Popular
Popular
0

Jumlah 0produk dalam troli anda. ×

Anda tidak mempunyai item di troli pembelian anda.

自製麵包研究室:成功&失敗關鍵分析

パンづくりの失敗と疑問をスッキリ解決する本
Penyunting:坂本りか
Penterjemah:陳聖怡
ASAL: RM54.30

SEKARANG: RM 54.30 (-0%)

AHLI: RM 48.87 (-10%)

Quantiti
-
+
Tiada Cetakan Semula/Tiada Stok
ASAL: RM54.30

SEKARANG: RM 54.30 (-0%)

AHLI: RM 48.87 (-10%)

Quantity
-
+

Maklumat Produk

ISBN/Ean:
9789863772095
Tarikh Terbitan:
2016/10/01
Jumlah Muka Surat:
223
Penerbit:
Tarikh Dimasukkan:
2016/10/24
Edisi:
初版
Saiz Produk(CM):
23.4x18.2
Negara Terbitan:
台灣
Bahasa:
中文/繁體
Jenis Binding:
平裝
Warna Cetakan:
彩色
Nama Siri:
Kategori:
All Departments > Chinese Books > 烹调饮食 > 面包糕点
Salah Kategori?
View All

Back to Top