0

Jumlah 0produk dalam troli anda. ×

Anda tidak mempunyai item di troli pembelian anda.

' KOMPILASI KOMIK GODAAN SYAITAN 'Dijumpai 634 Produk Berkaitan
Oleh Kron
HEI, BUAT APA TU @ TEPI JALAN?KOMIK SERAM BIKIN MEREMANG & JANTUNG BERDEGUP KENCANG. PASTI MENGGIGIL KETAKUTAN. SIRI 'AKU DENGAR KAT...' MEMBUATKAN SUASANA TEGANG & BADAN KEJUNG!"Hoi, bahayalah bergurau kat tepi jalan macam ni!"Teguran sebegini memang kena terima sebab ia demi keselamatan bersama. Tapi..."Ada orang kat belakang kita ke tadi?"BANGG!!!Kemalangan ngeri mungkin tinggalkan 'sesuatu' menyeramkan. Jadi, bila berseorangan kat tepi jalan tu, hati-hati... 'dia' bukan k Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 12.00 (-0%)

Oleh Zint
Alif, budak lepasan SPM ni memang gila motosikal. Kalau letak awek dengan motosikal, confirm kalah awek tu.Uhuhu~Hantu racing a.k.a jaguh kampung ni cukup famous sampai semua racer kalah dengan dia! Err… Mat Rempit ke si Alif ni?!!Nak tahu? Start enjin motosikal dan speed baca karya high-performance dari artis komik paling cool ni! Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 12.00 (-0%)

Oleh Konomi Wagata & Lain-lain
Kompilasi kisah seram berlatar kat sekolah. Mungkin ada insiden pelik menanti dan tak mustahil berlaku berdekatan tempat tinggal korang! Ada 6 karya termasuk 'Kehidupan Normal' oleh Konomi Wagata, 'Kayangan! Ketua Pelajar Diva' oleh Tonoko Nishimura dan lain-lain. Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 12.00 (-0%)

Oleh Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Koleksi GempakTM X UtopiaTM kembali dengan jilid ke-7 berjudul ‘Amukan Halilintar'~ Kali ni lebih mencabar dan pantang dicabar! Eh? Bukan setakat kisah aksi je, komik cinta, seram… senang cerita semua genre pun ada. Wah~ Semuanya ada dalam satu koleksi. Woohoo! Haa, mana kipas-susah-mati ni? Rembat cepat sebelum terlambat! Maklumat lanjut
ASAL: RM15.00

SEKARANG: RM 15.00 (-0%)

AHLI: RM 15.00 (-0%)

Oleh Crystal Anabella
Takdir antara kita tak sepatutnya bertindih. Enggan menjadi anak derhaka, Dewi Balqis setuju mengikuti kelas imej Leo. Leo jiran yang merangkap teman mesranya. “Berapa duit hantaran yang you expect daripada bakal suami you?”- LEO “At least 50k.”- DEWI “Anak dara pemalas macam you, 5k pun dah rugi tahu? ”- LEO Mulut Leo memang pedas berbisa. Tapi, dalam diam… jiwanya berlagu asmara. “You pakai apa pun, my heart will always beat for you.”- LEO “Kalau jant Maklumat lanjut
ASAL: RM26.00

SEKARANG: RM 26.00 (-0%)

AHLI: RM 26.00 (-0%)

Out of stock

Oleh Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-39 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Maklumat lanjut
ASAL: RM10.00

SEKARANG: RM 10.00 (-0%)

AHLI: RM 10.00 (-0%)

Oleh Zaza Qry
Yang aku selalu tahu, kau adalah untukku. Ziyara yang tidak pernah mencintai lelaki, terjatuh cinta dengan majikannya sendiri. Lelaki yang punya aura, walaupun sudah berusia. Selama ini dia tidak terfikir akan terlibat dalam cinta skandal seperti ini. Namun, dirinya dikhianati lelaki itu. Disebabkan insiden yang tidak pernah Ziyara terfikirkan itu, dia terpaksa tinggal dengan lelaki yang nampak macam bencikan dia sebagai perempuan iaitu Hanz. “Dengan aku, masih boleh Maklumat lanjut
ASAL: RM24.00

SEKARANG: RM 24.00 (-0%)

AHLI: RM 24.00 (-0%)

Oleh Abdullah Bukhari Abdul Rahim Al-Hafiz
ASAL: RM23.00

SEKARANG: RM 23.00 (-0%)

AHLI: RM 23.00 (-0%)

Oleh Clay
X-VENTURE DUNIA DINOSAUR KOMPILASI GERGASI 04 Maklumat lanjut
ASAL: RM29.90

SEKARANG: RM 29.90 (-0%)

AHLI: RM 29.90 (-0%)

Oleh
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Maklumat lanjut
ASAL: RM9.90

SEKARANG: RM 9.90 (-0%)

AHLI: RM 9.90 (-0%)

Oleh
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Maklumat lanjut
ASAL: RM9.90

SEKARANG: RM 9.90 (-0%)

AHLI: RM 9.90 (-0%)

Oleh
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Maklumat lanjut
ASAL: RM9.90

SEKARANG: RM 9.90 (-0%)

AHLI: RM 9.90 (-0%)

Oleh
"*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力" Maklumat lanjut
ASAL: RM59.40

SEKARANG: RM 59.40 (-0%)

AHLI: RM 59.40 (-0%)

Oleh Maki Sugawa
Kompilasi 5 kisah seram sekolah bikin pembaca menjerit!'Sumpahan Cermin': Sesiapa saja yang nampak cermin 'itu' pasti alami insiden seram?!!'Bilik Kelab': Stor lama diubah suai jadi bilik kelab baru. Tapi ada contengan misteri meragukan di dinding...?!'Patung Sahabat': Kakak gadis yang maut jatuh gaung beri patung misteri...?!'Terpalit': Ada aura jahat menular dalam kelas...?!'Terowong Berhantu': Dua gadis masuk terowong berhantu semata-mata nak siapkan kerja sekolah?!! Maklumat lanjut
ASAL: RM18.00

SEKARANG: RM 18.00 (-0%)

AHLI: RM 18.00 (-0%)

Oleh
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Maklumat lanjut
ASAL: RM9.90

SEKARANG: RM 9.90 (-0%)

AHLI: RM 9.90 (-0%)

Oleh
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Maklumat lanjut
ASAL: RM9.90

SEKARANG: RM 9.90 (-0%)

AHLI: RM 9.90 (-0%)

Oleh
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Maklumat lanjut
ASAL: RM9.90

SEKARANG: RM 9.90 (-0%)

AHLI: RM 9.90 (-0%)

Oleh Eija Khadeeja
Maut hadir saat kau mula meneka! Manusia yang berhati syaitan telah memusnahkan angan-angannya untuk mengabadikan cinta untuk Zain. Kematian Zain meninggalkan pilu mendalam dalam diri Ezlina. Mendung dirasakan ada di mana-mana menyuluh hidupnya. “Kalau apa-apa jadi dekat saya, jangan percaya orang sekeliling. Ingat! Kematian saya bukan kebetulan. Ada yang merancang.” – ZAIN Dendam harus dilunas dengan dendam, Ezlina memburu satu nama! Iqbal. Lelaki yang dipercayai d Maklumat lanjut
ASAL: RM24.00

SEKARANG: RM 24.00 (-0%)

AHLI: RM 24.00 (-0%)

Oleh Suzana Jumadil
Mencintai dan dicintai adalah nikmat hidup yang dipasak oleh kasih sayang. Lantaran kebebasan berfikir dan bertindak, dia tersungkur dalam mengenal makna kasih cinta. Dia alpa oleh dorongan nafsu hingga terjebak menentang arus kelaziman bercinta. Baginya, sesiapa saja boleh dicintai dan boleh dikasihi selagi jasad masih bernyawa. “Why? A cleaner doesn’t have the right to fall in love? Is loving and being loved only for rich people? - MOHAMMAD NASSIR Kebijaksanaan yang ber Maklumat lanjut
ASAL: RM26.00

SEKARANG: RM 26.00 (-0%)

AHLI: RM 26.00 (-0%)

Oleh Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-38 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Maklumat lanjut
ASAL: RM10.00

SEKARANG: RM 10.00 (-0%)

AHLI: RM 10.00 (-0%)

Oleh Redcode , Albie
X-VENTURE DUNIA DINOSAUR KOMPILASI GERGASI 03 Maklumat lanjut
ASAL: RM29.90

SEKARANG: RM 29.90 (-0%)

AHLI: RM 29.90 (-0%)

Oleh Kana Matsu
Ungkapan cinta teruna dan dara.Ada kisah cinta bertepuk sebelah tangan dan ada kisah suka sama suka. Tidak dinafikan ungkapan cinta yang bergema dalam hati pasti cetuskan aura kasih sayang.Diwarnai dengan firasat cinta oleh tokoh terkenal dunia seperti fashion designer Perancis; Gabrielle Bonheur 'Coco' Chanel, penulis dari Jerman; Johann Wolfgang von Goethe dan politikus Mahatma Gandhi.Hayati komik shoujo penuh emosi oleh mangaka popular yang mempunyai cita rasa menakjubkan. Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 12.00 (-0%)

Oleh Keiko Ishihara
Puteri Rosa yang sebatang kara dah bersedia untuk berkahwin walaupun atas desakan politik. Namun bila lelaki bernama Azel muncul lalu menculiknya atas permintaan seseorang, Puteri Rosa mula keliru...Siapa dia sebenarnya? Mampukah semua masalah ditangani sebaiknya?Kompilasi kisah fantasi permata, 'Di Padang Rumput Hujung Dunia', 'Puteri Bunga Ros: Lenanya Terhenti', 'Bintang yang Merayau-rayau itu...' dan kisah cinta angkasa 'Kudryavka' menggamit jiwa! Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 12.00 (-0%)

Oleh Gcrest
Mempersembahkan versi komik game RPG + puzzle 'Yume Okoku to Nemureru 100-nin no Ojisama'. Para peminat game jangan lepaskan peluang jadi Puteri Traumare dan telusuri kembara menyeronokkan! Semakin mengujakan bila 30 putera lima kerajaan berbeza muncul. Boleh lihat sisi cool diorang juga! Bukan tu je. Ada lapan muka surat program realiti sukan lasak kat kolum ekstra. Ada lapan muka surat program realiti sukan lasak kat kolum ekstra. Siapa agaknya putera paling tangkas? Game Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 12.00 (-0%)

Oleh Ana Muslim
Covid-19 Kita Semua Hero adalah naskhah edukomik yang menerangkan tentang pandemik Covid-19 melalui pendekatan yang mudah, ringkas serta santai, khusus untuk kanak-kanak. Maklumat lanjut
ASAL: RM15.90

SEKARANG: RM 15.90 (-0%)

AHLI: RM 15.90 (-0%)

Oleh PAK CIK BAD
ASAL: RM13.00

SEKARANG: RM 13.00 (-0%)

AHLI: RM 13.00 (-0%)

Oleh IWAN REAZ
ASAL: RM10.00

SEKARANG: RM 10.00 (-0%)

AHLI: RM 10.00 (-0%)

Oleh USTAZ IQBAL ZAIN
ASAL: RM13.00

SEKARANG: RM 13.00 (-0%)

AHLI: RM 13.00 (-0%)

Oleh AUNIE AYUNIE
Pantang dicuit, dia akan menerkam bak singa lapar. Kenji Osama, bertahun lamanya dia hidup dalam dendam yang melahar. Bagi Ken, papanya adalah pengkhianat. Ketegangan bertambah bila orang tua itu pandai-pandai aturkan jodohnya. Dia melenting seolah-olah papanya sudah melakukan dosa yang besar. Namun, nafas bagaikan terhenti saat berdepan dengan bakal pemilik jiwanya… Jasmine Aurora. Gadis itu adalah dambaan kalbunya sejak dulu. Pertama kali dia merasakan takdir mahu dia b Maklumat lanjut
ASAL: RM28.00

SEKARANG: RM 28.00 (-0%)

AHLI: RM 28.00 (-0%)

Oleh
* Disertakan dengan Peta Minda Visual, Permainan & Komik yang berwarna-warni. * Disertakan dengan praktis dan sumatif beserta dengan jawapan. * Sesuai untuk Pembelajaran Kendiri. Maklumat lanjut
ASAL: RM5.60

SEKARANG: RM 5.60 (-0%)

AHLI: RM 5.60 (-0%)

Oleh DILA DYNA
Sempurna bukan aku. Kerna aku datang bersama dendam. Aku datang membawa luka silam yang tak terlihat di mata kasar. Dan kau… kau adalah sasarannya! “Macam mana tidur? Lena?”- Zaffran Adhitya “Kau siapa hah, syaitan?! Apa yang kau dah buat pada aku?!”- Helena Sumayyah Datangnya Zaffran ibarat api dalam sekam. Sedikit demi sedikit membakar hidup Helena dalam diam. Bagaimana mungkin lelaki pemusnah hidupnya menjadi hero yang berkali-kali menyelamatkannya?! Jejaka m Maklumat lanjut
ASAL: RM28.00

SEKARANG: RM 28.00 (-0%)

AHLI: RM 28.00 (-0%)

Oleh Xiao Jiangnan
Ketika Botani mengeksploitasi ais boleh bakar, mereka menemui dinosaur di laut dalam secara kebetulan. Dinosaur itu bergelembung di kepala dan hidup di sebuah pulau yang ditutupi gelembung. Pada masa yang sama, Ketua Baryonyx disembuhkan oleh Botani. Maka, Botani pun mendapat kepercayaan daripada Baryonyx. Namun, rahsia pulau gelembung terbongkar setelah Polong diculik. Rupa-rupanya kemunculan pulau gelembung dan dinosaur berkaitan dengan pokok yang boleh mengeluarkan gele Maklumat lanjut
ASAL: RM15.90

SEKARANG: RM 15.90 (-0%)

AHLI: RM 15.90 (-0%)

Oleh REDCODE / ALBBIE
TETAMU TIDAK DIUNDANG DI ' RUMAH ' DINOSAUR Semasa di Zaman Trias, Pasukan X - Venture berselisih faham dan berpecah kepada sua kumpulan. Kemudian terjebak pula di Zaman Jura di mana dinosaur bermaharajalela dan haiwan bukan dinosaur mula mengembangkan sayapnya. Hanya semangat kental dan keberanian paling penting bagi mereka di akhir Zaman Jura adalah 'rumah' bagi dinosaur terbesar di dunia! Penggembaraan ini pasti lebih sukar. Kompilasi Dunia Dinosaur dengan info terkini dan Maklumat lanjut
ASAL: RM29.90

SEKARANG: RM 29.90 (-0%)

AHLI: RM 29.90 (-0%)

Oleh Eza , Khairi (Pak Teh)
"Pelbagai contoh dan bimbingan oleh mereka yang berada di sebalik keyboard laman web kewangan dan pelaburan popular di Malaysia, MajalahLabur.com. Daripada beribu-ribu artikel yang telah kami terbitkan, ini adalah kompilasi wajib tahu! Inilah buku yang menggabungkan ilmu, rahsia dan tips mahal; dalam bahasa santai yang senang faham. Lepas habis baca, pilih dengan tenang pelaburan yang sesuai dengan jiwa " Maklumat lanjut
ASAL: RM30.00

SEKARANG: RM 30.00 (-0%)

AHLI: RM 30.00 (-0%)

Oleh re:ON Comics
Lat talilat tali tamplom! Memang seronok bila main sorok-sorok. Tapi jangan leka bila waktu senja menjelang. Misteri kehilangan jati selama tiga hari menggusarkan ramai pihak terutama keluarganya. Namun penemuan jati dalam almari kat rumah sendiri oleh kakaknya mencetuskan tanda tanya. Apa dah jadi pada jati selama tiga hari tu? Kenapa tak ada seorang pun jumpa? Himpunan 6 karya seram hebat dari Indonesia dan diterjemah ke bahasa Mekayu ni pasti buat bulu roma korang me Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 12.00 (-0%)

Oleh Dreamer
Akibat dendam terhadap Hilda, Joanna terpedaya dengan buku misteri berjudul 'Hajat Jadi Realiti'. Betul ke buku ni boleh tunaikan hajat? Adakah Joanna akan terperangkap dalam 'perjanjian puaka'? Nampaknya ada 'pertukaran' harus dibuat bila ketiga-tiga hajatnya ditunaikan!!! Kompilasi kesumat melibatkan makhluk halus dan sifat keji manusia. Selami cerita seram pelbagai variasi yang pasti buat korang meremang. Kisah hitam dunia si mawar dari siri terkini 'Black Rose' ! Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 12.00 (-0%)

Oleh Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Pernah tak rasa degupan hati cinta? Acuh, tak pernah lagi? Kalau nak rasa di awangan, jom baca Koleksi GEMPAK™ x Utopia™ jilid ke-6 ni! Ada pelbagai kisah menusuk kalbu yang mencairkan hati korang. Tapi dalam ni bukan ada kisah romantik je, ada macam-macam genre yang gerenti 100% akan buat korang rasa berbaloi dan tak buang masa! Maklumat lanjut
ASAL: RM15.00

SEKARANG: RM 15.00 (-0%)

AHLI: RM 15.00 (-0%)

Oleh Keith
Lawak Kampus Kompilasi Mantap' datang lagi. Woohoo! Edisi ke - 4 ini merangkumi karya dan teks asal Jilid 16 - 20 + cerita ekstra spesel untuk tatapan kipas -susah -mati semua. Kompilasi ini dijamin takkan hampakan pembaca. Pernah ke ' Lawak Kampus ' kecewakan korang? Ops! Apa lagi? Jom bergelak ketawa bersama! Maklumat lanjut
ASAL: RM36.90

SEKARANG: RM 36.90 (-0%)

AHLI: RM 36.90 (-0%)

Oleh Redcode/ Albie
Kompilasi ini X – Venture rentasi zaman serangga gergasi apabila Pengkalan X – Central dilanda gemba bumi, Dr. Da Vinci, Kak Diana, Remy dan ahli lain secara tidak sengaja transmisi ke Zaman Kambria 541 juta tahun lalu. Mereka terperangkap dalam era Paleozoik. Keadaan menjadi semakin genting, mereka berdepan dengan cabaran di kejar dinosaur. Rasai keterujaan di luar jangkaan dalam kompilasi Maklumat lanjut
ASAL: RM29.90

SEKARANG: RM 29.90 (-0%)

AHLI: RM 29.90 (-0%)

Oleh
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni Maklumat lanjut
ASAL: RM32.90

SEKARANG: RM 32.90 (-0%)

AHLI: RM 32.90 (-0%)

Oleh
ASAL: RM10.90

SEKARANG: RM 10.90 (-0%)

AHLI: RM 10.90 (-0%)

Oleh Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri
Buku ini merupakan kompilasi risalah atau tips nasihat berkenaan dengan isu perkahwinan untuk pengantin baru yang sesuai untuk dihadam dalam bentuk bacaan santai. Antara nasihat yang terkandung di dalam buku ini ialah - Dalam perkahwinan bukan semuanya manis dan indah, tetapi hakikat kehidupan penuh dengan ranjau dan duri. Justeru itu, sebarang bentuk ombak, onak dan duri perlu deselesaikan dengan penuh hikmah dan bijaksana. - Buangkanlah sifat “awak salah” dan “saya Maklumat lanjut
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 25.00 (-0%)

AHLI: RM 25.00 (-0%)

Oleh Robizan Salim
Buku INILAH HIDUP merupakan kompilasi kisah hidup penulis, Puan Robizan Salim dan cukup sarat dengan pengajaran & motivasi. Kekuatan buku ini ialah ia lengkap dengan kisah sebagai seorang anak, remaja, anak dara, pelajar, pekerja, ibu sehinggalah beliau bergelar opah yang semuanya dilalui oleh seorang manusia bernama Robizan Salim. Maklumat lanjut
ASAL: RM27.00

SEKARANG: RM 27.00 (-0%)

AHLI: RM 27.00 (-0%)

Oleh KEITH
Buat julung kali…Keith's Rewind merangkumi 23 karya yang tak pernah dikompilasi sebelum ini. Ni lah peluang korang kenali sisi lain Keith bukan setakat Lawak Kampus dan Wasabi. Wahh.. Jom kita terokai genre lain Keith, nostalgia, mecha, sci - fi, seram, misteri dan komedi romantik. Rugi tak beli! Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 12.00 (-0%)

Oleh Annisa Nisfihani
Penyakit super malas Alvan dah slow down sejak couple dengan Arin, gadis yang hobinya mengemas, juga anak pemilik rumah sewa Alvan. Tapi sejak kembali ke rumah mama dan papanya, sikap malas Alvan semakin menajdi-jadi! Diorang tekad nak hantar Alvan ke rumah sewa semula. Entah-entah ni strategi Alvan untuk selalu dekat dengan Arin…? Namun… kisah romantic ni ada roadblock bila Kiki, junior sekolah menaruh hati pada Arin dan dia plan nak rebut Arin daripada Alvan! OMG! Dap Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 12.00 (-0%)

Oleh
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni Maklumat lanjut
ASAL: RM32.90

SEKARANG: RM 32.90 (-0%)

AHLI: RM 32.90 (-0%)

Oleh Amir
Komik ini menceritakan kisah Yana, seorang pelajar perubatan dan kawan pertamanya di universiti, Isabelle. Yana ialah seorang yang mempunyai masalah anxiety (cemas) apabila bercakap dengan orang lain terutamanya dalam kumpulan besar. Yana bertekad untuk mengatasi kelemahan dirinya, namun ianya tidak semudah yang disangka. Untuk membantu dirinya berubah, Yana sentiasa bersama dengan Isabelle yang merupakan antara pelajar tahun pertama yang terbaik di universiti itu. Yana dan Maklumat lanjut
ASAL: RM13.00

SEKARANG: RM 13.00 (-0%)

AHLI: RM 13.00 (-0%)

Oleh Kayymann , Altaufail
Kisah Haikal, seorang top seller MLM yang memiliki segala-galanya yang diimpikan oleh setiap manusia. Berbekalkan kebolehannya bercakap dan meyakinkan orang, Haikal berjaya mempengaruhi ramai orang untuk menyertai syarikat MLM tersebut termasuklah Nazri. Hidupnya berubah pada suatu pagi apabila dia mendapati segala makanan yang ingin dimakannya itu merupakan sampah, kotoran, najis, ulat dan segala benda yang menjijikkan. Pada setiap malam, dia mengalami mimpi-mimpi yang me Maklumat lanjut
ASAL: RM10.00

SEKARANG: RM 10.00 (-0%)

AHLI: RM 10.00 (-0%)

Oleh Iz Zunairah , Cikgu Mahmud
Azmira, seorang pegawai konservasi, amat komited menjalankan tugas memelihara hidupan laut dari kepupusan. Namun, ketenangan hidup Azmira mula terganggu apabila kisah keturunan keluarganya yang berkembar dengan buaya tersiar di dalam akhbar tempatan. ******* “Alang, memang susah nak diterima akal. Terpulanglah mahu percaya atau tidak. Tapi, aku yakin, makhluk ini keturunan engkau. Sebagai orang tua, engkau terimalah nasihat aku. Ini semua kerja Allah. Qadak dan qadar Alla Maklumat lanjut
ASAL: RM10.00

SEKARANG: RM 10.00 (-0%)

AHLI: RM 10.00 (-0%)

Oleh Mus Nasmian , Nik Hasmazi
Suatu malam rumah Wak Aji dikunjungi tetamu yang tidak diundang meminta pertolongan. Katanya, bayinya sakit dan diganggu oleh sesuatu. Ragu-ragu namun tidak tega untuk membiarkan tetamu itu begitu sahaja, Wak Aji cuba membantu. Tanpa disangka, niat baik itu memakan diri. Keluarganya pula dihantui puaka durjana yang nekad mahu membalas dendam. Mungkinkah makhluk berambut panjang dengan lidah terjelir yang terlihat bertenggek atas kenderaan di Lebuhraya Utara-Selatan arah Maklumat lanjut
ASAL: RM10.00

SEKARANG: RM 10.00 (-0%)

AHLI: RM 10.00 (-0%)

Oleh Annisa Nisfihani
Arin, gadis super pembersih yang selalu tak senang duduk bila tengok keadaan sekeliling bersepah. Suatu hari muncul Alvan, seorang lelaki pemalas, mengada dan 'tak teratur' tinggal di bilik sewa milik keluarga Arin. Huru-haralah jadinya bila Arin dan Alvan belajar di sekolah sama. Alvan sangat popular dan Arin pula hanya gadis tak dikenali + tak ada apa yang special. Apa yang terjadi pada hubungan diorang bila masing-masing ada sikap yang agak kontra tu? Nikmatilah kisah ro Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 12.00 (-0%)

Oleh
- Buku Rujukan dengan Pendekatan Komik + Nota + Praktis - 100% Berdasarkan Silibus KSSR Tahun 4,5, 6 - Pendekatan Komik yang Lebih Santai dan Mudah difahami - Penekanan Konsep Kata Kunci dalam Nota - Praktis dengan Elemen Peperiksaan Terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang Segar dan Berwana-warni Maklumat lanjut
ASAL: RM15.90

SEKARANG: RM 15.90 (-0%)

AHLI: RM 15.90 (-0%)

Oleh
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni Maklumat lanjut
ASAL: RM15.90

SEKARANG: RM 15.90 (-0%)

AHLI: RM 15.90 (-0%)

Oleh
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni Maklumat lanjut
ASAL: RM15.90

SEKARANG: RM 15.90 (-0%)

AHLI: RM 15.90 (-0%)

Oleh
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni Maklumat lanjut
ASAL: RM32.90

SEKARANG: RM 32.90 (-0%)

AHLI: RM 32.90 (-0%)

Oleh
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni Maklumat lanjut
ASAL: RM32.90

SEKARANG: RM 32.90 (-0%)

AHLI: RM 32.90 (-0%)

Oleh
The story centers around Mizuki Hijiri, a high school girl who just transferred schools. At her new school, she has a fateful encounter with boys suffering from chuunibyoi (adolescent delusions of grandeur). There is Noda who dreams of becoming a hero, the tragically handsome otaku Takashima who only likes 2D girls, Nakamura the supposedly "reincarnated" angel or devil, and the self-professed string-puller Tsukumo. 没错,我觉醒了! 高中生圣瑞姬由于个人因素 Maklumat lanjut
ASAL: RM39.90

SEKARANG: RM 39.90 (-0%)

AHLI: RM 39.90 (-0%)

Oleh Nao Hinachi
Kitorang rapat sejak sekolah menengah lagi, takkan tiba-tiba aku nak cakap aku sukakan dia?!!Akemiya sukakan Iwata yang dia kagumi. Tapi masuk je sekolah tinggi, Iwata jadi popular sebab berkawan dengan Fujiwara dan Shirotaki. Iwata jadi perasan!Bila dikelilingi gadis comel, Iwata mula jadi kaki perempuan. Akemiya jadi geram bila tengok muka perasan Iwata tu. Dia geram tapi suka...Bila dah geram, habis keluar kata-kata kesat. Akhirnya Akemiya tak dapat peluang pun nak kembang Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 12.00 (-0%)

Oleh
- Buku Rujukan dengan Pendekatan Komik + Nota + Praktis - 100% Berdasarkan Silibus KSSR Tahun 4,5, 6 - Pendekatan Komik yang Lebih Santai dan Mudah difahami - Penekanan Konsep Kata Kunci dalam Nota - Praktis dengan Elemen Peperiksaan Terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang Segar dan Berwana-warni Maklumat lanjut
ASAL: RM15.90

SEKARANG: RM 15.90 (-0%)

AHLI: RM 15.90 (-0%)

Oleh
- Buku Rujukan dengan Pendekatan Komik + Nota + Praktis - 100% Berdasarkan Silibus KSSR Tahun 4,5, 6 - Pendekatan Komik yang Lebih Santai dan Mudah difahami - Penekanan Konsep Kata Kunci dalam Nota - Praktis dengan Elemen Peperiksaan Terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang Segar dan Berwana-warni Maklumat lanjut
ASAL: RM15.90

SEKARANG: RM 15.90 (-0%)

AHLI: RM 15.90 (-0%)

1-634 of 634

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top