0

Jumlah 0produk dalam troli anda. ×

Anda tidak mempunyai item di troli pembelian anda.

' Ana Rohani 'Dijumpai 7889 Produk Berkaitan
Oleh Les Mckeown
For those who dream of starting their own company, influencing decision-making, or expertly managing a team, here is an easy-to-follow guide to all aspects of leadership. Author Les McKeown draws on his decades of experience as a CEO and leadership consultant to deliver expert advice on what it takes to be a visionary leader, blending practical advice with illuminating examples from a range of industries. Encouraging and empowering, Do Lead is an essential tool on the path to Maklumat lanjut
ASAL: RM70.50

SEKARANG: RM 70.50 (-0%)

AHLI: RM 63.45 (-10%)

Oleh Chris Bailey
The most productive man you'd ever hope to meet' TED Hyperfocus by Chris Bailey is a practical guide to managing your attention - the most powerful resource you have to become more creative, get stuff done, and live a more meaningful life. In Hyperfocus, you will learn: - How working fewer hours can increase our productivity - How we get more done by making our work harder, not easier - How we do our best creative work when we're the most tired Our attention has never been Maklumat lanjut
ASAL: RM58.90

SEKARANG: RM 58.90 (-0%)

AHLI: RM 53.01 (-10%)

Oleh Rachel Marks
Wonderful, compassionate, unpredictable' GRAEME SIMSION, bestselling author of The Rosie Project 'A sweet tale about second chances. Moving' HEAT The heart-warming debut with a difference - perfect for fans of One Day and The Rosie Project. Emily just wants to keep the world away. After getting into trouble yet again, she's agreed to attend anger management classes. But she refuses to share her deepest secrets with a room full of strangers. Jake just wants to keep his fa Maklumat lanjut
ASAL: RM46.50

SEKARANG: RM 46.50 (-0%)

AHLI: RM 41.85 (-10%)

Oleh 近藤真由美
  ──專為繁忙的現代人量身打造──   自癒力UP!活化體內機能!   不再只學一招一式,   而是對應日常的身心不適,   心情低落消倦怠、肩頸腰背肌肉緊繃、血液循環不良、睡眠品質不佳……   專業規畫如瑜伽教室中完整課堂流程的串聯體式課程,   在全身性的流動伸展中感受舒展身心的療癒能量。   ●淺顯易懂!全彩大圖!呈現舒 Maklumat lanjut
ASAL: RM69.30

SEKARANG: RM 69.30 (-0%)

AHLI: RM 62.37 (-10%)

Oleh J5 CREATE
• Easy-to-use cable • No software required • No power adapter required • Easily make your new HDMI™ equipment compatible with a VGA display • Supports PC resolutions up to 1920x1200 @ 60 Hz (WUXGA) and HDTV resolutions up to 1080p @ 60 Hz • 2-channel analog audio output • Reserved Micro USB™ Type-B power input port, giving the JDA213 the ability to be powered separately if there is no HDMI™ output device. • HDMI™ receiver compliant with HDMI™ 1.4 spe Maklumat lanjut
ASAL: RM119.00

SEKARANG: RM 101.15 (-15%)

AHLI: RM 101.15 (-15%)

Oleh LOGITECH
USB POWERED STEREO SPEAKERS These compact speakers are conveniently powered by USB and simple to set up, making them easy to move from one room to another. USB POWERED Connect to a USB port for power and the 3.5mm input for audio. This compact design is simple to setup and easy to move around. CABLE MANAGEMENT Adjust the length of the cords via the cable management solution on the back of the speakers. EASY CONTROLS Easily access power and volume from a single knob on the Maklumat lanjut
ASAL: RM55.00

SEKARANG: RM 39.90 (-27%)

AHLI: RM 39.90 (-27%)

Oleh SANA
★最有趣的校園生活 ★最爆笑的課堂糗事 ★最呆萌的生活樂事 ★讓你一次笑個夠!   學生良伴,苦中作樂,學習滿分。   上課原來超歡樂,上學從此不枯燥。   人氣漫畫家SANA長期在《未來少年》雜誌開闢漫畫專欄,累積的忠實粉絲從小學生到小學生的媽媽,都對她的漫畫愛不釋手。   SANA的漫畫風格活潑可愛,角色個性鮮活,情境生活化,就像發 Maklumat lanjut
ASAL: RM53.90

SEKARANG: RM 53.90 (-0%)

AHLI: RM 48.51 (-10%)

Oleh Ilya Abdullah
DIKHIANATI! Husna si cantik manis dikhianati orang yang dianggap darah daging sendiri. Wajah cantiknya berubah hodoh. Tunang kesayangan meninggalkan dia saat dia memerlukan sokongan. Dia kecewa hingga hampir meragut nyawanya sendiri. Wanita bernama DEWI hadir dalam mimpi Husna. Wanita cantik itu mengatakan yang dia keturunannya. Wujudkan wanita itu? Husna ragu-ragu. Dia hanya bertemu wanita itu di dalam mimpi bukan di dunia nyata. "Susuk setan bukan sebarangan susuk. Ia b Maklumat lanjut
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 20.00 (-20%)

AHLI: RM 20.00 (-20%)

Oleh 塔提娜·德羅尼
繼《莎拉的鑰匙》、《玫瑰之屋》後 時隔八年塔提娜‧德羅尼再次撫慰人心的小說。   法國Edstat 總榜 NO.2   連續超過三個月高據法國 Edistat 暢銷書排行榜   Livre Hebdo暢銷書總榜NO.3   首刷超過210000本(精平裝)   尚未出版即售出   美國、德國、荷蘭、挪威、瑞典、英國六國版權   守護著秘密的古老椴樹、凝望著水面的石像哨兵,   被水與回 Maklumat lanjut
ASAL: RM61.60

SEKARANG: RM 61.60 (-0%)

AHLI: RM 55.44 (-10%)

Oleh
Three murder cases take place in Tokyo. Numbers are left at the murder scenes, possibly hinting at where the next murder will take place. An investigation begins of the serial killer and Detective Kosuke Nitta (Takuya Kimura) works on the case. He believes the next murder will take place at Hotel Koruteshia Tokyo. To catch the killer, Kosuke Nitta goes undercover and begins working at the front desk of the hotel. Naomi Yamagishi (Masami Nagasawa) works at the front desk of Ho Maklumat lanjut
ASAL: RM19.90

SEKARANG: RM 19.90 (-0%)

AHLI: RM 19.90 (-0%)

Oleh The Bingkisan Hati , Azura Zam
Buku BANGKITLAH JIWA mempersembahkan nukilan istimewa daripada dua minda penulis, hasil kolaborasi pertama antara TheBingkisan Hati bersama Azura Zamri. Dengan kata sepakat, mereka menurunkan cebisan makna penulisan setelah pasti akan diskusi antara mereka bahawa bentuk penyampaian yang puitis serta gaya bahasa yang mudah, sesuai buat semua lapisan masyarakat. Nukilan mereka ini berkaitan dengan jiwa yang sentiasa dahagakan kasih sayang Pencipta-Nya. Ia adalah himpunan ka Maklumat lanjut
ASAL: RM20.00

SEKARANG: RM 20.00 (-0%)

AHLI: RM 16.00 (-20%)

Oleh Rohamiah Muda
Buku Indahnya Hidup Bertuhan (Berdamai Dengan Takdir 2.0) adalah sebuah buku yang mengandungi kisah ibrah tentang hubungan seorang hamba dengan Tuhannya. Setiap manusia perlukan kepada satu kuasa Yang Maha Hebat yang boleh menjaga serta melindungi dirinya daripada musibah dan malapetaka. Jadi, kuasa itu adalah Tuhan kita yang satu iaitu Allah Taala. Sebagaimana jasad yang memerlukan keperluan seperti makanan dan air untuk hidup, begitu juga roh memerlukan makanan untuk ia t Maklumat lanjut
ASAL: RM20.00

SEKARANG: RM 20.00 (-0%)

AHLI: RM 16.00 (-20%)

Oleh Chef Marina Mustafa
Buku Masakan Mini Siri 4 Eksklusif @ Popular Maklumat lanjut
ASAL: RM5.00

SEKARANG: RM 5.00 (-0%)

AHLI: RM 5.00 (-0%)

Oleh Chef Marina Mustafa
Buku Masakan Mini Siri 4 Eksklusif @ Popular Maklumat lanjut
ASAL: RM5.00

SEKARANG: RM 5.00 (-0%)

AHLI: RM 5.00 (-0%)

Oleh Chef Marina Mustafa
Buku Masakan Mini Siri 4 Eksklusif @ Popular Maklumat lanjut
ASAL: RM5.00

SEKARANG: RM 5.00 (-0%)

AHLI: RM 5.00 (-0%)

Oleh Chef Marina Mustafa
Buku Masakan Mini Siri 4 Eksklusif @ Popular Maklumat lanjut
ASAL: RM5.00

SEKARANG: RM 5.00 (-0%)

AHLI: RM 5.00 (-0%)

Oleh 仲野孝明
  改變姿勢,人生就改變   送給疲倦程度衝頂的你   24小時關照每個人的身體姿勢書   健身作家暨體適能講師 筋肉媽媽   暢銷作家專業瑜伽老師 蔡佩茹   日本亞馬遜五顆星★★★★★滿分推薦   你可能常常感到這裡痠,那裡痛;   不知道從何時開始變得很容易感冒?有時明明累到爆,卻睡不著;   不管做什麼都有一種提不起勁,一種 Maklumat lanjut
ASAL: RM46.20

SEKARANG: RM 46.20 (-0%)

AHLI: RM 41.58 (-10%)

Oleh Dita Kraus
The powerful, heart-breaking memoir of Dita Kraus, the real-life Librarian of Auschwitz Born in Prague to a Jewish family in 1929, Dita Kraus has lived through the most turbulent decades of the twentieth and early twenty-first centuries. Here, Dita writes with startling clarity on the horrors and joys of a life delayed by the Holocaust. From her earliest memories and childhood friendships in Prague before the war, to the Nazi-occupation that saw her and her family sent to the Maklumat lanjut
ASAL: RM58.90

SEKARANG: RM 58.90 (-0%)

AHLI: RM 53.01 (-10%)

Oleh Takuma Okazaki
Kitaran musim tidak pernah berhenti. Terus berputar. Bermula dari musim sejuk dan kembali semula ke musim sejuk. “Dah lapan tahun berlalu sejak kita mula-mula kenal dulu. Dan sepanjang itu banyak musim yang berlalu dan pergi…macam merry-go-round.” Natsuki dan Fuyuko, dua sahabat baik yang sentiasa luangkan masa selesaikan misteri. Namun bila tamat sekolah tinggi dan berpisah, perasaan Natsukit menajdi ‘senyap’. Selepas tujuh tahun bertemu semula, emosi Natsuki tiba- Maklumat lanjut
ASAL: RM18.00

SEKARANG: RM 18.00 (-0%)

AHLI: RM 16.20 (-10%)

Oleh Annisa Nisfihani
Penyakit super malas Alvan dah slow down sejak couple dengan Arin, gadis yang hobinya mengemas, juga anak pemilik rumah sewa Alvan. Tapi sejak kembali ke rumah mama dan papanya, sikap malas Alvan semakin menajdi-jadi! Diorang tekad nak hantar Alvan ke rumah sewa semula. Entah-entah ni strategi Alvan untuk selalu dekat dengan Arin…? Namun… kisah romantic ni ada roadblock bila Kiki, junior sekolah menaruh hati pada Arin dan dia plan nak rebut Arin daripada Alvan! OMG! Dap Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 10.80 (-10%)

Oleh 長尾一洋
~征戰商場,不單靠硬實力,更要憑軟實力!~ 插畫圖解×孫子新說,2小時迅速掌握不敗戰法 從零開始,獻給所有商務人士的孫子兵法輕鬆讀!   微軟的創辦人比爾・蓋茲、軟銀集團的創辦人孫正義、   Panasonic創始人松下幸之助、香港首富李嘉誠……   這些當代知名的企業家,為什麼都對《孫子兵法》愛不釋手,   甚至推崇為「一生不可不讀的一 Maklumat lanjut
ASAL: RM58.50

SEKARANG: RM 58.50 (-0%)

AHLI: RM 52.65 (-10%)

Oleh 馬紹章
美中關係重整對台灣來說是福是禍? 戰略三角下的美中台關係將何去何從?   美中台戰略三角的形成是偶然,崩潰則是必然。至於戰略三角崩潰的五種模式包括:   抽身模式(Exit Model):美國出走   抽身模式,代表美國從戰略三角中抽身而退,也可以說是美國出走。   圓桌模式(Round Table Model):兩岸簽署政治協議   圓桌模式是指兩岸經過政治 Maklumat lanjut
ASAL: RM61.60

SEKARANG: RM 61.60 (-0%)

AHLI: RM 55.44 (-10%)

Oleh Dr. Liza Adnan
Walaupun masa kecil aku kawan dengan monyet, dah besar aku berjaya juga jadi orang! “Aku dulu orang susah. Susah sangat. Tinggal pun dalam hutan tak ada elektrik, tak ada air paip. Kawan-kawan tak ada sangat, jadi aku berkawan dengan binatang. Ada lembu, ada kera. Main pun sendiri-sendiri je. Kadang-kadang main dengan Ayah Chik. Tu pun selalu gaduh. Jadi aku main dengan lembu dan kera je. Panjat pokok. Berlari sana sini dalam kebun getah Tokki. Kami tak ada kereta. Nak ke Maklumat lanjut
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 25.00 (-0%)

AHLI: RM 20.00 (-20%)

Oleh Blake Trevor
Everything You Need to Start and Succeed in Your Own Venture Trevor Blake built three successful startups and sold them for more than $300 million. Now he's written a complete instruction manual that covers everything the budding entrepreneur or existing business owner needs to know to build the career or business of their dreams. Unlike the many theoretical guides out there, this is a practical handbook based on Blake's wildly successful in-the-trenches experience. It inco Maklumat lanjut
ASAL: RM69.90

SEKARANG: RM 69.90 (-0%)

AHLI: RM 62.91 (-10%)

Oleh
Set to become the romcom of the year - a Sleepless In Seattle for the 21st century' Sunday Express 'The new Jojo Moyes... This has all the ingredients of Me Before You' Cosmopolitan 'Funny and winning... a Richard Curtis rom-com that also has its feet firmly planted in real life. A real treat' Stylist 'The last book to completely emotionally absorb me in this way was Eleanor Oliphant Is Completely Fine, and I think fans of that will adore this' Daisy Buchanan ********** Maklumat lanjut
ASAL: RM45.90

SEKARANG: RM 45.90 (-0%)

AHLI: RM 41.31 (-10%)

Oleh Elvroseth
RAJA LEONARD ISKANDAR... si mata hazel yang dikenali sebagai King di Kolej Alam Cahaya. Juga dikenali sebagai bapak Firaun, kumpulan pembuli nombor satu di sekolah swasta yang berprestij tinggi itu! Tapi... hanya pada orang yang cari pasal dengan mereka sahaja. Sahabat baiknya adalah violin kesayangannya selain Dani, Mikha dan Niall. Gemar menghabiskan masanya berseorangan di ‘Kayangan’, menggesek violin kesayangannya. TUAN AMAYA CINTA... nama yang indah namun sayang, wa Maklumat lanjut
ASAL: RM32.00

SEKARANG: RM 32.00 (-0%)

AHLI: RM 28.80 (-10%)

Oleh Norshiemah Md Yasan
SERI... hidupnya tidaklah berseri-seri seperti namanya. Dia sering menjadi mangsa amarah dan cacian Mak Bedah dan Aifa. Untung sahaja dia disayangi oleh abahnya, Pak Rahim. Begitu juga dengan Ikmal. lelaki yang telah membuatkan hatinya berbunga riang. Dia tidak kisah berkorban demi meraih cinta lelaki itu. Namun, hidupnya berubah dengan kehadiran Rayqal di kampung itu. RAYQAL...sebelum ini seorang yang berharta dan bongkak. Kini, tercampak di kampung apabila takdir telah Maklumat lanjut
ASAL: RM27.00

SEKARANG: RM 27.00 (-0%)

AHLI: RM 24.30 (-10%)

Oleh Azieana
Dek terhutang budi, Deena akur dengan kehendak TJ. Berkahwin dengan tunang TJ sendiri! Qarl membantah keras dengan idea gila TJ. Sudahlah TJ memutuskan pertunangan mereka tanpa sebarang alasan kukuh, malah siap disuruhnya Qarl menerima Deena sebagai isteri. "I.. I.. tak tahu apa yang ada dalam fikiran you sekarang dan I tak tahu apa maksud you lakukan semua ini. I betul-betul tak tahu dan I rasa I diperbodohkan. I rasa I dah jadi lelaki yang paling bodoh sekarang ni." - Qar Maklumat lanjut
ASAL: RM27.00

SEKARANG: RM 27.00 (-0%)

AHLI: RM 24.30 (-10%)

Oleh D. Rafael , Syasya E Luna , Del
D. RAFAEL (JALAN KUBUR LAMA) - "Untuk malam ini, aku nasihatkan kepada semua yang ada di sini. Seandainya kamu semua terdengar suara-suara orang mengelur dari luar rumah, jangan sesekali bukakan pintu rumah kamu semua. Aku tak mahu ada sesiapa yang terpukau oleh benda itu lagi." Pesan Imam Ismail. Kesemua yang berada di situ mendengar dan mengangguk hampir serentak. "Ingat pesan aku. Benda itu mungkin boleh menyerupai sesiapa sahaja. Termasuk diri kita. Jangan sesekali kita t Maklumat lanjut
ASAL: RM13.00

SEKARANG: RM 13.00 (-0%)

AHLI: RM 13.00 (-0%)

Oleh Sloow Studio
Dunia menjadi semakin aneh dengan fenomena tidak dapat dijelaskan, fakta terbatas dan fiksyen yang menyimpang dari norma! Apabila tiada siapa memparcayai... apa dan bagaimana untuk membawa kita ke landasan yang betul apabila diselubungi spekulasi? Berbekal bukti yang sedikit, keajaiban dunia tetap dibongkar! Lihatlah dengan pandangan lebih jelas dan minda terbuka. Jangan sesekali lupa kebenaran di luar sana... Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 10.80 (-10%)

Oleh Rasya Haikal
Membesar di rumah Dato' Haikal sebagai anak pembantu rumah, Nur merasakan seperti hidup dalam neraka. Gara-gara naif dalam berhias dan berdandan, Nur sering diperlekehkan oleh penghuni banglo itu. Kemunculan Daniel, anak saudara Dato' Haikal disangka akan memberi sinar harapan dalam hidupnya, namun ternyata tidak. Malahan, Nur dihantar pulang semula ke kampung kerana fitnah Amira, anak kandung Dato' Haikal sendiri. DANIEL - "Kau adalah manusia paling keji sekali yang aku pe Maklumat lanjut
ASAL: RM28.00

SEKARANG: RM 28.00 (-0%)

AHLI: RM 25.20 (-10%)

Oleh Hidayahtulhusra
Amna Safiya dan Dzafri Mateen dipertemukan di bumi Sabah saat hati mereka rapuh dan luluh. Tanpa sedar, pertemuan yang tidak diduga itu saling menyembuhkan hati yang berdarah. Walaupun tidak diluahkan, mereka seakan-akan memahami isi hati masing-masing. “Banyak ambil gambar tadi?” - Dzafri Mateen “Banyak. Cantik tempat ni. Saya tak tahu sangat pasal tempat-tempat menarik kat Sabah ni. Nasib baik awak ada.” - Amna Safiya “Kalau macam tu, apa kata lepas ni awak jadi p Maklumat lanjut
ASAL: RM23.00

SEKARANG: RM 23.00 (-0%)

AHLI: RM 18.40 (-20%)

Oleh Mardihah
“Kita jumpa lagi kat sini. Garam di laut, asam di gunung bertemu dalam belanga juga. Berjodoh betul. Kan Cahaya, kan?” -Adib Huzairi “Hebat betul taste janda macam kau ni, kan?” -Ainil “Sebab saya jandalah kak, taste saya kena tinggi sikit.” -Cahaya Cahaya ini, benci betul kalau orang memandang rendah kepadanya hanya kerana dia menyandang gelaran janda. Salah ke kalau dia itu janda kerana kematian suami! Dihimpit dengan desakan keluarga Aizul yang mahu menyatu Maklumat lanjut
ASAL: RM31.00

SEKARANG: RM 31.00 (-0%)

AHLI: RM 24.80 (-20%)

Oleh
Soma Yukihira, who has been honing his cooking skills at his family diner, “Yukihira,” all his life, enters a super elite culinary academy called “Totsuki Saryo Culinary Academy”. He improves as a chef through interactions with other chefs in and out of the academy, but everything changes when Azami Nakiri takes over the commander-in-chief position at the academy. With the Central Gourmet Organization ruling over the academy, the students are no longer allowed to cook Maklumat lanjut
ASAL: RM39.90

SEKARANG: RM 39.90 (-0%)

AHLI: RM 39.90 (-0%)

Oleh Marissa Meyer
The second book in the #1 New York Times- and USA Today- Bestselling Lunar Chronicles series by Marissa Meyer like you've never seen it before, now with new cover art! Our cyborg heroine teams up with two new characters, Scarlet and Wolf, to defend Earth against a wicked space queen. "An interesting mash up of fairy tales and science fiction . . . a cross between Cinderella, Terminator, and Star Wars."--Entertainment Weekly on the Lunar Chronicles "Prince Charming among the Maklumat lanjut
ASAL: RM46.90

SEKARANG: RM 46.90 (-0%)

AHLI: RM 42.21 (-10%)

Oleh Marissa Meyer
The third book in the #1 New York Times- and USA Today-Bestselling Lunar Chronicles series by Marissa Meyer like you've never seen it before, now with new cover art! The evil space queen gives an imprisoned hacker orders to track down our cyborg heroine and her team of reimagined fairytale characters. Can the Rapunzel-like hacker break free and help them instead? "An interesting mash up of fairy tales and science fiction . . . a cross between Cinderella, Terminator, and Star Maklumat lanjut
ASAL: RM46.90

SEKARANG: RM 46.90 (-0%)

AHLI: RM 42.21 (-10%)

Oleh Marissa Meyer
The final book in the #1 New York Times- and USA Today-Bestselling Lunar Chronicles series by Marissa Meyer like you've never seen it before, now with new cover art! As the story draws to a close, our team of fairytale heroines must join forces with wicked Levana's own stepdaughter to stop the evil space queen once and for all--or lose everything. "An interesting mash up of fairy tales and science fiction . . . a cross between Cinderella, Terminator, and Star Wars." --Entert Maklumat lanjut
ASAL: RM55.90

SEKARANG: RM 55.90 (-0%)

AHLI: RM 50.31 (-10%)

Oleh
Mesti dimiliki untuk membiasakan diridengan format baharu UPSR dan menjawabsoalan dengan yakin! 6 SET Kertas Model. 100% Berorientasikan UPSR. Soalan KBAT. Analisis Soalan UPSR MengikutKeperluan Terkini UPSR. Ulasan Jawapan UPSR 2019 Maklumat lanjut
ASAL: RM5.95

SEKARANG: RM 5.36 (-10%)

AHLI: RM 4.76 (-20%)

Oleh
Mesti dimiliki untuk membiasakan diridengan format baharu UPSR dan menjawabsoalan dengan yakin! 6 SET Kertas Model. 100% Berorientasikan UPSR. Soalan KBAT. Analisis Soalan UPSR MengikutKeperluan Terkini UPSR. Ulasan Jawapan UPSR 2019 Maklumat lanjut
ASAL: RM5.95

SEKARANG: RM 5.36 (-10%)

AHLI: RM 4.76 (-20%)

Oleh
Mesti dimiliki untuk membiasakan diridengan format baharu UPSR dan menjawabsoalan dengan yakin! 5 SET Kertas Model. 100% Berorientasikan UPSR. Soalan KBAT. Analisis Soalan UPSR MengikutKeperluan Terkini UPSR. Ulasan Jawapan UPSR 2019 Maklumat lanjut
ASAL: RM5.95

SEKARANG: RM 5.36 (-10%)

AHLI: RM 4.76 (-20%)

Oleh
Mesti dimiliki untuk membiasakan diridengan format baharu UPSR dan menjawabsoalan dengan yakin! 5 SET Kertas Model. 100% Berorientasikan UPSR. Soalan KBAT. Analisis Soalan UPSR MengikutKeperluan Terkini UPSR. Ulasan Jawapan UPSR 2019 Maklumat lanjut
ASAL: RM5.95

SEKARANG: RM 5.36 (-10%)

AHLI: RM 4.76 (-20%)

Oleh Khanani Intisar
For Princess Alyrra, choice is a luxury she's never had... until she's betrayed. Princess Alyrra has never enjoyed the security or power of her rank. Between her family's cruelty and the court's contempt, she has spent her life in the shadows. Forced to marry a powerful foreign prince, Alyrra embarks on a journey to meet her betrothed with little hope for a better future. But powerful men have powerful enemies - and now so does Alyrra. Betrayed during a magical attack, her Maklumat lanjut
ASAL: RM49.90

SEKARANG: RM 49.90 (-0%)

AHLI: RM 44.91 (-10%)

Oleh Kino , Leo , Steven
Ray dan rakan-rakan menuju ke hutan mencari gergasi. Tanpa disangka di sana mereka menemui pari-pari yang menyelamatkan Ray sewaktu kecil dulu. Namun yang peliknya pari-pari itu menyerang mereka. Kejutan ini ditambah lagi dengan kemunculan gergasi! Mampukah mereka menguasai perbalahan dengan makhluk mitos? Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 10.80 (-10%)

Oleh Sharina Elisa
TIK! TIK! TIK! Karina bergegas bangun menuju ke bilik. Yuna mengekori. Buntang mata mereka melihat laptop atas meja memaparkan video letupan. "Apa ni?" Degup jantung Yuna laju. Terketar-ketar dia menuding skrin. Tangannya menekup mulut apabila menyedari lokasi letupan adalah kediaman ayahnya. Karina terjelepok atas lantai. "A... ayah! Ayah! Ayah!!!" jerit Yunai bagai kerasukan. Prof. Anas dituduh gila bila dia mahu mencipta pil kekal abadi supaya golongan cerdik pandai t Maklumat lanjut
ASAL: RM18.00

SEKARANG: RM 18.00 (-0%)

AHLI: RM 16.20 (-10%)

Oleh
*Disusun berdasarkan sukatan mata pelajaran Bahasa Melayu KSSR Semakan yang terkini *Siri ini memuatkan penilaian progresif yang merangkumi tiga komponen, iaitu Pemahaman & Seni Bahasa, Tatabahasa dan Penulisan *Setiap set memuatkan latihan berdasarkan Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) *Soalan berbentuk KBAT dan peta i-THINK yang mencabar turut disediakan *Siri ini direka untuk membimbing murid dalam memperkukuh pengetahuan dan meningkatkan keberkesanan pembel Maklumat lanjut
ASAL: RM3.90

SEKARANG: RM 3.51 (-10%)

AHLI: RM 3.12 (-20%)

Oleh
*Disusun berdasarkan sukatan mata pelajaran Bahasa Melayu KSSR Semakan yang terkini *Siri ini memuatkan penilaian progresif yang merangkumi tiga komponen, iaitu Pemahaman & Seni Bahasa, Tatabahasa dan Penulisan *Setiap set memuatkan latihan berdasarkan Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) *Soalan berbentuk KBAT dan peta i-THINK yang mencabar turut disediakan *Siri ini direka untuk membimbing murid dalam memperkukuh pengetahuan dan meningkatkan keberkesanan pembel Maklumat lanjut
ASAL: RM3.90

SEKARANG: RM 3.51 (-10%)

AHLI: RM 3.12 (-20%)

Oleh
*Disusun berdasarkan sukatan mata pelajaran Bahasa Melayu KSSR Semakan yang terkini *Siri ini memuatkan penilaian progresif yang merangkumi tiga komponen, iaitu Pemahaman & Seni Bahasa, Tatabahasa dan Penulisan *Setiap set memuatkan latihan berdasarkan Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) *Soalan berbentuk KBAT dan peta i-THINK yang mencabar turut disediakan *Siri ini direka untuk membimbing murid dalam memperkukuh pengetahuan dan meningkatkan keberkesanan pembel Maklumat lanjut
ASAL: RM3.90

SEKARANG: RM 3.51 (-10%)

AHLI: RM 3.12 (-20%)

Oleh Nita Yusof
Pasukan Silat dan Aikido Sekolah Sri Aminah telah terpilih untuk membuat persembahan pada acara Kejohanan Sukan Negeri Perak. Maklumat lanjut
ASAL: RM12.90

SEKARANG: RM 10.32 (-20%)

AHLI: RM 10.32 (-20%)

Oleh Pak Cik Bad , Xs Rizal
KOMIK GODAAN SYAITAN karya PAK CIK BAD mula dikenali sejak 1997. Masih lagi diterbitkkan dalam Majalah Asuh, kini komik ini diterbitkan pula dalam versi Komik Puris. Untuk edisi yang kedua ini, PAK CIK BAD berkolaborasi dengan XS RIZAL (Juara Doodict Fever Battle Challenge 2018 juga pelukis Komik Puris; YOLO: Syukur). Sememangnya syaitan musuh utama manusia, bukan hanya menggoda kanak-kanak, bahkan tiada siapa terlepas daripada hasutan mereka. Jom baca komik ini! Tak kenal, Maklumat lanjut
ASAL: RM10.00

SEKARANG: RM 8.00 (-20%)

AHLI: RM 8.00 (-20%)

Oleh Ana Fannan
Komik ONLINE ini adalah adaptasi daripada buku Dia Bukan Malaikat, garapan oleh penulis Muhd Iqbal Samsudin terbitan Buku Puris. Ia merupakan kumpulan cerpen yang mengetengahkan perihal masyarakat pada hari ini. Tujuh buah cerpen dikomikan untuk memberi manfaat kepada semua golongan terutama para remaja. Menghasilkan cerpen yang berkualiti dan kemudian dikomikan adalah sesuatu yang mencabar kerana ia menuntut paduan daya imaginasi yang tinggi agar mesej yang wacananya mampu Maklumat lanjut
ASAL: RM10.00

SEKARANG: RM 8.00 (-20%)

AHLI: RM 8.00 (-20%)

Oleh Dr. Ahmad Syauqi Ibrahim
Apakah hubungan roh manusia dengan jin qarin? Bagaimana roh-roh saling berjumpa? Bolehkah roh orang mati dan roh orang hidup bertemu? Apakah yang terjadi kepada roh sewaktu bermimpi? Apakah yang terjadi kepada roh setelah kematian? Maklumat lanjut
ASAL: RM28.00

SEKARANG: RM 22.40 (-20%)

AHLI: RM 22.40 (-20%)

Oleh Dr. Jaudah Muhammad
Buku ini mengandungi himpunan cerita-cerita berhikmah yang dapat membina nilai-nilai positif dan akhlak mulia, meningkatkan keimanan serta memberikan ketenangan dan kedamaian jiwa. Pengajaran melalui kisah-kisah para insan soleh yang mengandungi pelbagai hikmah ini sangat efektif dan mudah difahami oleh semua kalangan terutamanya buat para belia. Dengan membaca dan merenung kisah dan peristiwa menakjubkan dalam buku ini, Insha Allah ia akan memudahkan kita untuk selalu berus Maklumat lanjut
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 20.00 (-20%)

AHLI: RM 20.00 (-20%)

Oleh Dr. Jaudah Muhammad
Karya yang indah ini menghimpunkan kisah-kisah insan soleh, biografi dan nasihat-nasihat yang menyejukkan jiwa setiap pembaca. Kami berharap agar buku ini dapat dijadikan sebagai bahan renungan dan santapan rohani bagi seluruh kaum muslimin. Mereka semua memiliki keistimewaan dan ciri-ciri tersendiri dalam berkomunikasi dengan Allah SWT dan manusia. keterikatan serta kebergantungan mereka pada Allah SWT sangat tinggi. Ianya boleh dilihat dari sikap tawaduk dan taat kepada ta Maklumat lanjut
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 20.00 (-20%)

AHLI: RM 20.00 (-20%)

Oleh 尼爾·蓋曼
橫跨文學/奇幻/科幻/動畫/漫畫/影視/音樂領域 沒人比蓋曼更斜槓!   魔幻說書人尼爾.蓋曼 X 插畫魔法師克里斯.瑞斗   3篇經典講稿 + 1篇全新作品   讓閱讀力成為夢想的翅膀,讓想像力成為改變世界的力量。   ※本書收錄   ☞「槍與意念的交戰,意念終究會獲勝。」   ――〈信念〉,2015年法國《查理週刊》槍擊案發生後,蓋曼對言 Maklumat lanjut
ASAL: RM53.90

SEKARANG: RM 53.90 (-0%)

AHLI: RM 48.51 (-10%)

Oleh
There are plenty of books on federal government and polities in Malaysia but very few on local government. Yet it is the level of government that is closer to us and impacts our lives most directly , and is the one least understood by the average person in the street. This book addresses that problem. Local Democracy Denied? take a unique and comprehensive approach to discussing local government - one that is political, analytical, personal, historical, and forward looking. Maklumat lanjut
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 25.00 (-0%)

AHLI: RM 22.50 (-10%)

Oleh
From Jail to Jail is the political autobiography of Sutan Ibrahim gelar Tan Malaka, an enigmatic and colorful political thinker of twentieth-century Asia, who was one of the most influential figures of the Indonesian Revolution. Variously labeled a communist, Trotskyite, and nationalist, Tan Malaka managed to run afoul of nearly every political group and faction involved in the Indonesian struggle for independence. During his decades of political activity, he spent periods of Maklumat lanjut
ASAL: RM45.00

SEKARANG: RM 45.00 (-0%)

AHLI: RM 40.50 (-10%)

Oleh
From Jail to Jail is the political autobiography of Sutan Ibrahim gelar Tan Malaka, an enigmatic and colorful political thinker of twentieth-century Asia, who was one of the most influential figures of the Indonesian Revolution. Variously labeled a communist, Trotskyite, and nationalist, Tan Malaka managed to run afoul of nearly every political group and faction involved in the Indonesian struggle for independence. During his decades of political activity, he spent periods of Maklumat lanjut
ASAL: RM65.00

SEKARANG: RM 65.00 (-0%)

AHLI: RM 58.50 (-10%)

Oleh
A mysterious plane crash kills over 211 civilians, including Cha Dal-gun's (Lee Seung-gi)[8] nephew. Determined to find out the truth behind the accident, Cha Dal-gun embarks on an investigation that leads him to a tangled web of corruption. His life intertwines with Go Hae-ri (Bae Suzy),[9] a covert operative for the National Intelligence Service. 车达建因2012年的民航客机坠毁事故中失去了唯一的侄子,更无意间发现到国际恐怖份子的阴谋, Maklumat lanjut
ASAL: RM59.90

SEKARANG: RM 59.90 (-0%)

AHLI: RM 59.90 (-0%)

Oleh Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Manusia yang telah disahkan mati biasanya tidak boleh hidup semula. Tetapi dalam beberapa kejadian, mereka yang telah mati selama beberapa minit didapati hidup semula. Kejadian ini jarang berlaku dan dianggap sebagai suatu keajaiban atau kesilapan dalam dunia perubatan. Apabila jantung seserang didapati berhenti atau tiada lagi denyutan nadi maka seseorang itu akan disahkan telah meninggal dunia. Walaubagaimanapun, pandangan ini dibantah oleh sesetengah daripada kalangan mere Maklumat lanjut
ASAL: RM38.90

SEKARANG: RM 38.90 (-0%)

AHLI: RM 31.12 (-20%)

Oleh
*Disusun berdasarkan sukatan mata pelajaran Matematik KSSR Semakan yang terkini *Setiap set memuatkan latihan yang berdasarkan Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) *Soalan berbentuk KBAT dan peta i-THINK yang mencabar turut disediakan *Siri ini direka untuk membimbing murid dalam memperkukuh pengetahuan dan mengingkatkan keberkesanan pembelajaran Maklumat lanjut
ASAL: RM3.90

SEKARANG: RM 3.51 (-10%)

AHLI: RM 3.12 (-20%)

1-7889 of 7889

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top