Popular
Popular
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' kd 'Found 368 Related Products
By Iqbal Rafiuddin
Sebut saja nama Vanness, mesti terbayang gogal oren di kepala dan plaster kecil di kiri mukanya. Inilah remaja paling nakal dan malas di SMK Lawak Kampus. Hidupnya tak pernah sunyi tanpa prank yang sememangnya memeningkan Cikgu Noodle dan warga sekolah. Sampai Pengetua pun dah putus asa dengan perangainya. Tapi adakah semua orang tahu ada sebab Vanness berperangai begitu? Semuanya berubah bila dia terjumpa sebuah buku merah yang mampu merealisasikan hajat. Vanness hampir p Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

Out of stock

By Aishah Nerina , Shafiyyah Mei , Suriati Munal
Di dunia ini semua manusia pasti diuji dengan kehilangan, kesusahan, kesedihan, kesakitan kesengsaraan. Namun, ketika Allah SWT menurunkan ujian dalam hidup kita, ini bermakna Allah SWT hendak meninggikan darjat kita di sisi-Nya. Ujian dan musibah juga ialah tanda kasih sayang Allah SWT kepada makhluk-Nya. Semakin besar ujian yang diturunkan, semakin besar pula pahala yang dianugerahkan-Nya. Oleh itu, buku ini perlu dimiliki kerana mengandungi nasihat dan pesan-pesan kebaikan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Hiznawa
“Tak payahlah larikan diri daripada saya. Jenuh saya nak kejar.” “Siapa suruh awak kejar?” “Hati saya yang suruh.” Di Flora Florist, dunia Adlea dipenuhi dengan bunga yang berwarna-warni. Namun di sebalik keceriaan itu, kehidupannya hitam dan kelam. Dari kecil, Adlea percaya bahawa dialah punca kepada segala perkara buruk yang terjadi kepada orang di sekeliling. “Kau pembawa malang!” sentiasa terngiang-ngiang dalam kepala. “Aku tak akan buat apa-ap Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

Out of stock

By Osman Deen
“Macam mana aku nak hidup tanpa abah?” “Aku pun takut, Malik. Tetapi sementara ada masa, kita hargai dia boleh?” *** Malik terdesak — kerana dia tahu, waktu abah semakin singkat. Dia kasihan melihat ibu yang lelah bekerja dan menjaga abah. Walau sebanyak mana pun Malik cuba meringankan derita mereka, masih tidak cukup. Jarum masa tetap berdetik.   Tertekan dengan hidup, Malik mula meluahkan isi hatinya ke dalam surat yang dimulai dengan:  “Ke hadapan m Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

Out of stock

By Abeben , Adnin Roslan
Sesungguhnya alam kehidupan, tak ubah seperti alam persekolahan. Ada suka, ada duka, ada gembira, ada hiba. Dan sesiapa sahaja yang ditakdirkan, untuk turut menjadi sebahagian, daripada alam pengajian, baik kawan mahupun lawan, maka harus untuk kita, sedaya upaya menunaikan hak mereka. Sebagai kenalan, sebagai sahabat, sebagai saudara seagama, dan sebagai sesama hamba, kepada Allah yang Maha Esa. Kerana kehidupan ini sebuah kampus, mentarbiah dan mempersiap-siagakan, untuk ki Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

Out of stock

By
天生有着霸气又高冷的性格和聪明才智的具元(李俊昊 饰)是King集团的小儿子,同时也是King酒店的继承人,看似拥有一切的他,却对突然消失的妈妈没有丝毫记忆,为了寻找跟妈妈有关的解答而进入King酒店成为本部长。具元在King酒店却遇见了与自己性格截然相反的女职员天嗣朗(林允儿 饰),一开始互看不顺眼的二人,也在多年的相处中逐渐渗入彼此 Gu Won ( Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Rahul Jandial
Dreams are a source of mystery. They have changed the course of individual lives and the world, spurring business deals, inspiring art and scientific breakthroughs, triggering military invasions and mental breakdowns. Yet the source of dreams is not mysterious. They are the product of an extraordinary transformation that occurs in the brain each night when we sleep. In this pioneering book, bestselling neurosurgeon Rahul Jandial delves into the dreaming brain and shares stor Learn More
USUAL: RM114.90

NOW: RM 114.90 (-0%)

MEMBER: RM 103.41 (-10%)

By Hafizul Faiz
Ketika dunia menekan kita dari pelbagai arah, al-Quran datang menawarkan cara untuk menyerah. Ketika dunia memaksa kita untuk menjadi terlalu peduli dengan semua hal dan peristiwa, al-Quran datang membimbing kita untuk bertenang, dan cintailah diri sendiri sedalamnya. Ketika dunia menjadi tidak adil, al-Quran memberitahu kita bahawa ketidakadilan di dunia hanya boleh dipatahkan oleh keadilan di syurga. Ketika dunia menyuruh kita berlumba-lumba, al-Quran menyuruh kita untuk be Learn More
USUAL: RM49.00

NOW: RM 49.00 (-0%)

MEMBER: RM 39.20 (-20%)

By Adi K.
Jika anda tersesat atau hilang arah, tidak mengapa. Kerana apa? Kerana kita semua mengalaminya. Tiada orang yang lahir sudah tahu arah dan hala tujuan. Kekeliruan merupakan kunci bagi anda untuk mencari jalan keluar. Untuk memulihkan diri anda, anda harus menerima takdir dengan hati yang lapang dan terbuka. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Nureen Mirza
Empat tahun Nara menanti kehamilannya. Asalkan yakin dan berusaha, dia percaya rezeki ALLAH itu tetap ada. Saat doktor mengesahkan dia hamil, Nara cukup teruja. Sangkanya, Jazlan turut gembira, namun lain pula yang terjadi. Jazlan mengaku telah bermain kayu tiga! Berbulan-bulan lamanya Jazlan curang dengan si janda muda beranak dua. Hancur luluh hatinya. Mengapa Jazlan tidak sabar menunggu? Mengapa Jazlan tergamak menduakannya? “Abang dah pujuk Wafa, tapi Wafa tak nak berm Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Eyra Shazleyra
Jika kita tak ditakdirkan bersama, harus kenapa rasa itu terjalin? Tiara bukan Cinderella walaupun punya ibu tiri yang telah memusnahkan bahagia hidupnya. Tiara seorang gadis yang cukup tabah dalam menghadapi badai dunia. Jika muncul Raffhan dianggap Prince Charming yang bakal membawa bahagia, Tiara langsung tak hadap. “Kau boleh tolong bukakan kasut aku?” - Raffhan “Oh. Maaf. Saya bukan orang gaji.” - Tiara Tercalar ego Raffhan hanya kerana gadis yang bukan sesiap Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By 大田嘉仁
稻盛和夫「親信中的親信」首度公開 鍛鍊90年,日本經營之神的思維原型 開解困惑X決斷正確X突破逆境X成就目標   稻盛和夫,京瓷、第二電電(日本三大電信之一KDDI前身)創辦人,也是日本航空前董事長。最令人津津樂道的,就是他讓破產的日本航空起死回生,短短一年公司便脫胎換骨,創下超過兩千億日元的營收新高,成就自己「經營之神」的美名。   Learn More
USUAL: RM52.35

NOW: RM 52.35 (-0%)

MEMBER: RM 47.12 (-10%)

By 稻盛和夫
稻盛和夫畢生經營智慧,京瓷、KDDI到日航打造高收益企業的關鍵 經營者應貫徹的12條原理原則,回應從草創事業到維運成熟組織的複雜課題   稻盛和夫畢生經營智慧的集大成。   經營者應貫徹的12條原理原則,解答經營上的複雜難題,引領組織穩健前行。   「經營管理必須考量許多複雜的要素,在如此混亂的狀態下要做出最佳決策,實實在在是 Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.00 (-20%)

By
Yakusoku no Neverland约定的梦幻岛 (JAP/ENG-TV) (JAP-LIVE MOVIE) E / C / M At Grace Field House, life couldn't be better for the orphans! Though they have no parents, together with the other kids and a kind "Mama" who cares for them, they form one big, happy family. No child is ever overlooked, especially since they are all adopted by the age of 12. Their daily lives involve rigorous tests, but afterwards, they are allowed to play outside. There is only one rule they Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 53.91 (-10%)

MEMBER: RM 47.92 (-20%)

By Nisah Haron
Apabila kita dilontar bermakna kita tiada kawalan terhadap sesuatu. Sebegitulah takdir melontar kita ke destinasi yang tidak kita ketahui. Lalu, kita berserah sepenuhnya kepada siapa? Sudah pasti kepada Tuhan! Walau di mana kita jatuh sekali pun, di situlah tempat kita memancarkan cahaya. Saat kita dilontar ke langit, kita berusaha menjadi bintang. Sekiranya dilontar pula ke bumi, harap-harapnya kita menjadi intan. Naskhah Dilontar ke Langit Menjadi Bintang ini meniupkan pe Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

Out of stock

By Siti Sujinah Sarnap
Ada info sejarah yang disangka benar tetapi kemudian apabila dilakukan kajian terperinci ia tidak tepat. Tidak terlepas juga sejarah tentang tamadun Melayu. Sejarah berubah dari masa ke masa apabila kajian dan penelitian terus dilakukan. Pada suatu masa kita pernah mengambil maklumat sejarah kita dari bangsa 'Orang Putih' yang kemudian baru kita sedar ia suatu penipuan. Penjajah telah keluar dari negara kita tetapi mereka meneruskan penjajahan melalui minda kita (ghuzwatul fi Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 30.32 (-20%)

By Syaznixon
"Ada beberapa hal dalam hidup yang kita perlu ungkapkan aksaranya tetapi takdir tak pernah menyebelahi kita berdua." Kata orang, cinta itu saling melengkapi. Itukah yang dimaksudkan bila Arjuna Nara, jejaka bisu dipertemukan dengan Embun, gadis buta? “Kalau awak ada dekat saya, awak kena ketuk dua kali macam ni. Okey?” – Embun Kemunculan Embun di teratak keluarga Arjuna Nara membuatkan jejaka itu tertanya-tanya, siapa Embun sebenarnya. Rasa ingin tahunya terhadap gad Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Rose Harissa
Mikanadira, tidak pernah bermimpi akan memiliki seorang lelaki bergelar komando dalam hidupnya. Apatah lagi lelaki itu datang dari salah satu elemen di bawah naungan 21 GGK, Skuadron Uniform — 11 RGK. Kematian papanya akibat terbunuh dalam satu insiden pergaduhan membuat Mika membenci anggota-anggota pasukan beruniform. Tapi takdir menemukannya dengan Umar Alhaidhar dalam tiga pertemuan yang dia sendiri tidak sedari lelaki itu adalah orang yang sama. Orang kata cinta itu b Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Nurul Arissa
Datanglah berjuta diri mereka sekalipun, kau tetap yang satu di hatiku. Bibirnya mengukir senyuman, namun yang dia rasai, adalah yang sebaliknya. Bahagia, tapi hal itu tidak kuat menguasai jiwanya apabila rasa derita lebih mengatasi segala-galanya. Bukannnya dia tidak mahu mencintai seseorang, namun kerana trauma, dia memendam rasa itu. “Bukan salah aku. Aku terpaksa! Aku terseksa! Kau faham tak yang aku terseksa selama ni?! Aku takut. Dan semua tu aku tanggung seorang di Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Nulna
Dalam perjalanan menuju bahagia, masih terselit yang namanya duka. Seorang perempuan akan kelihatan cantik ketika dia menjahit lukanya sendiri. Baginya cukup definisi bahagia itu memberikan ketenangan bukan pasangan yang melukakan. Memulakan sebuah perhubungan dan berakhir dengan perpisahan merupakan prinsip Farha Nayla. Dirinya penuh konflik, dia mudah menerima cinta namun sukar untuk terus kekal dalam hatinya kerana baginya perkahwinan bukan satu kewajipan. Bercinta denga Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By 稻盛和夫
全球累銷38萬本,京瓷從草創至今每年正成長的經營策略 任何事業產能都能增加十倍,獲利提升20%   如何為企業打造出高收益體質?   踏入新領域應該結合企業強項,還是開發新專業?   大環境不明朗還能維持成長的祕訣是什麼?   從探討「企業為什麼存在」出發,稻盛和夫運用超過一甲子累積的經營智慧,   解答提升獲利上最常遇到的決策 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By
司清(卢洋洋饰)20岁生日时,花光了准备庆祝生日的所有积蓄,拍下了景琛(陈鑫海饰)的毕业作品“冬至”。只因“冬至”中父母相伴的烟火色,是她曾经作为留守儿童时最大的渴望。司清在充满虚荣和负能量的大都市打拼,而景琛在慢节奏的乡野为那些即将消逝的传统手工艺,寻求一条能适应这个时代的生存之路。两人的习惯、三观和追求都截然相反,最 Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By
Tate no Yuusha no Nariagari盾之勇者成名录Season 1-3 JAP/ENG (E / C / M) Stories of old tell of four otherworldly heroes—wielding the sword, spear, bow, and shield—who defended the land from wave after wave of calamity. With the fate of the world in balance, the kingdom of Melromarc summons these legendary figures; in modern-day Japan, the call is answered, and the unwitting heroes are transported to this fantasy universe. Thrust into Melromarc and given the titl Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 62.91 (-10%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By
九尾狐传 第一季 Tale of the Nine Tailed Season 1 作为一只千岁九尾狐,白头大干山神李砚(李栋旭饰),为了让自己的初恋重生,自愿放弃了山神这种看起来权力不小的铁饭碗,跑去出入亡者理事局打工,在人世间降妖除魔;而他的初恋对象,在重生后变成了电视台《寻找都市传说》节目制作人南智雅(曹宝儿饰),日常工作是拿着一台摄像机,报道各类奇奇怪怪的 Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Aimiey Rai
Hadirmu menyentuh kembali rasa yang pernah sirna. Sembuh daripada luka itu perlukan waktu. Namun, kesembuhan bukan bermakna luka tidak meninggalkan parut walaupun menemukan penawar yang tepat. Kepercayaan Nina terhadap cinta sejati hilang selepas satu tragedi hitam yang mengorbankan kekasihnya, Zayn. Sukar baginya menerima huluran cinta kerana hatinya sebati untuk Zayn. Tatkala, di lapangan terbang Birmingham, UK merubah segalanya. Pertemuan pandang pertama dengan seorang Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Anggun Masie
Ketika takdir merantai hati, cinta ini takkan pernah terganti. Asbab berhenti kerja dan bertemu dengan sepasang kembar, membawa semula rasa yang pernah dipendam buat seorang lelaki dalam hati Kenanga. Perpisahan selama 16 tahun, Adam kembali dengan salah faham yang disalah tafsir oleh Kenanga sendiri. Paranoidnya terhadap lelaki telah meletakkan Adam ke satu dasar yang sukar untuk diselami. “Saya nak ikut adat, tapi selalu kena tolak. Kalau dengan cara macam ni awak boleh Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By 稻盛和夫
人生的品質 取決於思考的素質 拯救瀕臨破產的日航、帶領京瓷持續創新 ★日本「經營之神」稻盛和夫★ 分享貫穿工作與生活的27個思考方式 》一本帶你撥雲見日、突破現狀的「人生解答之書」《   自京瓷創立至第二電電(今KDDI)成立,再到2010年協助日航自破產中重生,稻盛和夫這位當代的卓越企業家從心出發,堅持以創新與熱情,走在「敬天愛人 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By 稻盛和夫
稻盛和夫帶領高收益組織的關鍵組織經營方針 人人發揮最強實力、「全員參與經營」、讓日本航空起死回生的精髓   稻盛和夫連續創立兩家五百大企業的組織經營方針,   提前革除組織壯大後的隱性問題,最大提升經營效率,上下齊心朝目標前進。   什麼是阿米巴經營?   稻盛和夫在京瓷創立五年後,眼見公司規模急速擴大,員工人數突破300人, Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Asuka Ogura
Anti betul keluarga Hanagaki dengan pesaing bisnes diorang iaitu keluarga Kuryuu. Moto diorang cuma satu, 'Kalahkan keluarga Kuryuu!' Kotori, anak tunggal keluarga Hanagaki pulak satu sekolah dengan Jin, anak lelaki Kuryuu. Diorang ni tak boleh bertemu, mesti nak bergaduh je. Tapi lama-kelamaan lain pula yang jadi?! Dunia dan takdir... cuba pisahkan diorang. Jadi apa agaknya diorang akan buat...? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By MJ DeMarco
Build A Business That Goes Beyond Paying Bills—It Changes Your Life. Life. Liberty. And the Pursuit of Entrepreneurship. It is waking up in the morning and pinching yourself black-and-blue that OMG, this is my life, and it is freaking awesome. You live in your dream house, but there's no mortgage. No alarm clock, no boss, no bills. No claims on the day's time other than what you choose. It is making more money before breakfast than you made for an entire week at your last Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Medina Haura
Your eyes tell me the truth when all the things become a lie. Takdir adalah sebuah kenyataan yang menjadi rahsia semesta. Takdir jua mempertemukan dua insan bukan secara sengaja dan mengikat kenyatan yang belum pasti. Adakah mereka berada di tempat yang salah pada waktu yang salah? Entah… Kun fa yakun. “Sesuka hati nak baling batu dekat aku lepas tu blah macam orang tak bersalah! Memang jenis playboy Malaya ke? He's nothing!” — Irdina Safiya Zariff Arrazin nama di Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Anna Milia
Yakinkan hatimu, akulah takdir terindah yang kau nantikan. Caden Hud jatuh cinta pandang pertama. Terus dijejaki Dian, si mural painter. Semua tentang Dian dirasakan terlalu indah. Angin bahagia bertebangan di angkasa setiap kali bersama gadis itu. “Saya book awak!” - Hud “Untuk apa?” - Dian “Jadi isteri saya.” - Hud Hud rasa macam nak hentak kepala ke bumbung kereta dek kegelojohannya. Hentak dua tiga kali. Biar hilang terus ingatan. Dian terima lamaran yan Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.90 (-10%)

By Nursuzahan
Satu janji yang mengikat kita untuk selamanya... Hidup seorang wanita bernama Jass indah dan cukup segala, bagaikan seorang puteri lindungan bulan. Cantik dan manja, itulah dirinya. Sentiasa disayangi insan-insan di sekelilingnya. Berbeza dengan hidup seorang lelaki bernama Jay, yang hanya ditemani nenek tercinta. Hidup di kampung yang serba sederhana, namun ia tetap indah buat dirinya. Takdir menemukan Jass dan Jay dalam satu kehidupan yang sangat berbeza. Jay sebagai se Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Zharulnizam Z.A
Kepulangan Hambali ke Batu Pahat bersama sebuah harapan. Ada hajat yang ingin ditunaikan. Namun, takdir ALLAH telah tertulis. Hadirnya bukan untuk menyulam kasih, tapi untuk melihat Seri Bakawali terus hidup. Permainan mistik ini harus ditamatkan walau apa pun yang terjadi. Kiai Shamsudin mesti dibantu! Biarlah lara perkasihan ini terus berlalu dibawa bayu. “Seri Bakawali, maafkan aku! Aku terpaksa memadam namamu dari kamus hidupku." - Hambali - Sepeninggalan Hambali, Lo Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Hyzwayne
You wanna know I’m in love with. Read the first word again. Meski digenggam kuat, disimpul rapi namun akan terlepas jua. Walau ditolak ke tepi, dibuang jauh-jauh, andai sudah tertulis milik kita, tetap jua akan jadi milik kita. “Aku bagi dua pilihan sama ada dengar cakap aku atau mati kena tembak.” - Angelo Leonardo Harta dan kuasa menjadikan Angelo seorang Master. Jangan cari pasal, kelak akan dicari sehingga ke lubang cacing, kerana bagi Angelo Leonardo. Darah pe Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 20.90 (-23%)

MEMBER: RM 20.90 (-23%)

By Ida Ra
Terpisah kerana takdir. Bertemu kerana cinta terakhir. Diubati oleh luka, dipeluk oleh derita, buat hidupnya terumbang-ambing. Melupakan si dia yang pernah menghuni di hati, bagaikan mengharapkan lelaki itu kembali. Mustahil, kerana mereka tidak mungkin ditakdirkan untuk menyatu. Lantas dia membawa diri ke sebuah pulau sambil membayangkan betapa indah seandainya Johan ada di sisi. Tanpa sengaja, seseorang datang membuatkan dia keliru. Tanpa diduga munculnya kisah masa lalu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Miszhann
Sekuat apa pun kita berkehendak, Dia yang Maha Berkuasa Life is short… kerana itu dia inginkan hidup yang tenang. Namun, untuk mewujudkan keinginan itu akan bermula malapetaka yang dibubuh dengan kebencian, permusuhan dan badai yang tertinggal dari masa silam. Ya, ada orang yang inginkan nyawanya. Disebabkan itu, Naaila sentiasa berjaga-jaga dengan setiap orang yang baru sahaja dia kenal. Biarpun begitu, Naaila masih lagi gadis normal yang sentiasa mendambakan cinta. Bagi Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Qstnaafrn
Tidak bernoda, lebih kuat mengagumi jiwa, lebih suci tiada terbatas Dia tidak pernah tunduk dengan ketakutan pada manusia. Lemah tiada di dalam kamus hidupnya. Dirinya digeruni oleh ramai orang, didambakan oleh wanita. Semuanya nampak sempurna… Cacat? Lumpuh? Lembik? Semuanya misteri untuk diungkapkan. Kini dia kaku tidak berfungsi. Dulu diri ini dibanggakan tetapi sekarang semuanya perlukan bantuan. “Jangan buat I macam ni. I merayu sangat. Kalau you menyesal dengan a Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.90 (-10%)

By Jeehan , Ogy Yusuf , Eb Reeza
HALUSINASI - JEEHAN "Sebenarnya, apa... apa yang kau nak... nakkan daripada aku?" - Norman Kerana kopi, hidupnya merana. Kerana kopi, takdirnya berubah sepenuhnya. Dia buntu. Dia bingung. Begitu kejamkah manusia demi mengejar kehebatan dunia? "Man, kau lari jauh-jauh. Selamatkan diri kau, dik!" MILIK AKU! -OGY YUSOF "Usah gentar. Lagipun kamu pun sudah persetujui awal dahulu, kan?" - Mbah Endot Perjanjian hitam dibuat untuk menundukkan dirinya. Namun dia perlu menjejak k Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.00 (-0%)

By Fufulieya Mat
Untuk kali terakhirnya, aku ingin menjadi milikmu lagi. Rasa sakit yang terdalam adalah melepaskan seseorang yang belum benar-benar kita ikhlaskan. Tujuh tahun ingin cuba melupakan. Tujuh tahun inginkan kemaafan dan peluang. Tujuh tahun juga masing-masing menyimpan rahsia besar. Jujurlah jika tiada rasa, jangan menyimpan terlalu lama sehingga menoktahkan waktu. "Kalau ianya tentang perasaan awak pada saya, itu masalah awak! Tak ada kena mengena dengan saya!" — Aly Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Mecxira
Masculine maybe dangerous, but intelligence is lethal. Kaku, beku, dingin itulah jiwanya. Biarpun dipinta hati banyak kali, namun keras dia menolak! Wanita sepertinya tidak perlukan cinta. Dia hidup semata-mata untuk bernafas. Pertemuan, akibat salah faham menyatukan dia dengan lelaki itu. Lelaki manja yang kebudak-budakan. No way! “Dah tahu Yana tak suka Aryan dari dulu, kan? Aryan ni tak faham ke? Hati dan perasaan tak boleh dipaksa.” - Ariyana Tynessa “It s Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Shinkai , Makoto And Nagakawa , Naruki
On the outskirts of Tokyo, local cats weave their way through the lives and homes of their owners as they navigate difficult times. - A cat named Chobi sends silent messages of courage to a young woman, willing her to end a faltering relationship - A gifted artist fatally misunderstands her boss's enthusiasm for her paintings - A manga fan shuts herself away after the death of her friend, while her cat Cookie hatches a plan to persuade her outside - A woman who has dedicated Learn More
USUAL: RM57.50

NOW: RM 57.50 (-0%)

MEMBER: RM 51.75 (-10%)

By Angel K20
Saat nyawa menjadi taruhan Kehidupan ibarat permainan catur. Setiap strategi mempengaruhi hasil akhir. Harraz Zayne, code name Ryzen. Seorang ejen perisik lapangan terlatih yang sentiasa menjadikan misi sebagai keutamaan. Namun, pertemuannya dengan Shafa Raisha sungguh menggugat rasa sehingga dia rela dirinya dijadikan perisai buat gadis tersebut. Shafa Raisha, code name Shaurin. Dia juga seorang ejen perisik tetapi memiliki kepakaran dalam penyamaran. Tanpa disedari, pert Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Usako Princessz
Di denai sungai yang menjadi saksi… Kerana dendam dan cemburu yang menguasai. Kesetiaan yang teguh bagai dimeteri dengan tembaga yang tak mudah dicairkan! Takdir Tuhan, resipi turun-temurun itu sekali lagi melakar memori, merekat dua hati. Dua anak muda berdarah pendekar itu akhirnya bertemu kembali setelah bertahun-tahun terpisah dek parut lama yang merantai keluarga. Di kala dua hati sudah berjanji untuk sehidup semati, taufan kuat tiba-tiba membadai lagi hubungan merek Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Hiznawa
Perjalanan hidup manusia adakalanya indah, adakalanya penuh liku dan duri. Begitu juga dengan kisah hidup Daneen. Dek masa silamnya, dia benci bergelar perempuan. Lantas, ditukar perwatakannya menjadi kasar bagaikan seorang lelaki. Pertemuan kali pertama dengan Zayyad bukanlah dalam keadaan yang tenang. Ada adrenalina yang saling berlumba sehingga sesak terasa di dada. “Kau kalau nak mati, tunggu malaikat maut yang datang cabut nyawa, boleh tak?” – Daneen “Can yo Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By Waniel
Selamanya Kamu Satu pertemuan di hadapan sebuah kafe menjadi pemula kisah hidup antara Izz dan Naz. Mereka pernah berkongsi hidup sebagai suami isteri, sayangnya ia sudah ketemu titik noktah. Hanya mereka saja tahu punca dan alasan mengapa perpisahan itu yang terbaik buat mereka. Kerana secawan kopi, empat tahun kemudian mereka ditakdirkan bersua lagi. Walaupun luka lama masih berbekas dalam hati, namun cinta yang bertakhta antara mereka tetap utuh. Naz tekad, dia mahu Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Hisa Kyomachi
Masa kecil, Seri jatuh cinta dengan seorang budak lelaki yang dia jumpa kat Jambatan KiraKira. Walaupun lepas Seri berpindah, dia masih fikir fasal lelaki tu. Seri kemudian berkawan dengan Chihiro di sekolah tinggi dan atas sebab tertentu, budak lelaki yang Chihiro sama nampak macam cinta pertama Seri! 'Adakah kau takdirku...?' Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By GUINNESS WORLD RECORDS
"This year's edition compiles the very best of the thousands of new records approved over the past year. And with lockdowns and quarantines gradually becoming a distant memory for much of the world, the claims have bene flooding in! Take the plunge with our opening BLUE PLANET chapter, celebrating watery wonders from rivers, lakes and oceans to icescapes and hot springs. HISTORY is a new feature chapter for GWR 2024. Egyptians, pirates, catapulting knights, vampires and g Learn More
USUAL: RM109.90

NOW: RM 109.90 (-0%)

MEMBER: RM 98.91 (-10%)

By Lang Leav
Internationally acclaimed poet Lang Leav’s debut adult novel combines her poetical lyricism and emotional acumen to create a rich and compelling coming of age narrative set against the backdrop of anti-Asian sentiment sweeping Australia in the late 90’s. A stirring portrayal of guilt, loss, and memory, Others Were Emeralds explores the inherent danger of allowing our misconceptions to shape our reality. What comes first, the photograph or the memory? The daughter of Learn More
USUAL: RM89.95

NOW: RM 89.95 (-0%)

MEMBER: RM 80.96 (-10%)

By 陳榮華
《股市操盤手的SOP》增訂版   股票下單好比賭輪盤?那投資還有什麼意思?   必須有效地提高勝率,沒有把握不要出手,出手就是要賺!   技術分析達人陳榮華,   初入行時,以描圖紙每5分鐘紀錄一次行情的變動,至今培養了無比精確的盤感。   經常在各大電視節目及直播平台分析解盤,準確度之高,為廣大閱聽人所認可。   在2000年以後, Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 66.51 (-10%)

By Rehan Makhtar
Kerana dia adalah pilihan-Mu BIARLAH masa sedang menewaskan usianya, Taufiq tidak pernah kisah. Hidupnya mudah. Jika ada, adalah. Jika tidak… tak mengapalah. Melihat teman baik yang sudah bertemu cinta sejati, dia langsung tidak cemburu. Malah, bahagia mereka menjadi bahagianya. Tapi, tidak pada mama. Dia percaya, restu ibu membawa bahagia, Taufiq akur dan reda menerima wanita yang mama pilih. Dia akan mencintai wanita itu sepenuh hati pada ketika wanita itu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 李永宁
他出生于乡下贫苦家庭,毕业于普通大学,入职的公司行将倒闭,他没有选择逃避或者放弃,27岁白手起家创立京瓷,57岁创立KDDI,这两家公司均位列世界500强企业,78岁他临危受命、力挽狂澜,让破产重建的日航扭亏为盈,他就是被称为“经营之圣”的稻盛和夫。 稻盛和夫在企业经营实践和思考中不断丰富和完善自己的思维方式,形成了一套非常成熟且有效的 Learn More
USUAL: RM48.00

NOW: RM 48.00 (-0%)

MEMBER: RM 43.20 (-10%)

By Seri Maya
Nurul Hannah seorang wanita yang bijak dan kerjaya menjadi keutamaannya. Dari SPM sehingga menjadi mahasiswi Ijazah Kedoktoran, satu demi satu kejayaan diraih. Namun keluarganya menerima lamaran daripada Aidil sedangkan perkahwinan dilihat sebagai ancaman kepada cita-citanya. Aidil nekad untuk memperisterikan Hannah. Dia yakin Hannah ialah wanita yang dijadikan ALLAH daripada tulang rusuk kirinya. Jika tidak, mana mungkin perasaan cintanya terhadap wanita itu tidak pernah pu Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Faraa Musa
Ternyata beberapa tahun/bulan/hari kebelakangan ini cukup berat,ya? Telah banyak hal yang kita korbankan mulai dari ketenangan fikiran dan perasaan sehingga segala harapan dan segala keinginan yang selama ini kita idam-idamkan. Didewasakan oleh keadaan dan takdir bukanlah hal yang buruk, kerana dengan itu kita tahu sedih hanya sementara dan dari patah kita belajar untuk tumbuh.Hakikatnya, kita semua sedang sembuh dan tumbuh dari luka kita masing-masing. Buku ini bukan tenta Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Alfialghazi
Aku akan menempuh sejauh manapun jalan itu terbentang, sepanas manapun mataharinya, sedingin manapun malamnya. Hanya saja, bila takdir telah sampai dan ternyata harapanku bukanlah Tuhan. Maka apalagi yang bisa aku lakukan? Selain menerima bahawa inilah sebaik-baiknya pilihan. Sudah kukatakan, aku siap patah kerana cinta, tapi aku tak akan pernah siap kehilangan Allah. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Illa Shanahila
“Aku beri nasihat sebagai rakan satu sekolah kau, adik manis. Eh, bukan... sebagai senior kau.” - Ran ‘Kalau senior pun dah gaya jembalang aje perangai, takkan nak kena ikut juga?’ Ini sebuah cerita tentang kenangan. Tentang pertemuan dan perpisahan. Perjalanan hidup Fiy dan Ran bagaikan tiada kesudahan. Bermula dengan seteru di zaman persekolahan, bertukar pula jadi teman rahsia. Kenangan yang dicipta selama setahun membekas satu memori yang tak pernah dilupakan. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By 賴婷婷
職場上關係越疏離, 就越需要對人與對事的敏感度。 透過12種敏感度鍛鍊, 看懂他人的底層觀點與需求。 揪出別人看不到的細節與面向, 採取別人還沒採取的行動, 就能創造更多職場與人生的可能性。   cama café、KKday、Pinkoi、Blocto、鮮乳坊、珍煮丹、再睡5分鐘等知名企業的領導力教練都是賴婷婷,卓越的團隊打造與領導能力,也讓她獲頒《經理人月 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By
Berserk JAP/ENG (E / C / M) He has believed only in his own sword. With no friends, no family, and no home to return to, Guts is a lonely swordsman who travels around as a mercenary in a land shaken by the Hundred Years War. Guts is able to handle a sword longer than he is tall and easily defeats powerful enemies. Griffith, the leader of the mercenary group "Band of the Hawk," has his eye on Guts. Griffith, who has a commanding power unimaginable from his beautiful appea Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By Ann Hann
Atau barangkali juga kata-kata cinta yang pernah kami ucap dulu sudah menjadi kata-kata basi. Tidak diguna pakai pada dekad ini. ANNA Strategi Anna untuk melupakan kekasih pertamanya berjalan lancar. Dia melakukan segalanya yang dia percaya akan dapat melupakan lelaki itu. Dia memulakan janji temu dengan lelaki lain yang diaturkan oleh Aamily dan mengelakkan diri sejauh mungkin sebagai cara menenangkan hatinya. Tetapi malang untuk Anna, takdirnya bukan semudah memilih untuk Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Aunie Ayunie
TEMANI AKU, CINTA Takdir tidak pernah silap dalam mengaturkan setiap pertemuan. Apatah lagi dalam menyatukan dua jiwa. CINTA KHALEEDA – Dunianya yang indah dan berwarna-warni bertukar menjadi huru- hara selepas kepulangan Ali Firhan ke Malaysia. Dia tak suka bila Firhan terlalu mengongkong hidupnya Firhan acah-acah nak jadi pelindungnya pula? Huh, dasar diktator tak tahu malu! ALI FIRHAN – Walau diasak dengan kata-kata sinis dan layanan beku si adik tiri, tapi dia Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

1-368 of 368

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top