Popular
0

Jumlah 0produk dalam troli anda. ×

Anda tidak mempunyai item di troli pembelian anda.

' Aja 'Dijumpai 68 Produk Berkaitan
Filtered By
author
Oleh Tim Man Jadda Wajada 7
Bagaimana seorang pelajar dari Malaysia yang bernama Huda boleh dikebumikan di Jabal Muqottam, Mesir? Jabal Muqottam merupakan suatu tempat di mana ramai ulama dan aulia Allah SWT dimakamkan di tanah perkuburan tersebut. Istimewa sangatkah dirinya? Apa kebaikan yang telah dia lakukan hingga dia pergi dalam keadaan sebaik-baik pengakhiran sebegitu? Pemergiannya di hari yang mulia, hari Jumaat. Setelah pemergiannya, seorang demi seorang kenalannya mula membuka mulut dan berceri Maklumat lanjut
ASAL: RM27.00

SEKARANG: RM 27.00 (-0%)

AHLI: RM 24.30 (-10%)

Out of stock

Oleh Tim Man Jadda Wajada 7
"Satu-satunya gadis dari Malaysia yang ditanam berhampiran dengan makan para ulama. Siapa? Huda." Tuhan tidak pernah menyalahi janji-Nya. Di saat seseorang hamba itu mencintai Allah, maka semua makhluk bumi akan turut mencintainya. Kisahnya dibongkarkan satu demi satu. Pemergiannya pada hari Jumaat yang penuh dengan keberkatan, ketenangan dan dimakamkan di Jabal Muqottam, suatu tempat yang dipenuhi dengan makam para ulama dan aulia, Mesir. Ikuti perkongsian kisah benar ini, s Maklumat lanjut
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 25.00 (-0%)

AHLI: RM 22.50 (-10%)

Out of stock

Oleh Tim Man Jadda Wajada 7
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 25.00 (-0%)

AHLI: RM 22.50 (-10%)

Out of stock

Oleh Penulis Tim Man Jadda Wajada Legasi 6
Bagaimana seorang pelajar dari Malaysia yang bernama Huda boleh dikebumikan di Jabal Muqottam, Mesir? Jabal Muqottam merupakan suatu tempat di mana ramai ulama dan aulia Allah SWT dimakamkan di tanah perkuburan tersebut. Istimewa sangatkah dirinya? Apa kebaikan yang telah dia lakukan hingga dia pergi dalam keadaan sebaik-baik pengakhiran sebegitu? Pemergiannya di hari yang mulia, hari Jumaat. Setelah pemergiannya, seorang demi seorang kenalannya mula membuka mulut dan berceri Maklumat lanjut
ASAL: RM30.00

SEKARANG: RM 30.00 (-0%)

AHLI: RM 24.00 (-20%)

Oleh Penulis Tim Man Jadda Wajada Legasi 6
"Satu-satunya gadis dari Malaysia yang ditanam berhampiran dengan makan para ulama. Siapa? Huda." Tuhan tidak pernah menyalahi janji-Nya. Di saat seseorang hamba itu mencintai Allah, maka semua makhluk bumi akan turut mencintainya. Kisahnya dibongkarkan satu demi satu. Pemergiannya pada hari Jumaat yang penuh dengan keberkatan, ketenangan dan dimakamkan di Jabal Muqottam, suatu tempat yang dipenuhi dengan makam para ulama dan aulia, Mesir. Ikuti perkongsian kisah benar ini, s Maklumat lanjut
ASAL: RM30.00

SEKARANG: RM 30.00 (-0%)

AHLI: RM 24.00 (-20%)

Oleh 德拉賈·彌卡哈里
水淨化、燃香淨化、沐浴淨化、蛋淨化 氣場乾淨了,自然而然就能: 吸引桃花、增長財富、解除惡緣、身心健康!   清理能量場的污垢,引來美好能量進駐   轉化負面振動頻率,開啟能量的防護罩!   什麼樣的人需要做能量淨化?   •你走進某棟房子或某間公寓,立即感覺到很想離開   •身邊長期出現一些思想負面、情緒負面的人   •擔心 Maklumat lanjut
ASAL: RM58.50

SEKARANG: RM 58.50 (-0%)

AHLI: RM 52.65 (-10%)

Oleh Luvvie Ajayi Jones
We are all afraid. But in order to do the things that will truly, meaningfully change our lives, we have to become professional troublemakers: people who are committed to not letting fear talk them out of the things they need to do or say. With her trademark wit, warm voice, and perpetual truth-telling, and guided by the influence of her troublemaking Nigerian grandmother, Funmilayo Faloyin, Luvvie walks us through what we must get right within ourselves before we can do the Maklumat lanjut
ASAL: RM79.95

SEKARANG: RM 79.95 (-0%)

AHLI: RM 71.96 (-10%)

Oleh ADLIL RAJAH & NAJMI HANIFFAH
ASAL: RM39.00

SEKARANG: RM 39.00 (-0%)

AHLI: RM 35.10 (-10%)

Out of stock

Oleh ADLIL RAJAH & NAJMI HANIFFAH
ASAL: RM45.00

SEKARANG: RM 45.00 (-0%)

AHLI: RM 40.50 (-10%)

Out of stock

Oleh Jaja Ahmad
Sekecil-kecil pembohongan mampu merosakkan sebesar-besar kepercayaan. Nama yang tertera dalam wasiat Allahyarhamah Dato’ Sri Hamra telah membawa Freda ke rumah agam di Kuala Kangsar. Kehadirannya di situ bukanlah kerana harta, tapi ada sesuatu yang dia cari. Tetapi bagi penghuni rumah agam pula, kepulangan Freda adalah sesuatu yang dinanti. Ya, kepulangan…. Dan yang paling menantikan kepulangannya adalah Leo Huzair, pemilik bersama rumah agam tersebut. Seperti mana Freda Maklumat lanjut
ASAL: RM27.00

SEKARANG: RM 24.30 (-10%)

AHLI: RM 21.60 (-20%)

Oleh ADLIL RAJAH & NAJMI HANIFFAH
ASAL: RM50.00

SEKARANG: RM 50.00 (-0%)

AHLI: RM 45.00 (-10%)

Out of stock

Oleh M. Rajasingam
"Dato Rajasingam's memoir ... is an engaging memoir that intertwines both his personal and professional life." Viswanathan Selvaratnam, higher education specialist at the World Bank "Rajasingam is to be commended for this personal candid memoir which, at the same time, provides important insights into what has generally gone wrong in Malaysia's Development." Lim Teck Ghee, senior social scientist at the World Bank In 2010 Port Klang was thrust into the headlines when the P Maklumat lanjut
ASAL: RM45.00

SEKARANG: RM 45.00 (-0%)

AHLI: RM 40.50 (-10%)

Oleh 拉古拉姆·拉詹
  ★《金融時報》與麥肯錫最佳商業書籍獎入圍   ★諾貝爾經濟學獎得主迪頓(Angus Deaton)、沈恩(Amartya Sen)、席勒(Robert Shiller)、聯準會前主席葉倫(Janet Yellen) 等經濟學大師共同推薦!   拉詹是當代少數理論與實務兼具的著名經濟學家。他曾擔任印度央行總裁、國際貨幣基金首席經濟學家,不但曾被評選為年度最佳央行總裁,更是少數預言金融 Maklumat lanjut
ASAL: RM100.10

SEKARANG: RM 100.10 (-0%)

AHLI: RM 90.09 (-10%)

Oleh Rajat Bhargava
Get the real guidance you need to create and build your first startup company from founders who have been there many times before. The first run printing of The Startup Playbook SOLD OUT! So, we revised, expanded, and improved this second edition, including a new foreword by Brad Feld, author of Venture Deals. We still give our personal, how-to guide for building your startup from the ground up. You'll find a collection of the major lessons and shortcuts we've learned that Maklumat lanjut
ASAL: RM85.80

SEKARANG: RM 85.80 (-0%)

AHLI: RM 77.22 (-10%)

Oleh Persatuan Pelajar Malaysia Di Turki
Catatan ini adalah sekumpulan pelajar di Malaysia yang belajar di seluruh Turki yang merupakan hasil refleksi peribadi mereka terhadap persekitaran, keadaan, suasana termasuk emosi dan perasaan selama menetap di sana. Inilah yang dikatakan sebagai Universiti Kehidupan oleh Ustaz Pahrol Muhamad Juoi, “hidup adalah sebuah sekolah yang mana orang , situasi dan kondisi yang menjadi punca ujian itulah sebenarnya guru kita.” Buku ini amat sesuai untuk masyarakat awam yang ingi Maklumat lanjut
ASAL: RM35.00

SEKARANG: RM 35.00 (-0%)

AHLI: RM 31.50 (-10%)

Oleh Jaja Udin
Bukan senang menjadi seorang yang bernama QASEH, gadis yang dilahirkan dalam keluarga yang sederhana. Kematian ayahnya membuatkan kehidupan mereka sekeluarga mulai dihimpit kemiskinan. Qaseh menerima tawaran sebagai pembantu rumah kepada Datin Marina, seorang ahli perniagaan bagi membolehkan dia menanggung keluarganya dan juga untuk menyambung pelajaran. IQRAM... Kehadiran Qaseh banyak membawa perubahan dalam hidupnya. Setelah putus tunang dengan MYA ZARA, hatinya mula te Maklumat lanjut
ASAL: RM28.00

SEKARANG: RM 28.00 (-0%)

AHLI: RM 25.20 (-10%)

Oleh Jaja Ahmad
"Yen selalu balik sini sebab Ann. Yen suka Ann." - Khazrin Selama 3 tahun dia hanya memandang dari kejauhan dan mencintai dalam diam. Sekali dia luahkan, terduduk emaknya dan tidak terkata ayahnya. "Selain daripada sebab suka dan cinta, ada sebab lain kenapa saya nak kahwin dengan awak." - Khazrin "Sebab apa?" - Ann "Sebab pak ngah dah dinodai oleh mata awak bila awak tengok pak ngah tanpa baju hari tu." - Khazrin Berkahwin dengan jiran sendiri langsung tiada dalam kamus hid Maklumat lanjut
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 25.00 (-0%)

AHLI: RM 22.50 (-10%)

Oleh Raja Norhaliza binti Raja Ismail et al.
This is a series of workbooks for the vocational college market. Maklumat lanjut
ASAL: RM15.00

SEKARANG: RM 15.00 (-0%)

AHLI: RM 13.50 (-10%)

Oleh 阿姜布拉姆
  「對呼吸欣喜若狂」是禪修道路的精華   當愉悅伴隨美麗的呼吸生起時,請像對待珍寶般珍惜它、保護它。   此刻的愉悅,會將正念固定在呼吸上。   當你欣喜若狂,完全正念、安定,穩如磐石,就是心解脫的跡象。   這將成為你這一生最深刻的體驗。   禪修是「放下」之道   禪修的目標是心的美好寂靜、安定與清明。在禪修的過程中, Maklumat lanjut
ASAL: RM58.50

SEKARANG: RM 58.50 (-0%)

AHLI: RM 52.65 (-10%)

Oleh Jaja Ahmad
Gula Melaka… Panggilan manis Arief kepada kekasih hatinya, Nessa. Semanis pertemuan dan kisah cinta mereka di bumi London. Arief telah merancang namun perancangan Yang Maha Esa melebihi segalanya. Kemanisan itu hanya sementara apabila Nessa terpaksa pulang ke Malaysia meninggalkan Arief sendirian di Kota London. “Kenapa awak tak nak balik Malaysia?” – Nessa “Bukan saya tak nak, tapi saya tak boleh, Nessa.” – Arief “Tapi kenapa?” – Nessa 5 t Maklumat lanjut
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 25.00 (-0%)

AHLI: RM 22.50 (-10%)

Oleh Izz Jaja
Tidak mudah melukis pelangi di langit yang tertinggi. Begitulah hidup seorang Izzah Ferhad. Ramai orang menyangka senyumannya menggambarkan kebahagiaan. Namun, hidupnya tidak semudah nama yang dimiliki. Ada duka yang terpahat di hati. Terkadang dia hanya ingin bersendiri, berbisik segala cerita pada angin, lalu mengalirkan air mata. “I masih sayang. Dari dulu dalam hati I cuma ada you.”- Zainal “Sudahlah tu Nal. Pergi pada dia. Dia yang selalu setia pada you.” Maklumat lanjut
ASAL: RM28.00

SEKARANG: RM 28.00 (-0%)

AHLI: RM 25.20 (-10%)

Oleh 費德雷·帕雅克
  2014年梅迪西散文獎、2015瑞士文學獎得主,透過精緻、深刻、動人的圖像與文字,記錄下班雅明的生平、安德烈‧布勒東、伊茲拉‧龐德、薩繆爾‧貝克特等人在那個動盪不安的時代!   德國思想家、哲學家華特‧班雅明,曾被譽為歐洲真正的知識分子、二十世紀最後的精神貴族與最偉大的文學心靈。   1933年,希特勒掌權後,班雅明離開德國柏林, Maklumat lanjut
ASAL: RM44.65

SEKARANG: RM 44.65 (-0%)

AHLI: RM 40.19 (-10%)

Oleh 費德雷·帕雅克
  2014年梅迪西散文獎、2015瑞士文學獎得主,透過精緻、深刻、動人的圖像與文字,記錄下班雅明的生平、安德烈‧布勒東、伊茲拉‧龐德、薩繆爾‧貝克特等人在那個動盪不安的時代!   德國思想家、哲學家華特‧班雅明,曾被譽為歐洲真正的知識分子、二十世紀最後的精神貴族與最偉大的文學心靈。   1933年,希特勒掌權後,班雅明離開德國柏林, Maklumat lanjut
ASAL: RM50.80

SEKARANG: RM 50.80 (-0%)

AHLI: RM 45.72 (-10%)

Oleh 費德雷·帕雅克
  2014年梅迪西散文獎、2015瑞士文學獎得主,透過精緻、深刻、動人的圖像與文字,記錄下班雅明的生平、安德烈‧布勒東、伊茲拉‧龐德、薩繆爾‧貝克特等人在那個動盪不安的時代!   德國思想家、哲學家華特‧班雅明,曾被譽為歐洲真正的知識分子、二十世紀最後的精神貴族與最偉大的文學心靈。   1933年,希特勒掌權後,班雅明離開德國柏林, Maklumat lanjut
ASAL: RM50.80

SEKARANG: RM 50.80 (-0%)

AHLI: RM 45.72 (-10%)

Oleh 卡娅·努尔英恩
我们为什么会有不同的人格? 学习和记忆的方式有何不同? 男人和女人的方向感为何不同? 喜怒哀乐与大脑有什么关系? 听莫扎特的音乐就能变聪明吗? 你的大脑让你成为你自己。是大脑让你得以与其他人沟通,从简单的寒暄交流,到理解别人说的是“反话”或“话里有话”,都靠它。大脑也赋予你不同的感受和个性。大脑会记得童年发生的事,会学习,会 Maklumat lanjut
ASAL: RM48.00

SEKARANG: RM 48.00 (-0%)

AHLI: RM 43.20 (-10%)

Oleh Hajar Ahmad
Pada zahirnya, hubungan Alia dan Adam sama seperti pasangan suami isteri yang lain. Saling menyayangi dan saling melengkapi. Namun, apa yang tersimpan di hati mereka hanya mereka sendiri yang tahu. “Kita berdua menderita. Alia tak sedar ke? Kita tak pernah bahagia. We should stop this. Sampai bila kita nak bohong?”- Adam “Jadi? Abang nak cerai?”- Alia Kemunculan Q, menyebabkan Alia menjadi keliru. Bukan keliru untuk memilih cinta, tapi dia lebih keliru dengan Maklumat lanjut
ASAL: RM24.00

SEKARANG: RM 24.00 (-0%)

AHLI: RM 21.60 (-10%)

人工智能正在以不可阻挡的态势席卷全球。无论是iPhone的神经网络引擎、AlphaGo的围棋算法,还是无人驾驶、深度学习……毫无疑问,人工智能正在改写行业形态。如同此前个人电脑、互联网、大数据的风行一般,技术创新又一次极大地改变了我们的工作与生活。 那么,究竟应该如何看待人工智能?在《AI极简经济学》一书中,三位深耕人工智能和决策领域的经 Maklumat lanjut
ASAL: RM58.00

SEKARANG: RM 58.00 (-0%)

AHLI: RM 52.20 (-10%)

Oleh Siti Hajar Aladin
"Rindu ke Tanah Suci tetapi bajet masih tidak mencukupi? Ingin melihat tempat penggambaran Lord Of The Ring di New Zealand? Bermain dengan kangaroo di Perth, Australia? Impikan percutian bajet bertaraf 5 bintang? Bagaimanakah cara pengurusan nya? Visa? Transport? Hotel? Perjalanan pengembaraan seperti pakej travel 5 STARS tetapi ianya DIY! Segala nya di dalam KEMBARA DIY BERSAMA SI KECIL! Anda akan jimat beribu ringgit!!!!! Percayalah!!" Maklumat lanjut
ASAL: RM28.00

SEKARANG: RM 28.00 (-0%)

AHLI: RM 25.20 (-10%)

Oleh 阿杰·艾格拉瓦 , 約書亞·格恩斯 , 阿維·高德法布
  第一本專為經理人與策略專家寫的AI評估指南   到底該如何應用AI、找出創造新價值的機會?   了解人工智慧最強大的力量,就在預測,   用經濟學的分析架構,設計出最佳的策略選擇!   「AI 對你的企業有什麼意義?看這本書就知道。」   --Google首席經濟學家哈爾.韋瑞安   自動駕駛、物體辨識、語言翻譯、詐騙偵測……   AI的應用正 Maklumat lanjut
ASAL: RM64.70

SEKARANG: RM 64.70 (-0%)

AHLI: RM 58.23 (-10%)

Oleh Aja
Wujudkah kebahagiaan untuk seorang yang pada azalinya tidak diingini? Emma Hanann, seorang anak banduan. Seorang anak pelayan warung. Seorang anak luar nikah. Dia langsung tak faham kenapa ada anak kerabat, lebih-lebih lagi tunangan orang, boleh suka pada dia. Mabuk air sejuk ke? “Saya anak banduan. Takkan awak nak jadi menantu banduan? Takkan keluarga awak nak berbesan dengan banduan? Awak ditakdirkan untuk orang lain. Orang akan tanya. Kenalan keluarga awak akan tanya Maklumat lanjut
ASAL: RM39.90

SEKARANG: RM 39.90 (-0%)

AHLI: RM 35.91 (-10%)

Oleh Jaja Ahmad
UMAR HATTA Maklumat lanjut
ASAL: RM26.00

SEKARANG: RM 26.00 (-0%)

AHLI: RM 23.40 (-10%)

Oleh Zaharoh Fajar Nina
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 25.00 (-0%)

AHLI: RM 22.50 (-10%)

Oleh Aphinya Thanopajai
泰國連續三年「銷售第一」的「親子英文」學習工具書!   《我們的第一堂親子英文課》   首創親子「互動學習」,邊玩邊學英文!   無壓力、零基礎,   與孩子一同快樂成長、學習,   「父母」就是孩子「最好的英文老師」!   《我們的第一堂親子英文課》   用「說故事」的方式學英文,   孩子可以自行閱讀,   也完全適用親子 Maklumat lanjut
ASAL: RM58.35

SEKARANG: RM 58.35 (-0%)

AHLI: RM 52.52 (-10%)

Oleh Kompilasi Majalah Karangkraf
300 MENU RAMADHAN SYAWAL Maklumat lanjut
ASAL: RM30.00

SEKARANG: RM 30.00 (-0%)

AHLI: RM 27.00 (-10%)

Oleh Hajah Rohani Datuk Hj Mohd Sha
Apakah maksud kekayaan yang sebenar? Berapa banyak wang yang kita perlukan untuk bahagia? Kenapa kita sentiasa merasa tidak cukup? Kebiasaannya, berapa banyak pun wang yang kita miliki, pasti kita masih belum puas dengan apa yang kita ada. Itu yang menyebabkan selalu terjadi, setiap kali gaji kita hanya dapat memegangnya sekejap. Duit gaji akan diagihkan untuk membayar hutang dan pada hujung bulan kita kembali menghitung hari untuk menerima gaji semula. Jangan biarkan rutin Maklumat lanjut
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 25.00 (-0%)

AHLI: RM 22.50 (-10%)

Oleh Izz Jaja
ASAL: RM26.00

SEKARANG: RM 26.00 (-0%)

AHLI: RM 23.40 (-10%)

Oleh Jaja Ahmad
ASAL: RM28.00

SEKARANG: RM 28.00 (-0%)

AHLI: RM 25.20 (-10%)

Oleh Haja Syed Oli.N
CARI KATA GEMPAK (BUMPER) Maklumat lanjut
ASAL: RM20.90

SEKARANG: RM 20.90 (-0%)

AHLI: RM 18.81 (-10%)

Oleh Tengku Azmanira Raja Husin
MANUAL KEHAMILAN : PANDUAN PENJAGAAN IBU DAN BAYI Maklumat lanjut
ASAL: RM75.00

SEKARANG: RM 75.00 (-0%)

AHLI: RM 67.50 (-10%)

Oleh Philip Kotler , Hermawan Kartajaya , Iwan Setiawan
Marketing has changed forever this is what comes next Marketing 4.0: Moving from Traditional to Digital is the much-needed handbook for next-generation marketing. Written by the world's leading marketing authorities, this book helps you navigate the increasingly connected world and changing consumer landscape to reach more customers, more effectively. Today's customers have less time and attention to devote to your brand and they are surrounded by alternatives every step of t Maklumat lanjut
ASAL: RM85.80

SEKARANG: RM 85.80 (-0%)

AHLI: RM 77.22 (-10%)

Oleh Jaja Ahmad
Cinta pandang pertama. Ramai yang percayakan cinta pandang pertama tetapi tidak ramai yang mampu memilikinya. Nadia Aliff, seorang gadis yang kuat dan cekal tetapi hidup di dalam bayangan cinta pandang pertama yang tidak pernah kunjung tiba. Farhan Shah Umar. Saat terpandangkan wajah gadis yang kalut itu, jantungnya mula berdetak laju. Pertemuan demi pertemuan tetapi tidak juga mencambahkan sebarang ikatan. Dua tahun berlalu, masing-masing masih mencari dalam bisu. P Maklumat lanjut
ASAL: RM28.00

SEKARANG: RM 28.00 (-0%)

AHLI: RM 25.20 (-10%)

Oleh Izz Jaja
Jauh kau pergi, sedang hatiku tak jemu merindu... NURUL ANA LIYANA - Menjadi seorang gadis yang dibenci keluarga bukan sesuatu yang mudah buatnya. Malah, dia tidak pernah diberi ruang untuk mengungkap kata sayang. Pedih dan sakit dalam hati hanya dia yang mengerti. Dia terkapai-kapai mencari harga diri. Tidak pernah terlintas dalam fikirannya untuk mengecap bahagia. Sekali pun tidak. Sesaat pun perasaan itu tidak pernah wujud dalam kamar hatinya. “Segala-galanya terla Maklumat lanjut
ASAL: RM27.00

SEKARANG: RM 27.00 (-0%)

AHLI: RM 24.30 (-10%)

Oleh Raja Kamil
Jika anda seorang yang: - Baru merapat-rapatkan dengan bisnes internet - Tidak tahu, apa itu bisnes marketing - Tidak tahu memasarkan produk yang dijual - Merasa letih membuat perniagaan offline Buku ini adalah asset terbesar buat anda. Kaedah bisnes internet 100% telah Berjaya dibuktikan oleh pakar online marketer. Maklumat lanjut
ASAL: RM35.00

SEKARANG: RM 35.00 (-0%)

AHLI: RM 31.50 (-10%)

Oleh Sidang Editor Majalah Sains
Sains-lah! merupakan himpunan coretan pengalaman unik 24 saintis muda tempatan. Setiap saintis mempunyai cerita tersendiri tentang pahit getir dan saat-saat indah sepanjang menempa kerjaya sebagai saintis di Malaysia. Ditulis oleh saintis-saintis tempatan, Sains-lah! menyingkap laluan yang telah dilalui oleh penulis dalam bidang penyelidikan yang ditekuni mereka dan sumber inspirasi dalam membina kerjaya. Penulis turut mencoretkan harapan mereka pada masa akan datang dalam m Maklumat lanjut
ASAL: RM25.00

SEKARANG: RM 25.00 (-0%)

AHLI: RM 22.50 (-10%)

Oleh Haja Syed Oli.N
ASAL: RM20.90

SEKARANG: RM 20.90 (-0%)

AHLI: RM 18.81 (-10%)

Oleh Izz Jaja
Bahagia di dalam dada ini hanya Tuhan yang tahu ertinya. Kasih ini untukmu, namun aku terkedu tatkala manisnya cinta yang aku berikan, kau balas dengan segala keperitan. “…dulu saya anggap cinta itu manis dan mendamaikan, tetapi sekarang cinta itu hanya sesuatu yang melukakan bagi saya.” – Amalina Bashira NIZAM…Aku tidak pernah mengerti di mana silapku, sehingga begitu tegar kau melafazkan kata perpisahan. Tidak cukupkah cinta yang kita bina bertahun lama? Tap Maklumat lanjut
ASAL: RM26.00

SEKARANG: RM 26.00 (-0%)

AHLI: RM 23.40 (-10%)

Tidak dapat dinafikan terdapat pelbagai cabaran di all girls school yang menjadi kenangan pahit manis bagi sesiapa sahaja yang pernah melalui zaman itu. Buku ini memberikan gambaran kisah benar di beberapa all girls school yang terkemuka di negara. Semoga ini menjadi sumber inspirasi dan motivasi kepada para remaja yang sedang berada di all girls school. Ia juga boleh dibuat sebagai panduan kepada ibu bapa yang menghantar anak-anak mereka ke all girls school. Maklumat lanjut
ASAL: RM20.00

SEKARANG: RM 20.00 (-0%)

AHLI: RM 18.00 (-10%)

Oleh Hajah Rohani Datuk Hj Mohd Shahir
Ubahlah cara anda melihat wang dan cara mengurusnya! Keadaan ekonomi akan lebih mencabar. Wang atau pendapatan yang kita bakal raih mungkin akan naik atau turun. Namun, ia tidak begitu penting berbanding CARA PENGURUSAN KEWANGAN kita. Jika cara kita menguruskannya tidak berubah, hasilnya sama sahaja. Muhasabahlah cara pengurusan kewangan kita dengan setelus-telusnya. Janjilah pada diri dan keluarga untuk berubah ke arah yang lebih bernilai, berhemah dan bertanggungjaw Maklumat lanjut
ASAL: RM20.00

SEKARANG: RM 20.00 (-0%)

AHLI: RM 18.00 (-10%)

Oleh Aja
Kenali Ainzul Asrizal Tan Sri Hamdan Yahaya.Dia mempunyai ramai perempuan yang sanggup buat apa saja untuk mendapatkan perhatian darinya. Dia bergaya, berkerjaya, berkuasa, berkarisma serta merupakan jutawan di usia yang muda hasil kerja kerasnya sendiri. Ada lagi tambahan, dia merupakan pewaris terbesar empayar perkapalan orang tuanya. Tapi…Dia kaki parti, kaki perempuan dan juga segala kaki-kaki yang bukan menjadi impian yang sering dirindui satu-satunya gadis yang telah Maklumat lanjut
ASAL: RM30.00

SEKARANG: RM 30.00 (-0%)

AHLI: RM 27.00 (-10%)

Oleh Aja
Tak sangka si pembunuh kucing yang berhati kering rupa-rupanya berjiwa lembut juga. Kalau tak, takkanlah rumput di belakang taman rumah mereka habis punah digali si dia. Oh… dah buat kubur untuk si ‘jenazah’ rupa-rupanya ya?Terima kasih kepada ‘arwah’ yang pergi meninggalkan dunia, perjanjian yang terbina di antara mereka telah pun dilanggar secara tidak rela. Kenalnya dia akan sisi ‘positif’ isteri bagaikan satu behaviour shock yang terlampau mengejutkan.“Aku Maklumat lanjut
ASAL: RM26.00

SEKARANG: RM 26.00 (-0%)

AHLI: RM 23.40 (-10%)

Oleh Hajah Rohani Datuk Hj Mohd Shahir
Dalam mengharungi keperluan kehidupan sehari-hari, adakah di antara kita pernah merasai perasaan ‘kecukupan' wang? Jika ‘cukup' pun amat sukar rasanya untuk kita menikmati keadaan wang yang melimpah ruah sekiranya keadaan kita tidak berubah. ‘Cukup' merupakan istilah yang relatif buat seseorang individu dengan individu yang lain. Dalam bahasa mudah, cukup buat Individu A tidak semestinya cukup buat Individu B. Usahlah takut dilabelkan sebagai ‘kedekut' oleh masyara Maklumat lanjut
ASAL: RM20.00

SEKARANG: RM 20.00 (-0%)

AHLI: RM 18.00 (-10%)

Oleh 菲利浦.科特勒 , 陳就學 , 伊萬‧塞提亞宛
行銷之父科特勒 網路、社群經濟時代最新力作! 巨變時代下,科特勒指出新方向 共創讓世界更美好的願景 才是消費者樂於緊緊擁抱的價值 建立企業真正不可取代的地位   不需4P、4C的行銷概念,顛覆「顧客至上」的行銷思維!   結合40個跨國企業成功行銷實例,看他們如何滿足消費者的人性需求!   行銷1.0時代,企業滿足消費者的物質需求; Maklumat lanjut
ASAL: RM53.90

SEKARANG: RM 53.90 (-0%)

AHLI: RM 48.51 (-10%)

Oleh Arleen Amidjaja
ASAL: RM17.90

SEKARANG: RM 17.90 (-0%)

AHLI: RM 16.11 (-10%)

Oleh Najamuddin Muhammad
Makanan bukan sahaja untuk mengeyangkan dan minuman pula hanya untuk menghilang dahaga. Islam itu begitu indah sekali, Rasulullah s.a.w. mendidik umatnya untuk mementingkan penjagaan kesihatan tubuh badan yang bermula daripada apa yang dimakan dan air apa yang diminum. Selain daripada memberikan kenyang dan menghilangkan haus, amalan diet Rasulullah juga amat mementingkan tentang khasiat makanan dan minuman yang diambil.Bukan sahaja khasiat dari faktor zat luaran yang penuh k Maklumat lanjut
ASAL: RM10.00

SEKARANG: RM 10.00 (-0%)

AHLI: RM 9.00 (-10%)

Oleh Vijay Govindarajan ,  Chris Trimble
*This book may have some markings; but be rest assured they are not used books. *The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Maklumat lanjut
ASAL: RM76.90

SEKARANG: RM 18.00 (-77%)

AHLI: RM 18.00 (-77%)

Oleh Dr. Najah Bt Ahmad Zihar & Muhammad Yusuf
Buku ini penuh dengan nasihat, teguran dan kesilapan yang sering berlaku dalam rumahtangga. Maklumat lanjut
ASAL: RM26.00

SEKARANG: RM 26.00 (-0%)

AHLI: RM 23.40 (-10%)

Oleh Arleen Amidjaja
ASAL: RM19.90

SEKARANG: RM 19.90 (-0%)

AHLI: RM 17.91 (-10%)

Oleh Mukta Mahajani

ASAL: RM59.90

SEKARANG: RM 25.00 (-58%)

AHLI: RM 25.00 (-58%)

Oleh Najamuddin Muhammad
Setiap Ibu bapa pasti mahukan anak mereka rajin beribadah, soleh atau solehah sejak kecil lagi. Namun sayangnya, tidak semua ibu bapa berjaya mendidik dan membentuk anak mereka menjadi seorang yang rajin ibadahnya, soleh atau solehah. Sudah pasti penyebab yang menghalang usaha ini banyak. Di antaranya adalah ibu bapa itu sendiri tidak atau kurang mempunyai skil, kemahiran dan tip yang cukup ampuh dan canggih dalam mendidik anak secara berkesan dan betul. Hasilnya, mereka suk Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 10.80 (-10%)

Oleh Natrah Mustajab
Menyukat ialah menimbang. Ia mungkin seerti juga dengan kegiatan mengukur atau menghisab. Apabila disebut menyukat solat bermakna buku ini cuba memberi fokus khusus kepada sebarang gerak kerja tumpuan yang berkaitan dengan mengukur kekesanan solat yang ditimbang di dua piring neraca di dasar hati. Solat yang kacau adalah punca kepada segala kecelaruan. Tidak keterlaluan jika dikatakan bahawa solat yang tidak patuh kepada sukatan sudu camca yang dipandu oleh pesanan wahyu Maklumat lanjut
ASAL: RM22.00

SEKARANG: RM 22.00 (-0%)

AHLI: RM 19.80 (-10%)

1-68 of 68

Page:
  1. 1
  2. 2
*

Back to Top