Back to School
Back to School

Popclub Feb 2024
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' syuhada safian 'Found 15 Related Products
By Syuhada Safian
Biar Budi terus terang je. Dah lama dah Budi rancang benda ini. Tapi ramai yang lali. Sebenarnya, Budi nak insaf. Hurm tapi kenapa semua orang tak percaya Budi? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

Out of stock

By Syuhada
Aduh, syaitan bawa geng lah pula! Nampaknya godaan syaitan semakin menjadi - jadi! Hanya hati yang suci dan bersih sahaja boleh menangkis godaan - godaan ini. Tapi, jangan bimbang, Allah s.w.t kan Maha Pengasih dan Penyayang. Allah telah pun berikan kita panduan tertentu untuk selamat daripada terkena game syaitan! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Syuhada Safian & Aisyah Joferi
Jom Ikut Sunnah ini memuatkan lebih daripada 50 Hadis Nabi Muhammad SAW untuk membentuk karakter dan jiwa anak-anak. Jom belajar, faham, amal dan hayati sunnah nabi bersama-sama Ana dan Amani! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

Out of stock

By Syuhada Salleh
Di belakangmu yang sunyi, tiada satu pun sudi berdiri. Tapi kau miliki sayap-sayap sendiri, yang sekian lama menyepi. Wahai si patah hati, marilah duduk setenangnya dan amatilah helaian demi helaian ceritera tentang kesembuhan. Semoga kau mampu melebarkan sayapmu kembali, mendewasa dan berdamai dengan masa lalu. Kerana meluah rasa itu langkah pertama untuk bangkit menjejak bahagia. Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By SHAFIE ABDUL RAHMAN
Tokoh-tokoh dalam buku ini adalah sosok tubuh manusia yang terkenal serta dikagumi tamadun manusia. Mereka terdiri daripada insan paling mulia iaitu Nabi Muhammad SAW serta sepuluh sahabatnya yang utama. Tidak ketinggalan juga, kisah hidup para isteri nabi iaitu ummahatul mukminin serta beberapa tokoh sahabiyah utama turut dipaparkan. Begitu juga dengan kisah perjuangan para syuhada serta pahlawan Islam yang berkorban nyawa demi menyebarkan dakwah Islam dan menentang kejahata Learn More
USUAL: RM41.90

NOW: RM 41.90 (-0%)

MEMBER: RM 37.71 (-10%)

By SYUHADA SAFIAN
Menjadi gadis backpackers di bumi gajah putih merupakan Impian buat Hana, Ekin, Syirah dan Kila. Namun, perjalanan leih 10 jan dengan Hatyai Express atas tiket persembahan teater yang disertai Syirah berubah menjadi sebuah mimpi ngeri bersiri. Tanpa mereka sedari, wang bernilai ratusan ribu ringgit terus menghantui tanpa henti. Makin jauh dibuang, makin banyak masalah yang datang! Bagaimana nasib mereka? Mampukah kebijaksanaan Hana, keberanian Kila, Kekalutan Ekin, termasukl Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By SYUHADA SAFIAN
Aku ada sekumpulan kawan yang pelik. Nak tahu apa peliknya? 1. Budak Pelik 1 - Budak lelaki milenium yang terperangkap dalam dunia manusia purba. Dia ni terlepas dari muzium agaknya? 2. Budak Pelik 2 - Makan buku, tidur buku,mandi buku. Dia ni punyalah genius. Aku syak, dia minum air rebusan buku kut. 3. Budak Pelik 3 - Dia ni pemburu alien. Makin lama, aku rasa dialah alien yang sebenarnya. 4.Budak Pelik 4 - Ratu Jatuh. Rekod jatuhan tertingginya ialah 77 kali sehari. Tapi s Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Mejar (B) Mohammad Qayyum
"Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepada kamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah. "sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang benar)". Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepada mu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagi mu". (QS. Al-Baqarah:120) Sebahagian umat islam di sana yang sebelumnya tidak pernah atau jarang terlihat di Masjid, sejak maghrib semalam sehingga subuh ini Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Nurul Ain Syuhada
“Kau ni ahli sihir eh?! Kau yang sebabkan aku patah kaki!” “Aku bagi tahu apa yang aku nampak aje!” Zap! Teringatkan ejekan demi ejekan sewaktu dia masih kecil itu buat jantung Mareeya bagai direntap. Semuanya bagai deja vu. Sebolehnya dia tidak mahu kelebihan itu. Mampu melihat masa depan dari anak mata seseorang? Itu semua malapetaka baginya. Mareeya berdoa semoga suatu hari nanti dia menjadi manusia yang normal. Tapi… Setelah 24 tahun memiliki kebolehan itu, ti Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Syuhada Safian
Kawan - kawan, Amani ada 1 rahsia tau. Rahsia tentang sayur - sayur yang bertukar menjadi raksasa hijau di dalam pinggan Amani. Takutnya! Tapi mama kata, Amani kena perlu atasi rasa takut ini. Amani perlu tewaskan raksasa hijau itu. Nak tahu caranya? Kawan - kawan kenalah baca buku ini! Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Syuhada Safian
SNAS : ANA IDOLISTA Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Syuhada Safian
SNA : DETEKTIF AMANI BERAKSI Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Syuhada Safian
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Syuhada Safian
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Syuhada Safian
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

15 Item(s)

*

Back to Top