0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Acik Lana 'Found 503 Related Products
By
Dororo多罗罗 JAP/ENG (E / C / M) A samurai lord has bartered away his newborn son's organs to forty-eight demons in exchange for dominance on the battlefield. Yet, the abandoned infant survives thanks to a medicine man who equips him with primitive prosthetics—lethal ones with which the wronged son will use to hunt down the multitude of demons to reclaim his body one piece at a time, before confronting his father. On his journeys the young hero encounters an orphan wh Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Najla Adi
Naskhah Jiwa Ke Jiwa ini telah ditulis mewakili jiwa anak remaja masa kini. Buku ini bukan hanya untuk remaja itu sendiri, tetapi juga kepada ibu bapa agar dapat lebih memahami gelodak jiwa remaja sendiri. Perjalanan luahan rasa ini digarap dengan menggunakan gaya story telling. Gabungan bicara hati seorang aku terasa sangat dekat dijiwa. Banyak kisah-kisah yang berunsur nasihat agar remaja banyak menyedari hal-hal yang tidak patut dan patut dilaksanakan. Sebuah buku healing Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Neelofa , Haris Ismail
Dunia ini sudah tua, dan ia pasti akan berakhir. Namun, bilakah dan bagaimanakah episod akhir dunia ini akan berlaku? Jika kita masih hidup, bagaimanakah kita akan menghadapinya? Adakah kita akan tergolong dalam golongan yang beriman atau sebaliknya? Buku ‘Timeline Akhir Zaman’ ini akan merungkaikan perjalanan dan cabaran setiap tanda-tanda besar menuju Hari Kiamat; bagaimana situasi genting dan mencabar untuk mempertahankan aqidah Islam dalam masa yang sama manusia berge Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

Out of stock

By Affindi
Dalam jalinan kata-kata yang mengalir lembut, terpalit coretan cinta dan bangga seorang anak terhadap ibunya. la laksana rintik hujan yang mendinginkan jiwa yang gusar akan bayang-bayang kekhuatiran terhadap kehilangan. Perasaan cinta dan kecewa bersilih ganti. Setiap halaman adalah panggilan jiwa untuk memahami kerumitan perasaan manusia, daripada seindah kasih sayang sehingga segelap ketakutan. Kelak Kuingin Memeluk Hari Ini ialah suara kehidupan yang berkobar di balik Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Azenan
Lelaki sering kali kelihatan kukuh, tenang dan tidak mudah tersentuh. Padahal, hakikatnya mereka juga manusia - punya hati dan juga perasaan. Azenan meluahkan rasa gundah, nostalgia, gusar, rindu dan bahagia dari kaca matanya dalam mengharungi hari demi hari. Hidup yang berat ini tidak cuma dijalani, tetapi dimaknai. Kerana Laki-laki Juga Punya Hati adalah himpunan perasaan seputar cinta akan manusia, cela yang muncul daripadanya dan kasih akan alam sekeliling kita. Suara y Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Siti Aminah Ismail
Rumah atau istana di syurga tentunya tidak dapat ditandingi oleh mana-mana istana di dunia. Keindahan dan kemewahan syurga tidak dapat dibayangkan. Ia mengingatkan kita supaya sentiasa beramal dengan amalan-amalan ahli syurga. Bukan mudah untuk memastikan hari pertama kita berada di dalam syurga kerana ianya memerlukan perjuangan dan amalan yang banyak semasa hidup di dunia. Perjalanan ke syurga dilingkungi dengan onak dan duri. Manakala perjalanan ke neraka dikelilingi de Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Syaznixon
"Ada beberapa hal dalam hidup yang kita perlu ungkapkan aksaranya tetapi takdir tak pernah menyebelahi kita berdua." Kata orang, cinta itu saling melengkapi. Itukah yang dimaksudkan bila Arjuna Nara, jejaka bisu dipertemukan dengan Embun, gadis buta? “Kalau awak ada dekat saya, awak kena ketuk dua kali macam ni. Okey?” – Embun Kemunculan Embun di teratak keluarga Arjuna Nara membuatkan jejaka itu tertanya-tanya, siapa Embun sebenarnya. Rasa ingin tahunya terhadap gad Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

Out of stock

By
Tate no Yuusha no Nariagari盾之勇者成名录Season 1-3 JAP/ENG (E / C / M) Stories of old tell of four otherworldly heroes—wielding the sword, spear, bow, and shield—who defended the land from wave after wave of calamity. With the fate of the world in balance, the kingdom of Melromarc summons these legendary figures; in modern-day Japan, the call is answered, and the unwitting heroes are transported to this fantasy universe. Thrust into Melromarc and given the titl Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By
Dr. STONE 新石纪 New World Season 3 JAP/ENG (E / C / M) With the ambitious Ryuusui Nanami on board, Senkuu Ishigami and his team are almost ready to sail the seas and reach the other side of the world—where the bizarre green light that petrified humanity originated. Thanks to the revival of a skillful chef, enough food is being prepared for the entire crew, and the incredible reinvention of the GPS promises to ensure safety on the open sea. Preparations for the upcomi Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By
USUAL: RM275.90

NOW: RM 275.90 (-0%)

MEMBER: RM 248.31 (-10%)

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*A supplementary grammar workbook written for primary school pupils *Clear and simple explanations on various aspects of grammar *Essential examples on how to avoid common mistakes *Systematic progression in difficulty of exercises *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 6.00 (-20%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By Ibnu Ibrahim At-Tawari
Kewujudan Kesultanan Melayu Melaka merupakan asas pembinaan negara dan bangsa Melayu. Tun Seri Lanang dalam Sulalatus Salatin berkata, Melaka digambarkan mempunyai masyarakat yang tersusun, berperaturan serta mempunyai pentadbiran dan politik yang tersendiri. Namun, sayangnya selepas penat lelah tujuh Sultan mempertahankan kegemilangan empayar, Sultan Mahmud Syah merosakkan segalanya. Barangkali Sultan Mahmud Syah tidak pernah terdetik bahawa tindakannya yang menahan rombonga Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Marcel Link
The complete guide to building the mindset, knowledge, and skills of a professional options trader. If you’re a day trader or a sophisticated individual investor, you can move to the next level trading options as a full-time gig―and make a profit! Professional options trader Marcel Link argues that the most successful traders are the ones who treat trading like a business. It’s how he turned trading into a full-time job, and he shares all his secrets with you. In The Learn More
USUAL: RM132.00

NOW: RM 132.00 (-0%)

MEMBER: RM 118.80 (-10%)

By Man Tsang
Ejen Ling dari Libra, iaitu Seksyen 0 organisasi antarabangsa diarah menjalankan satu misi. Namun perjalanan menyempurnakannya tak semudah yang disangka. Kini misi bukan hanya melibatkan seorang anak perempuan organisasi yakuza, Yanagiba Gumi yang berkebolehan ‘sinestetik’. Malah mereka turut menjadi sasaran ninja Jonin dari organisasi pembunuh, Karma. Kisah aksi berdarah di antara ejen, ninja dan yakuza kini bermula! Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.00 (-0%)

By Muzuza
Kita semua hakikatnya sedang dalam perjalanan pulang. Persoalannya pulang ke mana? Adakah pulang yang bertuju dan terancang atau tanpa arah sehingga bumi bergoncang? Mencari Jalan Pulang ini adalah perihal perjalanan hamba yang ingin pulang bertaubat kepada Pencipta, cabaran-cabaran yang mungkin dihadapi dan pesan-pesan kekuatan dalam perjalanan mencari sesuatu yang paling berharga dari semua yang berharga; keampunan Allah Azza Wa Jalla. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Dr. Amir Syahir , Fakhrur Radzi
Sejak kecil, hidup kita sudah ada susunan yang tersendiri – bermula dengan sekolah dan berakhir dengan universiti. Apabila keliru, akan ada ibu bapa dan guru membimbing. Namun, setelah masuk ke alam dewasa, kita terpaksa memutuskan banyak hal sendiri, termasuk arah tuju kerjaya dan hidup. Kalau tersilap pilih, rasa macam ketinggalan bertahun-tahun. Adakah cara untuk tidak gagal sejak awal? Perjalanan mengejar kerjaya impian bukanlah seperti berjalan di atas garis lurus. Cit Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By LANA DEL REY
USUAL: RM84.90

NOW: RM 84.90 (-0%)

MEMBER: RM 76.41 (-10%)

By LANA DEL REY
USUAL: RM84.90

NOW: RM 84.90 (-0%)

MEMBER: RM 76.41 (-10%)

By
One Piece Live Action 航海王真人版 Season 1 JAP/ENG E / C / M The series follows the adventures of the Straw Hat Pirates as they explore the dangerous oceans, lands, and beyond in search of the "One Piece", a fabled treasure that will make their captain, Monkey D. Luffy, "King of the Pirates". But the Marines are on their ship's tail, and they are not the only crew searching for the One Piece. Armed with skills and an unbreakable friendship, the Straw Hats are ready Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By
Plunderer 掠夺者 JAP/ENG (E / C / M) In a post-apocalyptic world dominated by the so-called "Numbers," each human will have their identity branded with their own "Count," which could define any number related to their life. May it be one's walked distance or amount of compliments given to them by others, this Count could lead them to the abyss when it has dropped to zero. In the year 305 of the Alcian calendar, Hina has inherited a mission from her Mother, whose Count h Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Kate A. Boorman
A gripping YA psychological thriller from the author of What We Buried, about four teenage girls who descend into a dangerous underground cave system in search of a lake of local legend, said to reveal your deepest fears. When the cops arrive, only a few things are clear: - Four girls entered a dangerous cave. - Three of them came out alive. - Two of them were rushed to the hospital. - And one is soaked in blood and ready to talk. Amelie Desmarais' story begins believably e Learn More
USUAL: RM65.90

NOW: RM 65.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.31 (-10%)

Out of stock

By DK
Combining bold graphics with easy-to-understand text, Simply Nutrition is the perfect introduction for those who are short of time but hungry for knowledge. Covering a range of topics - from a healthy gut and the essential function of vitamins and minerals, to the pros and cons of plant-based diets, and the reasons why highly processed foods tend to be less good for us - each entry provides a clear and simple explanation of all of the key aspects of nutrition. Organized Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

By Tarah DeWitt
A swoony story about friendship, love, and looking for the laugh in life, from the popular TikTok author, perfect for fans of B.K. Borison and Sarah Adams. 'Fake dating perfection . . . It's everything I look for in a romance, deftly blending heart, humour, and the perfect amount of angst' AMY LEA 'Pure romance catnip and a master class in yearning. Tarah DeWitt's writing simply wraps you up in joy. Cozy, tender, sexy, hilarious - I adored every word' RACHEL LYNN SOLOMON ' Learn More
USUAL: RM65.90

NOW: RM 65.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.31 (-10%)

By
Karakai Jouzu no Takagi-san The Movie 擅長捉弄人的高木同學剧场版 JAP/ENG(MOVIE) JAP(OVA) E / C / M A day before the start of the last summer in their junior high school, Takagi and Nishikata find a kitten on their way home, which they named Hana, and decide to take care of it until they find its mother. 季节变迁,高木与西片升上了初中3年级。尽管周围的人们开始考虑起各自的将来、不安和期待夹杂在一起,但高木与西片 Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.51 (-10%)

By Nik Zah
Naskah ini mengisahkan tentang pengorbanan dan perjuangan seorang ibu dalam menghadapi setiap ujian membesarkan anak. Buku ini bukan sahaja menyentuh soal pengorbanan seorang ibu tetapi turut mengangkat peranan dan keistimewaan seorang ibu. Naskhah ini memaparkan kisah-kisah perjuangan ibu yang disulami dengan suka duka bersilih ganti mengiringi perjalanan hidup anak-anak. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Muhammad Asri & Mat Lazin
Penulisan travelog kembara ini tidak menggunakan bahasa indah lagi berbunga-bunga. Tidak juga mencoretkan segala emosi yang dirasai hingga buat kita turut berdebar-debar atau cemas dengan situasi yang telah mereka lalui. Namun, bacalah dengan mata hati. Ini bukan catatan travelog biasa. Ini kisah perkembangan agama kita di Jepun, sebuah negara yang pernah terkenal dengan kekejaman tenteranya dan kini sangat terkenal dengan kemajuannya. Demi Allah, saya menangis! The Running M Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 23.90 (-20%)

MEMBER: RM 23.90 (-20%)

By Muhd Farid Ariffin
"The pleasure of being lost is adventure." Itulah tujuan kami mengembara sebegini - untuk mencari adventure.Travelog memoir ini mengisahkan pengembaraan keluarga Dato' Mohd. Farid Ariffin, pengasas Majlis Kanser Nasional (MAKNA) - merealisasikan "idea gila": untuk pulang ke Malaysia dengan memandu kereta Volkswagen Beetle pada bulan November tahun 1977 setelah menamatkan pengajian undang-undangnya di Lincoln's Inn, London. Berpandukan peta lipat, mereka sekeluarga memulakan p Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Nik Nur Madihah
Kita sudah lama hilang arah, tercari-cari inspirasi dari kocek sendiri. Memerhati insan lain dengan kekaguman yang tinggi demi mencedok semangat dan pedoman menuju Ilahi. Sedangkan petunjuk itu sudah terbentang untuk dipelajari. Denai Cinta ialah perjalanan ke lubuk hati yang paling dalam. Demi menapis sesetengah emosi yang membuat hidup hilang kendali. Lalu sirah muncul menyelamatkan; memerikan kisah empat orang wanita teladan untuk mengeluarkan insan daripada kusut kemelut Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Iddin Ramli
Kesinambungan daripada buku pertama Iddin Ramli bertajuk Hati ke Hati yang kini telah mencecah 30,000 naskah cetakan & jualan. Berakhirnya Mendung Kelabu mempunyai 2 bahagian iaitu bahagian 1 & 2. Bahagian 1 adalah tentang antara idea awal buku Hati Ke Hati. Ianya adalah kata kata yang telah disusun penulis untuk memujuk jiwa jiwa yang memerlukan cahaya, yang mahukan semangat untuk terus berdiri dan berlari tempuhi apa yang membuatkan dirinya berhenti. Bahagian 2 pula merupak Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Fathyakan
Dukacita kerana perjalanan di dunia tak ada yang sia sia melainkan hanya ingin menyedarkan manusia dari leka. Hanya menjadikan seseorang itu lebih baik dan kuat dari sebelumnya. Setiap hari adalah ruang dan peluang untuk manusia perbaiki kehidupannya. Jangan pernah berputus asa, harapan dari Tuhan sentiasa ada. Kadang kala manusia terlalu memikirkan apa yang dia mahu sampai terlupa untuk sempurnakan apa yang Tuhan mahu. Jangan hanya fikirkan apa yang kita belum ada, tapi fiki Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Sisyoujae
Seringkali kita diingatkan dan digalakkan untuk menjadi diri sendiri, berbuat baik dengan diri sendiri dan orang lain, tak kurang juga menjadi jujur dengan sesiapa saja. Pesanan yang mudah dihadam namun sukar untuk dipraktikkan. Lihat di sekeliling kita. Mungkin famili terdekat, si dia yang tersayang, kawan yang katanya karib, tapi sebenarnya fake? Lebih sadis, mungkin kita sendiri yang palsu. Kitalah fake people tu?! Siri 30 Wadah kali ini bakal membawa pembaca mengenali Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Tadatada
DUNIA YANG DIJAJAH OLEH SABOTEUR Maia menjadi anak yatim apabila ayahnya terkorban dalam pertempuran selepas ibunya hilang. Dia berimpian menjadi 'Pemburu' tahap S untuk masuk ke Infinitus demi mencari ibunya, tapi perjalanan dia masih jauh. Lepas satu serangan Saboteur, Maia dan ahli kumpulannya menemui seorang budak lelaki yang terselamat dari serangan tu... Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Muhd Kamil Ibrahim Bersama Rakan-Rakan
JODOH ANUGERAH DIA (JAD) dijayakan oleh 25 orang penulis yang berbeza latar belakang. Malah, apa yang menarik, antara mereka adalah terdiri public figure yang tidak asing lagi dalam usaha dakwah dan motivasi. Antaranya Datuk Norhafizah Musa, Ustazah Isfadiah Mohd Dasuki, Ustaz Roslan Mohamed, Ustaz Pahrol M. Juoi dan Tengku Asmadi Tengku Mohamad. Mereka turut berkongsi kisah dan pengalaman bertemu jodoh. Datuk Norhafizah dan Ustazah Isfadiah misalnya, kerana latar belakang ak Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By Faris Zulkharnane
Setiap kehidupan akan menuju kematian. Namun, adakah itu pengakhiran yang sebenar dalam sesebuah kehidupan? Kembara Mahsyar kini menyambung perjalanan yang tertangguh di Alam Dunia, menuju ke Negeri Abadi. Segala yang berlaku bermula dari sini, tidak akan berakhir sama sekali. Apa yang berlaku, di luar kotak pemikiran kita. Selepas semuanya dimatikan, dan yang kekal hanyalah Tuhan Penguasa Segalanya, kita akan dibangkitkan dengan tiupan sangkakala oleh Malaikat Israfil. Ber Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 36.00 (-10%)

MEMBER: RM 32.00 (-20%)

By Hiznawa
Perjalanan hidup manusia adakalanya indah, adakalanya penuh liku dan duri. Begitu juga dengan kisah hidup Daneen. Dek masa silamnya, dia benci bergelar perempuan. Lantas, ditukar perwatakannya menjadi kasar bagaikan seorang lelaki. Pertemuan kali pertama dengan Zayyad bukanlah dalam keadaan yang tenang. Ada adrenalina yang saling berlumba sehingga sesak terasa di dada. “Kau kalau nak mati, tunggu malaikat maut yang datang cabut nyawa, boleh tak?” – Daneen “Can yo Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By Ros Atkins
For all those who want their audiences to listen and understand' JEREMY BOWEN , 'Precision, deftness and a calming expertise' THE TIMES Do you worry about holding people's attention during presentations? Are you unsure where to start when faced with writing an essay or report? Are you preparing for an interview and wondering how to get all your points across? Explanation - identifying and communicating what we want to say - is an art. And the BBC presenter and journalist Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

By Redcode , Albbie
Selepas kejutan awal di Zaman Jura, Pasukan X-VENTURE bersedia menelusuri liku perjalanan dengan lebih berani! Mereka memerlukan semangat kental dan keberanian kerana akhir Zaman Juramerupakan "rumah" bagi dinosaur terbesar di dunia! Pengembaraan kali ini pasti lebih sukar namum mereka bersedia berdepan cabaran getir alam dinosaur! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By R.M. Romero
With spellbinding verse prose, R.M. Romero channels the spirit of myth into a brilliantly original tale, inspired by her experiences restoring Jewish cemeteries in Eastern Europe. Magic will burn you up. Sent to stay with her aunt in Prague and witness the humble life of an artist, Ilana Lopez—a biracial Jewish girl—finds herself torn between her dream of becoming a violinist and her immigrant parents’ desire for her to pursue a more stable career. When she discover Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

By
Kimetsu no Yaiba: Katanakaji no Sato-hen 鬼滅之刃:刀匠村篇 Season 3 JAP/ENG (E / C / M) Adaptation of the Swordsmith Village Arc. Tanjiro’s journey leads him to the Swordsmith Village, where he reunites with two Hashira, members of the Demon Slayer Corps’ highest-ranking swordsmen - Mist Hashira Muichiro Tokito and Love Hashira Mitsuri Kanroji. With the shadows of demons lurking near, a new battle begins for Tanjiro and his comrades. Adapsi Arka Kampung Tukang Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Fargoes
Write Practical Usage & Malay Meanings English-English-Malay Dictionary Compact, Comprehensive And Easy To Use Words For the New Millennium Over 7500 entries with clear explanations covering all the regularly used words. Example in usage, to help you avoid mistakes in writing and speaking. Pronunciation and words division are clearly indicated Meaning are demonstracted in clear and interesting sentences A supplement of idioms and proverbs with explanation are inclu Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By Zint
Demi membalas dendam terhadap Mr. Gunn, Krez dan Vax merempuh masuk ke kawasan Steel Rage. Malangnya musuh diorang terlalu ramai! Metal rising up! Dengan tubuh semakin lemah, Krez terpaksa berdepan Kolt, orang paling kanan merangkap orang terhebat Mr. Gunn. Ada peluang ke nak menang? Fight till the end~ Perjalanan muzik metal Vax, Krez dan Mick tiba di pengakhiran. Under 18 Attitude kini melabuhkan tirai! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Suzume no Tojimari The Movie 鈴芽之旅剧场版 JAP (E / C / M) On her way to school one day, Suzume Iwato stumbles upon Souta Munakata, a young man searching for abandoned areas. The high school girl directs Souta to a nearby ruin, but out of pure curiosity, she herself decides to head to the same destination. Once there, Suzume discovers an isolated door with a dreamlike universe lying beyond it—a place that she can see and feel, but not enter. A strange stone rests on Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.71 (-10%)

By Syaz Sufiy
Slapped by the truth or kissed by the lies? Orang lain tidak akan tahu sesakit apa yang sedang menghentam dada kita kerana di luarannya kita nampak hidup dengan sangat baik di dalam kesempurnaan yang indah. Itulah apa yang sedang dilalui oleh Luf Gabriel dan Aura Iman Thania. Aura nekad mahu mencari tahu kisah sebenar di sebalik gahnya nama keluarganya. Dari Rusia ke Malaysia, Aura cuba menguatkan hatinya yang seringkali rapuh itu untuk membela nasib si ibu. Setiap pertemu Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Nursuhada
Perempuan Yang Membaca dan Bahagia mengajak kita untuk menikmati setiap musim perjalanan- apa-apa yang sudah terjadi, apa-apa yang sedang dilalui, apa-apa yang kita lewati suatu ketika nanti. Semuanya mengandungi erti bahawa hidup ini menyimpan pembelajaran untuk kita pelajari dan nikmati, untuk kita menjadi sebaik-baik manusia yang bernilai dan berbudi. Perempuan Yang Membaca dan Bahagia membawa kita merenung dan melihat jejak-jejak kehidupan- melewati fasa pencarian, mengh Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

Out of stock

By
Buku ini mengandungi 28 buah cerita dongeng aesop yang menarik dan pastinya menghiburkan. Tema cerita lebih menumpukan perspektif positif dalam mengenali warisan, budaya dan tradisi masyarakat setempat juga terdapat unsur magis yang membolehkan kanak - kanak berimaginasi bagi melancarkan perjalanan cerita. Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By Illa Shanahila
“Aku beri nasihat sebagai rakan satu sekolah kau, adik manis. Eh, bukan... sebagai senior kau.” - Ran ‘Kalau senior pun dah gaya jembalang aje perangai, takkan nak kena ikut juga?’ Ini sebuah cerita tentang kenangan. Tentang pertemuan dan perpisahan. Perjalanan hidup Fiy dan Ran bagaikan tiada kesudahan. Bermula dengan seteru di zaman persekolahan, bertukar pula jadi teman rahsia. Kenangan yang dicipta selama setahun membekas satu memori yang tak pernah dilupakan. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Bunda Ary
Pada 29 Safar tahun ke-11 Hijrah, Rasulullah menziarahi Perkuburan Baqi'. Ketika perjalanan pulang, baginda mengalami sakit kepala dan demam panas. Para sahabat dapat merasai bahang kepanasan dari serban baginda. Kesakitan Rasulullah semakin menggusarkan para sahabat. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Abyan Junus Nishizawa , Farah Landemaine
Teega harimau kecil yang suka MENGAUMMM! Suatu hari, abang Teebo, memberitahu ngaumannya terlampau kuat. Dengan rasa sedih, Teega mengisytiharkan HARI TANPA NGAUM! Bagaimana jika harimau tidak mengaum? Melalui kicak-kicau kawannya, Teega belajar menggunakan suaranya dan menjalin persahabatan yang tidak disangka-sangka sepanjang perjalanannya itu. Learn More
USUAL: RM18.90

NOW: RM 17.01 (-10%)

MEMBER: RM 15.12 (-20%)

By Abyan Junus Nishizawa , Farah Landemaine
Si Timo, anak tapir kecil keluar berjalan-jalan bersama ibunya untuk mencari haiwan yang nampak berbeza daripada ibu mereka; sama sepertinya. Sepanjang perjalanan mereka, Si Timo belajar tentang banyak perkara serta berkenalan dengan ramai kawan baharu. Learn More
USUAL: RM18.90

NOW: RM 17.01 (-10%)

MEMBER: RM 15.12 (-20%)

By Adilla Rahim
Mengapa perlu siapkan diri? Bayangkan kalau generasi muda tidak memahami ilmu dalam mendapatkan jualan? Bagaimana mahu hidup dengan baik dalam kegawatan ekonomi yang semakin mendesak kini? Semasa saya menulis buku ini, kita mengalami perubahan gaya atau norma hidup yang drastik selepas negara dilanda virus Covid-19. Ia membuatkan saya banyak berfikir dan mencari orang-orang lama untuk berbual bagi meredakan keresahan kepada situasi yang tidak menentu ini. Setiap pengalaman o Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By
ITAI NO WA IYA NANO DE BOUGYORYOKU NI KYOKUFURI SHITAI TO OMOIMASU. 怕痛的我,把防禦力點滿就對了 JAP / ENG (E / C / M) Kaede Honjou is invited by her friend Risa Shiramine to play a virtual reality MMO game with her. While Kaede doesn't dislike games, what she really, truly dislikes is being in pain. She creates a character named Maple, and decides to put all her points in VIT to minimize pain. As a result, she moves slowly, can't use magic, and even a rabbit c Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By Chie Kutsuwada
The bestselling author of Manga Learning to Draw with Fun and Learn to Draw: Day-by-Day,Isabel B. Zimmerman (aka KritzelPixel), brings you a fun, beginner-friendly program to quickly grasp core drawing techniques. Each week, you’ll develop a new skill, incorporating principles such as light, depth, and perspective into your evolving work. Whether you dream of being able to draw animals, humans, manga, or creating a comic book of your own, this workbook provides a template f Learn More
USUAL: RM61.95

NOW: RM 61.95 (-0%)

MEMBER: RM 55.76 (-10%)

By Dynna Zain
Menjadi anak angkat membuatkan kehadiran Leif tidak disenangi oleh Alana. Namun, jangka masa 10 tahun sudah cukup memberi 1001 rasa dalam diri gadis itu. “I love you, Lana.” - Leif Namun, mereka terpisah selepas kejadian di hutan larangan. Alana nekad mahu mencari Leif dan keluarganya yang turut hilang semasa pencarian Leif. Pertemuan dengan Lucas telah mengubah perjalanan hidup seorang Alana. Hubungan mereka seperti bermain tarik tali. “Alana satu-satunya kawan per Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Naim Tamdjis
Rafael, seorang guru muda yang ditugaskan di kawasan pedalaman Perak. Papanya lebih suka Rafael bekerja dengannya, tetapi Rafael tetap berdegil mahu bertugas di SK Kampung Pulai Manis yang terpencil terletak sejam perjalanan dari pekan Gerik. Rafael tidak ada pilihan lain, dia terpaksa menyewa sebuah rumah yang mempunyai reka bentuk pelik. Tanpa sedar, Rafael telah membangkitkan makhluk yang telah lama menghuni rumah itu. Makhluk itu telah dipasung selama 150 tahun. Sejak Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

By A. Darwisy
Rakaman orang minyak terbakar di Istana Budaya telah mencetuskan viral di media sosial. Sekaligus mengheret Ain dan Liana ke kancah sumpahan. Pertemuan dua gadis itu dengan Maya telah membuka satu episod baru yang lebih menakutkan. Sementara itu, Suraya dan Defi terus menjadi pelindung Maya sehingga nyawa mereka jadi pertaruhan. Siri kejadian rogol dan bunuh yang kembali menggemparkan negara, menguatkan hujah akan kemunculan semula Haris. Keprofesionalan Inspektor Intan sekal Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

1-503 of 503

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top