Popular
Popular
0

Jumlah 0produk dalam troli anda. ×

Anda tidak mempunyai item di troli pembelian anda.

' Alahai suamiku amnesia 'Dijumpai 22 Produk Berkaitan
Oleh
越今朝(许凯饰)和越祈(虞书欣饰)二人在乌岩村相伴三年,有着神奇的“共鸣”关系,却对各自的身世一无所知。二人携手闯荡江湖,希望找回过往记忆。双越二人被卷入启魂圣宗作乱和洛家堡血祭等神秘事件之中,而在对抗圣宗过程中意外让越祈被封印的回忆和情感被开启。随着事件发展,双越结识了洛家堡双子洛埋名(薛八一饰)和洛昭言(万鹏饰)、 Maklumat lanjut
ASAL: RM129.90

SEKARANG: RM 129.90 (-0%)

AHLI: RM 116.91 (-10%)

Oleh
AMNESIA 失憶症 JAP / ENG (E / C / M) When the heroine regains consciousness in an unfamiliar place, she has suddenly lost all memories of everything that happened before August 1. What is this place, and what was she doing there, Who is she, and what sort of life had she lived. 故事发生在类似近现代的架空国度,8月1日这天早上,醒来的女主人公,发现自己失去了所有记忆。突然出现在女主人公面前的精灵,来到人类世界的 Maklumat lanjut
ASAL: RM29.90

SEKARANG: RM 26.91 (-10%)

AHLI: RM 23.92 (-20%)

Oleh Gabrielle Zevin
Who are you at 16, if you can't remember anything about your life since you were 12? A brilliant exploration of identity and love for YA readers, by the bestselling author of Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow. After an accident that leaves her with partial amnesia, Naomi tries to piece together the fragments of the last three-and-a-half years of her life. She discovers that she has a tennis-champion boyfriend but can't remember him, is co-editor of the yearbook with a qui Maklumat lanjut
ASAL: RM60.90

SEKARANG: RM 60.90 (-0%)

AHLI: RM 54.81 (-10%)

Oleh Aiman Banna
Biarlah satu dunia panggil aku dajjal Namun aku tidak akan pernah berputus asa meninggalkan jahiliah sehingga ajal. Maklumat lanjut
ASAL: RM49.90

SEKARANG: RM 49.90 (-0%)

AHLI: RM 44.91 (-10%)

Oleh Nor Azhar Ishak
Jojo, si anak gajah tidak mendengar kata-kata ibunya supaya tidak pergi bermain di tepi sungai. Namun, Jojo tetap pergi senyap-senyap. Ketika bermain, tiba-tiba, seekor buaya menggigit belalai Jojo. Jojo menjerit. Ibu Jojo datang dan selamatkan Jojo daripada dimakan buaya. Maklumat lanjut
ASAL: RM8.00

SEKARANG: RM 8.00 (-0%)

AHLI: RM 7.20 (-10%)

Oleh CAHAYA AINN
Tapi, adakah dia lelaki yang telah ditakdirkan menjadi jodohku? Alia dan Syah, kawan baik sejak kecil. Suatu masa dahulu mereka pernah berjanji akan berkahwin apabila dewasa nanti. Janji budak-budak. Namun, satu kejadian berlaku, buatkan Alia membenci Syah. Bagi Alia, apa yang dilakukan oleh Syah takkan mampu dimaafkannya. “It’s not that easy, Syah. Apa yang awak pernah buat dulu, takkan tertebus dengan kata-kata maaf. Just... leave. Jangan muncul di hadapan saya l Maklumat lanjut
ASAL: RM29.00

SEKARANG: RM 29.00 (-0%)

AHLI: RM 26.10 (-10%)

Oleh NULNA
Aisha Afnan, sangat teruja untuk berkahwin dengan cinta hatinya. Namun atas permintaan mummy, Aisha setuju untuk bertemu Irfan di sebuah kafe. Pertemuan itu menemukan dia dengan Thaqif. “Excuse me, aku nak lalu ni. Kalau ya pun nak termenung, balik rumahlah.” ~ Thaqif Tinggi lampai, rambut panjang melebihi paras bahu, menutupi keseluruhan dahi dan sebelah matanya. Jeans jangan cakaplah, koyak di bahagian lutut sehingga menampakkan kedua-dua belah lututnya itu. Alahai, m Maklumat lanjut
ASAL: RM32.00

SEKARANG: RM 32.00 (-0%)

AHLI: RM 28.80 (-10%)

Oleh Clay
When Evil Rears Its Ugly Head, What Form Will Good Take To Give Battle? Finally, the 4th and last Trigazi sorcerer emerges from the shadows! To defeat the Cyclopean King of Fan-tsi, will Dar'Wyn the Dark have to turn to forbidden magic? Hot on the trail of an amnesiac Rain, Stone and Sean venture forth into the unknown to bring their lost pal home! Little do they realise that they are being pursued! Why does the marauding manticore seek them to relentlessly? Will our heroes Maklumat lanjut
ASAL: RM14.00

SEKARANG: RM 14.00 (-0%)

AHLI: RM 12.60 (-10%)

Oleh Sally Thorne
From the worldwide bestselling author of The Hating Game comes a sweet and spicy rom-com that imagines Victor Frankenstein's sheltered younger sister, and her attempts to create the perfect man . . . For generations, every Frankenstein has found their true love and equal, unlocking lifetimes of blissful wedded adventure. Clever, pretty (and odd) Angelika Frankenstein has run out of suitors and fears she may become the exception to this family rule. When assisting in her brot Maklumat lanjut
ASAL: RM75.90

SEKARANG: RM 75.90 (-0%)

AHLI: RM 68.31 (-10%)

Oleh Cik Sakura
Dia mabuk kerja, aku mabuk cintanya. Anak Mak Cik Zara yang bernama Syazwan, workaholic orangnya. Siang, malam, pagi, petang, asyik kerja memanjang. Bila Dayah dapat tahu Encik Workaholic akan menjadi suaminya, dia sudah bersiap sedia dari segi mental dan fizikal. Bagi Dayah, lebih baik dapat orang yang mabuk kerja daripada mabuk perempuan. Jadi, kahwin sajalah! “Kalau awak rasa saya tak sesuai hadir dalam hidup awak, beritahu awal-awal dan berterus terang. Tapi, janga Maklumat lanjut
ASAL: RM26.00

SEKARANG: RM 26.00 (-0%)

AHLI: RM 23.40 (-10%)

Oleh 崔智友, 金泰熙, 权相宇, 申贤俊, 何载永
主演: 崔智友, 金泰熙, 权相宇, 申贤俊, 何载永 Language-Korean Subtitle-Chinese/English 中/英 字幕 剧情 静书的父亲迎娶女明星邰美萝为妻,继母将她的一双儿女泰华和友莉带来同住,友莉表面上乖巧懂事,事实上对静书充满敌意,夺取她的一切占为己有,而静书也只能默默承受继母和友莉的欺凌。诚俊是静书青梅竹马的玩伴,两人感情深厚并且依赖着彼此 Maklumat lanjut
ASAL: RM59.90

SEKARANG: RM 59.90 (-0%)

AHLI: RM 53.91 (-10%)

Oleh Nishiki
Alahai... comelnya Meow dengan Nini ni. Rasa nak picit-picit je. Yang pasti Jilid 11 semakin havoc dengan gelagat si kucing! Ada yang terlebih bijak. Ada juga yang boleh baca fikiran manusia. Sebab tulah tuan kucing tak boleh berpisah lama-lama dengan anak bulusnya. Tabik spring & keep it up buat korang pencinta haiwan. Maklumat lanjut
ASAL: RM10.00

SEKARANG: RM 10.00 (-0%)

AHLI: RM 9.00 (-10%)

Oleh Yu Misaki
"Hari ni pun senior nampak comel."Hayama Rei ada pakej lengkap. Kacak, bijak, atlet dan dilabel ikemen* yang perfect. Suatu hari, Fudou Shizuko luahkan perasaan kat Rei. Shizuko cakap Rei comel tapi Rei lebih suka Shizuko kata dia cool! Sebab tulah Rei sahut luahan perasaan Shizuko dan setuju couple dengan Shizuko.Tapi... keadaan tak jadi semudah tu, ya. Ada tempoh percubaan, okey?! Ahaks~Ikemen perfect dipermainkan junior sendiri?!! Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 10.80 (-10%)

Oleh Qhayra Qhayriesa
Dingin, kaku, datar... itu watak penuh misteri Tengku Ishaan Danish. Dia makhluk paling sinis dan selalu menghuru-harakan hidup sesiapa saja yang berperang dengannya kecuali seseorang... "Awak yang buatkan saya jadi tak tentu arah dan sekarang, awak tanya pulak apa yang saya nak buat? Huh. Sepatutnya fikir habis-habis sebelum buat sesuatu. Kalau tak macam inilah jadinya. Awak juga yang dapat akibatnya." -TENGKU ISHAAN DANISH "Saya dah buat apa Tengku? Apa yang saya dah Maklumat lanjut
ASAL: RM29.00

SEKARANG: RM 29.00 (-0%)

AHLI: RM 26.10 (-10%)

Oleh Norshiemah Md Yasan
Hariz dan Hakeem, dua beradik yang berbeza prinsip hidup. Hariz, si teruna tampan yang sejuk beku tetapi penuh dengan kasih sayang dan cinta hanya untuk keluarga. Hakeem, si Romeo kampung yang kacak dan bermulut manis tetapi tidak serius dalam semua perkara. Tak cukup dua orang kekasih, ada hati nak tambah lagi. Tiba-tiba Pak Talib merancang nak jodohkan Raisya untuk Hariz. Macam cacing kepanasan si adik apabila buah hati nak kena pinang dengan abang sendiri. Puas H Maklumat lanjut
ASAL: RM26.00

SEKARANG: RM 26.00 (-0%)

AHLI: RM 23.40 (-10%)

Oleh Aiman Banna
"Jangan dibina istana bahagia kau di atas sungai yang mengalirnya air mata aku. Ada sebab Tuhan cipta manusia ada satu hati, bukannya dua!" Maklumat lanjut
ASAL: RM30.00

SEKARANG: RM 30.00 (-0%)

AHLI: RM 27.00 (-10%)

Oleh Candy Factory
Oh no! Joni is in trouble again! She got hurt in a road accident, and she now has amnesia! In her confusion, she mistakes Sean for her brother and refuses to leave him! Wll Emilia and Mia be able to help her regain her lost memories? And can Julian get back her little sister? Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 10.80 (-10%)

Oleh Aiman Banna
Sebuah novel yang mengisahkan tentang seorang perempuan Kelantan yang sangat cantik, Anis Safia, yang telah bahagia bersama dengan Encik Kopiah yang telah Safia minati selama ini. Walaupun Encik Kopiah itu telah dilontarkan kata-kata "KAU DAJJAL! KAU JANGAN HADIR DALAM HIDUP AKU LAGI!", Safia telah meminta maaf kepada Encik Kopiah kerana telah mempercayai fitnah busuk & kotor yang telah mempengaruhi dirinya. . Atas nama cinta, senyuman dan salam dihulurkan seikhlasnya da Maklumat lanjut
ASAL: RM30.00

SEKARANG: RM 30.00 (-0%)

AHLI: RM 27.00 (-10%)

Oleh Evelyn Rose
“Kau tetapkanlah Ya Allah agar hati ini hanya akan mencintai seorang lelaki yang sudah Kau tetapkan untuk menjadi suamiku. Janganlah Kau biarkan aku jatuh cinta pada manusia yang salah. Amin, Ya Rabbalalamin... Sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui, Ya Allah. Aku serahkan hidup dan matiku di tangan-Mu...” Lalu takdir pun terlukis indah… JAMES HOWARDS. Senyumannya manis, wajahnya kacak dengan anak mata biru muda. Ramah dan selalu tersenyum, bicaranya penuh ilmu. Maklumat lanjut
ASAL: RM23.00

SEKARANG: RM 23.00 (-0%)

AHLI: RM 20.70 (-10%)

Oleh Aiman Banna
Sebuah novel yang mengisahkan tentang seorang perempuan yang bernama Safia, yang terlalu inginkan pasangannya seorang ustaz. Hal ini kerana dia terlalu banyak tengok drama-drama dan baca lambakan novel jiwang yang mengisahkan tentang cinta lalu dia pun keawang-awangan untuk ada jalan cerita yang sama. Tetapi, takdir tetap takdir dan ianya tetap akan hadir. Ditakdirkan dia bernikah dengan seorang lelaki yang berkopiah dan tidak pernah lepas kopiah selama dia kenal dengan le Maklumat lanjut
ASAL: RM30.00

SEKARANG: RM 30.00 (-0%)

AHLI: RM 27.00 (-10%)

Oleh Ramlee Awang Murshid
NYIAN ditemui hanyut di Sungai Papar 10 tahun lalu. Dia mengalami amnesia. Lupa dari mana asal-usulnya. Nyian menjadi nelayan dalam tempoh tersebut. Selepas10 tahun... dia mulai galak bercerita tentang sebuah dongeng yang dikenali sebagai Anding Ayangan. Ramai yang tidak mengetahui, tatkala Nyian bercerita... dongengnya menjadi hidup di sebuah dunia yang terhijab dengan dunia nyata. Peperangan berlaku di dunia dongeng. Kerajaan Ayangan gagal menawan Anding sejak 200 tahun lam Maklumat lanjut
ASAL: RM34.00

SEKARANG: RM 34.00 (-0%)

AHLI: RM 30.60 (-10%)

Oleh
SUAMIKU KETUA GENGSTER #REVAMP Maklumat lanjut
ASAL: RM29.00

SEKARANG: RM 29.00 (-0%)

AHLI: RM 26.10 (-10%)

22 Item(s)

*

Back to Top