0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Era 'Found 216 Related Products
Filtered By
author
By Xanseviera
"Sabar itu separuh daripada iman." Tapi... ia bukan semudah yang disangka. Apabila berhadapan dengan si panas baran, si hidung tinggi, si panjang tangan... kesabaran kita diuji. Dengan senyuman. Zulaikha terus melangkah dan hadapinya walaupun dia tahu dirinya bukanlah sempurna. keluarga dan kawan-kawan sentiasa di sisi memberi sokongan, namun dalam hati hanya Tuhan yang tahu Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 傑洛德·杜瑞爾
  「這裡的每一隻動物,都代表一個我想去的地方。   那裡有許多我必須目擊的奇蹟。」——傑洛德・杜瑞爾   長大之後,你還願意實踐夢想嗎————   《希臘狂想曲》的男孩回來了!   從用果醬瓶蒐集生物的少年   一躍成為熱情帥氣的動物園實習生   狂銷歐美數百萬冊!   全球最受歡迎動物作家、保育界傳奇先驅的逐夢首部曲!   Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 44.36 (-20%)

MEMBER: RM 44.36 (-20%)

By 傑拉德·德尼佐
  ~如果這世界是由達文西創造?~   近150幅人類歷史上罕見全才,李奧納多.達文西親筆遺稿   還原繪畫、建築、天文學、機械素描、圖紙、信件等真跡   「如果他在世時發表自己的創作,科學一定會瞬間進步一百年。」   達文西不僅是天才畫家,也是獨樹一幟的博學者。   他對萬物懷有不可抑制的好奇心,   筆下的手稿不僅展現對自然 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Syuhada , Aisyah , Era
Nasihat Nabi Kita adalah himpunan hadis-hadis Rasulullah SAW dan disertakan dengan cerita yang menarik dan penuh manfaat sebagai rujukan kepada kawan-kawan! Pelajari cara Rasulullah SAW menjaga silaturahim. Cara Rasulullah SAW bekerja dan beribadah. Serta pelbagai lagi sunah Rasulullah SAW. Selamat membaca. Semoga kita tergolong dalam kalangan umat yang mencintai dan dicintai Rasulullah SAW. Selamat membaca. Semoga kita tergolong dalam kalangan umat yang mencintai dan cinta Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Kak Amal , Kak Era
Assalamualaikum, semua! Mia nak ucapkan terima kasih kepada umi dan abah dan adik Mia, Muaz kerana sentiasa sayangkan Mia. Mia juga mahu ucapkan terima kasih kepada kawan-kawan kerana sentiasa gembirakan Mia. Hari-hari Mia sentiasa indah. Alhamdulillah! Jom kawan-kawan, ikut Mia untuk menyelami kehidupan Mia yang cukup istimewa. Pasti kawan-kawan akan seronok! Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Farah Deraman
Cinta pertama Aira bersama Hakimi telah lama tersulam indah sejak zaman sekolah menengah lagi. Namun, impian mereka untuk ke jenjang pelamin musnah di tengah jalan bila mama Aira, Puan Azlinda bermati-matian menghalang dengan alasan Aira tidak akan bahagia menjadi isteri kedua Hakimi. Aira akur. Sementelah mamanya sendiri telah merasakan peritnya hidup bermadu. Tika pintu hati ditutup rapat untuk lelaki, Zafran hadir menawarkan sesuatu yang tidak masuk akal dan tidak pernah Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Izam Qahiera
Mula-mula dia melangkah masuk, Bariah dah berkerut dahi memandang lelaki berbadan ala-ala model majalah Playboy itu. Muka kacak. Badan boleh tahan. Bergaya pula tu. Bibir Bariah automatik mengukir senyum sinis. Mana taknya… Dia cikgu tadika! Bariah dah ketawa geli hati. Tambah pula disuruh panggil Cikgu Mimi. “Oi, cik kak! Saya tahu apa yang awak fikir. Pelik sangat ke orang lelaki jadi cikgu tadika?” - Suhaimi “Eh, saya tak cakap apa-apa pun.”-Bariah “Memanglah Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Xanseviera
Melukis tu buang masa dan tak ada masa depan? Panas juga telinga ni bila ada orang cakap macam tu. Tak kisahlah naif macam mana pun seseorang tu, jika berusaha bersungguh-sungguh, punya minat mendalam, dia pasti berjaya. Kita tidak berhak mempertikaikan minat orang lain. Sekiranya minat itu dipandang dari sudut positif, maka hasilnya juga positif. Jadi, berilah sokongan dan galakan yang tak berbelah bagi. Kalau bukan kita, siapa lagi? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 蘿拉·萊恩 , 安吉拉·斯佩拉
  亞馬遜4.5顆星好評!   1111,最瞎趴的光棍節獻禮!   史上最不正經的戀愛聖經   兩位古靈精怪的紐約喜劇作家及知名網紅——蘿拉‧萊恩Laura Lane和安吉拉‧斯佩拉Angela Spera,化身愛情特務,聯手執行21世紀不可能的脫單任務。   同名視頻節目This is why you’re single.,「播客」(Podcast)開播以來,多次登上iTune喜劇類節目前十名榜單!書籍連同音 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By 基娅拉·甘贝拉莱
其实活着本身,就是一种历险。 故事关于一位名叫“不安”的公主——她从出生就活得非常不错。她什么都有,什么都要。没有任何界限,做什么事情都是百分之百。可是有一天,她的心却因为一些事破了一个洞。她巡游王国,遇见爱情,做各种各样的尝试,企图填补空虚。 到最后,终于了解了这个世界的一些秘密…… 在这个世界上,真实的历险才是真纯 Learn More
USUAL: RM48.00

NOW: RM 48.00 (-0%)

MEMBER: RM 43.20 (-10%)

By 米蘭·昆德拉
這本書奠定了米蘭‧昆德拉作為 世界上最偉大的在世作家的地位!   文壇大師昆德拉最膾炙人口的代表作   二十世紀最動人的小說   此生必讀的文學經典   ★本書曾在華文世界掀起一股昆德拉熱潮,暢銷逾百萬冊!      ★全新版書封以昆德拉早期親手繪製的書中小狗「卡列寧」珍貴插畫做設計,並採用200g維納斯麗綺紙,書名燙藍,極具珍藏 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Becky Albertalli , Adam Silvera
USUAL: RM49.90

NOW: RM 37.43 (-25%)

MEMBER: RM 37.43 (-25%)

By 杰拉德·葛拉夫 , 凱西·柏肯斯坦
  ★全美銷售百萬冊,Amazon寫作榜Top 1,1500所美國大學指定用書   ★MLA會長寫給每位研究生的論文指南   無論你是科學或是人文領域,   透過本書17堂課、150句簡單但卻關鍵的學術寫作句型,   就能掌握論文寫作技巧,   以更輕鬆積極的心態參與學術討論。   ▷用say引述他人說法還不夠,改用示意動詞精準表達引述者立場:   ▶︎ She advo Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Ameera Ameer
"Hi, I'm Mellisa Lee Anne Rose Dawson." Dia memiliki segalanya yang semua wanita idamkan. Muda, cantik, berpelajaran, berkerjaya, hidup serba mewah dan diburu ramai lelaki tetapi sayang hidupnya bagai di penjara hanya kerana kesilapan dalam membuat pilihan. "I've spent a lot for you, Rose and I only asked for one thing, stay with me for the rest of my life."-Tan Sri Raymond Haiqarl Huzir Datuk Zikri, kehadirannya benar-benar membuatkan hidup Mellisa yang selama ini tenang Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Khairul Ahmad , Del Osmera , Zehann Ur Rakhie
“Aku pernah tengok satu cerita seram macam ni. Aku rasa kita sebenarnya dah mati! Mungkin kita mati berlanggar masa Guan potong lori tu! Dan kini roh kita merayau-rayau di tempat yang kita nak pergi... Taman Tema Teratai!” ucap Bala dengan nada perlahan, hampir sedih dan sayu. Pang! Haikal menampar Bala dengan kuat. “Wei! Kenapa tampar aku!” pekik Bala memegang pipinya yang berdamar. “Sakit tak?” tanya Haikal. “Mestilah sakit!” tempelak Bala marah. “Ka Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By M. Verano
USUAL: RM61.90

NOW: RM 61.90 (-0%)

MEMBER: RM 55.71 (-10%)

By Jake Knapp , John Zeratsky
'A charming manifesto - as well as an intrepid do-it-yourself guide to building smart habits that stick. If you want to achieve more (without going nuts), read this book.' - Charles Duhigg, bestselling author of The Power of Habit and Smarter Faster Better Most of our time is spent by default. We all wish for more hours in the day. We all struggle to make time for what matters. Help is here. Productivity experts Jake Knapp and John Zeratsky have created Learn More
USUAL: RM86.95

NOW: RM 86.95 (-0%)

MEMBER: RM 78.26 (-10%)

By Sera Zulghafar
“Sibuk tanya pasal tunang aku pula. Sudahlah, Ezza! Kalau tak ada benda nak cakap, tak payah cakap apa-apa. Buat sakit hati aje!” – Kayla Nafisah Shila Ezzani dibesarkan tanpa kasih seorang ibu. Walaupun Tuan Jamal mengahwini Puan Alisa dan memberikannya seorang ibu tiri, Ezza tidak pernah dianggap seperti seorang anak. Ezza tidak mengerti mengapa ibu dan kakak tirinya tidak menyukai dirinya. Nasib baiklah peribadi Haziq tidak begitu. Hanya pada abang tirinya sajalah E Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By 瑪里恩·弗爾蓋奇 , 傑拉德·派特森 , 提姆·法蘭德
  上千家庭實證,百萬家庭受惠!   兒童與家庭治療權威以實證研究與臨床經驗教你,   從擺脫脅迫到攜手合作,建立快樂、共好的正向親子關係。   ★瑪里恩與傑拉德博士長期致力於改善孩童問題行為,創辦具國際影響力的奧勒岡社會學習中心。兩位專家為教養提供堅實的基礎;甚至,風行美國數十年的正向教養所提倡「溫和且堅定」概念,亦被 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Xanseviera
Pergi memancing? Tak naklah! Dahlah bosan, panas pula tu! Kenapa loceng dah nak berbunyi baru dia nak makan? Alahai... susahnya nak cari kasut bersaiz besar. Tolong beritahu kedai mana ada kasut jual kasut saiz 12?! Dilema dan dilema... masalah oh, masalah! Tapi Zulaikha relaks sahaja sebab semua masalah boleh diselesaikan. Walaupun namupak sukar, tapi kalau kena caranya, pasti ada penyelesaian! Kawan-kawan, manusia mana yang tak asa masalah? #BestFriendForever #MasalahData Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Siti Solehah , Pn Fakarina , Del Osmera
Megawati tergelak besar sehingga menggegarkan seluruh peralatan yang ada di situ. Jamilah sudah rasa lain macam. Ada sesuatu yang tidak kena di sini. “Kau nak tahu tak, mana tempat paling berpuaka dalam sekolah kita?” tanya Megawati. Jamilah menggeleng, tidak suka mendengarnya. “Sinilah, tempatnya. Bilik stor sukan kita!” Sekali lagi Megawati ketawa, tetapi kali ini tawanya sudah masuk kategori mengilai. Semakin lama semakin nyaring. Wajahnya memutih, pucat. Dan tar Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Xanseviera
Kata orang, bila kita berjaya, kawan-kawan kenal siapa kita. Bila kita jatuh, kita kenal siapa kawan kita. Terpilih sebagai pengawas sekolah membuatkan Syakira sering sibuk dan jarang dapat 'hang out' dengan kawan-kawan. Suatu hari, Zulaikha diperlekeh rakan sejawat Syakira, namun dia hanya mendiamkan diri. Tindakan itu mengundang kemarahan yang lain dan meyifatkan Syakira bongkak dengan jawatannya. Benarkan begitu? Adakah #BestFriendForever akan menjadi #NoMoreFriend? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Trip Adik Beradik
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Geraldine Woods
Improve your English grammar You have nothing to lose and everything to gain by using proper English language and grammar. The ability to articulate and communicate effectively is a valuable asset in all aspects of life. From writing a research paper to giving a presentation at work or just holding a casual conversation with friends or family, strong verbal and written skills are necessities in everyday communication. English Grammar Workbook F Learn More
USUAL: RM71.20

NOW: RM 71.20 (-0%)

MEMBER: RM 64.08 (-10%)

By Notthi Sasiwimon
Siri kali ini akan menceritakan misteri di hotel yang terdapat di Thailand. Alamilah Kisah Seram dan Menakutkan tentang Hotel Thailand dalam buku ini. Banyak cerita berkaitan dengan hotel jarang diketahui orang awam. Cerita hantu klasik: Hotel di Tepi Tasik, Panggilan dari Dimensi Lain dan sebagainya. Cerita hantu di jalan raya: Kelibat yang Sama, Penumpang di Stesen Lama dan sebagainya. Cerita hantu yang dahsyat: Penumpang Misteri, Bilik Nombor 402 dan sebagainya. Kep Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Gerald Tan
Street food in Penang is fast and cheap. Flavours are bold, presentation often forgotten and the locations less than glamorous. But, together, they form an exciting dining culture that speaks of life on the island. Drawing from the childhood memories of author Gerald Tan, Tok Tok Mee is an intimate portrayal of the people, places and practices that give Penang street food its endearing and vivid personality. Learn More
USUAL: RM180.00

NOW: RM 180.00 (-0%)

MEMBER: RM 162.00 (-10%)

By Terassa Dian Chew
The title of this book reflects the reality in our day to day lifestyle and business life, in ways that are both seen and unseen. This book is written to empower and entertain leaders, and whoever seeking change in their lives personally and professionally, no matter what age level..... to read more and get started on your exciting journey through 'The Image Factor'. Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By 艾莫隆·邁爾
最新醫學臨床已經證明, 「腸腦菌軸」革命性的新發現,將改變我們未來醫學的走向, 二○一三年,人體實驗首度證實,操縱腸道菌能夠改變大腦功能! 二○一六年,美國「國家微生物組計畫」斥資超過五億美元,探究微生物在人體健康的應用。 這些「腸腦菌軸」(gut-brain-microbiome axis)研究將在未來成為腸躁症、憂鬱症、自閉症、帕金森氏症、阿茲海默症… Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By Izma Qahiera
“Ada ke tak?” – Izan “Ada apa?” – Dina “Boyfriend. Ada tak?” – Izan “Tak ada. Jangan risau. Kalau ada yang cuba tackle saya, encik orang pertama yang akan saya beritahu.” – Dina Izan tak terkesan langsung dengan gurauan itu. Dia bukan nak menggatal. Tapi itu memang soalan wajib untuk setiap pekerja baharu di tempatnya. Semuanya demi kelancaran kerja-kerja yang bakal dibuat nanti. Tapi… “Kau okey tak ni?” – Izan “Temankan say Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Nhia Deera
“ aku di sini sering membingitkan aku di sini sering merungsingkan aku di sini sering memeritkan semua yang memandang melihat benci kepadaku semua yang melihat mengatakan perasaan marah kepadaku tetapi aku tetap aku aku ingin menjadi penghibur bukan pengacau aku ingin menjadi penyenang bukan perungsing tetapi ceriaku mengundang marah kepada mereka...” Kesusahan dan kesepian hidup yang dirasai oleh Amin bersama ibunya yang kurang pendengaran menjadikan dia seorang kanak-ka Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Xanseviera
Kesian Zulaikha kali ni... mana taknya? Sepatutnya hari jadinya diraikan bersama-sama keluarga dan rakan-rakan, tapi masing-masing sibuk dengan hal sendiri. Akhirnya, dia celebrate dengan Nyunyu kat rumah. Tapi bukan celebrate betul-betul pun. Sebaliknya dia buat kerja rumah; membasuh baju, memasak, mengemas... kecewa? Mestilah! Terasa macam dipinggirkan. Alahai... sedihnya... #LoneRangerDiHariLahir Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Adam J. Bock , Gerard George
Business models are the beating heart of your firm's value proposition. Great business models drive rapid growth; bad business models can doom the most promising ventures. The Business Model Book clearly shows you how to create, test, adapt and innovate successful business models for any company in any situation. Every company has a business model. When the business model works, the company creates value. The Business Model Book Learn More
USUAL: RM67.50

NOW: RM 67.50 (-0%)

MEMBER: RM 60.75 (-10%)

By Xanseviera
Muzik membuatkan seseorang terkenang memori lalu bersama si dia. Apa lagi didendangkan bersama, pasti lega stres. Seperti cinta, muzik yang sesuai membantu kita harungi perjalanan dan perspektif dunia. Muzik adalah universal, begitu juga cinta dan karya terbaru Xanseviera, 'Love Band'. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Era Ishak
NVAM : OH MY ABAH! Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Rodier , Ika Madera , Noor Suraya
DEWI Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By Geraint Jones
'A bloody page-turner' Mail on Sunday They call him Felix. A lost soldier without a memory and now a brutal battle to win. For fans of Bernard Cornwell, Simon Scarrow, Ben Kane and Conn Iggulden, a spectacular debut where honour and duty, legions and tribes clash in bloody, heart-breaking glory . . . AD 9. Fifteen thousand battle-hardened Roman legionaries strike deep into dense forest. Awaiting them are deadly, hostile Germanic tribes. In a clearing they find twel Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

By 綺拉·凱斯
  《決戰王妃》作者綺拉.凱斯全新浪漫揪心大作   紐約時報排行榜冠軍小說   Goodreads破30,000讀者近滿分好評      為了這一刻,我已等待了永恆之久──   如果必須再等一次,我也願意,   因為,我的手注定要與他緊握。      凱藍在一場海難中死裡逃生,代價是她必須成為「海妖」,把一百年的生命獻給大海。她擁有永恆不變的美麗外 Learn More
USUAL: RM57.00

NOW: RM 57.00 (-0%)

MEMBER: RM 51.30 (-10%)

By Ameera Ameer
“Manusia boleh berubah kan?” – Ustaz Anas “Betul tu.Dan saya juga dah berubah.Kalau dulu saya suka sushi sekarang tidak lagi.Bukan hanya selera saya sahaja yang dah berubah tetapi perasaan saya juga.” – Hazel Ustaz Kazim Elias selalu berkata, kalau dah jodoh tidak ke mana tetapi sungguhkah mereka berjodoh andai Hazel terikat dengan permintaan orang tuanya sedang Ustaz Anas pula begitu teguh mempertahankan pegangannya? Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Xanseviera
Berhutang, berkawan dengan budak nakal, rosakkan kerusi dan kemudian dituduh sebagai pencuri... mahu tak mahu, suka atau tidak, Zulaikha kena hadap walaupun ada ketika dia buntu untuk menyelesaikan masalah yang menimpa. Akan tetapi dia bertuah kerana punya kawan-kawan yang setia di sisi. Namun, dapatkah mereka membantu Zulaikha menyelesaikan konflik yang dihadapinya? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kiera Cass
Kiera Cass’s #1 New York Times bestselling Selection series has captured the hearts of readers from its very first page. Now the end of the journey is here. Prepare to be swept off your feet by The Crown—the wonderfully romantic fifth and final book in the Selection series. In The Heir, a new era dawned in the world of The Selection. Twenty years have passed since America Singer and Prince Maxon fell in love, and their daughter is the first princess to hold a Selection Learn More
USUAL: RM44.90

NOW: RM 44.90 (-0%)

MEMBER: RM 40.41 (-10%)

By 莎菲·克勞馥 , 潔若汀·蘇利文
  ★日本TV、廣播、新聞、雜誌等熱門話題的超級暢銷書!   ★亞馬遜五顆星,熱銷20年好評不斷。   ★全球銷售超過500萬冊,已被譯成9國語言。      你的生日透露了什麼?   幫你了解自己的性格。觀察周遭的親朋好友。誰可以當愛人?誰是朋友、激勵者、是知己貴人,還是損友。   了解自己,理解他人,讓人際關係更順遂。      【本書適 Learn More
USUAL: RM107.65

NOW: RM 107.65 (-0%)

MEMBER: RM 96.89 (-10%)

By Izma Qahiera
NASI LEMAK TEPI KUBUR Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Jude Deveraux
The Girl From Summer Hill is a dazzling novel from New York Times bestselling author Jude Deveraux, set in Summer Hill, a small town where love takes center stage against the backdrop of Jane Austen's Pride and Prejudice.Enter Elizabeth Bennet. Chef Casey Reddick has had it up to here with men. Arriving in the charming town of Summer Hill, Virginia, peace and quiet on the picturesque Tattwell plantation is just what she needs. But Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Geraldine Woods
Get the last word on English grammar Grasping the intricacies of the English language doesn't need to be tricky, and this down-to-earth guide breaks everything down in ways that make sense Revealing rules, tips, and tricks to eliminate confusion and gain clarity, English Grammar For Dummies gives you everything you need to communicate with confidence! Good grammar lays the foundation for speaking and writing clearly. This easy-to-follow book will help you become a more articu Learn More
USUAL: RM71.20

NOW: RM 71.20 (-0%)

MEMBER: RM 64.08 (-10%)

By Xanseviera
Kali ini,pelbagai cabaran dan dugaan terpaksa ditempuhi Zulaikha. Segalanya bermula bila dia terpaksa masuk pertandingan badminton. Lepas itu kena manjaga abangnya; Irfan sebab demam. Tak cukup dengan itu Nyunyu pula hilang. Lepas Nyunya ditemui, 'Ranmaru Miura' pula buat dia pening. Dan ahkinya dia jatuh sakit! Hmm... macam-macam yang berlaku. Tapi bolehkah Zulaikha survive dengan semua ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Nur Cahaya , Azizon Othman , Web Sutera
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Web Sutera
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Ramon Olivera
USUAL: RM9.90

NOW: RM 6.93 (-30%)

MEMBER: RM 6.93 (-30%)

By 杰拉德·勒莫 , 帕拉夫·梅塔 , 德懷特·麥基
美國亞馬遜4.5顆星評價 解答癌後調養的各種難題 從飲食調整、運動養成、情緒與壓力管理、遠離環境毒素開始 同時打開抗癌基因、關閉致癌基因 癌後人生,超越存活,更要快活   手術、化療、放療和免疫療法救人無數,但這些治療的重點是破壞癌細胞,而非增強健康細胞。當療程結束後,在抗癌的旅程上,想要活得更好,必須積極作為的事情還很多。 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Kieran Larwood
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Winner of the Best Story Blue Peter Book Award 2017 A thick white blanket covers the wide slopes of the band of hills known as the Razorback Downs . . . Podkin is the son of a warrior chieftain. He knows that one day it will be up to him to Learn More
USUAL: RM37.50

NOW: RM 17.00 (-55%)

MEMBER: RM 17.00 (-55%)

By Ciara Geraghty
An ordinary day. An ordinary bank. An ordinary street in an ordinary town. Nothing ever happens, until, one day, a shocking robbery turns life upside down for five people: Cillian, a police detective,Martha, the woman he thought was the life of his life,Tobias, who came to Ireland after WWII and now lies in a coma, shot in the bank robbery,Roman, the young Polish teenager who is suspected of pulling the triggerand his mother Rosa, the Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By Adam Silvera
The NYT Besteller and 2017 Zoella & Friends Book Club Selection by Juno DawsonYou're still alive in alternate universes, Theo, but I live in the real world where this morning you're having an open casket funeral. I know you're out there, listening. And you should know I'm really pissed because you swore you would never die and yet here we are. It hurts even more because this isn't the first promise you've broken. Griffin has lost h Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By 綺拉·凱斯
  最光芒萬丈的浪漫競存小說   全球40國讀者上癮追讀   改編電影熱烈籌拍中   《我就要你好好的》知名導演再創揪心大作!        她和他的結局過後,還有隱藏的璀璨新頁……   那些尚未傾訴的私語,一直在心上閃閃發亮        ★全球唯一:獨家最完整收錄作者私藏壓箱故事!   ★絕美呈現:伊利亞王國手繪地圖+人物原創插 Learn More
USUAL: RM50.80

NOW: RM 50.80 (-0%)

MEMBER: RM 45.72 (-10%)

By Tom Brevoort , Mike Kanterovich , Gerald Decaire
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM119.90

NOW: RM 62.00 (-48%)

MEMBER: RM 62.00 (-48%)

By Agus Susanto
Buku ini mengupas dengan terperinci hikmah di sebalik pengharaman dan larangan yang telah ditetapkan dalam agama Islam. Beberapa larangan, hikmahnya dipetik terus daripada al-Quran dan Hadis. Malah ada juga larangan yang telah dibuat kajian makmal dan sains terhadapnya dan nya benar kesan buruk yang akan dihadapi oleh mereka yang melanggar larangan itu. Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Ameera Ameer
“Kadang Allah sembunyikan matahari, Dia datangkan guruh dan kilat. Kita bersedih dan tertanya ke mana menghilangnya matahari, rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita pelangi”. Begitulah kisah Ku Ariff dan Dania. Ujian yang telah Allah hadirkan semakin mematangkan mereka dalam melayari bahtera rumahtangga malah telah menguatkan lagi cinta mereka. Malah kebahagiaan itu menjadi lebih indah lagi apabila diserikan pula dengan kehadiran tiga cahaya mata yang sering kali mencu Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Qalam Amiera Ibrahim
"Lelah ku kejar soal dunia, lalu ku duduk lepak dan fikir soal akhirat pula." Meh dok kejap! Tak lama Kejap je Cuba tengok ni.... "Kenapa perlu pakai tudung? Tak up to date langsung!" "Ish, kena solat pulak. Orang barat releks aje. Seminggu sekali aje. Kenapa kita disusahkan macam ini?" "Ish, menyampah betul. Nak couple pun tak boleh. Orang putih, orang Korea tu relaks je." Astaghfirullah. Ini adalah tanda yang jiwa kita dah lelah. Meh dok kejap, kita refres Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By 蜜拉·李·帕托
Every Answer is Inside You. 答案就在你的內心!   本書藉由引自作家、藝術家、名人的話語,搭配沒有任何設限的問題與小提示,提醒讀者,重整自己的人生,釐清生命中的困惑,並且引導讀者往內心探索,真正地、深入地,去認識自己。   ★獨特手寫畫風+名言佳句   --這個世界是大是小,端視你怎麼看待,你想要多大多小都可以。――費茲傑羅   --不 Learn More
USUAL: RM38.50

NOW: RM 30.80 (-20%)

MEMBER: RM 30.80 (-20%)

By 特胡夫特 , 范都仁
以10的冪次方為尺度, 蒐羅各式各樣有關時間的紀錄, 解答各種關於時間的祕密!   這是一本放在咖啡桌上的書,   讓你在閒暇之餘,可以隨手拿起來翻閱的趣味書籍。   不論從哪一頁開始閱讀,都沒關係,   你更可以直接從你最感到好奇的「時段」開始,   順著看、跳著看都可以。   我們希望你也能像我們一樣,在每個不同的時距裡,    Learn More
USUAL: RM92.40

NOW: RM 92.40 (-0%)

MEMBER: RM 83.16 (-10%)

By Xanseviera
Seorang yang ceria, mudah didampingi, penyayang dan gila-gila. Gadis genit kesayangan ramai yang sangat sukakan kucing ini mengharungi hari-harinya dengan senyuman meskipun penuh dengan pelbagai cerita suka dan duka. Itulah Zulaikha. Dan ini kisahnya! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

1-216 of 216

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
*

Back to Top