupakan oleh mama. Jadi apabila Inara telah menconteng arang ke muka mama, Iman puas hati. Sekarang mama perlu belajar bahawa Inara itu bukan sempurna. Tetapi kenapa Iman rasa, dia menipu dirinya dengan berkata puas hati? Kenapa dia mesti bersedih dengan nasib yang menimpa Inara? Ah Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By FARHAH AIDDIN
Adakah mimpi itu nyata atau sekadar fantasi? Apa yang akan kau lakukan jikalau mimpi yang kau alami adalah sebuah kenyataan? Sama ada cepat atau lambat, kau tahu mimpi itu pasti akan terjadi. Kau bahagia… namun ada sesuatu yang kejam menanti… Ayyash Furqan, dia mangsa keadaan. Hidupnya sentiasa disulami konflik yang menyakitkan. Hanya dalam mimpi sahaja dia dapat merasai apa itu indah. Hulya Amaya, si gadis hujan yang sering dipulaukan kerana wajahnya berparut hodoh. P Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By NURHAYATI ISHAK
Seorang, lurus bendul, bersaiz XXL dan banyak cakap. Seorang, pendiam dan misteri. Moon dan Ilham dua watak yang tiada langsung persamaan. Namun siapa sangka, ketentuan-Nya mereka bertemu dalam keadaan yang tidak terduga… Moon tak sangka, lelaki kacak yang terserempak dengannya di tepi sungai itu adalah tunangnya. Hensemnya tunang Moon mak oi! Hampir-hampir Moon nak jerit. Tetapi sayang, Ilham tidak tahu dia siapa. Err… Pelik… Cinta memang pelik atau Ilham yang pelik, Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By EYLA HIME
Orangnya tenang tak banyak cakap. Senyumnya juga sesuatu yang jarang sekali dilihat, ala-ala tujuh keajaiban dunia. Namun, dia mampu buat warga Muse meremang bulu roma. Bila perlu berdepan dengan wanita 34 tahun itu, usus masing-masing rasa macam kena pulas. Sebab itulah ketua editor Muse itu digelar Cik Medusa. Tak perlu buka mulut. Hanya dengan renungannya yang tajam bak mata pedang itu saja, Lisa boleh buat sesiapa saja bertukar keras macam batu tak bernyawa. Impresi per Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By ANNA MILIA
Aku pernah menyesal dengan pertemuan ini, namun aku lebih menyesali perpisahan kita. Dia disuruh lari pada hari pernikahan. Namun, Airin memilih untuk menjadi isteri kepada Ilhan, the most eligible bachelor. Cukup dua tahun usia perkahwinan mereka, Airin membawa diri. Dia mahu membina hidup baru. Lama dia menyepi sebelum muncul tujuh tahun kemudian. Kenapa? Kerana dia perlukan wang Ilhan yang sudah berpangkat Dato’. Dengan pelan Dato’ Ilhan yang tersusun, mereka kemb Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By AZURA HASHIM
Proses mengenal diri mengambil masa yang panjang dalam fasa hidup kita. Ada kajian menyatakan ianya mengambil masa lebih kurang 10 ribu jam untuk meneroka dan mencari siapa diri. Insan bernama manusia adalah ciptaan unik Tuhan yang tersimpan jutaan rahsia yang tidak diketahui. Buku ini mengupas rahsia ilmu tulisan tangan membantu memahami diri dan sekeliling dengan cara yang mudah. pantas clan menyeronokkan.Teknik ini telah dikaji dan disahkan secara ilmiah di bawah konsep Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.31 (-10%)

By AZURA HASHIM
Setiap yang mengikat hubungan pernikahan pasti mahukan kebahagiaan. Tetepi tiada rumahtangga yang bebas dari ujian. Setiap ujian yang menyinggah pasti ada penyelasaiannya. Hidup berpasangan ini lebih mencabar ujiannya. Kita perlu memikirkan orang lain berbanding jika kita hidup bersendirian. Walau cinta seluas lautan pun percayalah mana mungkin kita memahami dan mengenali pasangan kita sepenuhnya. Usah anggap jika kita sudah cinta berbelas tahun sekalipun, bererti kita sudah Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.31 (-10%)

"Nak kurus? Nak sihat? Nak awet muda? Tidak. Kami tidak jual ubat atau suplemen. Bukan semua ubat dalam bentuk pil. Apa yang anda perlukan hanya disiplin, tekad dan sasaran – juga diet dan senaman! Pemakanan dan senaman. Dua ‘ubat ajaib’ untuk kesihatan. Organik, halal, dan tiada bahan kimia, bahkan diamalkan sejak turun-temurun. Terbukti untuk hampir semua penyakit. Tak perlu belanja besar. Tak perlu testimoni. Tak perlu ejen atau stokis. Siapa kata doktor-doktor Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By
DAILY ANNIVERSARY TREAT 1 OCT 2020 Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 5.00 (-83%)

MEMBER: RM 5.00 (-83%)

Out of stock

By Michael Chuah
Apabila kejahatan merampas ahli keluarga mereka yang masih muda, Pasukan X-Sector sekali lagi panik mencari penyelesaian. Sekiranya 'x' menandakan tempat, apakah tempat itu? Mengapa ia muncul di lokasi penculikan kanak-kanak? Ray dan yang lain perlu mengalahkan musuh dalam kegelapan. Mampukah mereka mengatasi satu lagi krisis? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By ROZA ROSLAN
"Naskhah ini merupakan travelog penulis ke banyak negara. Mengisahkan pemerhatian penulis terhadap budaya hidup penduduk setiap negara dan juga kebesaran Allah pada setiap persinggahannya di negara luar. Pada penghujung setiap juga diselitkan resipi/masakan negara yang beliau lawati, sama ada yang beliau makan dan pelajari cara penyediaannya. Selain itu, penulis juga menyentuh soal perjalanan bersama keluarga terutamanya dari segi sokongan keluarga apabila membawa ahli kelu Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 32.00 (-20%)

By SHAMSUDDIN KADIR
"Siapa kata makan gaji tidak boleh kaya? Jangan baca buku ini sekiranya sudah tidak mahu tahu apa orang makan gaji perlu tahu, memiliki dividen lebih daripada 6 peratus setahun, naik pangkat dalam masa kurang 5 tahun, memiliki lebih daripada sebuah hartanah, tidak menanggung hutang jahat, menjadi staf harapan majikan, tiada hutang untuk rumah yang didiami, ada duit pelaburan maksimum dalam ASB, tidak risau sekiranya diberhentikan kerja hari ini dan tempoh pembiayaan kereta ku Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By WAN ROSLAN WAN SALLEH
"Ramai orang begitu teruja menginginkan kehidupan yang luar biasa apabila melihat secara fizikal kekayaan dan kesenangan hidup yang dimiliki yang membuatkan hati berdetik dan berdebar-debar mencari formula yang memungkinkan kita pun boleh menjadi kaya seperti mereka. Malangnya, kerana kita tidak punya banyak ilmu maka kaya yang cuba kita capai adalah kaya yang cuba disegerakan, seperti terlibat dalam skim cepat kaya. " Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

By George RR Martin
From the acclaimed author of Stories of Your Life and Others – the basis for the Academy Award nominated film Arrival – comes a groundbreaking second collection of short fiction: nine stunningly original, provocative, and poignant stories. In ‘The Merchant and the Alchemist’s Gate’, a portal through time forces a fabric-seller in ancient Baghdad to grapple with past mistakes and the temptation of second chances. In the epistolary ‘Exhalation’, an alien scientis Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By
* Disertakan dengan Peta Minda Visual & permainan yang berwarna-warni. * Disertakan dengan praktis dan sumatif beserta dengan jawapan. * Sesuai untuk Pembelajaran Kendiri. Learn More
USUAL: RM5.60

NOW: RM 5.60 (-0%)

MEMBER: RM 5.04 (-10%)

By
* Disertakan dengan Peta Minda Visual, Permainan & Komik yang berwarna-warni. * Disertakan dengan praktis dan sumatif beserta dengan jawapan. * Sesuai untuk Pembelajaran Kendiri. Learn More
USUAL: RM5.60

NOW: RM 5.60 (-0%)

MEMBER: RM 5.04 (-10%)

By
* Disertakan dengan Peta Minda Visual & Permainan yang berwarna-warni. * Disertakan dengan praktis dan sumatif beserta dengan jawapan. * Sesuai untuk Pembelajaran Kendiri. Learn More
USUAL: RM5.60

NOW: RM 5.60 (-0%)

MEMBER: RM 5.04 (-10%)

By Mitch Albom
Chika Jeune came into Mitch Albom's life by chance. Growing up in the aftermath of the devastating 2010 Haiti earthquake, at three years old she tragically lost her mother and was brought to the orphanage run by Mitch and his wife, Janine. Chika made a quick impression. Brave and self-assured, she delighted those around her. But everything changed when Chika was diagnosed with a terminal disease that no doctor in Haiti could treat. This discover sparked a two-year, around-the Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 29.90 (-25%)

MEMBER: RM 29.90 (-25%)

By Monopoly
This sequel to the Monopoly Gamer board game joins forces with Nintendo Mario Kart characters and elements. Winning in this game is all about winning races! Players choose their Nintendo Mario Kart character token and move around the Mario Kart themed gameboard, competing to win races and end up with the highest score to win. • Experience Mario Kart on a Monopoly gameboard • Drop banana peels and collect Coins to earn points • Land on a Boost Pad space to move around t Learn More
USUAL: RM149.89

NOW: RM 89.90 (-40%)

MEMBER: RM 79.90 (-47%)

By Matt Forbeck
Learn the tragic origins of the wicked Arch-Illager in this official Minecraft novel, a prequel to Minecraft Dungeons! Brave heroes have banded together to take a perilous journey through the war-torn Overworld to defeat the Arch-Illager and his formidable army. But how did that army come to be? And just where did the Arch-Illager come from? The terrible truth behind the Arch-Illager is that he never asked for ultimate power. Known as Archie, this little Illager is bullied Learn More
USUAL: RM75.50

NOW: RM 75.50 (-0%)

MEMBER: RM 67.95 (-10%)

1-3986 of 3986

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top