0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Yap Zhuo Yong 'Found 253 Related Products
By Takuma Okazaki
Kitaran musim tidak pernah berhenti. Terus berputar. Bermula dari musim sejuk dan kembali semula ke musim sejuk. “Dah lapan tahun berlalu sejak kita mula-mula kenal dulu. Dan sepanjang itu banyak musim yang berlalu dan pergi…macam merry-go-round.” Natsuki dan Fuyuko, dua sahabat baik yang sentiasa luangkan masa selesaikan misteri. Namun bila tamat sekolah tinggi dan berpisah, perasaan Natsukit menajdi ‘senyap’. Selepas tujuh tahun bertemu semula, emosi Natsuki tiba- Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By 白洗嬉
★韓國狂銷突破40萬冊! ★韓國各大書店/網路書店排行榜No.1 ★ 誠品、博客來、金石堂暢銷榜好書 ★「BTS防彈少年團」隊長金南俊「網路直播」私藏書籍第2彈! ★「Super Junior」隊長利特節目「旋律書房」推薦書籍第2彈!   「希望有朝一日,看不見的內心傷痛可以和看得見的身體傷口相提並論。」   與精神科醫師的14週療癒對話,   陪伴「輕鬱 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 44.00 (-21%)

By Suhailah Selamat
“Buka mata kau sekarang! Tataplah muka aku puas-puas! Jadi, aku ada satu alasan untuk membunuh kau!” – PSYCHO Momen terindah malam itu menjadi momen tragedi buat Affiyah. Dia menjadi saksi pembunuhan. Dia menjadi buruan sehingga ke hujung nyawa. Sekelip mata, hidupnya berubah… satu per satu miliknya hilang dan lenyap. Ibunya yang disangkakan meninggal dalam kemalangan sebenarnya mati dibunuh oleh si pembunuh psycho! Kehadiran Zacky, si kekasih lama sedikit sebanyak Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Dr. Mohd Khafidz Soroni
Ulama hadis sejak dahulu sangat teliti menapis dan menilai setiap hadis dengan kaedah-kaedah yang telah ditetapkan bagi memastikan kesahihan sesuatu hadis. Jika ada hadis yang tidak dinilai sahih, ia diperhalusi lagi dengan status hasan misalnya. Jika hadis itu termasuk dalam kategori dha‘if pula, ia akan dikelaskan sama ada ringan atau berat. Ustaz Mohd Khafidz Soroni membawakan pendapat-pendapat ulama hadis dalam 42 hadis yang dikupas supaya pembaca dapat memahami dengan Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 18.00 (-10%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Khairul Ahmad
Benarkah kematian adalah pengakhiran sebuah noda dan dosa? Mati dalam keadaan sadis sungguh mengerikan. Satu demi satu nyawa menjadi korban. Kampung yang dulunya aman kini bertukar menjadi gegak gempita. Kutukan apakah yang terjadi kepada mereka? "Dia bilang lagi yang dia selalu nampak kelibat perempuan berambut panjang dan berjubah lusuh merayau-rayau di situ. Ada ketikanya lembaga itu berdiri di belakang Juwita. Orang gaji Tuan Brown yang satu lagi. Pernah juga dia ka Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By
This is a world of the skies, where many islands drift in the sky. A boy named Gran and a talking winged lizard named Vyrn lived in Zinkenstill, an island which yields mysteries. One day, they come across a girl named Lyria. Lyria had escaped from the Erste Empire, a military government that is trying to rule over this world using powerful military prowess. In order to escape from the Empire, Gran and Lyria head out into the vast skies, holding the letter Gran's father left b Learn More
USUAL: RM41.90

NOW: RM 33.52 (-20%)

MEMBER: RM 33.52 (-20%)

By Yong Chu Eu
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By The Bingkisan Hati
Mereka tak mengerti bahawa untuk bangkit tak semudah melangkah. Mereka tak fahami bahawa proses untuk bangun perlukan masa. Bunga yang mekar juga perlukan sedikit waktu untuk tumbuh dan hidup. Begitulah hati. Perlukan masa untuk ia kembali utuh. Justeru, tatkala tiada lagi ruang kebahagiaan yang tinggal, pilihlah pengaduan kepada Tuhan bagi menyingkirkan sisa kesedihan. Tatkala hilang dan lenyap rasa ketenangan, tunduklah dan sujud kepada Dia Yang Maha Mendengar. Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By
Yong-nam (Jo Jung-suk) one of the best rock climbers in college but hasn't had much luck elsewhere after graduation. He has failed to get a job for many years and has to rely on his parents just to get by. For his mother's 70th birthday, he insisted on having the party at Dream Garden because his old crush, Eui-ju (Im Yoon-a) works there. When a disaster strikes, covering an entire district in Seoul with mysterious white gas, he has to use all of his rock-climbing skills with Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.90 (-10%)

MEMBER: RM 17.90 (-10%)

By Tony Yap
人人都该学习房产投资知识 说起房产投资,相信大多数人都有涉猎,可是真正了解房产投资背后的操作的人很少。投资一个产业看似简单,就只是买了放租就好了吗?不是的。其实其背后有着一些我们不能忽视的细节。这本书通过简易的解说,长线投资房产必学的基础理念至高深的技术操作,为房产投资者打下更扎实的根基。让读者在今日波动的房产市场中乘 Learn More
USUAL: RM34.90

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Jeff Yong
每个人的生命中, 都有过说走就走的旅行念头, 将人生变得更丰富多彩。 作者从小到大在家庭的耳濡目染之下就立志要当一名成功的商人,在成长的过程中看见父母经历生意失败,也同时一起经历过人生的高低潮,让他很小就懂得做生意讲诚信的重要性,以及一步一脚印的扎实人生道理。 在一次机缘巧合的情况下,他毅然放下手上繁忙的工作,决定到亚马逊 Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By
His father's death in an accident during his childhood causes Yong-Hoo to become distrustful of people. He grows up to be a martial arts champion and when he encounters Priest An, he gains divine power in order to fight off a powerful evil force. Kematian ayahnya dalam sebuah kemalangan semasa zaman kanak-kanak menyebabkan Yong-Hoo hilang kepercayaan terhadap orang lain. Dia membesar menjadi seorang juara seni mempertahankan diri dan apabila dia bertemu Sami An, dia menerima Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Yong Jin
THE CHINESE "LORD OF THE RINGS" - NOW IN ENGLISH FOR THE FIRST TIME. THE SERIES EVERY CHINESE READER HAS BEEN ENJOYING FOR DECADES - 100 MILLION COPIES SOLD. In the Jin capital of Zhongdu, Guo Jing learns the truth of his father's death and finds he is now betrothed, against his will, to two women. Neither of them is his sweetheart Lotus Huang. Torn between following his heart and fulfilling his filial duty, he journeys through the country of his parents with Lotus, encoun Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By SuperM
“SuperM – 1st mini album: SuperM (US version)” Album comes with; a. CD (5 tracks) b. Photobook (72 pages – vary by version) c. 1 Folded poster (vary by version) d. 1 Random card **All images used are for illustrative purposes only **Not actual cover Learn More
USUAL: RM179.90

NOW: RM 179.90 (-0%)

MEMBER: RM 161.91 (-10%)

By
As regular high school students Taichi and Rin disappeared in a beam of light. When they came to, the two of them were already in a world of swords and magic. Finally getting away after experiencing an attack by monsters, following the suggestion of adventurers they headed on the path towards the guild. In the guild, the two of them found out that they possessed unbelievably powerful magic. Thus the regular high school students transformed into the strongest cheats... 随处 Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By Acik Lana
Bergelar isteri sejak berusia sembilan belas tahun, Hayla tak pernah bahagia. Malah cukup terseksa tatkala menjadi mangsa keganasan suaminya sendiri. Perbezaan usia yang ketara membuatkan Zafran begitu keras menjunjung ego. Gila kuasa! Semua mahu diatur suaminya dari A to Z. Lima tahun menadah sepak terajang, Hayla tekad untuk melarikan diri. Beberapa siri pertemuan dengan seorang pemuda ‘tak berperasaan’, perlahan-lahan telah mengubah rentak hidupnya. Dan siapa sangk Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 23.20 (-20%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Sejarah telah mencatatkan bahawa sekitar 4000 tahun yang lalu, Bab-edh-Dhra (Sodom) dan Numeira (Gomorrah) wujud di atas muka bumi ini. Bab-edh-Dhra dan Numeira menyandang gelaran sebagai bandar atau kota yang tercantik, makmur, tenang dan selesa untuk didiami. Namun tiba-tiba saja dilenyapkan oleh Allah SWT akibat kebejatan warganya yang rosak dan buruk akhlak. Meskipun Kitab Suci tidak pernah menyebutkan apa perbuatan mereka secara lengkap sehingga kita tertanya-tanya kena Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 28.72 (-20%)

MEMBER: RM 28.72 (-20%)

By Joey Yap
Packed with more than just the conventional analysis of the 12 zodiacs of Chinese Astrology for 2020, this annual guide provides not only the annual outlook for each animal sign but also their 12-month outlook for the year. Furthermore, readers will find a personalised outlook for all 60 BaZi Day Pillars (Jia Zi) as well as their respective 12-month mini-analysis. With Joey Yap’s Chinese Astrology for 2020, you will be able to discover what awaits you in 2020 especially in Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Joey Yap
The Tong Shu or Chinese Almanac has been the definitive tool and guide that people have used to select the best dates for the significant events in their lives for centuries. If it is not being consulted when someone is trying to determine an auspicious day to carry out an important activity, it is at the very least checked so that they can ensure that the random day chosen is not a bad one. This is because Date Selection plays a crucial part in helping to guarantee the succe Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Joey Yap
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Joey Yap
USUAL: RM47.00

NOW: RM 47.00 (-0%)

MEMBER: RM 42.30 (-10%)

By Joey Yap
With the annual Joey Yap’s Feng Shui Guide for 2020, you will be able to make full use of the Qi present in your home or office throughout the Year of the Metal Rat. The information contained within will teach you about the year’s energies, identify the most auspicious and inauspicious sectors of your property and help you avoid the Yearly Afflictions. Additionally, you will be updated on the 8 Houses of 2020 so that you can determine what effect the Stars will have on yo Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Sango HARUKAWA
Lelaki mencurigakan, Oguri Mushitarou terlibat dalam kedua-dua kes pemenjaraan Kunikada dan kematian penulis novel misteri yang menimbulkan kontroversi masyarakat, semuanya mengikut rancangan Dostoyevsky. Perkara ni memaksa Ranpo adakan pertarungan sengit dengan Mushitarou yang mempunyai kuasa luar biasa melenyapkan semua bukti jenayah, 'Jenayah Sempurna', tapi?!! Penahanan Dazai, pergerakan di sebalik tabir organisasi misteri 'The Decay of Angels' dan ledakan kes pegawai t Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Joey Yap
USUAL: RM157.00

NOW: RM 157.00 (-0%)

MEMBER: RM 141.30 (-10%)

By Duo Ji Zhuo Ga
An epic saga from Tibet's bestselling author. Perfect for anyone who loved The Kite Runner and Wild Swans. The Changthang Plateau lies in the centre of Tibet. A vast, rolling grassland stippled with azure-blue lakes and ringed by snow peaks, it is home to seven-year-old Gongzha and his family who live, as their ancestors have done for centuries, by herding and hunting. But it is 1967 and the Cultural Revolution is seeping across China. As the Red Guard systematically loot a Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 37.43 (-25%)

MEMBER: RM 37.43 (-25%)

By Hana Hadzrami
Doktor bius. Bukanlah watak yang disebut-sebut dalam kad ucapan pesakit. Bukan juga watak yang sering menyapa setiap pagi di wad, atau menuliskan surat discaj dan cuti sakit (yang ditunggu-tunggu). Dengan skrub biru dan bertopeng muka - doktor bius muncul ketika nyawa terimbang di hujung tanduk, tergantung pada seurat rambut. Wajah terakhir dilihat sebelum mata pesakit terpejam dan pertama setelah sedar kembali. Setiap denyut jantung. Setiap helaan nafas; menjadi perhitu Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Yap Zhuo Yu , Sloow Studio
When a spot of well-deserved R&R is spoiled by a missing person mystery, it's up to Rain, Sean, and Stone to allay a sister's fears! When looking closer leads our terrific trio to observe the hairline cracks in the facade of hillside perfection, a hidden danger slowly begins to emerge! Is profir and prestige all that matters? Or will the villa villain have our heroes pay a steep price? With so much going down it's an uphill struggle when facing a LETHAL LANDSLIDE! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Fitri Umairah 
SEORANG diri berjalan dekat kawasan ni memang sedikit menggerunkan. Terkadang terasa macam ada mata-mata yang memerhatikan tingkah lakukanya secara diam-diam dan sembunyi-sembunyi. Rayyana menebarkan pandangannya ke sekeliling jalan, tiada sesiapa. Rumah yang ada dekat tepi jalan ni pun macam tak berpenguhuni. Eh apa pula, cuba tengok jam dah pukul berapa... nak senja. Kebiasaan orang kampung sini bila hari dah nak senja anak-anak semua mereka akan arahkan untuk masuk k Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By C.F Yong
Malayan Chinese radicalism in the form of anarcho-communism only emerged in 1919. The ideology of anarcho-communism promoted not only the concept of anarchism but also of communism as a panacea for global problems. The arrival of anarcho-communism was followed in the 1920s by three waves of Chinese communism to Malayan shores until the founding of the Malayan Communist Party in mid-April 1930. The MCP struggled grimly for survival during its early years but posed a real threa Learn More
USUAL: RM42.00

NOW: RM 42.00 (-0%)

MEMBER: RM 37.80 (-10%)

By Kafka Asagiri
Berdasarkan maklumat diberi Natsume yang tiba-tiba muncul dengan Katai, Dostoyevsky dah jadikan jalan terowong yang tak digunakan sebagai tempat persembunyian. Atsushi dan Akutagawa akhirnya bekerjasama dan jalankan operasi manyelinap masuk atas arahan Dazai. Sedang diorang bertekak, muncul orang berkuasa luar biasa iaitu, Pushkin dan pengiring Dostoyevsky, Goncharov. Mampu ke diorang lenyapkan musuh depan mata terlebih dahulu sebelum hapuskan Dostoyevsky?!! Peperangan 'K Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Wan Nur Najihah
“Kalau aku tahu ni yang terjadi, kau ingat aku akan mulakan dulu? Kau tahu tak selama ni apa yang aku rasa bila ingat balik perbuatan aku? Aku rasa baik aku mati.” FALIQ NAZRAN- Dirinya tidak sempurna. Didikan agama yang diberi terbang saat diri berada di perantauan. Hidupnya bahagia dengan setiap dosa yang dicipta. Tapi kerana satu kejadian, kesedaran yang muncul sekelip mata mendatangkan rasa insaf. ZAFRAN- Kahwin? Perkataan itu lenyap sebaik dia memikul tanggungjaw Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Chua Soon Yong
USUAL: RM29.90

NOW: RM 22.43 (-25%)

MEMBER: RM 22.43 (-25%)

By Joey Yap
USUAL: RM157.00

NOW: RM 157.00 (-0%)

MEMBER: RM 141.30 (-10%)

By Hanif , Hidayah
Setelah sekian lama Hidayah menunggu jodohnya tidak kunjung tiba. Sampai satu tahap, dimana adiknya pula ingin mendirikan rumahtangga. Terasa berbolak balik hatinya. Hidayah seakan-akan berputus asa untuk terus menunggu dan dia merasakan seperti tiada lagi harapan untuknya mendirikan rumahtangga serentak dengan adiknya. Sedangkan mereka berdua sudah bercadang untuk berkongsi satu majlis bagi memudahkan urusan orang tua mereka serta ingin menjimatkan belanja. Tetapi, dia tidak Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Annis Rizani
Sukar menerima hakikat bahawa dirinya menjadi mangsa kerakusan lelaki, Nur Zara membawa diri ke Rumah Raudhah. Impian cinta alam persekolahan tidak kesampaian apabila Hanafi mengundur diri. Separuh nyawanya terasa melayang. Dia sedar, dirinya tak mungkin menjadi wanita sempurna. Rasa aneh, tapi bahagia yang menderu bagaikan angin lalu yang mendamaikan menyapa hati Zara tatkala membaca nota-nota yang ditinggalkan di keretanya. Namun, perasaan itu seboleh mungkin cuba diabaik Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Trevor Noah
A New York Times Bestseller The host of The Daily Show, Trevor Noah, tells the story of growing up half black, half white in South Africa under and after apartheid in this young readers' adaptation of his bestselling adult memoir Born a Crime: Stories from a South African Childhood. BORN A CRIME IS SOON TO BE A MAJOR MOTION PICTURE STARRING OSCAR WINNER LUPITA NYONG'O! Trevor Noah, the funny guy who hosts The Daily Show on Comedy Central, shares his remarkable story of growin Learn More
USUAL: RM51.95

NOW: RM 51.95 (-0%)

MEMBER: RM 46.76 (-10%)

By Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Sejarah sudah mencatatkan bahawa banyak tamadun di dunia ini yang sudah lenyap ditelan zaman. Ada diantaranya tidak langsung meninggalkan sebarang kesan sejarah, tidak ditemui sebarang artifak tinggalan malah dilupakan begitu sahaja. Namun begitu ada juga tamadun yang hilang tetapi masih dapat dihayati kewujudannya melalui pelbagai artifak tinggalan hasil dari penggalian pakar-pakar arkeologi. Antara tamadun yang sudah hilang ditelaan zaman ialah tamadun Olmek, tamadun Aztek, Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 30.32 (-20%)

MEMBER: RM 30.32 (-20%)

By Anna Milia
Pertama kali bertemu tanpa sengaja, Dhifa terus jatuh hati pada Aryan. Mereka dipertemukan sekali lagi namun kali ini bersama si kembar Dhifa, Anida. Aryan terpikat pada Anida yang terlebih manja. Temu janji antara mereka berdua diatur. Nak dijadikan cerita, pada masa yang sama, Anida mempunyai temu janji dengan Haikal. Oleh kerana sifat tamak dan Aryan hanyalah calon back up boyfriend, dia meminta Dhifa berlakon sebagai dirinya. Sayangnya Dhifa tidak pandai berlakon. D Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By
Synopsis : The series centres on the schemes between Emperor Yongzheng’s concubines in the Imperial Palace during the Qing Dynasty. The innocent 17-year-old Zhen Huan (Huan Huan) is chosen for the Emperor’s harem, and after entering the palace finds herself caught in the fierce infighting between the Empress and the concubines. Realising that the palace is a cruel and harsh place, she has to learn to survive on her own, sometimes by unorthodox methods. With her wits an Learn More
USUAL: RM129.90

NOW: RM 129.90 (-0%)

MEMBER: RM 129.90 (-0%)

By Ahmad Syuhaimi Adnan
Novel ini bercerita tentang misi rahsia sekumpulan saintis tajaan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) yang ditugaskan untuk menyiasat punca sebenar kehilangan seluruh bangsa Yahudi di negara haram Israel tanpa sebarang kesan 63 tahun yang lalu. Dua daripada sembilan orang anggota misi rahsia tersebut ialah rakyat Malaysia. Seorang daripada mereka adalah penggodam terbaik dunia yang baru berusia 17 tahun bernama Nia manakala seorang lagi ialah pengawal peribadi kepada Nia Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Aimy Haniya
Awkward. Aku pun tak tahu kenapa aku rasa janggal sangat nak berdepan dengan Hanis. Sebab apa yang pernah berlaku antara aku dengan dia ke? Atau sebab dia pernah confess pada aku? Takkanlah. Kalau itu sebabnya, bukan sepatutnya Hanis yang berasa janggal? Kenapa aku tengok dia okey aje bergelak ketawa? Kenapa aku pula yang rasa serba tak kena ni? . Duda. Sebab tak terima lamaran Hanis dulu dan kahwin dengan orang lain, sekarang ni gelaran terhormat itu yang aku sandang selepas Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Yap Zhuo Yong
DAPATKAH MEREKA BERTAHAN APABILA SEMUA RUNTUH DAN HANCUR? Semasa Remy, Jumbo dan Shah beristirahat di Vila mereka bertemu seorang perempuan yang mencari abangnya. Trio ini rasa terpanggil untuk membantu. Pencarian itu membawa mereka ke lereng bukit dan menemukan sesuatu yang mungkin membawa bencana. Adakah saat indah di vila ini akan bertukar menjadi pengalaman buruk pada semua pengunjung? Ditimbus hidup-hidup adalah sesuatu yang sukar dibayangkan. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Ezza Mysara
Maafkan aku, Deeja. Tolong jagakan adam untuk aku. - MAYA Satu mesej ringkas daripada sahabat baiknya, Maya telah membuatkan hidup Deeja berubah 360 darjah. Anak kecil yang tidak berdosa terpaksa membayar harga kesilapan yang dilakukan oleh si ibu. Atas dasar tanggungjawab, Deeja mengambil keputusan untuk menjaga Adam. Siapalah yang tidak jatuh sayang pada si comel itu? Kehadiran Adam telah merapatkan lagi hubungan Deeja dengan rakan sekerjanya Aali Jazimin yang sarkastik, Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Marissa
Sekali jatuh cinta, akan tetap cinta selamanya. Darlina: -Kak long kawasan di rumah mak dan abahnya sahaja. -Staf di bahagian sumber manusia sebuah kilang minyak masak. -Tegas dan garang ketika bekerja sehinggakan mamat Bangladesh tidak berani mahu memanggilnya adik manis. -Meminati seorang lelaki bernama Encik Naufal. Naufal: -Bukan anak emak. -Ketua di bahagian pengurusan kilang minyak masak. -Tidak suka menggatal dengan perempuan. -Tidak suka coklat sejak kecil k Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Ieya Sya
"Orang jahat memang susah nak gelak sebab hati mereka dah hitam. Hitam, hitam, hitam dan hitam!" ~ Laura Dia bencikan Iskandar. Bagi Laura, sejauh manapun kejahatan menjulang piala, akhirnya piala itu akan jatuh ke tangan kebaikan. Kerana itu dia menunggu kehadiran Iskandar demi sebuah jawapan. Bertahun menunggu, bukan Iskandar yang muncul tetapi Marlo, lelaki kasar, kurang ajar dan sarkastik yang sering mengekorinya. Datangnya Marlo bersama berita kelenyapan Iskandar dari d Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Karra Ryna
“Eh, aku ada banyak duit. Berapa banyak kau nak aku boleh bagi. Semua benda aku boleh beli, faham?” – Thalea Aleesya “Kalau macam tu, kau pergi beli otak yang pandai sikit, ganti otak sekarang. Bodoh sangat.” – Razin Qayyim Pertemuan mereka bermula dengan pertengkaran. Thalea yang berlagak membuatkan Razin naik angin. Namun, pertolongan Razin pada malam itu membuatkan Thalea terhutang budi. Dia cuba mendekati Razin untuk membalas budi lelaki itu. Namun, ada saja Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Honobu Yonezawa
Pesta Koir Ejima merupakan festival tahunan yang berlangsung di Kamiyama bagi memperingati penulis lagu kanak-kana; Ejima Sandou. Chitanda dan pasukan koir turut terlibat bagi menjayakan acara yang diadakan. Namun empat jam sebelum acara berlangsung, mereka dapat perkhabaran Chitanda menghilangkan diri. Apa yang berlaku? Adakah Chitanda sengaja buat begitu? Misteri pengundi hantu, konflik Kelab Penyelidikan Manga serta insiden Chitanda menhilangkan diri dan tiga lagi kisah Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Nurul Ain Syuhada
“Kau ni ahli sihir eh?! Kau yang sebabkan aku patah kaki!” “Aku bagi tahu apa yang aku nampak aje!” Zap! Teringatkan ejekan demi ejekan sewaktu dia masih kecil itu buat jantung Mareeya bagai direntap. Semuanya bagai deja vu. Sebolehnya dia tidak mahu kelebihan itu. Mampu melihat masa depan dari anak mata seseorang? Itu semua malapetaka baginya. Mareeya berdoa semoga suatu hari nanti dia menjadi manusia yang normal. Tapi… Setelah 24 tahun memiliki kebolehan itu, ti Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Orbit Buku
Topik-topik yang terdapat dalam Robot Sehari-hari: Asal usul robot, Apakah itu robot? Dimanakah robot manusia android bekerja? Mengapakah robot manusia tidak digunakan secara meluas? Isu-isu tentang robot manusia, Apakah yang menyebabkan robot tidak berfungsi? Robot yang mempunyai perasaan, Apakah tujuan robot manusia dicipta? Potensi robot humanoid pada masa hadapan, Kemanakah air sisa kotoran pergi? Bagaimana hendak menanggalkan kotoran? Bola bersayap Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 24.90 (-0%)

MEMBER: RM 22.41 (-10%)

By 費莉希亞·葉
在這個記憶短缺的世界,你還會記得愛過的人嗎? 24小時內無法破案,一切重新歸零。 得獎紀錄   ‧博客來外文館選書   ‧亞馬遜書評「最愛驚悚好書」   ‧新加坡暢銷書榜TOP 10   ‧馬來西亞書展讀者票選大獎入圍   所有人的記憶都在消失,誰能找出真相?   全球接力報導創意劇情,有如《別相信任何人》遇上《關鍵報告》!   Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Rose Harissa
NUR. Nama itu tidak secerah takdir hidupnya. Dibayangi gelaran tunasusila, Nur berusaha keras untuk keluar dari lorong gelap yang seakan mahu menjebaknya hingga ke akhir hayat. Namun, hidayah Allah membisikkan hatinya agar terus berkunjung ke rumah suci Allah. . Dilempar terompah oleh ahli masjid tidak pernah memadamkan nyalaan hatinya yang tetap mahu mengenali dan mencintai Allah. Bagai disirami air dingin hatinya tatkala mendengar suara indah yang menyampaikan kuliah pada Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

By Hani Amizam
Dia YUSUF ABID, dan aku BUNGA AISHAH. Dia orang panggil Usop Hantu, manakala aku pula orang sapa Ecah, Ecah? Tak glamour langsung, tapi tak apalah, nama Ecah lebih baik daripada digelar hantu macam Usop dan wajarlah orang gelar dia hantu. Dalam semua orang menyapa diriku dengan nama Ecah, hanya Usop sahaja yang memanggil namaku dengan panggilan Bunga. Bila kutanya mengapa memanggil namaku Bunga? Sahutnya kerana hidungku kembang seperti bunga raya. Kenyataan berani mati U Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Fadzil Abu Samah
Bahria Kami berhenti di atas sebuah bukit yang tinggi. Aku turun dari kenderaan, melihat kawasan sekeliling. Semuanya lereng bukit pasir yang curam. Berdiri di atas puncak bukit pasir itu dan meihat ke bawah seolah-olah seperti berada di atas bumbung bangunan 5 tingkat. Pemandu kami menegeluarkan papan luncur dari bonet dari bonet kenderaannya. Aku lihst dia menyapu lilin di balik papan luncur itu. Kemudian dia duduk di atasnya dan terus meluncur ke bawah. Kami suka meliha Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Fauziah Ashari
JAD IZZUDDIN : Aku berhabis wang ringgit kerana dia. Isteri apakah dia jika menghilangkan diri tiba-tiba? Bukan sekejap tapi tujuh tahun! Isteri apakah dia yang berpeluk dengan macam-macam lelaki? Tidak Arumi, Tidak...aku tak akan lepaskan kau sampai bila-bila. Deritalah kau di sisi aku! BANIN ARUMI : Aku pergi kerana aku tidak kenal siapa dia. Aku perlu kejar cita-citaku. Nah, sekarang aku berjaya. Tapi, mengapa dia muncul di saat aku diambang kerjayaku. Dia jahat! Bekas ba Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Ramlee Awang Murshid
Pilu hati saat dikhabarkan suaminya gugur di medan perang, Catalina rebah tidak sedarkan diri. Sebaik terjaga, dia membicarakan hajatnya ke Hulu Melaka. Ingin mencari 'lelaki bertanduk dua'. Tanpa diduga, takdir menentukan Laksamana Sunan lelaki yang dicari Catalina. Malangnya, Laksamana Sunan bukan lagi wirawan. Kudratnya lenyap dan ditawan penjajah yang menakluk Melaka. Hampir dibunuh musuh, dia diselamatkan oleh cinta yang dipendam Luna. Laksamana Sunan, Catalina dan Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Jin Yong
THE CHINESE "LORD OF THE RINGS" - NOW IN ENGLISH FOR THE FIRST TIME. THE SERIES EVERY CHINESE READER HAS BEEN ENJOYING FOR DECADES - 300 MILLION COPIES SOLD. China: 1200 A.D. The Song Empire has been invaded by its warlike Jurchen neighbours from the north. Half its territory and its historic capital lie in enemy hands; the peasants toil under the burden of the annual tribute demanded by the victors. Meanwhile, on the Mongolian steppe, a disparate nation of great wa Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Ann Hann
Kalaulah aku tidak pernah bertemunya, tentu situasi itu berbeza. Dia mungkin berada dalam dunianya sendiri tanpa mengetahui kewujudanku. “Untuk pengetahuann… awakkk…” Darahku menggelegak, tidak mampu menahan amarah. “Saya bukan pelayan kafe ini!” ~ Halyn Yong Olyphant. Dapatkah Halyn mengharungi kehidupan mengejutnya sebagai gadis biasa yang tiba-tiba menjadi buruan paparazi dan media sosial sepanjang percintaannya dengan Kaizil? Amanda, model yang terkenal itu pu Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Amarilis Rahim
KERANA misinya, Wafa sanggup menyamar sebagai kakak kembarnya, Widad untuk bekerja di sebuah butik pengantin milik Tuan Eilmi Zahrin. Penyamarannya buat hidupnya huru-hara hingga tular diri dan bosnya digelar Mr. & Mrs. Hot. “I’m talking to you, Cik Widad!” Nada itu naik lagi setingkat. Wafa tersentak. “Saya minta maaf. Saya tahu saya salah. Saya janji, saya akan jaga mulut saya selepas ni.” “Maaf? Awak ingat senang saya nak maafkan awak? Bak sini telefon Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Hadi Fayyadh
Sejarah empayar purba nusantara yang dibina, bukanlah siap hanya beberapa hari, ia menyaksikan bagaimana pemimpin Melayu yang hebat ketika itu mampu mengemudi bahtera kerajaannya sehingga sukar dikalahkan musuh. Pelbagai keagungan dan kehebatan yang perna diraih akhirnya lenyap dan dipadam oleh mereka yang menang. Namun, penjajah tidak mampu melenyapkan semua debu-debu keagungan yang mereka percaya bakal bangkit di akhir zaman ini. Mereka sedar di kalangan bangsa itu akan Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 23.92 (-20%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By Xue Yayu
Percutian Fateh di vila sahabat baik ayahnya membawa kepada pertemuannya dengan Lufya, seorang gadis yang seperti murai tercabut ekor. Suka membuatkan darah Fateh mencanak naik. “You sengaja provoke I suruh pukul you ke apa ni?”- FATEH “Marilah kita bertomoi. Tengok siapa yang menang?”- LUFYA Lufya, dialah angin yang memarakkan api jiwa seorang Fateh. Dan dia jugalah air yang menenangkan panas baran lelaki itu. Dalam kenakalan, terselit secebis peringatan dan nasihat Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

1-253 of 253

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top