0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' DEAR NOVEL 'Found 12 Related Products
Filtered By
publisher
By Asha Lim
Terlalu banyak soalan dan luahan yang tidak pernah terungkap dengan lisan. “Mak dengan Aunty Yana ingat nak satukan Fia dengan anak kedua dia.” Kacak, baik, sopan santun dan mempunyai kerja yang bagus. Itulah kata-kata ibunya, tapi bagi Aafia, lelaki yang mempunyai pakej lengkap sebegini kebiasaannya sudah berpunya. Bagi Aafia juga, mustahil untuk lelaki berpakej lengkap begitu adalah bujang dan jenis menurut aturan keluarga. Pasti lelaki itu mempunyai kekasih d Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Azieana
Menanti pada yang sudi walaupun ada ketikanya aku terasa hati... Milia dan Mikael telah menjalinkan hubungan cinta sejak bertahun-tahun, tapi hubungan itu gagal diikat dengan sebuah perkahwinan. Hubungan cinta mereka juga selalu ada pasang surut dan tidak direstui oleh keluarga Milia. Perkenalan Milia dengan Dato’ Ian Zulkarnain kerana berebutkan sehelai gaun telah membuka lebaran baru. Pertemuan demi pertemuan membuatkan hubungan mereka menjadi rapat. Disebabkan beb Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 26.10 (-10%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Zarini Mansor
Kemalangan bas pada lima tahun lalu menyebabkan Farid hilang tanpa jejak. Sekian lama masa berlalu, Emy masih tidak berputus asa mencari abangnya itu. Namun, lain yang dicari, lain pula yang dijumpai. Emy bertemu seorang lelaki dan dikurung di dalam sebuah gua. Lelaki misteri yang disangka gila itu sebenarnya bukanlah manusia biasa. Harimau jadian? Dan, lelaki itu tidak henti-henti menghalau Emy pergi dari situ. “Mungkin kau boleh bantu aku.” “Aku tidak dapa Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Anna Milla
Hidup Aira cukup complicated. Dia lari dari rumah apabila Imran mengahwini Hana, adiknya. Prinsip Aira, lelaki ibarat virus. Jangan kasi can. Aira gantikan tempat Doktor Halina selama dua jam sebagai therapist. Akibatnya, Zafran dan Amberlyn bercerai, Doktor Halina diugut dan Syafi bertarung dengan maut tanpa kasih seorang ibu. Terpaksalah Aira cuba perbaiki apa yang telah dia rosakkan. "Kalau macam tu apa kata awak guna teori awak yang kononnya hebat tu untuk pujuk isteri sa Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Aryanie Ismail
Adaku serupa tiada. Dan, aku hidup antara manusia... Bukan Adelia pinta semua ini berlaku. Bukan Adelia minta jasadnya hilang daripada pandangan, tapi dia sendiri masih berlegar-legar begini. Dia pun tidak tahu kenapa. Adelia hanya menerima takdir hidupnya dengan reda. Siang dan malam tiada beza baginya. Sama sahaja. Tetap sunyi dan sepi. Adakah akan tiba hari di mana dia akan bebas daripada belenggu ini? Akan terungkaikah segala yang menjadi pertanyaan selama ini? Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Nureen Ahmad
Cinta pandang pertama? Karut! Bagi Adam untuk jatuh cinta buat kali kedua itu sangat mustahil. Namun tak siapa menduga, Adam akan terpaut hati kepada babysitter anaknya sendiri. Babysitter tomboi pula tu. Limited edition! “Walaweh, ni rumah ke zoo?” - Adel. “What? Zoo? Amboi belum mula kerja dah nak membawang?” - Adam. Adel benci apabila sering dibuli oleh Adam. Hendak melawan lebih-lebih, bimbang dipecat pula. Penat sudah dia untuk bertukar ganti kerja. Akhirnya Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Phidot
Dunia Risa penuh dengan duka sehingga dia bertemu dengan Naufal, lelaki yang penuh dengan senyuman ketika bercuti secara solo di Seoul, Korea. Sungguh hatinya berasa jengkel setiap kali lelaki itu cuba mahu berkawan dengan dirinya walaupun sudah puas ditolak dengan pelbagai amaran dan cara. Sikap dingin Risa membuatkan Naufal penasaran. Wajah tanpa senyuman itu menggamit rasa ingin tahunya terhadap Risa, dengan lebih mendalam. Betapa sukarnya dia mahu mengetahui nama gadi Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Anna Milia
Firda dilamar lelaki yang memenuhi senarai kriteria Mr. Perfect 10. “Trust me Firda. Saya takkan kahwin dengan perempuan yang saya tak cinta.” - Nujaid Ibarat tikus jatuh ke dalam guni beras. Lamaran diterima. Namun, ada syaratnya. “Sampai bila nak rahsiakan perkahwinan kita? Sampai bila saya nak tipu ibu?” - Firda Kerana cuba memansuhkan syarat itu, hidup Firda mula kucar-kacir. Permainan yang diatur oleh Hanis cukup hebat. Firda dikhianati insan-insan di Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Aalin Amily
Awalnya derita, akhirnya bahagia. Beri aku pasti! Apabila Nur Dhiya Fahani bertemu Tengku Fahmi, maka huru-haralah dunia jadinya. “Muka macam kasut aku, ada hati nak mengaku diri cantik!” - Tengku Fahmi “Kasut bos kasut kulit, kan? Saya tak kisahlah kalau bos samakan muka saya macam kasut bos.” - Dhiya “Memang kasut kulit. Tapi kau tahu kulit apa? Kulit oink-oink.” - Tengku Fahmi Dhiya Fahani, takut untuk bercinta. Tengku Fahmi pula, lelaki yang serik Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By ZANY EZATIE
"Empat tahun Ziyadh Al-Fateh membawa diri ke Kota London oleh sebab dihalau oleh papanya, Datuk Umar. Namun, semenjak menjejak kaki kembali ke Malaysia, bayangan semalam seakan kembali mengejarnya. “Aku nak kau cari dalang yang mula sebarkan video dan gambar-gambar ni.” - Ziyadh Al-Fateh “Akui kesalahan yang saya tak buat? Tak! Saya takkan ikut awak. - Dian Ariana Terpaksa dan dipaksa, kedua-dua pengkhianat dan yang dikhianati punya alasan tersendiri untuk terus Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By NUREEN AHMAD
"Kerana rasa cinta, aku menerima dirimu seadanya. Arahan Encik Yusuf yang mahukan dia meneruskan perkahwinan yang telah dirancang, menjerat diri Zarina. Sudah berbuih mulut menolak cadangan papanya, namun satu apa pun tak jalan. “Biarpun seumur hidup awak membenci saya, saya akan tetap di sisi awak. Untuk melindungi dan menyayangi awak.” - Ryan “Awak layak untuk dapat perempuan yang jauh lebih baik daripada saya.” - Zarina “Tapi hati saya dah pilih awak.” - Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By TEY MARZUKI
"Tanpa motif. Tanpa bukti. Tanpa empati. Begitulah yang dapat disimpulkan daripada beberapa siri pembunuhan yang telah menggegarkan Bandar Bintulu. Lebih mengagetkan apabila adanya anggota tubuh mangsa yang dikerat ditinggalkan di dalam balang bersama-sama satu mesej penuh enigma. Johan dan Amir, dua detektif berdedikasi berusaha sedayanya mencari penghubung antara pembunuhan demi pembunuhan yang berlaku. “Kalau kita tak bertindak segera, penjenayah pasti akan m Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

12 Item(s)

*

Back to Top