0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Siti Sujinah Sarnap 'Found 902 Related Products
By 加藤諦三
★不靠藥物及物理治療而能享受一夜安眠的〈好睡書〉 ★幫助失眠的你, 從潛藏心底的魔物們手中順利脫逃! ★吃了安眠藥還是難以入睡嗎? 或許你該排除生理因素,開始探討你的內在心理原因吧! 不安、恐懼、怒氣、孤獨感、自卑感……都可能是讓你整夜輾轉反側的因素! 本書既不是失眠症的解說書, 也不是協助大家與失眠症奮戰的指導書, 而是為了 Learn More
USUAL: RM45.80

NOW: RM 45.80 (-0%)

MEMBER: RM 41.22 (-10%)

By 艾克哈特.托勒
歡慶《當下的力量》在台銷售突破10萬冊! 全新改版,繼續帶領人類邁向更高的開悟境界 似乎沒人知道,人之所以活在這世上 就是為了要經歷一場深沉的內在轉化歷程 是此時此地的你,讓宇宙的神聖目的得以開展 看看你有多重要!  超人氣心靈導師艾克哈特.托勒,奠定大師地位代表作  長踞《紐約時報》書籍排行榜TOP1,跨國Amazon網路書店一致 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By 孫國治(紅刺蝟)
知名攝影師 紅刺蝟──首部攝影鉅作   首度公開攝影美學之精華集結,賦予作品敘事、感情、生命力。   著重攝影思維與美感,是你突破創新的最佳訓練。   開啟攝影者的想像力、觀察力、鑑賞力,從作品風格中探索氣質與深度。   美,是一種感受,一種敏感度,更是一種感情。   談攝影,不如先談美感,美感瞭解了、認知了、培養了,那麼, Learn More
USUAL: RM60.10

NOW: RM 60.10 (-0%)

MEMBER: RM 54.09 (-10%)

By 米榭.席俄塔 , 菲利浦.胡耶
金棕櫚獎名導最完整、最徹底的自我剖析 《鋼琴教師》、《白色緞帶》、《愛.慕》等23部作品全面回顧 126張珍貴劇照與未曾公開的私人影像 長達兩年追蹤記錄、深度訪談 至今最完整、最詳實、最貼近大導演內心世界的電影人必讀之作 ----------- *打破影史紀錄的導演 以《白色緞帶》與《愛‧慕》於三年內接連奪下坎城影展金棕櫚獎、歐洲電影獎以及金球獎最 Learn More
USUAL: RM90.10

NOW: RM 90.10 (-0%)

MEMBER: RM 81.09 (-10%)

By 劉婉瑀
本書特色   一天只要「活學、活記、活用」一個單字,   365天就能具備美國小六的英文程度。   只要具備美國小六的英文程度,   任何英文聽、說、讀、寫都不會是問題。   台灣人很愛背英文單字!   英文單字背到7,000、10,000個,   真正會用到的有幾個?   真正會用的又有幾個?   英文單字既然背了就要會用!   不要再 Learn More
USUAL: RM42.80

NOW: RM 42.80 (-0%)

MEMBER: RM 38.52 (-10%)

By 江緯辰
PQ──Positioning Quotient定位商數 就是自我了解與覺察的能力,加上角色職務扮演的精確度。   你將來會變成什麼樣,不是靠命運決定,   而是靠你現在的定位聚焦和確認選擇。   亞洲人際權威教育大師Michael江緯辰老師,最新著作!   .現代職場晉升關鍵-PQ定位商數,讓老闆主動為您加薪升遷   .影響亞洲百萬學員的職場晉升寶典   .輔導亞 Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By 刘轩
幸运并非可遇不可求,而是随遇待求, 只要掌握九个心理好习惯, 就能由内向外、由外到内整顿自己的思考, 看见、发现、创造、连结身边的各种机会和贵人, 创造属于你自己的幸运和幸福! 相信自己是幸运的开始, 幸运只给准备好的心智!   幸运,是希望,也是一种感觉。那怎样获得幸运呢?   幸运来自于机会,机会来自于人。但如何 Learn More
USUAL: RM50.80

NOW: RM 50.80 (-0%)

MEMBER: RM 45.72 (-10%)

By 長沼睦雄
台灣首本 敏感小孩教養實戰專書 給正在與高敏感兒對抗的家長、老師們, 消除大人煩惱、減緩孩子心靈痛苦的救贖之書。 收錄高敏感兒檢測量表 ////////////////////////////////////////////////////////////////// 你的孩子是不是: ●衣服稍微濕或弄髒就哇哇叫,明明一點也不影響外觀 ●不喜歡衣服標籤或縫線的刺刺感覺,會在意地一直抓 ●在家一條龍,在外一條 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Dr. Farhan Hadi & Fatimah Syar
Semoga setelah membaca buku ini,hidup kita lebih ceria apabila seawal pagi bermula dengan pertemuan cinta dengan Yang Maha Esa.Ada al-Quran untuk ruh.Ada bacaan untuk Otak.Berkumpul dengan bahagia seisi keluarga sambil menikmati sarapan yang berkhasiat.Ada senaman.Positif dan tersenyum kepada semua orang.Lalu,pergi sekolah,kolej atau kerja dengan tenaga dalaman yang luar biasa.Lebih produktif dan berintegriti. Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-10%)

By Muharikah
Ketika saya berjumpa dengan para pesakit ataupun saat menerima banyaknya persoalan menerusi akaun media sosial saya, ternyata ada persoalan saya sedang dihadapi oleh ramai orang iaitu; bagaimana untuk mengatasi masalah dalam kehidupan. Hakikatnya, masalah akan sering berlaku. Cuma, bagaimana kita menghadapinya sahaja, jawapannya ada, cuma kita harus mencarinya. N: "Kenapa boleh ada manusia macam awak di dunia ni?" Muharikah: "Macam mana tu?" N: "Sangat positif!" Ba Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Hamka
Hanya 4 bulan Hamka di negeri Dollar ini. Tidaklah seimbang kesempatan yang diberikan kepadanya dengan banyaknya hal-hal yang harus ditinjaunya. Hampir semua kota-kota besar yang kenamaan sudah dijalaninya. Berbagai universiti, gereja dan taman yang indah diziarahnya. Diperhatikannya perkembangan agama satu demi satu di Dunia Baru itu. Sehingga tiba saatnya beliau berjumpa sendiri dengan orang yang memdakwakan dirinya memjadi TUHAN. Dilihatnya dari dekat betapa orang memprodu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Helmy Effendy
Siapa sangka, percutian para pelajar Universiti Tun Dr. Mahathir ke Langkawi untuk menyiapkan assignment dirundung malang besar. Pesawat Boeing 777-300ER, penerbangan MH707 yang dinaiki mereka terhempas di sebuah pulau misteri. Afiq Zaki, Tengku Nizariff dan Ummu Habibah, tiga orang sahabat baik antara penumpang pesawat itu. Siapa sangka, pulau itu menyimpan seribu misteri yang menanti untuk dibongkarkan mereka yang terselamat daripada nahas besar itu. Entah kenapa juga, t Learn More
USUAL: RM37.00

NOW: RM 37.00 (-0%)

MEMBER: RM 33.30 (-10%)

By Makoto Shinkai
Pertemuan dua jiwa tak pernah bersua. Namamu... Tinggal sebulan je lagi komet kali terakhir muncul seribu tahun lalu bakal muncul kembali kat langit Jepun. Mitsuha ialah seorang pelajar perempuan sekolah tinggi yang menetap kat desa dalam suatu kawasan pergunungan. Kempen undian ayahnya, seorang datuk bandar dan tradisi lama kuil keluarga membuat kehidupan hariannya bosan dan menyedihkan. Hidup kat bandar kecil dalam usia begitu menjadikan dia sangat sensitif dengan Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Black Jellyfish
Buku komik ini menceritakan Amu mulai tinggal di asrama selepas hari pertama di universiti. Pelbagai kisah-kisah kelakar yang berlaku di asramanya. Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.75 (-10%)

By Eddie See
Kokko merupakan seorang budak pintar yang suka melawak manakala adiknya, May pula seorang perempuan yang comel. Siri komik ini menceritakan kisah seharian Kokko dan May bersama-sama dengan keluarga, kawan-kawan, jiran dan orang-orang di sekelilingnya. Selain itu, siri komik ini juga menerapkan nilai-nilai murni supaya murid-murid menjadi insan yang berakhlak mulia. Buku ini mempunyai 4 buah cerita yang bertajuk Hidup Positif, Bilik Sewa, Kedai Nasi Ayam Hainan, dan Dialah Ib Learn More
USUAL: RM5.00

NOW: RM 5.00 (-0%)

MEMBER: RM 4.50 (-10%)

By Dr Yazid Zul
" Buku ni ditulis untuk berkongsi sedikit pengalaman saya dalam berurusan dengan masyrakat dan pelajar. Kita sering tertanya kenapa diri kita atau orang tersayang seperti anak-anak kita tidak bersemangat dan kurang menyerlah sedangkan jauh di lubuk hati, kita yakin bahawa potensi sebenar sangat besar. Harapan saya ialah buku ini dapat membantu membangunkan semangat yang tidur. Dalam buku ini juga terselit nasihat, tips dan rahsia untuk berjaya dalam hubungan dan kehidupan. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Mohd Zulkifli Shafie
Buku “Wang Emas” berbeza dari buku-buku lain yang ada di pasaran. Hampir kesemua buku-buku emas di pasaran bercakap tentang “beli harga rendah jual harga tinggi”, tetapi buku Wang Emas memberikan penekanan manfaat simpanan emas selain beli harga rendah jual harga tinggi. Buku Wang Emas juga menunjukkan jalan secara praktikal bagaimana simpanan emas untuk mampu membantu meningkatkan kedudukan kewangan setiap orang daripada mendisiplinkan diri menyimpan setiap bulan seh Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Nami Adnan
Novel PAZUZU mengisahkan Jeri, pelajar di Fakulti Undang-undang, Universiti Darul Ridzuan merupakan seorang yang agnostik iaitu seorang yang sering mempertikaikan perkara-perkara ghaib dalam Islam. Perkara ghaib itu lebih menjurus kepada kewujudan jin dan syaitan. Demi menegakkan dogmanya, dia sanggup menjalankan upacara hitam hanya untuk membuktikan bahawa makhluk-makhluk ghaib itu tidak wujud. Namun, tanpa disedari Jeri, dia sebenarnya telah berjaya menyeru sesuatu yang san Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Farah Fakhira , Effi Aizat
INDAHNYA CINTA SELEPAS NIKAH? Effi seorang pelajar jurusan engineering di Universiti Islam Antarabangsa, ujian kehilangan ayah jelas memberi impak yang besar dalam hidupnya, berbeza pula dengan Farah, dia menghadapi pelbagai dugaan sejak di bangku sekolah lagi, difitnah oleh rakan dan diuji dengan pelbagai ujian yang melalaikan sehingga pada suatu hari dia tekad untuk masuk ke Darul Quran Wal Hadith, satu sekolah yang bakal mengubah 360 darjah kehidupannya, selepas tama Learn More
USUAL: RM26.90

NOW: RM 26.90 (-0%)

MEMBER: RM 24.21 (-10%)

By Dr. Jacknaim
Di alam fantasi, rumah bertukar menjadi kek yang lemak berkrim dan enak rasanya. Si Raja lahir dari buluh betung dan menjadi Sang Perkasa penuh mistik. Pokok kacang boleh tumbuh hingga menembusi dunia raksasa dan itik bertelurkan emas. Anehnya, di alam realiti ini, manusia bertukar menjadi serigala dan Son Goku berukar menjadi Gorila tatkala bulan mengambang penuh. Pembunuh upahan sudah kehilangan mata pencarian kerana membunuh manusia sudah tidak sesukar dahulu. Suruh saha Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Prof Madya Dr Shahida
" Buku ini merupakan sumbangan penulis sebagai ahli akademik yang selalu berhadapan dengan masalah penulisan dalam bahasa Inggeris dalam kalangan pelajar di universiti. Ia juga antara aspirasi penulis dalam membantu pelajar luar bandar menguasai asas bahasa Inggeris melalui projek komuniti yang dikenali sebagai Centre for Advancement in Rural Education Informatics (iCARE) di bawah kerjasama Fakulti Komputeran, Universiti Teknologi Malaysia (UTM) dan agensi luar bandar iaitu L Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Laydee Amarfi
Berkahwin dengan M. Nasir? Tengok nama yang tertulis, Amizatul Shima betul-betul terkejut. Ingatkan M.Nasir penyanyi tu datang merisik. Tapi rupanya Muhammad Nasir. Yang ni bukan penyanyi tapi mulutnya berat macam sauh kapal. Jenuh juga Zatul berusaha mengajak berbicara untuk saling kenal. Tapi Nasir ni bukan mulut saja berat. Jari pun macam kena ikat. Nak balas mesej saja seperti dipaksa pergi berperang! Zatul : Awak buat apa? Saya bosanlah duduk rumah. Nasir : Cuba baca b Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By
Perjalanan Malam/《夜行》是國立臺灣文學館「臺灣文學外譯―東南亞語種譯本(2017 年)計畫」的成果。 臺灣政府近年大力推動新南向政策,文化與文學的多邊交流也屬進行項目。 今年初國立中山大學即承接此東南亞語種譯本翻譯計畫,由人文研究中心負責執行,並與馬來西亞三三出版社合作出版,以利在馬推廣此譯本。 Perjalanan Malam/Yexing merupakan hasil Muzium Saste Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Dr Nik Rahim
Buku tentang pengalaman penulis semasa bertugas sebagai pensyarah di Universiti Brunei Darussalam. Dalam tempoh tersebut penulis berpeluang untuk menjadi jutawan kerana telah memiliki wang sekitar RM740,00 jika wang tersebut dilaburkan. Namun malang, ini tidak berlaku. Kenapa? Ketahui RAHSIANYA. Segalanya dikongsikan oleh penulis dalam buku ini. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Mamoru Hosoda
Pelajar universiti bernama Hana, jatuh cinta dengan lelaki serigala yang hidup seperti manusia. Mereka saling mencintai dan dikurniakan zuriat diberi Ame dan Yuki. Lahir sebagai individu berbeza iaitu separuh manusia dan separuh serigala, Ame dan Yuki mempunyai kombinasi wajah keduanya. Mereka tinggal di ceruk bandar kecil hinggalah suaminya meninggal dunia. Hana ditinggal bersendirian dan membawa anak-anaknya tinggal di kawasan terpencil. Bermulalah kisah mereka membesar d Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By
Buku cerita ini merupakan himpunan karya - karya kreatif yang berupaya mengetengahkan para pembawa kepada perspektif positif dalam mengenali warisan, budaya & tradisi masyarakat setempat. Learn More
USUAL: RM22.90

NOW: RM 22.90 (-0%)

MEMBER: RM 20.61 (-10%)

By
Buku cerita ini merupakan himpunan karya - karya kreatif yang berupaya mengetengahkan para pembawa kepada perspektif positif dalam mengenali warisan, budaya & tradisi masyarakat setempat. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
Buku cerita ini merupakan himpunan karya - karya kreatif yang berupaya mengetengahkan para pembawa kepada perspektif positif dalam mengenali warisan, budaya & tradisi masyarakat setempat. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
Buku cerita ini merupakan himpunan karya - karya kreatif yang berupaya mengetengahkan para pembawa kepada perspektif positif dalam mengenali warisan, budaya & tradisi masyarakat setempat. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
Buku cerita ini merupakan himpunan karya - karya kreatif yang berupaya mengetengahkan para pembawa kepada perspektif positif dalam mengenali warisan, budaya & tradisi masyarakat setempat. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By SYAFIQ NASRI PUBLICATION
Pertama: Seorang MUALLAF yang berkongsi cerita mengenai kesusahan hidupnya mencari hidayah Allah SWT. Kedua: Seorang pemuda yang menceritakan mengenai perbuatan khurafat yang berlaku dalam keluarganya sendiri. Menghancurkan silaturrahim keluarga yang terjalin dan merosakkan hubungan baik sesama sendiri. Penulis mengambil langkah untuk mengolah jalan cerita dan diselitkan dengan plot yang dicipta sendiri, penuh dengan sindiran dan pengajaran kepada pembaca. Menurut penulis, be Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By 王溢嘉
  光明、樂觀、愛與快樂,   孔子──「正向心理學」的代言人!   ★在「厭世」「疲軟」世道中,重新點燃正向的思考與力量   ★傳統經典解讀系列最終回,王溢嘉看見不一樣的《論語》   ★五十篇文章,全面新讀《論語》,翻案對孔子千年的誤讀   「我以為在中國過去的諸子百家中,沒有一個人、一本書能比孔子和《論語》有更大的涵蓋 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Arif Sukri
Buku ini bukanlah satu panduan diet dari awal sampai ke akhir. Apatah lagi memberi pelan pemakanan yang lengkap. Sebaliknya naskhah ini menghimpunkan cerita, tip, panduan, nasihat serta himpunan mitos yang berlambak di alam maya. Ia menjelaskan subjek-subjek diet dengan cara santai, jenaka dan juga aplikasi yang fleksibel buat para pembaca dalam menurunkan berat badan secara sihat tanpa tekanan. Kisah-kisah yang para pembaca dapat daripada naskhah ini juga berupa daripada pen Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Ches Al-Maliki
Mengisahkan seorang graduan universiti yang mencipta pengalaman bekerja di ladang Australia selama 3 tahun. Dunia yang 360 darjah sangat berbeza dengan latar belakang . Beliau tidak malu untuk berkecimpung dalam dunia lumpur kerana pada waktu yang sama ingin mengutip pengalaman hidup di luar negara. Selain bekerja ladang, beliau juga berpengalaman untuk membawa pelancong Malaysia menjelajah kota Melbourne. Ikuti kisah penuh permusafiran anak muda ini yang pada mulanya tid Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri
Buku ini memberi motivasi kepada penghafaz al-Quran, mengemukakan pelbagai teknik hafazan al-Quran, menyelesaikan hukum berkaitan dengan hafazan al-Quran dan memberi kesedaran betapa perlunya menghafaz al-Quran. Keistimewaan buku ini: • Memberi motivasi kepada penghafaz al-Quran. • Mengemukakan pelbagai teknik hafazan al-Quran. • Menyelesaikan pelbagai hukum berkaitan hafazan al-Quran. • Memberi kesedaran betapa perlunya hafazan al-Quran. Buku ini amat bergu Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Potter Beatrix
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Bringing the wit, humor and magic of Beatrix Potter's original world to a whole new generation of children, the "Peter Rabbit "TV tie-in program follows brave, mischievous Peter and his two friends--loyal and comical Benjamin and the brand new cha Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 16.00 (-46%)

MEMBER: RM 16.00 (-46%)

By Sam Bourne
The darkest secrets of World War II...finally revealed. The number one bestseller returns with his most explosive book to date. Europe is ablaze. America is undecided about joining the fight against Nazism. And James Zennor, a brilliant, troubled, young Oxford don is horrified. He returns one morning from rowing to discover that his wife has disappeared with their young son, leaving only a note declaring her continuing love. A frantic search through wartime England leads Jame Learn More
USUAL: RM33.90

NOW: RM 33.90 (-0%)

MEMBER: RM 30.51 (-10%)

By Indigo Bloome
`It's simple. No sight. No questions. 48 hours.' An intensely charged erotic journey, perfect for anyone who was seduced by 50 Shades of Grey. When 37-year-old psychologist, Alexandra Blake, leaves her comfortable suburban existence to give a series of lectures , she meets up with Dr Jeremy Quinn, the man who opened her eyes and body to the world in ways she never thought possible.After a few glasses of champagne in his luxurious h Learn More
USUAL: RM44.90

NOW: RM 44.90 (-0%)

MEMBER: RM 40.41 (-10%)

By Jodi Picoult
THE INTERNATIONALLY BESTSELLING AUTHOR 'Jodi Picoult takes a controversial and provocative subject and uses it as a backdrop to a touching and emotional drama' Sunday Express Zoe and Max Baxter spent ten years trying to get pregnant, until the heartbreak of their failure finally broke their marriage apart.After the dissolution of their marriage, each seems on their own path to healing, as Max turns himself towards an evangelical chu Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Cecelia Ahern
Step into the magical world of Cecelia Ahern If you could wish for one gift this Christmas, what would it be? Lou Suffern wishes he could be in two places at once. His constant battle with the clock is a sensitive issue with his wife and family. Gabe wishes he was somewhere warm. When Lou invites Gabe, a homeless man who sits outside his office, into the building and into his life, Lou's world is changed beyond all meas Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.31 (-10%)

By Sophie Kinsella
I've lost it. :( The only thing in the world I wasn't supposed to lose. My engagement ring. It's been in Magnus's family for three generations. And now, the very same day his parents are coming, I've lost it. The very same day. Do not hyperventilate, Poppy. Stay positive!! :) A couple of glasses of bubbly with the girls and Poppy's life has gone into meltdown. Not only has she lost her engagement ring, but in the panic that followed, she's lost her phone too. When Learn More
USUAL: RM52.00

NOW: RM 52.00 (-0%)

MEMBER: RM 46.80 (-10%)

By Jenny Han
Can Belly make a final choice between Jeremiah and Conrad? Find out in the conclusion of the New York Times bestselling The Summer I Turned Pretty trilogy from the author of To All the Boys I’ve Loved Before. Belly has only ever been in love with two boys, both with the last name Fisher. And after being with Jeremiah for the last two years, she’s almost positive he is her soul mate. Almost. While Conrad has not gotten over the mistake of letting Belly go, Jeremiah has Learn More
USUAL: RM65.90

NOW: RM 65.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.31 (-10%)

By Neal Shusterman
National Book Award and Golden Kite Award WinnerA captivating novel about mental illness that lingers long beyond the last page, Challenger Deep is a heartfelt tour de force by New York Times bestselling author Neal Shusterman.Caden Bosch is on a ship that's headed for the deepest point on Earth: Challenger Deep, the southern part of the Marianas Trench.Caden Bosch is a brilliant high school student whose friends a Learn More
USUAL: RM44.90

NOW: RM 44.90 (-0%)

MEMBER: RM 40.41 (-10%)

By Emily Barr
Shortlisted for the YA Book Prize 2018HOW DO YOU KNOW WHO TO TRUST WHEN YOU CAN'T EVEN TRUST YOURSELF?I look at my hands. One of them says FLORA BE BRAVE.Flora has anterograde amnesia. She can't remember anything day-to-day: the joke her friend made, the instructions her parents gave her, how old she is.Then she kisses someone she shouldn't, and the next day she remembers it. It's the first time she's remembered anything sin Learn More
USUAL: RM52.50

NOW: RM 52.50 (-0%)

MEMBER: RM 47.25 (-10%)

By Mario Puzo
Tyrant, blackmailer, racketeer, murderer - his influence reaches every level of American society. Meet Don Corleone, a friendly man, a just man, areasonable man. The deadliest lord of the Cosa Nostra. The Godfather. A modern masterpiece,The Godfather is a searing portrayal of the 1940s criminal underworld. It is also the intimate story of the Corleone family, at once drawn together and ripped apart by its unique position at the core of the American Mafia. Still shocking fo Learn More
USUAL: RM65.90

NOW: RM 65.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.31 (-10%)

By Erik Axl Sund
The international thriller sensation It starts with just one body - the hands bound, the skin covered in marks. Detective Superintendent Jeanette Kihlberg is determined to find out who is responsible, despite opposition from her superiors. When two more bodies are discovered, it becomes clear that she is hunting a serial killer. With her career on the line, Kihlberg turns to psychotherapist Sofia Zetterlund. Together, they expose a chain of shocking events that began Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By Don Bartlett
The night the first snow falls a young boy wakes to find his mother gone. He walks through the silent house, but finds only wet footprints on the stairs. In the garden looms a solitary figure: a snowman bathed in cold moonlight, its black eyes glaring up at the bedroom windows. Round its neck is his mother's pink scarf. Inspector Harry Hole is convinced there is a link between the disappearance and a menacing letter he received some months earlier. As Harry and his team de Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Ian Gawler
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. "People faced with cancer take life seriously - very seriously. They want answers; they need to know what works. I know the feeling. For over twenty years now I have sat in groups with thousands of others going through cancer. Between us we hav Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Marie Lu
I am tired of being used, hurt, and cast aside.Adelina Amouteru is a survivor of the blood fever. A decade ago, the deadly illness swept through her nation. Most of the infected perished, while many of the children who survived were left with strange markings. Adelina's black hair turned silver, her lashes went pale, and now she has only a jagged scar where her left eye once was. Her cruel father believes she is a malfetto, an abomination, ruini Learn More
USUAL: RM52.00

NOW: RM 52.00 (-0%)

MEMBER: RM 46.80 (-10%)

By Taran Matharu
ONE BOY'S POWER TO SUMMON DEMONS WILL CHANGE THE FATE OF AN EMPIRE ...More demons, epic battles, and fights to the death: introducing the unmissable next instalment in the New York Times bestselling Summoner Trilogy...On trial for a crime he did not commit, Fletcher must face the Inquisition who will decide his future - the process is gruelling, lead by those who will do anything to see him suffer and haunted by ghosts from the past with clu Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Evelyn Skye
The gorgeous and darkly compelling sequel to The Crown's Game--perfect for fans of Red Queen and Shadow and Bone. A New York Times bestseller!Magic is growing, shadows are rising, and the throne is at stake...Russia is on the brink of great change. Pasha's coronation approaches, and Vika is now the Imperial Enchanter, but the role she once coveted may be more difficult--and dangero Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Marie Lu
Adelina Amouteru's heart is set on revenge. Now known and feared as the White Wolf, she and her sister flee Kenettra to find other Young Elites in the hopes of building her own army. Her goal: to strike down the Inquisition Axis, the white-cloaked soldiers who nearly killed her.But Adelina is no heroine. Teren Santoro, leader of the Inquisition, wants her dead. And her former friends at the Dagger Society want to stop her thirst for vengeance. Adelina struggles to c Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

By Katharine Corr , Elizabeth Corr
Can true love's kiss save the day...? Electrifying dark magic debut by authors and sisters, Katharine and Elizabeth Corr. Sixteeen-year-old Meredith is fed-up with her feuding family and feeling invisible at school - not to mention the witch magic that shoots out of her fingernails when she's stressed. Then sweet, sensitive Jack comes into her life and she falls for him hard. The only problem is that he is periodically possessed by a des Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By Garth Nix
Who will guard the living when the dead arise? Sabriel is sent as a child across the Wall to the safety of a school in Ancelstierre. Away from magic; away from the Dead. After receiving a cryptic message from her father, 18-year-old Sabriel leaves her ordinary school and returns across the Wall into the Old Kingdom. Fraught with peril and deadly trickery, her journey takes her to a world filled with parasitical spirits, Mordicants, and Shadow Hands - for Learn More
USUAL: RM44.90

NOW: RM 44.90 (-0%)

MEMBER: RM 40.41 (-10%)

By J. K. Rowling
An essential companion to the Harry Potter books and a magical gift for all Harry Potter fans, The Tales of Beedle the Bard is a collection of fairy tales from the Wizarding World, with wise and witty notes from Professor Albus Dumbledore (via the enchanted pen of J.K. Rowling). Multi-talented Muggle illustrator Chris Riddell makes this book a complete visual treat, the pages bursting with glorious colour, beautiful line and stunning composition - with some familiar faces fro Learn More
USUAL: RM129.90

NOW: RM 129.90 (-0%)

MEMBER: RM 116.91 (-10%)

By Agatha Christie
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Collins brings the Queen of Crime, Agatha Christie, to English language learners. Agatha Christie is the most widely published author of all time and in any language. Now Collins has adapted her famous detective novels for Eng Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 17.00 (-57%)

MEMBER: RM 17.00 (-57%)

By William Pullen
**As heard on Dr Rangan Chatterjee's 'Feel Better, Live More' Podcast** We all know how a long walk, a slow jog or a brisk run can free our minds to wander, and give us a powerful uplifting feeling. Some call it the 'runner's high', others put it down to endorphins. But what if we could channel that energy and use it to make positive change in our lives? William Pullen is a psychotherapist who helps people to work through their issues using his revolutionary method, Dy Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

By Adam J. Bock , Gerard George
Business models are the beating heart of your firm's value proposition. Great business models drive rapid growth; bad business models can doom the most promising ventures. The Business Model Book clearly shows you how to create, test, adapt and innovate successful business models for any company in any situation. Every company has a business model. When the business model works, the company creates value. The Business Model Book Learn More
USUAL: RM69.00

NOW: RM 69.00 (-0%)

MEMBER: RM 62.10 (-10%)

By Good Wives and Warriors
Escape to Wonderland is an enticing, extraordinarily intricate and beautiful colouring book filled with highly detailed line artwork that allows the magical fantasy of Alice's Adventures in Wonderland to be brought to be life in an entirely unique way. Pictures include iconic scenes from Wonderland and its array of extraordinary characters - the Mad Hatter, the Cheshire Cat and the Queen of Hearts and more - threaded with delicate patterns all clearly outlined in pen Learn More
USUAL: RM41.95

NOW: RM 41.95 (-0%)

MEMBER: RM 37.76 (-10%)

By Good Wives and Warriors
Escape to Christmas Past is a colouring book filled with highly detailed line artwork that brings to life A Christmas Carol in an entirely unique way. Evocative Christmas scenes and characters from Charles Dickens' famous story of Ebenezer Scrooge and Marley's ghost, threaded with imaginative, delicate patterns all clearly outlined in pen and ink, make ideal compositions to colour. Pivotal extracts from the story are scattered throughout for inspiration, and there are space Learn More
USUAL: RM41.95

NOW: RM 41.95 (-0%)

MEMBER: RM 37.76 (-10%)

1-902 of 902

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top