0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' MALAYSIA LAW 'Found 1380 Related Products
By
FOCUS SPM KSSM Form 4 • 5 – a complete and precise series of reference books with special features to enhance students’ learning as a whole.This series covers the latest Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM) and integrates Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) requirements. A great resource for every student indeed! REVISION √Keywords √SPM Tips √Concept Maps √Remember! REINFORCEMENT & ASSESSMENT √Try This! √SPM Model Paper √SPM Practices √Complete Ans Learn More
USUAL: RM36.95

NOW: RM 36.95 (-0%)

MEMBER: RM 33.26 (-10%)

By Zen Cho
This mischievous Malaysian-set novel is an adventure featuring family, ghosts and local gods - from Hugo Award winning novelist Zen Cho. Her grandmother may be dead, but she's not done with life . . . yet. As Jessamyn packs for Malaysia, it’s not a good time to start hearing a bossy voice in her head. Broke, jobless and just graduated, she’s abandoning America to return ‘home’. But she last saw Malaysia as a toddler – and is completely unprepared for its ghosts, g Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By
ONE PIECE 海贼王 BOX33 VOL.1004-1027 (DVD) JAP (E / C / M) 1004 An Inherited Technique! Unleashing Oden's Secret Swordplay! 繼承的密技 御田的刀法大爆發 1005 The Power of Ice Oni! A New Version of the Plague Rounds! 冰鬼的威力 新瘟禍彈 1006 I Won't Forgive Him! Chopper's Determination! 不可原諒 喬巴的決心 1007 Zoro's Pursuit! Ice Oni Tag! 索隆的追擊 冰鬼in鬼抓人 1008 Nami Surrenders?! Ulti's Fierce Headbutt! 娜美投降 烏爾蒂 Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By 朴秀爱 , 金康宇 , 金美淑 , 李学周
以女性角色为中心的悬疑心理惊悚剧,主要讲述了遮掩阴暗面,通过某人的牺牲来维持的社会为背景,刻画了拥有多样欲望和心理的人物们以及他们之间错综复杂关系的电视剧。Takes place against the backdrop of an art museum that belongs to Sung Jin Group, a major conglomerate that holds the reins of the political and financial worlds in South Korea. It is a psychological mystery thriller about the things that disappe Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By Nury Turkel
A devastating account of China's genocide of the Uyghurs, by a leading Uyghur activist and Time #100 nominee Nury Turkel was born in a 're-education' camp in China at the height of the Cultural Revolution. He spent the first several months of his life in captivity with his mother, who was beaten and starved while pregnant with him, whilst his father served a penal sentence in an agricultural labour camp. Following this traumatic start - and not without a heavy dose of good fo Learn More
USUAL: RM96.00

NOW: RM 96.00 (-0%)

MEMBER: RM 86.40 (-10%)

By Nia Qurratun’Aini
Bukan sempurna yang kucari. Cukup kau ada di sisi, menemani sampai akhir nanti. Mengembara menaiki kereta api Trans-Siberian merupakan salah satu bucket list dalam hidup Teja Adelia. Namun, Teja sama sekali tidak menyangka yang dia akan duduk berjiran di dalam kereta api dengan Aqid Syamsudin, seorang pelakon popular Malaysia. Sekali gus, menerbitkan tanda tanya dalam hati Teja, mengapa Aqid berada di Rusia. “Saya ada dua sebab. Satu, saya nak bercuti, rehatkan diri say Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 李钟硕 , 林允儿
Park Chang-Ho (Lee Jong-Suk) works as a lawyer with a measly 10% winning rate. He is a talkative person and, because of this people call him Big Mouth. He happens to get involved in a murder case and he is somehow fingered as genius swindler Big Mouse. Due to this, Park Chang-Ho finds himself in a life-threatening situation. Meanwhile, Go Mi-Ho (Lim Yoon-A) is Park Chang-Ho’s wife and she works as a nurse. She has a beautiful appearance and a personality that is both wise a Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By 武井宏之
  在X-LAWS的梅登小姐幫助之下,蓮復活了。   另一方面,葉王一行人為了狩獵靈魂而攻擊ICEMEN及轟隆轟隆。   被逼入絕境的轟隆轟隆用心體會父親的教誨,   發揮全部智慧,挑戰布羅肯…… Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.00 (-0%)

Out of stock

By Candy Factory
Ketika melawat sebuah galeri seni, Putera Ciel membantu seorang lelaki berkerusi roda. Tetapi pertolongannya disalah erti dan orang mula menuduh dia salah guna hak istimewa. Putera lain juga turut dikaitkan dalam hal ini dan reputasi mereka terjejas teruk. Bagaimana Alex dan kawan-kawannya menjelaskan situasi ini? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

Out of stock

三年前由于刑警刘远文(任嘉伦饰)的情报失误,使得其未婚妻、新晋刑警荣钰(单善饰)命丧毒贩火拼的火场。缉毒大队刑警荣耀(刘恩佑饰)由于妹妹之死与好兄弟刘远文反目成仇,刘远文心灰意冷离开警局不知去向,而荣耀则为了报仇,经过三年的不断努力,成为了云港市禁毒大队队长。为了摧毁贩毒K集团并挖出背后国际贩毒组织头目“幽灵”,市公安 Learn More
USUAL: RM129.90

NOW: RM 129.90 (-0%)

MEMBER: RM 129.90 (-0%)

韩以翰(苏志燮 饰)是同时拥有内科和外科执照的天才医生,全国最年轻的外科医生,在高强度工作下也一直保持微笑,对待同僚患者非常亲切。但是,他拥有的一切却在瞬间化为乌有,因为被指控手术失误,导致一名病患死亡,另一名病患则无故失踪,这更令他百思不得其解,他被撤销执照又入狱之后,失去一切而陷入绝望和愤怒。于是,下定决心追查幕后 Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By Brigid Kemmerer 
The embers of revolution continue to simmer in Kandala. The country is still plagued by disease, and the only cure is a scarce moonflower elixir only the rich can afford. Tessa Cade has gone from masked outlaw to palace advisor - and she's determined to help the people of Kandala. With supplies of the moonflower running out, Tessa embarks with Prince Corrick on an uncertain journey to the mysterious neighbouring kingdom of Ostriary. The journey could be their only chance to Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

Out of stock

By Richard Koch
How do people of seemingly ordinary talent go on to achieve unexpected results? What can we learn from them? What are the ingredients for unreasonable success and how is it achieved? In this ground-breaking book, bestselling author Richard Koch charts a map of success, identifying the nine key attitudes and strategies can propel anyone to new heights of accomplishment. The pattern of success is fractal. It is endlessly varied but endlessly similar. Success does not requ Learn More
USUAL: RM72.90

NOW: RM 72.90 (-0%)

MEMBER: RM 65.61 (-10%)

Out of stock

By
*综合了幼儿学前课程的五大科目,幼儿只需完成这本书,即可达到一个完整的学习效果 *国文、英文、华文、数学和科学 *内容多样化,习题由浅入深 *图画精美,提高幼儿的学习兴趣 Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By
*To build a sound foundation in each subject at an early age *It is hoped that children who use this book will find learning enjoyable and be more confident in school *Bahasa Melayu, English, Maths and Science *A variety of engaging activities *Simple instructions and attractive illustrations Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-44 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By King Kong
Dewa Tangan' Muncul? Kemenangan dan Kekalahan Telah Ditentukan?! Pertandingan karate antara sekolah bermula secara rasmi. Khabar angin tersebar mengatakan Dorian, salah seorang Enam Karate-ka Ulung telah menarik diri. Semasa pertandingan, Justin bertemu lawan hebat. Dia menggunakan serangan 'one-hit kill' untuk menang. Mampukah Justin yang kurang pengalaman melepasi halangan demi halangan dan tingkatkan ilmu karate? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

Out of stock

By
*Ditulis khas untuk murid-murid prasekolah yang telah mempelajari asas huruf bahasa Melayu *Buku ini memperkenalkan murid-murid tentang konsep dan penggunaan bunyi huruf secara sistematik dalam mengecam, mengeja, membaca dan menulis perkataan *Huruf Vokal memperkenalkan bunyi asas vokal. Ia menekankan kepentingan bunyi huruf vokal yang betul dan tepat *Suku Kata mendedahkan konsep bunyi huruf secara berperingkat dari dua suku kata hingga tiga suku kata. Ia membantu murid-muri Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By
SUCCESS in MUET is a comprehensive coursebook designed for candidates who are sitting for the Malaysian University English Test (MUET). Based on the latest syllabus and new exam format, this book is complete with contents organised systematically and ample practices to enhance mastery of the various language skills. Key Features: ●Comprehensive Notes and Practices ● Helpful Tips and Informative Notes ● MUET-exam based Practices ● Model Tests ● Complete Answers Learn More
USUAL: RM36.95

NOW: RM 36.95 (-0%)

MEMBER: RM 33.26 (-10%)

By
Set in a fictional country called Daeho that does not exist in history or on maps, the series is about the love and growth of young mages as they overcome their twisted fates due to a magic spell known as the "alchemy of souls", which allows souls to switch bodies. It follows the story of an elite warrior named Nak-su whose soul is accidentally trapped inside the weak body of Mu-deok—Jang Uk's servant. 講述了以歷史和地圖上都不存在的大湖國為背景,因改 Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Sejarah telah mencatatkan bahawa pada kurun ke-18 ramai pahlawan tanah air telah bangkit menentang British, tetapi perang ini berlaku berasingan dalam kawasan (negeri) berlainan dan bukannya perjuangan menuntut kemerdekaan secara serentak di seluruh negara. Sejarah Tanah Melayu memang ada pertumpahan darah dalam perang patriotik yang berlaku pada kurun ke-18 tetapi pertempuran berlaku secara berasingan di negeri-negeri tertentu dan pada masa berlainan. Kebangkitan itu berland Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

Out of stock

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-44 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 38.00 (-0%)

By Lee Hoong Lian
At the age of 11, Lee Shin Cheng left school to become an ice-cream seller. Through sheer will and determination, he broke out of the clutches of poverty by constantly aiming for the skies. Following his mother’s advice to “do good and be good”, he made a name for himself as the founder of IOI Group, leaving behind great accomplishments in the palm oil and property sectors. Because of his affinity with oil palm trees, he was also fondly known as “The Tree Whisperer” Learn More
USUAL: RM78.00

NOW: RM 70.20 (-10%)

MEMBER: RM 62.40 (-20%)

By Steven Pinker
NEW YORK TIMES BESTSELLER "In our uncertain age, which can so often feel so dark and disturbing, Steven Pinker has distinguished himself as a voice of positivity." - New York Times Can reading a book make you more rational? Can it help us understand why there is so much irrationality in the world? Steven Pinker, author of Enlightenment Now (Bill Gates's "new favorite book of all time") answers all the questions here Today humanity is reaching new heights of scientific unde Learn More
USUAL: RM69.95

NOW: RM 69.95 (-0%)

MEMBER: RM 62.96 (-10%)

Out of stock

By
Extraordinary Attorney Woo tells the story of Woo Young-woo (Park Eun-bin), an autistic lawyer, working at a large law firm. Attorney Woo has eidetic memory that makes her a brilliant lawyer as she is able to recall laws to refute the opposing lawyer’s claims and build strong arguments to support her cases. Being different from neurotypical peers, her manner of communication is initially seen by the majority as odd and awkward and her strong emotional intelligence remains u Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By
Kamen Rider Drive 假面騎士 JAP (E / C / M) Shinnosuke Tomari seorang bekas polis elit yang "diturun" pangkat ke Bahagian Penyiasatan Khas, di mana situ bahagian yang menyiasat kejadian pelik terutamanya kejadian "Pecutan Berat" yang menyebabkan orang ramai tidak boleh bergerak. Bila dia dipilih oleh Drive Driver dan Tridoron, Shinnosuke berubah menjadi Kamen Rider Drive dan ditugas berlawan dengan Roidmude yang bercita-cita untuk menawan dunia dengan menghapuskan manusia Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By Zint
Sejak sertai Fistlogic Tournament, hidup Rev mula berubah. Personalitinya yang berani dan kuat semacam bila pakai topeng juga jadi tanda tanya. Rev ada masalah kecelaruan identiti ke? Lepas menyaksikan kehebatan seorang gadis dari pasangan kembar menang perlawanan, darah Rev menggelegak. Dia perlu kalahkan gadis tu untuk buktikan dia paling berkuasa! Bertemu beliung dengan ruyung! Siapa pasangan kembar yang bukan calang-calang ni? Mungkin ke kali ni kejayaan tak berp Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Tate no Yuusha no Nariagari盾之勇者成名录 JAP/ENG (E / C / M) Stories of old tell of four otherworldly heroes—wielding the sword, spear, bow, and shield—who defended the land from wave after wave of calamity. With the fate of the world in balance, the kingdom of Melromarc summons these legendary figures; in modern-day Japan, the call is answered, and the unwitting heroes are transported to this fantasy universe. Thrust into Melromarc and given the title of "Shie Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 45.90 (-0%)

By
韩剧《为什么是吴秀才》由黄寅烨、徐玄振主演,讲述因错误的选择而梦想着走向错误的女人,通过和一个青年相恋而修正了自己的人生,从来没有好好谈过恋爱的她终于陷入了爱情,开启一段既心痛又心动的爱情故事。 The youngest partner at one of the nation’s most prestigious law offices, Oh Soo Jae has already proven she has what it takes to be one of the country’s best lawyers. Driven by her sel Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By C2V
Lowkey & The Gang kembali lagi! Macam-macam kerenah... Macam-macam lagak... Macam-macam timing. Korang tahu jelah perangai Lowkey, kan? Woot... Woot! Jom bergelak ketawa dan chill-kan diri karya C2V. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Tate no Yuusha no Nariagari 盾之勇者成名錄 Season 2 JAP/ENG (E / C / M) With another Wave happening in a week, Naofumi Iwatani and his party have no time to waste. However, when bat familiars raid Lurolona Village and the Wave countdown comes to a halt, the Four Cardinal Heroes reconvene with the queen, Mirelia Q Melromarc, for a quick briefing. The queen presumes that the odd occurrences are linked to the Spirit Tortoise—a threatening creature that has awakened f Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.90 (-0%)

By A. C. Grayling
In very recent times humanity has learnt a vast amount about the universe, the past, and itself. But through our remarkable successes in acquiring knowledge we have learned how much we have yet to learn: the science we have, for example, addresses just 5 per cent of the universe; pre-history is still being revealed, with thousands of historical sites yet to be explored; and the new neurosciences of mind and brain are just beginning. What do we know, and how do we know it? Wh Learn More
USUAL: RM72.00

NOW: RM 72.00 (-0%)

MEMBER: RM 64.80 (-10%)

Out of stock

By Norzailina Nordin
Cinta Telah Terlukis, Takdir Sudah Tertulis Dia, prince charming yang dingin tetapi menjadi dambaan wanita. Dari Malaysia sehingga Amsterdam, ada saja yang mengejarnya. Trip solo yang dirancang berbulan lamanya terganggu dengan kemunculan si dia dan entiti baru. “You kena berubah untuk kedua orang tua you. You mesti jadi muslimah sejati.” – Wan Afnan Wazif “Kalau you jadi suami I, you boleh bimbing I.” – Yarra Larissa “I nak Afnan, tapi dia tu jejaka kayangan y Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By
Nota & Latihan STPM semester 3 dihasilkan untuk memenuhi keperluan khusus pelajar STPM yang menginginkan buku lang kaji yang mengetengahkan nota yang padat dan latihan yang mencabar. Buku in diyakini dapat membantu pelajar untuk mengingati fakta-fakta penting dan membina kemahiran menjawab soalan. Selain latihan pengukuhan yang mendedahkan pelajar kepada latihan berformatkan peperiksaan STM, latihan stimulasi turut dimasukkan untuk menguji ingatan pelajar terhadap konsep-k Learn More
USUAL: RM18.90

NOW: RM 18.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.01 (-10%)

By
Nota & Latihan STPM semester 3 dihasilkan untuk memenuhi keperluan khusus pelajar STPM yang menginginkan buku lang kaji yang mengetengahkan nota yang padat dan latihan yang mencabar. Buku in diyakini dapat membantu pelajar untuk mengingati fakta-fakta penting dan membina kemahiran menjawab soalan. Selain latihan pengukuhan yang mendedahkan pelajar kepada latihan berformatkan peperiksaan STM, latihan stimulasi turut dimasukkan untuk menguji ingatan pelajar terhadap konsep-k Learn More
USUAL: RM18.90

NOW: RM 18.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.01 (-10%)

By
"Skor A dalam STPM Semester 3 diterbitkan untuk meningkatkan kemahiran pelajar menjawab soalan STPM. Buku ini merupakan bahan latihan berkualiti dan efektif yang diyakini dapat membantu pelajar mencapai kecemerlangan dalam peperiksaan STPM. Kandungan buku ini terdiri daripada set latihan yang disediakan dengan teliti berdasarkan format peperiksaan STPM yang sebenar dan terkini bagi memantapkan kemahiran pelajar menghadapi peperiksaan STPM kelak. Cadangan jawapan disediakan Learn More
USUAL: RM9.50

NOW: RM 9.50 (-0%)

MEMBER: RM 8.55 (-10%)

By
"Skor A dalam STPM Semester 3 diterbitkan untuk meningkatkan kemahiran pelajar menjawab soalan STPM. Buku ini merupakan bahan latihan berkualiti dan efektif yang diyakini dapat membantu pelajar mencapai kecemerlangan dalam peperiksaan STPM. Kandungan buku ini terdiri daripada set latihan yang disediakan dengan teliti berdasarkan format peperiksaan STPM yang sebenar dan terkini bagi memantapkan kemahiran pelajar menghadapi peperiksaan STPM kelak. Cadangan jawapan disediakan Learn More
USUAL: RM9.50

NOW: RM 9.50 (-0%)

MEMBER: RM 8.55 (-10%)

By
BLACK★★ROCK SHOOTER JAP (E / C / M) In the year 2062, Earth finds itself fiercely battling Artemis—an AI which rebelled against humankind following a grand-scale workforce automation project failure years prior. In the hope of winning the war, a group of three highly skilled human warriors is assembled, known as the guardians of humanity. Empress, the last surviving guardian, wakes up alone in an empty research facility. Unable to recall anything from the past except a Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 43.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.90 (-0%)

By Rino Mizuho
Coklat Mistik Pure Heart Chocolate Apa dah jadi? Tiba-tiba je budak lelaki pujaan berubah perangai sebelum Hari Valentine? Extra Dark Chocolate Ada budak perempuan dibuli kawan sekelas. Dia dah tak tahan diperlaku begitu. Nak tahu apa hajat dia? Chocolate Financier Sinar harapan tiba-tiba muncul depan seorang gadis sunyi. Tapi adakah sinar akan terus menyinari atau sebaliknya? Rose Macaron Shokora dan Kakao tercampak ke masa silam oleh kuasa magis. Kat sana diorang merung Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Nishiki
Alololo... banyak akal betullah si kucing ni. Ada je telatah yang tak terjangkau dek akal. Tapi ada juga yang logik dan boleh dijadikan tip. Yalah... kehadiran si Meow dan kawan-kawannya pasti menggembirakan hari-hari korang. Kita bahagiakan diri layan komik comel ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By JK Rowling , Steve Kloves
Professor Albus Dumbledore knows the powerful Dark wizard Gellert Grindelwald is moving to seize control of the wizarding world. Unable to stop him alone, he entrusts Magizoologist Newt Scamander to lead an intrepid team of wizards, witches, and one brave Muggle baker on a dangerous mission, where they encounter old and new beasts and clash with Grindelwald's growing legion of followers. But with the stakes so high, how long can Dumbledore remain on the sidelines? Learn More
USUAL: RM119.90

NOW: RM 95.90 (-20%)

MEMBER: RM 95.90 (-20%)

By Edward Chancellor
The first book of the next crisis. All economic and financial activities take place across time. Interest coordinates these activities. The story of capitalism is thus the story of interest: the price that individuals, companies and nations pay to borrow money. In The Price of Time, Edward Chancellor traces the history of interest from its origins in ancient Mesopotamia, through debates about usury in Restoration Britain and John Law ' s ill-fated Mississippi scheme, to the Learn More
USUAL: RM165.00

NOW: RM 165.00 (-0%)

MEMBER: RM 148.50 (-10%)

Out of stock

By Paula Hawkins
THE SCORCHING NEW THRILLER FROM THE BESTSELLING AUTHOR OF THE GIRL ON THE TRAIN and INTO THE WATER 'This twisted story with its cast of damaged characters builds to a brilliant conclusion.' Shari Lapena 'Here are characters who are real and likeable, even when they are complicated and flawed. Paula Hawkins is a genius' Lisa Jewell Three women, connected by one brutal crime. Three women, determined to right the wrongs done to them. Three women, with everything to hide. Whe Learn More
USUAL: RM52.00

NOW: RM 52.00 (-0%)

MEMBER: RM 46.80 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk kanak-kanak berumur 4 hingga 6 tahun *Latihan yang sesuai dengan tahap pemikiran dan pembelajaran awal kanak-kanak *Ilustrasi yang pelbagai dapat menarik minat dan membantu kanak-kanak berfikir secara kreatif *Membimbing kanak-kanak menguasai asas membaca dan menulis Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 3.78 (-10%)

By Catherine Menon
*One of Telegraph's Best Novels of 2021* Mary is a difficult grandmother for Durga to love. She is sharp-tongued and ferocious, with more demons than there are lines on her palms. When Durga visits her in rural Malaysia, she only wants to endure Mary, and the dark memories home brings, for as long as it takes to escape. But a reckoning is coming. Stuck together in the rising heat, both women must untangle the truth from the myth of their family's past. What happened to Durga Learn More
USUAL: RM56.95

NOW: RM 56.95 (-0%)

MEMBER: RM 51.26 (-10%)

By 安娜·席玲羅·漢普頓
一個人的懶人高纖低脂餐 「Grain Bowl」一碗網羅全穀類+蔬菜+蛋白質 輕鬆煮出營養均衡的打卡美食 ✔最少的烹飪器具:全書料理只需平底鍋、湯鍋、沙拉缽、料理刀、湯匙 ✔不需烹飪基礎:10種風味醬汁自由調整口味,可清淡可濃郁 ✔73道超簡單葷素料理:從沙拉輕食到豐盛拌飯,都能在幾分鐘內輕鬆搞定      ●適合各種懶人:   .很想好好為自己做頓 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By
Violet Evergarden 紫罗兰永恒花园 JAP/ENG (E / C / M) The story revolves around Auto Memory Dolls (自動手記人形 Jidō Shuki Ningyō): dolls initially created by a scientist named Dr. Orland to assist his blind wife Mollie in writing her novels, and later rented out to other people who needed their services. In the present time, the term referring to industry of writing for others. While the initial function of Auto Memory Dolls is only to generate voices into Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 45.90 (-0%)

By Michael Bailey
In an economy that's more unpredictable than ever-the proven method for avoiding emotional mistakes that can wreak havoc on your portfolio returns Applying powerful behavioral finance concepts, Stop. Think. Invest. provides a framework for identifying personal biases and avoiding mistakes that can cost them big profits. Based on the author's extensive research and 100 key behavioral finance concepts, this guide provides a winning 12-step process you can use to successfully Learn More
USUAL: RM110.00

NOW: RM 110.00 (-0%)

MEMBER: RM 99.00 (-10%)

By Haizan Runsah
Memang benar. Hutan dan gunung sarat dengan segala keindahan, keajaiban dan ketenangan, membuatkan kita terpukau. Namun, merasai nikmat keindahan ini tidak semudah disangka. Cabaran dari sudut mental dan fizikal perlu ditempuhi sebelum dapat merasai nikmat keindahan. Buku ini merekodkan catatan pendakian penulis ke 16 puncak gunung yang tertinggi di Malaysia dan di beberapa negara. Buku ini bukan sekadar cerita berkaitan keindahan alam, penulis turut berkongsi ilmu asas pend Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.40 (-20%)

By
- Kamus ini memenuhi keperluan proses pengajaran dan pembelajaran murid-murid. - Pemilihan subjek perbendaharaan kata asas untuk peringkat sekolah. - Penyusunan entri mengikut abjad dan disertai ilustrasi menarik dan pelbagai warna. - Mendorong minat kanak-kanak mengenal objek dan perkataan dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris - Mengembangkan minda dalam pembelajaran serta membangkitkan pemahaman murid-murid Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By
- Kamus ini memenuhi keperluan proses pengajaran dan pembelajaran murid-murid. - Pemilihan subjek perbendaharaan kata asas untuk peringkat sekolah. - Penyusunan entri mengikut abjad dan disertai ilustrasi menarik dan pelbagai warna. - Mendorong minat kanak-kanak mengenal objek dan perkataan dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris - Mengembangkan minda dalam pembelajaran serta membangkitkan pemahaman murid-murid Learn More
USUAL: RM16.90

NOW: RM 16.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.21 (-10%)

By
Matriculation Series Semester 1 is specially tailored for students taking the matriculation programme. This book is written based on the latest curriculum specifications of the Malaysian Matriculation Programme. The aim of this book is to provide students with knowledge, understanding, skills and techniques to excel in their studies. Exclusive features: Brief notes that are arranged in a simple and easily understandable form Worked examples and questions to enhance stu Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By
Matriculation Series Semester 1 is specially tailored for students taking the matriculation programme. This book is written based on the latest curriculum specifications of the Malaysian Matriculation Programme. The aim of this book is to provide students with knowledge, understanding, skills and techniques to excel in their studies. Exclusive features: Brief notes that are arranged in a simple and easily understandable form Worked examples and questions to enhance stu Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By
Matriculation Series Semester 1 is specially tailored for students taking the matriculation programme. This book is written based on the latest curriculum specifications of the Malaysian Matriculation Programme. The aim of this book is to provide students with knowledge, understanding, skills and techniques to excel in their studies. Exclusive features: Brief notes that are arranged in a simple and easily understandable form Worked examples and questions to enhance stu Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By
Haikyū!! 排球少年!! TV+OVA4,5(JAP/ENG) MOVIE+OVA1-3 (JAP) (E / C / M) Shōyō Hinata began playing volleyball after seeing the "small giants" who played the sport when he was in elementary school. He suffers a crushing defeat in his first and last tournament in middle school at the hands of his rival Tobio Kageyama. So, Hinata joins Kurasuno High School's volleyball team, vowing revenge against Kageyama. However, Kageyama is also on Kurasuno's team. The former riva Learn More
USUAL: RM129.90

NOW: RM 129.90 (-0%)

MEMBER: RM 129.90 (-0%)

By John Grisham
***THE SUNDAY TIMES THRILLER OF THE MONTH***'Besides the usual Grisham virtues of an arresting idea, polished plotting and vivid social snapshots, what's impressive here is his willingness to take on fresh challenges' THE SUNDAY TIMESNonstop suspense from the Sunday Times bestselling author: Investigator Lacy Stoltz follows the trail of a serial killer, and closes in on a shocking suspect - a sitting judge.In The Whistler, Lacy Stoltz investigated a corrupt judge who wa Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By 江晃榮 , Law Yuki
  人類的歷史跟起源,竟然都跟外星人有關係?   地球從很早以前,就已經與宇宙星際有密切的關聯?   外星人、古文明、星際大戰、外星訊息……本書通通揭密!   人類可能是由外星高等生命和地球上的猿類相結合而生的?   地球是否曾被巨人族與矮人族統治過?   地球成為爬蟲類人的大本營?爬蟲類外星人改造蘇美人,貴族階層的蘇美人 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Mary E. Pearson
Vow of Thieves is the thrilling sequel to Dance of Thieves, set in the same world as Mary E. Pearson's New York Times-bestselling Remnant Chronicles. Kazi and Jase have survived, stronger and more in love than ever. Their new life now lies before them—the Ballengers will be outlaws no longer, Tor's Watch will be a kingdom, and Kazi and Jase will meet all challenges side by side, together at last. But an ominous warning mars their journey back, and they soon find themselve Learn More
USUAL: RM65.90

NOW: RM 65.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.31 (-10%)

By 武井宏之
  葉王組和帕契族的尼克羅姆前來攻擊蓮等人,   目的是奪取魂魄與靈。   而為了救回死在他們刀下的蓮,   葉不得不借助X-LAWS梅登小姐的力量。   然而其代價,   竟然是葉必須退出S.F.…? Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.00 (-0%)

By 王千源 , 吳彥祖
Set in southern China in the 1990s, the film follows detective Zhong Cheng as he tracks the "Eagle Gang", a sophisticated, well-trained, and ruthless group of robbers led by gangster Zhang Sun (codename "Falcon"), over the course of years. The gang members commit a series of horrendous crimes, and Zhang Sun taunts the detective by pulling down his mask to show his face. A cat-and-mouse game ensues as Zhong Cheng works to find the gang.The chase ends with a shirtless battle be Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

1-1380 of 1380

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top