0

Jumlah 0produk dalam troli anda. ×

Anda tidak mempunyai item di troli pembelian anda.

' Adnil Zaff 'Dijumpai 21 Produk Berkaitan
Oleh Adnil Zaff
Sindrom Stockholm! Sesuatu yang tidak pernah diangankan oleh Amalina. Dia telah diculik oleh seorang mafia bernama Tajul Gazi. Bukanlah wang tebusan yang dihendakkan oleh lelaki itu. Sebaliknya, Tajul mahukan anak. Eh! Ada ke wanita yang mahu melahirkan anak kepada penjahat seperti Tajul? Amalina pada mulanya takut akan lelaki itu. Riak wajahnya bengis dan lelaki itu memang kaku. Tetapi setelah beberapa minggu ditawan Tajul, Amalina sendiri yang sudi dinikahi lelaki itu. K Maklumat lanjut
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 20.00 (-20%)

AHLI: RM 20.00 (-20%)

Oleh Chandra Muzaffar
ASAL: RM42.00

SEKARANG: RM 42.00 (-0%)

AHLI: RM 37.80 (-10%)

Oleh Melur Jelita
PENGEMBARAAN MISI KEMANUSIAAN DI BUMI KEMBOJA SEMAKIN PANAS. Firman yang pedas berapi. Suka melanun tidak bertempat. Iris yang gedik sengal, suka menggoda tidak kira masa. Membiarkan bumi kemboja ini tidak pernah aman dari dua manusia ini. Bertengkar, bertengkar dan bertengkar sehingga hampir berbunuhan. "Nay... saya takkan date dengan lelaki cantik dari saya." IRIS "Saya takkan date dengan lelaki yang berpakaian seperti tahi cicak." FIRMAN My precious saya pun ta Maklumat lanjut
ASAL: RM48.00

SEKARANG: RM 48.00 (-0%)

AHLI: RM 43.20 (-10%)

Oleh Adah Hamidah
Batrisyia. Orangnya sangat simple. Belajar sambil berkhidmat secara sukarela di Al-Husna. Dalam hidupnya, ada walid, umi, Hilman dan penulis kesayangannya, Mr. Anonymous. Batrisyia percaya, wanita yang baik adalah untuk lelaki yang baik. Bak kata Mr. Anonymous, 'Kebaikan takkan pernah meninggalkan orang yang baik'. Keyakinan itu menyebabkan Batrisyia tanpa ragu-ragu memilih Aidil. "Apa pasal berdiri aje kat luar tu? Nak jadi maling?" ~ Batrisyia "Haah, sebab nak curi hati a Maklumat lanjut
ASAL: RM29.00

SEKARANG: RM 29.00 (-0%)

AHLI: RM 26.10 (-10%)

Oleh Wan Nong Muzaffar
KUASAI PERNIAGAAN INTERNET SIRI 3 Maklumat lanjut
ASAL: RM29.90

SEKARANG: RM 23.92 (-20%)

AHLI: RM 23.92 (-20%)

Oleh Sebastien de Castell
'An intoxicating mix of weird magic and high adventure . . . gripping from the get-go, Spellslinger is a must-read.' Jonathan Stroud, bestselling author of Lockwood & Co. MAGIC IS A CON GAME . . . Kellen is moments away from facing his first mage's duel and the start of four trials that will make him a spellcaster. There's just one problem: his magic is gone. As his sixteenth birthday approaches, Kellen falls back on his cunning in a bid to avoid total disgrace. But Maklumat lanjut
ASAL: RM46.90

SEKARANG: RM 46.90 (-0%)

AHLI: RM 42.21 (-10%)

Oleh Adnil Zaff
DIKAULAH SELURUH CINTA Maklumat lanjut
ASAL: RM30.00

SEKARANG: RM 30.00 (-0%)

AHLI: RM 27.00 (-10%)

Oleh G. J. Minett
ASAL: RM57.90

SEKARANG: RM 15.00 (-74%)

AHLI: RM 15.00 (-74%)

Oleh Sania Yasmin
“KITA kahwin lari ni tau!” - Muzaffar. Rasa tak sangka yang dia sanggup melakukan perkara yang pernah didengari suatu ketika dahulu. Ini semua gara-gara duit hantaran tak cukup. “Macam mana nak kahwin kalau duit hantaran yang mak nak tu tak cukup-cukup!” - Khairina. Lima belas ribu sebagai duit hantaran! Bukannya Khairina anak menteri mahupun anak raja duit hantaran sebanyak itu. Tetapi, emak mahukan yang terbaik untuk anaknya. Tak mahu anaknya susah jika ditingga Maklumat lanjut
ASAL: RM28.00

SEKARANG: RM 28.00 (-0%)

AHLI: RM 25.20 (-10%)

Oleh Adnil Zaff
Mohd Syahir Eddy aka Jibam, seorang lelaki kampung tidak punya paras rupa yang menawan. Fizikalnya lain daripada orang lain. Selekeh, tidak bergigi. Semua ciri-ciri itu dimiliki oleh Jibam. Dek kerana dia bertubuh besar seperti The Rock dan tidak berpelajaran tinggi, pekerjaan sebagai seorang buruh di tapak pembinaan sememangnya sesuai untuk dia. Tiada paras rupa, tidak bergaya dan tidak berjawatan tinggi membuatkan lelaki ini kurang dipandang wanita-wanita di sekelilingnya. Maklumat lanjut
ASAL: RM28.00

SEKARANG: RM 28.00 (-0%)

AHLI: RM 25.20 (-10%)

Oleh L. S. Hilton
ASAL: RM42.90

SEKARANG: RM 15.00 (-65%)

AHLI: RM 15.00 (-65%)

Oleh Madeleine Reiss
ASAL: RM49.90

SEKARANG: RM 15.00 (-70%)

AHLI: RM 15.00 (-70%)

Oleh Erimo
Pertemuan Encik Boss dan si Mata Hijau bukan seperti pertemuan biasa. Ia disulami pelbagai soalan tidak puas hati, pergaduhan dan pertengkaran yang menjadikan hidup Emerald kacau bilau. "Papa ni biar benar nak bagi aku aku kerja dengan budak tak cukup umur ni? Budak praktikal ke apa? Macam ni nak kerja. Dengan Hooksweater, jeans dan sneakers tu dah macam budak sekolah je.~ Bayu Muzaffar Si mata sepet yang tenung orang macam nak tembus ni anak big boss ke? Habis cair segala l Maklumat lanjut
ASAL: RM27.00

SEKARANG: RM 27.00 (-0%)

AHLI: RM 24.30 (-10%)

Oleh Shamsul Muzaffar
KISAH BONI & KAWAN - KAWANYA Maklumat lanjut
ASAL: RM14.90

SEKARANG: RM 14.90 (-0%)

AHLI: RM 13.41 (-10%)

Oleh Adnil Zaff
Lelaki bernama Firman Ahmed itu memanglah tidak digemari oleh Nurul Rania. Dalam pertemuan awal lelaki itu sudah mengakui dirinya duda yang memerlukan teman. Pertemuan seterus-seterusnya, ada sahaja gelagat lelaki itu yang membuatkan darahnya naik. Lelaki gatal! Rania memang alergi lelaki persis itu. Apatah lagi dengan title duda yang digalas Firman, pasti sahaja telahan itu dirasakan benar. Apa yang membuatkan dia benci dengan lelaki itu? “You ada urusan apa kat sini? Maklumat lanjut
ASAL: RM27.00

SEKARANG: RM 27.00 (-0%)

AHLI: RM 24.30 (-10%)

Oleh Adnil Zaff
"Lepas kau tinggalkan aku, aku tak pernah harap apa-apa lagi daripada kau. Aku tak pernah termimpi kau akan kembali untuk tunaikan segala janji kau dulu. Apatah lagi kahwin dengan kau. Ini semua mengarut!" "Kahwin dengan Rynn itu adalah pilihan abang. Bukan paksaan sesiapa. Keputusan yang abang buat datang daripada pemikiran abang sendiri. Ini bukan mengarut. Ini kenyataan. Abang tak mahu kita berdua lari dari kenyataan lagi. Lapan tahun dah terlalu lama untuk abang melari Maklumat lanjut
ASAL: RM29.00

SEKARANG: RM 29.00 (-0%)

AHLI: RM 26.10 (-10%)

Oleh Raihan Zaffya
Sejak kecil Nadira dibesarkan di Rumah Anak-anak Yatim Al-Mustaqim. Namun dia harus pergi kerana diambil oleh keluarga angkat yang kaya-raya. Dia protes. Akhirnya, dia meninggalkan rakan-rakannya, iaitu Zariq, Tajol dan Busyra. Sepuluh tahun kemudian, mereka bertemu semula. Namun, dalam rindu dan sayang ada rasa benci di hati. Kemunculan Nadira membuatkan banyak hati yang kecewa. Pertemuan itu tidak menggembirakan Zariq. Dia tahu perasaan Nadira terhadapnya, tetapi dia tidak Maklumat lanjut
ASAL: RM21.00

SEKARANG: RM 21.00 (-0%)

AHLI: RM 18.90 (-10%)

Oleh Nia Qurratun'aini
Kamus hidup Shukri Alfatah tiada perkataan kahwin. Sikap dingin terhadap perempuan menyebabkan Alfatah kena cop mohor sebagai anti perempuan dan... alah, selera yang tak normal tu. Tidak semua tahu apa yang dia lalui atau identitinya yang sebenar. Shukri Alfatah ialah kembar Sophea Alfiah, pelakon terkenal. Oleh kerana masalah kembarnya menjadi bahan gosip di media, Alfatah terpaksa menjaga Rayhan Muzaffirah dan Rayhan Muzaffar, sekali gus membuatkan kehidupan lelaki itu m Maklumat lanjut
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 25.00 (-0%)

AHLI: RM 22.50 (-10%)

Oleh Raihan Zaffya
Melah tak sangka dalam usia yang masih muda, dia sudah bergelar janda. Bukan dia yang meminta, tapi Arief yang tersilap kira. Sudahnya, Arief sesal sendiri. Susahnya nak mengurus hati. Dalam ramai pemuda yang memikat Melah, Jelan juga bertahta di hati. Anak muda setengah tiang itu membuat tidurnya jadi tak lena. Jelan selalu membuatnya rasa tak tentu hala. Mana mungkin Pak Sood membiarkan Melah memilih Jelan. Sudah tentu dia lebih layak memiliki janda berhias itu. Pak S Maklumat lanjut
ASAL: RM28.00

SEKARANG: RM 28.00 (-0%)

AHLI: RM 25.20 (-10%)

Oleh Syamnuriezmil
PERTEMUAN yang tidak terduga sewaktu penerbangan dari Heathrow, London ke KLIA, Sepang menciptakan sebuah lakonan suami isteri di antara Aleeya Azmeen dan Zarief Danial. Lakonan selama seminggu, demi menyelamatkan Aleeya Azmeen untuk berdepan dengan ibunya, Puan Yazmeen. Janji telah terpatri tetapi perasaan lain pula yang bertakhta dalam hati. “Abang, orang kahwin pun tak pegang tangan bini dia sebegini teruk, tau! Sampai tak boleh bernyawa tangan Leeya ni.” – Aleeya Maklumat lanjut
ASAL: RM23.00

SEKARANG: RM 23.00 (-0%)

AHLI: RM 20.70 (-10%)

Oleh 雜啡
找回未竟的鉤織夢想!   學生時期只能看著手巧的同學,在家政課中完成一件又一件可愛的鉤織品,而有點手殘的自己卻只能望「毛」興嘆……現在,請讓我們為妳彌補這小小缺憾。   沒有特技般的高難度技巧,也摒除繁複的織品,採用易懂的圖解說明,並附上所有作品鉤織圖,從最基礎開始,保證一定學得會!一切以快樂為啟始,成就感為前提,為朋友 Maklumat lanjut
ASAL: RM51.50

SEKARANG: RM 51.50 (-0%)

AHLI: RM 46.35 (-10%)

21 Item(s)

*

Back to Top