Amazing Saving
Amazing Saving
0

Jumlah 0produk dalam troli anda. ×

Anda tidak mempunyai item di troli pembelian anda.

' Melur Jelita 'Dijumpai 24 Produk Berkaitan
Oleh Aisyahros
You are the best gift from the God. “I’d believe you the best gift from are the God. Tapi, saya tak percaya Tuhan itu wujud. Jadi, saya tak boleh simpan awak dalam hidup saya.” – Vanessa Willians Hidup gadis itu tampak penuh berseri pada luarannya. Namun, andai tersingkap di mata sekalian manusia akan hakikat yang tersembunyi di sebalik wajah penuh jelita itu, maka… tidak akan ada yang berani mendekatinya kerana ‘sumpahan’ yang terpalit padanya. Namun, berbez Maklumat lanjut
ASAL: RM27.00

SEKARANG: RM 24.30 (-10%)

AHLI: RM 21.60 (-20%)

Oleh
MAIRIMASHITA! IRUMA-KUN 入間同學入魔了 JAP / ENG (E / C / M) A boy's chaotic life in a "prestigious" boarding school for elite demons! Iruma Suzuki, human, 14, one day finds himself sold to the devil. To add to his predicament, his doting owner and self-appointed "Grandpa" is the principal at his new school. Now Iruma must deal with a haughty student who challenges him to a duel, a girl with adjustment issues, and so many more scary beings! Can this ultimate pacifist Maklumat lanjut
ASAL: RM69.90

SEKARANG: RM 69.90 (-0%)

AHLI: RM 69.90 (-0%)

Oleh
HATARAKU SAIBOU!! 工作細胞 SEASON 2 VOL.1-8 END + HATARAKU SAIBOU BLACK VOL.1-13 END (DVD) The cells of the human body never rest for too long; there's always something new to do and learn every day. At least, that's what Hakkekkyuu U-1146 feels as he rushes to and fro, searching for any pathogens that could cause harm to the body. Despite his dangerous line of work, it's all worth it to protect the happy smiles of Sekkekkyuu AE3803, the platelet crew, his fellow neutrop Maklumat lanjut
ASAL: RM59.90

SEKARANG: RM 59.90 (-0%)

AHLI: RM 59.90 (-0%)

Oleh
Nariyuki Yuiga is in his last and most painful year of high school. In order to gain the “special VIP recommendation” which would grant him a full scholarship to college, he must now tutor his classmates as they struggle to prepare for entrance exams. Among his pupils are “the sleeping beauty of the literary forest,” Fumino Furuhashi, and "the Thumbelina supercomputer," Rizu Ogata–two of the most beautiful super-geniuses at the school! While these two were thought t Maklumat lanjut
ASAL: RM49.90

SEKARANG: RM 49.90 (-0%)

AHLI: RM 49.90 (-0%)

Oleh Azwin Nalisa
Sekali aku tersungkur, beribu kali aku bangkit… Nida Amelia. Nida maknanya seruan. Patutlah menyeru-nyeru panggil saya mengurat. - Baihaqi Bermula dari sapaan berani itu, mereka bercinta, mereka disatukan. Sungguh indah sekali kenangan yang tercipta antara dia dan Aki. Tujuh tahun Nida Amelia dan Baihaqi membina mahligai namun akhirnya diruntuhkan oleh Baihaqi sendiri. Kehadiran Iman dan Akhbar sebagai bukti benih cinta mereka sendiri tidak berjaya menghalang Baihaqi untuk Maklumat lanjut
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 25.00 (-0%)

AHLI: RM 22.50 (-10%)

Oleh Siti Hazneza Abdul Hamid
Akan aku palam retak hatimu dengan kasih cinta membara Melur itu sifatnya bersih dan suci. Ia tenang. Cemar pada melur hanya menceritakan tentang noda pada tangan pemegangnya. Kelopak melur yang terusik hanya menggambarkan kurang cermatnya si pemegang. Tidak ada salahnya pada si melur. Panggilan daripada Natasha pada suatu malam mengejutkan Farihin. Telah lama gadis itu dijauhinya gara-gara patah hati. Ya, Natasha telah bertunang tanpa sempat dia meluahkan rasa. Gadis it Maklumat lanjut
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 25.00 (-0%)

AHLI: RM 22.50 (-10%)

Oleh Fizziany
Takut dengan kenyataan yang mendadak di depan mata, Ali enggan pulang meskipun puas dipujuk. Tetapi, sekeping gambar telah melunturkan pendiriannya. Dia pulang juga akhirnya. Di saat majlis meraikan kepulangannya diatur, Ali menukar fikiran. Dia menghilangkan diri. Ali mengubah rupa dan menyamar sebagai tukang kebun lalu menyusup masuk ke dalam rumah keluarga kandungnya. Di situ, dia mula mengenali beberapa nama. Tuan Haji Mahmud: Pengurus keluarga diraja yang terlalu Maklumat lanjut
ASAL: RM35.00

SEKARANG: RM 35.00 (-0%)

AHLI: RM 31.50 (-10%)

Oleh
Kisah filem ini berkisar pada akhir tempoh tercetusnya pertempuran oleh Toyotomi Hideyoshi, tapi bukan dari permulaan Perang Sekigahara sebelum memutuskan siapanya Syogan Negara Jepun. Ekoran dari itu, bermulanya OP.Gabungan babak yang hebat aksi dengan Mitsunari dan leyasu cukup prihatin dan emosional. Malahan, uh, Mitsunari naik darah dan meluru ke luar bandar, kemudian menyerbu kepada pakcik Masamune yang lucu, mengugut di tempat Mogami untuk membunuhnya… The story of Maklumat lanjut
ASAL: RM59.90

SEKARANG: RM 59.90 (-0%)

AHLI: RM 59.90 (-0%)

Oleh Melur Jelita , Tiffirah
ASAL: RM30.00

SEKARANG: RM 30.00 (-0%)

AHLI: RM 27.00 (-10%)

Oleh
A boy's chaotic life in a "prestigious" boarding school for elite demons! Iruma Suzuki, human, 14, one day finds himself sold to the devil. To add to his predicament, his doting owner and self-appointed "Grandpa" is the principal at his new school. Now Iruma must deal with a haughty student who challenges him to a duel, a girl with adjustment issues, and so many more scary beings! Can this ultimate pacifist dodge the slings and arrows that are flung his way? As he struggles f Maklumat lanjut
ASAL: RM49.90

SEKARANG: RM 49.90 (-0%)

AHLI: RM 49.90 (-0%)

Oleh Acik Lana
Keisha Edlina digelar gold digger kerana berbekalkan wajah pan-Asia dan tubuh yang sempurna dia menggoda lelaki kaya dan peras harta mereka habis-habisan. Kemudian dia mencari lelaki lain yang jauh lebih kaya pula. Hubungan selama dua tahun bersama Datuk Eusoff tidak menjadi, dan dia berpaling pula kepada Tan Sri Emran. Belum sempat mencapai angan-angan, satu insiden ngeri telah menimpa Keisha Edlina. Dia berputus asa untuk meneruskan hidup, namun kemunculan Kaef mengubah hal Maklumat lanjut
ASAL: RM35.00

SEKARANG: RM 35.00 (-0%)

AHLI: RM 31.50 (-10%)

Oleh Khairul Ahmad , Syasya De Luna
Judul 1: SAMITHA Penulis: Khairul Ahmad (Zaifuzaman Ahmad) Sebuah makam lama telah ditemui secara tidak sengaja. Lalu ahli arkeologi telah ditugaskan untuk menyelidiki satu mumia yang berada di dalam makam tersebut. Anehnya makam tersebut terpaksa melalui sebuah perigi buta sebagai pintu masuk. Tidak ditanam seperti adat kebiasaan makam lama. Secara tidak sengaja Albert telah membaca satu mantera lama bagi menghidupkan mumia yang berada didalam makam tersebut sewaktu dia Maklumat lanjut
ASAL: RM10.00

SEKARANG: RM 10.00 (-0%)

AHLI: RM 10.00 (-0%)

Oleh
In May, 1980, German reporter Peter (Thomas Kretschmann) works on assignment in Tokyo, but the news is slow there. He hears from a colleague that something ominous is occurring in Gwangju, South Koea. The phone lines have been completely cut off to the city. Peter decides to go there. In Seoul, South Korea, Kim Man-Seob (Song Kang-Ho) struggles to make ends meet as a taxi driver, while also taking care of his daughter. He needs money to pay for his rent. At a restaurant, Kim Maklumat lanjut
ASAL: RM19.90

SEKARANG: RM 19.90 (-0%)

AHLI: RM 19.90 (-0%)

Oleh Cik Nor Cinta
RUDE? Bukan biadab. Bukan juga kasar. Tapi… SELAMBA. Kahwin paksa? Itu mungkin cerita klise tetapi, bila dapat seorang isteri yang selamba… itu bukan klise lagi! Sikap selamba Melur itulah yang membuatkan sikap jual mahal Firdaus surut perlahan-lahan. Sikap selamba Melur itu jugalah yang telah mematahkan ego lelaki itu dan mula menyayanginya. Namun, kesetiaan Firdaus terhadap Dee tidak juga goyah dan itulah yang membuatkan Melur pergi bersama hati yang kecewa. Maklumat lanjut
ASAL: RM34.00

SEKARANG: RM 34.00 (-0%)

AHLI: RM 30.60 (-10%)

Oleh Qash Irdina
Mikayla Mirza atau Double M, si cantik jelita yang workaholic, aktif dan terkenal kerana kelincahan dan kepetahannya di hadapan kamera. Misinya menjadi kaya dan terkenal seperti Oprah Winfrey. Namun, realiti itu tidak seindah Instagram. Kerjanya bertimbun-timbun sehinggakan ibunya sering memetir di hujung talian memintanya agar selalu pulang ke kampung halamannya di Cameron Highlands. Insiden pertama dan memalukan menemukan dia dengan Kapten Dihya’, mat perang kacak bergaya Maklumat lanjut
ASAL: RM24.00

SEKARANG: RM 24.00 (-0%)

AHLI: RM 21.60 (-10%)

Oleh Syu Ariani
Pertama kali bertemu selepas bertahun-tahun tidak bersua muka, Aliya dan Haziq tetap menjadi seteru sama lain. Semuanya gara-gara stalker tegar Haziq yang menggunakan nama 'Aliya J' hingga tercetusnya salah faham di antara mereka. "Kau memang merenglah. Kat Mikro, kau jadi Melur. Kat luar, kau jadi Mental," - Alif Haziq. "Kau? Bidadara? Ha. Ha. Ha. Raksasa, iyalah kut!" - Aliya Jasmine Disebabkan Suraya dan Farizul, si internet-internet tak bertauliah, akhirnya Haziq melama Maklumat lanjut
ASAL: RM26.00

SEKARANG: RM 26.00 (-0%)

AHLI: RM 23.40 (-10%)

Oleh Melur Jelita
MY PRECIOUS IRIS LEGACY EDITION VOL 1 & 2 --------------------------------------------------------------------- Dengan hati ikhlas yang sentiasa mengingati Allah, langit runtuh pun aku tak takut! Kisah kehidupan yang penuh warna. Tanpa iman dan kasih sayang, jiwa manusia sangat menderita di dalam kolam hati. Seumpama perahu kertas yang belayar di launtan luas. Betapa rapuh dan lemahnya sehelai kertas menahan asakan dari gelombang. Manusia adalah apa yang mahu dipercaya Maklumat lanjut
ASAL: RM30.00

SEKARANG: RM 30.00 (-0%)

AHLI: RM 27.00 (-10%)

Oleh Melur Jelita
KISAH KEMANUSIAN YANG PENUH DENGAN KASIH SAYANG. Perjalanan hidupku mencari jawapan kepada rasa sepi dan tidak berpunya yang sering bertandang dalam hati. Aku, Iris the diva. Pembunuh senyap lelaki tanpa bayang. I'm bad and dangerous! "Apalah sangat dengan saman tiga ratus ringgit? Lebih dari itu I boleh bayar. Berbaloi dapat love letter dengan hottie ni. Handsome dan pedassss!" IRIS "Kesalahan keempat cuba mengoda polis. Kesalahan kelima, menghina kerja polis, Kesal Maklumat lanjut
ASAL: RM48.00

SEKARANG: RM 48.00 (-0%)

AHLI: RM 43.20 (-10%)

Oleh Melur Jelita
PENGEMBARAAN MISI KEMANUSIAAN DI BUMI KEMBOJA SEMAKIN PANAS. Firman yang pedas berapi. Suka melanun tidak bertempat. Iris yang gedik sengal, suka menggoda tidak kira masa. Membiarkan bumi kemboja ini tidak pernah aman dari dua manusia ini. Bertengkar, bertengkar dan bertengkar sehingga hampir berbunuhan. "Nay... saya takkan date dengan lelaki cantik dari saya." IRIS "Saya takkan date dengan lelaki yang berpakaian seperti tahi cicak." FIRMAN My precious saya pun ta Maklumat lanjut
ASAL: RM48.00

SEKARANG: RM 48.00 (-0%)

AHLI: RM 43.20 (-10%)

Oleh Melur Jelita
Sayang sayang sayang sayang sangat-sangat ~ HILMAN YONG "Adakah Tuan Hilman kembali kepada Islam seorang diri? Bagaimana dengan ibu bapa? Sebaiknya tuan dakwah mereka ke jalan Allah. Takkan tuan nak masuk syurga seorang diri? Atau dengan kata lain, hanya tuan yang mahu terselamat dari menjadi bahan bakar api neraka?" "Ustaz, bila balik ke Malaysia, senang-senang carilah saya. Banyak yang saya boleh belajar dari ustaz. Bagaimana metodologi dakwah? Uslub. Mantiq. Balagh Maklumat lanjut
ASAL: RM45.00

SEKARANG: RM 45.00 (-0%)

AHLI: RM 40.50 (-10%)

Oleh Yim Kang Jae
KOMIK DAN KISAH NGERI YANG MENYESAKKAN DADA Loceng Big Ben Pada suatu hari, perasaan Teddy telah terganggu kerana asyik terdengar bunyi loceng Big Ben di sekolah. Akhirnya, dia telah meluru keluar dari kelas untuk menghentikan bunyi loceng tersebut. Tiba-tiba muncul seorang gadis yang mendakwa bahawa dia boleh menhentikan bunyi loceng tersebut. Bus Sekolah Hantu Jenny berasa gelisah kerana dia terlepas bas sekolahnya. Tiba-tiba sebuah bas sekolah lain telah muncul Maklumat lanjut
ASAL: RM12.90

SEKARANG: RM 12.90 (-0%)

AHLI: RM 11.61 (-10%)

Oleh Melur Jelita
"Saya kenal sayang saya..." Kisah kasih sayang di antara dua insan istimewa yang membuai tika manis, menyentak tika marah dan menginsafkan tika diuji, Hilmon Yong dan Intan Zulaikha. Hilman seorang jejaka kacukan Cina-Korea-Amerika yang baru mengenal Islam ditulis takdirnya dengan Intan Zulaikha sejak 11 tahun yang lampau. Kera tampar mata! "Percaya sangat mualaf tu..."Intan Zulaikha "Kami digelar saudara baru,mualaf,masuk Melayu... bila label begini akan dihentikan Maklumat lanjut
ASAL: RM60.00

SEKARANG: RM 60.00 (-0%)

AHLI: RM 54.00 (-10%)

Oleh Azman Hussin
Cerpen cinta romantik terpilih 2000-2015 Api tidak lagi membakar. Air tidak lagi membasah. Tanah tidak lagi menyawai. Angin tidak lagi mengudarai. Semua kehilangan sifat dan zat kerana satu-cinta! Perasaan itu hanya sebesar guli cuma ia cantik mengilau-dengan spektrum warna pelangi yang halus bagai benang songket. Waktu ia melantun, cahayanya berekor-bagai pelangi dan bunyinya lembut serta indah sekali. Tiap kali ia jatuh ke lantai, nadanya bagai not piano yang menyu Maklumat lanjut
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 25.00 (-0%)

AHLI: RM 22.50 (-10%)

Oleh Evelyn Rose
.. dan Dialah yang mengetahui jiwa setiap hamba-Nya... 13 jam di dalam penerbangan ke London menaiki MAS A380, takdir menemukan HANA SOFEA dan SYED HAYDAR, jejaka idamannya. Mencipta kenangan terindah di langit biru. Mereka bergelar kekasih kayangan untuk empat jam, menari tango bersama, menjelajah seluruh pesawat bersama, merasai enaknya Caramel Latte bersama… Tapi tatkala MAS A380 mencecah lantai bumi, segalanya pergi bagai wap di udara. “Hana, thank you for Maklumat lanjut
ASAL: RM28.00

SEKARANG: RM 25.20 (-10%)

AHLI: RM 22.40 (-20%)

24 Item(s)

*

Back to Top