0

Jumlah 0produk dalam troli anda. ×

Anda tidak mempunyai item di troli pembelian anda.

' Xanseviera 'Dijumpai 13 Produk Berkaitan
Filtered By
author
Oleh Xanseviera
Zulaikha terjumpa duit ketika berjalan dengan Abang Irfan. Apa Zulaikha nak buat dengan duit tu? Setiap benda yang kita buat pasti ada balasannya. Adakah Zulaikha akan ambil tindakan sepatutnya? Kisah Zulaikha kali ni melibatkan khabar angin seram, cuaca panas membahang, projek sains menarik, papa Zulaikha merajuk dan banyak lagi. Eh, ada konflik antara Zulaikha dengan... seorang kawan? Apa dah jadi?!  Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 10.80 (-10%)

Oleh Xanseviera
"Sabar itu separuh daripada iman." Tapi... ia bukan semudah yang disangka. Apabila berhadapan dengan si panas baran, si hidung tinggi, si panjang tangan... kesabaran kita diuji. Dengan senyuman. Zulaikha terus melangkah dan hadapinya walaupun dia tahu dirinya bukanlah sempurna. keluarga dan kawan-kawan sentiasa di sisi memberi sokongan, namun dalam hati hanya Tuhan yang tahu Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 10.80 (-10%)

Oleh Xanseviera
Melukis tu buang masa dan tak ada masa depan? Panas juga telinga ni bila ada orang cakap macam tu. Tak kisahlah naif macam mana pun seseorang tu, jika berusaha bersungguh-sungguh, punya minat mendalam, dia pasti berjaya. Kita tidak berhak mempertikaikan minat orang lain. Sekiranya minat itu dipandang dari sudut positif, maka hasilnya juga positif. Jadi, berilah sokongan dan galakan yang tak berbelah bagi. Kalau bukan kita, siapa lagi? Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 10.80 (-10%)

Oleh Xanseviera
Pergi memancing? Tak naklah! Dahlah bosan, panas pula tu! Kenapa loceng dah nak berbunyi baru dia nak makan? Alahai... susahnya nak cari kasut bersaiz besar. Tolong beritahu kedai mana ada kasut jual kasut saiz 12?! Dilema dan dilema... masalah oh, masalah! Tapi Zulaikha relaks sahaja sebab semua masalah boleh diselesaikan. Walaupun namupak sukar, tapi kalau kena caranya, pasti ada penyelesaian! Kawan-kawan, manusia mana yang tak asa masalah? #BestFriendForever #MasalahData Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 10.80 (-10%)

Oleh Xanseviera
Kata orang, bila kita berjaya, kawan-kawan kenal siapa kita. Bila kita jatuh, kita kenal siapa kawan kita. Terpilih sebagai pengawas sekolah membuatkan Syakira sering sibuk dan jarang dapat 'hang out' dengan kawan-kawan. Suatu hari, Zulaikha diperlekeh rakan sejawat Syakira, namun dia hanya mendiamkan diri. Tindakan itu mengundang kemarahan yang lain dan meyifatkan Syakira bongkak dengan jawatannya. Benarkan begitu? Adakah #BestFriendForever akan menjadi #NoMoreFriend? Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 10.80 (-10%)

Oleh Xanseviera
Kesian Zulaikha kali ni... mana taknya? Sepatutnya hari jadinya diraikan bersama-sama keluarga dan rakan-rakan, tapi masing-masing sibuk dengan hal sendiri. Akhirnya, dia celebrate dengan Nyunyu kat rumah. Tapi bukan celebrate betul-betul pun. Sebaliknya dia buat kerja rumah; membasuh baju, memasak, mengemas... kecewa? Mestilah! Terasa macam dipinggirkan. Alahai... sedihnya... #LoneRangerDiHariLahir Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 10.80 (-10%)

Oleh Xanseviera
Muzik membuatkan seseorang terkenang memori lalu bersama si dia. Apa lagi didendangkan bersama, pasti lega stres. Seperti cinta, muzik yang sesuai membantu kita harungi perjalanan dan perspektif dunia. Muzik adalah universal, begitu juga cinta dan karya terbaru Xanseviera, 'Love Band'. Maklumat lanjut
ASAL: RM10.00

SEKARANG: RM 10.00 (-0%)

AHLI: RM 9.00 (-10%)

Oleh Xanseviera
Berhutang, berkawan dengan budak nakal, rosakkan kerusi dan kemudian dituduh sebagai pencuri... mahu tak mahu, suka atau tidak, Zulaikha kena hadap walaupun ada ketika dia buntu untuk menyelesaikan masalah yang menimpa. Akan tetapi dia bertuah kerana punya kawan-kawan yang setia di sisi. Namun, dapatkah mereka membantu Zulaikha menyelesaikan konflik yang dihadapinya? Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 10.80 (-10%)

Oleh Xanseviera
Kali ini,pelbagai cabaran dan dugaan terpaksa ditempuhi Zulaikha. Segalanya bermula bila dia terpaksa masuk pertandingan badminton. Lepas itu kena manjaga abangnya; Irfan sebab demam. Tak cukup dengan itu Nyunyu pula hilang. Lepas Nyunya ditemui, 'Ranmaru Miura' pula buat dia pening. Dan ahkinya dia jatuh sakit! Hmm... macam-macam yang berlaku. Tapi bolehkah Zulaikha survive dengan semua ini? Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 10.80 (-10%)

Oleh Xanseviera
Seorang yang ceria, mudah didampingi, penyayang dan gila-gila. Gadis genit kesayangan ramai yang sangat sukakan kucing ini mengharungi hari-harinya dengan senyuman meskipun penuh dengan pelbagai cerita suka dan duka. Itulah Zulaikha. Dan ini kisahnya! Maklumat lanjut
ASAL: RM12.00

SEKARANG: RM 12.00 (-0%)

AHLI: RM 10.80 (-10%)

Oleh Xanseviera
"Love Boat" adalah kompilasi naskah cinta karya Xanseviera yang menyentuh memori zaman remaja pembaca, sekali gus membangkitkan imaginasi tentang apa yang kita selalu harapkan di awal percintaan. Semestinya membuatkan kita tersenyum keseorangan mengenang memori indah di kala itu. Maklumat lanjut
ASAL: RM10.00

SEKARANG: RM 10.00 (-0%)

AHLI: RM 9.00 (-10%)

Oleh Xanseviera
Karya romantis Xansievera kini kembali menemui pembaca di luar sana. "Love Terminal" menghimpunkan 25 naskhah cinta nan indah. Setiap helaian pasti buat jiwa berbunga-bunga... Karya cinta lain dari yang lain. Dapatkan sekarang! Maklumat lanjut
ASAL: RM10.00

SEKARANG: RM 10.00 (-0%)

AHLI: RM 9.00 (-10%)

Oleh Xanseviera
Yang satu bakal mewarisi kerajaan Angel. Yang satu bakal mewarisi kerajaan Demon. Bukankah mereka seharusnya bermusuh? Tapi White dan Black saling membantu dalam menyempurnakan misi membuat 500 perkara baik di dunia manusia. Maka bertugaslah mereka di dunia selaku Fairy Godmother (?) versi lelaki. Dengan personaliti yang berbeza, ditambah pula sikap manusia yang pelik dan bermacam ragam, adakah White dan Black akan berjaya? Komik strip Xanseviera yang telah lama dinanti kini Maklumat lanjut
ASAL: RM6.50

SEKARANG: RM 6.50 (-0%)

AHLI: RM 5.85 (-10%)

13 Item(s)

*

Back to Top